21072
  • Kry
    Aha, köszi ;)
  • ZzoleE
    na kész, a para megint 2 sec pvpben,innentől kezdve esélyünk nincs megvédeni magunkat, ha kell :S
  • Jacky
    "Failed to connect to an upgrade server"
    Még a peccset se engedi letölteni ...
  • szabi34
    Már csak EU szerver kéne:(
  • szabi34
    Új patch van!
  • ToshiBá
    NEM AKAROK HYBNUKERT! =)
  • ToshiBá
    Maradjunk annyiban, hogy mindenki a saját útján... Restatoltam de egy kalap fos lett a karim. Aztán mégegyszer de úgy se tetszett. Aztán szépen vissza az eredetire. És most hepi vagyok és tök jól érzem magam. Majd eljön az én időm. Ha lvl 170-en akkor ott. Ennyi
  • Fed
    str/dex : elegendő a relicechez.
    Wisdom fullon nyomd ameddig ki nem maxolod, amíg nem maxoltad ki az esssence mindig legyen annyi, amennyi a fegyveredhez kell.
    A const nekem 20 FD4en, nem fogok többet rakni rá ameddig ki nem maxolom a wisdomot, utána const/ess és kicsit dexet fogok buildolni.
  • Kry
    Egy tapasztalt nukertől kérdezném hogy a pontokat mien arányban osszam essence/wisdomra illetve gondolom kell consti is vmennyi...
  • ToshiBá
    1. : Free Ha gondolod gyere ma be (ha tudsz) és add át valamelyikőnknek. Aztán majd kiderül, hogy kié lesz.

2. : Fed Van GB wd-m, de 1 lövés 1% minusz... RL wd-t majd szerzek, mert abból van annyi mint állat... =)
  • Fed
    Victorion: Képzeljetek el egy embert, aki játszani szeretne, de ahelyett 1000000 PM-et kap 2 perc alatt.
    Akkora tudása van a 9D-vel kapcsolatban, hogy el se meritek hinni X-D.
    Olyan dolgokat mondott nekem, hogy ledőltem majdnem a székről, és hát sajna mindenki őt baszogatja a kérdésekkel, és elege lett ebből, és gondolom vagy 1 alt karin van, vagy szüneten, de néha vissza-vissza nézeget.
    UF nem fog szét esni, de rengeteg tag ki léphet tőlük, ha megtörjük őket.(Majd SVSre is regisztráljatok, mert az is az övék lett, hála 1 bugnak és elveszett a fortressünk 1 BM csere után)
    DESTINYből már alapból rengetegen kiléptek, csak még több embernek kéne X-D.

@Dozer: NEM kell FD WD bracer, se SM se EC, vagy RL vagy GB-t szerezz be, mert ezek adnak CK AR-t. És elegendő ess-el nem fog törni a fegyó, a másik meg hogy 130-140nél több DEXed nehogy legyen.
  • ToshiBá
    Victorion utcsi PM jében nekem szerepelt az : "i don't care" szóval rá ne nagyon számíts...

Én a liga master szerepét csak addig vállalnám amíg Free vissza nem jön. De ezzel mindenki így van.

Még egy utcsi. : Tusy kilőve, mert (és nem bántani akarok senkit) ha 1 iskolás "gyereknek" apa-anya azt mondja "kuss nincs gép", akkur kuss van és nincs gép... Ha értitek. El lehet így is tűnni hetekre, és akkor megintcsk nincs master.

Gyurci.
    Az átadás nem presztízskérdés, hanem szintkérdés. Van 1 bizonyos szint ami alatt nem tudja átadni.
  • cucu00
    de miért esne szét?
  • VérGyurci
    Free - a szövit semmiképp nem kéne felbontani, az előzőleg történtek mutatják , hogy esetenként 1-2 ember vagy egy 80%ban inaktív liga is képes nagy kárt okozni ott, ahol arra szükség van.
    Amennyiben UF szétesik, nagy valószínűséggel gyorsan újjáalakul, mint egy kizárólagos PVP liga, hogy egyben tartsa MainEventet, Adorationt, Arturrot és a többieket. Ez adott esetben még rosszabb is lehet mint a mostani, ezért kell együtt maradnunk, és a HT szövetséget felfrissíteni.Ez pedig nem csak a TBO, hanem Timeával és Makhannal is.
    PS: Victorionnal mi van? Tudja valaki?
  • VérGyurci
    *diplomatikai érzékre gondoltam =)
  • VérGyurci
    Sziasztok ! Pat elmesélte nekem micsoda remek dolgok történtek tegnap =)
    Ami a league masterséget illeti, harmadik jelöltnek még maga Pat is szóba jön. Ez nem szint vagy presztízs kérdése,nekünk egy aktív, bölcs, angolul jól beszélő, diplomatikus készségekkel rendelkező egyén kell, aki kifelé képviseli az érdekeket.Pat ma csatlakozik a fórumhoz, ahogy én tudom. Szeretném, ha a jelöltek átgondolnák, hogy a felsoroltak közül minden megvan-e bennük.

Fed, nagyon örülnék ha a ZSS összeszedné magát végre, és mikor baj van mellénk álljon, mert ennek jelenleg nyoma sincs. De még a régi JKD tagok is így csinálnak, sőt egy srác a partiért 1 BEt kért eventen... no comment

Most szét lehet szaggatni az UF-et, Piknik kissé okosodott és békét akar. UF után, vagy vele párhuzamosan az Elites is ott van, mint züllesztendő liga. Ehhez white oldalról lesz bőven segítség.
  • ToshiBá
    jelenleg dolgozom a buildon, de ma törtem 1 FD WD bracert +5 ön. ahoz meg nem csak dexből kéne levennem... UF meg DES egymásnak ugrottak ma war után, és halomra PK-ták egymást cc ben. WD bracer alá nem adom. XD Majd alakul az.
  • Fed
    Dozer: tetszik az ötlet keményítsetek be, de egy kis pvp tapasztalat nem ártana, a buildetekben szívesen segítenék, mert láttam mindenféle buildet, pl te egy NAGYON hasznos kari lennél ha nem dex-et pakolnál hanem wis/constot és a grind se lenne nehéz! Örülnék ha segítenétek, mert 4 Liga SR és ZSS ellen kicsit sok -.-
  • Dialosa
    Ahogy gondoljátok Doz, a lényeg, hogy legyen valaki aki azért sokszor fent van. Nem fontos felbontani ezért a szövit, csak tudjátok ki az akinek a szava esetleges helyzetekben dönt! Nem tudok ott lenni, szóval oldjátok meg.
  • Blood Raven
    Én azért vagyok inaktiv mert mikor bemegyek sosoncs fent senki pl tegnap 2xp elött voltam és senki nemvolt egyedül meg phalálra unnám magam....
  • ToshiBá
    Ha UF úgy gondolja cc tilos neküknk, akkor nekik meg Shen tilos. Ezt sztem már meg kellett volna érteniük, de akkor most bekeményítünk.

Raven: Te vagy inaktív, meg a többi pontenciális WT képes CS/GL...

Ryo: inkább nem fűznék semmit a DES-ből való kilépésedhez... (azt nem értem mi a f*sznak kellett odamenni?)

Free: Gyurcival beszélgettünk kicsit, és 2 "aktívabb mint a többi ember" közül van értelme kijelölni a liga Mastert, ha mindenképp kell nekünk új. : Tusy, vagy Én. Én nem ragaszkodom hozzá. Inkább a jelenlétedet venné(nk)m jó néven,de a Te döntésed.
  • RYO123
    Gratz Fed ^^
  • zsele1000
    Fehér oldalon biztos, hogy van pár aktív CS.
  • Fed
    gabor és rajtam kívül van aktív CS-GL magyar?( Holnap GL XD XD )
  • Blood Raven
    Mitörtént FS bandal??
    Már 1 hete nemjátszanak az fc +++++ osok énmeg követem a roszpéldájukat...
  • Kry
    Ja igen még vmi:
    Van ez a "játék magyarra forditása" projekt, leforditottam 300 szót nekik, de még egyet sem ellenőriztek le, és ebből jön logikusan hogy BE-t sem kaptam :P Ti megkaptátok már a jutalmat érte?
  • Kry
    aha :) mondom hogy már meg is csináltam a +2-t az egyik fegyomra :D
    Ahogy néztem a +9-hez magához 20 BE kell, +még hogy addig elérj megint több mint 20, ráadásul asszem tán el is törhet a fegyo miközben refinolodik, szal nem tom hogy nekem lesz-e valaha annyi zsém hogy egy fegyora +9-et nyomok :P
  • RYO123
    de megérteted nem ? xD
  • Kry
    Kösz szépen :D nem túl szakszerüen de elmagyaráztad és már rá is nyomtam +2-t egyik lándzsámra :) thx
  • RYO123
    Kry a Small Case meg a Golden egy questhez kell
    a ládák azok nem dobnak érdekeset 1.2 aranyat
    hát ha kell gold akkor ad el ha nem akkor tartzsd meg
    +1 +2 ezni Hefei ben a General sotig nál vagy valami ijen a neve de ha meg nyomod a térkép áján a ember fejet és rá mész h general akárni :) akkor el kezd villogni és veszel töle ojan "kcsögöt" :D és egy kicsit arréb ot van egy csaj a fa tönk möböt avval beszélsz és oda adod a fegyot meg azt a "köcsögöt" amit kér remélem tudtam segíteni
  • Kry
    Lenne pár kérdésem:
    1.Small case/ Golden case jó vmire, szoktam látni hogy árulják néhányan...
    2.A ládák, amikhez kulcsok kellennek dobhatnak vmi értelmeset is, mert nekem eddig 1-2 aranyt dobtak jobb esetben?
    3. Ha dob egy mob BE-t akkor azt megtartani vagy eladni érdemesebb? (rc6 vok)
    4.Még mindig nem tom hogy kell fegyóra +1-+2-t rakni :P

Bocs a sok shit kérdésért :P válaszokat köszönöm
  • RYO123
    Sun ezt a fórum leghátulról vettem nézd meg én csak előre hoztam h hátha valakinek kell. én nem fogom kipróbálni előbb vennék prémiumot de azt se veszek mert "nekem fölösleges "
  • cucu00
    Hát remélem bannolják az összes olyat, aki ilyeneket használ
  • DSUN
    lol..... vagy, *
  • DSUN
    Ilyenekben nem lehet hínni....vagy ismersz vkit aki már rendelt onnan, v vmilyen szolgáltatást igénybe vett, és minden frankón mennt?..
  • szabi34
    Nehogy már kitiltsanak cc-ből:) megölnek visszamegyek és grindelek tovább
  • RYO123
    aki akar nagy karit venni vagy goldot venni annak itt egy oldal ;p

http://www.igamehome.com/GameStore.aspx?ID=18
  • RYO123
    na most már nem vok Des es segíthetek majd a fekete sólymoknak ha piknik nem tudja leállítani a UF eseket...
    meg hogy a Fekete Sólymok ki van tiltva Cc böl lol nem az övék a game már valakinek jól el kéne verni az UF et
  • Dialosa
    Nem tudok, vagy nem akarok véleményt mondani a vitáról, sem az emberekről, főleg mert nem is igazán ismerem őket. Ti biztos jobban tudjátok mi volt és gondolom megvan a véleményetek, de ahogy HSZ is írta, lefutott dolog és nem ide tartozik, szóval hagyjuk is szerintem.
  • EnZsolt
    Sziasztok!

Tegnap kezdtem el a játékot, nem jutottam még sokra, inkább csak ismerkedem még a menükkel. Meg tudnátok dobni egy-két jó tanáccsal, mit hogyan érdemes? A Wu-Tang-hez csatlakoztam. Előre is köszönöm a válaszokat!