9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
asd
Deva:hybrid
Exorsist:mage
Diamond:healer
asd
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Olvasd végig figyelmesen. Hangosan gondolkodtam. Ha az utolsó mondatomat is elolvasod akkor látod, hogy miként állok hozzá az ilyen csaláshoz.
(Igy lehetne - az nem egyenlõ azzal - igy csinálom.)
Na jó, téma lezárva számomra.
Ez se ad többet buffot senkinek xDDD
asd
FC1 és kozelíttek az FC2 fele 😛 aki meg csalni akar az kapja be 😛 !
Sok idõt igénylõ megoldás a "csalásra" egy virtuális gép készítése pl vmware segitségével. (Ha már van egy vmware imaged, akkor gyorsabb lesz.)
Ott installálod az oprendszer, meg a klienst, regisztrálsz, elviszed 13-asig. Megkapod a 300 coint. Aztán jöhet újra az egész... Esetleg az image-t félrerakod még mielött installálnád a klienst és azt használod újra. Szóval ötleteket lehet használni, hogy megéri-e és beválik-e az már más kérdés.
Még mielött bárkiben felvetülne: Nem próbáltam ki és nem is gondolkodok róla, hogy kipróbálom.
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
asd
Köszi a válaszokat
Az a baj hogy egy idõ után az összes mmo ellaposodik és unalmassá válik, engem egyedül a wow tudott tényleg lekötni, de az drága ahhoz képest hogy milyen kevés idõm van meló mellett játszani :S
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Char: -ReTrO- Role: deva monk HB: Power_Of_Budha
Grat az FC-hez 😊 ha valaha elérem Ec7-het akkor már én is meglépem az száz de EC7 is lesz vagy jövõ év tavasz amennyi dolgom lesz most.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aztán mivel varázslók fizikailag gyengék sok wis és elég ess hogy ne fogy ki egyhamar és akkor 2-3 lövéssel megölöd a mobot így esélye se lesz megütni. Próbáld tartani a távolságot lõ fut lõ fut stb...RC1-en lesz egy skilled amivel leragaszthatod a földre a mobot 9secre ami elég hogy az utolsó halálos csapást is bead neki.
Jah és ne oda menj ahol csoportba jönnek rád keress lassú mobokat vagy olyanokat amik nem támadnak rád csoportostúl. Sok mob van és varázslónak van egy elõnye hogyha elég jó képes piros mobokat is ölni lévén nem tudják öt megölni mert gyorsabban megöli a mobot.
Varázsló egy nehéz de érdekes és magas szinten erõs kaszt,csak annyit tudok még mondani hogy kitartást ,próbáld kitapasztalni a dolgokat a játékban és erõsre fejleszteni a varázslót akkor senki nem áll az útjába.
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
szal tudjuk tolni a party questet, meg amugy is jó, ha klánon belül sokan azonos szintüek és még haverok is...
jó játékot
ui: ec10 srácok, jövõ héten fc1 az tuti 😊
én maradok itt tuti...most léptem meg az EC7et és Retroval jol toljuk...FC1ig meg se állok party questekben 😊 1 nap 1 szint így van vagy tobb 😊! élllllllljen a NIRVANA 😊 Power_of_Budha a legjobb 😊😊😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Már télleg azt tervezem hogy úgy teszek mint Lawless meg a többiek és megyek amerikai szerverre aztán leszarom azokat akik még rc-ig sem képesek eljutni maguktól. Vagy játszok Sword of the new world-el., megtuttam hogy van nem fizetõs verziós is, a fizetõsön amig ingyenes volt elvittem 20-ig és nagyon jó mmo csak kéne egy jobb videókártya mert így nem élvezhetem a gyönyörû grafikát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A teljesség igénye nélkül:
-fej (alak)
-szem
-szemöldök
-száj
-fül
-magasság
-segg (méret)
-derék
-comb (hossz)
-haj (kinézet , hossz , szín , textura)
stb