21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#7315 Gz :) Van olyan szerintetek akinek +9es wan dye fegyoja van? :D -
Nem kicsit vagyok hepi... -
#7313 engem most dobott le errorcode -1-el... -
#7312 Köszönöm a segítséget, remélem most már jó lesz :) -
VérGyurci #7311 Tusykám : Az errorcode -1 szintén a loginszerver hibája. nálam eddig max. fél óráig írogatta ki, utána magához tért. Nem a te géped / accountod hibája. -
VérGyurci #7310 A lightfootos dolog pedig a reklám változásai miatt van. Ha lightfoot közben nem klikkelsz akkor is átváltozhat az egér grafikája, akkor nem tudsz fordulni. Ilyenkor akár LF közben is klikkelj bal gombbal, utána irányítható lesz megint =) -
VérGyurci #7309 Kedves Kaliki ! Ez a "Please contact the GM" üzenet szerintem sokaknak kijött már... Ezt a login szerver dobja neked ki, általában azért (ha jól sejtem a kiírás többi részét), mert a legutóbbi alkalommal nem sikerült rendesen kilogolnod valamilyen oknál fogva (server crash, dc, stb.). Ha gyakorivá válna akkor változtasd meg a jelszavad feltétlenül, szerintem =) -
Fed #7308 LF előtt monzdítsd meg az egeret, vagyis nyomd le a jobb egérgombot és utána LFezz. Mert nekem is szokott történni, általában amikor nem nyomtam egeret 2 perce. -
Csaprago #7307 nekem is mindig beakadt az lf, de nekem csak úgy oldódott meg hogy kicseréltem a videókártyát:( de sztem nézdd meg a videókártya bállításoknál a gyorsbillentyűket. hátha ott találsz valamit -
Kaliki #7306 ez vicces beengedett csak úgy
Sprintelős:nekem is szokott eccer vagy kéccer megakadni van olyan amikor simán egyenes fut és nem kanyarodik,segíteni nem tok bocsi -
#7305 Nekem is csinált ilyet, újra ki kellett választanom a szervert, aztán mehetett tovább a móka :)
Egy kérdés: nálatok is csinál olyat, amikor a sprintelő skillt használjátok, hogy behülyül? Úgy értve, hogy tovább sprintel mikor már nem nyomom az ALT-ot, megakad a dolog, vagy egyszerűen az egér megmozdítására is irányt vált. Tudtok segíteni, hogy ez mitől lehet? Mert már nem egyszer haltam meg emiatt, hogy még mindig sprintelni akart a sziklával szemben, amikor már körbevettek :(
-
#7304 bocsi, nekem ez volt a gond :) -
Kaliki #7303 nem anevemmel van a gond minden úgy van ahogy eddig(és nincsneke nagy betűk a nevemben) és még mindig nem negedett be -
#7302 kis és nagybetűk számítanak a id-nél, nekem úgy már beengedett -
Kaliki #7301 nem sikerült és lemaradtam a dupláról -
Kaliki #7300 köszi megpróbálom -
Jacky #7299 Ilyet csinált nekem is, párszor váltsál át usa szerverre, aztán vissza európaira és sokszor próbáld meg, egyszer be fog engedni. -
Kaliki #7298 Lenne egy kis gondom nem enged be és azt irja ki hogy "Please contact the GM" most mit csináljak? látom hogy mások bent vannak úgyhogy nálam van a gond
De mi? -
#7297 Szia!próbálkozz egy reinstallal, hátha segít. -
#7296 Sziasztok!
Kliens nem hajlandó beengedni...ecode:-1
Csak nálam van gond vagy megint acclaimesek bénáznak? -
Jacky #7295 Nem is tudom, hogy hogy jött ide ez a japán verziós dolog. Úgyis mindenki ezen marad amin volt. -
#7294 Hát én inkább játszok a szar acclaimon mint a japánon, nincs kedvem egész nap sárgák krisz kraszjait nézni a chaten, meg már a honlapjuk sem tetszik, talán 10-12 éves koromban még tetszett is volna... :P -
#7293 Kiegészítve DSUN-t:
japán 9d oldal: http://nine.gameleon.jp/
regisztráció, install: http://www.9d.freeonweb.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?661
fordítás: http://www.9d.freeonweb.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?444
ui.: pusztuljon az acclaim!!! Majd 2 éven keresztül így átbaszni a jó népet... -
DSUN #7292 JA még annyit hogy ha ezt megtetted akkor minden itemnek a neve helyett, amik még nincsenek az acclaimos verzióban egy üresség lesz^^
Tehát ha vkit érdekelni fog a japán verzió az acclaimos uj patch után is akkor annak az esz a dolga hogy majd a patch után is megcsinállja ezt, és akkor meglesznek az új item nevek is^^ -
DSUN #7291 Sziasztok!!
Egy kis információ azoknak akiket érdekel hogy hogy játszhatnak angolul a japán verzión!!
Az Acclame-os 9D-ben mennyetek a Data majd a Script mappában és onnan másoljátok ki VALAHOVA a NDTEXTDB_US.XSD nevű fájlt, majd nevezzétek át így: NDTEXTDB_JP.XSD , és ezután a már átnevezett fájlt másoljátok be ugyanúgy a Data , Script könyvtárban csak nem a lame-es verziúba hanem a japánban^^ Akit érdekel: HUNter a nevem és WT healer vagyok!!Amúgy miinden más ott!!túl hosszú postot írnék ha elmagyaráznám mennyiben külömbözik japán Acclame-tól!!
Sok sikert -
#7290 kicsit rosszul fordítottad.^^ mivel Te még valószínűleg nem játszottál mikor a road to dragon chpt 2 jött... sok CS le tudta nyomni, és megkapta a "demon disciple" vagy a többi klán epithetet. a lényeg : GB 12 es quest, amit ha megcsinálsz megkapod az advanced skilleket, és kapsz klánruhát. (maradjunk abban hogy sokan állítják, hogy ruha, és ugyanennyien hogy DECO. személy szerint DECONak jobban örülnék. mindegy.új peccsel meglátjuk majd.) és extrába a Koreai(!!! nem győzöm kiemelni^^) verzióban megemelték a base statok maximumját 250-ről 300-ra. Nemsokára meglátjuk mi lesz nálunk. addig mindenki "Please be patient, and co-operate us." -
#7289 Most szögezzünk le valamit Zoli... Mint azt a srác is írja : Ez a KR verzióban érvényes... Nekünk meg az acclame verzió jutott... Mellesleg a HP oldalán is lehetett már látni ezt a linket.^^ És pont Zseb linkelte be kb 1 hete.^^ -
#7288 Kicsit meglepő dolgok vannak az új patchben, pontosabban lesznek. Elöször is olvastátok ezt az "advanced clan role"-t? Lehet rosszul forditottam de nekem ugy jött le hogy ezt csak ha uj karit kezd az ember akkor gb12-ön ha szerencsés akkor választhatja.
A másik hogy én nem láttam semmien hp lopás skillt meg iesmit, viszont érdekes hogy a healernek lesznek chi kung lövései mint egy nukernek? :P Kicsit másra számitottam, de meglátjuk mi lesz belőle :P -
Dialosa #7287 Arra kell hazaérnem, hogy a fórumon magyarok ölik egymást, de legalább így már biztos, hogy itthon vagyok és jó helyen járok! -
#7286 Sziasztok! a gyors témaváltás érdekében ajánlom ezt a topicot mindenkinek,itt vannak leírva az új skillek, stb...
Katt
jó nézelődést ;-) -
Jacky #7285 Azért mert tetszett amit írt a moderátor. Egyébként mindenki meg tudja nézni, aki veszi a fáradságot és megkeresi.
Ha nyilvános, idézhető is.
-
#7284 és elmondanád hogy minek kellett bemásolni? Azért lett törölve hogy ne legyen káromkodás... gratulálok -.-' -
Jacky #7283 "ez a gyerek 1 baszni nem kell senkinek kiadnia mert semmien ligába nem vagyok benne pöcs
nah Dozer erre csak egy valamit tudok mondani te egy kibaszott nagy csicska vagy
Csá én meg azt hallottam hogy az ilyen dozer félék szeretik szopni a faszt de jó keményen ugyhogy srácok vigyázzatok homoki cápa a gyerek"
Nem így kellene beilleszkedned a fórumon.
Haha, ezen jót röhögtem, az utolsó mondaton. Jó volt shadoweyes7! -
#7282 Látom kapott büntit... Köszi!
@ Zsolt : Próbáltam végig nyugodt mardni..
@ Kaliki : Linkelj jútúbot. -
Kaliki #7281 Dózi add meg a teló számod küldenék neked egy érdekes vidit^^ -
#7280 Ne törődj a gyerekkel, azon élvezkedik, hogy felkapod a vizet. Szard le, ne törődj vele, aztán majd megunja, ha senkit sem érdekel, amit mond. -
#7279 ne reagáljatok erre, intézkedtem ;) -
#7277 Egy szóval sem mondtam, h vadászol ránk, v bárkit is megöltél a DRH-ból. Ne érts félre. Norbi300-ról sajna nem tok semmit. nincs ilyen nevű karakter a ligában. sztem neki is csak usernév, mint nekem a nova 910. de én legalább vállalom a gémer nevem. -
#7276 nézegettem képeket 9d-n. LD dungeonban boss nemtom hanyadik formája lvl202(!)-n még citrom... de WT/MANSION után nem debuffolnak a Dun bossok, és ez sztem faja. Vannak IM bossok is. De lvl 152-nél indítanak... -
RYO123 #7275 Norbi300 Lehet hogy én nem voltam itt de mért kell csak ugy beszolni dozer-nek ? nem hiszem hogy GL HM vagy akár magasab lennél és most nem azért hogy védjem dozert hanem csak ugy be irod h ... szerintem ez elég nagy hülyeség vagy legaláb ne ide ird hanem mond meg személyesen vagy game ben