9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZzoleE
Fú már totál kíszen vok!eddig sz*r volt a gépen és nem tudtam 9d-zni!most már jó a gépem ,de egész nap nem tudtam belépni, csak kb 10percre, ezalatt egy kb 1perces lag során meghaltam, és a többi karival nem is tudtam jáccani.......
tudom hogy ingyen gém meg béta,de azé mégis<#falbav>

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

áááá fax kivan mostmeg mikor belépek Xkernel hibák
én készülök teljesen feladni <#boxer>

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

Azért nem kell egybõl csõdre gondolni 😄 Egyébként ki van írva fórumra, h keresnek ilyen hálózati szakembert már pár hete, mikor a login hülyeség volt, azóta nemtom találtak-e már

asd

na neee

hiftu
Úgy látom, hogy ma a dupla xp event számomra elmarad.
Mivel még a honlapról sem lehet elérni a login szervert ezért nagy a valószinûsége, hogy ez nem fog hipp-hopp elindulni.
Igaz már javasoltam a fórumon az Acclaimnek, hogy vegyen fel egy hálózati szakembert, de úgy látszik nincs rá pénzük.
Lehet, hogy igy jelzik "finoman" a játékosoknak, hogy beállt a csõd?
😄

hiftu
Én is elküldeném az Acclaim-t a fenébe, de még a hülye honlapjukon se mûködik a bejelentkezés.
Na erre mondják azt, hogy support, az nincs...
Igazából azt hiszem most elsõ haragomban a fórumjukat telepakoltam volna
szép kis <F-word> feliratokkal... 😄

Failed to connect to an upgrade information server!

Ez miii??😞

Kurva jó, már harmadjára dob le és most megint besz*rt úgy hogy nem tudok visszamenni <#falbav>

de jó...a server "mûködik" de 10percenként 2 percre beáll a játék...szép halál...

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

na megy a gamma srácok! 😊
lehet örülni!
mostmár a honlapjukse megy...
Egyébként sm7-12 party questrõl tudtok valamit? mûködik? ha igen jó exp? ^^

asd

Hát nekem egyelõre hybrid fullra tank, szal se wis se ess relic, és wis-en van 12, ess meg 30 körül asszem... str maxolásáig wis-el nem nagyon foglalkozok, meg így is megölök 5 szintel nagyobb warriort (ha str-es), és még buffjaim se maxosak ^^

asd

con-ból is vonhat el,mindenesetre próbáltál már GB hybridet megverni? Hát nem könnyû.
GB9 ma ha VALAHA sikerül feljutnom GB10

Szerintem a trainen tudok segíteni, vegyél fel msnre: [email protected]
GB hanyas vagy?
De ha alacsony a hybrid wisdomja akkor alig sebez, ha meg arra épít akkor az str a dex háttérbe szorul, ami pedig mobok ellen kéne.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

De ha a hybrid is profi akkor már baj van 😊

Sajnos én se tudok nagyon játszani mostanába. Szent most egyhelyben áll,az a baj hogy kéne az a progi amivel afk trainelni tudnám,mert csak arra van idõm hogy edzem.Meg most sietek elérni az EC-t csakhát mindig van valami dolgom meg a gép is romokban.

Kösz!😄 Sajna mostanában csak hétvégén vagy napközben 8után tudok játszani, mert mindig késõn érek haza. Szentmesterrel hogy állsz?

Szerintem attól függ, hogy a warrior mire van kiélezve, ha pl sok a speed cucca, vagy magas a dexterityje akkor negyed életvesztéssel megnyeri a duelt a hybrid ellen. És 1 warriornak rengeteg erõs támadása van, ami hogyha talál 3/4 életet elvesz. Nuker pedig 3 lövésbõl megöl, de 1 erõs smashing és vége a nukernak.

Grat Fed a GB1-hez,még a végén utólérsz 😊

Hybrid gyak ugyanaz mint a harcos,csak kicsit több ess kell neki 20 talán(plusz relicek meg egyéb kisegítõk persze)
A hybrid ereje attól függ mennyi idõt szánsz rá,ha folyamatosan fejleszted a healed és a buffjaid mielött azok elérnék a szintkövetelményt akkor nagyon erõs lesz a kari az adott szinten. Pvp-be hybrid veri a harcosokat mivel vanank nuke-jai de mivel alapvetõleg kevés wisdomjuk van a nuker erõsebb náluk. De ezzel olyan SM szinten ráérsz foglalkozni. Healer pvp-ben a leggyengébb,ugyanazt tudja mint a hybrid csak a healje és buffja jobb. Nukerek talán al egerõsebbek,de nagyon nehéz velük az élet. Harcosnak vannak jó skillei,de magas szinten unalmas kicsit és ha nincs healer a környéken eléggé lassan halad elõre.

http://www.youtube.com/watch?v=06fedPWnf6k

De Fes7o BoT Hybrid, õt is kérdezd meg szerintem, tuti tud neked segíteni!

Én Heavenly Demon warrior vagyok.
Sok mindentõl függ a hybrid pont elosztása,attól függ hogy milyen féle hybrid leszel, de szerintem itt van hybrid a forumon, õket kérdezd, õk tuti jobban tudják. De én azt ajánlom hogy elején rakj 1 kicsit az essencre, legyen kb 1000-1500között(a heal és buffok miatt) wisdomra akkor tegyél amikor relichez kell, 40-50cons, sok STR, a Dex pedig a cons és az STR értéke között legyen. Ez az én véleményem, én tuti így csinálnám😄

valaki bökje majd be ha már jó a game

nem a skilleket, hanem a pontokat 😊
Fed!

Te milyen kasztban játszol?
Hybridként hogy kell elosztani a skilleket?
Valami hiba lehet...

Hi all!

Nektem sem lép be még mindig?
Meddig szokta ezt csinálni?
jozsagab, hybrid mobok ellen a leghatékonyabb, mivel nem kell annyit meditáli, mert van healje, de viszont folyton buffot kell fejleszteni, ugyan ez van a healerekkel, csak ott többet kell buffolni(de ezekre van a legnagyobb igény) A warrior PvP-ben nagyon erõs, de a mobok ellen folyton meditálni kell, ami néha unalmassá válik, a nuker pedig nagyon nehéz szerintem, mert folyton futni kell, és a piacon nagyon kevés nuker cucc található, így kicsit nehéz az élet nukerként.

Sziasztok.
Tegnap sikeresen 2 szintet léptem, így én is a Gloden Blossomosok tagja lettem =).
Hát örülnénk 1 szövinek gee, fõleg mivel nem nagyon megy ez az új band chat, valamiért nem engedi & ezt beírni a játékban. (ALTGR+C) Így átkell váltani angolra a bíllentyûzetet és alt 7 és vissza magyarba...nekem még jó így, de a band fele nem tudja, hogyan kell...😞(
Egyépként mi lett a fekete solymokból?! Mindenki szinte abbahagyta(carni, liqvid, supa, vanmachuong,healdealer stb😞( ) pedig mind SM v GB-s.

Köszi a segítséget!
Melyik karakter szeritetek a legerõsebb és milyen kaszttal?
Ha harcos vagy akkor 2 str:1 con:1:dex arányba rakd, wis meg ess legyen 12 nem több,késõbb olyan Rl vége felé kezdj el 3str:1dex arányban rakni

Akkor megnyugottam hogy nem nálam van a probléma,bárcsak új patch lenne,igaz az nem ezt szokta cisnálni szal biztos nem az 😞

Mondjuk harcos lennék bottal, akkor sok Constitution (alkat), Strenght (erõ), Dexterity (ügyesség)?
A többi nem olyan fontos, igaz?
PogEe
Sok függ majd a kaszt választástól 4 kaszt van benne és ott minden levan irva amikor kasztot választasz.

Szia!

Olvastam nagyjából.
Igazából az érdekelne, hogy mondjuk egy League of Beggars karinál (részeges) mit érdemes húzni az öt közül?
PogEe
Szia én elolvasnám a F.A.Q.-t.

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni a karakterfejlesztésben?
Nyomtam már pár mmo-val, de ott többnyire "csak" str vagy int-re lehetett rakni.
Aki tud valami linket, ahol le van írva lécci írja meg.
Thx
áhh akkor azért nemvolt senki fent a bandból. én reggel 7 óta vagyok idáig ment szépen kaptam egy DCét és most nemtok visszamenni =(

Geeforce
Reggel óta nem lehet belépni, össznépi próbléma. Megint elbaszarintottak vmit a loginszerveren.

Geeforce
CSõ Fed!
Ja tudom! És ami a legrosszabb, hogy Carni a fekete sólymok bandmastere és egyben õ a szövi master is, szal cseszhetem az új szövetségeseket. Majd sztem célzok ara, hogy aki még aktív feketébõl menjen fehér sólymokba ljanak vmi újat és kössük újra a szövit. Én szívesen összeállnék veletek is, nemtom mi volt a bajuk eddig. Mi viszont elég szépen alakultunk.

nekem is ezt írja ki.
Várni kell.
srácok miért írja nekem ezt ki amikor beírom a nevet meg a kodot: An unknown error has occurred errorcode = -1 !!! és nemmegy a játék 😞😞😞 help valaki

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

PogEe
Srácok még mindig nem tudja senki hogy a shaolin küldit hogy kell megcsinálni?
Remélem tudtok segiteni!!!!
NAgyon kéne!!!

és amúgy gee, a feketesolymokban alig van már aktív tag. csak kingdx, freeman és pracli. a többiek mind abbahagyták...we are the future XD

Hello all!

Új vagyok a fórumon, de a gameben nem😛 Mi a helyzet? De jó, szinte mindenkit ismerek😄

Ja,és hali Lewi üdv köztünk 😊 Ma kicsit késõbb leszek,majd medvéknél találkozunk

minion of damned az elsõ bad karma title. lényege hogy minimum 100 bad karmád lehet amit Bloody plainen tudsz szerezni azáltal hogy olyan játékosokat ölsz meg akik egy oldalon állnak veled de nem egy klánba pl fehér fehéret de shaot shaot nem.

Seeker of enlightment(valami ilyesmi,most nem ugrik be) meg 1000 good karma és kevesebb mint 100 bad karma kell. Ez elég nehéz de sokkal jobban néz ki szerintem.

ZzoleE
Hi!én is szeretnék belépni egy shaolin bandba!van egy rc7-es vazsim az eu szerón, majd ha lesz idõm akkor belépek és megkeresem v.melyikõtöket.
ja és az asura-n nem nyomja senki?mert van egy magyar demon klán ,de abban már senki nem nyomja, és kéne egy jó bend!ha tudtok v.mit ajánlani az jó lenne!
és még egy kérdés: a "monion of the damned" meg az ehhez hasonló címeket csak akkor tudom elõhozni, ha a bad és a good karmán egyenlõ?mert nekem van kb 27good és 1 bad karmám, ezekkel nem lehet v.mit kezdeni? köszike

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Sziasztok
Ja és kösz inter15,már megoldottam. Amugy törléssel próbálkoztam,de nem volt jó,fogtam és mapplestory-ról töltöttem le a tleepítõ fájlját.