21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#19832 Akkor lehet csak nekem volt eddig oan szerencsém hogy a GG miatt nem kaptam DC-t!Mondjuk 1-1 még belefér hébe hóba, na de a sorozatos DC eléggé játékgyilkossá válhat!
Tegnap voltam picit nukerkedni Yangon, az árak annyira nincsenek is elszállva, ahhoz képest amire számítottam! Viszonyalg gyorsan is tudtam haladni a grindnél, persze volt még rajtam full idős event buff meg carni és még ott egy 7 napos premi is a tatyóban! : ))
Láttam viszont hogy sokak árulnak 30napos premit! :D
Gondolom az áthozott karakterektők még G1 időszak elején...
Ez azért tetszik hogy az összes IM stuff tradelhető! Tegnap volt nálam még egy JS és eladtam standban, nincs vita nincs átverés kirakod, annyi-annyi és meg is vették! Szerintem ez egy nagyon jó húzás volt!
Este meglestem az a H4es set-et...HÁT Azatkurva! :D:D:D
Nagyon burtális, igazábol azzal a ruhával kb halhatatlan lesz bárki is hordja!
CAP-on felül def/dodge...találjanak már el :D
Nagyon kiváncsi leszek rá mit fog kihozni a pvpből igy ez a dolog. -
kalidor #19831 Igen, sajnos egyértelműen a gg hibája...G1 se tudott vele mit kezdeni, ezért is törölte a fenébe. Meg lehet probálni csak a gg mappáját törölni, és újra letölteni.
Kami -
Csaprago #19830 Szerintem a nettel nem lehet gond, mert korábban nem volt ilyen probléma.. Meg más mmorpg-k is szépen futnak. Olyat olvastam most, hogy lehet rosszul települt fel a játék, úgyhogy megpróbálom újratelepíteni. Majd meglátjuk mi lesz. De amúgy fórumon még azt is írták, hogy ez egy régi gameguard hiba és állítólag g1 is ezért nem használta. -
#19829 Én nem tudom, mi bajotok lehet de komolyan?!
Elhiszem hogy mennyire idegesítő is lehet ez az egész, de akkor sem hinném hogy a játékban lenne a probléma?!
Anno volt ien még nagyon régen, hogy ha elkezdtetd ütni a mobot akkor DC-t kaptál egyből, ha viszont nuke-kal csaltad magadhoz és megvártad hogy ő kezdjen el ütni akkor minden "oké" volt.
Remélem sikerül helyre hozni ezt az idegesítő hibát nálatok, nekem UPC van nem tudom kinél mien szolgáltató van, lehet azzal is probléma. -
Csaprago #19828 Nme tudtok arról valamit, hogy a sok dcsre van e már megoldás? -
szabi34 #19827 Nah jó már be sem tudok lépni, szar a netem is.
Ha kellenék akkor sg-t nézem naponta többször is, játékban nem hiszem h meg találtok mostanában. Nektek jó játékot.
Hajrá FS! -
IOwnU #19826 Csak azért zavarok, hogy ha minden jól megy,akkor meglesz a TS3(teamspeak3)
szoba,ma este vagy holnap adok még infókat(szerver ip meg stb.)
Egy kicsi más:))
http://www.humorsziget.hu/post?p_id=1957
Kami ismerős?:D -
kalidor #19825 Na igen, alig várom hogy kirakjam a nuksimnak ezeket. :D De az tuti, visszahozták a kedvet, hogy haladjak újra a naggyal. :))
Yangon elvagyunk, mindennap van valami szép akció. :) Bombi is már ps7, Okinak kész vannak yakus küldik, tegnap wt mulatozás volt a lányokkal, Szőkével és Okival. :D
De mostmár készülödök, sajnos muszáj mennem... :)
További szép napot!
Kami -
#19824 Benéztem! :D
Azt hittem hogy a slotnál zsebekre gondolsz...
Az akkor nagyon ütős Te! :D :D :D
Vicces a történet ha ien ruhadarabokkal tudsz hadonászni!
A képeket én sajnos csak otthon fogom tudni meglesni, de köszi hogy feldobtad a linket ezzel is megkönnyítve a keresgélést!
amugy Yangon minden oké?! -
kalidor #19823 http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=92927
Itt vannak képek is hozzájuk. Jó csemegézést. :D
Kami -
kalidor #19822 És nem csak az alsó, felsőnek van 3 slotja, hanem minden ruha darabnak. :)
Sajnos minden más bugos tibeten, új fegyókat se látni egyenlőre ha jól tudom. :(
Kami -
kalidor #19821 Hugi, attól hogy van 3 slotjuk, attól még 4 zsebes a felső és alsó is. :) Csak rakhatsz bele sok-sok dodget mondjuk. :D
Kami -
#19820 HM...
Ez incsiklandozóan hangzik! : ))
Lehet volt egy kis igéret itt és ott, de eddig GC-nél indult be annyira a játék hogy lehet ebből még akármi is.
A rucik tényleg jó cucckat adnakj, mondjuk sajnálatos hogy csak 3 slotosak de cserébe gondolom kárpótol az hogy miket adnak?!
Az lenne még a durva ha bekerülnének uj ornamentek is?!
Talán koreai verzióban voltak 100/200defes ornák?!
Minden esetre bizakodó vagyok, bár Premi jól jönne mert anélkül igencsak zabálnak a mobok, bár elgondolkoztató, hogy annyit nem játszom a játékkal hogy csak ugy vegyek 3 hónaposat és játszak vele havi 4-6x...
Na mind1, de ezek az itemek jók! :D -
kalidor #19819 Jah és egy kis javítás...elírtam h4 kell a viseléshez. :)
Kami -
kalidor #19818 WB: 500 damage, 1500 crit és 130 ak. :) Dettó ck-ban.
Sapi: 3/1k 40 rezi all és 3% reflect.
Naci: 150 dodge, 300 def 300 ve.
Cipő: 30% speed, 300 block és 1500 crit dodge.
Felső: 8 % damage növelés 300 def, 300 hp.
Minden ruha 3 slotos. :)
Mondjuk azt írja, tibeti mobokból is eshetnek cuccok hozzá...De akkor is ezek brutál ruhák. :D
Ja de azér van bug is, az összerakható tárgyak, így passak többek között nem látszanak.
Kami -
kalidor #19817 Ez szép...:D
Tibet második fele, és olyan ruhák vannak halljátok.
Pl
300 def alsó amin van 3 slot és ad még 8% támadás növelést crit esetén és még vet :)
Vagy sapka: 3/1k 3 slottal. :))
Olyan itemek vannak. :D Egyetlen gond, hogy szerintem a cuccok hozzá dungikban esnek.
Jah és mind hm4 szintet minimum követel. :) -
#19816 Azt említették hogy nem lesznek ADV klánok, legalábbis ők ezzel nem foglalkoztak!
De bár úgy lenne...
Nekem még ez is nehézkes hogy 2nd roleig feltoljak egy uj warit :D -
#19815 Maintenance Content
Transfers
Level Cap Increase to 216
Bug Fixes
Routine Server Checks
ha igy haladnak 1-2 hét és lesz advanced klán is:) -
szabi34 #19814 Aki venne Yangon BE-t GT-t vagy red ginsenget az írjon itt. :) -
#19813 Srácok! (Tao)
Lenne vki akivel tudok üzletelni gk relicekben?
Kellene pár elfekvő, stre, con és dex, vagy ezek kombinációja! FD-ig bezárólag, ha vkinek lenne eladó sorban lévőszóljon már nekem, előre is köszi! -
unusual #19812 Mind 2 mastery semmit sem ér! Vannak fontosabbak..... -
Sixtail #19811 Force Explosion : Minden már lent lévő csapdádat felrobbantja egy bizonyos távolságon belül. Mondjuk nem tudom mi értelme van ennek, de ezt csinálja. :D
Targeting : A damagedet növeli a célpontodon. Nem tudni mennyivel, de elvileg növeli.
PS. Nem vagyok pro healer. :P -
#19810 Lenne 2 kérdésem pro healerekhez:)
van 2 masterym ami nem tudom mit ad force explosion és targeting
valaki irja le mit tudnak ezek köszi :) -
#19809 Szid!
Le tudtad UPDATE-elni? 131 patch
Mért nekem amiatt nem indult el 1x amikor újra fel telepetitem a gamet. -
#19808 -.-
Befogtam...inkább visszakúszok aludni! :D :D :D -
#19807 Mondjuk azt nem értem hogy lesz 150+50 böl 225, de ez legyen a legkevesebb! -
#19806 The servers have been brought back up and players can now log in to the game.
As a bonus we are going to give 50% bonus exp starting 3:30 PM PDT(GMT - 7) Friday until 12:00 AM PDT(GMT - 7) Monday.
We will also be doing 2x Kung fu experience starting 12:00 PM PDT(GMT - 7) Saturday until 12:00 PM PDT(GMT - 7) Sunday.
Exp on all servers currently is 150% with the added bonus Exp it will be at 225% increase.
Sincerely,
9 Dragons Team -
#19805 Ha akárkinek van karival kapcsoaltos problémája az írjon G1-nek egy levelet és elküldik GC-nek a karidat minden itemmel mivel még a teljes DB-jük megvan.. :))) -
Szid #19804 Most olvastam masnak is van ilyen problemaja.
a GC oldalan talaltam ezeket:
4976160 :
Hi I can not enter the game! I have a problem with the Booster Mendia Pando need09/30 10:23
malevolote:
launcher fail, i press start and not start the game plz GMs heeeeeeeeelp me!!! -
Szid #19803 Szevasztok,
van 1 problemem:
ha elinditom a jatekot(adminkent is) elojon a startolo oldal, aktualizalja is magat a jatek, de ha startot nyomok, akkor nem tortenik semmi.
Tegnap fordult 1. ez elo. Reinstalaltam, akkor ment. Ma delutan ugyanaz a hiba. Tud valaki ebben segitteni? -
#19802 Állítólag én írok sokat és jogtalanul mert már nem játszok :D -
bomb1111 #19801 Igazatok van.Túl sokat írogatok ide.Majd vigyázni fogok.
Jó éjt -
#19800 Én hülye meg próbáltam vissza kérni a régi karaktereimet, és ezt kaptam helyette.
Unfortuantely this will not be possible. Because we do not have the database in order to verify information we cannot allow the transfer of templates as there were too many issues in the past relating to fake templates. In order for this to happen, we will need to be able to verify the information on the database. We apologize for the inconvenience this has caused.
-9 Dragons GM
Ez van! -
szabi34 #19799 érdekes. bár nem hinném hogy ilyenek lesznek ebben a verzióban is :)
http://forum.gamescampus.eu/showthread.php?8667-New-Skills-on-Korea -
#19798 Most komolyan mi értelme ennek?!
Ráadásul tiszta himi humi dolog amin itt összevitáztok...
Dózi nem megy Yangra. Bomb nem kezd még1x uj karit.
Bomb szeretné ha lenne sok killer/SrS loot kör, mindezt magyar ligán belül, ezzel sincs semmi gond! Nagyobb baj az hogy győz a lustaság (már ha a magam nevében beszélek) mert nekem ez az össz kifogásom, illetve szét hekkelt és túlzsúfolt az a szeró.
Sok hánykódtatás után inkább ujrakezdtem. Sztem Dózinak is ez lehetett a gondja. Amiket meg írogat...sztem ennyi idő után már mindenkinek leeshetett volna hogy ien a természete/humora!
RinyaRinyaRinya...
Kamit, sőt sztem mindenkinek szívta mindenki kicsit a vérét de ebből sosem voltak nagyobb gondok, mindenki tudta kezelni a helyzetet és pont.
Dódót nem kell annyira komolyan venni néha meg le kell szarni :DDD
Sztem kár egymásnak esni, csak azért mert már nincsnek itt a hőn kedvelt arcok akik ellen fellázadt az egész fórumi közösség!
-
#19797 fail...
Ez nem az a makii. XD -
#19796 Ismerd fel a képről a köcsögöt.
http://9dragons.gamescampus.com/community/mate/8?category= -
#19795 Pedig annyira megfogadtam, hogy nem fogok reagálni...
Ugye hogy a mai napig fáj neked, hogy töröltem?
Na elárulok valamit.
Az én döntésem volt, és az én karakterem.
Ha ez nem lenne elég, akkor hozzáteszem, hogy baromira nem tetszik a mentalitásod. Ez a ki mikor hogyan merre logoljon be, hova menjen kinek segíteni dolog nekem nem gyere be.
Szívesen segítek. De csak annak, akinek akarok, akkor amikor akarok, annyit amennyit akarok.
Koldulok? Azt elfelejted, hogy először kédezek, és utána megint. Először, hogy van-e, utána pedig hogy mennyibe kerül.
Fájnak a yakumo letterek?
Felmegyek holnap és kirakom valahol, vagy odaadom valakinek a YANGos FSből.
Te kezdted a zrikálást, és én folytattam.
Ki volt a nagyobb hülye?
Az idősebb.
Az Armys kattogásodnál csak csóváltam a fejem a gép előtt, és kis híján röhögőgörcsöt kaptam. "jaj jaj nehogy elvesszen egy akkora kari! jaj! olyan jó lesz majd epiker..."
Pathetic? Nem kicsit.
Elhiszem, hogy van életed. Elhiszem, hogy megteremtettél magadnak mindent benne.
De a játék nem a Te életed. Másoké meg pláne nem.
Ezt jó lenne, ha még bevésnéd egy kicsit a lexikális tudásod legmélyére, és szem előtt tartanád.
Tisztelem a korod.
De jelen pillanatban ez a maximum, amit tudok tisztelni benned.
Kellemes epirunokat kívánok a Yangosoknak.
Ja. Csakhogy tudd. Egyetlen egyszer írtam le csetre valamikor FC végén, hogy jó lenne egy GC killer. Aztán meg is bántam, mert tudtam, hogy ha esetleg megtörténne, akkor életem végéig olvashattam volna a karmolászásaidat miatta. -
bomb1111 #19794 Neked most tényleg mi bajod van ? Elöbb velem aztán most Kamival.Hiába teszed oda azt a D t mert nem biztos hogy viccnek vesszük.Rinyarinyarinya...ja értem,nem maradtunk vagy mentünk Taora hogy ott őfelségedet szolgáljuk aztán meg ha őfelsége megunta a kariját,törőlje és újbol kolduljon,és ha nem segítjük,besértődjön meg ......Na mindegy,remélem még vagy annyira józan hogy ne felelj triviális szavakkal.Amúgy meg a legboldogabb lennék ha a Taos kariddal,nem foglalkoznál a Yangos csapattal.És a legőszintébb tiszteletem szellemében,megkérlek hogy mellözzük a sértegetéseket mert nincs értelme szócsatát folytatni.Inkább mindenki figyeljen arra hogy az átlépett kaput ne csapja be maga után,mert sosem lehet tudni mikor fogsz újra a kilincshez nyúlni. -
#19793 "RÁTOK", kiírtam most kanbetűkkel.