9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthraxus
creep menj innen ez a 9dragons fórum nem a sro és itt nem lebaxni kell a játékot hanem tanácsot kérni!!!
Nemjátszottam még soha WOW-ot se SRO-t se mást nekem ez tetszik neked az SRO tetszik nekünk ez te menj oda mi ide nem kényszerítette rád senki ezt a játékot!!!
Ha megnézel egy régi karate filmet ott hol vannak a vaspáncélok vagy én vagyok a vak
Bruce Lee-n mikor volt ilyesmi ???
Ez az ókori kínai kúltúrában játszódik õk max vastag bõrpáncélt használltak!
Vagy Ark nincs igazam???

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

inter15
Akkor húzz abba a topicba !

zsakosfrodo2
Nem magát érzi harcmûvésznek hanem a karakter maga a harcmûvész te lmao.

Atti12
a karakterekre értette... És egyébként milyen statisztika? Csak szolok hogy a 9Dragons megnyert egy csomó díjat nem régen

inter15
Itt nem a mezei közkatonák vannak ember. Hanem "harcmûvészek". Hány Bruce Lee -s filmben láttad a fickót sisakban meg mellvértben. ?

A Silkroadról meg annyit hogy tavaly juniusban voltam lvl70.

Atti12
Samuraiokra gondolsz? mert azok nincsenek ebbe a játékba. Mutass már nekem egy olyan képet amin egy Shaolin van felszerelve minden fém szarral. Nem neked való ez a játék, menj inkább silkroadozni.

Slipknot14
lvl 21 vok Silk-be, és érdekes módon, sokkal jobb lesz innentõl a játék, fõleg thief-el. Hogy hol?? Nézz má meg ember egy képet, a múltból, a küldönféle fémekbõl készült, ruhára pakolt dolgok(pl váll, mellkas, comb) védik az embert.
Ehh, királykodjak rókáknál? Mi értelme: lassabban, de fejlõdök és kövi lvl-re. Ott meg megint ugyan ez, és így hosszú-hosszú ideig.
A templomokba meg mi a ...-nak vannak íllyás gyakorlásra helyek, ha basztak beletenni íllyászokat a játékba...

Atti12
student addig vagy amég nem kapsz másik epihetet. a gyors futást emg venni kell játékosoktol vagy találni. De elöször felkell fejleszteni a sima lightfootot 10 es szintüre

Holdpro
Srácok meddig vagyok Student ? RC1es lettem..
Ja és hogy lesz az a gyors futásom ? az a fehér tejszerû csíkot húz és pillanatok alattelmegy mellettem dolog..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Atti12
majdnem 😄

DonnieBrasco
Az nem hatodik hó hetedike, hanemm 2007 hatodik hó (szóval lehet Júni 30 is, meg ma is 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

inter15
Egyedül a laptopom maradt meg mert az velem volt. Azon meg max buffolni tudok.

inter15
Lawless ! Nem tudom mikor játszhatok ismét. Már több mint egy hete nem voltam otthon. Tegnap nagy nehezen hazaértem és minden müszaki cuccom be van halva. Állítólag benézett a villám a szomszédékhoz és nálam is agyonb@szott mindent. Lesz 1-2 kör a biztosítóval.
<#rinya><#rinya><#rinya>

inter15
Ne foglalkozz az a piacolással. Csak a kék iletve slotos fegyókat áruld esetleg. A többit nyugodtan add oda az npc -nek.

inter15
Lol ember a hozzászólásod második felét olvasgatva Neked valahol a Cod -os topicban lenne a helyed.

-Meg úgy alapból, hol vannak a játékból a vértek, pajzsok, kétkezes fegyverek, mesterségek.-

Mivel ez alapból a kinai történelmen valamint a kínai harcmûvészeteket bemutató játék , mondj egy olyat ahol palyzsot használtak pl. Kétkezesnek meg ott van a pole és a spear.

-Mi értelme:az itemeket a lények nem lényhez szabva dobják, hanem a playerhez-

Mert gondoltak arra hogy lvl20 -on nem ütsz agyon egy 30-as mobot , és ilyenkor bizony felkopna az állad.

-Fejlesztehetm a képességeim(str,ess,stb). Mi értelme? Úgy is csak erõsödnek az ellenségk is.-

Nem feltétlenül kell erõsebb lényt ölnöd. Királykodhatsz a rókáknál is.

--Szóal mek Silkroad-al szerencsét próbálni--

Sok szerencsét hozzá. Lvl20 körül sikítva jössz ide vissza.

Holdpro
éN NEKEM AZ A BAJOM HOGY VAN VAGY 20 FEGYVEREM ÉS NEM TUDOM MENNYIÉRT ÁRULJAM ÕKET..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Atti12
6 hó 7. én történni fog valami. Csak nem tudjuk mi 😄. Tudjátok az az ablak amit néha kidob és egy beggar van rajta. Az van Odairva hogy The Road To The Dragon is begin... Kiváncsi leszek mi lesz ez 😊

Anthraxus
Lawless és a nanchangi bossnál mit kapsz?😄
már mint az épületbe mint a cof?

Anthraxus
nem vagy normális creep igen van ami idegesítõ de ha az életben is feladsz mindent az elksõ kudarc után akkor baxhatod néha szó szerint

DonnieBrasco
Úgy hallom, a Silkroadban van valamiféle crafting? Ez igaz?
9dragonsban ugye semmilyen sincs?

DB

Atti12
sok sikert hozzá 😄. olyan lvl 20 körül olyan küldik elsznek hogy ölj meg 2x 1000 szörnyet ^^

Atti12
fura nekem nem volt ilyen, good karma relicet felraktam, és amikor meghaltam akkor elveszett a good karmam és a jobb frelõ sarokba egy kis kockába kiirta mi a baj

ok TAMAS már komolyan meg is ilyedtunk!!! Várunk vissza...gyere amikor tudsz. Kreki és Sensei is keveset nyomja mostanság! De azért én meg Retro alakítunk! én GB7 még retro SM6 még ma! Xian meg bekaphassa mert már GB6 de ma utolér! hehe na majd gyere és whisperez rám! csákány

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Anthraxus
a válasz gombra gondoltam az ebmer nevének a sorában!

Anthraxus
nyugi velem már vagy 5x megesett ez!!!

Aki nem tudja mire írtam jobb alsó sarokban (ha jól emlékszem) a válasz

nemártana néha arra a gombra kattintani mert úgy összekuszálódott már hogy nemtom ki kinek válaszolt!!!!!!!!!!!!!!!4<#vigyor1><#ejnye1><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

Anthraxus
nyugi lessz olyan hogy a narancs csak 0.01-et ad meg lesz amikor 2 mob ad ennyit!!! nekem öröm ha 0.10 körül van így fd4-en

Anthraxus
Igaz õ 1 nap és rc2 és reméltem hogy élsz rég láttalak én is csak hétvégenként vagyok mostanság!
Üdv

inter15
Ha hiszed ha nem (kérdezd meg Sensei-t vagy Lawless-t) 1 nap alatt lettem rc2 . Ott azért még lehet haladni.

inter15
Van mikor kicsivel kevesebb. <#nyes>

DonnieBrasco
Ott is csak 1-2 quest van szintenként?

DB

inter15
Lawless-nek és Sensei-nek üzenem , hogy még élek de családi problémák miatt csak hétvégétõl tudok ismét játszani.

inter15
70 -es szint körül már nem lesz ilyen problémád 😊

Holdpro
Wu Tangos lettem és Blue Dragonos Swordos..
Az nem tetszik az egészben mire elérek valamibõl5ös szintet valami sword Masterybõl jön helyette 2-3 másik ami kicsit jobb és kezdhetem elõrõl..

DonnieBrasco
Na tegnap végre OC1 lettem, és Blue Dragon student 😊 jól néz ki a Cloud Sword technika, a Wind nem annyira tetszik (kissé mangás gagyinak tûnik..) Asszem bétában ezer éve is kb. eddig jutottam el, szóval mostantól kezd végre érdekessé válni talán 😊

Magas szinteken is csak 1-2 küldi van szintenként, vagy kissé javul a helyzet?

DB

Atti12
dokihoz odamész és ott van hogy heal. Arra katt. Vagy pedig veszel tõle növényt, ill. vizet

Tanisz
ott akadtam rá én is, kellett egy kicsit rohangálnom😊köszi neked is😊

http://projekt.azigazikincs.hu/ http://tanisz.hu/

Tanisz
na bejutottam a templomba, csak nem valami könnyû, nem érzem magam valami erõsnek😊 köszi

amõgy azon röhögtem a legjobbat, hogy dumálok a nagy bikafejû emberrel, erre nézem questeket, és akkor látom, hogy ezt a nagy marhát Red Bullnak hívják, elõszöt nem is értettem, hogy milyen energiaitalt akar ez tõlem?😊

most meg van egy olyan küldetés, amit a kovács adott, hogy a ládáját keressem meg, mondta a helyet is, de nem találom egyik térképen sem, biztos megint elolvastam valamit, valami shiengkijangot8így egybe) emleget😊

Tanisz
köszi meglett a küldetés😊

azt szeretném kérdezni, hogy az external wounds-ot mivel lehet gyógyítani? amúgy naon teccik a játék!
Tanisz:menj át ShiZangba ott talalod a blood wolfokat

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Tanisz a Blood Wolfok Zheng Zouba vannak vagy valami ilyesmi a neve.A térképen rajta van a pontos neve.
DonnieBrasco
Blood Wolfok pl. a Wu-tang területen vannak szép számmal...

DB

Slipknot14
A játék még míndig nem akar beengedni Nirvana szeróra, így csináltam egy Shaolin kölyköt az EU-son :S De jó lenne ha valami történne ár, és betudnék menni :@ Connectelek, oszt megáll a Connecting to a Game Server-nél aztán számol visszafelé hogy ennyi idõ múlva abba haggya a csatlakozás próbálgatását :S Aztán megint connectelnék és azt írjá már bennt vagyok. Megint connectelnék ezután és kezdõdik minden elõlrõl :@:@

Slipknot14
Jah, hogy úgy😄 Az a HD-k temploma. Minden clannak van egy területe, ahova csak belépés után mehetsz majd be. 😊

Tanisz
Köszi, tényleg sokat segítettél😊Örök hála😊
Bár majd lehet késõbb megint lesznek hülye kérdéseim😊 Elõre elnézést😊

Azt tudom, hogy Questeknél (Q lenyomása)-nál vannak a küldetések és van egy függõ, amivel nem bírok mit tenni, mert azt akarja a csaj(aki adta a feladatot), hogy vigyek neki 10 Bloodwolf skint (vérfarkas bõrt), csak azt nem vágom, hogy honnan, amikor keresztül kasul végig jártam a pályát és sehol nincs ilyen lény, vagy át kellene mennem más területre, nem a Heavenly Demonoknál kellene keresnem?😊Kicsit megvagyok lõve vele, a közös chaten is feltettem a kérdést angolul a játékban, de nagy ívben tojtak rám.

Akkor már egész jó úton haladok, szinte minden technikám már 2-3on van, van olyan ami már 6on😊))

A lezárt terület nevét meg most így hirtelen nem tudom, de 3 marcona bikafejú lény õrzi, az egyikkel lehet beszélni, de az mindig elküld, hogy nem vagyok jogosult rá, ha meg nekitámadok, akkor rögtön lekaszabolnak egy ütésre😊 Szóval vicces😊Megnézem majd pontosan, hogy mi a neve a helynek, de egy nagy kapun kell bemenni.

A kulcsot is megnézem, mert lehet valami elkerülte a figyelmem😊

Nagyon szépen köszönöm!😊

Slipknot14
akkor GC 😊 DE a 8 az stimmel 😄
Grr, most meg kirugott az elõbb a game, oszt utána visszamentem, de nem akart eltûnni az Impervious vagy mi, csak 0-sec volt oda írva és villogott :@ Azóta meg nem enged be hogy akkork iléptem, állítólag már bevagyok jelentkezve :@:@

Atti12
GC8, nem LS 😄

Bardon igen nagy szükségem lenne 5 db Liquor Jugra.Ha van valakinek eladó azt megvenném,de azért is hálás lennék ha valaki megmondja melyik mob és hol dobja+vennék Heartless Sichuan felsöt jó áron.PM Supa tenksz<#worship>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Slipknot14
Aswa szerver?😮 Az meg hol van? Vagy neked vami más kliensed van?😮
Szóal Tanisz, HD(Heavenly Demon) karim nem volt de asszem azt monták ho Losing Self 8-tól lehet belépni a clanba. Ahhoz hogy belépj küldetéseket kell megcsinálod, és látom írtad hogy csinálgatod, de mindenesetre nyomd meg a Q betût és nézd meg nincs-e befejezetlen küldetésed. És szerintem ott sem árt az alap teknikákat 2-esre fejleszteni.
Értelme: Kapsz egy vagány szerkót tõlük(késõbb ezeket venned kellesz más emberektõl), aminek vannak zsebei. A Zsebekbe tudsz pakolni tárgyakat amik extrákat adnak(Asszem 3 zsebe van a felsõnek és 3 a nadrágnak), nah meg persze a HD-nek elég vagány kinézetük van =) Ezen kívül ha belész akkor kapsz majd egy Epithet-et(Rangot, vagy iesmit) Amiket a C lenyomásánál az Epithet felsõ kis gombnál majd válogathatsz és ezek adnak extrákat szintén.
De a legfontosabb, hogy ha belépsz, tudsz tanulni képességeket majd, kicsit késõbb a belépésed után. Pl: Harctípusok, Speciális Nagy ütések, stbstb.Ez majd ott dõl el hogy mien Kasztba lépsz be a Clanon belül: Vannak Harcosok, Felcserek(én így hívom õket 😄)-gyógyítanak, Bufferek(õk adnak a másik embernek plusz Str,Ess,stb-ket idõkre, asszem fél órára szólnak), és a Hybridek akik mindent tudnak, de nem ugyan olyan magas szinten mint a többiek.
Képesség erõsítés: Szerintem míg nem vagy Kasztba, addig Str, Dex, Con-kevesebb és Ess még kevesebb-re érdemes, aztán ha kasztot választasz ezek nullázódnak és újra eloszthatod a már megszerzett Chi pontjaid a skilleken és a Mastery pontokat szintén.
Hmm, Lezárt terület?😮 Errõl kicsit bõvebben pls😊
Mások ellen: Lesz 1 hely ahova majd el tudsz menni: Bloody Plain, itt akárki harcolhat akárki ellen, ez egy amolyan Farkas törvények uralta hely😊 És ha ott meghalsz semmid nem fog veszni, csak máshol ,,támadsz fel''.
A kulcsról meg abszolut nem tudok semmit, sry :S

DonnieBrasco
Basic Wu-tang Fist és Basic Wu-tang Sword skilled is legyen legalább 2-es szintû, akkor beenged az õr a klánba.

DB