9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am feltûnõen helyesen írsz. Gratulálok érte!!!! 😊
Live: DoZeR 982
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Ide a Gamefirst accot kell írni? vagy egy ujjat
I S A e o e m o w s m !
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Kami 9D-t felejtsd el!Gyere Aika online-ba! <#nezze>#nezze>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Valaki össze tudná foglalni, mit történt az elmúlt egy hétben? Nem nagyon voltam gépközelben, ezért érdekelne bármi új infó! 😊
Köszönöm szépen elõre is!
Kami
Nekem ma délelõtt kb 10 körül lazán engedte.Kemény 10 másodperc volt az egész...bejelentkezéssel együtt.
Szép napot!
(Majd elfelejtettem!Gyertek Aikázni!Kész a magyar guild!)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
na midnegy, lehet valaki feltört vagy tököm tudja... accon jelszó csere,azt mentem ami menthetõ.....
köszi az infót...
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Szóval azzal a bizonyos accounttal elvileg már le van tudva minden.
Ha másik accal szeretnéd, ki kell logolnod G1 fõoldalán, aztán beloggolni arra az accra, amelyikkel szeretnéd, és így már azzal is menni fog.
Szóval nem elég szimplán a fórumon átloggolni, a fõoldalukon kell.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
nincs itt semmiféle accept
belépek,és ennyit ir :Important Account Transfer Information
K2 Network/GamersFirst will be ending its service of 9Dragons on September 15th 2011. We will be transitioning operations of 9Dragons to Indy21, the developer of the game. In order to transfer your user and character information to Indy21, you must provide us with your consent. As an online game developer and publisher; we take your personal information VERY seriously and would never share it without your consent. By clicking on the "Accept" button below, you will allow us to give your user and character information to Indy21. This information includes your username, email address, and encrypted forms of your password and character information. Thank you for playing, and we've been proud to travel The Land together. MAY THE DRAGON WATCH OVER YOU.
You have agreed to allow K2 Network/GamersFirst to give your user information to Indy21.
sehol semmi accept,csak ez !
mirekell itt kattolni?
nekem semmit nem ad ki,csak 1 szöveget,azt csá.........ez normális? -.-
HunWh1te-ról, alias Plazmáról tud valaki valamit?
Plaz, ha személyesen olvasod, akkor kérlek lépj be. Oki szeretné visszakapni a 600ast.
Szabi, ha sikerülne elérned, kérlek szólj neki, hogy lépjen be!
Köszönöm Oki nevében is, szép napot!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
The Opt-in page for the 9Dragons transfer of service is now live! You can opt-in to having your account details transferred to Indy21 on 9/15/11 by clicking here. By “opting in” to this transfer, you are agreeing to allow GamersFirst to share your account/character information with Indy21 for their continued service of the game post 9/15/11. Please review the text on the page carefully and make your choice. Please go here for discussion on the opt-in page and transfer of game service.
May the seeds of the Dragon thrive forever!
-Team 9Dragons
itt meg adtam az infókat ha ez az bocs a spamért.
I S A e o e m o w s m !
Még a 10 acc per IP sem biztos eddig. És remélem ezután sem.Semmi szükség kibaszott,csaló játékosokra.És javasolni fogom GC nek hogy nemzetekként nevezzenek ki úgynevezett Honoryfic GM ket akiknek a javaslata alapján,le lehessen tiltrani egyes CSALÓ játékosok IP jét.Persze megfontolt,bizonyitott esetekben.
ÉRTSÉTEK MEG VÉGRE :NINCS SZÜKSÉGÜNK CSALÓKRA,LEGYENEK AZOK MAGYAROK IS
Ami engem illet még nem sietem el a dolgokat,mert elég sok zavaros dolog vár még végleges,hivatalos,félreérthetetlen tisztázásra.
Ami eddig tetszik nekem GC nél,az a nyitottság.Ahogy nézem nem félnek kimondani a valós helyzetet,attol függetlenül hogy az tetszik avagy sem a játékosoknak.Eddig,erre,sem acclaim,sem G1 nem volt képes.
Azért én bekérdeztem ott is, hogy biztos infó legyen, ne pedig valami félreértés.
Kösz Pícs, most rövedebb lett, hogy kedvezzek neked is. 😛
Bomb ide belinkelt egy ToS/RoC oldalt a GC-tõl, és ott valóban azt írja, hogy csak 2 account engedélyezett.
Szerintem minden hosszabb ideig gémelõ játékosnak van legalább 5 vagy több, már csak a cuccok tárolására is, ha másra nem.
Most azokat felejtsük el, vagy mi lesz velük? o.o
Van valami infó errõl?
Mert nekem 2 accounton vannak rendes karakterek is (nem csak storage accountok LS0 karival), és összesen 4 accountom van. Ha csak 2 engedélyezett, hogyan fogják kiválasztani, hogy melyik 2 lesz az?
Remélem érthetõ voltam. A lényeg az, hogy nem szeretném bukni a rendes karakterjeimet ez miatt.
Bocs a hosszú postért! *-*
De nem tudom, hogy mikor fogok tudni játszani majd. Egyszer.
Egyelõre nem sokan értik majd, amit most írok, de kb 2 hónap, és van egy utam a nagy almába egy very important kis "csomagért". 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
No, csak érdeklõdni szerettem volna a kölcsönadott cuccaim iránt, ha már megint ilyen dolgok jönnek. Nem azért, mert fogok a közeljövõben gémelni, csak hogy tudjam, hogy meg e vannak/lesznek még valakinél.
Meg hát, csupa jó híreket hallani errõl a GC-rõl, habár már hallottunk ilyet korábban, de ki tudja? Hátha most másképp lesz, és ha úgy lesz, talán megint kedvet kapok kicsit nyösztetni a 9D-t.
Na szóval, ami a cuccokat illeti, már nem nagyon emlékszem kinek adtam a fejszéim, de bízom benne, hogy az illetõ még gémel és emlékszik rá. Nem kell visszaadni, csak jelezze, hogy nála van.
Röviden (vagy hosszan 😄) ennyi. Dankje!
És üdv mindenkinek, további kellemes napot! 😊
De azért jó lenne ha sikerülne belépned,már csak azért is hogy át tudjaf hozni a karidat GCra
Hát igyexem visszaadni amint lehet.
Clienst kéne leszedni, meg telepíteni illetve kideríteni meik is az az account ahol van.
Eléggé elfelejtettem, no meg a jelszó változtatással lehet elsõre be sem fog engedni, de mindenképp visszaadom!
@ Dodó
Ez eléggé jól hangzik, lehet annyira hogy ien fajta verzióba vissza fogok énis szivárogni, bár addig még sok víz lefolyik a dunán, is! : ))
Mondjuk ha azt is ki tudnák szûrni, hogy ne lehessen goldsellerekkel találkozni a játékban, az még nagyobb dolog volna!
Nekem sem volt még hasonló játékom mint 9D, de a sok meghurcoltatás és a kárba ment 10ezrek kicsit hátráltatták a lelkesedést! Tulajdonképpen az demotivál a legjobban, hogy megint elõrõl mindent...
Emléxem mennyire nagy küzdés volt PS-re felhúzni egy karit is! Mennyi 5x és mennyi görnyedés a gép elött véresen izzadva a végén hogy elmondhassam 5 órányi non stop kockulat után léptem 2 szintet!
Nekem csak ez az ami nehéznek tûnik, hogy megint ezt megcsináljam.
Nincs benne annyi küzdeni akarás, hogy gond nélkül letudjam! Meg ugye az sem biztos hogy marad az xp annyi amennyi volt, tehát az eredeti duplája!
Ha vissza állítják mint acclaimnál, még nehezebbé válik a dolog!
Na majd meglátjuk...
További minden jót!
Apokalipszis - BOT warrior
Na félre a szarkazmust!
L*f*szt fogok linkeket pakolni! Nekem tetszik GC. Kirakták az induláskori cuccokat. Tibet 2nd part pl. És terveznek egy zsírnulla szervert, amirõl bárkit azonnal kivágnak ha hekkel. Az induláskor még nem lesznek kiszedve az illegál cuccok, mert 5 nap alatt nem lehet.
Folyamatosan törlik majd õket.
3 éves contractot írtak alá. Nagyon nagy megújítási potenciállal.
Jah... A legfontosabb. Nem lesznek blokkolt országok. Az elején. 😉