21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Jacky #7072 Jól értem? Vigyázz magadra a játékban? Ez volt a jótanács? -
#7071 Nekem jobb mesém van. Péntek éjjel kilogolok, szombatra meg nincs glovesom. Enyhén idegbeteg emil acclaimnak. Válasz :relogolj, ha nem megy neved/szerver. Írom már próbáltam. Miután megtudták kivagyok kaptam olyn mélt, hogy majd leestem a székemről. Röviden : Bocs srác de buktad mer hackelt accountról származik és mi vettük el. Na pofám elhagytam. Leírtam mikor mennyiért hol vettem (csak azt nem tudom már kitől), és hogy akkor lesznek szívesek beleköhögni a táskámba az árat amit kiadtam érte. Semmi reakció. Ultraüberidegbeteg mélt küldtem. Semmi reakció. Most jöttem haza vár a mél logoljak be azt szóljak nekik. Iszonyat tuskó hangnemű mél. Belogolok senki. Még bunkóbb mél. Na erre megjelent egy GM, és visszaadta a pézem meg adott jótanácsot is. Ennyit a fegyóvásárlásokról.
a GM szintje HM6 volt:
és a jótanács, amit ajánlok mindenkinek :
-
Jacky #7070 Micsoda események. Mindig történik valami -
Fed #7069 na, mese idő:
ZSS kilépett HTből hogy BMet cseréljenek, de mindenki félreértette, és sok lett a vita. Ekkor az én drága bandtagjaim elkezdtek kötözködni és sokan emiatt kiléptek(3 nap alatt 11 member lépett ki TheBraveOnesból) És Senseivel aka zmasterrel és hoppellel beszélgettem, és mondtam, ha folytatódik kilépünk TBOval, de ők beléptek az accountomra a tudtom nélkül és kiléptek anélkül, hogy tudtam volna. Ekkor összevesztem velük, és kidobtuk őket. Végül TBO és ZSS összerakta a tagjait 1bandba. -
Fed #7068 lol. Nem rúgtak ki, sőt új ligát csinálunk. -
zozoalma #7067 FED kirugtak HT ből bandestűl ?
Ugy sajnálom :) -
Lawless #7066 roma benne lesz ? lol -
#7065 Hétfőtől, vagy Keddtől 18 új nyelven lesz kiadva fordítási megbízás Acclaim részéről. Lehet bizakodni, hogy kicsiny országunk is benne lesz a 18 ban... (és nem héber, meg óromán tájdialektusok lesznek 50% ban) -
Fed #7064 http://shop.pcdome.hu/termek/486/belkin_nostromo_speedpad_n52
Innen rendeltem meg. 2 nap alatt kijött, fel is hívtak, hogy tényleg megrendeltem-e, és 1000forint volt a szállítási költség. Szerintem megéri. -
#7063 Jah... Ami lemaradt.. Merre lehet "besétálok uccáról" megvenni? mert eddig csak OL áruházban láttam... -
#7062 ok akkor a "sima" n52 van Neked. Mindenképp fogok venni. Csak nemtom melyiket? (a 15k s jobban tetszik) -
Fed #7061 én még azt is be tudtam állítani, hogy meditáljon magától! 8k-ért vettem, én ezt hallottam a legjobbnak, ha kell és megvetted, átküldön a beállított profilomat,amiben be van állítva hogy medizzen is. (Nekem most: 1 gombot megnyomok, 2-3 percig az 1es és 2es gombot nyomja szünetmentesen,utána 1 med, és folytatja is! Nemtok felmenni, balatonon vagyok és a barátnőm nem enged fel játékba XD meg amúgyis laptopon vagyok... -
krizoli #7060 hali van ps2-re?? -
#7059 Hopp! Most látom van 8k ért is... Neked melyik van a "te"
?
-
#7058 Olvastam a tesztjét... Érdekelne néhány dolog (pláne a makróbeállítások). Holnap keresnélek in-game. Meg az a 15k sztem nem sok szóval tényleg érdekel...
-
Fed #7057 Az én skill trainerem: Belkin Nostromo speed pad. KURVA JÓ! -
#7056 az nem trainer szabi. vagyis az de egy laptophoz való hardveres makró...
én találtam program makrót, de nem működött sajna. gépen nyomkodta a gombokat de játékban nem.
@adammmm
WU-hoz akkor csatlakozz ha nem tetszett egyik kaszt sem a fekete oldalon! a legtöbben innen a Bardón játszanak. -
#7055 Köszi Szabi :P
-
adammmmmmm #7054 Miért haldoklik.
Lenne pár kérdésem.
Ki milyen szerveren van?
A Whu-tanghoz kb mikor lehet csatlakozni? -
#7053 sziasztok!
aki jót akar magának nem jelentkezik be...bardo haldoklik,sztem nem lesz event,ha mégis akkor bocs...khm,az hogy lagg most nyert értelmet:smashelek és fél év múlva üt is,csak addigra én már térdelek.szép volt acclaim,megint megcsináltátok!p53-54ig tuti nem jáccok.
hajrá FS -
Szabi111 #7052 http://forum.gamevn.com/showpost.php?p=4401856
Itt a 9D skill trainer -
Jacky #7051 +1-2-höz hefeiben a general store-ban kapható ilyen bigyó, ami kell a refine-hoz.
+3 és felette be kell hozzá, azt tudod beváltani bigyókra, hefeiben szintén Wan Dye oldalán van egy kereskedő, annál.
Aztán odamész a master refinerhez és sírsz, amikor eltörik -
zseblampa #7050 Én szívesen kihívlak, Fed :-) 2x után írj rám, azt mehet a duel hefeiben vagy BPn, mindegy. -
#7049 Hálás lennék annak aki leírná hogy hogyen kell fegyókra +1,+2,+3...-at rakni. (mik kellenek hozzá például) -
Fed #7048 Gondolom egy hybrid se mer kiállni ellenem most :D:D:D -
#7047 Patch 51.:
Hello players,
Please find the patch 51 release notes below.
Bug fixes
1. Road to dragon , tragic words 2 and other Quest bug fixed.
2. Wild tower dungeon name need to be translated -> fixed
3. Dungeon Drops rate for CS4 and above level players -> fixed
4. Drops from General Wei and True General Wei -> fixed
5. Black Market npc trade and item selling bug -> fixed
Thanks,
Phew.
Patch 52. előtt :
Hi Players,
The para nuke skill for hybrid is bugged , it was not intended or nerfed, we will fix the problem as soon as possible and release a patch to reset it back to the original debuff time.
Thanks,
Patch 52. :
1. 9Dragons training school quest which was created by patch 51 : fixed.
Phew
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zsele1000 #7046 Na most mi van? Talán már meg is jön az új patch? Ez nem 'Acclaim gyors!' :) -
#7045 Úúú kösz Fed, te vagy a mindent-tudó xD Büdös életbe nem jöttem volna rá :P:P Na most egy ideig nem kérdezősködök ígérem :D hagylak titeket fejlődni ;P -
Fed #7044 add fel az összes questet amid van, akkor fogsz tudni chakra purgeozni. -
adammmmmmm #7043 A F.A.Q. mért nem működik. -
#7042 hmm, nem értem...
Odamegyek a csávóhoz akinél reroleozni lehet, erre csak a "talk"olni lehet vele, sehol semmi rerole, pedig nem léptem FD szintre, és még ezzel a karival egyszer sem reroleoztam :S
Esetleg tudja vki mi lehet a bibi? :P -
#7041 ja, de a köv peccsben a warri lesz imbitva ha igazak a pletykák :D -
Fed #7040 csak a role skilljei vesznek el.
Szerintem Spirit beggar legyél, ha pvp-t is akarsz majd. Most jelenleg a healer és a warrior gyenge. -
#7039 Rerole-nál ugye nem vésznek el az elixirek, illetve advanced lightfoot stb...??? mert ha igen akor az ****** -
#7038 hmm, igaz... lehet spirit beggar kéne hogy legyek, vagy akkor warrior, hmm... de nehéz dönteni :S :P -
Fed #7037 constra ne pakolj, és majd meglátod a különbséget a roleok között. Raven duelezünk? Fogadok hogy nem bírsz el velem, ha mégis, nehezen, vagy pedig PVP builded van, vagy nekem unluckom xD. Kry, majd ha 1 nuker 2 ütésből leszed mert 12 base constod van meglátod mi a baj a healerekkel. a +20 all stat az azért valami:P -
#7036 csak a warriorral? xD
Én strategy beggar vok (tom már irtam), de tulajdonképp olyan mint egy warrior (pontjai alapján) mivel sokat adok str-re, meg dex-re, csak éppen van healingom ami szerintem 1v1 pvpbe elvileg legyőzhetetlenné kelljen hogy tegyen. Lehet rossz a gondolatmenetem mivel mégcsak rc 4 vok és éppen ezért elfogadom a tapasztaltabb játékosoktól a helyreigazítást... :)
ui:Még re-roleozhatok tehát ha szarul csináltam a dolgokat akkor még nincs veszve minden :P -
#7035 nekem sosevolt premiumom és még mostis elbirok bármejik warriorral pvp ben =) igaz 20% al többet kell grindelnem hogy tartsam a szintet... -
Fed #7034 Premium nélkül semmi vagy pvpben, és nekem sokat kell pvpznem...és SVSen is nagyon hasznos! Meg grind közben is... -
#7033 Kösz szépen.
Közben nézegetem a kép linkeket, és azt nézem hogy mindenkinek Premiumja van? xD Látom nektek bejött az élet xD SMS-el fizetitek? Én is nézegettem már, de még nem látom annyira szükségesnek...