9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

start menu-- keresés-- 9Dragons/acclaim stb.

helo
letöltöttm a játék kliensét az aklaim letöltõbaromságával, és nem találom hogy hova rakta a kliens isntallerjét, van valakinek ötlete hol kereseM?
Fontos lenne szoval aki tudja írja le

Szió Crusnik!
Köszi a választ....
Igen ez érdekelt, de ha meglesznek a tuti +olás dolgai azt még leírhatnád majd.

Elkeltem! 
Meghívtak egy magyar klánba sokan is vagyunk és elég aktívan csináljuk…
De lehet, hogy még szöviben is vagyunk.

Üdv.: Fenyi (Gabor22)
Szió Rabbit20!
Köszi a választ....
Kicsit többre gondoltam de ezek szerint nincs itt semmi titok csak szerencse kérdése.

Hogy a +olás egyszerre történik távozás nélkül, akkor az nem számít?
Ezt még gyorsan megírhatnád, köszi.
Üdv.: Fenyi
Sok közre játszik hogy mennyire törik egy fegyver,elsõ és legfontosabb dolog az a Szerencse,vagy van vagy nincs.
Aztán ott vannak a nevek a fegyvereken damaged crude good superior,ezek is befolyásolják hogy mennyire törik. Aztán a szín, sima 75% esély a sikerre kék 50% zöld 25%. Akkor még van a balance ami nem tudom miben segít de egyik ismerõsöm fia mod lett és kapot róla anyagot majd elküldetem vele.
Akkor 1-2 100% esély +3 90+ +4 70% +5 50% +6 45% +7 30% +8 20% +9 10%. ez nem bíztos de ilyet is hallotam. Majd késõbb lesznek játékban olyan itemek amik segítenek az esélyt növelni de addig csak is szerencsén múlik.

Köszi, és még mindig várunk a megújult shao bandbe 😊

Grat és hajrá ^^

asd

Sima fegyót érdemes +olni slotokkal... Kékre 30%al, zöldre pedig 60% al kevesebb az esély, hogy sikerül, szal nincs trükk ^^ Esetleg azt mondják, h hajnalban mikor kevesen vannak hefei-ben sokkal jobb pluszolni mert nincs lag...

asd

Sziasztok!
Egy újabb „értelmetlen” kérdés tennék fel...
A fegyver tunningolásnak van valami trükkje?
1 napig kerestem a megfelelõ fegyot erre a +4-nél úgy eltört mint a fene.
1-et sem ütöttem vele, 500k-t buktam. „Imádom az ilyent"
Lehet csökkenteni a törés veszélyt?

Elõre is köszi a válaszokat. (talán erre kapok) 😊)
Üdv.: Fenyi
Hát ez a tripla elég gyatrán sikeredett sok lag és egy olyan 20 percre a gépem is bemondta az unalmast. De legalább az új szint megvan,többet úgyse vártam a mai héttõl, még két szint és EC 😊

hiftu
Már megijedtem, hogy az internet kapcsolatom vacakol.
Nézem a router beállitásokat, semmi.
Még jó hogy benéztem ide, most legalább tudom, hogy nem maradtam le semmirõl.

Remélem a maintanence nem azt fogja jelenteni, hogy 2 perc helyett 10 perc freeze lesz minden egyes reklámblokk után.

Geeforce
És most nézem, a launcher írja, h cannot connect ... szal még mindíg csinálják :/

Geeforce
Hidd el nekem Crus, mi +2ben vagyunk, bár sokáig abban a hitben éltem hogy +1.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/pacific-time/
Ez az oldal segít, rajta van a PT is, néha abban írják az oldalon.

bár elvileg így kéne lennie de most belegondolva hogy ha 7-kor nyit akor nem lehet mert akkor az angoloknak minusz 1 óra lenne.

Amugy 7-9-ig lesz mert mi GMT+1-be vagyunk nem 2. Ígyis még egy csomó dolgom lenne és rohadt fáradt vagyok,nekem ne húzzák már tovább,igaz csak 10% kell de lemaradni nem akarok róla mivel ritka alkalmak egyike
És remélem mielött elindítanák a duplát lesz idõm pt-t keresni az ilyet jobban szeretem elötte elintázni.

pfff.....
legalább van idõm csinálni a siteot😄

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Áh most jöttem kocsmából xD Mondom tripla exp azt közbe semmi :/

asd

Geeforce
Ja ez ált ígyvan, ha a game nem megy az oldal se XD na ennyit a tájékoztatásról! Én is úgy hallottam, h 3 órás tripla lesz de a message-ben kidobás elõtt 2 órát írtak. De reméljük a legjobbakat.
Unatkozol Fes? 😛

Fórumon volt írva, h 3 órás lesz... Most meg azt se tudom mi van mert oldal 100 próbálkozásból 1x ha bejön, fórum meg bese jön egyáltalán.

asd

Geeforce
Ja server message-ben 6-8 pm GMT-t írtak, és az itthon +2 óra szal elvileg 8-10. :S

Geeforce
Nemhogy 1 órával hanem 2-vel! Tehát este 8-10ig lesz tripla exp, bár tegnap azt hangoztatták, hogy 3 órás lesz, de ezekszerint mégsem. Azaz buktunk kb 1 órányi duplát. Nem teljesen értettem, miért törölték, mert a "nagyok" azt hangoztatták, hogy warozni nem fognak tiszteletbõl, erre a GM törli a duplát és a wart meg bekapcsolja XD. A maintenance meg a másik. Elvileg 2 órás maintenance van kb 5tõl 7ig, de volt már rá példa, hogy az a 2 elnyúlt 6 órára is. Reméljük most nem így lesz. Bossokat meg tessék leölni, mert mind visszajön 😛

hmm én Kuyamarko-ról tudok ^^ vagyis tegnap shouton az õ nevét írták

asd

kor-sin lépte meg *feszít mert a szövetségese*

Na valamit széepn alba**tak elsõnek nincs dupla(persze megértem) aztán war-t csak azért is rendeznek,majd bejelentik hogy ma tripla xp lesz,erre 2 órára lezárják és egy órával késõbb kezdõdik az event.

White Clanos? Mi a neve? Gondolom hybrid volt...XD

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Egyébként tegnap bardón egyik srác meglépte CS1-et lol, durva :S

asd

EW nem a mobok színétül függ, hanem a fegyver balance-ától, és Axe-nak van az egyik legkissebb balance szal vele sokkal több ew-t kapsz, gloves-nek magas a balance szal szinte ew-t se kapsz grind közbe.

Minden kasztnak megvan a maga statja ami 2 stat pontot használ, hybridnél a wisdom az, (healer=cons, warrior=ess, nukert nemtom 😛) de wisre sztem felesleges is egyelõre 12-nél többet rakni...

asd

ZzoleE
ha a békára kattintasz akkor bejön a kép..

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ZzoleE
Hi!lenne egy pár kérdésem:

1. ilyen pontok mellet hogy lehet az ,hogy a kék és zöld moboktol is kapok ew-t?
2. a wisdom pontok az újraosztás óta csak kettessével mennek. ez bug, vagy egy hibrydnek nem igazán engedik a sok wis-t?<#wow1>

docs a lámázásért, ez a negyedik karim és még mindig vannak kérdések...
elõre is köszi a választ

Ma tripla XP, és 3 órás! Woohoo! 😊)

Tamas Tamas Tamas / ToM / TamaS / Nirvánás Tamas akivel fél évig 1be toltuk és most Perfect Worldozik-et szóllítom 1 kéréssel! Law3nak kellene a BandMaster cím hogy új bandot hozzon létre magyaroknak Shao bandot....Nirvánán...ha valaki tobbet akar tudni a dologrok írjon ide Nekem vagy a játékba....Lawless az accom neve 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Kinek van WT pass eladó? Purple v Green?!
Mennyit kér érte?

Fed
Free megpróbálja elérni Carniékat, ha nem sikerül, vagy azt mondják nem fognak már játszani, akkor Free átmegy Feher_Solymok-ba, meg King is gondolom, és akkor lehet szövi

asd

Gee, akkor mi lesz az alliessel?

Geeforce
Ezt a véleményt csak osztani tudom. Tekergesd felfele a képernyõd, ottlesz egy fülecske, amiben most éppen 9dragons van írva, azt lenyitod, és lentebb megtalálod a lineage2-t! Sok sikert! Reméljük a lelkesedés nem ennyi lesz ott.

Köszi, már van mind a kettõ.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Örülünk spike, teljes szívbõl. Remélem azért nem itt fogod megosztani az L2-es élményeidet.

Spike MGP3
http://mysticworld.hu/ ezen a szerveren toljuk haverokkal

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Spike MGP3
Nem fizetek érte... Olyan szerveren játszok ahol több xp-t kapok, ennyi...

9Dragons/: White Clan /Shaolin / Luohan Monk/ Revolving Chackra 1 / Hero Band Hungaryan_Dragons

Atti12
na igen, mivel a kliens ingyenes, de fizetsz azért hogy játszol a serveren? 😊 Vagy private serveren tolod? Mert sztem ugy elég gány játszani :S

Spike MGP3
Lineaget LineageII. comról szedted tehát a játék eredeti... ahogy a szerver az e... hmm jó kérdés med rate szervert kerestünk ahol kiscit gyorsabban lehet fejlõdni... egyébként meg a grafikával ne törõdj én kb mediumba játszottam 9Dragonsot, Illetve Low Low Medium volt asszem, Lineage pedig elég jó grafikán megy, 1024*768ba... nekem csak a sok fajta karakterrel volt bajom, hogy biztos csúnyák de mint láthatod a multkori képeket... egyátalán nem...

Nekem se ment rendesen progi, vagyis jó csak sok idõt hagy 2 buff között, szal lassú. Szal én úgy szoktam használni, h csak a meditálást állítom be progin, buffot meg kiakasztom hagyományosan (lesúlyozom meg stb. ki mit használ). Így csak 1 buff megy egyszerre de legább normálisan.

asd

Atti12
megse merem kérdezni hogy legalább eredetin játszol? -.-

2 billentyûs módszert próbáld ki.
nekem az bejött, progi nekem is buff,medi,buff,medi

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

nekem is jol jonne ilyen progi...valaki megszánna 😄😄😄 a másik karimnak kellene aki healer és 1rahedli buffja van 😞

Partvisnyél
Érdekel shao adv medi és steps? Vagy már van neked?

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

hiftu
Nekem semmi bajom a traininges programmal, mert nem használom. Egyszerûbb számomra a 2 billentyûs. Másnak volt vele baja. Nem tudom, hogy jól állította-e be, vagy csak szimplán béna volt.

Mostmár rájöttem hogy hogy lehet normálisan mûködtettni de még ígyis borzaztóan lassú. 3-10 sec két cast között. Még kipróbálom a két billentyûzetes módszert,ha télleg össze jön legalább 30% még nem vagyok othon az már jó.

ZzoleE
Nem tudom mi a bajotok a trainiges progival,nekem tökéletesen mûködig.
meg nekem úgy van hogy csak akkor meditál ha már csak kb 20% ve van, meg én manualokat is használok...

Anthraxus
az idézõjel egy nagy 2-es akart lenni csak nem engedtem fel a shiftet

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Anthraxus
Ok menjél kb nekem is lineage"-õznék ha lenne olyan gépem de akkor meg nem ismerem meg tamásékat😄

Meg a mostani géppel a L2 kb 2 perc alatt mozdulna 1mm-t!

Üdv

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Szeva Tamas ha még olvasod a forumot néha csak annyi akarnák hogy kellene a LawIIInak a régi bandunk Band master címe...szednék ossze tobb embert!koszi