9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert már azzal szívok egy órája, de mindig lemarad 10-20 mp😞
PLS HELP!<#szomoru1>#szomoru1>
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
neha van olyan hogy hozz ezt hozz azt vagy meg kell keresni valamit
Quest-ek nehezek benne? Mert kevés az angoltudásom, és így elég gyötrelem lenne...SRO azért jó nekem, mert csak hent küldik vannak benne.. 😄
Ott van 6 név tianjin song shan mount yanmo
lehet az kell neki!
EU szreveren meg magyar klánt keressnék.
Vagy ha nem ez az, akkor a Wuan alatti Death Valley valamibe menj, ott is vannak sírkövek, és ugyan ez a procedúra.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
rockyboy: ha jól emlékszem gc8-ason kapod meg,ha eddig nem kaptad meg akkor valamit elbaxtál
valaki tud valamit errol a questrol?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
<#buck>#buck>
Valaki nem tudna segíteni, hogy mit kell csinálni? Üssem szorgalmasan a sírköveket, amíg nem esik a csomag, vagy mást kell csinálni?
PLS help!
A karim leírását megtaláljátok az aláírásomban.
ugy mar remelem nem lesz gond a sok kis kek takony
meg szerintem a DEX-em keves lesz azert tudnak meg a kekek is megolni 😞
DEX = 8
Legalább addig is fejlõdik az éppen használt technikád, meg te is kapod az XP-t.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy RC5-ös vagyok, de mág 2 szint óta nem láto küldeést, csak egyet, de az Ranking List-es:S Ugye azért késõbb kapok, és nem futottam bele egy bugba?
a nagy tomegben gyulo szornyekkel nem igazan birok olyan ami nem agressziv es sarga mar nincs...
A person skilled mondat kell egyébként.A végén a Repeat nemkell.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én ezt használom mert mozillám van nekem is
az internet explorer is ezt indítja el csak bonyolultabb módszerrel!
Sztem ez így egyszerûbb!
menj program files és ott lesz egy exe fájl arra jobb klikk és sendto/küldés és asztal
elötte töröld az ikont az asztalról
és menni fog
amugy én nekem sima windows tûzfalam van és avg-t használok vírús írtónak és semmi baja