9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és én csak annyit mondok :
Lineage IILinegae II
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Az ikonok alatti nyilakat nyomkodd. Nehéz eltalálni, ezért kicsit játszani kell vele. Csak el ne felejtsd visszavinni, ha végeztél a traininggel.
Amikor elfogy a VE-d, akkor ugye csak peace/fight módok között vált, de a kevés VE miatt nem tud "kasztolni." A kis peace módban töltött idõk összaadódnak és ha összegyült a megfelelõ idõ, akkor megkapod a VE recovery itemek által adott VE-t. (Ez nálam 90. Innentõl 90 és 0 között lesz a VE-d mindig, de persze újratöltõdik.)
Cheng 5 alá vinni ezért jobb, mert a buffok legtöbbje v. talán az összes kevesebb VE-t fogyaszt ilyenkor. Viszont a %-ok mindig a legnagyobb chengedhez adódik hozzá. Olyan mintha önként vállalnád, hogy gagyi buffokat nyomsz el, de ettõl persze még fejlõdik a tudásod, mert az elnyomott buff-ok darabszámától függ, nem pedig az "erejétõl". (cheng-jétõl.)
Remélem így érthetõbb lett.
Viszont ezt a skill cheng 5-re vitelét soha nem értettem. Ha már egyszer hatos hogy a fenébe tudnám 5 alá vinni?
Szóval nekem tegnap este a healingemet 56%-ról 85%-ra sikerült feltornászni keyjammel.
Láttam, hogy másoknál ez a program hogy mûködött (nem akarok nevet irni)
Szóval csinált 1 buffot, aztán egy másikat. (Talán volt még egy harmadik is.) Rögtön utána meditálás. Hát ez a lehetõ legrosszabb hatékonyság.
Keyjammel: (legális, ellentétben a programmal...)
Kell 2 billentyûzet. (Ez lehet a szûk keresztmetszet.)
A ruhába bedobsz 6db ve recovery stachet (valami ilyesmi.. Hefeiben kapható kb 150 gold 1db.)
1. billentyûzet: jammeled a TAB gombot. (Ezzel fogsz peace modot váltogatni folyamatosan. Kell, hogy a ve recovery mûködjön.)
2. billentyûzet: a trainelni kivánt buffhoz tartozó billentyût jammeled.
Ha lehet, akkor a buffot állitsd cheng 5. vagy alá, mert akkor kevesebb VE-t fogyaszt, de százalékban ugyanazt adja.
Remélem segítettem.
(Ja és tudom, hogy nem kezdõ vagy, de nem tudhattam, hogy mennyire ismered ezt a féle trainingezést.)
Tusken, ki vagy? Mi a karid neve? Mohy? Vagy ki ?
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Tudom idegesítõ, hogy jobbra számitasz, de ez még mindig jobb, mintha ott ülnél mellette. Próbálkozhatsz esetleg este, ha nem zavar alvás közben a gép.
Még durva számításokkal is 40% a minimum amit 6 óra alatt kéne szereznem. Még holnap beteszem ha akkor se fog mûködni akkor delete lesz és a hybridemet is ba**hatom,mert nekem nincs idõm 10 órákat mellete ülni hogy félóránként p-t noymjak.
asd
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Már csak holnap a shao van hátra meg a beggar.
Elöre is köszi.
Ma este talán lesz idõm felmenni, majd próbállak keresni!
Írd le, hogy hol akadtál el a questben, talán még emlékszem rá, hogy én hogy csináltam meg. (De azért remélem ,hogy azóta már magadtól is sikerült)
Egy kérdés...
"Killer of Shuan Mian" no ezt, hogy lehet megszerezni, mert már csak nekem nincs ilyenem, ahogy elnézem a játékosokat..
Egyedül legyõzhetõ? (FD10)
No meg még lenne valami láttam olyan játékost akinek 2x annyi pontja volt mint nekem, és ugyan azon a szinten volt mint én...
Ez, hogy lehet? (erõ, pontosság, ... stb. összesen)
Várom a kiábrándító válaszokat...
Üdv. Fenyi
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
örülnék egy komolyabb leírásnak róla mer utálok angolul olvasni
és kit kell keresni h beléphessek a HD-s bandba?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Gee,koreaiaknál azért gyorsabb mert már plusz 2 mappel több van nekik és a level cap is nagyobb. Ezért ahelyett hogy csökkentenék CS+ szinteken 0,001-re növelik az alacsonyabb szinteket és CS+-on meg kb 0.03-0.02-t kapsz
hehe CC3 egész jól néz ki, és gyengék a mobok!😄 De sajna sosem 2BE esik, hanem csak 1 :'(
Hát nem lehet megszakítani a szövit? Ti nem tudjátok felbontani?
Sztem megtudjátok: V betü - A szövi oldalra katt, és ott lent vagy 1 szöveg doboz, amibe semmi nincs írva, ha arra kattintasz kiléptek a szövibõl szerintem. Carni-t nem lehet MSNen elérni? VanMa párszor feljön, neki megvan carni MSN címe sztem.
Ja és jozsagab! Sajnos minden szintlépéshez elég sok mobot kell ölni. Mondjuk azt elárulhatom, hogy ez csak az angol verzióba van így! A koreai, vagy vietnámi vagy mittoménbe kb 5x exp van és 5x skill exp, nemtom pontosan, de az tuti, hogy rohadt gyors. Egy napomba beletelt de felpakoltam és accot is csináltam. És nem túlzok! Ha nekifekszel 30 perc alatt eléred a gc1-et! 😄 és a basic atakom 6os basic smash 2es.
Jóval élvezetesebb a game úgy, reméljük a következõ patchre nem kell ennyit várni, mint erre.
A különbözõ stílusokból hogy lehet tanulni?
The League of Beggars
Azért mert ezek az alap küldik amit csak nemes egyszerûséggel az emberek segítségére vagy!!
Van a heroic questek azzan nem mész sokra csak pénzt kapsz ha te vagy a legjobb de az úgysem fog sikerülni!
Akkor asszem a karma questek vagy mi azokért ephitetet kapsz azok a narancssárga kérdõ-, felkiáltójel.
és az többi most nem jut eszembe 😄
"A klánban "elõléptetést" 12 szintenként lehet kapni?"
Ez nem elõléptetés hanem csak nemes egyszerûséggel lerövídítették azt hogy nem lvl60 hanem Five dragons 4
Ez csak a szintedre utal egyszerûbb mint az hogy csak simán lvl200 😄
meg sztem jobban hangzik!
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
UI: Szerintem Black és White köthet szövetséget ( Mi szívesen kötünk, 6-7 tag mindig online.) Ha valakit érdekel esetleg, akkor írjatok ezek közül valamelyiknek: Fed
Üdv
Valaki lécci segítsen!
Nagyon kevés küldit kapok. A questeknél van vagy 5 féle kategória, de én mindig csak az egyikbõl kapok. Azokat meg hamar megcsinálom és így rengeteg mobot kell gyilkolni. Ez miért van?
A klánban "elõléptetést" 12 szintenként lehet kapni?
de amúgy én nem tom hogy lehet bp-ben összeszedni 100 bad karmát. én megöltem kb 2 gyereket, aztán mikor egy 3.-kal is nyomtuk, akkor jöttek vagy 5en (mind1ik kb fd volt) és szépen 6 vs 1 be lenyomtak!<#rinya>#rinya>
amúgy a "minion of the damned" ad v.mi bónuszt?vagy csak úgy ott van?
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
De talán ezt jobban tudod,ha jóll látom Zseblampa-t ismered. Ha válalkozol a masterségre akkor már csak 5 shao kell és megcsinálhatjuk.
pontosan és gondolom ha szerencsés vagy megkaptad a 3 órás büntetést olyankor vagy az van hogy mész hefeibe az épület mögé vagy ha kinyírtak még bp-n akkor maradj halott és addig menj el moziba 😄 XD XD XD<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem én nem játszom annyit, amennyi egy klán vezetéséhez kell, (heti kb. 3-4 alkalom) de ettõl megpróbálkozom vele, aztán ha másnak több ideje van, max. átveszi tõlem. ZZ-ben szívesen átnézem hetente kétszer a falvakat, meg a fõbb grindelõ helyeket, hogy bõvüljön a Band. Beggar ügyben viszont tanácstalan vagyok, mostanában már a Téglagyárosokat sem látom...
Hiftu: Nem a Band nemzetközi jellegével van gondom, hanem azzal, hogy nincs benne semmi élet, akik fenn szoktak lenni, azok is általában boltolnak Hefeiben és közben arról vitatkoznak, hogy mit mennyiért érdemes. Ennél azért többet szeretnék, fõleg úgy, hogy most már tapasztaltam, hogy black oldalon milyen király szövetség van.