21072
  • Imrex
    Tusyyyyy!
    30% offsale van és nemlátlak sehol!:P:D
    Bujj elő! =)
  • ToshiBá
    nemnem. Ezt kb Húsvétra tervezik. Acid fórum eventről írt.link
  • ReszegKoldus
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=102884

eddig ez a "bunch of events"
  • ToshiBá
    Valakinek van valami infója az Acid által meghirdetett "Forum Events"- ről? 2 napja harangozta be, hogy lesznek és hogy fél szemmel sasolja mindenki a threadot. De azóta kb semmi.
  • Lawless #9041
    igen is Master ....thx szóval még pár cucc kell hozzá de így már legalább vili ...koxi
  • Jani79
    Előszőr is grat Gábor nem semmi
    Law: Legjobb tudomásom szerint ez ugy müködik,ahogy rakod be a set többi darabját ugy lesz sorba a a fehérekből más szinű és akkor kapod meg. Ahogy tegnap is mondtam magába ez a wb nem nagy szám de a többivel együtt jó. Nekem ez a véleményem ,de ha megkérdezel tegnap ezt akkor is el tudtan volna mondani
  • Lawless #9039
    csatok skacok! elég sokat nemjátszottam és visszajottem voltam GCM-ben es találtam egy elég jónak látszó WB-t....valaki megtudja mondani h miért lilával van írva fent is és aztán még 1xer van írva fehérrel a tobbi kozott (pl a DMG150 lilával aztán meg 150dmg fehérrel) ezeket nemnagyon vágom...ja és még annyi h idetexek egy képet amit találam CS6os és amim van az 2nd role monk cucc amit kaptam! gondolom a cs6os jobb de megkérdem márcsak a lila miatt is mert valaki bexélt nekem h egész set kell belolle de nemtudom h akkor milex ha meglex egész set! pls valaki írja már le hogy is van ez! thx elore is

http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1eI9u9

<a href="http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1eI9u9" target="
  • Imrex
    Grat Gabi!
    Tusy ha minden igaz írtam privát üzit olvasd el légyszives és válaszolj!
    Ha mégse kaptad meg akkor majd leírom itt újra!
  • Lory87
    VAAAA GRAT GABIIII :DDDD VAAAA
  • DSUN
    GRAT Gabinak!!Adjátok át neki gratulációmat!!:)
    Szép estét mindenkinek.
  • ToshiBá
    Van szerencsém bejelenteni az első (nem kérek ellenkezést! Ő az első) Magyar Hermit szintű játékost itt is. Grat neki mindenki!

• Geeforce
    Hali!

Én kaptam Cof-ban egy SM3-as Hermit daggert, sebzés nemtom jobb-e, 0/3 hardness, és 3 slot. Odaadtam havernak őrizze meg, még másik karival átveszem tőle ha kiérünk Cof-ból, erre ő beadta NPC-nek, merthát nem tudta, hogy ez különleges. -_-
    Ennyit erről.
  • bomb1111
    vivian09

Aspirant

Posted: 03 Apr 2009 06:02

yes there are some high level Hermit Wep. I believe is rare..
    one of my friend got a hermit dagger with 3 slots in LD dungeon today.
    It's LM6 Hermit 3 slot dagger is the same damage as New-LM6 dagger.
    Little less than LM6 BD dagger. I hope refinement rate is better then LM6 15%

Ha ez igaz akkór nem csak 66 os szintü Hermit fegyókat illesztettek be hanem nagyobbakat is.A sebzés megegyezik a New tipusu fegyverével,tehát valamivel kissebb mindt a Blood Dragon New fegyveré.

Kellemes hétvéget mindenkinek.
    P.S. Nekem egy FD-s 3szlottos Hermit vacak esett a jeges térképen,GL 3 as elefántból.
  • RYO123
    ja és Zole Tessék

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=102585
  • RYO123
    Ha ennél ütöttél vagy lőttel már nagyobbat akkor grat ;D

ha nem müködik: http://noob.hu/07/0402/lolz.JPG

• Sixtail
    White térképen sehol...
    Ha jól emlékszem CoFban dobtak ilyeneket a mobok néha.
    CoFon kívül ez csak fekete térképen esik. Ez van.
  • herceg90
    hy whit klánosok bardon hol tanálok olyan mobot aki gunpowdert dob és hogy hivják
  • ToshiBá
    nem nagy durr... :( Azt reméltem valami kis Húsvéti előkergetőzés lesz. Mindegy.
  • ZzoleE
    Jó reggelt :
    Na itt az új pecss:

"Acclaim Acid
    9D Admin
    Post Posted: 01 Apr 2009 05:34

Hi Players,

Updates from Patch 77

1. New Dungeon outfit set added (for all dungeons)
    2. Items required to complete collection for Vault of Rising Dragon Passes now drop in NSIP also.
    3. New weapons - Hermit's weapons added (from normal mobs below level 66)

Modifications:

1. Cannot use Couriers Guild Transport Pass, while talking to NPC
    2. Quest Bug Fix : Red Orchid and Black Orchid (Sacred Flower RTD)
    3. Weapon Collection : GB1 Lightning Axe at Hangzhou fixed
    4. Vault of Rising Dragon dungeon giving purple run for red passes and vice versa - Fixed
    5. Area Title showing different names instead of the actual name, while entering villages - Fixed

Thanks,
    Acid "

Az új rucikról kérek képet ha lesznek, köszi :)
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 01 Apr 2009 07:40

We are going to be launching a patch tonight. I or Acid will be posting the patch notes soon.

I'll update here when we bring the servers down, but it should be around 6pm PST.

Nem kell megijedni. Ez nálunk majd csak hajnalban lesz valamikor.
  • Lory87
    A Dungeonos Elixireket nemlehet, Csak az olyanokat lehet meik Elix neve mellett nincs ott a dungeon :)
  • herceg90
    hy all még egy kérdés hefeiben az elxir refinerbe hogy kell berkani a elixiriket bárhogy probáltam nem engedte pedig meg van az összes
  • P0Th3aD
    Axe probléma letudva. Nyugodalmas jóéjszakát, nekem az lesz tuti
  • P0Th3aD
    5 ember kell hozzá egy partyban, és indulovárosban kell csinálni. ugyemléxem annál aki adja a klánpontokat...természetesen az 5 ember egy kaszt legyen :)))

Fiuk Lányok akinek van ec12 BDs axe sima, azt megvenném...és lehetőleg bardón xD

THX béke
  • herceg90
    hy all bandot hogy lehet csinálni?
  • ReszegKoldus
    Állította valaki az ellenkezőjét?
  • Sixtail
    Én sen fejezhettem volna ki szebben...
  • Dialosa
    Nem az epi teszi a playert.....
  • zsele1000
    Na igen. Ha jól tudom, akkor TGW epije Bardon csak 4 magyar játékosnak van meg. Fed, Zseb, Lin, Tee. De lassan eljön a mi időnk is. :P
  • ReszegKoldus
    Ja..LD dungeon epik még nekem is hiányoznak.
  • ToshiBá
    Cink. Nekem megvan meg Mei Shan is... Csak YDSoC (BDF&R pipa)meg TGW hiányzik. =) És persze Rising Dragon meg Declining Sun (ha ezek lesznek LD dungeon epik)
  • ReszegKoldus
    Hajrá! Szerezhettek végre Meng Mian epit
  • ToshiBá
    Acclaim Wizsat

9D Admin

Posted: 29 Mar 2009 12:36

Hi Players

Today, 29th March 2009, we are conducting boss spawn event for one hour after weekend 2xp event on all servers.

Event Timings :

6 PM GMT : BARDO
    6 PM PST : NIRVANA
    7 PM PST : ASURA

Thanks

Gabi/Kami!!! Itt a Ti időtök! ^^
  • ToshiBá
    Felhívnám a figyelmedet, hogy ez NEM +10... +10 en kb 1.6-1.7k dmg-re lehet számolni (refidmg). És mint írtam: "A legtöbb +8 alatt megáll..."

Ez a kis szar jelenleg kb 200 dmg-vel erősebb, mint a régi tipusú GL +9 saber. És 0/3 Hardness possible.
  • Geeforce
    Szép, szép, én egy +5-t nem tudok összehozni törés nélkül :D

Amúgy megint szarok a szerverek, vagy csak nekem dobálja az errorcode-t folyamatosan?
  • cucu00
    cs12 bd spear +10 dmg: 594-1089 +19..
    és ez már nem +200 dmg
  • ToshiBá
    A válaszom : Igen azért lehet.
    Az én kérdésem : Megéri szenvedni BD vel ennek tudatában? A legtöbb +8 alatt megáll.(sőt van ami +4 en kukában végzi 0/0 án) A klánfegyók is (a bruti critesek). A merchant fegyók is. Megéri az a +200 dmg az idebajt?

Nekem nem.
  • ReszegKoldus
    Ok, ezekből kettőt adj nekem, a harmadikhoz gratulálok :D
    Egyébként lehet hogy épp azért lehet hardness nélkül ilyet, mert nem BD és nincs semmi speckója?
    Nem értek hozzá.
  • ToshiBá
    pfffff!!!! Máskor meg egyik se mükszik.. LOL
  • ToshiBá
    Inkább ehez lécci!^^ Tudom nem BD, nincs semmi speckója... De akkor is!! Lehet még hardness nélkül szépet alkotni.^^

[IMG][/IMG]

Valamelyik csak mükszik... =)