9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skrimer
nekem nem dob buddha akármit a banditák.mért?mert lvl 46vok??

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

meghagyom nektek 😛 versenyezzetek most úgy is sok a tanulnivalom inkább buffolok meg néha grindelek 😊
Tamásnak szolhatnál h kell a band master cím de nagyon..

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

skrimer
dehgoy kezdem ujra lassan lvl46 vok

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Anthraxus
Nyugi nem te leszel a leggyengébb ha okt. 19.-én jössz át mert akkor kezdõdik az open beta mindenki egyszintben lesz veled😄

Tehát nem vesztesz semmit😄

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Ha Song shanba nincs küldetés a kis kölyöknél akkor 1. Már felvetted 2. Kinõtted(de ilyenrõl még nem halllottam)

Szerintem kezdj újat, még nem késõ. A kaszválasztó küldetés OC1-en van a kiskölyöknél Song Shanba. A lényege hogy ZZ-ben beszélsz az egyik köváccsal,majd brigandokat vagy banditokat8már nem tom) Central Passageway mellet ölni kezdesz,az egyik dob majd egy buddha szobrot,majd vissza Song Shanba a kiskölyökhöz,majd az öreghez,megkérdezi milyen kasztot akarsz *FAQ* aztán újra osztod a pontokat,ebben jobb ha kikéred valakinek a véleményét hogy melyik kaszthoz milyen pont kell stb.

Ha Bardon vagy akkor meg keresd Zseblampa-t õ majd szerez neked bandet.

skrimer
Mär megcsinaltam az osszes Questet SHAOLIN-ban de meg mindig nincs kasztom 😞 .Sry ,hogy rosszul irtam

Atti12
Arany szinû felkiáltójel jelzi a minimapon asszem azt a questet. És még mindig SHAOLIN!! nem sailon. thx

skrimer
Ha van magyar band bevehetnétek. ketya néven vagyok THX.
Amugy még mindig nem tudom ,hogy hogy kell kasztot válsztani Sailonon belül, valaki segitsen!!!!!

Én már alternatív megoldások után nézek amig nem lesz jobb a játék,mondjuk azért néha néha felnézek hogy a magyar szövetség fent maradjon és hogy tudjam nem rugtak ki a bandbõl amiben vagyok.

Jelenleg Cabal onlineon és WoW tört szerveren gondolkogom,ugyan egyiket se tervezem hosszú távúnak de akár még az is lehet belõle. De az biztos hogy most nem leszek hülye és nem válalok annyi felelõséget mint anno a 9D-ben,ami végül elvette a kedvem a játéktól.

dehogy megyek átt ott legyek a leggyengébb mikor itt már a toppba vagyok 😛

Anthraxus
Pedig a questek adják a ZSÍROS XP-t 😄😄😄

salalalalom....9d tisztára kihalt...ez a szar hogy nincs újítás semmi...lassan kezdem én is megunni

skrimer
na egy pár questet megcsinálgattam neagynehezen,ugyérzem bele fogok jönni,csak kéne még némi help!föleg a sailonon belüli kasztválasztásban elsõnek.valaki tudna segíteni???

hiftu
Skrimer: Az a baj, hogy egy kis alap nyelvtudás kellene. Igy nagyon meg vagy lõve.

skrimer
semmi baj.amugy én nem nagyon questezgettem mert nem tudok angolul,ugyhogy inkább csak harcolgattam.melyik questtel lehet kasztot szerezni és mit kell csinálni?
THX

Bocs h elõbb nem írtam le, csak lusta vagyok, meg már sztem itt is elég sokszor le volt írva ezzel kapcsolatban sok dolog, faq-ban is lehet van infó nemtom.

asd

Elvileg oc1-en már ki kwellett volna választani kasztodat egy quest után.
Pontokat meg egyik npc-nél tudod újraosztani, viszont erre csak egyszer van lehetõséged, pontosan nem tom melyik npc az de shaolin templomon belül egyik.
De asszem ha még nincs kasztod, akkor ezt nem tudod megtenni, meg kaszt választásnál van lehetõséged újraosztani úgyis.

asd

skrimer
Esetleg valaki tudna seggíteni?nagyon megköszönném..
nirvanan vagyok és a nevem: ketya
" © skrimer
ma 05:51 | válasz erre | #5160

bocs hogy ennyiszer irok ,de még azt meg szeretném kérdezni hogy a chi pontokat hol tudom ujrarakni? RCC9es vagyok😊

© skrimer
ma 02:59 | válasz erre | #5159

hy!hol lehet kiválasztani,mi akarok lenni Sailon on belül?mert a sailon templomban nem tudtam semilyen karaktert kiválasztani!meg a chi pontokat hol lehet ujra elosztani??nagyon köszönöm ha valaki leírná nekem.amugy van valami 9dragons "ventri" vagy "ts" server?
"

Hányszor hallottam már ezt BP-n GMtõl ^^

asd

skrimer
bocs hogy ennyiszer irok ,de még azt meg szeretném kérdezni hogy a chi pontokat hol tudom ujrarakni? RCC9es vagyok😊

skrimer
hy!hol lehet kiválasztani,mi akarok lenni Sailon on belül?mert a sailon templomban nem tudtam semilyen karaktert kiválasztani!meg a chi pontokat hol lehet ujra elosztani??nagyon köszönöm ha valaki leírná nekem.amugy van valami 9dragons "ventri" vagy "ts" server?

köv patch nem jelenti azt hogy történni is fog valami.

"de majd jön update (valamikor)."
Taliztam -mal BPén és azt mondta még a hónapban jön majd a köv patch ^^

Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk

hiftu
elírás: multiplayer játék

hiftu
Ricsa:
Ez egy távolkeleti multijáték, amiben egy elõre kiválasztott harcmûvészetet gyakorolva verekedheted magad keresztül az ellenfelek garmadáin.
Nézzük csak, elõnyök:
1. Választhatsz 6 különbözõ klán közül. 3 fehér, 3 fekete. Minden klánnak különbözõ harcrendszere van. (Ez leginkább a mozgások és fegyverek különbségeként adódik. Egyébként egyforma erõsek a klánok.)
2. 4 kasztot választhatsz: harcos, gyógyitó, varázsló (nuker), hibrid
Igaz majdnem mindegy, hogy melyik klánból választod a kasztot, mert a mozgást leszámitva csak nüansznyi különbségek vannak.
3. Hosszú fejlõdési lehetõség, az EU és USA szervereken eddig 120 szintig lehet fejlõdni, de majd jön update (valamikor).

Hátrány:
1. Ha inkább teljes RPG-t akarsz játszani, kijátszott jellemekkel, élesen elkülönülõ kasztokkal, akkor ez NEM a te játékod.
2. Ha megunod azokat a játékokat, ahol erõteljesen nehezedik az egy
szint teljesítési ideje, akkor szintén nem a te játékod. (Bár véleményem szerint rendben van a szintlépéshez szükséges erõfeszítés magas szinten, csak hát elkényeztették a készítõk a kezdõket. De nagyon.)

ricsa ez a játék nem zavaros hanem 1igen jó game...😛 amúgy meg harcolós,gyilkolós,hentelõs 😊

ez milyen játék? a képeket elnézve igen zavarosnak tûnik😄
hehe Tary ez más nyelven van...szomszéd nyelv 😊

he?<#wow1><#wilting>ezmeg mi?XD

Ahha bocsi Tary de én ehhez f@xt se értek úgyhogy inkább Senseire bízom hogy szoljon neki....😊 amúgy koszi.......Dj Kappa Mixtape..............Na party tejto chcel by ka¾dý by»,party tatatatt tato neni ¹it,party dj kappa mixtape,party Hajtko morra misu fajt 😊

Segítség!!!!!!amikor belépek a játékba azt írja ki hogy nem csatlakozott a szerverhez=(((((Mit kell tenni?
bocs elb*sztam a linket XD www.perfectworld.extra.hu

Law sztem ha Tamassal akarsz beszélni Itt írj neki Arkangyal a nickeneve.

ok szolj tamásnak...igen kellene 😊 udv oket amúgy

Anthraxus
Ha jól emlékszem tamás a bandfõnök majd szólok neki ok?
Egyébként azt amit tamásék is a perfect World-öt

Sensei te már átpártoltál fél éve 😄 kellene a régi bandunk Band master címe Law3nak...intézz valamit és amúgy mit nyomsz mostanság?

Shen Mo megdöglött a saberem által😊

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Advanced klános epi sztem már, de nemtom ^^

asd

Sword King? ezt az epit se láttam még. Még a szine is fura

Jaja énis csak Dragonhead-et láttam eddig... de ez nem is volt sokáig, ahogy elkezdtek neki köszöngetni már ment is el :S Dragonhead legább dumál ^^

asd

wow!😄 Szép, gondolom ez is GM mivel vagabond. Még életemben nem láttam DragonHeaden kívül GM-et :-/

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Ez már +10 sztem 😊

asd

Anthraxus
Ha valakinek kell egy null item mallos fd4-es shaolin az nirvanan akkor pm me

Anthraxus
Boccs lawless de én is átpártoltam máshova sry

ZzoleE
ja 😛
megtöröm a csendet! az asurán senki nem jáccik?mert nekem vagy egy démonom és kéne egy jó band...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ide már nemír senki

Axe miatt 😄 Kesztyût untam ^^ Fura amúgy, h Black-nél lehet kesztyû axe meg dagger, white-oknak meg csak kesztyûjük van :S
Gondolkoztam amúgy beggaron már, csak hát akkor megint kesztyû 😞 vagy pedig warrior akkor de azt meg nem szeretnék...
Hát lehet felöltöztetem akkor Tobit azt belépek és sm7et megpróbálom vele ^^ de nem ígérek semmit 😄

asd

Geeforce
Nem lehet, biztos! 😛

Azért Taishan bandit még belefér😛 ahelyet hogy Deva-t csinálsz 😛

hát ha meggondolod magad,mi várunk. Tárt karokkal a heal nem számít csak revive legyen 😄 De komolyan semmi se lehet olyan rosz,és nemsoká maxolod a cuccokat(ha hallgattál volna rám és hamarabb kezded khm..) és utánna jó lesz. Mind1 de ha megunod a thiefet fehér karit cisnálj 😉

Az sztem nekem szólt az az uccsó mondat ^^
Hát Crus sztem Tobi (lol) nem lesz már aktív :/
Sok buff meg build se jó... áh elment kedvem healertõl 😞

asd