9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok linuxonm egy a jatek most?
ToshiBá
szerintem a magyar közösség 95%-a nem is hiányolta. 😄

Am feltûnõen helyesen írsz. Gratulálok érte!!!! 😊

Live: DoZeR 982

Most már biztosra akarok menni mert RYO123-at nem adták vissza pedig 3 évet szenvedtem vele...De mind1 nem érdekel már annyira csak unalom ûzõ unalmasabb napokra

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Nagyon szivesen,de azon csodálkozom hogy miután belinkeltem Gyurunkvazze teljes leírását,maradtak érthetetlen részletek.De persze semmi gond,a lényeg hogy minél többen maradjunk meg.
Köszönöm.

Legfölül írog a GC s IDt,alája a GC s passwordot,meg legalol a G1 es ID t ,melyrõl már átmentetted a karikat.

Ide a Gamefirst accot kell írni? vagy egy ujjat

ToshiBá
GC TRANSFER ON!

A karik átnentése,nagyon alaposan leírva,GyurunkVazze nek köszönhetõen HASZNOS
BarackHUN
Én se bízok magamban, azért adtam oda másnak az accountomat, még a végén elbazseválnám :S

I S A e o e m o w s m !

Hello Dragons, Double Experience Event, Hide&Seek, Random Box spawn and COS buff this Weekend. Have a great weekend!

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
Ki bízna benned Bari? <#miaz>
Kami 9D-t felejtsd el!Gyere Aika online-ba! <#nezze>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

BarackHUN
Ugyanezt mondtam. Faszért nem bizol bennem Kami :S

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Kb. semmi nem történet. Engedélyezd G1-nél, hogy tovább adják az accjaid, aztán várj GC-re míg náluk is lehet csinálni valamit. Ennyi!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Azért ennél lehetne picit hosszabb is...😄
BarackHUN
G1 vége, GC lesz, sok sikert.
Elég rövid volt?

I S A e o e m o w s m !

Sziasztok!

Valaki össze tudná foglalni, mit történt az elmúlt egy hétben? Nem nagyon voltam gépközelben, ezért érdekelne bármi új infó! 😊

Köszönöm szépen elõre is!

Kami
LordTusy
Éljenek a cosplayerek! <#hehe>

Nekem ma délelõtt kb 10 körül lazán engedte.Kemény 10 másodperc volt az egész...bejelentkezéssel együtt.
Szép napot!

(Majd elfelejtettem!Gyertek Aikázni!Kész a magyar guild!)

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

ScullyH
😊

Képet nem akarta beszúrni, de így mindenki meglesheti 😛

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

ScullyH

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

Az eöbb néztem,tényleg nem megy az Opt In oldaluk.Nekem is ugyanazt írta ki,miután jelszó cserét kért,arra hivatkozva hogy 120 nap után szükséges.Én sem találom a Yes vagy Accept gombot.
RetekRudi
köszike,csak 1 gond,én még nemcsináltam,meg akkor mé van az irva hogy kész? lol...
na midnegy, lehet valaki feltört vagy tököm tudja... accon jelszó csere,azt mentem ami menthetõ.....
köszi az infót...

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

A legutolsó sor, amit írtál, ami nyilván sárga színû, csak akkor jelenhet meg, ha már végigcsináltad ezt a kemény procedúrát, ami egyébként annyiból állt volna, hogy egyszer az "Agree" gombra nyomsz és egyszer a "Yes"-re.
Szóval azzal a bizonyos accounttal elvileg már le van tudva minden.
Ha másik accal szeretnéd, ki kell logolnod G1 fõoldalán, aztán beloggolni arra az accra, amelyikkel szeretnéd, és így már azzal is menni fog.
Szóval nem elég szimplán a fórumon átloggolni, a fõoldalukon kell.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

RetekRudi
baszki,csak énvagyok ilyen?
nincs itt semmiféle accept
belépek,és ennyit ir :Important Account Transfer Information
K2 Network/GamersFirst will be ending its service of 9Dragons on September 15th 2011. We will be transitioning operations of 9Dragons to Indy21, the developer of the game. In order to transfer your user and character information to Indy21, you must provide us with your consent. As an online game developer and publisher; we take your personal information VERY seriously and would never share it without your consent. By clicking on the "Accept" button below, you will allow us to give your user and character information to Indy21. This information includes your username, email address, and encrypted forms of your password and character information. Thank you for playing, and we've been proud to travel The Land together. MAY THE DRAGON WATCH OVER YOU.

You have agreed to allow K2 Network/GamersFirst to give your user information to Indy21.

sehol semmi accept,csak ez !

Görgesd lejjebb,Peti már belinkelte
RetekRudi
srácok,énis probáltam opt-int nyomni,de nem találok itt semmi szart,
mirekell itt kattolni?
nekem semmit nem ad ki,csak 1 szöveget,azt csá.........ez normális? -.-

Sziasztok!

HunWh1te-ról, alias Plazmáról tud valaki valamit?
Plaz, ha személyesen olvasod, akkor kérlek lépj be. Oki szeretné visszakapni a 600ast.
Szabi, ha sikerülne elérned, kérlek szólj neki, hogy lépjen be!

Köszönöm Oki nevében is, szép napot!
Kicsit menj lefelé és meg is van 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Dragons!

The Opt-in page for the 9Dragons transfer of service is now live! You can opt-in to having your account details transferred to Indy21 on 9/15/11 by clicking here. By “opting in” to this transfer, you are agreeing to allow GamersFirst to share your account/character information with Indy21 for their continued service of the game post 9/15/11. Please review the text on the page carefully and make your choice. Please go here for discussion on the opt-in page and transfer of game service.

May the seeds of the Dragon thrive forever!

-Team 9Dragons

itt meg adtam az infókat ha ez az bocs a spamért.

Linket kérhetek mert nem találom.. :S

BarackHUN
Az én accountomat valaki leigényli vagy csináljam meg én? Nem mintha nekem kéne, csak nem tudom mi szükséges hozzá, és ha akinek odaadtam nem tudja megcsinálni irjon nekem az infókért.

I S A e o e m o w s m !

A G1 es adatbázis átmásolási határdátuma szeptember 15 2011.Aki addig nem tölti ki a beleegyezési ûrlapot,bukott.Noha Magyarok vagyunk,remélem sokan fogják bukni ezt a dátumot.
Még a 10 acc per IP sem biztos eddig. És remélem ezután sem.Semmi szükség kibaszott,csaló játékosokra.És javasolni fogom GC nek hogy nemzetekként nevezzenek ki úgynevezett Honoryfic GM ket akiknek a javaslata alapján,le lehessen tiltrani egyes CSALÓ játékosok IP jét.Persze megfontolt,bizonyitott esetekben.
ÉRTSÉTEK MEG VÉGRE :NINCS SZÜKSÉGÜNK CSALÓKRA,LEGYENEK AZOK MAGYAROK IS
Helló mindenki le írná valaki, hogy kell "elmenteni" az accountot? 22. én elvileg áthelyezik vagy mi csinálnak a 9dvel? Köszi

Dodó ! Ha az NY akar lenni,gratula mert már selytem mi lehet az a kis csomag.De azért légy ovatos hisz tudod hogyan járt Hófehérke is az almával.
Az Opt In oldal még csak G1éknél elérhetõ,viszont GC még nem tette elérhetõvé.És amint gondolom tudjátok,az opt in csak akkor teljes ha a G1 es opt int GC nél is visszaigazolod.
Ami engem illet még nem sietem el a dolgokat,mert elég sok zavaros dolog vár még végleges,hivatalos,félreérthetetlen tisztázásra.
Ami eddig tetszik nekem GC nél,az a nyitottság.Ahogy nézem nem félnek kimondani a valós helyzetet,attol függetlenül hogy az tetszik avagy sem a játékosoknak.Eddig,erre,sem acclaim,sem G1 nem volt képes.
BarackHUN
<#puszi>

I S A e o e m o w s m !

Jah, épp most találtam meg azt a postot.
Azért én bekérdeztem ott is, hogy biztos infó legyen, ne pedig valami félreértés.

Kösz Pícs, most rövedebb lett, hogy kedvezzek neked is. 😛

BarackHUN
Legközelebb rövidebbre, most még elnézem.

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Elméletileg csak 2 accod lehet, viszont egy GC 9D Staff tag írta, hogy egy ip-rõl lehet 10 accod - max -, szóval szerintem nincs gond.

No, én is optoltam, de lenne egy kérdésem:
Bomb ide belinkelt egy ToS/RoC oldalt a GC-tõl, és ott valóban azt írja, hogy csak 2 account engedélyezett.
Szerintem minden hosszabb ideig gémelõ játékosnak van legalább 5 vagy több, már csak a cuccok tárolására is, ha másra nem.
Most azokat felejtsük el, vagy mi lesz velük? o.o
Van valami infó errõl?
Mert nekem 2 accounton vannak rendes karakterek is (nem csak storage accountok LS0 karival), és összesen 4 accountom van. Ha csak 2 engedélyezett, hogyan fogják kiválasztani, hogy melyik 2 lesz az?
Remélem érthetõ voltam. A lényeg az, hogy nem szeretném bukni a rendes karakterjeimet ez miatt.

Bocs a hosszú postért! *-*

ToshiBá
én nyomattam egy opt-int. 😊
De nem tudom, hogy mikor fogok tudni játszani majd. Egyszer.
Egyelõre nem sokan értik majd, amit most írok, de kb 2 hónap, és van egy utam a nagy almába egy very important kis "csomagért". 😊

Peter55

RetekRudi
végülis 😄

Csak neked,mert szeretlek tudod..... <#mf1><#mf2> És ha már volt 302GK-m akkor miért ne rajtad veszítsem el.....<#alien2><#alien><#beka2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

RetekRudi
unu,látom nem unatkozol,és elõszeretettel mész neki a magyar játékosoknak BP-n (német 9D) 😄DD

Wow, megint ez megy? o.O

No, csak érdeklõdni szerettem volna a kölcsönadott cuccaim iránt, ha már megint ilyen dolgok jönnek. Nem azért, mert fogok a közeljövõben gémelni, csak hogy tudjam, hogy meg e vannak/lesznek még valakinél.

Meg hát, csupa jó híreket hallani errõl a GC-rõl, habár már hallottunk ilyet korábban, de ki tudja? Hátha most másképp lesz, és ha úgy lesz, talán megint kedvet kapok kicsit nyösztetni a 9D-t.

Na szóval, ami a cuccokat illeti, már nem nagyon emlékszem kinek adtam a fejszéim, de bízom benne, hogy az illetõ még gémel és emlékszik rá. Nem kell visszaadni, csak jelezze, hogy nála van.

Röviden (vagy hosszan 😄) ennyi. Dankje!
És üdv mindenkinek, további kellemes napot! 😊

Ha sikerült belépned,nekem is ide adhatod mert Ownu csak pénteken jön haza.
De azért jó lenne ha sikerülne belépned,már csak azért is hogy át tudjaf hozni a karidat GCra
GC Terms of Use

Ahogy nézem,csupán 2 account engedélyezett.
P0Th3aD
Szia!

Hát igyexem visszaadni amint lehet.
Clienst kéne leszedni, meg telepíteni illetve kideríteni meik is az az account ahol van.
Eléggé elfelejtettem, no meg a jelszó változtatással lehet elsõre be sem fog engedni, de mindenképp visszaadom!

@ Dodó

Ez eléggé jól hangzik, lehet annyira hogy ien fajta verzióba vissza fogok énis szivárogni, bár addig még sok víz lefolyik a dunán, is! : ))
Mondjuk ha azt is ki tudnák szûrni, hogy ne lehessen goldsellerekkel találkozni a játékban, az még nagyobb dolog volna!
Nekem sem volt még hasonló játékom mint 9D, de a sok meghurcoltatás és a kárba ment 10ezrek kicsit hátráltatták a lelkesedést! Tulajdonképpen az demotivál a legjobban, hogy megint elõrõl mindent...
Emléxem mennyire nagy küzdés volt PS-re felhúzni egy karit is! Mennyi 5x és mennyi görnyedés a gép elött véresen izzadva a végén hogy elmondhassam 5 órányi non stop kockulat után léptem 2 szintet!

Nekem csak ez az ami nehéznek tûnik, hogy megint ezt megcsináljam.
Nincs benne annyi küzdeni akarás, hogy gond nélkül letudjam! Meg ugye az sem biztos hogy marad az xp annyi amennyi volt, tehát az eredeti duplája!
Ha vissza állítják mint acclaimnál, még nehezebbé válik a dolog!

Na majd meglátjuk...
További minden jót!

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Nekem meg van elveszett derûlátásom. Van valaki, akinek kölcsönadtam, és visszaadná?
Na félre a szarkazmust!

L*f*szt fogok linkeket pakolni! Nekem tetszik GC. Kirakták az induláskori cuccokat. Tibet 2nd part pl. És terveznek egy zsírnulla szervert, amirõl bárkit azonnal kivágnak ha hekkel. Az induláskor még nem lesznek kiszedve az illegál cuccok, mert 5 nap alatt nem lehet.
Folyamatosan törlik majd õket.
3 éves contractot írtak alá. Nagyon nagy megújítási potenciállal.
Jah... A legfontosabb. Nem lesznek blokkolt országok. Az elején. 😉