21072
  • samu13
    köszi és a karácsonyi ruhát hol találom? :)
  • ReszegKoldus
    Jobb és bal klikk egyszerre.
  • samu13
    Csá mindenkinek! Boldog Új Évet Kívánok! :D
    Ma leszedtem a játékot és amikor az a chi-s küldi ott hogyan kell a both click-et?
  • Helper14
    Á tegnap ez az event állat volt XD skilleimet gyors felhuztam meg a kiskariman gc9-röl oc11-re nyomtam á jo volt:) de azért nem éjfélig mert szilveszter = bulizás
  • Helper14
    Sikerekben Gazdag,Új Évet Kívánok Minedenkinek(B.Ú.É.K)
  • Csaprago
    Boldog új évet mindenkinek!! :)
    Tusy Mortit kifelejtetted:P na szóval már aludtam egyet, de én nem beszélgettem Teevel hanem vitatkoztam:D próbáltam lebeszélni. mert ő is bele fog keveredni abba, hogy csak azért játszik, hogy ne maradjon le... az meg hülyeség: ) szóval csak addig játszatok amíg szórakoztat:)
  • szabi34
    Lol csak ec++ karik ezt nemtudom ki találta ki...:)
    Nah megyek aludni, mára elégvolt:D
  • LordTusy
    BOLDOG ÚJÉVET MINDEN MAGYARNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Csápi,Tee,Moy és jómagam nevében)

na ennyit a hivatalos részről...elég szépen állok (ülök) szóval a grind az felejtős...ha van egy kis eszetek,akkor részegen kerülitek...inkább aludjatok és közbe standoljatok vagy tudomisén...(nálam pl torrentek mennek majd,de aki beköp ASVA-nak azt pk-rohammal jutalmazom ;) )
    Csápi "töröltem minden szart a gépemről" jeligével pillanatnyilag eléggé inaktív,de szerény véleményem szerint ez csak a szokásos dilije,szóval 1-2 hét és talán új karival,avagy egy régivel újra köztünk lesz.(Mellékelten megjegyezném Tee és Csápi kotta részegen képesek voltak leállni 9Dről dumcsizni...két hülye kocka xDD )

na puszi mindenkinek,nem buzulunk,hanem ünneplünk!

(Majd elfelejtettem...szárnyra kaptak olyan pletykák,melyek szerint reunited-ba mi csak ec++ karakterek jelentkezését várjuk...na ez szép nagy kamu.Mégegyszer elmondanám itt sg-n,ahol mindenki olvashatja...nekünk szinttől függetlenül AKTÍV játékosok kellenek...ha nem muszáj ne terjesszünk xarságokat egymásról...)
  • RYO123
    Boldog új évet mindenkinek
  • szabi34
    BUÉK mindenkinek:D
  • RYO123
    nálam is megy 1000 el :D de azért grindelek...kéne fc 6 ma és holnap fc 7 :P
  • Atti12
    én meg kényszerből maradtam itthon, de akkor se játsz szilveszter este :D Annál rosszabb nincs. Nálam is bömböl a zene. Kicsit szórakoztatom a szomszédokat :))
  • RYO123
    haverom ma let beteg -.-"
  • Atti12
    Usgyi bulizni :)
  • RYO123
    menyi ideig tart már a 2.5x event ? xD 4 és fél órája megy... 130% ot csináltam
  • Dialosa
    nyah, bug mentes Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
  • Rabbit20
    lol hát am minden mmo-ban ez van... karácsonyi, húsvéti stb. event :) én 1-2 hónapja már csak passzívan "játszok" :D
  • Helper14
    részeges ki mondta hogy egy karim van?
  • bomb1111
    Hehe,a mostani körülmények közt csak részegen lehet megpróbálni a +10 es fegyót.Legalább lessz miért átkozódni a következő év végéig.Hogy ki,avagy mi lessz az átkozódás alanya....Ami biztos az a "szemétláda" tényező,ez már jól bevált hagyomány az acclaimnál.

Bórt Búzát Békességet mindenkinek
  • ReszegKoldus
    Keményen nyomod, ha nem rég még a HD belépő questtel szenvedtél, most meg már +9-es fegyvered van.
  • Helper14
    Holnap 1000% hogy leszekde tölem ti berughatok de én is befogok majd részegen játszok:P ez van áhh kellene egy +10 es fegyo mert csak +9 van :D na mindegy jöjön a honan menyen a ma
  • ReszegKoldus
    Jaj, te szegény
  • DSUN
    Amúgy ezek a szemétládák tényleg arra mennek hogy az ember teljesen eldobja a rendes életet magától..minden eventet minden szart akkor raknak amikor norm. emberek társasági életet élnek..Ezek a kis köcsögok kiszívják az emberből az életet , és azt akarják hogy pia helyett a kibaszott scale-üket meg dragon tear-jöket vegyem...bazz, kurvára felhúztak..
  • DSUN
    ÁÁÁÁÁÁ, ezek hülyék.
    Faszomba, kinek lesz ereje jan1.-én gamelni?Hát ilyen nincs...még csak gép közelében sem leszek:(
    Na mind1..leszívhat Acclame
  • ZzoleE
    Ja, most nézem, hogy jan. 1-én lesz event. Szerintem akkor nem sok mindenki lesz beszámítható, na de mind1 :)
  • ZzoleE
    B.U.É.K.(Bújjék) Mindenkinek!
    majd jövőre találkozunk ;-)
  • ToshiBá
    Holnap egész nap 3x lesz és 6x skill xp. Item Mallos event nem lényeges azt nem írom. B.Ú.É.K. MINDENKINEK!
  • RYO123
    nem tudom nálam eddig nem nagyon volt..pedig edig csak 250 coint vettem max xD
  • Helper14
    de ez mindenkinél igy van?
  • bomb1111
    Te még szerencsés fickó vagy ha max 20 perc alatt bent lehetsz.Nekem min 5 perc kell és sosem biztos a max 20.Külömben erre a kérdésedre még az Acclaim sem tudna válaszólni.
  • Helper14
    amugy 1 ujab kérdés mért nem enged be soha 1-re a bardo szervere max 20 perc probálkozás után mert ez kikészit mint atom
  • Helper14
    kellene egy jo kis hecking progi
  • Helper14
    az ivászat az bünnn de mekkora XD
  • Helper14
    holnap= és nem hagyom abba ez leszek:
  • Helper14
    juj 1-2 honap EC az ténleg állat lehet XDDD
  • Fed
    Victorion: 2 nap = FD1.
    1-2 hónap: EC
    ;-P De ő egy állat + premi+minden anyámkínja
  • LordTusy
    egy jó tanács: ha elakadsz egy küldetéssel akkor menyj grindelni és utólag megcsinálhatod.
  • Dialosa
    persze, hogy jó, ez nem lóverseny
  • Helper14
    amugy 2 nap alat jo az oc 9????
  • Helper14
    már meg van a válasz amugy bocs a nobb kérdésért