9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heavenly Demon-nál hogy kell megcsinálni LS6-on azt azt a küldit, amikor 3 perc alatt kell szétütni 3 gravestone-t?

Mert már azzal szívok egy órája, de mindig lemarad 10-20 mp😞

PLS HELP!<#szomoru1>

Anthraxus
Kössz hogy szóltatok így nem este kell majd vele foglalkozni

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Megnyugodtam ...csak uj peccs jött😛<#eljen>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

hmmm nincs Eu server....Most addig mit csináljak?<#gunyos1><#confused><#falbav>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

lizmak
Hát olyan gamer angolul tudok, alap szavakat etc..😛 akkor inkább maradok sro-nál.. 😄

Atti12
amikor az elején ki választottad a városokat, ott kell klánt választani. Minden városban egy klán van, és amelyik várost ki választod abba a klánba leszel. És ehez nem kell angoltudás, mert simán ki lehet venni 😊. Amikor rá kattintassz egy városra, akkor oldalt kiír egy kis ismertetõt a városról, és megnevezi a klánt. Wu-tang ba és Heavenly Demonba gc8 on lehet belépni, a többi klánba pedig ls6-on. Egyébként ha semmit nem tudsz angolul, akkor ne kezdj bele, SRO-nál sokkal nehezebb küldetések vannak 😊. És nem csak unalmas hentelés ^^.

gvarga12
wu-tang nal OC 2 volt asszem a tobbinel elobb lehet csatlakozni

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

lizmak
Brotherhood of Thieves Ugye erre gondolsz?😊, nekem naon szimpatikus ez a clan😊 De ezt mikor fogom tudni kiválasztani? Mert amikor karaktert kell csinálni, ott nem bírtam kiválasztani... Vagy ez majd a training elvégzése után kerül sorra?

gvarga12
akkor sok szerencset, milyen karit tervezel ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

lizmak
Nah akkor holnaptól ezzel fogom nyomni, sokan mondták h. nagyon hasonlít sro-hoz, remélem nem fogok csalódni..

gvarga12
itt is tobbnyire hent kuldik
neha van olyan hogy hozz ezt hozz azt vagy meg kell keresni valamit

lizmak
Azt is választottam, de már rájöttem h. a Chi-t 0-ra kell vinni, tehát az összes pontot el kell osztani...<#vigyor3> Viszont kipróbálni még sajna nemtudom, mert apám nyomatja a másik gépen a feltöltést.. 😄
Quest-ek nehezek benne? Mert kevés az angoltudásom, és így elég gyötrelem lenne...SRO azért jó nekem, mert csak hent küldik vannak benne.. 😄

Anthraxus
Clánbázist választottál??
Ott van 6 név tianjin song shan mount yanmo
lehet az kell neki!

lizmak
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom a játékot, mivel sro-ra már 2 napja nem enged fel..<#duma> Bár nehéz a kezdet, karaktert akarok csinálni, viszont amikor már mindent beállítottam, elosztottam a pontokat is, kattintok a confirm-ra ezt írja ki: Chi assignment unfinished Mit kéne még beállítanom?

Köszi a helpet. Azt hiszem akkor ez 1 nagy kitartást igénylõ kûldi. 😄
EU szreveren meg magyar klánt keressnék.
Anthraxus
Nekem a 30.-ra adta meg úgyhogy ütögessd a valley branchban nugodtan ugyanaz a 2

Szerintem ez az, amikor Death Valley Branchba kell menned, és ott vannak a sírkövek... Pár hsz-el alattad írtam én is ugyenrrõl... Szétütsz egyet, és ott lesz az inventoryban a cucc...

Vagy ha nem ez az, akkor a Wuan alatti Death Valley valamibe menj, ott is vannak sírkövek, és ugyan ez a procedúra.

gvarga12
ha a wu-tang-ban kezdted akkor kimesz az eszaki kapun es ott a lejto aljan talalod a sirkoveket remelem ua. a kuldire gondolunk

Van 1 kûldetés amit nem tok +csinálni. Valmi sírkövet kell +vizsgálnom vagy mi és abból tudnám lootolni a Combot de semmi. PLS HELP
Atti12
bloodwolfokat ölsz shi zang-ban. Ahogy kirak a teleport, megfordulsz és ott lesznek

Jah már megvan, és még 1 kérdésXD.... Hogy bloodwolf skint hogyan tudok szerezni?

hua-t mar gyilkoltam oc5-on ez annak a folytatasa az o terkepet kaptam meg oc6 on valami kincset kell keresni...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nos menj a pókokhoz, ott van egy kapu azon menj át, majd ott a leopárdoknál fel a dombon, ott lesz egy lépcsõ azon fell és ott. Vigyázz mert Hua-n kívûl mindenki piros.

rockyboy: ha jól emlékszem gc8-ason kapod meg,ha eddig nem kaptad meg akkor valamit elbaxtál

Köszi, megvan! Még egy kérdés: heavenly demon vagyok és a basic demon lightfootot hányas szinttõl kapom meg?

Oc6 on(dragon beggar vagyok) kaptam valami questet s egy terkepet! valami legendary great thief hua terkepet..azt irja a kuldi leiras hoyg megfog jelenni egy nagy x de korbejartam az alitolagos adott teruletet de semmi:S
valaki tud valamit errol a questrol?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Menj el egy doctor-hoz, az meggyógyít.

Halljátok én meghaltam és 70%-ban lekorlátozta a hp-m meg a vitalomat.. Ilyenkor mit kell tenni? Segítsetek plz!!!

Megvan. csak egy I-t kellett volna nyomnom:$
<#buck>

Egy csomagot kéne megtalálnom, ami állítólag egy sírkõ közelében van, Death Valley Branchben, Zhengzhou-ban, de hiába ütöm szét a sírköveket, semmit sem találok... A küldit Hefeiben kaptam.

Valaki nem tudna segíteni, hogy mit kell csinálni? Üssem szorgalmasan a sírköveket, amíg nem esik a csomag, vagy mást kell csinálni?

PLS help!

A karim leírását megtaláljátok az aláírásomban.

Épp ez az, hogy ott volt egy RC4-es küdetéssorozat, aztán sámli... De majd átnézek még1x...

gvarga12
jah most 5-6 szinten keresztul pakolhatom a DEX-et pazar
ugy mar remelem nem lesz gond a sok kis kek takony

inter15
Oc1 -ig nem érdemes másra rakni mint az str a dex és némi con.

gvarga12
igen most utana olvastam
meg szerintem a DEX-em keves lesz azert tudnak meg a kekek is megolni 😞
DEX = 8

inter15
A helyedben átmennék hefei -be tuti van 1 halom küldi . Kezdve a Mindful Son -al

gvarga12
hja feher zold meg elmegy de mar lassan nem lesz, es akkor mit csinalok ?

Akkor ölj fehéret, zöldet, világoskéket😉

Legalább addig is fejlõdik az éppen használt technikád, meg te is kapod az XP-t.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy RC5-ös vagyok, de mág 2 szint óta nem láto küldeést, csak egyet, de az Ranking List-es:S Ugye azért késõbb kapok, és nem futottam bele egy bugba?

gvarga12
jah es GC 7 vagyok kivancsi lennek ezen a szinten mit illik olni, mert most eleg tanacstalan vagyok
a nagy tomegben gyulo szornyekkel nem igazan birok olyan ami nem agressziv es sarga mar nincs...

gvarga12
Hali emberek EU szervere inditottam az este egy Vagabondot Wu-tang hybridet tervezek belole csinalni. Egyenlore kezzel gyalulok meg van 1-2 cucc amivel nem nagyon tok mit kezdeni : Damaged long staff GC 6 kell neki es van egy ures negyzet alul a kepen er ez valamit, meg egy Blue Bronze Conqeror Key.

Az NDLAUNCHER.exe-vel inditom mindig,de mondom veszek új videó kártyát ha minden igaz hétfön vagy vmikor a jövö héten megkapom,ha akkor sem jó ... :S

chilios
thx
köcsögöket kell szét ütni a városban (azok a váza szerüségek ha így jobb 😊 )

chilios
ezt elmagyarázhatná valaki.thx
http://img220.imageshack.us/img220/3797/questhelpon9.jpg
LeonSilver
Mint az elõtted szóló kolléga írta a fakkban levan írva.
A person skilled mondat kell egyébként.A végén a Repeat nemkell.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

chilios
questbe is segitsetek pls
Atti12
FAQ-ba levan irva. Egyébként HD nek Saber kell, és ha darálós karit akarsz akkor tankot kell csinálnod, tehát CON-ra és STR-re rakj

chilios
Heavenly Demon nak milyen kaszt& fegyver érdemes?valami darálós karit akarok
chilios
http://img127.imageshack.us/img127/3436/dfsalo8.jpg
Anthraxus
Próbáltad az NDLAUNCHER.exe vel?
én ezt használom mert mozillám van nekem is
az internet explorer is ezt indítja el csak bonyolultabb módszerrel!
Sztem ez így egyszerûbb!

ez már rég kész,igy próbálom/próbáltam elinditani de nem jó

jah mozzila-val akarod elindítani?
menj program files és ott lesz egy exe fájl arra jobb klikk és sendto/küldés és asztal
elötte töröld az ikont az asztalról
és menni fog
amugy én nekem sima windows tûzfalam van és avg-t használok vírús írtónak és semmi baja