21072
  • Atti12
    nem biztos, de nekem úgy rémlik hogy egy buddha szobrot kell szétverni, és abban lesz egy idő után. Azt hiszem ez az a küldi :|
  • hierro86
    Sziasztok! Revolving Chakra 1-es szinten vagyok, és az egyik küldetésben a Bloody Plainen kellene megtalálni vmi quest item-et. Vmi füzér lehet, nem emlékszem pontosan a nevére, az egyik eltűnt shaolin tanítványé. Annyi az instrukció, hogy kutassam át Bloody Plaint. Már több soron körbejártam hiába, párszor sikerült is elhaláloznom, esetleg valaki nem tudja melyik részén találom? Köszönöm a segítséget!
  • ToshiBá
    Kedves LordPussy! Köszönöm! De nem én írtam, hogy szeretnélek megelőzni...
  • LordTusy
    Gratula Noobzer
    igen,csig viszem a warrit,de nem versenyzek senkivel...csak magammal és az idővel
    Am igzad van...belassulok warrival...
  • ToshiBá
    Köszike mindenkinek!^^
  • black87
    Gratz Dózi!
  • Kaliki
    GZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dialosa
    Gratulálok Dozi!!!
  • ToshiBá
    Hello Tusy! Na asszem nyertem a versenyedet... Mert ugyebár Te CS1 ig akarod majd tolni a warrival...^^
  • ToshiBá
    Phew-től nekünk :

Wow, so many questions, like i said before this is just a test run information which was posted on the message board, we are bringing the new version of 9dragons which is available in all other versions.

But normally the devs send us patches in parts which later gets combined and build as a single patch which will be released to the players, for now they are no changes for the stats cause we are still working on those.

As for the refinement is concern we will not change any refinement rates it will remain the same until +9 the new +10,11 and 12 will have lower success rate which is normal.

I don't mind you people discussing about the new content but please do not spread rumors or something which is not officially announced.

And for people who want to know if the patch will be out next Friday , this week, next week. I just have one answer for them " It will be released soon"

Utolsó mondatot viccnek szánta...
  • Jacky
    Na végre, vki megmondta erre az eccerű kis kérdésre a választ!
    Akkor jó, megnyugodtam, hogy nem egy 5-szörösről maradtam le :)
  • Fed
    vasárnap 2x volt:P
  • Atti12
    ha péntek szombaton 5x-ös volt, akkor józan paraszti ésszel én azt mondom hogy vasárnap is. :) De majd jönnek az okosok azt megmondják
  • Kaliki
    mikor szoktál dolgozni?
  • Jacky
    Ha egyszer tudnád, hogy pénteken és szombaton most 5x volt..
  • Atti12
    ha egyszer elolvasnád a választ... #7378
  • Jacky
    Ha egyszer vki végre válaszolna is egy nyamvadt kérdésre...
  • Kry
    péntek, szombat, vasárnap 2X-es xp van mindig.
    szerdán pedig változó 2-3-4 maximum 5X-ös lehet
  • black87
    a két 5x-en ott voltam, de csak 2 szintet sikerült kisajtolnom.
    ma (tegnap) meg már meló volt :C
  • Jacky
    Tegnap (vasárnap, mert már elmúlt éjfél) végül is hányszoros volt? Most én is lemaradtam róla.
  • Kry
    Én az egyik 5X-ös alatt 11 szintet nyomtam :P
  • szabi34
    Én kihagytam min2 5x-t sajna:(
  • Kaliki
    én szerencsére tudtam jáccani akkor fejlődtem is két szintet^^
  • Gunner
    ne dumálj, játszál xD

hányan hagyták ki az 5x event-tet? nekem sikerült, egyik tegnap media markt-ban voltam, tegnapelött meg nem értem haza időben és csak fél órát sikerült játszani
  • Kaliki
    Valaki Téma????????PLS
  • black87
    nah király, errorcode -1
  • ToshiBá
    hehehe... de a dátumot eltolták rendesen...
  • kalidor
    Nem tudom mi történt Phewwel, de ezt érdemes megnézni... :))

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=83985
  • ToshiBá
    na akkor ec wd pumpálása a végletekig... GL wd kihagyása 100% ban (rusnya mint a bűűűűn) és gyúrás Hermit wd re.^^ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kalidor
    Sziasztok!
    Ezt ma írta Phew, ez talán valami kis reménységre ad okot..:)

Posted: 11 Sep 2008 18:04

Hmm didn't notice this post,

Well i did talk to reece22345 on IRC and he is telling the truth, for anyone who wants to know what we are currently testings, we just finished testing +10, +11 +12 weapons, GL and Hermit level WD weapons and collections and new coin items for enchantment and additional bags for inventory.
  • Atti12
    uristen :(:(. Nyugodjék békében!
  • cucu00
    :( Pedig jó arc volt. Hungarian most fellélegezhet. :(
    RIP RIP RIP
  • RYO123
    igen :S
  • cucu00
    o.O Komolyan??
  • RYO123
    vágom de hoppel az tök jófej meg töbiek és nem biztos h ámegyünk mert megint szervezkedett.

amúgy -GodSpear- ha valaki ismerte volna(nekem a legjóbb barátom volt..meghalt egy autó balesetben :(
  • Fed
    az a band 1 szemét. a liga ahova menni akar az is. Dönts...zmaster mindenkit kihasznál és átver.
  • Gunner
    na, nekünk annyi xD
  • Atti12
    Nah írtam, remélem megkapom minél hamarabb, és beindul az Attikapitalizmus
  • Atti12
    akkor írok a modiknak :)
  • RYO123
    legyél házigazda,ok ^^
    FED!![_zmaster_] be akar lépni a bandal a Desbe...>< én meg nem akarok DES es lenni megint de a bandba jófejemberek vannak micsinájak ? zzz