9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I S A e o e m o w s m !
Kami
PS:
Bariiiiiiiiiii várunk vissza, hiányoznak az ökörségeid. 😄
A másik dologról meg, jó szórakozást az új szerveren. Nekem semmi kedvem megint nulláról kezdeni. Remélhetõleg a másik szerveren is banolják majd a csalókat, s akkor talán ott is rendezõdik valamennyire a helyzet.
Mindenesetre, ha a liga és vele együtt a játékosok magja költözik, akkor úgy érzem itt az idõ, hogy tovább álljak. Ugyanis emiatt játszottam, azért tudott mindig vissza csalogatni a játék, mert mindig lehetett hülyülni valamit, meg úgy egyáltalán feldobta a játék hangulatát annyira, hogy megérje játszani. Vannak más ligák, tény és való, de nekem nincs kedvem belépni valami angol ligába, ha angolul akarok dumálni, azt másképp is megtehetem.
Csak azért írom ezt, mert akkor nem fektetek bele feleslegesen még több idõt, energiát és nem utolsó sorban pénzt.
További kellemes játékot mindenkinek!
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Én személy szerint ragaszkodnék a magyar liganévhez.
Magyarok_Nyilai , Fekete_Sereg most kora reggel ienek jutottak eszembe, nem feltétlenül kell iet választani, de magyar legyen!
Na megyek is visszafeküdni ; )
Apokalipszis - BOT warrior
Mondtam, hogy ugorj be holnap (ma) és letisztázzzuk. Már ötletelek a lehetséges alternatívákon. 😊 És elfogadta mindenki, hogy ne legyen az a neve.
DE!
És ezt most leszögezném. Bombi1111 elmehet a búsba. Csupán 8 wishperemre, és egy fl kérésre nem reagált.
Na jó nem ezt akartam leszögezni.
Szóval az új banda (egyelõre csak a HD core van meg létszámban) marad a hekker free szerveren. Totál újrakezdjük. Ezt MERW a fia oxigén, Raven Zoli és én már eldöntöttük. Legyen szopó az xp. De ma 5 perc után repült egy VN. 😊
Szóval a nyomorékszerver engem már nem érdekel. És a többieket sem nagyon.
Ezért nem leszünk FS. (többek között)
Nekem küldetésem van ismét. 😊
Live: DoZeR 982
És Huginak igaza van, mert ugye az új magyar gémerek is elõbb figyelnek fel egy magyar liga névre, mint egy angolra, ami jó dolog a liga bõvítése végett is, feltéve ha lesz olyan.
Szóval Pícs ötlete a nyerõ! 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Valaki támogatja? :$
I S A e o e m o w s m !
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Volna egy problémám, miszerint Desert_Eagles lett az uj bandnevünk!
Miért kell angol név, hogy értsék mások is? Szerintem tökéletesen jó volt a Fekete_Solymok, vagy ha már annyira nevet akarunk váltani legalább magyar legyen...
Ez picit demotivál, tudom már jó páran rábólintottak, de én azért csak feldobnám itt is, hogy ugyan nem változtatnánk e ezt meg?!
Elõre is köszi és kellemes hétvégét!
Szevasztok,Kellemes hétvéget
Unfortunately, there are some issues that we are still working out that is causing the server to not be live yet. We will work this out and keep you all posted on the situation.
Amúgy ez a 9D-n ilyen sok pénzt lehet kaszálni vagy mi?Hogy ide-oda adogassák?(költõi kérdés)
το παιχνίδι τελείωσε
Runtime errorr blablabla Abnormal program Termination.....
Posted: Fri Sep 16, 2011 11:43 am
Hello Dragons
We're done finalizing the 9D client, BUT unfortunately it's not ready today, 9/16/11 (16/9/11) for download. There was a little problem found at the last second, but we're tweaking the client as I speak. ATM, we do not have the expected release date, but please check forum often for updated news (every 2hr).
I appreciated your patience and thank you so much for being a big part of 9D USA, GamesCampus! <3
P.S.
Because of the delayed, and to make up for the down time... I will be hosting an event on 9D Forum! You are all welcome to participate (: See you all there
Ilyenkor eszembe jút Murphy.....Ami rosszúl kezdõdik az még rosszabbul végzõdik.....Tudom még korai erre gondolni de acclaim meg G1 után talán jogos az aggodalmam......
Akkor vissza megyek a külvilágba hátha lesz valami érdekes<#felkialtas>#felkialtas>
το παιχνίδι τελείωσε
Béke
itt hál istennek dollár lesz megint lol...
euroval jártunk volna jól XD
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
1USD=100CC Viszont ha azt nézem, hogy pölö 12es kiszerelésben is adnak scalet, és hogy az xp kártyák már nem 30 percesek, hanem 1 órásak, akkor... Think again. 😉
Mert én próbáltam volna követni az utasításokat, de már az elsõ pontban elakadtam!
Vki megcsinálta és megosztaná esetleg velem?!
Ha megengedtek egy kis off topikot ))noha nem is annyira off
Minap mondott Norbi egy jót :
Olyan ez a 9D mint a békepipa,körbeadják és mindenki megszívja.....
Szevasztok és kitartás (és ne értsetek félre)
Raven...
Maradj a seggeden. 😄 Semmi nem lesz olyan kis szinten újítás, amikre Te átlag eljutsz. 😊))
(JK OFC)
látom megint megujul 9d majd megyek énis kicsit szenvedni😊
tudja valaki lesz e teljesen uj szero ahol ujra kel kezdeni?
Hollo