21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
samu13 #8315 köszi és a karácsonyi ruhát hol találom? :) -
#8314 Jobb és bal klikk egyszerre. -
samu13 #8313 Csá mindenkinek! Boldog Új Évet Kívánok! :D
Ma leszedtem a játékot és amikor az a chi-s küldi ott hogyan kell a both click-et?
-
Helper14 #8312 Á tegnap ez az event állat volt XD skilleimet gyors felhuztam meg a kiskariman gc9-röl oc11-re nyomtam á jo volt:) de azért nem éjfélig mert szilveszter = bulizás -
Helper14 #8311 Sikerekben Gazdag,Új Évet Kívánok Minedenkinek(B.Ú.É.K)
-
Csaprago #8310 Boldog új évet mindenkinek!! :)
Tusy Mortit kifelejtetted:P na szóval már aludtam egyet, de én nem beszélgettem Teevel hanem vitatkoztam:D próbáltam lebeszélni. mert ő is bele fog keveredni abba, hogy csak azért játszik, hogy ne maradjon le... az meg hülyeség: ) szóval csak addig játszatok amíg szórakoztat:) -
szabi34 #8309 Lol csak ec++ karik ezt nemtudom ki találta ki...:)
Nah megyek aludni, mára elégvolt:D -
#8308 BOLDOG ÚJÉVET MINDEN MAGYARNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Csápi,Tee,Moy és jómagam nevében)
na ennyit a hivatalos részről...elég szépen állok (ülök) szóval a grind az felejtős...ha van egy kis eszetek,akkor részegen kerülitek...inkább aludjatok és közbe standoljatok vagy tudomisén...(nálam pl torrentek mennek majd,de aki beköp ASVA-nak azt pk-rohammal jutalmazom ;) )
Csápi "töröltem minden szart a gépemről" jeligével pillanatnyilag eléggé inaktív,de szerény véleményem szerint ez csak a szokásos dilije,szóval 1-2 hét és talán új karival,avagy egy régivel újra köztünk lesz.(Mellékelten megjegyezném Tee és Csápi kotta részegen képesek voltak leállni 9Dről dumcsizni...két hülye kocka xDD )
na puszi mindenkinek,nem buzulunk,hanem ünneplünk!
(Majd elfelejtettem...szárnyra kaptak olyan pletykák,melyek szerint reunited-ba mi csak ec++ karakterek jelentkezését várjuk...na ez szép nagy kamu.Mégegyszer elmondanám itt sg-n,ahol mindenki olvashatja...nekünk szinttől függetlenül AKTÍV játékosok kellenek...ha nem muszáj ne terjesszünk xarságokat egymásról...) -
RYO123 #8307 Boldog új évet mindenkinek
-
szabi34 #8306 BUÉK mindenkinek:D -
RYO123 #8305 nálam is megy 1000 el :D de azért grindelek...kéne fc 6 ma és holnap fc 7 :P -
#8304 én meg kényszerből maradtam itthon, de akkor se játsz szilveszter este :D Annál rosszabb nincs. Nálam is bömböl a zene. Kicsit szórakoztatom a szomszédokat :)) -
RYO123 #8303 haverom ma let beteg -.-" -
#8302 Usgyi bulizni :) -
RYO123 #8301 menyi ideig tart már a 2.5x event ? xD 4 és fél órája megy... 130% ot csináltam -
Dialosa #8300 nyah, bug mentes Boldog Új Esztendőt Mindenkinek! -
Rabbit20 #8299 lol hát am minden mmo-ban ez van... karácsonyi, húsvéti stb. event :) én 1-2 hónapja már csak passzívan "játszok" :D -
Helper14 #8298 részeges ki mondta hogy egy karim van? -
bomb1111 #8297 Hehe,a mostani körülmények közt csak részegen lehet megpróbálni a +10 es fegyót.Legalább lessz miért átkozódni a következő év végéig.Hogy ki,avagy mi lessz az átkozódás alanya....Ami biztos az a "szemétláda" tényező,ez már jól bevált hagyomány az acclaimnál.
Bórt Búzát Békességet mindenkinek -
#8296 Keményen nyomod, ha nem rég még a HD belépő questtel szenvedtél, most meg már +9-es fegyvered van. -
Helper14 #8295 Holnap 1000% hogy leszekde tölem ti berughatok de én is befogok majd részegen játszok:P ez van áhh kellene egy +10 es fegyo mert csak +9 van :D na mindegy jöjön a honan menyen a ma -
#8294 Jaj, te szegény -
DSUN #8293 Amúgy ezek a szemétládák tényleg arra mennek hogy az ember teljesen eldobja a rendes életet magától..minden eventet minden szart akkor raknak amikor norm. emberek társasági életet élnek..Ezek a kis köcsögok kiszívják az emberből az életet , és azt akarják hogy pia helyett a kibaszott scale-üket meg dragon tear-jöket vegyem...bazz, kurvára felhúztak.. -
DSUN #8292 ÁÁÁÁÁÁ, ezek hülyék.
Faszomba, kinek lesz ereje jan1.-én gamelni?Hát ilyen nincs...még csak gép közelében sem leszek:(
Na mind1..leszívhat Acclame -
#8291 Ja, most nézem, hogy jan. 1-én lesz event. Szerintem akkor nem sok mindenki lesz beszámítható, na de mind1 :) -
#8290 B.U.É.K.(Bújjék) Mindenkinek!
majd jövőre találkozunk ;-) -
#8289 Holnap egész nap 3x lesz és 6x skill xp. Item Mallos event nem lényeges azt nem írom. B.Ú.É.K. MINDENKINEK! -
RYO123 #8288 nem tudom nálam eddig nem nagyon volt..pedig edig csak 250 coint vettem max xD -
Helper14 #8287 de ez mindenkinél igy van? -
bomb1111 #8286 Te még szerencsés fickó vagy ha max 20 perc alatt bent lehetsz.Nekem min 5 perc kell és sosem biztos a max 20.Külömben erre a kérdésedre még az Acclaim sem tudna válaszólni. -
Helper14 #8285 amugy 1 ujab kérdés mért nem enged be soha 1-re a bardo szervere max 20 perc probálkozás után mert ez kikészit mint atom -
Helper14 #8284 kellene egy jo kis hecking progi -
Helper14 #8283 az ivászat az bünnn de mekkora XD -
Helper14 #8282 holnap= és nem hagyom abba ez leszek: -
Helper14 #8281 juj 1-2 honap EC az ténleg állat lehet XDDD -
Fed #8280 Victorion: 2 nap = FD1.
1-2 hónap: EC
;-P De ő egy állat + premi+minden anyámkínja
-
#8279 egy jó tanács: ha elakadsz egy küldetéssel akkor menyj grindelni és utólag megcsinálhatod. -
Dialosa #8278 persze, hogy jó, ez nem lóverseny -
Helper14 #8277 amugy 2 nap alat jo az oc 9???? -
Helper14 #8276 már meg van a válasz amugy bocs a nobb kérdésért