21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8195 "semmi közöm a nagyok dolgához"
Ettől függetlenül mivel tele vagyunk leaderekkel sose volt komoly gondunk...mellékelten megjegyzem,ahhoz hogy gondot okozzon a masterek inakivitása valami komolyabb dolgot is kéne csinálni.Weihez is alig páran jártak (utólagos elnézéseteket kérem dec 16-ért).SVS-re járunk?Nem igazán,annélkül is kifingatnak minket,ha akarnak.Természetesen rövidke agymenésemnek nincs antyFS célzata,még mielőtt valaki félreértené...És azzal sincs bajom,hogy változtatnátok...a Ti allytok.
(Dózi,ha jelenlegi inaktív állapotom terhesnek bizonyul nyugodtan dobjátok ki a karaktereimet) -
szabi34 #8194 SF bandban már nem Pilla a master hanem Army aki legalább aktiv:) -
Dialosa #8193 ha nem dolgozom itt leszek, ha igen akkor meg szólok mikor tudok jönni
megértésüket előre is köszönjük -
#8192 4-ből 4 inaktív master... TÖKKÉLETES... Abból egyik ráadásul Liga Master is... Eddig nem okozott különösebb gondot Nekünk sem. De most már kissé terhes a dolog. -
#8191 semmi közöm a nagyok dolgához,de szerény véleményem szerint,ha FS eddig jó volt a jelenlegi felállásban,akkor ezután is az lesz... -
#8190 Szerkeszteni nem tudok tehát új post.
24.-én délelőtt vagy legkésőbb du 3 ig gyere be Free lécci és oldjuk meg.
Köszönöm!
Kami! Ha nem olvastad MSN-t akkor Te is meg Zoli is lécci!
Ezt is Köszönöm! -
#8189 Na akkor most mi lesz FS további sorsa?
Elintézzük végre, hogy mehessenek a dolgok végre normálisan vagy még 20 ember kilép/"abbahagyja"?
King! Ha közrejátszik döntésedben a Boss event, akkor baromira nincs igazad... Tudod nagyon jól, hogy nem engem bántottál meg vele, hanem Gabit. Ha nincs akkor szimplán Decemberi összeomlás.... -
Dialosa #8188 szerintem nem a játékot nehéz otthagyni, annál könnyen találsz "jobb" elfoglaltságot, hanem az embereket, akik szinte a barátaiddá váltak, de mindenkinek eljön az ideje (persze vannak visszaesők )
biztos vagyok benne, hogy King tudja mit csinál, a karakter eladásról meg már kifejtettem a véleményem!
szal gl -
RYO123 #8187 Akkor jó,mert én nem vok hacker....:D -
#8186 King ezt tényleg nem kéne...
Egyrészt a szabályzat tiltja...igaz,pont én papolnék a szabályokról
Másrészt a karikkal töltött időt és az egyéni karakterfejlesztést lehetetlen megfizetni...
Egyébként,ha meggondolnád magad és játszanál lenne egy "pro" karid talonban.Künömben meglep,hogy árulod a karid...ez nem passzol a jellemedhez,ha ez csak egy vicc,akkor: ha-ha-ha -
#8185 Szerintem erre nem ez a megfelelő hely, sőt, szerintem erre nincs megfelelő hely... -
KingDx #8184 igazából én abbahagytam mindenféle mmorpgt. Ujra elkezdek sportolni mert azota tokre legyengultem:D. Na mindegy már van pár pmem ezért ugy dontottem árura bocsájtom a karit:D gl7 es pve kari 190millkaval 2500 coinnal. februárig jo prmeiumal majdnem max max mindenféle elix (hianyzik 4 pont a maxhoz. És pár értékes cuccokkal.+ba kb van 20+ db kari akinek van 500%kos refine succes rateje és azokban 4-8lvl refine cuccokkal(az ossz kb 800 be) aki érdeklodik pmeljen. -
#8183 Azt is láttam, gondolom bug, bár egyes ligáknál sose lehet tudni, persze én nem célzom semmire -
DSUN #8182 Teljesen igazad van, most 3 napig hagytam abba a játékot:D Úgy éreztem h most mindennek vége, leszabtam ezt a sz@rt a gépről de ma le is töltöttem és újra felraktam....Ha vki sokat játszik 9D-vel nem lehet csak úgy otthagyni, legalább is nekem nem megy.Jobb is h csak pár ember tudta és nem írtam ki:P -
RYO123 #8181 de lol a Statzomat nézd már!! 307 str FD 2 nukeren _?? meg a többi -
#8180 Igen jó, amikor roarban írják, hogy elegük van lelépnek, meg hivatalos fórumon nyitják a témákat, hogy ezt+azt <3<3<3 de lelépnek, ezeken jókat lehet röhögni.
Aztán persze ugyanúgy ott van a kari SvS-en, meg grindel is, de ők leléptek, naná -
Lawless #8179 Ismerem az ilyen lelépéseket! King is majd visszajon vagy hallunk még rola...tuti :) ! néha kezd kicsit unalmas lenni a grind mert lekel olni 500000000000 mobot 1 szintért...szoval kellene valami izgalmas bele már! -
#8178 1.év végéig non-stop errorcode -1
2.Evil insanity, annál már nem nagyon van lejjebb ^^ -
RYO123 #8177 wáá mindenki kilép nem hiszem el...
*na 1 most ezért nem kapok semmit ?
http://noob.hu/07/1222/9dragons.JPG
*2 ez meg mi ? :D
http://noob.hu/07/1222/2008December20_15_33_46.jpg
-
KingDx #8176 sziasztok
ugy latszik ideje nekem is abbahagyni a gémet. szerintem semmi értelme igy jatszani. Szval bb all és 9d gl in life. jah és ha valakinek kell egy gl 9 es warrior(pve) az pmeljen. -
Dialosa #8175 most értem haza melóból, szóval elég nehéz....
(tegnap is dolgoztam) -
#8174 Nagyon szépen köszönöm (szerintem összes aktív FS tag nevében) , hogy le se szartátok azt amit szeretnénk. Még van a hétvégéből, de nem hinném hogy bármi is történne a mai nap folyamán. Köszi mégegyszer.
1 rohadt belogolás olyan k**va nehéz? -
Lawless #8173 thx az elso 2 elég jopofa a 3.ik sztem tiszta hulyeség :D ha úgy igaz amit írtál:) ! koszi a segítséget -
#8172 1. kép: az aktívod kevesebb VE-t fog használni 1-gyel.
2. kép: a smashek kevesebb VE-t használnak 1-gyel.
3. kép: ezt nem tom potosan, de ha jól gondolom, akkor a halál utáni effekt ideje rövidül.
Ha mégsem akkor majd vki kijavít :)
-
#8171 Minden mapon a dungeonok előtt van Merchant NPC, akiknél a kulcsokat ki lehet váltani, azoknál lehet némelyik collectes fegyvereket, köveket és fonalakat is átváltani nagyobbra. -
Lawless #8170 meg ezeket szeretném megkérdezni h pontossan mik is Masteryk amúgy :D
http://www.postimage.org/image.php?v=aVS0wh9
http://www.postimage.org/image.php?v=gx1JnbL0
http://www.postimage.org/image.php?v=aVS0Qei
ezekhez várnám az okos hozászolást :) a tobbi kíméljen! thx elore is!
gogo NIRVANA :) én,Jani,zeroxn azért nyomjuk ott is rendessen :) -
Lawless #8169 na bocsi h megint én kérdezgetek de kíváncsi vagyok hogy tudom a low Flowstonet Middlere tenni majd Highra kell a 1000/10000 Criticalos fegyo....mutatok képet
http://www.postimage.org/image.php?v=PqOAWrJ
ezt kellene átraknom -
#8168 GRATULA!!!!
(te kis makkerfiú...) -
#8167 Nos akkor én ma olyan 6után tudok lenni...lehet csak dupla után.
Remélem sokan el tudnak jönni nagyok közül
Másodrészt muszáj kicsit dicsekednem, hisz sikerült csinálnom egy +9es gb wd axe-t :)))
Olyan boldog vagyok -
#8166 Én most vagyok... =) És este 7 ig tuti leszek. -
KingDx #8165 na jo akkor most valaki mondjon lecci egy fix idopontot mert én se tudok lenni 7/24 ben -
juice404error #8164 Nekem tuti, hogy vasárnap lesz jó. Ha mégis holnap akarjátok, akkor ma este átadom a mestert Army-nak. -
#8163 Dózer kicsit sűrűbben is felnézhetnél játékba, ugyanis tegnap du 3 és este 9 között 3x voltam fent, mivel valami perverz indíttatás miatt még mindíg az az első dolgom ha felkelek hogy meglesem 9d fórumot,így természetesen értesültem róla hogy hiányolsz :)/ez egy szép hosszú mondat lett/
Zolinak mastert átadtam mert szombaton én max dél körül tudtam volna lenni.Sólymoknak bugmentes/hehe/ játékot kívánok.RoM-ról nem nyilatkoznék lévén ez nem az a fórum,de Drgenya néven megtaláltok egy "M" betűs szerveren
Ha időm engedi és szeró karbantartás lesz még benézek -
Lory87 #8162 Fiuk meik jatek az a Rom? kivancsi lettem ra :D -
#8161 holnap majd szolok genyának ha romban se lesz akkor sehol:D -
#8160 :S eztet nem vágtam...
Szombatra visszatérve nekem 6 után jo mert kb addigra érek haza...
-
Dialosa #8159 írj neki ide SG re privibe, ha ezt sem olvassa, az emilt sem fogja, a telóját meg nem tudom
ha nem megy, szólj és intézkedem -
#8158 Tudna valaki üzenni Genyának lécci? Mellesleg már megint gyökkettő voltam... Szombaton legkésőbb du 3-kor tudok in-game lenni. Ha esetleg ha a Szombat jobb mindenkinek. Csak kerüljön elő Genya... -.- -
#8157 Jó lenne ha Genya is előkerülne...
@ Raven! HD Hyb/Healer Glovessal nyomul...^^ (sőt... Minden role aminek az a fegyvere azzal nyomul, mert dmg-ben a nem warri fegyók ütik a warrifegyókat. És ez nem bug...^^) A sabert tartsd meg. xD -
#8156 Pot ha visszaolvasod a forumot meglátod hogy a karim bugmiatt letörlödött és igy minden cuccom vele deha véletlen viszakapnám (ami kizárt) akkor tied a glove és 1 fc +9 es saber is...