21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8275 Itt van egy link (remélem műkszik), itt le vannak írva a HD questek LS0-tól OC1-ig.
Link -
Csaprago #8274 hopsz ebben igazad vanxD elfelejtettem:$ de akkor is egyszerűbb ha játékban teszi fel a kérdéseket. -
#8273 Csápiii!! Ne legyél szőke!! Nem tud klánolódni=nincs join bandhoz. >.<
helper! Ne rakj írásjelet. -
Csaprago #8272 figy Helper nehéz így segíteni fórumon. fekete és fehér oldalon is vannak jó bandek, ahova tudsz csatlakozni és ott azonnal tudnak válaszolni a kérdéseidre. úgyhogy sztem csatlakozz valamelyikhez. -
Helper14 #8271 és ha ara a vonalra valamit irok bármit gyan az jön ki mint amikor jot irtam.... -
Helper14 #8270 ki teszem de ugy sem jo:S -
Csaprago #8269 a mondatvégi írásjellel van gond. vagy ki kell tenni a felkiáltójelet/pontot vagy nem. nem emlékszem pontosan -
Helper14 #8268 Na szoval a questet csinálom mikor clant csinálsz ( Heavenly Demon clant ) de nem jo pedig leirom a nönek az utolso mondatát a vonalra de nem jo -
Helper14 #8267 Valaki segitene Heavenly Demon clanos vagyok megakarom csinálni a Heavenly Demon clant de mikor leirom az utolso mondatát a csajnak a vonalra nem jo de mért??? -
Lory87 #8266 De ez a jatek ugy van csinalva hogy az ember fuggo legyen tole :P -
#8265 Sun ezt már függőségnek hívják...ha az elvonási tüneteket egy új függőséggel enyhíted,akkor is függő leszel.Menyj elvonóra vagy hallgass Potra,légy jó fiú és hamarabb visszaengednek. -
Dialosa #8264 nah, sok sikert Szabi -
szabi34 #8263 Sziasztok
Szerintem én is abbahagyom a játékot(legalábbis egy időre)
Mert előfizettem a Warhammer online-ra.
Mindenkinek További jó Játékot.
Hajrá FS, remélem új ligában több aktív tag lesz:)
BB all -
#8262 LOL SUN
Joltolod akkor, néztem is hogy mintha csak FD lettél volna...
Mosogass el néha hátha azt hiszik beteg vagy és visszaengednek!! -
#8261 Á Sun :D
remélem hamar rájönnek hogy jobb a kocka gyerek :D
sok sikert :) -
Dialosa #8260 hát, most már igen! -
#8259 LOL Dialosa, vágod ki vagyok? Dadon lakok:P -
DSUN #8258 Pfff, beszarás
Szüleimnek is feltűnt h 3 nap alatt kicsit túlzás volt az fd12-sm12 Nukerral.Letiltottak a gépről..Nemtudom mi lesz most, megpróbálok demonstrálni úgy hogy, 1szer-2szer illuminált állapotban megyek haza, és huligán stílust veszek fel..Ha nem sikerül akkor szopás van...sajna gb1-re már nem volt idő:(( és most nem is fogok tudni gamelni, pedig rohadtul belelendültem..Jó játékot kivánok mindenkinek addig amíg szüleim eldöntik hogy egy kocka gyereket akarnak, vagy pedig egy drogos alkoholistát.xDDDDDDDD!!!
GOGO FS[Reunited] !!:D -
zsele1000 #8257 Nem lehet mindenkinek olyan mákja, mint neked! :D Nekem eddig egyszer sikerült +8ig (meg egy, amire a +9et én raktam rá), de egy vagyont eltörtem én is. :( De ez az, amit nem tud megunni az ember. Az a 10 sec, az kegyetlen :D. (aki meg hackel, annak ez sem izgalmas) -
RYO123 #8256 áá én inkáb nem refizek ^^elég sokat törtem :D de majd a kedvedért megprobálok +9 et csinálni xD -
DSUN #8255 Gratz te N00B!!!:D
Igaz akkor még büszkébb lehetnél rá ha te magad csináltad vna, na mind1...Grat :P -
#8254 Köszi!
És igen! Mindenkit szívesen látunk akinek kedve kenne belekezdeni/újrakezdeni. Mindhárom fekete klán képviselőit tudjuk fogadni. Flower sajna várólistás mert van össz 1 szem aktív . De HD/BoT sok leaderrel mindig aktív. -
RYO123 #8253 jee megvan az első +9 em XD -
#8252 Áhh megcsináltam, csak a shao city /:D/ questeket kellett, és megtévesztő volt mert a mikulásruhában nem lettem kopasz:) -
#8251 Ez nem wow
A kihagyott küldiket lazán megcsinálod 1-2 óra alatt.(Szerintem még 1 óra se kell hozzá...csak 10 szint küldijeit kell megcsinálnod) -
#8250 uhh bazz^^
hibát vétettem, kb lvl 15től semmi qustet nem csináltam, csak nyomta a levelinget, és most OC1 shaolin vagyok polearm masteryvel, nem tudom mit kéne, hogy tudjak kasztolni? jól elq... -
#8249 Őszintén jól esik,hogy ezt mondod
Természetesen a "Szép álmokat a továbbiakban!" nem azt jelenti,hogy aki FSben maradt nem vesszük be.Ha van aktív FS tag,akit még nem vettünk be azt szívesen látjuk Reunitedban.Ha végetér a karácsony őrület és újra lesz szabadidőtök és kedvetek játszani,akkor kb bárkinek írhattok,mert az alapító tagok mind kaptak leadert.
Army Vad csajostul bevennénk,majd ezt még megdumáljátok Dózival.
Ryo van családom és már kedz elegem lenni belőle,jó végre kockulni picit -
Dialosa #8248 sok sikert hozzá, őszintén mondom! -
#8247 Én mindig is sejtettem, hogy nyelvtandefektes...
Na móka stop.
Ezúton tájékoztatnám az öreg FS tagokat akik nem játszanak már, hogy : Szép Álmokat a továbbiakban!
FS[Reunited] néven a mai napon új black ally született. Elég szép számmal összejöttünk még így Karácsony tájékán is, de remélem nemsokára sokkal többen leszünk. -
Dialosa #8246 mai fiatalok -
#8245 csalágya
a többit nem is említem :D -
RYO123 #8244 ok,hallom 2x volt ma is nem sajnálom mert,akinek van csalágya az ugysem 9D-zik karácsonykor...ha igen akkor az kibaszot nagy koccccckaaaaaaaaaaa
-
#8243 Dózi a játékosaink nagyrésze kb 2 hetente leáll vagy új karit kezd...nem találsz olyan "alt-tagot" aki 100% biztosan rendszeresen aktív... -
#8242 .........---------------.........
Minenki félreért... Én aktív Mastereket szeretnék. Nem feltétlenül Masterséget... Szóval nekem az a lényeg, hogy legyen aktív master. -
#8241 Beenged titeket??? -
Helper14 #8240 -
Helper14 #8239 á 1 orát küszködtem hogy belépjen de nem:S majd estefelé megprobálom............................................................................................................................... -
#8238 kössz,de már megvettem Pat +9esét -
RYO123 #8237 Tusy nekem van fc4+8 as saberem ha érdekel -
Helper14 #8236 hellosztok azt kérdezném:
-segitsetek pls 1 quesben (mi az a chest for to Lusan Village)
PLLLLS HELP:)