9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemjátszottam még soha WOW-ot se SRO-t se mást nekem ez tetszik neked az SRO tetszik nekünk ez te menj oda mi ide nem kényszerítette rád senki ezt a játékot!!!
Ha megnézel egy régi karate filmet ott hol vannak a vaspáncélok vagy én vagyok a vak
Bruce Lee-n mikor volt ilyesmi ???
Ez az ókori kínai kúltúrában játszódik õk max vastag bõrpáncélt használltak!
Vagy Ark nincs igazam???
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
A Silkroadról meg annyit hogy tavaly juniusban voltam lvl70.
Ehh, királykodjak rókáknál? Mi értelme: lassabban, de fejlõdök és kövi lvl-re. Ott meg megint ugyan ez, és így hosszú-hosszú ideig.
A templomokba meg mi a ...-nak vannak íllyás gyakorlásra helyek, ha basztak beletenni íllyászokat a játékba...
Ja és hogy lesz az a gyors futásom ? az a fehér tejszerû csíkot húz és pillanatok alattelmegy mellettem dolog..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
DB
A ti kung-futok nem erős!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
-Meg úgy alapból, hol vannak a játékból a vértek, pajzsok, kétkezes fegyverek, mesterségek.-
Mivel ez alapból a kinai történelmen valamint a kínai harcmûvészeteket bemutató játék , mondj egy olyat ahol palyzsot használtak pl. Kétkezesnek meg ott van a pole és a spear.
-Mi értelme:az itemeket a lények nem lényhez szabva dobják, hanem a playerhez-
Mert gondoltak arra hogy lvl20 -on nem ütsz agyon egy 30-as mobot , és ilyenkor bizony felkopna az állad.
-Fejlesztehetm a képességeim(str,ess,stb). Mi értelme? Úgy is csak erõsödnek az ellenségk is.-
Nem feltétlenül kell erõsebb lényt ölnöd. Királykodhatsz a rókáknál is.
--Szóal mek Silkroad-al szerencsét próbálni--
Sok szerencsét hozzá. Lvl20 körül sikítva jössz ide vissza.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
már mint az épületbe mint a cof?
9dragonsban ugye semmilyen sincs?
DB
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Aki nem tudja mire írtam jobb alsó sarokban (ha jól emlékszem) a válasz
nemártana néha arra a gombra kattintani mert úgy összekuszálódott már hogy nemtom ki kinek válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!4<#vigyor1>#vigyor1><#ejnye1>#ejnye1><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
Üdv
Az nem tetszik az egészben mire elérek valamibõl5ös szintet valami sword Masterybõl jön helyette 2-3 másik ami kicsit jobb és kezdhetem elõrõl..
Magas szinteken is csak 1-2 küldi van szintenként, vagy kissé javul a helyzet?
DB
http://projekt.azigazikincs.hu/ http://tanisz.hu/
amõgy azon röhögtem a legjobbat, hogy dumálok a nagy bikafejû emberrel, erre nézem questeket, és akkor látom, hogy ezt a nagy marhát Red Bullnak hívják, elõszöt nem is értettem, hogy milyen energiaitalt akar ez tõlem?😊
most meg van egy olyan küldetés, amit a kovács adott, hogy a ládáját keressem meg, mondta a helyet is, de nem találom egyik térképen sem, biztos megint elolvastam valamit, valami shiengkijangot8így egybe) emleget😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Bár majd lehet késõbb megint lesznek hülye kérdéseim😊 Elõre elnézést😊
Azt tudom, hogy Questeknél (Q lenyomása)-nál vannak a küldetések és van egy függõ, amivel nem bírok mit tenni, mert azt akarja a csaj(aki adta a feladatot), hogy vigyek neki 10 Bloodwolf skint (vérfarkas bõrt), csak azt nem vágom, hogy honnan, amikor keresztül kasul végig jártam a pályát és sehol nincs ilyen lény, vagy át kellene mennem más területre, nem a Heavenly Demonoknál kellene keresnem?😊Kicsit megvagyok lõve vele, a közös chaten is feltettem a kérdést angolul a játékban, de nagy ívben tojtak rám.
Akkor már egész jó úton haladok, szinte minden technikám már 2-3on van, van olyan ami már 6on😊))
A lezárt terület nevét meg most így hirtelen nem tudom, de 3 marcona bikafejú lény õrzi, az egyikkel lehet beszélni, de az mindig elküld, hogy nem vagyok jogosult rá, ha meg nekitámadok, akkor rögtön lekaszabolnak egy ütésre😊 Szóval vicces😊Megnézem majd pontosan, hogy mi a neve a helynek, de egy nagy kapun kell bemenni.
A kulcsot is megnézem, mert lehet valami elkerülte a figyelmem😊
Nagyon szépen köszönöm!😊
Grr, most meg kirugott az elõbb a game, oszt utána visszamentem, de nem akart eltûnni az Impervious vagy mi, csak 0-sec volt oda írva és villogott :@ Azóta meg nem enged be hogy akkork iléptem, állítólag már bevagyok jelentkezve :@:@
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Szóal Tanisz, HD(Heavenly Demon) karim nem volt de asszem azt monták ho Losing Self 8-tól lehet belépni a clanba. Ahhoz hogy belépj küldetéseket kell megcsinálod, és látom írtad hogy csinálgatod, de mindenesetre nyomd meg a Q betût és nézd meg nincs-e befejezetlen küldetésed. És szerintem ott sem árt az alap teknikákat 2-esre fejleszteni.
Értelme: Kapsz egy vagány szerkót tõlük(késõbb ezeket venned kellesz más emberektõl), aminek vannak zsebei. A Zsebekbe tudsz pakolni tárgyakat amik extrákat adnak(Asszem 3 zsebe van a felsõnek és 3 a nadrágnak), nah meg persze a HD-nek elég vagány kinézetük van =) Ezen kívül ha belész akkor kapsz majd egy Epithet-et(Rangot, vagy iesmit) Amiket a C lenyomásánál az Epithet felsõ kis gombnál majd válogathatsz és ezek adnak extrákat szintén.
De a legfontosabb, hogy ha belépsz, tudsz tanulni képességeket majd, kicsit késõbb a belépésed után. Pl: Harctípusok, Speciális Nagy ütések, stbstb.Ez majd ott dõl el hogy mien Kasztba lépsz be a Clanon belül: Vannak Harcosok, Felcserek(én így hívom õket 😄)-gyógyítanak, Bufferek(õk adnak a másik embernek plusz Str,Ess,stb-ket idõkre, asszem fél órára szólnak), és a Hybridek akik mindent tudnak, de nem ugyan olyan magas szinten mint a többiek.
Képesség erõsítés: Szerintem míg nem vagy Kasztba, addig Str, Dex, Con-kevesebb és Ess még kevesebb-re érdemes, aztán ha kasztot választasz ezek nullázódnak és újra eloszthatod a már megszerzett Chi pontjaid a skilleken és a Mastery pontokat szintén.
Hmm, Lezárt terület?😮 Errõl kicsit bõvebben pls😊
Mások ellen: Lesz 1 hely ahova majd el tudsz menni: Bloody Plain, itt akárki harcolhat akárki ellen, ez egy amolyan Farkas törvények uralta hely😊 És ha ott meghalsz semmid nem fog veszni, csak máshol ,,támadsz fel''.
A kulcsról meg abszolut nem tudok semmit, sry :S