21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #8965 mért lusta vagy kimásolni? -
#8964 RYO. Ha nehézséget okoz a "url beszúrása" opció, pm-elj valakinek aki tud segíteni. -
RYO123 #8963 És aki szeret Pókerezni annak ajánlom a www.pkr.com -ot nagyon jó kis póker aki nem ismeri érdemes kipróbálni. -
RYO123 #8962 Dóziiiiiiiiiii ezek neked szólnak :
1.-
2.- http://www.meatrolled.com/ ezt neked ajánlom -
Dialosa #8961 Nem kis meglepetés!!!!!
Jó újra látni Gee!!!!
Mi van Veled? Hogyan vetted rá magad, hogy újra nekifogj?
Gondolom észrevetted, már nem olyan, mint régen!
Azért sok sikert!
Üdv.: Free -
kalidor #8960 Szia!
Menj be a gameguard mappába, törölj onnan mindent. Utána indítsd el újra a játékot, talán segíteni fog. -
#8959 Sziasztok!Ma elkezdenék játszani a 9dragons-al , de :(
Van egy óriási problémám :a gameguard a kliens elinditásakor hibát észlel (GameGuard initialization error ...)majd Ok-t nyomva Can't create triplex core -t ír ki nekem :( tudja valaki mi lehet a baj,mert már kezd elegem lenni a gameguardos mmokbol... -
Lory87 #8958 ÜDV NÉKTEK :D -
Lory87 #8957 hehe :P
Én is kiprobáltam a Metin2-öt gyenguska szegény , körbeszaladtam a pályán mint egy vakegér majd 5 perc után törlés lett belöle :D
Sok MMORPG-t kiprobáltam a napokban de 9D-The best , de csak akkor vagyok hajlando ismét játszani ha majd eltüntetik a reklámcsikot mert miatta nagyon laggol nekem a játék, de mivel ez nemfog bekövetkezni addig is leglább nemkockulok :) -
#8956 hehe...
Metin2 egy igazi trágyadomb. Ez igaz. De RYO-nak szólt... =) Mivelhogy Magyar nyelvű. XD
Ne csak majd egyszer gyere vissza, hanem mielőbb.
@ Gee. Jaja. Lett több kissebb-nagyobb változás. De üdv újra itt!Bár nem emlékszem rád. ^^ De azt látom, hogy jó allykban vagy. Szóval segítséged az lesz bőven. =) -
#8955 Ezer köszi!
Kb másfél éve nem játszottam, és hirtelen lett némi változás :D -
#8954 Sziasztok!!!
RYO és Dózi én letöltöttem és bele is néztem az általatok említett 2 mmoba és botrány!!! xD
Metin2 egyenesen fos 12sky meg még lehet szar is... xD
Rem minden ok a többiekkel és a ligával, majd egyszer visszamegyek :))
Sun max ha nem tudsz bejelentkezni akkor privibe akár megadhatod a loggodat és én megcsinálom a transzfert!
Béke -
#8953 A Death Valleys ad lvl3-ast. A piece of steel is collecthez kell, de azok csak kb. EC-től látszódnak. -
#8952 Hali!
El tudná mondani valaki, mire jó a piece of steel azon kívül, hogy elég sok clan contribution-t ad?
A collectible-szel meg mi lett? Régen a Valley of Hell-es lvl3 elixirt adott most meg 4-est? És a Death Valley-s?
Köszi. -
#8951 ha márt MMO akkor ezt érdemes megnéznetek,aszem 2010 be dobják ki http://www.youtube.com/watch?v=a0xRus8EtE0&feature=related -
bomb1111 #8950 Ezek szerint téves volt az "ingame GM messages" hitelességével kapcsolatos aggályom.Nem a krumplis mese változtatta meg a véleményemet-aggályomat,mert a kromplis mesét olvastam a 9d fórumon,hanem mert a mai XP event elötti GM bejelentések szóról szóra a tegnapi kétes bejelentéseket ismételte.Ez a pohár teli fele.Ami a pohár üress felét illeti,siralmas hogy az acclaim már csak ilyen "ingame messages" módon tudja reklámozni sajét termékét,mert az ADBAR főrtelem tartalmát eladta másoknak.Nem hiába mondják hogy a szegény embernek pénze sincs de esze sincs.Minden esetre levontam egy tanúlságot.Ezután lefekvés elött,az éjjeliszekrényemre egy vízzel tele poharat,meg egy üress poharat teszek.Hogy miért ? Mert ha netalán megébredek,lehet hogy szomjas leszek vagy lehet hogy nem leszek szomjas.
Jó éjt mindenkinek és még egy tipp,a szemüvegeseknek.Elalvás elött tegyetek szemüveget,hogy jobban lássátok az álmokat. -
#8949 Több ilyen 3x XP kellene :D
Amúgy azt mikor tudom "eldönteni", hogy milyen irányba fejlődjek (Blue Dragon, White Tiger etc.)? -
#8948 Az 1 milliárd az valójában 2moonsra vonatkozik 9d-ben "csak" 250 milliót lehet kapni, ha a krumplid a legtöbb szavazatot kapja...
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=100640
Persze hab a tortán, hogy a krumplit olyan cuccokkal lehet csinosítani, amiknek a legtöbbje fizetős. -
bomb1111 #8947 Szevasztok !
Valaki lenne szives egy rövidke leírást adni a "Dragon scale" meg a "Dragon tears" használatáról ?
Előre is köszönöm.
Ami a tegnapi szerver fönnakadást illeti,én fönt vóltam végig.Valami csoda fólytán nrm dobott ki a szerver.Viszont egy adott pillanatban megjelent egy "ingame message" ami arról szólt hogy ha akarsz nyerni 1 milliárd aranyat,lépj ki a játékból és menj rá egy webóldalra,majd onnan kövesd az utasításokat.Nem jegyeztem meg a webóldal nevét,viszont ami fura hogy a név semmi 9d re avagy acclaimra utalót nem tartalmazott.
Szerintem valaki nem acclaimos játszadozott az üzenettel,és hogy az acclaim megakadályozza a balhét,hírtelen letíltotta a GM tipusu ablakokat-üzeneteket,meg a GM ek rendelkezésére álló beállitísi eszközöket.Az is tény hogy egyszer csak megjelent egy üzenet,miszerint a 2x 2 órán át fog szaladni és a holnapi(tehát a mai)XP event 3x lessz.Érdekes módon a 9d fórumon ezt tagadta Drakenfly főmufti.
jó szorakozást mindenkinek -
#8946 Ryo! Ezt főleg Neked, mert megtanulhatsz Magyarul... ^^
Metin 2 -
DSUN #8945 Amúgy majdnem megszakadt a suívem ma reggel, amikor megláttam az 50% off-ot ... xD -
DSUN #8944 Köszönöm szépen mindenkinek a szép szavakat:)
Doz, most sajnos végleg abbahagytam..
Pot, Minél elönn felpróbálok majd menni, 1ik ismerősömhez majd elmegyek, mert vtam olyan hülye h letöröltem 9D-t..:D
Ryo, köszi a tippet, sztem én meg is próbálom ezt a játékot..:D -
RYO123 #8943 ezt most találtam olyasmi mint a 9d:
http://12-sky.aeriagames.com/ -
zsele1000 #8942 Száni! "Válaszd az életet!" Sok sikert hozzá! -
RYO123 #8941 Vanaki azt mongya, hogy 9d-t fel hackelték vagy nem tudom és álítolag össze akarnak vonni nirvanával de ez valami rosz pletyka lehet nem tudom.. -
kalidor #8940 Be lehet jutni végre...:) -
Fenyi111 #8939 Na most kezd elegem lenni....
lehet tartok egy kis szünetet ha ez így megy....
és visszakérem a pénzem :))))) -
#8938 remélem betolnak egy 4x bánatunkra -
#8937 Nincs event még egyébként. -
#8936 én meglepödtem volna ha csak simán betudtam volna lépni 2x re :) -
kalidor #8935 Valahogy meg se vagyok lepve... :) -
#8934 9d oldal is meghalt. -
#8933 Bardo halott. Pleasant a szerver dupla előtt pár perccel... Fórumra felmenni lehetetlen. -
VérGyurci #8932 Dettó... -
#8931 Sziasztok!csak én nem tudok belépni vagy alapból szar??? mindjárt event és ez meg szarakszik :-( -
bomb1111 #8930 Mea culpa -
#8929 és ahogyan írtam... Grafika miatt meg is bukott szépen a dolog. Na meg hogy van össz 1 szerver az is PvP. Karakterszerkesztés egész pofás. 2 faj van. A többit nézze meg az aki akar vele majd játszani. De az unreal motor nekem betett. Jah. És még ami fontos. FIZETŐS lesz. -
#8928 Sun! Az ajtót halkan csukd be, mert hangos lesz mikor visszajössz... =)
Hajrá srácok fordítsatok!
Émmeg kicsit tesztelem a spellbornt. (gépem grafikai teljesítménye miatt valszeg darabos lesz az első pillanattól, mint 2 moons) Behívtak cb-re. =) -
TeeBooh #8927 Elnézést a kicsit megkésett válaszért :P
A pontos állás:
/március 18. 22:00/
Hungarian Status
Await Translation:
12231 phrases
204054 words
Pending Approval
152 phrases
833 words
Approved Phrase
16109 phrases
238850 words
Azaz a napokban léptük át az 50% küszöbét ;)
De még mindig akár 204054 coint összeszedhet egy ügyes ember a fordításokért, vagy ~1300 darab BEt, vagy ~600 darab lvl 6 elixírt.
... Lehet József Attila mielőtt lefeküdt a sínekre Móricz regényének a címét mondogatta magában ... -
bomb1111 #8926 DSUN !
A hited segéljen.Remélem valami hasznod csak vólt e közösség érintéséből.Két dolgot mondanék még.
1 Ahogy József Attila mondta LÉGY JÓ MINDHALÁLIG
2 Az Euklidiszi mértan szerint egy egyeneshez,egy kivűl alló pontból,csupán egy párhuzamos húzható.Bolyai - Lobacsevszki szerint e párhuzamosok száma végtelen.Remélem te is fogsz találni végtelen lehetőséget hogy e közösség párhuzamába kerűlj.
Isten áldjon