9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Tamásnak szolhatnál h kell a band master cím de nagyon..
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Tehát nem vesztesz semmit😄
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Szerintem kezdj újat, még nem késõ. A kaszválasztó küldetés OC1-en van a kiskölyöknél Song Shanba. A lényege hogy ZZ-ben beszélsz az egyik köváccsal,majd brigandokat vagy banditokat8már nem tom) Central Passageway mellet ölni kezdesz,az egyik dob majd egy buddha szobrot,majd vissza Song Shanba a kiskölyökhöz,majd az öreghez,megkérdezi milyen kasztot akarsz *FAQ* aztán újra osztod a pontokat,ebben jobb ha kikéred valakinek a véleményét hogy melyik kaszthoz milyen pont kell stb.
Ha Bardon vagy akkor meg keresd Zseblampa-t õ majd szerez neked bandet.
Amugy még mindig nem tudom ,hogy hogy kell kasztot válsztani Sailonon belül, valaki segitsen!!!!!
Jelenleg Cabal onlineon és WoW tört szerveren gondolkogom,ugyan egyiket se tervezem hosszú távúnak de akár még az is lehet belõle. De az biztos hogy most nem leszek hülye és nem válalok annyi felelõséget mint anno a 9D-ben,ami végül elvette a kedvem a játéktól.
THX
asd
Pontokat meg egyik npc-nél tudod újraosztani, viszont erre csak egyszer van lehetõséged, pontosan nem tom melyik npc az de shaolin templomon belül egyik.
De asszem ha még nincs kasztod, akkor ezt nem tudod megtenni, meg kaszt választásnál van lehetõséged újraosztani úgyis.
asd
nirvanan vagyok és a nevem: ketya
" © skrimer
ma 05:51 | válasz erre | #5160
bocs hogy ennyiszer irok ,de még azt meg szeretném kérdezni hogy a chi pontokat hol tudom ujrarakni? RCC9es vagyok😊
© skrimer
ma 02:59 | válasz erre | #5159
hy!hol lehet kiválasztani,mi akarok lenni Sailon on belül?mert a sailon templomban nem tudtam semilyen karaktert kiválasztani!meg a chi pontokat hol lehet ujra elosztani??nagyon köszönöm ha valaki leírná nekem.amugy van valami 9dragons "ventri" vagy "ts" server?
"
asd
Taliztam
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
Ez egy távolkeleti multijáték, amiben egy elõre kiválasztott harcmûvészetet gyakorolva verekedheted magad keresztül az ellenfelek garmadáin.
Nézzük csak, elõnyök:
1. Választhatsz 6 különbözõ klán közül. 3 fehér, 3 fekete. Minden klánnak különbözõ harcrendszere van. (Ez leginkább a mozgások és fegyverek különbségeként adódik. Egyébként egyforma erõsek a klánok.)
2. 4 kasztot választhatsz: harcos, gyógyitó, varázsló (nuker), hibrid
Igaz majdnem mindegy, hogy melyik klánból választod a kasztot, mert a mozgást leszámitva csak nüansznyi különbségek vannak.
3. Hosszú fejlõdési lehetõség, az EU és USA szervereken eddig 120 szintig lehet fejlõdni, de majd jön update (valamikor).
Hátrány:
1. Ha inkább teljes RPG-t akarsz játszani, kijátszott jellemekkel, élesen elkülönülõ kasztokkal, akkor ez NEM a te játékod.
2. Ha megunod azokat a játékokat, ahol erõteljesen nehezedik az egy
szint teljesítési ideje, akkor szintén nem a te játékod. (Bár véleményem szerint rendben van a szintlépéshez szükséges erõfeszítés magas szinten, csak hát elkényeztették a készítõk a kezdõket. De nagyon.)
Egyébként azt amit tamásék is a perfect World-öt
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
asd
asd
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

asd
megtöröm a csendet! az asurán senki nem jáccik?mert nekem vagy egy démonom és kéne egy jó band...
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Gondolkoztam amúgy beggaron már, csak hát akkor megint kesztyû 😞 vagy pedig warrior akkor de azt meg nem szeretnék...
Hát lehet felöltöztetem akkor Tobit azt belépek és sm7et megpróbálom vele ^^ de nem ígérek semmit 😄
asd
hát ha meggondolod magad,mi várunk. Tárt karokkal a heal nem számít csak revive legyen 😄 De komolyan semmi se lehet olyan rosz,és nemsoká maxolod a cuccokat(ha hallgattál volna rám és hamarabb kezded khm..) és utánna jó lesz. Mind1 de ha megunod a thiefet fehér karit cisnálj 😉
Hát Crus sztem Tobi (lol) nem lesz már aktív :/
Sok buff meg build se jó... áh elment kedvem healertõl 😞
asd