21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8925 Köszönöm :) -
Marcilius #8924 Hi.
Köszi h válaszoltál de pls vki le tudná irni a nevét a skillnek?
Köszi -
Dialosa #8923 Sun, itt azért találkozunk, remélem!
Örülök, hogy a barátodnak mondhatom magam!
Sok sikert Neked is, meg minden jót! (és kezd egy új MMO-t )
Jó játékot mindenkinek! -
#8922 Szia Sun, sok sikert a továbbiakban is :)))
Jó volt veled játszani, azért remélem néha visszanézel majd...
Ui.: ha tényleg kilépsz akkor majd az axet add oda Zolinak léci!
Köszi és szia még1x -
#8921 Hát Suni, ha most tényleg abbahagyod akkor további jót kiívánok a való életben, tanulj sokat meg minden!és ha igaziból is olyan jó "bizniszmen" vagy mint a gémben akkor hamarosan látunk a 100 leggazdagabb ember között :D
Amúgy én sem vagyok túl aktív már,de azért benézek párszor. :)
Dózi: a selfbuff 100def-et ad, ha jól emlékszem.
Vitez77: ha jól tudom akkor a white tiger a hybrid, és annak olyan a build-je mint egy warriornak. sok str, ess nem kell sok, wis is csak a relicekhez, con sem kell sok mert van buffod és healed, dex pedig a fegyóhoz legyen elég, vagy 1 kicsit több. de jobb ha ingame megnézed/megkérdezed pár magasabb kari statját, sokat segíthet :) -
#8920 Nos Sunnal ugyis találkozunk pár hét mulva
9D nem a legjobb mmo söt már elég elavult de 1 mmoban sincs ijen jo társaság ezért nemtudok én elszakadni töle
(szerdán már énis leszek) -
DSUN #8919 Na sziasztok!!
Eljött az én időm hogy abbahagyjam.Tudom, sokszor mondtam már, hogy abbahagyom, de most végleg.Ma rájöttem, hogy tulajdonképp olyan dolgokért fiezettem eddig amit 1-2 órea alatt simán elveszíthetek..
Kicsit hülyén hagzik, de én értem:D Szóval az a lényeg, hogy rájöttem arra, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítottam egy játéknak..és ez elég sokminden rovására mennt..itt az ideje, hogy kilépjek az ördögi körből!!
Ugyhogy, itt szeretnék el búcsúzni mindenkitől!!
Ezalatt a 2 év alatt nagyon sok jó embert ismertem meg, és nagyon sok jóbarátot szereztem:)
Kiváltképp: King,Free,Pot,Merw,Kami,Zoli,Szabi,Tusy,Bomb,Zseb,Kicsi,Vala,Army,Gabi
Doz,Lory,Raven,Doki..és még sokan mások, akik hirtelen nem jutottak eszembe!!
További szép játékot, és minden jót az életbe
u.i.:Nagyon sokmindent elszokott cseszni Acclaim, és nagyon sokmindenért lehet szídni őket, de ez azon a tényen nem változtat, hogy 9Dragons a VILÉG legjobb mmorpg-je!!:) gl -
#8918 Holnap remélhetőleg megoldódnak netgondjaim. Csak 1 kis infót kérnék lécci! Hyb selfbuff c12 def mennyi lett? pápá
Marci : A 2nd role utáni a legjobb. Addig azt használod amelyik a legjobban tetszik. Bár warriort csinálni.. Mindegy. Nincs infóm a PvP jelenlegi állásáról, csak azt látom hogy a nukerek mekegnek. De mindenesetre sok sikert a warrihoz! -
Marcilius #8917 Hello.
Meik a legjobb blood demon active támadás????
Köszi
-
DSUN #8916 Sziasztok!
Ezt a kérdést Tee-nek tenném fel, vagy ha van még más SG-n megforduló translator Manager, akkor neki!
Körübelül hány %-nál tartunk?Meg lehet ezt nézni vhol, vagy csak a Managerek tudják?
Előre is köszi az infót!! -
#8915 Hello!
Biztos sokan megkérdezték már, ezért előre is bocs:
Tegnap (újra) elkezdtem a 9dragonst, s ezúttal szeretnék White Tiger lenni. Tudnátok mondani egy jó Chi elosztást? -
Dialosa #8914 szerintem jobban jársz, ha itt kérdezel
egyrészt az épp aktuális tippeket kapod
másrészt elég nagy tapasztalattal bíró játékosok vannak itt, akik MAGYARUL fognak válaszolni
sok sikert -
Sixtail #8913 Hehe, tudtam én, hogy egyszer még jó leszek valamire. :-)
Nincs mit, 50kk lesz. :-) Természetesen csak vicceltem.
Trebel, csinálj nukert, az a nyerő most! Haha :-)
Amúgy menj fel 9D honlapra, mármint ott a fórumra és keresd meg a "Tips and Guides" részt. Ott találhatsz néhány ilyen fejlesztési tippet.
Habár nem tudom mennyire segítenek azok, mindenesetre újabbat nézz, mert a régiekben még 2nd role előtti (ahol még 250 volt a max att pont) tippek vannak. És ugye nem árt az angol tudás...
Jó keresgélést! -
Trebel #8912 Sziasztok!
Azt szeretném meg tudni hogy lehet megnézni néhány fejlesztési tippet, hogy melyik karaktert hogy érdemes fejleszteni, hogy erős legyen?
Előre is köszi a segítséget. -
Lawless #8911 koszi ember :) az volt a hiba hogy a 2.ikon volt és most updatel :D koxi még1xer jovok neked 1el :)! -
Sixtail #8910 No még egy ötlettel tudok szolgálni :
A beállításoknál ellenőrizd le hogy a download method "WinINet downloader"-en van (az első opció). Ha nincs, tedd erre, restartold a launchert és működnie kellene...
Ha nem ez a gond, akkor fogalmam sincs... -
#8909 Sziasztk! Bocs, hogy betűntem... Nem tudom mikor tudok jönni, mert NET problémim vannak. Remélem jövő hétre rendeződik minden. Most is telóról vagyok. Legyetek jók! És lécci spawnidőket csekkoljátok! Köszi! Sziasztok! -
Lawless #8908 Csá mindenkinek...van 1 problémám és pedig olyan h bármilyen gombot megtudok nyomni kivéve a Startot.linkeltem ide 1 képet is róla, valaki már találkozott ilyen vagy ehhez hasonló problémával! mi a megoldás...valaki segíthetne ha tud...koxi elore is mindenkinek!
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1v7A_r
Jani amint megoldom ezt megyek gameba is :( ! csátok -
DSUN #8907 igen, az övé!! -
Lawless #8906 nektek megy a game? mert en nemtudom megnzomni a Start gombot a fakomba is -
RYO123 #8905 jaja ez Zeus-X -é nem ? ö roarozta meg minden :D csak lehet kárba megy az a 3 hardness xD -
kalidor #8904 Hybrids
Liaoshang Healing, Healing of Enchanted Land, Healing of The Sun, Healing of The White Cat, Hermit Healing of Violet, Demonic Healing of Ice
Change: internal wounds recovery -> Life recovery for 15 seconds
Protection of The Universe, Summoning Spirits of Griffin, Greater Diamond Art of Protection, Armored Art of Diamond, Fortitude Art of Iron, Demonic Protection of Thunder
Change: Becomes invincible for some time -> 100% attack success for some minutes
Warriors
Sound of Begging, Enchanting Spirits of Luck, Xumi Art of Luohan, Basic Conqueror's Art, Xuanxu Art of Earth, Demonic Confusion of Darkness
Change: Increase Attack rate -> Target's damage is increased by %d whthin %d radius for %d minutes.
Azure Dragon Smashing, Smashing Wheels of The Dance, Smashing Pole of Power, Smashing Spears of Destiny, Smashing Spears of Destiny, Infernal Saber of Ghosts
Change: Target’s Defense Reduce (Highest Cheng -> Defense 150/100%/cooldown 2 seconds/duration 30 seconds) -> Target’s Defense Reduce (highest Cheng -> Defense 250/ 60%/cooldown 10 seconds/duration 12~21 seconds)
Mastery modification
Healers
Drunken Fists of Eight Hermits, Plum Flowers Dagger Attack, Luohan Fists of Great Arhat, Fierce Axe of a Conqueror), Boundless Fists of Deva, Bloody Hands of Massacre
Application rate increased by ~% -> Increase maximum/minimum damage(10%, 5%) -
kalidor #8903 More detail to be added soon:
Update
- Valentine’s day event removal
- Vault of Rising Dragon – New dungeon
- Blood Essence drop rate change – back to normal
- Dutch, Portuguese, Spanish, German update
- XP booster & Drop rate increasing Items
- Epithet Event in NSIP removal
- Pass of Vault of Rising Dragons collection in NSIP(Yang Jun)
Modification
- Nuker Attack rating drop
- Mastery bug fix
- Skill Modifications
- Mastery modification
Bug Fix
- Skill description changed
- Blacksmith Bug
- Hybrid self buff (for all clans) -
CDavid #8902 +6nál tört 1szer,+7nél 1szer,+10nél 2szer><..De végül +10-et beadta..:D
-
DSUN #8901 ne lehessen véletlenül sem szerkeszteni...
maradjunk ennél:
http://i329.photobucket.com/albums/l373/xyklonez/mysaber.jpg
Azt írja fórmun h +10-ig nem tört, csak 1szer tört +10-11nél!!nem semmi -
DSUN #8900 [IMG]http://i329.photobucket.com/albums/l373/xyklonez/mysaber.jpg[IMG] -
DSUN #8899 Hopp, csak most veszem észre, hogy volt ott 1-2 hibácskácska:D:D
Elnézést, bár sztem kilehetett találni mit akartam írni..:) -
Dialosa #8898 azért ilyenkor jó elolvasni eme pár hszt. ...
még jó, hogy vannak ezek a Sólymok
minden tiszteletem uraim (nem sorolom mi mindenért) -
DSUN #8897 Én ugyanezeket a szépeket, és jókat tudom kívánni!!
Szintúgí hiányozni fogsz nekük!!
Sok sikert:) -
#8896 Én csak sok boldogságot tudok Nektek kívánni! És Boldog-Egészséges-Nyugodt életet! A picit meg készítsétek allyra, ha eljön az ideje... =) -
#8895 Szia!
Rossz látni, hogy sok ember itthagy minket, de ha menni kell, akkor menni kell! :)
Remélen még látunk párszor.
Sok sikert a való életben! :) -
sabzi #8894 Hali!
Én új volnék, ahogy a nevem is mutatja Sabzi :D Azé jó ezt tisztázni(habár játékban nem)
Tegnap kezdtem a 9dragonst. Nem azt mondom, hogy hú de jó, de eléggé megfogott és hát egész nap kockultam. 1: a faq nem jön be 2: válalom a megkövezést, :D és megkérdezek 1-2 dolgot, amit lehet már sokszor elmondtatok. Van nekem ilyen sárga keretes cuccom Statue of quilin vagy mi. Az mire jó? Meg a piece of steel, hát az? Úgy általánosságban miket szabad nyugodt szívvel eladni/beadni a klánba és mi az amit inkább stall/megtartani/használni? Előre is köszönöm a válaszokat. Jah és démon vagyok, ha esetleg egy magyar közösségbe társulhatnék valamilyen szinten annak nagyon örülnék. -
Meryre #8893 Sziasztok,
Úgy hozta az élet, hogy befejezem a 9D-t.
Tusy, Zoli, Dózi, Kami, Vala, Army, Gábor, DSun, Doki, Raven, Lory... vagyis a régi Fekete_Solymok!
Örülök, hogy megismertelek benneteket, nagyon megszerettelek titeket. Hiányozni fogtok.
Megtiszteltetés volt Veletek játszani. Köszönöm.
Minden jót! -
bomb1111 #8892 Szevasztok !
Ha netalán van valakinek eladó c11 comp. Demonic Healing of the Blood of Sky és c10 comp. Demonic Healing of Yama,kérlek szoljatok.Szivesebben adom a pénzt a clan-ba mindsem idegennek adjam.
Előre is köszönöm. -
#8891 remek...bardo megint elfüstölt
ezek a barmok most akarnak patchelni vagy csak egyszerűen elkúrtak valamit? (már megint...) -
#8890 most töltöm a gamershell-ről, kössz azért a helpet -
#8889 madinhell odaírtam ,hogy a hivatalos (official) honlapról nem tom leszedni mert mindig megáll a töltés -
#8888 http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
Nem próbáltam, hogy ez jó-e, de a dátumból ítélve pár patchet leszed majd ha igen. -
#8887 Szia ez a hivatalos oldal innen menni fog http://9dragons.acclaim.com/ -
#8886 Csá all! Lenne 1 nagy kérdésem, valaki meg tudná mondani honnan lehet letölteni a játékot az official site-on kívül? Mert az updater ami az off siteről leszedtem nem mindíg tölti a játékot és már napók óta ezzel szenvedek:SS