9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nemrég kimaxoltam a nukejaimat, szal ilyen badnomadok nem gond többé, multkor darktiger-t nyomtam le aki fc 8as 😄
mondjuk hozzá kell tenni, hogy egy fd nuker is már csúnyán lealáz....
szal jah, gyere law, legalább lesz kivel tolni 😄
Más:
többen kérdezték már tõlem, hogy healernek illetve hybridnek mit érdemes használni gloves-ot vagy pole-t
nos ebben nem tudok segíteni, mert még saját magam is nagy dilemmába vagyok, hogy melyik is a jobb
a pole-armmal nyilván nagyobbakat ütsz , de sok ew-t kapsz, és úgy vettem észre, hogy kevesebb ciritcalt üt, valamint nincs komoly smashing, csak az az ls, amit pénzért lehet megvenni az elsõ faluba
gloveshoz viszont van smashing, nincs ew és gyorsabb is mint a polearm, ha megtaláljátok a megfelelõ aktív skillt (nem mindig a legutolsó aktív skill a legjobb, hiába sebzi a legtöbbet!)
szóval hybrideknek, illetve healernek azt tanácsolom, hogy elõszöris maxoljátok ki a nagyobb smashingeket, meg a jobb aktív skilleket, és utána lehet polearmmal játszadozni
mivel elivleg nekünk gloves-ot kéne használni, és a játék még nem teljes, ezért nem tudni, hogy a jövõben milyen váloztások lesznek, szóval nem merem modani, hogy pole-t használjatok, mert nagyobbat üt...
jó játékot
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Tényleg durva az az LF... Többibõl sajna így nem nagyon lehet látni mire jó.
asd
jó lenne már, ha vmit kitalálnának erre ....
vala:
igen normális, rl 5ig ezek lehetnek meg:
clan acolyte (türhetõ)
courage and compassion (kaki)
secret solve (jó, elõnyös, használni, ha árultok peace mode-ba, mert ilyenkor fejleszteni tudjátok a stepstet és a meditációt anélkül, hogy elfoygna a mannátok, illetve ez adja a legtöbb speedet)
hero of jinan (kaki)
Conqueror of Death Valley (kaki)
esetleg még Killer of Meng Mian (ha ez megvan, egészen addig használjátok, amég nincs Killer of Mei San-me, mert addig ez a legjobb)
asszem vhogy rl vége vele van még olyan, hogy "baoyang healer", de ez se ér sokat
utána lesz még a Nanchang exorcist (ez a Lightning Fist kistestévére)
stb stb.
<#nevetes1>#nevetes1>
http://diendan.cuulong.com.vn/showthread.php?t=460080
láttok ott az oldal közepén egy shao-t sárga ruciba, nah azt nézzétek meg hogy fut...
12perces a végén és 31-cont ad a def, meg a dmg-re nem emlékszek fejbõl, de majd megnézem .... asszem úgy 120 körül
Még valami. Lenne eseleg egy magyar Shaolin Hero Band, amiben lenne hely egy rl4-es Luohan Monk-nak? (Ez lennék én Partvisnyel néven)
Még egyszer köszi!
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
DE NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!!!
Tegyél képet plíz 😛
asd
Hybrid supplement buffja asszem deva king vagy ilyesmi nektek... Na ez a buff 10esen hány perces lesz?
asd
partvisnyél:
nem pech, azér csak +1 , mer kell hozzá supplement elixir:
lvl 1 elixirekhez soup (van többféle lényeg, hogy soup legyen a vége)
lvl 2 >> leafek
lvl 3 >> blood mushroom (ismertebb nevén: bm)
lvl 4 >> blue stone mushroom (bsm)
lvl 5 >> szintén bsm
úgy müködik ez az egész, hogy keresel egy nyugis helyet (lehetõleg nem hefei!!!!), megiszod a supplement elixirt, és utána a sima elixirt peace mode-ba természetesen
fontos, hogy ne legyen inntoxication!! ezt a karaktertábla alján látjátok, ha c betüt nyomtok. szal ennek egy piros 0-nak kell ott lennie, ha van intoxi, akkor ne igyatok elixirt, várjatok egy picit.
miután megittátok az elixirt kaptok 10-12 intoxi-t, ez percnek felel meg, vagyis 10into az kb 10perc... asszem ennyi
a chestekrõl megoszlanak a vélemények, alap feltevés az, hogy zöld kulccsal ruhát, kékkel relicet, pirossal fegyót kaphattok, viszont van aki variálja, hogy 1ilyen 2olyan, vagy golden kulccsal bronz láda, stb... szerintem az egész csak mázli kérdése..
Lawless igazad van, de te meg azt ne feledd, hogy sm 4-5 voltál mikor elkezdtem ezt a karit ls 1-el 😛PP
Tamást nem tudom itt fogod e még találni, nagyon elfogytunk, kreki sincs, szal nirvana-n kb én vagyok egyedül magyar.... de hogy õszinte legyek nem is baj, nem hiányzik, hogy állandóan lóvét kunyeráljanak tõlem.. (tisztelet a kivételnek persze)
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Egy kis ideje már játszom a játékkal és most néhány tanácsra lenne szükségem.
Már többször iszogattam 1-es szintû elixíreket, de mindegyik csak +1 statot adott. Mivel úgy vettem ki, hogy szerencse dolga, hogy mikor mennyit ad, volt, hogy egy fajtából megittam 3-4 darabot is (persze nem rögtön egymás után), de semmi változás. Csak azé érdekelne, hogy ez csak pech, vagy valamit rosszul csinálok?
A másik is hasonló kérdés. A conquerror chest-ek kinyitásakor a kulcsokon kívül befolyásolja még valami, hogy mit dob a ládika, mert eddig ebben sem voltam túl sikeres...
Elõre is köszi!
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
szétnéztek a fórumon a képek között és van egy olyan akinek OC1en killer epije volt
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
rabbit: végülis igazad van, a healer nem egy nagy pvp kari....
a nukerek az összes epit kb 10szintel korábban megszerezhetik mint a többi kari, mert õk távolról ellövöldöznek, ameddig a tanker üti, és a wisdom miatt általába be is találnak
Hieii:
a templomba kapsz egy questet a kövér árustól, ami 2vödröt tart, utána el kell menni a keleti kapuhoz és ott az õr adja a questet, hogy szaladja le a faluba meg vissza 5perc alatt ilyen súlyokkal a lábodon
ha ezt elmulasztottad, akkor semmi gáz, menj a training place-re és ott pont szembe van egy csávó gc skillekkel, ott meg tudod venni, de itt elõtte akkor kell beadnod clan contributionba (a csávó a fõpap elõtt van a kapuba)
miután lvl 10es a basic ligthfoot, vehetsz greater lf-et, ezt csak venni lehet, és értelemszerûen gyorsabb mint a basic
errõl jut eszembe, láttam a 3. lf-et is, ami kb olyan mintha nitrot lõnéek be, ilyen szellemmé válik a kari, majd ha tudok benyomatok egy képet is
UI: mielõtt venni akarnátok 3. lf-et, csak szólok, hogy ez még nincs benne a játékba 😊
jó játékot <#integet2>#integet2>
Jobb klikk/ kép megjelenítése
asd
asd
Hát healer buildnél én azért gondom, h con felesleges mert énis próbáltam már vele pvp-zni éshát siralmas 😄 Szal sztem tök mindegy, h lesz-e neki hp vagy nem pvp-ben akkor is kikap, viszont akkor már legyen erõs grind kari és sokáig tudjon healelni partyban... Ettõl függetlenül str max után helyette lehet con-ra rakni de én meghagynám azt az 1 ess-t akkor is szintenként 😊
asd
Üdv: Zarknod /HD, Blood Demon, RL5/
Tirranda/ BoT healer
A Shaolinnál ,hogy megszerezzem a Lightfoot-od mit kell csinálnom????
A traning shoes megvan(mind mindig)!
UI:ne oltsatok annyira le😄:😄
és bocs, hogy 2szer írtam egymás után 😊
Nah srácok, szal van a cof (Death Valley), meg van a voh (valley of hell),
a kettõ tök ugyan az, csak nagyobbak a mobok, kicsit jobb epit kapsz, az egyik zhengzouba, a másik jinanba van, de az alapfeladat ugyan az:
kulcstól függõen teljesíteni kell meghatározott idõ alatt, ami azt jelenti, hogy elõször is bedob egy ilyen kör alaku szobába, amibõl sok folyosó megy felfelé körbe. ezekbe 5 db koponyafej szerü vmi van elrejtve, amibõl jön a méreg, amég ki nem ütöd mindet. ezután megnyílik a kapu, és be tudsz menni egy ilyen elõszobába, ahol meg kell ölni minden mobot, hogy kinyíljon a fõkapu, ahol aztán lesz a boss, miután ott is leölted az összes mobot. Miután átmentetek a fõkapun tehát lesz pár mob, leölöd õket, és megjelenik a boss sok mobbal. Legyakod a mobokat, meg a bosst, utána megjelenik 2szor is a boss, amit már idõre kell megölni ( a lila kulcs adja a legtöbb idõt a boss megölésére a végén).
a boss megölélsével killer of ... epit kapsz, ehhez elég csak a bosst megölni és kiloginolni, viszont a conqueror epitethez nem elég ez, hanem a boss megölése után 3szobán keresztül lehetõségetek van távozni, tehát csak akkor kaptok conqueror epit, ha az ajtón távoztok. viszont a conqueror epitet általában egy nagy rakás szar, vagyis tök felesleges megszerezni, akkor menjetek ilyen helyekre, ha már a killerér mentek be segítséggel (a szinteket korábban leírtam).
vala: partyban érdemes lemenni, illetve mondjuk gb 5 felett simán nyomhatod soloba is a cofot, ha erõs vagy, fc közepe után meg a voh-t
de neked úgy javaslom, hogy healer, hybrid, és tankerrel lehetõség szerint többel is
rabbit: nem tudom mért nem tudtad megszerezni, van aki már fd végén megcsinálja, javallom a dex cavity-t mielõtt bemész, és persze buffoltasd felmagad hybriddel és healerrel is, ezek után már csak egy jó tanker kell, aki 99%át lenyomja a bossnak, amég te folyamatosan ütöd. a maradék 1%ot nem neked kell leütni, hanem kell még 1 magas szintü, aki befejezi a végén a mobot, miután a másik ispe kiloginolt.
az általad leírt healer és hybrid buildel még mindig nem értek egyet, mivel pl healernek str kimaxolása után a con-t kell nyomnia, hiába penaltyja van rá, mivel neki se nuke-ja se erõs smashingje nincs, így pvpbe csak úgy tud nyõzni, ha sok az élete, több mint a tankernek...
jó játékot
UI: Lawless holnap ec5 vagyok, szal vége a tündöklésednek legnagyobb magyarként ... hehe 😛
Mindenki aki választ adott a kérdéseimre nagyon köszönöm!!!
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
jah és az érdekelne ha ujra kiosztom a statjaim van-e hátulütöje??
Diamond a healer: Lesz mindenféle healed, buffjaid... Neki viszont a con a 2 stat pontos szal életed nem lesz sok (annyira nem is kell heal miatt) Buffal, elixírekkel meg ruhákkal sm-re 3k fölött lesz így is. Sok str meg ess és jó kari
asd
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../