21072
  • szabi34
    Szerintem töltsd le mégegyszer mert nekem is volt olyan amit 4-5 hónapja töltöttem le és avval nem működött. Talán úgy jó lesz:D
  • Lory87
    Fiuk ujra installaltam a jatekot de az 58. Pach nel mindig elakad mit lehet tenni? Vagy lehet hogy az Isten is igyakarja hogy foglalkozzak a Game helyett ma'segye'bbel :DD
  • LordTusy
    Csak hogy ne legyen igazam Eddy 5 percel a post előtt lekapta a bannt
    Még ma benézek.Visszatérek a warrira,tudom hogy ez nem ide való,de ha van valakinek eladó magas refis fc szablyája azt megvenném.Az enyém bann előtt bereccsent...Előre is köxx!
  • LordTusy
    Igen...ez egy ilyen játék...örülj neki,hogy egyáltalán bejutsz.Engem most a semmiért bannoltak és CS b*szik reagálni.A ticketem 3 napja változatlanul várja,hogy valamelyik tahó végre intézkedjen.
    De ez az én bajom...mégegyszer boldog,békés karácsonyt mindenkinek!Acclaim meg b*kaphatja!

(Csak arra lennék kíváncsi,hogy egyáltalán reagálnak-é valaha az e-mailemre és vajh kapok-é valamit a kihagyott eventekért és egyáltalán azért,mert 2 hónap alatt a 3. xarságuk miatt kellett írnom...)
  • Dialosa
    ez egy ilyen játék, boldog karácsonyt és sok türelmet
  • Helper14
    pedig Bardon nyomom
  • Helper14
    Sziasztok már 1 darabja játszok de azt kérdezném mért nem enged be a szerverre soha cask dél fele ??????
  • Dialosa
    köszönjük Emese! Áldott karácsonyt mindenkinek!

mellesleg most értem haza melóból, szóval....
    aztán felőlem kiléphetsz Dózi, beléphetsz, attól még nem lesz időm
    most meg nem fogok belogolni aztán ott b..szakodni, holnap írok és megcsináljuk, ha nem akkor majd legközelebb, ennyit tudok ígérni, ne haragudj

Genya: +1
  • Jabbba
    Boldog karácsonyt,bugmentes játékot,aktív tagokban gazdag allyt és sokkal kevesebb idegeskedést kívánok minden kedves régi és leendő klántársamnak.FS forever :)
    És ahogy ez lenni szokott minden áldott roarba:I Luv Ya All :)))
  • Lory87
    Szijjasztok :) , letoroltem a 9D-t egy kis ideig, de azert erdekelne hogy mien event lesz ma 2x 3x 4x vagy netalan 5x :D igy karacsony alkalmabol
    Es vajon lesz olyan hogy 1 vagy tobb napig 2x XP :) valaki irja ide le pls BB es BUEK :D
  • LordTusy
    "Boldog" karácsonyt mindenkinek!

Dózi hiába linkelsz nekem 9D fórumról,sajna csak bedob a fórumba azt csokkolom,semmi topic,ilyesmi...Most nem tok bejelentkezni,de régebben,ha bevoltam se működött ez a vacak.Azért kössz.
  • ToshiBá
    Most logoltam ki...erről ennyit

Boldog Karácsonyt Mindenkinek mégegyszer!

Majd a hétvégén megpróbáljuk újra...
  • Jani79
    Boldog Karácsonyt mindenkinek
  • juice404error
    Kettőre benn lesz mindenki.
  • juice404error
    Én benn vagyok Dózi!!! Ha visszanéznél, akkor megcsinálhatnánk.
  • ToshiBá
    Részemről megoldottam ezt a masterváltásos dolgot. BB FS! Majd ha végre lesz 1 nél több aktív master találkozunk!
  • ZzoleE
    Én is Bolcsi Karcsizok mindenkinek,meg Bújjékot is, ha addig nem talcsizunk! :D (na ez jó volt) :D
  • ReszegKoldus
    yo_man_-t én is láttam ácsorogni Tianjinben kicsit meglepődtem, de mikor láttam ezt a topicot megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel :)
  • ToshiBá
    RK! A VGM nem GM... Mint láthatod Gen. Disc.-ban a moderátor s összevissza ír a weapon req-ről. Egyszer azt írja, hogy ez marad (és ezt egy GM-től tudja), utána updateli, hogy mégsem...

Tusy! Ajánlanám ezt a linket
    itt kicsit érdekes.
  • ToshiBá
    Boldg Karácsonyt mindenkinek!
  • bomb1111
    Békés,Boldog Karácsonyt mindenkinek
  • Csaprago
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!
  • P0Th3aD
    Ho-Ho-Hóóóóóó!!!!

BOLDOG KARIT a NÉPNEK!

Éljenek akiknek még most is dolgozni kell menni...pl: ÉN

• LordTusy
    Ha hacker lennék egy pillanatra nem álltam volna le

Vásároltam-é valamit?hmmm...az elmúlt 2-3hétben csak annyira loggoltam be,hogy eltörje a szablyám a refiribi.Sejtem mi lehet a gond...a csík még félig se jutott,a fegyó már tört.Ez így túl gyors volt...antyhardnesst hackeltem a szablyámba és -500%-ra vittem a succes rate-et.Bevallom,de psszt...gmeknek egy szót se!

(Ja és ez a szintkorlát engem nem lep meg...acclaim most is ahogy tudja tunningolja a lusta kis s*ggdugaszait.Csak tudnám minek...egyszer nem láttam,hogy gm vagy vgm rendet rakna pkp*csfejek közt,pedig más játékokban ezt is szokás...A gm/vgmeket pillananyilag szerintem senki se fanolja...ha nekik is ugyanolyan felszereléssel és azonos körülmények közt kéne fejlődniük és pvpzni,akkor talán jobbaknak lenne tekintélye.Most hiába mennek neki hm karik azoknak a ***...csak ácsorognak és menőznek a kis villogó vibrieikkel.)
  • ReszegKoldus
    Egyszer két VGM "párbeszédben" kifejtették, hogy:

"The Game actually stops at Immortal for Regular players. The only way to reach Above that is to be a GM."

"Chronos is correct, and GMs have told us in the past that the last level a player can reach is 216 or Immortal 12 Cheng. Levels 217-240 are GM only levels and are purely visual. Much like the GMs sometimes showing advanced clans in party (like Union of Noble Families), they aren't actually advance clan and there is no data behind it. It's just for display.

So Heaven's Gate and Heavenly Immortal are unreachable by players."
  • ToshiBá
    ... Nem Heavenly Immortal 12 a vége?
  • ReszegKoldus
    Csak 216 (Immortal 12), afelett csak GM-eknek van :)
  • ToshiBá
    Szar látni ezt a sok távozást, de egyszer majd visszajöttök remélem. A játék lvl 240 ig van tervezve. Addig még sok minden történhet.

Tusy... O_o Nem vásároltál mostanában valamit olcsón?

King is boldog volt mikor megvette at a kurva POLE-t 140kk ért vagy mennyiért. Én mondtam neki, hogy vigyázzon mert +10 est annyiért...
  • ZzoleE
    *egy dolog lemaradt:

Dózi, Neked meg kitartás! Te vagy az egyik 9D játékos, aki nem adja fel és még bízik a gémben :)
    hajrá FS :)
  • ZzoleE
    Szerintem én is abbahagyom a gémet, már eddig is próbáltam, de nem találtam más játékot ami lekötne. Én szeretem ezt a játékot, nagyon megfogott a hangulata, a világ, amiben játszódik stb..., de ez a sok hülyeség már kikészít. A legutóbbi 50% off-ról is lemaradtam mert szar volt a coin service és mindig a supportnak kellett írnom, hogy hol van már a coinom amit vettem, és persze mire megjött már vége volt az akciónak...(még csak azt sem mondták hogy bocs)... a sok bugról nem is beszélve... na mind1...

A masterrel kapcsolatos dolgokat persze majd megbeszéljük. A második BoT band mastere a kiskaromnál van, azt a band-et vissza kéne venni a ligába...
    Kami a fegyóidat majd visszaadom, vagy adjam tovább egy aktív botnak? :)

Sok sikert mindenkinek itt és a többi gémben, és persze az életben is. Fórumot majd nézegetem, meg talán néha visszanézek a gémbe is :)

Tusy, Te meg hekker vagy azért bannoltak :DD
  • Rabbit20
    az lehet :) valószínű énis... meg emlékszel egyszer vissza is jöttem... havi premium stb aztán 2 napra rá 5 percenként dc :S akkor voltam utoljára fent ^^ meg teis pont mással kezdtél játszani akkoriban :)
  • LordTusy
    Na ez frankó...kíváncsi leszek most mit találtak ki...biztos rájöttek,hogy túl sok buggot csináltak és minden "problémás" játékost bannoltak,mielőtt hisztizhettek volna
    Acclaim mostmár tényleg csontig nyalhat!Írok 9dsupportra,hátha mondanak valamit...eddig se e-mail,se semmi se jött.Csak az a xar,hogy most így fordítani se tudok,pedig azt terveztem...
  • Dialosa
    még időben váltottunk szerintem
    annak idején a Te érveidet is megértettem, de akkor nekem még "ment"
    bár hozzáteszem, ha újra indulna az elejétől (úgy mint rég), akkor most is ott lennék és újra játszanék
  • DSUN
    LoL

Ezt miért kaptad?
  • Fed
    Én is abbahagytam. Rengeteg időt szántam a gamere, és 1ik napról a másik napra hagytam abba. Nem azért mert eltörtem 5 db+9 fegyvert, úgy hogy insuranceom is volt, ami úgyszintén eltört, és gondoltam, hogy nem fog még 3-4-5-6-6-7--7-8--9--234-234-24-szor betörni, de igen...mert acclaim nagyon pénzsóvár, és sajna, ha nem tejelsz, nem érsz semmit, és ebből lett elegem. Legyen P2P, ha ennyire kell nekik a pénz, de ha F2P akkor azoknak is legyen valami akik nem tudnak vagy ANNYIT nem tudnak fizetni, mint egyesek.

És Tusy, igen....bannoltak téged. Szerintem jól jártál vele :-D
  • bomb1111
    yippiájjéééé.... Vajon most mit fognak elbszni? Tippeket ide.
    Maradt még valami elbaszi való ?
    Ezek a trógerek képesek elcseszni az elcseszettet is.Erről jút eszembe a vicc mely úgy kezdődik hogy Tudjátok miért jó egy nőt,elöbb hátúlról megszedni ? Azért mert ha elbasztad,kezdheted előlről.
    Az acclaim már ezt is überólta. A kérdés már csak annyi hogy ez esetben ki a nő ? mi,avagy a 9dragon ?
  • Rabbit20
    Hmm most h így olvasgatom topikot asszem nembánom h annó abbahagytam gémet :D azért kár érte...
  • LordTusy
    Ez most azt jelentené,hogy bannoltak?

http://images.netbag.hu/20081223/13061874313.jpg
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 23 Dec 2008 11:04

We're implementing a patch to fix some bugs and also release a Christmas event.

yippiájjéééé.... Vajon most mit fognak elbszni? Tippeket ide.
  • ToshiBá
    Régi "Nagy" játékosok (továbbiakban : haverok/barátok) kihajigálása meg sem fordult a fejünkben. De nem fordult meg a fejedben, hogy valószínűleg pozitív változásokat szeretnénk eszközölni?

Free! Azért írtam 24.-ét, mert gondoltam a cégek akkor már lesznek olyan szívesek és elengedik az embereket előbb... Én jelenleg egy überjiddish cégnél vagyok, és MA dolgozom utoljára... (igaz Szombaton ledolgoztatják velem >.<)