9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltöttm a játék kliensét az aklaim letöltõbaromságával, és nem találom hogy hova rakta a kliens isntallerjét, van valakinek ötlete hol kereseM?
Fontos lenne szoval aki tudja írja le
Köszi a választ....
Igen ez érdekelt, de ha meglesznek a tuti +olás dolgai azt még leírhatnád majd.
Elkeltem!
Meghívtak egy magyar klánba sokan is vagyunk és elég aktívan csináljuk…
De lehet, hogy még szöviben is vagyunk.
Üdv.: Fenyi (Gabor22)
Köszi a választ....
Kicsit többre gondoltam de ezek szerint nincs itt semmi titok csak szerencse kérdése.
Hogy a +olás egyszerre történik távozás nélkül, akkor az nem számít?
Ezt még gyorsan megírhatnád, köszi.
Üdv.: Fenyi
Aztán ott vannak a nevek a fegyvereken damaged crude good superior,ezek is befolyásolják hogy mennyire törik. Aztán a szín, sima 75% esély a sikerre kék 50% zöld 25%. Akkor még van a balance ami nem tudom miben segít de egyik ismerõsöm fia mod lett és kapot róla anyagot majd elküldetem vele.
Akkor 1-2 100% esély +3 90+ +4 70% +5 50% +6 45% +7 30% +8 20% +9 10%. ez nem bíztos de ilyet is hallotam. Majd késõbb lesznek játékban olyan itemek amik segítenek az esélyt növelni de addig csak is szerencsén múlik.
Köszi, és még mindig várunk a megújult shao bandbe 😊
asd
asd
Egy újabb „értelmetlen” kérdés tennék fel...
A fegyver tunningolásnak van valami trükkje?
1 napig kerestem a megfelelõ fegyot erre a +4-nél úgy eltört mint a fene.
1-et sem ütöttem vele, 500k-t buktam. „Imádom az ilyent"
Lehet csökkenteni a törés veszélyt?
Elõre is köszi a válaszokat. (talán erre kapok) 😊)
Üdv.: Fenyi
Nézem a router beállitásokat, semmi.
Még jó hogy benéztem ide, most legalább tudom, hogy nem maradtam le semmirõl.
Remélem a maintanence nem azt fogja jelenteni, hogy 2 perc helyett 10 perc freeze lesz minden egyes reklámblokk után.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
Ez az oldal segít, rajta van a PT is, néha abban írják az oldalon.
És remélem mielött elindítanák a duplát lesz idõm pt-t keresni az ilyet jobban szeretem elötte elintázni.
legalább van idõm csinálni a siteot😄
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
asd
Unatkozol Fes? 😛
asd
asd
Na valamit széepn alba**tak elsõnek nincs dupla(persze megértem) aztán war-t csak azért is rendeznek,majd bejelentik hogy ma tripla xp lesz,erre 2 órára lezárják és egy órával késõbb kezdõdik az event.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
asd
Minden kasztnak megvan a maga statja ami 2 stat pontot használ, hybridnél a wisdom az, (healer=cons, warrior=ess, nukert nemtom 😛) de wisre sztem felesleges is egyelõre 12-nél többet rakni...
asd
1. ilyen pontok mellet hogy lehet az ,hogy a kék és zöld moboktol is kapok ew-t?
2. a wisdom pontok az újraosztás óta csak kettessével mennek. ez bug, vagy egy hibrydnek nem igazán engedik a sok wis-t?<#wow1>#wow1>
docs a lámázásért, ez a negyedik karim és még mindig vannak kérdések...
elõre is köszi a választ
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Mennyit kér érte?
Free megpróbálja elérni Carniékat, ha nem sikerül, vagy azt mondják nem fognak már játszani, akkor Free átmegy Feher_Solymok-ba, meg King is gondolom, és akkor lehet szövi
asd
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons
asd
nekem az bejött, progi nekem is buff,medi,buff,medi
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Érdekel shao adv medi és steps? Vagy már van neked?
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
meg nekem úgy van hogy csak akkor meditál ha már csak kb 20% ve van, meg én manualokat is használok...
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Meg a mostani géppel a L2 kb 2 perc alatt mozdulna 1mm-t!
Üdv
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!