21072
  • BarackHUN
    Miért kérdőjelezed meg? Ha ő csinálta nem gyanús, ha más akkor igen? :D
  • Peter55
    Ha ezt neked sikerült összehozni, akkor gratula! De, ha vetted, akkor én erősen megkérdőjelezném az eredetét.
  • P0Th3aD

Back to business!
  • kalidor
    Lehet annyiért is elviszik, de azért alapvetően 50kk körül mozog a scale. Annyiért tuti gyorsan eltudod adni. :)
    Kami
  • P0Th3aD
    Scale mien árban mozog?

55-60kk / darab?

Annyiért veszik?
  • szabi34
    Maki írtad hogy lehet írni g1-nek az ott maradt acc-ért... nem tudom működik e de egy próbát meg érne nekem. Szóval milyen címre kéne írni? vagy hova?
  • P0Th3aD
    *UPDATE*
    Server maintenance is now complete. Thank you for your patience.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello Dragons,

We will be having maitenance tonight in order to do a few things. Please make note of this maintenance as you will not be able to log into the game until the maintenance is completed. Also, if you are in-game when the maintenance starts, you will be kicked from the game as well. Once maintenance has completed, you'll be able to log into the game as you normally would. We apologize for any inconvenience this has caused.

Maintenance Start Time
    21:00:00 (9:00 PM) Server Time

Maintenance Content
    Transfers
    Routine Server Checks
    *Premium Packages Added*

Sincerely,
    9 Dragons Team
  • IOwnU
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d7l5Mw6GxLs

Naoszt Vóutá fenn féjszbukon?:D
    A vége viszont már nem vicces:)
  • P0Th3aD
    GZ!

Ügyes vagy, az ikrek pedig eszméletlen segítőkészek! : ))
    Jól járt velük a liga :D
    Akkor már csak Okinak kell segíteniük, mondjuk nekem sem ártana az az epi, de csak pvphez jó, az meg nem most lesz, elöbb kellene egy pve fegyó nemhogy pvp :D

Meglestem tegnap, fésű/öv/sapka ezek vannak meg 60as def relic-ből!
    50es egyáltalán nincs uh azok jöhetnének (mind2 :DD )
    Szóval hogyah lenne és hétvégén odaadnátok az pompás lenne!
    Sztem vasárnap fogok felmenni, hétvége eléggé macerás lesz kezdve a péntekkel.
  • IOwnU
    nem volt kinyalva csak jó helyen jókor voltál:))
    Amúgy nekem is meglett az epi az ikreknek ugyancsak köszönhetően(habár AoE-val nagyon vicces volt:D)
    Nekem van egy pár 60 meg 50 defes relikem majd pénteken szoljál és ha kell adok:)
  • kalidor
    Persze, általában este szoktam lenni 8-9 fele. Szólj majd, és megnézem. :)
    Kami
  • P0Th3aD
    Köszi az inv.-et még1x Kami!
    Úgyérzem hamar be is illeszkedtem : ))

Jó volt ez a hétvégi eventelés, bár csak vasárnap tudtam bent lenni, de az teljesen jól sikeredett!
    És tényleg van élet is, alap 5-6 emberke aki mindig fent van, megy a szövegelés chaten is uh teljesen jó. Mondtál vmi 60as def relicekiet.
    Na most van 3 darabom, a 4. hiányzik. talán a fésű,öve és nem tudom a 3.at :D
    de ha vmikor bent leszel majd rájkérdezek és hátha megvan az ami nekem kellene?!

És nem utolsó sorban sikerült egy random SM epi is köszönhetően az ikreknek! (( : Szóval egy szó mint száz ki volt nyalva a popim :DDD
  • Lawless #19860
    nekem minden megy :D
  • IOwnU
    nekünk a suliba a facebook is le volt tiltva:))
  • P0Th3aD
    Nem tudom, nekem blokkolva van a munkahely által az ien tartalmú oldal :D
  • IOwnU
    wáá bocsánat az ezelötti postért nem tettem be a magyar karaktereket:)) tehát azért nem tudtál/tudtok fellépni mert most épp javítás van a szerveren:)(az ezelöttit valaki kérem törölje:))
  • IOwnU
    az;rt nem j= mert ;pp jav`t's alatt van
  • P0Th3aD
    Lesz vmi event, ki van irva?

Nem tudom lecsekkolni mivel az oldala tattalma nekem blokkolva vagyon! :D

• Lawless #19854
    amikor már tettem entert láttam hogy ott a neved alul :) de nemtudom torolni :P
  • Blood Raven
    ezt a kérdést ugye viccnek szántad?
  • Lawless #19852
    amúgy se voltam már FS mert a BOT nukeremet kidobta a Bot BM :) szóval átléptem más nemzetkozi klánba ott volt Don meg ilyenek :) asszem SR volt vagy valami hasonló nagy klán :)
  • Lawless #19851
    nekem mind1 hogy SF vagy nem SF, jó emberek és ismerosok legyenek! ok raven tolhatjuk egybe mi a neved majd ha hazaértem rádírok!!! :) SF-m még nemvolt gondltam kiporbalom
  • Blood Raven
    vagyunk Taon elég sokan csak SF nincs 1 se (rajtad kivül) de ha felveszed velem pl a kapcsolatot pár ember csinál 1 sfet és öszehozhatjuk az sf ligát is:)
  • Lawless #19849
    Hali!Dozi,bomb vagy peti megkérhetlek hogy segítsetek hogy kell visszakapni a karijaim és akkor mennék veletek grindelni :/ ! keztem egy SF-et Tao-n de egy magyar se volt :( !!! dozinál olvastam lejebb hogy Tao-n vagytok :/ de ezek szerint téves info
  • Peter55
    Most nem akarok ünneprontó lenni, de emlékeztek még arra, hogy mit írt Kami? :)))

Ehhez a másik dologhoz én nem tudok hozzászólni. Viszont, én most nem leszek Vasárnapig, szóval, ha valaki keresne, akkor ne tegye!:D További kellemes hétvégét, játékot!
  • P0Th3aD
    Be vagy Te diszkózva!
  • ToshiBá
    Aki ilyet állít, az bassza meg a kurva anyját kb. Nem vagyok normális? Lehet.Sőt. Én ijednék meg a legjobban, ha az lennék. De aki drogokkal hoz engem összefüggésbe az bassza meg a sajtá anyját egy elektromos angolnával.
    Nemrég történt esemény miatt én is a Yangon vagyok. (ha tudok lenni.) Ligábalépésről nemigen szeretnék beszélni.
    Oldom amit tudok, ahogy tudom. (Nem mártírkodok.Nem kell liga. Nincsenek kérdések, és nincsenek "kötelezettségek")
    A valódi életem pedig kibaszottul nem tartozik a játékosokra. Pot mindent tud. De persze neki ez alap. :))
    Ha pedig véletlenül megtudom, hogy ki is az, aki ilyen kibaszottul jól informált rólam... Nos. Azt black listre rakom. És kész.
    Kösz hogy szóltál. Legalább van még egy okom utálni a magyar játékosokat. (nem mindet. Téged sem utállak.)
    A pofám meg marad akkora, mint a bécsikapu. Akinek nem tetszik, az jelezze.
  • bomb1111
    Dozer,most már elnésést hogy zavarlak de valyon miért mondják a FS hez csatlakozni vágyóak hogy szivesen beállnak a FS be,Yamg on ha te nem vagy ott ? Persze hogy írtam nekik hogy nem vagy ott,de a kérdésemre hogy MIÉRT ? a válasz az volt hogy nem vagy normális,meg hogy füvezel.
    A tiltakozásaim ellemére légyszives írd ki ide hogy te ez vagy,füvesés meg más nélkül is.Azazhogy nem tudod merre,és ezért nagy a pofád.
    Köszi és légy áldva.
  • Blood Raven
    na jo a kép nem ment el linkelem itt:)
    http://kephost.hu/share-5698_4E8E0FA9.html
  • Blood Raven
    Ajánlom a Tao szervert uj szero mindenki elöröl kezdi
    és a cof runok:)
  • Lawless #19842
    mi a server adress: és a server password....mert azokbol amit ide raktál kb semmi nemjo :) kosz
  • IOwnU
    Na megvan a TS szoba akit érdekel az csatlakozhat is :)
    a TS ip:cabal-fusion.dyndns.org:2011
    Ott megkeresed a Fekete Solymok szobát és annak a szobának a pw-je hun:)
    Mindenkit szeretettel várok:)
  • Lawless #19840
    Sziasztok...látom újra megy a game...épp most toltom le a klienst...valaki tud adni valami infót hogy mellyik szerón vagytok? vagy hogy kérjem vissza a karim....tudom már vagy 1500xor írhattátok én viszont csak annyit kérnék hogy akinek van turelme írja le nekem pls whisperben :) !!! kedvem lenne újra valami kis grindhez a cs1.6 már kikészített idegileg...most kedvem lenne megolni 1.000.000.000 rókát 50%ért :D :) !!! puszi all
  • szabi34
    Valószínű hogy én is leszek, szóval valaki úgyis be tud venni. :)
  • P0Th3aD
    Persze hogy BOT!

Majd akkor pénteken sztem felkeresem a ligát, aztán onnantol meg már ugyis látom ha bent van vki.
    A játékot pedig nem muszájbol művelem, sosem tettem ugy! : ))

Na akkor a mihamarabbi ingame viszont látásra :D
  • kalidor
    Igen a lícs partyk nagyon jók...Nukerral ha van partym, aoe-vel is mindig 100%-on állt a vem. :) Awarenessel meg a hpm se szokott elmoccani 100%-ról. :D
    Gyere nyugodtan, gondolom még mindig bot vagy. :) Péntek este szerintem leszek, vagy Kameleon-nal, vagy Tilike-val. De lehet csak 9 fele... De ha engem nem is tudsz elérni, mindig van fent vezető. :) Egyébként mindenki annyit játszik amennyit akar, na meg amennyi belefér az idejébe... Ha jól tudom még soha senki nem volt kényszerítve, hogy jöjjön. :D
    Kami
  • P0Th3aD
    Nájsz!

Lehetséges hogy akkor beállnék Yangos FS közé is :D
    Persze csak ha akad hely számomra!
    Lehet normal volt a szeró, nem figyeltem megmondom az őszintét :D

Amugy nekem sincs túl sok időm már játszani, meló helyen már nem lehet, otthon pedig "családi élet" max hétvégente vagy hétköznap néha 2-3 óra ennyi tőlem a max!
    Kapcsolat rovására nem játszanám a játékot, az elég volt még fiatal fejjel, no meg bele sem férne a budge-be :D

Mondjuk ha lenne vmi jó kis event hétvégén, akkor az pont jóljönne.
    Pénteken este 9körültöl tuti leszek amig be nem alszom, aztán majd vasárnap esedékes a következő belépés.
    Nukerrel pedig ugyis egyedül érdemes haladni, persze ha van egy kis leech pt, az sosem árt!

Ti próbáltátok már? VEm nem ment le de HP igen, no persze mit várok egy FD waritol aki üt max 1-1,2k (papíron) de ez, 7-800 (valóságban)! :D

A nuker picivel jobb volt, 13k...azzal még talán a hp is töltődne föl :D
  • kalidor
    A liga meglehetősen aktív. :) Van olyan 10-15 aktív tag, ha nincs event akkor is jó páran vagyunk. Mondjuk délelőtt általában csak max 1-2 ember van, na de olyankor mindenki elfoglalt. :D
    És igen...ezért nem akartunk mi újat kezdeni. :) Pozitív még, hogy mióta gc-nél vagyunk, hackert nem is igazán láttam. :) A gold sellereket rendszeresen bannolják, ellentétben g1-el.
    Eventek nálunk is vannak, az a megkülönböztetés csak első hétre volt érvényes. Egyébként eventen azért normál volt végig a szeró, de így is kényelmesen elfértünk. :)
    Kami
  • P0Th3aD
    Jó ez sztem alap hogy kidobnak vmi ujat és telis teli van bugokkal!
    Majd fejlesztgetik a dolgokat és okés lesz.
    Nekem tetszik GC hozzáállása, és ha jól tudom említettétek hogy 3évre alá is irtak hogy érdemes időt, pénzt (már aki) belefeccölni!

Igazság szerint, lehet hogy vissza fogok pártolni Yangra. Az a baj hogy egy full kezdő warriorral nagyon nyögve nyelősen haladok.
    Viszont a kis nukerem szépen gyilkolt, és ami fontos nem kell annyit medizni, 2nd role-tól pedig már királyság van. Na de nem akarok csak a levegőbe beszélni, majd kiderül! Minden esetre jobban tetszett az hogy tudok haladni, nem ugy mint Tao-n. Ott max az eventek és xp card ami segít. Mert építheted akárhogy azt a warit ha nincs rajta buff és jo cuccok bizony hamar bezabál a 2-3 mob 1xre rajtad!

Amugy eventek ugyanugy vannak Yangon is, nem? Multkori az ott is volt elvileg, mert azt tudom hogy az azelötti volt csak Taora kiirva.
    Viszont ahogy elnéztem eléggé kevesen vannak Yangon, megkockáztatnám hogy szinte 1x sem láttam normalon a szerót!
    Grindnél is teljesen kultúrált volt a helyzet senkitől sem zavartatva :D

Különben mennyire vagytok aktivak liga szinten?
  • kalidor
    Szerintem, a def dodge capot tuti megemelik, vagy már meg is emelték Különben nem lenne sok értelme ezeknek a ruháknak. :) Ami tény, hogy tibet második felén a mobok hasonlítanak srs hiyamikhoz, Kami 8k élete 1 lövés volt nekik. :D Aztán lehet csak valami durva lagot kaptam, de arra se volt időm, hogy kilogoljak. :) +Para meg minden mi szem szájnak ingere van a túloldalt. :) De amit láttam, az alapján tetszik a pálya, szépen ki lett dolgozva! Csak ez a sok hülye bug ne lenne..:D
    Kami