9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy ingyen gém meg béta,de azé mégis<#falbav>#falbav>
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
én készülök teljesen feladni <#boxer>#boxer>
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
asd
Mivel még a honlapról sem lehet elérni a login szervert ezért nagy a valószinûsége, hogy ez nem fog hipp-hopp elindulni.
Igaz már javasoltam a fórumon az Acclaimnek, hogy vegyen fel egy hálózati szakembert, de úgy látszik nincs rá pénzük.
Lehet, hogy igy jelzik "finoman" a játékosoknak, hogy beállt a csõd?
😄
Na erre mondják azt, hogy support, az nincs...
Igazából azt hiszem most elsõ haragomban a fórumjukat telepakoltam volna
szép kis <F-word> feliratokkal... 😄
Ez miii??😞
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
lehet örülni!
asd
asd
GB9 ma ha VALAHA sikerül feljutnom GB10
GB hanyas vagy?
De ha alacsony a hybrid wisdomja akkor alig sebez, ha meg arra épít akkor az str a dex háttérbe szorul, ami pedig mobok ellen kéne.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Sajnos én se tudok nagyon játszani mostanába. Szent most egyhelyben áll,az a baj hogy kéne az a progi amivel afk trainelni tudnám,mert csak arra van idõm hogy edzem.Meg most sietek elérni az EC-t csakhát mindig van valami dolgom meg a gép is romokban.
A hybrid ereje attól függ mennyi idõt szánsz rá,ha folyamatosan fejleszted a healed és a buffjaid mielött azok elérnék a szintkövetelményt akkor nagyon erõs lesz a kari az adott szinten. Pvp-be hybrid veri a harcosokat mivel vanank nuke-jai de mivel alapvetõleg kevés wisdomjuk van a nuker erõsebb náluk. De ezzel olyan SM szinten ráérsz foglalkozni. Healer pvp-ben a leggyengébb,ugyanazt tudja mint a hybrid csak a healje és buffja jobb. Nukerek talán al egerõsebbek,de nagyon nehéz velük az élet. Harcosnak vannak jó skillei,de magas szinten unalmas kicsit és ha nincs healer a környéken eléggé lassan halad elõre.
Sok mindentõl függ a hybrid pont elosztása,attól függ hogy milyen féle hybrid leszel, de szerintem itt van hybrid a forumon, õket kérdezd, õk tuti jobban tudják. De én azt ajánlom hogy elején rakj 1 kicsit az essencre, legyen kb 1000-1500között(a heal és buffok miatt) wisdomra akkor tegyél amikor relichez kell, 40-50cons, sok STR, a Dex pedig a cons és az STR értéke között legyen. Ez az én véleményem, én tuti így csinálnám😄
Te milyen kasztban játszol?
Hybridként hogy kell elosztani a skilleket?
Nektem sem lép be még mindig?
Meddig szokta ezt csinálni?
Tegnap sikeresen 2 szintet léptem, így én is a Gloden Blossomosok tagja lettem =).
Hát örülnénk 1 szövinek gee, fõleg mivel nem nagyon megy ez az új band chat, valamiért nem engedi & ezt beírni a játékban. (ALTGR+C) Így átkell váltani angolra a bíllentyûzetet és alt 7 és vissza magyarba...nekem még jó így, de a band fele nem tudja, hogyan kell...😞(
Egyépként mi lett a fekete solymokból?! Mindenki szinte abbahagyta(carni, liqvid, supa, vanmachuong,healdealer stb😞( ) pedig mind SM v GB-s.
Melyik karakter szeritetek a legerõsebb és milyen kaszttal?
Akkor megnyugottam hogy nem nálam van a probléma,bárcsak új patch lenne,igaz az nem ezt szokta cisnálni szal biztos nem az 😞
A többi nem olyan fontos, igaz?
Olvastam nagyjából.
Igazából az érdekelne, hogy mondjuk egy League of Beggars karinál (részeges) mit érdemes húzni az öt közül?
Tudtok nekem segíteni a karakterfejlesztésben?
Nyomtam már pár mmo-val, de ott többnyire "csak" str vagy int-re lehetett rakni.
Aki tud valami linket, ahol le van írva lécci írja meg.
Thx
Ja tudom! És ami a legrosszabb, hogy Carni a fekete sólymok bandmastere és egyben õ a szövi master is, szal cseszhetem az új szövetségeseket. Majd sztem célzok ara, hogy aki még aktív feketébõl menjen fehér sólymokba ljanak vmi újat és kössük újra a szövit. Én szívesen összeállnék veletek is, nemtom mi volt a bajuk eddig. Mi viszont elég szépen alakultunk.
Várni kell.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Remélem tudtok segiteni!!!!
NAgyon kéne!!!
Új vagyok a fórumon, de a gameben nem😛 Mi a helyzet? De jó, szinte mindenkit ismerek😄
Seeker of enlightment(valami ilyesmi,most nem ugrik be) meg 1000 good karma és kevesebb mint 100 bad karma kell. Ez elég nehéz de sokkal jobban néz ki szerintem.
ja és az asura-n nem nyomja senki?mert van egy magyar demon klán ,de abban már senki nem nyomja, és kéne egy jó bend!ha tudtok v.mit ajánlani az jó lenne!
és még egy kérdés: a "monion of the damned" meg az ehhez hasonló címeket csak akkor tudom elõhozni, ha a bad és a good karmán egyenlõ?mert nekem van kb 27good és 1 bad karmám, ezekkel nem lehet v.mit kezdeni? köszike
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...