21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8035 hát elvileg a hardness az. ott van a képen (már ha látszik..) hogy Hardness increase is possible 0/3 , szerintem az az ,hogy hányszor törhet el. egy segítő cuccal 1et lehet bele rakni, és akkor lesz 1/3, ha nem sikerül a refi akkor lesz gondolom 0/2 (és ha pl +9en törik akkor értelem szerüen marad +8) , akkor megint veszel egy cuccot -> 1/2 ... és így tovább 0ig.
(szerintem, de majd 2098. 05. 13-án megtudjuk, ha lesz új peccs..) -
#8034 tényleg nem rakja,de ne erölködj...Csápinak meg Dózinak se ment és elárasztották fölös hsz-ekkel a topicot
Írd le simán a linkeket vagy PMelj pls -
#8033 hm, bocs a sok postért,de csak nekem nem mutat linket/képet vagy tényleg nem rakja be őket? -
#8032 oks,és mi van a másik refis cuccal?Amivel állítólag nem törik a fegyó,max ha gixer van 1 szintel visszaugrik? -
#8031 na mégegyszer :S
-
#8030 látom a képek nem sikerültek :D
[IMG][img=http://myphotoupload.extra.hu/files/0dldog1lkya1fdliibst.jpg][/IMG]
ja és a 2nd role, az szerintem csak adv skilleket ad, ha hyb vagy akkor az is maradsz :) -
#8029 A hardness-t a refine segítő cuccal lehet növelni. szerintem itt a slot, az azt jelenti hogy mennyit lehet még hardnesselni rajta (szép magyarosan kifejezve :) ).
Itt van 2 kép pl-nek:
Az elsőn már nem lehet tovább hardnesselni, tehán nem lehet több refine segítő cuccot rakni. A másodiknál még van hardness "slot", tehát lehet tovább hardnesselni.
remélem azért érthető volt ;-) -
#8028 mondanám,hogy megmondtam,de én sem örülök a bénázásnak,hyb már clanbase-en pihizik
Ez a hardnesses dolog nem teljesen világos...a normál eddigi ornamentelhető slotokon kívül lesznek/lehetnek hardnesses slotok?Gondolom igen,mert másképp nem lenne értelme IM-ben slotcsináló cuccnak,de sima ornamentelhető slotot nem lehet gyártani?
Qilin's mirror:......egy újabb esély acclaimnek lenyúlni a sok kis marhát, aki öt 3hónapos premmy árát elcseszi majd,hogy egyet visszakapjon és legyen pár be-je
2nd role:én még mindíg reménykedtem,hogy egyszerű rolechange lesz,de ezek szerint ezt benéztem.Ez akkor most annyi lesz,hogy a jelenlegi kasztod mellé választhatsz egy másikat és a most berakott skilleket megtanulhatod?Kár...vagyis ki tudja?warri-hyb...nuker-hyb...hyb-nuker...
(Dózi #8010 nem válaszolt a kérdésemre,de #8016 igen.Köszönöm) -
#8027 valahogy éreztem hogy ez lesz... nem is mondok semmi csúnyát (csak gondolom)...
jó várakozást mindenkinek a holnapi halasztáshoz is ... :S
Akklajim rúlz... -
szabi34 #8026 "The experience curve has been adjusted to make it easier for players to level up."
Szóval nagyobb xp rate lesz?:) Remélem -
#8025 Holnapra halasztották :) -
#8024 Pecs még mindig nincs... De BF már kezd mérges lenni. Amint jön egy thread már törli/lockolja is. SPAM RULEZ! Ja. Infó nincs hogy mi van csak annyi hogy valamijük nem mükszik. Ezt 10:30 kor volt szíves írni kb... -
#8023 nagyszerű... átrakták mi időnk szerint 10:30 ra a lekapcsolást... tehát megyek aludni. acclaim meg leszívhat!majd 2 hét múlva lesz is valami ebből. én feladtam részemről. -
W4TCH #8022 Köszi Dózi úgylátszik nem olvastam el rendesen -
#8021 lol! Nem tudják lekapcolni a szervereke... Acclaim... Lip... RTD után tanulhatsz új skilleket. oda van írva. -
RYO123 #8020 wáá nem hiszem el most mek suliba akkor majd 2-3 fele ajálom h kiadják :@ -
W4TCH #8019 Új skillek is lesznek? Mert arról nem nagyon írtak semmit -
#8018 hogy adnák ki reggel 8kor? elméletileg 25 perce maintenance-nak kéne lennie... szóval már csúszik az egész. -
RYO123 #8017 CoOl!!
ÉS akkor reggel 8 kor ki agyák ? -
#8016 BluFlash
Site Admin
Posted: 08 Dec 2008 00:44
Below are the changes that are being made with the new patch.
I'm currently combining lists, so there will still be a few things that I will be adding, but I thought I would give you guys the major ones in the meantime.
Road to Dragon Quest for 2nd Role
The new set of RTD Quests will now be available to complete. Upon completion, you will be able to initiate a 2nd Role for your clan.
New skills will be available to learn after completing the RTD quests.
An event will be released to celebrate the launch of the 2nd Role.
Refinement Updates
Weapons you get from blacksmith will now have a hardness attribute to them.
All weapons currently in the game will now have a hardness attribute to them.
Weapons can now be refined up to +12 with special items.
New Weapon Status.
"Red Dragon" weapons will now be available as a drop in-game.
Skill Manual for Cheng 11 and 12
Manuals for Cheng 11 and 12 now drop in game.
Mastery System
You are now able to level your weapon mastery further.
Quest introduced to allow mastery reset.
New Collection Items
New Wan Daye weapons
New clan clothes
Vault of Death and Vault of Double Dragons passes.
New Item Mall Items
Dragon Scales - Will add hardness if slots are available.
Dragon Tears - Will add hardness slots to your weapon.
Cash Bag - Add an extra bag to your inventory.
Qilin's Mirror - See thread titled Qilin's Mirror: http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=90635
Miscellaneous
The level cap has been lifted to 180, or Cheng 12 of Hermit.
The experience curve has been adjusted to make it easier for players to level up.
The option to switch characters without logging out of an account will now be available.
Site Admin
Posted: 04 Dec 2008 09:40
You all may be wondering what this new item is for.
This item, combined with the Statue of Qilin (available in all general stores), will give you the opportunity to obtain rare items.
After purchasing this item, move it to your inventory and click to use. Move both the Qilin's Mirror and the Statue of Qilin into the window and combine.
When these two items are combined, you will receive one of the items listed below, as well as a bonus item.
Dried Ginseng (5)
Dried Mushroom (5)
Dried Ginseng (10)
Dried Mushroom (10)
Hasty Liquor (5)
Special Sweet Cake (5)
Deluxe Sweet Cake (5)
Sweet Cake (5)
Buddha's Fruit
Fire Spirit Tablet
Earth Spirit Liquid
Millennium Ginseng
Fire Spirit Herb
Hundred Herb Fruit
Five Elements Tablet
Sarira Liquid
Millennium Herb Root
Five Elements Herb
Hengshan Herb
Qingcheng Herb
Nine Boiled Soup
Soup of Recovery
Soup of Dragon Bone
Lotus Leaf
Purple Bamboo Leaf
Buddha's Leaf
Blood Mushroom
Blue Stone Mushroom
Ice Mushroom
9Dragons Premium Package (90day)
9Dragons Premium Package (30day)
9Dragons Premium Package (7day)
9Dragons Premium Package (1day)
Dragon’s Scales
Dragon’s Tears
Blood Siphon Panacea
Spirit Siphon Panacea
Bonus Item - In addition to one of the above, you will receive a bonus item from the list below as well.
Hermit’s Weapon
10,000 Gold
20,000 Gold
30,000 Gold
50,000 Gold
100,000 Gold
1,000,000 Gold
Blood Essence (1)
Blood Essence (10)
Item Mall Clothing - Random(30 day)
#8015 Igen ilyen nekem is volt. Nekem mostanában a karik sorrendjét cseréli meg, az első karim mostmár a 3. helyen van, tegnap meg a 2. volt :)
amúgy, mikor lesz má' pecccs?! ááá.... holnap csak 2-3 felé érek haza. remélem utána már legalább egy +9es fegyót tok csinálni a refine segítő cuccal :)
előre is hajrá mindenkinek a +12es ec wd-khez :D -
#8014 ezt nem hiszem el... bocs a sok próbáért de már kezdek mérges lenni...
ha ez sem sikerült akkor feladom...
-
#8013 -
#8012 -
#8011 Ezt ma bírta művelni a gém mikor töröltem a traderkarimat... Semmi moddolás. Ez vegytiszta bug. De aranyos...
-
#8010 Acclaim Phew
9D Admin
Posted: 08 Oct 2008 03:09
Character select option now works ,
So you can change characters without logging out of the game.
Remélem ez válasz volt a kérdésedre Tusy.
Jelen pillanatig nem érkezett késésről szóló üzenet BF-től.
Szerver zárásig hátralevő idő : 17 óra 19 perc -
#8009 szilyóka Pot!Gyere msn-re,dumálgatunk míg ez a ****** méltóztat beengedni... -
#8008 szia Tusy :))))) -
#8007 Sziasztok!
Csak azért írok hogy levezessem a dühöm mert nem enged be az a rohadt játék már vagy 15 perce....szokásosnak mondható error -1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrr :S
Nem is említem mit dugnék és hova az acclaimnek!
rem hamar tali in-game...addig is pápá -
#8006 i luv acclaim
ecode:-1 megint ketté***** a relogomat...nevetséges,hogy war vagy eventek közben jóformán lehetetlen bejutni.Nem tudtok valamit,nem akarják kidobni a servert a kukába és szerezni egy működőképest helyette?
Peccsre ugyanaz a jóslatom,mint a múlkor...csúsztatják még picit...remélem most nem lesz igazam.
A cc-s csali jó ötlet,megjegyzem nem ti lesztek az elsők,ha ti gond nélkül tudtok ugrálni a karik közt.(Apropó peccsel nem akarják behozni végre a loggmentes karicserét?Az opció kezdés óta benn van,csak nem műxik.)Én is így csináltam mikor hybem még kissebb volt,aztán meguntam,hogy feleslegesen loggolgatok,mert mire beérek már se cc-ben,se bp-n nem találom a nyomi pk függőket.Fed a egyetértek veled,annyival kiegészíteném,hogy akármilyen builded van legyen nálad 1 tonna kg is,mert a pvpb*ziknál mindíg akad pár100 -
W4TCH #8005 Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani egy jó statolást warriorhoz? -
RYO123 #8004 ja és utolsó
5.- Nem tudom ki mondta Somina-nak hogy def boss közben öljömn le hogy csak te tud ölni.. -
RYO123 #8003 most ez nem ide hanem holtpont forumon kiraktak szégyenfalra ;)
Wei szerinted mért öltelek le ? nos elmondom
1.-mert elkezted ölni a leaugem!..
2.-maskos voltál
3.- Honnan kéne tudnom hogy magyar vagy ? én csak Inuyasha t tudom SR ben aki magyar
4.- nagyon nem érdekel miket kamuzol SR nagyon kos olni fog te nagyon lol vagy ember na mind1
. -
Fed #8002 az csak azért van mert balfaszok. PVPbe aki str/dex-et használ és warrior 1 hülye...wisdom/cons kell csak. Meg ha nem hitelsz eleget egy kis DEX jöhet...de ha 1 nuker 1x v 2x missel akkor annak annyi :-D (Csak ha nem EC+ nuker vagy full str/cons buildes amit megver a normal nuker.) Hyb se nagy cucc...csak taktikázni kell. -
RYO123 #8001 Hát Grat hogyha nem nukerek skkor nem érsz semmit CS+ karikkal CS es Wari,healer nem nagyon tud mit csinálni hyb vagy nuker ellen :D -
#8000 Még mindig hétfő reggel. -
RYO123 #7999 akkor holnap vagy holnap után "jön elvileg a pach" ? -
zseblampa #7998 > "Akkor go grind!"
Na ettől tényleg dőltem egy jót! -
zsele1000 #7997 Teljesen meg tudlak érteni! Nekem is van pár név a listámon. :D Egy kis nukerem már van, a harcos meg lassan készül! A felszerelés már megvan, már csak szintek kellenek. -
lolkaésbolka #7996 Nos, egy barátommal azt beszélgettük kisebb korunkban, hogy vannak akik BP-n élik le életüket. Lelőttek minket is 1-2szer még CC elején is. Nem törődtünk vele annyira, bár bosszantott. Meg is beszéltük, hogy ezek leállnak esetleg GB-n és gyilkolásznak. Mi meg csak fejlődjünk és eljön a mi időnk... Ha nem CC-ben, akkor fent kell grindelni. Volt rá példa, hogy 1-2 lvl-upra felugrottunk Pk miatt, utána vissza cc. A rossz mobok miatt is érdemes kihagyni néha cc-t pl. a bowmaneket. Most, hogy felnőtünk, azzal fogok szórakozni, mivel nem a fejlődés a célom, hanem a kikapcsolódás, hogy a neveletlenek megneveljem. Kiskarakterem cc-n fog grindelni, nagy meg védi. Úgyhogy lesz nemulass . Megjegyzem még, hogy nem egyedül fogok így lemenni, hanem vannak már jelentkezők ebbe a grindbandába, szintén CS+ védelemmel. Tulajdonképp ez egy csapda lesz/csali