9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
asd
1. gb11 deva monk
2. fd6 blue dragon
3. fd6 luohan monk
jöhet privibe is az ajánlat 😊
Azaz ha van jel és beszélek vele de a küldi nincs a questeknél azt akkor ugye fel sem vettem, vagy valamiért nem tudom felvenni.
Van infótok arról, hogy a Role kiválasztásakor a fõgóré hogyan konfigurálja át a Stat pontjainkat? Nyilván a Role-nak megfelelõen, de engem ennél részletesebben érdekelne. Mert mikor kiválasztottam a Luohant, akkor csökkentette pl. az Ess-et, de a Vital Energy-m több lett.
az elején 4-5szintenként a 1str 1dex 1ess
a visszaosztásnál ugyan ez, csak a szinteddel számolj, nagyjából ennyi
ez így egészen sm-ig mehet, utána picit megugrik a dex, ezért érdemes mindig elõre megnézni, hogy a jövõbeni fegyóidnak mennyi a dexigénye...
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Az 1 amit irtam az a tréning küldi volt az oké.
A quest leirásoknál a karma küldit is késznek veszi de ennek ellenére nincs küldileirás mint az elsõ küldi esetében.
a karma questeket feltétlen csináld meg, a heroic questeket hagyd a fenébe, mert azok csak epithetet adnak, de úgyse tudod megcsinálni õket, és nem is éri meg elbaxni rájuk az idõt, mert azér olyan jó dolgokat nem ad...
a road to fate-ben pedig klánajánlások vannak többnyire, még nem csatlakozol egy klánhoz, addig kapsz ilyeneket, ha meglátogatod a klánbázisukat, mivel addig vagabond vagy (vándor)
tényleg, ha már így elértünk a vagabondokhoz, mit szóltok ahhoz, hogy vannak pls ec vagabondok is, mert nálunk van egy.... :S beszéltám már vele, hogy mi a francér vagabond, erre azt mondta, hogy mer így jó neki.... igaz, hogy gyenge szar, de ha így jó neki....
szóval ehhez kapcsolódóan várnék véleményeket
jó játékot <#integet2>#integet2>
1 Road to Enlightenment ezt megcsináltam de ezzel együtt kész lett a
Road to Karma, valamint a Road to Fate. A Road to the dragon ,Heroic Episodesre peddig nem ir semmit.
igazság szerint az elsõnél de azon valami uton modon tulléptem, azaz kész van legalább is ezt irja.Másikat pedig nem vettem még fel.
Kezdõ játékos révén szeretnék némi segítséget kérni.
A játékba való belépés után kapok egy tutoriál küldetést.
De sajnos angol tudásom hiányos és hiába fordítom le "szótárazom" nem igazán jutok vele dülöre és ugy nézem nem is lehet kikerülni.
A küldetést mindegyik választott kaszt megkapja.
segítségeteket elõre is köszi
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
én nem beszéltem klánváltásról, vki azt mondta, hogy kasztot nem lehet váltani, csak kasztot lehet, ami role
spike: rc 1 elõtt nem kapsz ilyen lehetõséget, szal addig szenvedd végig vhogy... de mivel oc6 vagy, így rc 1 en már jelentõs skillemearadás lesz, ha role-t váltasz, szal sztem csinálj egy új karit, oc6 az 1 nap, ha normálisan tolod
oc1-ig tankert csinálj belõle, zúzós 3str 1 cont nyomd, dex nem is kell, mert oc elõtt nincs dex requirement a fegyókon... sok sikert
Nincs heal,mert miért lenne nem hybrid se nem healer,õ mágus. A fegyver meg mindenhez egyforma árban van csak megkell tanulni pénzt szerezni és ha lehet kerülni az npc-t. Akkor következõleg mi leszel? Ha healer hybrid fogadok 3 hónapban mielött leesik hoy fejleszteni kéne a healet meg a buffot XD
Komolyan ha új vagy játékba harcossal kezdj ami blood demon
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Van egy olyan amit a karakter menüben kell összegyûjteni ilyen pouch, big pouch, meg tobbaco leaf... azt már rég összegyûjtöttem állítólag ruhát kapok érte.. de hol? csak eladni akarom mert nekem megvan a legjobb ruha amit árustól kapni lehet...
Klánt nem lehet váltani sehogy csak új karakter létrehozásával
van klán, meg van role
a klán az klán, a role meg kaszt magyarul (tanker, nuker, hybrid, healer)
😊
Atti:gondolom akkor kezdted és még új volt neki mert gyakorlott játékos mellet nagyon jó kaszt. Enyém is csak azért tököl mert nincs egy hely ahol nem ks-elnek és a mobok is passzolnak hozzám.