9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Olvasgattam a fórumot, beszéltek ilyen Ec-krõl meg Sm-ekrõl. Én ezen a 7végén akartam FD lenni. 😊
Üdv mindenkinek
2. nem léptem be még nemtom laggos e de sztem nem
3. free mikor nagyba kergettél cc be (szerinted) naphosszat ott voltam csak te tudod ugy h mindig elkaptál 😊
másik szerver megy csak
Bardo Closed 😞(((((
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Hmmm, hajrá, hajrá, próbálkozzatok!
Lag van ?
akkor bezárom
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
AM: csak várni kell, el ne kezdjétek törölni a gamet.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Az csak az utóirat volt, Rólatok beszéltem.
Az a két tõmondat a véleményem volt.
Uninstall the game. Download from the European link and install the game
Ennyi infoval tudok szolgálni.
2. ht nem pkzik ccbe. csak UFet. meg még anno Eliteseseket.
3. Mit fikázzátok a HT-t? Ha megtámadnak evidens hogy visszaütsz, ha nem akkor meg grat. Olvass vissza, leírtam már a WAR kiváltó okát. Utána jöttem a viták, meg az ilyenek. milyen furcsa, hogy a végén UF egyedül maradt, és HT-nek 3 alliese is van, nem kéne olyan dolgot kritizálni amirõl semmit sem tudsz, vagy ha tudsz is, rossz forrásból. Am meg Si_Bei_Zai COFos, vagyis UF szövije volt. Eléggé el is vertük a sok PKzása miatt. egész UF demon tagozat KoS listán van.
4. Nemtudod hogy kell aláírást csinálni?
5. Mit kötöszködik itt mindenki? Free, ha te is a WT dropot vonod le abból amit faust ír, grat. halálszárny: PlayerVSplayer, PlayerKill. a Player kill a PVPbõl jön. aki PKzik PVPzik. nem? XD
PVP és Pk nem ugyanaz ne tévezd már össze !!!
Ha kiálsz valaki ellen az PVP de nehogymár az pvp hogy megtámadod aki herbet szed vagy cc be rohangál vagy bpn ugy hogy aztse tudja honnan jött az áldás !!
Ez a mentalitása sok UF ELITE meg HT-s nek is élükön Si_Bei_zai al !!
Ja és ha nemvagy büszke hogy magyar vagy akkor az a te bajod
De legalabb feldobtad a forum hangulatát kicsit ugyis nagy volt a pangás
Halalszarny STRATEGIST BEGGAR EC9 (HOLTPONT&BORLOVAGOK)
Én is remélem h kész lesz!!!
Unatkozom >< vlakivel kell dumánlom X-D
ma lett meg😊
Sajnálom, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
Ui: backpack nem kabáttal együtt esik (tudni illik)
Remélem mindenre választ adtam ha nem akkor irjatok további szép kis kitalációkat.
(ha PK zok több oka lehet a legfontosabb -ha a bandomba ölik a kicsiket/ha herbet lopnak/ha felidegesitenek/ha megölnek cc be mikor war buffom van akkor kezdek pkzni de nem is a saját klánomat hanem a whiteokat mivel csak ök ilyen jóindulatuak hogy war loss után le gang elnek cc 1 másodperc leforgása alatt...
a másik srácnak aki magyaráz "akit mindeki utál" ez nagyon nincs igy mivel nagyon sok barátom van és eddig csak az IRIGY magyarokkal volt összetûzésem.
BTW 5 bandból kirugtak >_< megint csak rossz infótok an skacok az UF böl kiléptem mert lehuzás megy ott (szegény haverom leadott 30 WT p@sst ,cserébe hoznak neki WT ruhákat ebböl anyit kapott hogy semmit azt mondták neki hogy csak backpack esett... (tudni illik backpack csak jacket el együtt esik...) szoval tisztelt magyar jóindulatu társaság hadjátok abba azt hogy engem fikáztok mert semmit nem értek a játékban és valakin ki kell tölteni hogy ti milyen nyomorékok vagytok,arrol nem is beszélve hogy hiányos infokat löktök be amiket kicsit megbolonditottatok a saját hülye elmebeteg elmétekkel). - akire ez nem vonatkozik azoktol ismét elnézést kérek-
U.I: kajakra nem merek lejebb olvasni miket találtak itt még ki...
minden nap lejebb megyek kicsit de kezd betellni a pohár 😊
mivel az oldal kész ugyvélem 8 max 9 re megcsinálják a játékot.
Legalábbis remélem!
Nekem is failed to connect update server-t ír. És utána már nem is engedi indítani.
Szóljon akinek sikerült bemenni és azt is hogy hogyan! 😊
Shiki 3 dolgot varációt mondott:
1. HACK
2. Leállították a servereket, mert akkora lagg volt.
3. Valami UpDate error történt, és így a serverek szétestek.
Remélhetõleg megcsinálják még ma.
Szerintem órák kérdése.
igen biztos a VGM meg a GM magába játszogat, tesztelik az uj mapot és röhögnek a sok koczkán hogy nem tud bemenni ^^
te ennyire okos vagy vagy csak tetteted ?
BTW most akkor kajakra elinditották a 2x xpt ugy hogy a playerek 90% a nem is tud felmenni? o.O