9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan 7-8 között keress este
Mert tudod az sem mindegy.
Ha botod van akkor Te beggar vagy.Annak meg nemigazán való kard mert nemlesz rá skilled ... (vagy mi a rák).Nahát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Például ha Te mondjuk rc3-as vagy a fegyó meg rc10-es akkor van ilyen izé.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pff, elöbb csatlakoztam klánhoz (apprentice) gondoltam utána majd megcsinálom a questet ami ad egy frankó zöld kesztyüt (QingQing quest), ere eltünt felkiáltójel ahogy beléptem a klánba <#ticking>#ticking> (valami bug lehet?)
http://www.igazsag.extra.hu
olyan server nálam nem jelenik meg 😮
szerk: jah de,de akkor beakarok valahova lépni...
Asszem OC-sek azok 5-12k-ig vannak a RC-sek meg 14-25k-ig (talán)
kékeket, slotos fegyvereket jobban viszik
szoval kéne egykis támogatás hogyan tovább 😛 boltokat tom,pénzt probálok szerezni lol 😄
melyik szerveren vagy?
én most kezdtem egy Brotherhood tesztkarit Asuran-n , (rendes kari az Bardo-n van)
---
ZenoKan neven fut az emberke😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
valaki segithetne ha nagyon online a gameben...
Ennyi.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ennyit a magyar játékostársadalomról.
Balga modon eu szerveren kezdtem el att lehet valahogy vinni a karaktert a masik szerverre?
es vannak e meg magyar jatekosok a H.D-k kozt?
mondjuk jelenleg meg csak CG2 vagyok😄
nem rég volt klán háboru amirõl természetesen lekéstem,ha lenne jó band mint amibe most léptem lehet menni dungeon-ba,ott egy nap alat meg lehet szedni magad,vagy boss hunt
és tudom hogy hiányzik belõle pár dolog de ezek nagy részét fd alatt nem lehet érezni csak nagyon kis mennyiségben
a malacok nagyon megkönnyítették a dolgokat,pl sok karma-t lehetett szerezni senki nem volt rákényszerítve hogy BP-be menjen ellenkezõ klánokat ölni
én nekem ezt tetszik benne a legjobban hogy még új fõleg a eu szerver,mire kijön a full verzió lesz egy magasabb szintû karim
12 szint és a top-ban vagyok
mind1 majd ha kijön hátha jön pár elszánt ember is nem csak az a "kipróbáloméselsõnehézségnélmegunom" tipus
Hiányzik belõle valami "izé" ami itt tartaná a játékosokat.
Mint l2-ben a vár ostrom vagy SRO-ban a kereskedõ/tolvaj/vadász hármas.
szvsz
Az ötletek egyébként jók, a mozgások nagyon tetszenek, ötletesek, de én valahányszor felmegyek a játékra, mindig elfog egy olyan érzés hogy: "A fenébe, ebbõl a játékból mintha hiányozna valami"
szóval szerintem még jó sok mindent be lehetne rakni
például a küldetések lehetnének kicsit... bonyolultabbak, nehezebbek, ötletesebbek, nem csak annyi hogy nyírj ki egy közeli szörnyet (most direkt nem mondom azokat hogy szedj össze valamit, mert például a csak kesztyûvel összeszedhetõ gomba, az jó ötlet) és nem minden "fajnak" ugyanazok a küldijei lennének! 😞
(legalábbis iszonyat hasonló mind1-ik)
és végszóként, a Malacokat kár volt kivenni, olyan kis idillikus hangulatot adott a játéknak, és még hasznosak is voltak! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én próbáltam sikeresen vezetni a magyar shaolin band-et,de mindenki csak úgy lelép és fel se néz hogy bocs nem játszom. Egy band-nek lényege lenen hogy együt lépnénk szinteket party-ba, boss huntra,m ajd késõbb Cof-ba mennénk de úgy látszik ez senkit se érdekelt annyira hogy maradjon.
Most már meguntam és kiléptem a band meghalt R.I.P.
Vulpio-nak sajnálom de már nem bírtam abban a band-ben és mivel mindenki off volt nem tudtam kinek adni a vezetést.
Aki akarja csináljon másikat de én már nem eröltetem magam, beléptem egy nemzetközi band-be ahol fd és rl a minimum meg pár rc
bocs a duplapostért de ezt már le kellet írnom,meg akik a band-be voltak és látogatják ezt az oldalt legaláb tudják
A cím:http://9dragons.mmosite.com/
Akkor ugylátom nincs semmi jo honlap 😞
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...