21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #7955 Holnap már készül..remélem mindent kiadnak (skill,dongen,wep's,+olos lötyik,meg az amit coinért lehet venni ha betörik visza agya :D) -
#7954 -
#7953 MEGMONDTAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!
EC WD +10 et nem adnak elérhetőség nélkül!
MEGMONDTAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!! -
Xiao #7952 BluFlash
Site Admin
Posted: 02 Dec 2008 10:21
Hello all,
We will have a server maintenance on Wednesday at 10pm PST for 2 hours.
After we bring the server back up, the much anticipated patch will be released. However, we are launching with a few bugs that will be corrected soon after the launch. These will be detailed before the release.
#7951 Grindhez str-dex némi con kb ua ess wisdom csak relichez
ha str-dex maxos onnantól amire akarsz ez kb a hybek buildja is.
PvP viszont ebben a felállásban felejtős. Csak Karmatrade. -
Dialosa #7950 attól függ hogyan szeretnéd használni a healert, soloban, mint harcos, vagy mint támogató kari (ilyet nem nagyon szoktak) vagy nem tudom még mik a lehetőségek, vannak itt sokat látott emberek majd megmondják az okosat
az én favoritom a harcos stat soloban -
#7949 Elég új vagyok, ha healert akarok csinálni, hogy érdemes elosztani a stat pointokat? -
#7948 nahát, ki gondolta volna hogy nem lesz mára patch...
remélem azért a héten már meglesz! mindenki imátkozzon! :D -
#7947 BluFlash
Site Admin
Posted: 01 Dec 2008 10:04
As you may have noticed, the patch is not out yet.
The translations are doing very well and should be completed today.
The bugs that were fixed with this last revision, were not fixed. You are still not able to learn any of the new skills or collect quests from NPCs. Indy is working on correcting these issues and I am still optimistic that the patch will be released this week
, although this latest bit of info lessens those odds a bit.
More updates to come.
4x experience event time and date is still to be determined.
kiskami #7946 Érdemesnek érdemes elkezdeni a játékot, mert vannak bőven alacsony szinten is magyarok (én is:) ) - csak írd ki, hogy "hun" vagy ilyesmit a kari nevébe, és felvesznek friendlist-re, meg rád köszönnek.
A gondom nekem az, hogy a játékosok egyik fele nem beszél emberi nyelvet (angolt), a másik fele meg kicsit khm... fiatal. Ilyen (óvodás) szöveggel van tele a globál csati, hogy "puszilok meg szeretek mindenkit, a nőmet, meg hogy mekkora über vagyok".
-
#7945 jaja,bardo-n sok magyar ally van fehér és fekete oldalon is.
(Ajánlom a fekete oldalt,mert az jobb )
Dózi sajna ritkán nézem SG-t szal így utólag: "haha,de mókás vagy"
Ja és helyesbítem korábbi elhamarkodott kijelentésem...a képet moy szerkesztette
Ma a héten a 2. kob-ot buktuk a bug miatt...ez picit frusztráló...megkérnék minden nagyobb FS-t,ha tud ugorjon be pár killerben segíteni,előre is kössz! -
szabi34 #7944 Bardo-n játszik több szerintem -
#7943 És Asura-n játszik a legtöbb magyar, vagy Bardo-n? -
RYO123 #7942 azért vannak szerintem böven lehet hogy a fehér oldalon kicsit többen... -
#7941 Hello, érdemes még elkezdeni ezt a game-t? Vagy már alig vannak kis karik benne? Értem ezt hogyha alacsonyan szinten nincs kivel partizni hasonlok, akkor az nem olyan jó. -
#7940 bocs Nori, nagyon belemerültünk a wei témába.
én 2 dobozt találtam, az egyikben egy lvl1 dex elix,a másikban meg kb 200gold volt. volt akinek lvl2 elix vagy manual is esett. -
#7939 Kb. most kezdték csak el a ládás eventet. -
#7938 beléptem ma, kérdeztem mi van a dobozokkal Tusy meg a többiek el voltak foglalva valamivel amiről szintén egy árva szót sem értettem. egy szaros dobozt annyit sem találtam. a gépem ócska, ez az átmeneti alaplap kevés a 9d-hez.
megkérek tehát valakit, hogy utólag írja le mi volt az event lényege, mi volt a dobozban és hogy miről volt nagybaszó! (gondolom wei) htxcs -
RYO123 #7937 hát ma lesz hefei ben ládák amikböl minden eshet..
de ha 2x alat kiléptél vagy dc nem mehec vissza lol handclap acclaim agin -
DSUN #7936 Fantasztikus.....
8 nap után ma vagyok először neten, most sem otthon....:S
Elbasztam a gépemet, ujraraktam de net beszart, pfff
Látom sokminderől lemaradtam ez alatt a hét alatt:(:(
Nemtudom mikor lesz gépem megint olyan állapotban h játszhassak, legroszabb esetben dec. 23.-án jövök mert akkor kapok új laptopot:D
Gogo mindenkinek addig is!!!
btw Tusy,Tee,moy,Csapi,Nukerin KURRRRVAAAA jó a kép xDDD -
#7935 á, most esett le -
#7934 Amúgy grat a képhez!
De ez a pingvincucc nem menő... Inkább klándeco-ban kellett volna...
Ha lenne rám való méretben HD male cucc nyomatnék én is képet, de mint látjátok egy osztálynyi ember is kevés, hogy kitakarjon... -
RYO123 #7933 Kac Kac ... -
#7932 Ha már ilyen képmutogatósdi van, akkor én is mutizok. :
Elsőn még "noob" voltam a játékhoz/ban.
A másodikon már KoG epim is volt ingame és szépen felnőttem. (háttérben keressetek) :
Remélem észreveszitek a fejlődéseket... -
#7931 inkább otthon játszol minthogy az osztálytársaiddal legyél és próbáljatok? :O -
TeeBooh #7930 Hozzá kell tenni, hogy a szalagavató miatt lemaradtunk pénteken egy dupláról. Illetve a próbák (heti 5 óra) miatt késtünk le pár eventet, sok időt elvett >;<
Killer of Tusy jó epithet ;) -
#7929 jó lett a kép!!!
Mért van egy olyan érzésem,hogy Csápi szerkesztette? -
Csaprago #7928 *vegyes -
Csaprago #7927 köszi:) greasre táncoltunk iylen vegyek táncot, volt benne csacsacsa, mambo meg iylenek. meg volt egy évfolyamkeringő -
Fed #7926 királyos :-P
én ma megyek a bátyám szallagavatójára... fasza mikrofonhajjal fogok táncolni :-P -
#7925 Á, de jól néztek ki :)
és gz a szalaghoz :)
amúgy mit táncoltatok? -
TeeBooh #7924
http://users.atw.hu/tancsics11b/zseb.jpg
http://users.atw.hu/tancsics11b/zozinak.jpg
Ő, hát ha már Zozi betette a képet, akkor megerősítem, az a nagy állat (~2 méter) én vagyok ott a bal szélen :P
Szép kis 9D-s osztály ... Ha összeadjuk a szintünket, talán a legjobb mindenekfelett xD -
Fed #7923 ezek tényleg ők? -
Csaprago #7922 ja és még így utoljára bocsánat a sok hozzászólásért... -
Csaprago #7921 túl nagy méret
de link van: -
Csaprago #7920 na rájöttem mi a baj... -
Csaprago #7919 na hát ez nem akar összejönni:) de a linket már látjátok:D
-
Csaprago #7918 -
Csaprago #7917 [img=http://img.photobucket.com/albums/v99/Vivien14/zozinak3.jpg]
-
Csaprago #7916