9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami IE user-t ir ki
meg most ott kell regelni vagy itt?
de meg rá metnem a play ra de valami szart ki ir
Shiwo
elvileg ennek kéne bejönni..vagy nem ez jött be ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
hülye kérdés, de regisztráltál a honlapon ?

arra is kattintottam de valami szart ki ir
Atti12
ember play gombra kattintani? -.-

má le töltöttem de egy honlapot adott be ijenkor it kell c sinélni?
inter15
Mondjuk ITT

hali valaki meg tudná mondani h hol lehet le tölteni a gamet?<#confused>
inter15
Eszem a zúzád Law 😊 .

nincs még se új map se új skill...és mivel már a klán javarésze fc 6-7 ezért nem is játszanak, szóval alszik a klán rendesen
nemrég kimaxoltam a nukejaimat, szal ilyen badnomadok nem gond többé, multkor darktiger-t nyomtam le aki fc 8as 😄
mondjuk hozzá kell tenni, hogy egy fd nuker is már csúnyán lealáz....
szal jah, gyere law, legalább lesz kivel tolni 😄

Más:
többen kérdezték már tõlem, hogy healernek illetve hybridnek mit érdemes használni gloves-ot vagy pole-t
nos ebben nem tudok segíteni, mert még saját magam is nagy dilemmába vagyok, hogy melyik is a jobb
a pole-armmal nyilván nagyobbakat ütsz , de sok ew-t kapsz, és úgy vettem észre, hogy kevesebb ciritcalt üt, valamint nincs komoly smashing, csak az az ls, amit pénzért lehet megvenni az elsõ faluba
gloveshoz viszont van smashing, nincs ew és gyorsabb is mint a polearm, ha megtaláljátok a megfelelõ aktív skillt (nem mindig a legutolsó aktív skill a legjobb, hiába sebzi a legtöbbet!)

szóval hybrideknek, illetve healernek azt tanácsolom, hogy elõszöris maxoljátok ki a nagyobb smashingeket, meg a jobb aktív skilleket, és utána lehet polearmmal játszadozni

mivel elivleg nekünk gloves-ot kéne használni, és a játék még nem teljes, ezért nem tudni, hogy a jövõben milyen váloztások lesznek, szóval nem merem modani, hogy pole-t használjatok, mert nagyobbat üt...

jó játékot

Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha

sebaj RETRO akkor nyomjuk ketten engem még érdekel a játék! vannak új mappok vagy skilek??? jol lemaradtam tegnap néztem badnomad már 111 lvl a kis surmoooo 😊 addig udv a klánom ha nemdobtak ki még azota 😊 csá

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Oké kösz 😊 12 perc az már egész jó ^^

Tényleg durva az az LF... Többibõl sajna így nem nagyon lehet látni mire jó.

asd

skacok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem már kezd rohadtul idegesíteni ez a login issue, baxxa meg most se tudok belépni, hanem csak számol vissza 30ról 0-ig, aztán kiír vmi piros hülyeséget....
jó lenne már, ha vmit kitalálnának erre ....

vala:
igen normális, rl 5ig ezek lehetnek meg:
clan acolyte (türhetõ)
courage and compassion (kaki)
secret solve (jó, elõnyös, használni, ha árultok peace mode-ba, mert ilyenkor fejleszteni tudjátok a stepstet és a meditációt anélkül, hogy elfoygna a mannátok, illetve ez adja a legtöbb speedet)
hero of jinan (kaki)
Conqueror of Death Valley (kaki)
esetleg még Killer of Meng Mian (ha ez megvan, egészen addig használjátok, amég nincs Killer of Mei San-me, mert addig ez a legjobb)
asszem vhogy rl vége vele van még olyan, hogy "baoyang healer", de ez se ér sokat
utána lesz még a Nanchang exorcist (ez a Lightning Fist kistestévére)
stb stb.
<#nevetes1>

na végre a black clan gyerte a wart!!!!yeah
Azt a budha szobornál bohóckodást megcsináltam már régen, de az nem adott semmit. Amúgy bementem cofba elvettem a wu-tang fan-t az embertõl, elkeztem volna aprítani a köveket mire kaptam egy disconnectet, belogoltam megint a faluba tértem magamhoz,vissza hefeibe a quest oké, viszont normális dolog az hogy RL 5-ön, minden quest megvan, epithet viszont csak 3: wu-tang, hero of jinan, meg egy harmadik aminek nem jut eszembe a neve, de semmit sem ér...
íme pár új skill:
http://diendan.cuulong.com.vn/showthread.php?t=460080

láttok ott az oldal közepén egy shao-t sárga ruciba, nah azt nézzétek meg hogy fut...

12perces a végén és 31-cont ad a def, meg a dmg-re nem emlékszek fejbõl, de majd megnézem .... asszem úgy 120 körül

Nagyon köszönöm a választ, máris szétnézek a piacon a megfelelõ elixír után!
Még valami. Lenne eseleg egy magyar Shaolin Hero Band, amiben lenne hely egy rl4-es Luohan Monk-nak? (Ez lennék én Partvisnyel néven)
Még egyszer köszi!

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Amúgy én kérdeztem,hogy a lightfoot-ot hogyan szerezzem meg.😊😊

DE NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!!!

GM-nél láttál olyan lf-et? vagy hol? ^^
Tegyél képet plíz 😛

asd

ReTr0 egy kérdés 😊
Hybrid supplement buffja asszem deva king vagy ilyesmi nektek... Na ez a buff 10esen hány perces lesz?

asd

jól tudod, az ispe a cofba, viszont ez nem a secret solve-t adja, hanem egy orange fan-t, a secre az másik quest, ahhoz nem kell a cofba bemenni, hanem jinanba kell ökörködni a budha szobor elõtt ilyen kutyás ürgékkel

partvisnyél:
nem pech, azér csak +1 , mer kell hozzá supplement elixir:
lvl 1 elixirekhez soup (van többféle lényeg, hogy soup legyen a vége)
lvl 2 >> leafek
lvl 3 >> blood mushroom (ismertebb nevén: bm)
lvl 4 >> blue stone mushroom (bsm)
lvl 5 >> szintén bsm

úgy müködik ez az egész, hogy keresel egy nyugis helyet (lehetõleg nem hefei!!!!), megiszod a supplement elixirt, és utána a sima elixirt peace mode-ba természetesen
fontos, hogy ne legyen inntoxication!! ezt a karaktertábla alján látjátok, ha c betüt nyomtok. szal ennek egy piros 0-nak kell ott lennie, ha van intoxi, akkor ne igyatok elixirt, várjatok egy picit.
miután megittátok az elixirt kaptok 10-12 intoxi-t, ez percnek felel meg, vagyis 10into az kb 10perc... asszem ennyi

a chestekrõl megoszlanak a vélemények, alap feltevés az, hogy zöld kulccsal ruhát, kékkel relicet, pirossal fegyót kaphattok, viszont van aki variálja, hogy 1ilyen 2olyan, vagy golden kulccsal bronz láda, stb... szerintem az egész csak mázli kérdése..

Lawless igazad van, de te meg azt ne feledd, hogy sm 4-5 voltál mikor elkezdtem ezt a karit ls 1-el 😛PP
Tamást nem tudom itt fogod e még találni, nagyon elfogytunk, kreki sincs, szal nirvana-n kb én vagyok egyedül magyar.... de hogy õszinte legyek nem is baj, nem hiányzik, hogy állandóan lóvét kunyeráljanak tõlem.. (tisztelet a kivételnek persze)

Szasztok ReTrO,Tamas a jovo héten visszatérek...új alaplappal és nyomom tovább az lehet hogy te EC5 leszel de én már az vagyok 1 honap kihagyással ezt nefeledd....amúgy meg udv...sziasztok addig is

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ReTr0 köszi az infókat! Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy küldi, ha jól emlékszem a trace master head, ami hefeibõl indul, aztán zhengzou-ban kellet beszélnem egy ürgével, aki a southern death valley-be küldött, de nem olvastam mit mond csak a végét, és a questben pedig nincs leírva, tehát nem tudom hogy kit mit kellene keresnem, és ez a küldi adja four gods epit. Csak sejtésem van hogy nem-e arról az ipsérõl van szó aki fekszik a cof-ban a nagy kapu elõtt?
Üdv Mindenkinek!
Egy kis ideje már játszom a játékkal és most néhány tanácsra lenne szükségem.
Már többször iszogattam 1-es szintû elixíreket, de mindegyik csak +1 statot adott. Mivel úgy vettem ki, hogy szerencse dolga, hogy mikor mennyit ad, volt, hogy egy fajtából megittam 3-4 darabot is (persze nem rögtön egymás után), de semmi változás. Csak azé érdekelne, hogy ez csak pech, vagy valamit rosszul csinálok?
A másik is hasonló kérdés. A conquerror chest-ek kinyitásakor a kulcsokon kívül befolyásolja még valami, hogy mit dob a ládika, mert eddig ebben sem voltam túl sikeres...
Elõre is köszi!

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

"Pl van egy nuker gyerek akinek már rc 8-10 en killer volt lol"

szétnéztek a fórumon a képek között és van egy olyan akinek OC1en killer epije volt

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

jaja, full buff van rajta, mer 53 wisdomja van, és tanker, meg szerintem 3hónapos premium pacage-e is van, ami még 10et rádob mindenre

rabbit: végülis igazad van, a healer nem egy nagy pvp kari....

a nukerek az összes epit kb 10szintel korábban megszerezhetik mint a többi kari, mert õk távolról ellövöldöznek, ameddig a tanker üti, és a wisdom miatt általába be is találnak

Hieii:
a templomba kapsz egy questet a kövér árustól, ami 2vödröt tart, utána el kell menni a keleti kapuhoz és ott az õr adja a questet, hogy szaladja le a faluba meg vissza 5perc alatt ilyen súlyokkal a lábodon

ha ezt elmulasztottad, akkor semmi gáz, menj a training place-re és ott pont szembe van egy csávó gc skillekkel, ott meg tudod venni, de itt elõtte akkor kell beadnod clan contributionba (a csávó a fõpap elõtt van a kapuba)

miután lvl 10es a basic ligthfoot, vehetsz greater lf-et, ezt csak venni lehet, és értelemszerûen gyorsabb mint a basic

errõl jut eszembe, láttam a 3. lf-et is, ami kb olyan mintha nitrot lõnéek be, ilyen szellemmé válik a kari, majd ha tudok benyomatok egy képet is

UI: mielõtt venni akarnátok 3. lf-et, csak szólok, hogy ez még nincs benne a játékba 😊

jó játékot <#integet2>

Ez nem jó 😞 sry
Jobb klikk/ kép megjelenítése

asd

OMG remélem azt mondjátok ezen a gyereken rajta van +40 buff 😄

asd

Félre értetted 😊 Már megvan killer csak azt mondom h pl sok rl-t látok énis aki Killerel szaladgál már és én RL-en meg se tudtam ütni boss-t str buildel. Pl van egy nuker gyerek akinek már rc 8-10 en killer volt lol

Hát healer buildnél én azért gondom, h con felesleges mert énis próbáltam már vele pvp-zni éshát siralmas 😄 Szal sztem tök mindegy, h lesz-e neki hp vagy nem pvp-ben akkor is kikap, viszont akkor már legyen erõs grind kari és sokáig tudjon healelni partyban... Ettõl függetlenül str max után helyette lehet con-ra rakni de én meghagynám azt az 1 ess-t akkor is szintenként 😊

asd

Sziasztok, egy rövid kérdés. Meddig lehet újraosztani a pontjaimat, Blood Demon a karim, de sajna keveset raktam a strengjére.
Üdv: Zarknod /HD, Blood Demon, RL5/

Tirranda/ BoT healer

Sry,hogy hülyeséget kérdezek!!!!!

A Shaolinnál ,hogy megszerezzem a Lightfoot-od mit kell csinálnom????

A traning shoes megvan(mind mindig)!

UI:ne oltsatok annyira le😄:😄

jah igen, vmit elfelejtettem: a faq-ba létszi írjátok már le, hogy mit kell csinálni a cof-ba meg a voh-ba... köszi

és bocs, hogy 2szer írtam egymás után 😊

nos, ha meghaltál, akkor jóhogy nincs good karmád, mert a halál az alapból -5 good karma, egyébként meg 100vérpontoként kapsz 1 jó karmát, függetlenül attól, hogy milyen klános vagy

Nah srácok, szal van a cof (Death Valley), meg van a voh (valley of hell),
a kettõ tök ugyan az, csak nagyobbak a mobok, kicsit jobb epit kapsz, az egyik zhengzouba, a másik jinanba van, de az alapfeladat ugyan az:

kulcstól függõen teljesíteni kell meghatározott idõ alatt, ami azt jelenti, hogy elõször is bedob egy ilyen kör alaku szobába, amibõl sok folyosó megy felfelé körbe. ezekbe 5 db koponyafej szerü vmi van elrejtve, amibõl jön a méreg, amég ki nem ütöd mindet. ezután megnyílik a kapu, és be tudsz menni egy ilyen elõszobába, ahol meg kell ölni minden mobot, hogy kinyíljon a fõkapu, ahol aztán lesz a boss, miután ott is leölted az összes mobot. Miután átmentetek a fõkapun tehát lesz pár mob, leölöd õket, és megjelenik a boss sok mobbal. Legyakod a mobokat, meg a bosst, utána megjelenik 2szor is a boss, amit már idõre kell megölni ( a lila kulcs adja a legtöbb idõt a boss megölésére a végén).
a boss megölélsével killer of ... epit kapsz, ehhez elég csak a bosst megölni és kiloginolni, viszont a conqueror epitethez nem elég ez, hanem a boss megölése után 3szobán keresztül lehetõségetek van távozni, tehát csak akkor kaptok conqueror epit, ha az ajtón távoztok. viszont a conqueror epitet általában egy nagy rakás szar, vagyis tök felesleges megszerezni, akkor menjetek ilyen helyekre, ha már a killerér mentek be segítséggel (a szinteket korábban leírtam).

vala: partyban érdemes lemenni, illetve mondjuk gb 5 felett simán nyomhatod soloba is a cofot, ha erõs vagy, fc közepe után meg a voh-t
de neked úgy javaslom, hogy healer, hybrid, és tankerrel lehetõség szerint többel is

rabbit: nem tudom mért nem tudtad megszerezni, van aki már fd végén megcsinálja, javallom a dex cavity-t mielõtt bemész, és persze buffoltasd felmagad hybriddel és healerrel is, ezek után már csak egy jó tanker kell, aki 99%át lenyomja a bossnak, amég te folyamatosan ütöd. a maradék 1%ot nem neked kell leütni, hanem kell még 1 magas szintü, aki befejezi a végén a mobot, miután a másik ispe kiloginolt.
az általad leírt healer és hybrid buildel még mindig nem értek egyet, mivel pl healernek str kimaxolása után a con-t kell nyomnia, hiába penaltyja van rá, mivel neki se nuke-ja se erõs smashingje nincs, így pvpbe csak úgy tud nyõzni, ha sok az élete, több mint a tankernek...

jó játékot

UI: Lawless holnap ec5 vagyok, szal vége a tündöklésednek legnagyobb magyarként ... hehe 😛

Most meg nem enged be!!<#rinya><#rinya><#boxer><#boxer>

Bocsi,hogy külön írkáltam,csak mindig utána jutott eszembe,hogy ba*** ezt nem kérdeztem +!!

Mindenki aki választ adott a kérdéseimre nagyon köszönöm!!!

Anthraxus
Kérdezd meg nyugodtan arkot vagy retrot vagy lawlesszt hogy Crackie haverunk rl5-6-on nyírta ki nekem meg vagy 15-ször be kelett mennem retroékkal!😄

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

le tudnátok nekem irni heavenly demon buffer karit??hogy hogyan csináljam??
jah és az érdekelne ha ujra kiosztom a statjaim van-e hátulütöje??
Ha pusztakezes Shaolint akarsz akkor Deva vagy Diamond monkot válassz. Deva a hybrid: Lesz healed, buffod, nuke-od, meg sok életed és wisdom lesz neki a 2 stat pontos, amire eljén nem is kell raknod sokat szal szépen lehetlesz osztani pontjait a többi 4 statra..
Diamond a healer: Lesz mindenféle healed, buffjaid... Neki viszont a con a 2 stat pontos szal életed nem lesz sok (annyira nem is kell heal miatt) Buffal, elixírekkel meg ruhákkal sm-re 3k fölött lesz így is. Sok str meg ess és jó kari

asd

Atti12
és próbáld a kérdéseidet egy hózzászólûásba tömöriteni. kössz.

Shiwo
reagáltak*

nem én vok bunkó 😊 én köszöntem 😊

Shiwo
én az eu-s szerverre mentem most..nem tom mi a neve..néha látok hun névre végzõdõ egyéneket, de még 1szer nem reagáltam a szevasz-ra..

inter15
Ha elárulod mi szeretnél lenni ha nagy leszel , hidd el , még segíteni is fognak. egyébként meg a Bardo -n van több magyar.

Ja és még valami,miután majd meg váltom a kasztom akkor hogyan osszam el a pontokat?😊😊😊

+ melyik serveren vannak többen a magyarok?

És ha Shaolinnál Pusztakezes,ütöketös emberkét akarok akkor milyen legyen a kasztom?😄D😄😄😄

Atti12
1. FAQ ban benne van
2. még nincs

én sem voltam jó pár hónapig😄😄azért kérdem😄 + én se értek egy csomó dolgot😄

Shiwo
fú..látom ez a pár hónap kihagyás elég volt ahhoz, hogy olyan szlenget kezdjetek használni a fórumon, amibõl egy kukkot nem értek 😄