21072
  • LordTusy
    Ez egy autómatikus válasz e-mail volt,mindegy milyen problémád van,ugyanezt kapod első körben.Most picit várnod kell amíg egyik customer service-os válaszol a problémádra.A link amit írtak: http://support.acclaim.com/index.php?_m=tickets&_a=viewticket&ticketid=62677

A customer service linkje.Itt egy külön accountot kapsz,az e-mailben lennie kellett felhasználónévnek és jelszónak is a link után.Azzal az accountal bejelentkezhetsz a c.s. oldalon.A problémádról ticket készült,ha majd válaszol egy staff tag és bármiféle visszajelzést kér,az e-mailed tárgyában szerepeljen a ticketed ID-je: YEV-XXXXXX:deleted character.

Remélem segítettem valamit és hogy visszakapod a hybed,nekem gond nélkül átraktak 2 marble-t egyik kariról a másikra alig pár óra alatt.
  • ReszegKoldus
    na ezt jól megoldottad.............
  • RYO123
    Ez egy automatizált válasz, amit küldtek neked azért hogy erősítse meg az üzeneted nyugtát.
    A személyzetünk egy tagja át fogja tekinteni az e-mali -edet és válaszodat miközben egyet ért. Felsoroltuk annak a jegynek a részleteit, amit lent létrehoztál a rekordjaidért.
    Amíg válaszolsz, okozz örömöt gyártmánynak persze hogy számítsd bele a Ticket ID-T tárgysorba, hogy a válaszaidat helyesen kövessék.
    Ticket ID: YEV-XXXXXX
    Téma: törölt karakter
    Osztály: 9 dragons támogatás
    Prioritás: médiák
    Státusz: nyílj ki

Online a státuszt vagy a választ erre a Ticketre tudsz ellenőrizni a honlapunkon azáltal, hogy lent kattintasz a kapcsolaton:

nem tudom h ez segít e vagy nem..
  • Blood Raven
    This is an automated response sent to you in order to confirm the receipt of your message.

A member of our staff will review your e-mail and reply accordingly. We've listed the details of the ticket you created below for your records.

While replying, please make sure to include the Ticket ID in subject line so that your replies are tracked correctly.

Ticket ID: YEV-XXXXXX
    Subject: deleted character
    Department: 9Dragons Support
    Priority: Medium
    Status: Open

You can check the status or reply to this Ticket online on our website, by clicking on the link below:
    http://support.acclaim.com/index.php?_m=tickets&_a=viewticket&ticketid=62677
    valaki help plz most mitkell csinálnom?
  • P0Th3aD
    KAMI!!!! Jo lenne ha bent lennél kicsit gyakrabban gémbe...
    azért kereslek mert eladom a 300as wb-t ha kell szolj...
  • Blood Raven
    Elküldtem 1 levelet faklaimnak remélem viszaadják a karim
    thx kalidor a segitséget
  • ToshiBá
    Akkor ráhajtok a +12 re... XD

Na most hülyeséget félretéve. Én részemről díjazom a pecs azon részét, amely élesen kettévágja a kicsiket a nagyoktól. Síkideg voltam mikor láttam, hogy takonyeke fd12-es játékosok full wt/mansion cuccokban rohangáltak koppolt skillekkel. Most enek vége. 300 stat se jár nekik, új ruha se, meg c11-12 skillek sem. 9D fórumon olvastam pecs előtt meg után is, hogy mennyit nyekeregnek az XP miatt meg hogy milyen drágák a cuccok. Meg a "Mi mit kapunk?" Lószart! Kis szinteken igenis nagyon jó az XP na meg a BE drop. Amikor jónéhányan közülünk elkezdték akkor 100k ért már drága volt. Most meg 1kk ért majdnem olcsó. De lehet a kicsinek akármennyi pénze 2nd role changeből kimarad amíg kicsi.

És most néhány érdekes klán epi démonoknak csak a kitartás végett. (ezek tutira lesznek nyugi :D Nem mint 9D fórumon sokat emlegetett Blue Dragon Taoist... LOL)

a mosanitól fölfelé következők sorban.
    -Demon Soul Priest
    -Demon Guardian Soul
    -Demon Lord of Silver Bracelet
    -Demon Lord of Gold Bracelet

Ezzel az utolsó kettővel Tusy fog jól járni. :) Mert ől Lord amúgy is... :D

Akit érdekel a többi kláné is az töltse le a translation toolt a tudjátok honnan, és keresőjébe írja be a saját klánepije nevét.

• Dialosa
    még mindig itt tartotok?
  • ReszegKoldus
    Hát a színéről inkább egy szót se...brrr
    Engem se érdekel kinek mikor mije készül, de ne attól legyen valami hivatalos, ha beszúrok x fórumra y képet :)
  • Dialosa
    őőőőő, kitartás? nálam az valahogy mást jelent!
  • LordTusy
    szerintem tökmindegy,hogy kinek mikor mekkora refis fegyója készül...rövid időn belül lesz jobb is...grat mindenkinek aki pénzeli acclaimet,csak így tovább srácok,kell a pénz hogy javuljon a játék...hangsúlyoznám...JÁTÉK

(mégegyszer gratula mindenkinek a kis lila mütyűrjéhez
  • LordTusy
    sztem most nem lenne hülyeség 1-2 hónapig szünetelni amíg minden bugot javítanakPersze csak az után,hogy befejeződik a seven stars marble collect

(Melékelsen most tényleg van értelme írni 9dsupportra.A custumer service-osok szépen dolgozgatnak,nekem is időben átraktak 2 marble-t egyik kariról a másikra.Végre valami pozitívum acclaim pályafutása során
  • ReszegKoldus
    Nem, én azt mondom, hogy valószínűleg te voltál az első magyar (black) 1 slotos FC7 +10-es kesztyűvel :)
    Amúgy lehet, hogy valaki anélkül is büszke, hogy teleplakátolná a fórumokat képekkel, mert esetleg magának csinálja, nem azért, hogy ki, hogyan és hányszor gratulál hozzá mindenhol :)
    Természetesen grat a kesztyűdhöz ettől függetlenül

U.i.: ~6 órát "késtél"
  • kalidor
    Raven ez neked szól főleg azt hiszem, remélem olvasod néha sg-t. :)

IMPORTANT: DO NOT ATTEMPT TO DELETE ANY CHARACTERS
    smoothru

9D VGM

Posted: 12 Dec 2008 09:49

As stated in the title do not attempt to delete any characters. For those who have done so and have lost the incorrect character please send an e-mail to [email protected]. Please be patient as they are working on alot of other things so you wont be able to get a response in the quickest of manners. This is due to the number of reports/complaints they are getting among other things.

Edit: This came from this thread. I just did something to make it more noticeable.
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=91893

Thank You John999 for informing us.
  • ToshiBá
    Elkanyarodtál a lényegtől. Az elsőt elkezdted egyetlenként kezelni. Én az elsőt úgy értem, hogy reggel 9 körül már volt(az ide postolás nem rögtön utána történt). Ha tudsz valakit akinek volt tegnap reggel 8:30 ig bezárólag akkor igazad van. Az nem érdekel, hogy ki mit titkol. Több hónapot várni és nem büszkének lenni = hülyeség.
  • ToshiBá
    Free! Sun többször volt idegbeteg már a game miatt. Már annyiszor abbahagyta, hogy annyiszor elkezdeni sem lehet. Bukott már mindent is szinte, de mindíg visszajön. Ezt hívják kitartásnak.
  • ToshiBá
    Jujj RYO! Mi lenne, ha egyszer a büdös életben informálódnál mielőtt írsz? Nem verte nagy dobra? 2 óránál is többet seggelt a refiner mellett Hefeiben, Updatele a screenshotjait fórumon (itt megnézheted) . De igazad van. Nem verte nagy dobra. Ő kért tőlem eqipmutit mert kíváncsi volt a +dmg-re... De nem verte nagy dobra.

Mellesleg gloves +dmg je rohadt jó lett. Patch előtt +9 en sem adott 900 fölött. Most meg már +8 on 954 (fc7 sup). Láttam ma egy FC2 swordot és 200-al volt kevesebb a +dmg-je. Szóval glovest megéri használni.
  • Dialosa
    én nem lennék ennyire boldog, de majd meglátod
  • DSUN
    Jeeeeeeeee
    Jó lett a netem, már jön is lefelé a 9D^^
    Ugyhogy nemsokára vagyok InGame
  • RYO123
    Omega-se Verte nagy dobra az EC WD +11 ét..eddig 5-6 +10 et látam 1 +11 WD-t..
  • Nova910
    Ez egyre jobb. A ma kapott +6 löttyöt használni akartam refihez, arra kiírja, hogy not proper material. Lol.
  • ReszegKoldus
    Maradjunk annyiban, hogy minden bizonnyal te vagy az első magyar, akinek 1 slotos FC7 +10-es kesztyűje van :)
  • ReszegKoldus
    Szerintem te nem ismersz minden magyart, de elhiheted, nem mindenki írja be minden fórumra, ha sikerül egy refine
  • ToshiBá

Remélem most bejön aki tudja kinek a fegyója a wd az tudja. csak a +dmg a lényeges...

http://www.postimage.org/image.php?v=aVfkyI9

http://www.postimage.org/image.php?v=aVfjYi0

ha mégse sikerülne az előző kettő...
  • ToshiBá
    annak mindenképp lenne híre... ez nem olyan dolog amit az ember eltitkol. Az első FS-es 2nd rolechanges címet buktam (Zoli 2 órával beelőzött! Ezúton is mégegyszer GRAT neki!). De ezt szerintem HUN szinten vittem. Akinek meg kifogása van ellene az maradjon csendben...^^
  • ReszegKoldus
    Biztos vagy te ebben? Lehet, hogy volt más előtte, csak mondjuk nem veri nagy dobra...
  • LordTusy
    év?lol sztem már kövi peccsnél bánni fogja amivel teljesen szétkúrnak mindent(...javítási szándékkal persze...),vagy nem.Ahogy Dózit ismerem nem fogja bánni...ő az első magyar +10 fegyóval...kb ennyi
  • sherlock1
    Pár év múlva úgy meg fogod bánni, hogy egy forintot is költöttél erre a szar játékra... Majd meglátod.
  • RYO123
    nem tugya valaki mi lett Mohy val ? 0o elég régi player volt még Faust][Hu ideéböl ^^"
  • RYO123
    most Secret Shadow kéne ><
  • RYO123
    de nekem Black nál kéne azért ty
  • hierro86
    Nem ők vannak Baoyang village-nél ZZ-ban? Akik álcázva állnak az út szélén, azt hiszem.
  • RYO123
    nem tugya valaki hol találok Superior Black Shadows Leader t? :D
  • szabi34
    Na végre megjött a gépem a szervízvől úghogy töltöm a patchet:D
  • ToshiBá
    És valami érdekes... Ha megvan a 7 marble-d akkor állítőlag 30 mp-re 500% insurance-t kapsz... Na akkor nekem +11 glovesom lesz nemsokára... Haa hír igaz.^^
  • ToshiBá
    kösziköszi!

Mellesleg ja. Sokan nyekeregnek, hogy nem sikerült nekik a refine, és a reficucc ára engem is meglepett.. De mivel én nem suliba járok, hanem 3 műszakba dolgozni ezért kibírom...
  • hierro86
    Sziasztok! Az egyik fegyverem (rl4 +4-es) nekem is eltűnt, és kaptam helyette egy losing self 2-es polearmot...Kiszúrták a szemem! Plusz az utolsó két patch óta folyton elkezd szaggatni harc közben a kép, és nekiáll ismételni egy adott mozdulatot a karakterem, persze teljesen hatástalanul. Majd gondol egyet,(ha szerencsém van, közben nem nyírnak ki), és visszaáll normál tempóra. Kis idő múlva kezdi újra. Akkor már futni sem tudok rendesen. Olyan, mintha a gép lenne lassú, de nincs oka lelassulni (töredezettség mentesítettem, spyware-t futtattam, stb), és mondom előtte jó volt, és most is vissza-vissza talál a rendes tempóra. Valakinek valami ötlete esetleg, mi akar ez lenni, mert így képtelenség játszani, csak a fejem fájdul bele, és 5 napja 0 és 5% között mozgok? Köszi!
  • KingDx
    áá szerintem ne refineljetek kurva draga az egesz ahogy sejtettem ráadásul
    acclaim lecsokkentette a refine success ratet (+10, +11, +12) a Vn, japán és koreaihoz képest hiszen ugye bár nekik nem bisznisz ha sikerul az embereknek a refine.
  • Dialosa
    most kezdjem el, hogy én megmondtam
    aztán elgondolkodtató, hogy mehet-e még lejjebb a szinvonal?!!
    (Acclaimot ismerve, MEHET!)
  • LordTusy
    gratula Dózi (grat acclaim,gyönyörűen lehúztad)
    Raven egy próbát megér,talán a probléma mérete miatt méltóztatnak foglalkozni vele.BF írta,hogy bugos lesz,de ezt amúgyis tudtuk...csak 1 kérdésem lenne: MI A LÓ***** CSINÁLTAK FÉL ÉVIG,HA MINDEN BUGOS???
    WT göncöktől,COF-on keresztül defense-ig minden buggos...ez nevetséges.Talán,ha acclaim most megszedi magát refixarokból,akkor lesz pénze normális programozókra.Pillanatnyilag a játék siralmasabb állapotban van,mint eddig valaha