9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor te most milyen klánban is vagy? wu tang vagy beggar? ha kell amugy segíthetek
olyan 7-8 között keress este

LeonSilver
Egyáltalán mi vagy?
Mert tudod az sem mindegy.
Ha botod van akkor Te beggar vagy.Annak meg nemigazán való kard mert nemlesz rá skilled ... (vagy mi a rák).Nahát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atti12
bottal mész és a sword masteryre raktál ember? 😄 A bottra kellett volna rakni 😊

Doomista
aham értem,thx...akkor még mindig a banbusz marad 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LeonSilver
Mert a fegyver szintkövetelménye magasabb mint amennyi Te vagy.
Például ha Te mondjuk rc3-as vagy a fegyó meg rc10-es akkor van ilyen izé.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Doomista
jolvan egyre jobban kezdek belejönni 😄 észre sem vettem de már csintam csomo questet 😊 bár emgvettem egy 2000 goldos fegyvert,de kiir pirosal valamit,durability vagy mi,vagy nemtom,de vornyékol,ésha berakom a fegyvert pirosos zinel van kitöltve az ikonja...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
sword masteryt választottam,azt növeltem most 10re az valami kard...akkor vegyek majd kardot,és az jo erös lesz ez miatt ?

Doomista
nyah,most csajokat ölök,aztán egy angy böhöm dagadt embereket kell,sárga,narancssára,ez a hely kell nekem most ^^ valaki magyar klánba beakarok lépni...

Doomista
mostmár ráérek...

Doomista
nnah akkor beszéljük meg hol talizunk 😊

RussT
én épp Asura-n vagyok

pff, elöbb csatlakoztam klánhoz (apprentice) gondoltam utána majd megcsinálom a questet ami ad egy frankó zöld kesztyüt (QingQing quest), ere eltünt felkiáltójel ahogy beléptem a klánba <#ticking> (valami bug lehet?)

http://www.igazsag.extra.hu

Doomista
olyan má van xD

Atti12
US server 😄

Doomista
😞
olyan server nálam nem jelenik meg 😮

Atti12
én mennék de nirvanan vok 😞

Doomista
aham.majd késöbb felugrom,valaki elém jön segiteni ? 😄 vagy te ...

RussT
Jah, így az elején még gyorsan fel lehet fejlödni olyan OC-RC szintre, ilynekor még pénzszerzéssel nem érdemes bajlódni (szerintem) ( igy most RC körül én már nem is a pénz miatt, csak azért adom el a felselget hogy legyen egy kis hely) közbe questekkel ugyis jön néhány jó cucc (pl zöld fegyverek, ruhák) 2 hátizsákot mindeképp érdemes beszerezni + néha fegyverböl kell jobbat venni , de szeritnem azt is playerektöl érdemes jórészt olcsóbb mint boltba és még azok között is vannak nagy árkülönbségek..

Doomista
Itten nöm löhöt belépni valamilyen magyar csapatba ? ...

szerk: jah de,de akkor beakarok valahova lépni...

Doomista
ok thx

Atti12
a kigyóknál menj tövább, a shi zang kijárat elött lesznek ilyen bazi nagy zombik, nemtom már a nevüket 😄. Azokat próbáld ölni

Doomista
aham.hát nem nagyon látok sok embert 😮 kevesen vannak...városban is...gondolom sokan nagy levelsek ezért 😊

RussT
Én nemigazán ismerem az árakat, de pl. fegyvereket elég sokáig tart eladni (még olcsón is) néha órákis is ott kell hagyni standot hogy egyátalán valamit elvigyenek, de végülis megéri.mert pl. netezés közbe ugyis mehet 😊.

Asszem OC-sek azok 5-12k-ig vannak a RC-sek meg 14-25k-ig (talán)
kékeket, slotos fegyvereket jobban viszik

Doomista
Aham.Most lvl9 vok,kígyók már nem sárga szinüek...Most mit kellene irtanom,és az holvan ? Láttam a kigyoknál lejjeb farkasokat,de az még piros,az kinyir simán :S

zsakosfrodo2
Leginkább az eladott tárgyak adják a pénzmagot, ha találsz blood essencet, akkor hefeibena dd el playereknek. Már nem tudom hogy mennyiért érdemes adni, de amikor benne voltam a game-ben rendesen akkor 50k és 70k között érdemes próbálgatni az eladást (néha többért is). Aztán persze a fegyverekböl is lehet sok pénzt keresni, de azokat én inkább a Clan Contribution-be szoktam dobálni, mert sokat kapsz érte. 😄

Doomista
Bardo EU-n vok...Bár valaki segithetne,most kígyokat ölök,lvl 8vok,ugye az erösbb fajta kigyo az sárga szinü,mindig sárga csikosakat ölök
szoval kéne egykis támogatás hogyan tovább 😛 boltokat tom,pénzt probálok szerezni lol 😄

RussT
grat,
melyik szerveren vagy?

én most kezdtem egy Brotherhood tesztkarit Asuran-n , (rendes kari az Bardo-n van)

---

Na atmentem a nirvanara...s elinditottam a beggaromat😄 lenyegesen jobban tetszik mint a HD😄DD
ZenoKan neven fut az emberke😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
Valamennyire belejöttem,8 lvlig eltudtam zuzni 😊

Doomista
jeha,megy a game !!!! WHOOOOOOOO 😄
valaki segithetne ha nagyon online a gameben...

Doomista
NAh,ujra leszedem a 9dragonsot,hátha most menni fog a játék,nemfog hibát kiirni,de most ma téleg mindent megfogok tenni hogy menjen a game...

RussT
Szerintem attól függ melyik szerver lett volna a másik, Az EU és az US közül szerintem az EU-t érdemes választani, vagy pedig az Asura-t (pk szerver) ami most nyílt meg a napokban (ha csak nincs ismerõs nirvanan vagy egyéb ok ami miatt US szervert választaná az ember..)

LeonSilver
Ez a Te véleményed.Az enyém meg az, hogy hiányzik belõle egy kis plusz.
Ennyi.

hehe😄 nekem 3 nap volt kb..nem vagyok egy nagy gamer plusz van feleseg..igy nem nagyon jatszom at az ejszakakat😄DD

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

inter15
A karit sajna nem lehet átvinni másik szerverre. A gc1 -et ne sajnáld annyira. Ha felfújod magad 1 kicsit kb 1 óra.

inter15
Semmi nem hiányzik ebbõl a játékból , maximum az akarat. Az Sro - ban is mikor 70 volt a max szint , nem vot 15 magyar játékos aki elérte. A többi csak verte a nyálát , és költözött az újonnan megnyíló szerverekre. És ott akarta bebizonyítani hogy HAVI 15 PERC AKTÍV JÁTÉKKAL micsoda menõ csávó lesz .

inter15
Teljesen igazad van. Mi már átéltük ezt a Nirvana-n. Üzenem az ottani volt shaolin-osoknak , hogy lóf@sz a seggükbe.
Ennyit a magyar játékostársadalomról.

Udv!
Balga modon eu szerveren kezdtem el att lehet valahogy vinni a karaktert a masik szerverre?
es vannak e meg magyar jatekosok a H.D-k kozt?
mondjuk jelenleg meg csak CG2 vagyok😄

nos ha ezt mindenki elsõnek akarja,akkor ne is jöjjön
nem rég volt klán háboru amirõl természetesen lekéstem,ha lenne jó band mint amibe most léptem lehet menni dungeon-ba,ott egy nap alat meg lehet szedni magad,vagy boss hunt
és tudom hogy hiányzik belõle pár dolog de ezek nagy részét fd alatt nem lehet érezni csak nagyon kis mennyiségben
a malacok nagyon megkönnyítették a dolgokat,pl sok karma-t lehetett szerezni senki nem volt rákényszerítve hogy BP-be menjen ellenkezõ klánokat ölni
én nekem ezt tetszik benne a legjobban hogy még új fõleg a eu szerver,mire kijön a full verzió lesz egy magasabb szintû karim
12 szint és a top-ban vagyok
mind1 majd ha kijön hátha jön pár elszánt ember is nem csak az a "kipróbáloméselsõnehézségnélmegunom" tipus

LeonSilver
Ennek a játéknak egy nagy baja van és ez ne maz, hogy béta.
Hiányzik belõle valami "izé" ami itt tartaná a játékosokat.
Mint l2-ben a vár ostrom vagy SRO-ban a kereskedõ/tolvaj/vadász hármas.
szvsz

Broafka
az a baj, hogy asszem ez a játék még mindig csak béta! és nem is tud róla olyan sok ember, mint mondjuk egy Lineage-rõl, ennél fogva nem is játszanak vele túl sokan, de legalább még életképes a játék, reméljük az is marad még soká!

Az ötletek egyébként jók, a mozgások nagyon tetszenek, ötletesek, de én valahányszor felmegyek a játékra, mindig elfog egy olyan érzés hogy: "A fenébe, ebbõl a játékból mintha hiányozna valami"
szóval szerintem még jó sok mindent be lehetne rakni

például a küldetések lehetnének kicsit... bonyolultabbak, nehezebbek, ötletesebbek, nem csak annyi hogy nyírj ki egy közeli szörnyet (most direkt nem mondom azokat hogy szedj össze valamit, mert például a csak kesztyûvel összeszedhetõ gomba, az jó ötlet) és nem minden "fajnak" ugyanazok a küldijei lennének! 😞
(legalábbis iszonyat hasonló mind1-ik)

és végszóként, a Malacokat kár volt kivenni, olyan kis idillikus hangulatot adott a játéknak, és még hasznosak is voltak! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Na jó ennyit a mygar mmo társaságról<#boxer>
Én próbáltam sikeresen vezetni a magyar shaolin band-et,de mindenki csak úgy lelép és fel se néz hogy bocs nem játszom. Egy band-nek lényege lenen hogy együt lépnénk szinteket party-ba, boss huntra,m ajd késõbb Cof-ba mennénk de úgy látszik ez senkit se érdekelt annyira hogy maradjon.
Most már meguntam és kiléptem a band meghalt R.I.P.
Vulpio-nak sajnálom de már nem bírtam abban a band-ben és mivel mindenki off volt nem tudtam kinek adni a vezetést.
Aki akarja csináljon másikat de én már nem eröltetem magam, beléptem egy nemzetközi band-be ahol fd és rl a minimum meg pár rc
bocs a duplapostért de ezt már le kellet írnom,meg akik a band-be voltak és látogatják ezt az oldalt legaláb tudják

DgoodBoi ha ezt látod gyere már fel valamikor amikor jó neked ,mivel band teljesen meghalt már senki se játszik elhatároztam hogy elhagyom de senki nincs fent akinek odaadhatom a master-séget

De van igaz nem magyar de szerintem elég jó.
A cím:http://9dragons.mmosite.com/
zsakosfrodo2
Ajánlom a hivatalos oldal FAQ-ját.

Atti12
sztem minden fontosat leírtam ami az alapokhoz kell. A többire már magadtol is rájössz

Köszi. Ezt már néztem de ez nemsok 😞
Akkor ugylátom nincs semmi jo honlap 😞
Atti12
Katt a F.A.Q feliratra

Sziasztok.Nem tudtok valami magyar oldalt amin tudok olvasni meg megtudni sokmindent errõl a játékrol?
Broafka
minden városban van doki, és minden doki gyógyít!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

AZ az external wound lesz a bibi mi a doki neve ? 😊)