21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #8355 jó de még mindig nem tudom, mind1 majd megkérdezem öt :D -
DSUN #8354 Hát figyi, Stingernél akármi megtörténhet...Sztem nem kell megmagyaráznom
Amúgy meg GRATZ CS-n!!!! -
RYO123 #8353 ja és 1 kérdés valaki nem tudja,hogy az AoE nuke hyb-nél mért nem mindig muxik ? haverom GL és sose visz LE HP t meg semmit de ha Stinger lö meg AoE vel akkor 60% hp-m megy le x_x -
RYO123 #8352 *Nem azért mondom de amikor én Ec 11 voltam leöltem tran1234-et igaz nuke val de akkor is ö HM volt vagy Magas GL nem volt prémium om se csak ec wd om:))
Amugy Grat :) -
Lawless #8351 na csak akarok valami újat is mutatni így kell legyozni Nirvanan egy magyart aki 9lvl nagyobb és +9es fegyoja is van :) a kép magáért bexéll h ki nyerte a duelt megjegyzem nem 1.szor :D:D:D Jani hajrá :) !
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1R7mPS
ja és pár név aki Nirvanan van és magyar:
White: Lawless (én),Jani79,zeroxn,bloodsheep,Devil-Lady
Black: Kobra_17,(RO)Zsolti
ezektol lehet kérdezni :)!olyan rég írtam ide gondoltam írok kicsit... -
bomb1111 #8350 Nagyon is tiszta volt az a "CS" én is pont a coins-okkal jártam meg és a többi ugyanaz.3 nap robotválasz,+2 nap username meg a többi kutyaföle aztán sziveskedtek visszaadni a hiányzó-eltünt acccoinsokat.Persze a levelemre(e-mail) melyben megemlitettem nekik az ügyfelek pénzkezelésére vonatkozó amcsi tőrvények nagyon is egyértelmü vonatkozását,azt válaszólták hogy a lónak is négy lába van és mégis megbotlik.Persze nem így de a lényeg ez volt meg az hogy ha elégedetlen vagyok a szolgáltatásaiikkal térjek át a solitare vagy fogadjak ugyvédet. Szóval ez az egéssz acclaim-os coins-os história egy hatalmas nagy bűzlő kupac melyet jobb elkerűlni mindt belelépni,mert szerencsét úgysem hoz.
-
#8349 Lehet félreérthető voltam...elnézést.
Előző kis agymenésemmel azt próbáltam kifejezni,hogy ezek az aranyos Customer Service-os srácok bugjavítás helyett voltak szívesek másodszor is törölni.Most épp egy "szép" e-mail megfogalmazásán ügyködöm,melynek elküldése után remélhetőleg pár órával elérem a kívánt hatást és legalább választ kapok,hogy miért.Ha nem ez történik,akkor csinálok egy új accountot és a fórumon széééétfikázom az összes barmot aki ezen a xaron valaha is dolgozott.Puszi mindenkinek,élvezzétek az eventet... -
bomb1111 #8348 Csak semmi pánik,ha késve is de csak fognak válaszólni.Én is megjártam már. 3 napba kerűlt míg minden visszaállt a megszokott kerékvágásba.A legjobb ha az ember már a panasz első pillanatában közli velük az "user name" t evel legalább 2 napot nyersz. Külömben is most ezek "alapjáratra" vannak beállítva,ami azt jelenti hogy AMIT MEGTEHETSZ MA,HOLNAPRA SE TEDD MEG MERT HOLNAPUTÁNRA MÁR ÚGYIS KÉSŐ.
A legjobbakat -
Na most lett elegem...
Írtam CS-nek,mert buggolódott IM-om,azt írta -3140 coinom van.
3 napig nem csináltak semmit,tegnap este kérték az accountomat,most meg csak úgy szó nélük lezárták a ticketemet és már megint bannoltak,hogy szakadna rájuk a plafon...
Nem értem...egyik e-mail címemre se írtak semmit és most fingom nincs mit csinálhatnék...szívem szerint írnék nekik egy csini e-mailt tele szép nagy fákkal...Ez mocsokság...tegnap kerestem 140kk-t,végre frankón állnék erre relog helyett most kb ott tartok,hogy 1 évem kuka... -
zsele1000 #8346 Igen. "Soon" -
RYO123 #8345 Valaki tudja,hogy mikor lesz kijavítva a Breacer,Defense, meg a többi ilyen,Bug? -
#8344 ÁÁÁ!! Akkor még van 2,5 lvl előnyöd.^^ GOGO vissza gyorsan. =) -
KingDx #8343 amugy ne kérdezzetek a jatekrol mert én mar mondtam hogy semilyen online jatekkal se fogok jaccani csak nem akartam hogy sokat idegeljetek
acclaim hulyesége miatt -
bomb1111 #8342 Köszi.Majd ha úgy adódik,megeshet.Külömben legföljebb magamra voltam dühös amiért egy semmire sem való vitát folytattam,na de fátylat rá.A májadra vigyázz ha duzzad,mert a máj,akút,gyulladásos állapotban képtelen lebontani azt a rengeteg baromságot amit az ember megesz,megisz,elólvas.Amúgy nem vagyok "kenegető" beállitotságu,sőt.....De a valós tényeket ki szoktam mondani.
Na de léptem mert mindjárt chat tovatá csúfitom e fórumot.
Jó szorakozást mindenkinek.
Mellesleg biztos elhagytál mert csupán cs 9 vagyok.De ezért nnem orrolok rád.Én ráérek -
#8341 Mellesleg ha kidühöngted magad igazán visszajöhetnél kockulni. Megint utolértelek (asszem) :) -
#8340 A májam kiszakította az oldalamat...^^ Köszi az infókat és a hájjal kenegetést. (Még jó. hogy ez lélekháj volt, mert habtestem nem nagyon igényel több hájat... xD) -
bomb1111 #8339 Bocsánat,elírtam a Dózer nevét.Bocs Dózi és adná a ......hogy mindebki annyira hasznos hozzászólást írna e fórumra mindt te a RTD second role QUEST fölvilágosittásoddal.
-
bomb1111 #8338 Lord Tusy téged soronkívűl üdvözőlnék. Bár mindenki anyira rendes lenne mindt te vagy Dűzi vagt Pillangó vagy Dr. Genya avagy Gábor,patratel,Zzole,Valahány,,,,,és bocsánatot kérek ha nem soróltam fől az összes "PLAY FOR FUN" játékost,mert hosszú lenne a lista.A rollback azért tőrtémt meg(és nem a Bardon hanem aZ Asuran) mert egy Muszka IP címről leszívatták az acclaim-osokat)Ezért cserélték ki az acclaim GM csapatát mert ilyen esetekben már pénzre megy a játék acclaim coins-USD-EURO stb.Ami a Bardo-t illeti,fizikailag valóban EU ban van egyesűlt királyság....stb.stb.de a muszkák a központra tőrtek rá,melynek függeléke a Bardo server,pont mindr a Nirvana ,úgyhogy a FŐTÁMADÁS utóhatása érte el a Bardot ás a Nirvanat.LOL és miközben én itt pötyögtetem a billentyüzetet ki tőlt nekem ??
DDD
-
#8337 Köszönjük a felvilágosítást Bomb!King neked meg köszi a reklámot!Játsz vele és ha eléggé kiismerted a játékot légyszives írj majd egy jellemzést nekem PMben vagy itt ^^
Bomb ebbe nem szívesen kötnék bele,lehet rosszul tudom,de állítólag már volt 1 rollback.És szerintem tudnak ügyeskedni,mert elvileg a mi szerverünk Európában van,nem?Szóval megkerülhetik az amcsi jogrendszert.
Amúgy csak nálam halt be bardo? -
bomb1111 #8336 Fiuk-lányok ne felejtsátek el hogy az azzlaim-nak van egy hatalmas előnye-hátránya SOHA NEM FOG ROLLBACK ot vagy WIPE-t adni MIÉRT ? Az USA Törvényei szerint ez lehetetlen -
KingDx #8335 http://zx.cubizone.com/eng/ a cimet elfelejtettem -
KingDx #8334 a masodik 9dragons az acclaim akar lenne ugy tunik még nem jozanodtam ki ^^ -
KingDx #8333 sziasztok. Nem szandekom reklamozni de most jott ki egy 9dragons féle uj jatek uberebb változata. Celestial destroyer. Legnagyobb elonye hogy nem 9dragons csinalja :D. ha unatkoztok nézzétek meg. -
#8332 LOL!!
Te megmondtad a franót...én max hebegnék habognák de Te nem szorakozol!!
Látszik ki érte ehhez és ki nem
Utolag is Boldog és Sikerekben Gazdag Ujévet kívánok az összes jelenlegi vagy volt vagy lehendő 9D játékosnak! -
bomb1111 #8331 Első sorban is kivánok mindenkinek egy eredményes Újévet
Remélve hogy evel bezárjuk ezt a "errorcode-1" es témát,szerény tudásom és tapasztalatom alapján,néhány esetleges okot felsorolok.
Bevezetésnek néhány BIZTOS tényeső
1 Az "errorcode-1" et nem a játékszerver(gameserver) adja hanem a csatlakozási szerver(loginserver)Ezek a szerverek(loginserver) általában Linux interface-t használnak,pont mindt az adatbáziskezelő és tároló szerverek.
2 A csatlakozási szervert nem érdekli hogy te premiumuser-es vagy avagy nem.Ezt csak a játékszerver veszi figyelembe.
3 A loginserver a beérkező igényléseket szép sorrendbe helyezi és a sórrend szerint végzi el a csatlakozási parancsot,az előzetes PROTOKOLL szerint előírt ellenőrzési műveletek lebonyolitása után.E műveletek közben a szerver dumcsizik a belépni akaró gépével.Annak a függvényében hogy a belépő gépe mennyire gyorsan válaszól a szervernek,ez új sorrendet készít és ezt követi.
Ebből elég ennyi és térjünk az okokra,melyek az "errorcode-1" et előidézik-előidézhetik
1 Ha a csatlakozási szerver bedobja a kúlcsot
2 Ha a csatlakozási szerver világhálót elérő csatlakozása lassú(itt színpadra lép az ISP szerepe,melyre most nem térnék ki. ISP-internet service provider)
3 Ha a csatlakozási szerver teljesitménye alacsony avagy alacsonyra van állítva
4 Ha az igénylő net-es kapcsolata gyenge-szakadozó
5 Ha az acclaim-os fiuk-lányok cseszegetik a beállitásokat
6 Ha az acclaim-os fiuk-lányok a TESZT SZERVER t cseszegetik(sajna az acclaimnál a teszt szerver és a játék szerver egy és ugyanazt a kapacitást használják-osztják meg)
7 Ha az adatbáziskezekő rész az előírt időpontban a mentést-tárolást végzi
Tovább nem sorolok mert meguntam.Ha esetleg érdekel titeket e témakőr,kérjétek meg Merw er mert ő szakavatott aprólékos magyarazáttal szolgélhatna.Annyit megjegyzek hogy Merw biztos nem fog válaszólni mert nem ír helyesen magyarúl és nem tart ingyenes felvilágositó kurzusokat.
Összegezés képpen csupán annyit hogy ezen ne t6rjétek a fejeteket mert ez a rész olyan mindt a Biblia "Isten útjai kifűrkészhetetlenek"
Még egyszer kivánok nektek egy egézségteljes,sikergazdag 2009 es esztendőt. -
szabi34 #8330 Nekem nincs coinom se premium és 1 hónapban max 2-3-szor kapok errorcode-ot -
RYO123 #8329 Nekem 63 coinom van lol és érdekes én 5 nap alatt kapok egy errorcode-t szal a erről ennyit,h csak a coin osokat engedi be. -
Dialosa #8328 nincs sem premiumom, sem "cointos" nem vagyok, sem gold member, mégis bármikor elsőre beenged!
na ezt adjátok össze! -
#8327 Gratulálok! Sikerült magad felküzdeni RYO infoszintjére. Én premes vagyok + gold member, és mégis néha beszopom az errorcode-ot meg a többi baromságot. Szóval ha nem tudsz valamit biztosan inkább ne írj semmit. Mellesleg mi az a "cointos" ?
Dark. 3 szerver van. 2 USA 1 EU. Ez neked nem elég? Ezeken is van annyi BUG hogy leírni se lehetne mindet. Sokan rinyálnak EU PK szerverért, de szerintem halál felesleges. -
Helper14 #8326 nekem sem jo elsönek max 20 p. min. 5 p. de megéri(amugy a cointosoknak lép be 1-2 re na de mindegy ma gc 12 rol rl 4 XD ty a 3x xp és 6x skill jo volt :P -
RYO123 #8325 ááá de ***** jó az FC PQ <33 xD -
Dialosa #8324 hát van akinek sokszor kell próbálkozni, de ez normális, vagyis nem normális, de ez van
az, hogy 3 szerven van, az viszont helyes -
DarkBlade #8323 Normális az hogy nem tudok csatlakozni egy szerverhez se?
Ja és az is hogy összesen 3 -om szerver van?
-
samu13 #8322 oké boccs....kössz
-
#8321 Ennyiszer nagyon nem kéne megkérdezned, ez nem chat és nincs itt mindig valaki...Hefeibe átjárón tudsz átmenni, minden mapon van a térképen Exit to Hefei felirat, ott menj át. -
samu13 #8320 segítene vki?
-
samu13 #8319 hogyan tudok Hefei-be menni?
-
samu13 #8318 hogyan tok oda elmenni? -
samu13 #8317 de hogyan tudok oda elmenni? -
#8316 Ha minden jól megy Hefeiben van hozzá quest, de nem a fa alatt középen, ott pontújraosztó quest van, a másik adja a ruhát, ami oldalt van.