9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tûzesõ, végén már armageddon, jégesõ, ilyen komonya,ami kitátja a száját, és lefele néz, na ott meghal minden
szerettem azt a játékot, csak bugos szar és nem nagyon foglalkoztak vele, de a nuke-ok, áááh, geci durva
azér majd ha lesz idõm lecsekkolom ezeket is, de szerintem ezt fogom tolni, nem szeretek fél munkát végezni, ha már ez van , akkor végigviszem, amég nincs lag, meg ilyen login security szar...
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
1. És CoF-ban bent is maradtál végig?
2. RC6-ról FD-re ugrani könnyû dolog lenne, csak nem értenéd, hogy miért kell vért pisilni FD-n az RC-hez képest.
3. Sajnos én nem lennék biztos benne, hogy a patch 19 megoldja a lagokat, pláne abban nem, hogy hamarosan látni fogom ezt a patchet.
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
off
Most hatalmas dilemmába estem. Tegnapelõtt találtam a Perfect World -öt.
Tegnap meg bejelentették hogy a Sword of the new world is átment fizetõsbõl free2play -ba. Melyik legyen ? Gyönyörû mind a 2, és ami a lényeg laggmentes<#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
Képzeld reTro hatalmas nagy , területre ható spellek vannak benne <#vigyor>#vigyor>
on
van amikor az egér jobbgombja akad be a lagg miatt olyankor akármit csinálok a kamera mozog csak és ha a kettõ eggyüt akad be az a legszarabb!
Majd ha talán lessz 19-es patch akkor visszanézek ha akkor is ilyen akkor le van szarva!
ÜDV
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Kicsit off
Csak annyit mondok Perfect World
<#banplz>#banplz>
hehe
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
asd
asd
hefeibe vedd fel a küldit rc12-n, és datongba menj....
(skacok egy jótanács: mielõtt feljöttök ide rinyálni küldik terén, olvassátok már végig a küldi leírást, nem csak a vastag betüt, hanem alatta a picit is, és ha nem értetek egy-egy szót, akkor vegyetek kézbe egy angol-magyar kéziszótárat... köszi)
Heroic quest 6szintenként változik, és teljesen felelsleges megcsinálnod, mert úgyse leszel 1, vagyis nem fogsz érte epit kapni
Hogy mért ne leszel elsõ: mert ahhoz komoly támogatás, pill, healer, hybrid, és sok trükk kell, hogy elsõ legyél, hiszen már sokan megcsinálták elõtted, szóval felesleges vesztegetni rá az idõd
a rage az magától feltöltõdik és le is megy, a lényege annyi, hogy ha rage-be vagy, akkor kb 1,5ször nagyobbakat ütsz, mint alapból, nagyjából 4-5percig tart
ha rage allatt 2szer rákattintasz a piros vonalra, berzibe leszel, ilyenkor sokkal gyorsabban lemegy a rage, és kb 2-3szor olyan nagyokat ütsz mint alapból...
ezeket már mind kiveséztük, úgyhogy még1szer megkérek mindenkit, hogy mielõtt kérdez vmit, használja már a keresõt, mert ennek így nincs értelme, hogy 100szor leírunk vmit.... thx
"A secret solve-t jinanban a budha szobros küldi adja" ok, csak az a baj hogy én démon vok és a jinan az a white clánnak van.
A Heroic Quest-ek csak egy bizonyos szinten érhetõk el, pár szinttel utána már nem?és ugye ezek adják az epiket?
és még egy kérdés: a rage-az mire való?már vagy 2szer kigyült de nem igazán láttam semmi hatását...
elõre is köszi a válaszokat
azt írják "Major maintenance from 11pm PT - 2am PT"
aszondja, hogy PST az 9órával kevesebb mint nálunk (ezt nem árt, ha megjegyzitek)
szóval du 11 - de 2 (náluk) = de 8 - de 11 (nálunk)
vagyis elvileg másfél órája már játszanunk kéne, szal valszeg vmit megin elbaxtak....
asd
vala: ha a neved felett ott van hogy Secret solver of Four Gods, akkor azt az epit már használod, vagyis hozzáadódik a karekteredhez az epithet effectje
ha nem járt még le a 2óra, akkor nem is tudsz epit váltani, szóval, még1szer elmondom, hogy ha már a klán és a saját karaktered neve között ott van a secret epi, akkor azt használod
nagyon sok mindnet nem fogsz észrevenni, mer a secretes epi csak 20defet ad, 10%speedet, meg 5 ve recovery-t peace modeba (éppen ezért mondtam, hogy bp, és meditáció, steps trainingelésén kívül másra nem jó)
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Érdeklõdnék aki használja a 9D Skill Trainer annál a játékot leteszi e automatikusan tálcára vagy nem. Mert nálam igen és egyenlöre nincs megoldásom arra nézve mivel lehetne ezt a dolgot kiküszöbölni.Ha esetleg valaki tud valami megoldást a dologra annak a javaslatát szivesen fogadom.
ui.: ha tálcán van a játék a meditácios skillen kivül nem megy egyik skill sem.
Szintén😄
(Ne vedd rossznéven én se meg retro se tud mindent😄)
ÜDV
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
az sose lesz sárga, van amelyik epitet szürke, a szín nem azt jelenti, hogy letelt e a két óra, vagy nem...
probálkozzál, nyomj c betüt, epithet gomb, katt a secre solvre és apply vagy mi van ott
így menni kell, ha letelt a 2óra (játékban töltött idõvel, ha kilépsz és visszajössz 2óra mulva, az nem fog mûködni)
ja és a secret solve... epikettet melyik küldi adja, mert nekem már nincs semmi küldetés az rl1-es blood demonnal!
a válaszokat elõre is köszi
<#mf2>#mf2>