9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, hogy így kérek infókat, de ma este 11 elõtt nem fogok haza érni, akkor pedig már nem nagyon fogok játszani, de azért a holnapi 2XP-re szeretnék képbe kerülni.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nálam a lvl4 BM-el együtt is csak egyszer maxolt három kísérletbõl, bár azért a max-1 se olyan rossz, nem is akarok már foglalkozni vele - csak a lvl5 se adjon ennél kevesebbet... <#kacsint>#kacsint>
Const: +20 (LV4et 4x próbáltam, a többi egybõl max.)
STR: +19 lv5 1 hiján maxolt >.< >.< >.< >.< >.< >.< >.< >.<
wis, ess: +14 essence lv2nél 3próba volt.
wisdom: maxolt.
amúgy: lv4 BM és BSM nélkül is maxol. nekem az essence, wisdom egybõl maxolt BM és BSM nélkül.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Elixirek? Hehe egy kis bíztatás : már 10 drb lvl2es dex elixirt nyomtam be, és még mindig csak +1 >;;< ...Én má fel is adtam...Azé sok sikert! :-)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Sok sikert!!
Ja, Lvl6-hoz látott már valaki supplementet? <#vigyor1>#vigyor1> Na nem mintha nekem lenne olyan, csak úgy kérdeztem...
Fórum fõoldalt betöltöd -> balra fent Fórum menü -> Beállítások -> Aláírás mezõt kitöltöd és már meg is van az alsó szöveg <#hawaii>#hawaii>
És semmi esetre nem szeretném ijesztgetni az embereket^^
Amúgy azt az izét alulra én se tudok csinálni :-) Várjuk az infót^^
0.10% / mob...ohhh de jó is volt ^^
Na jó éjt!^^
kicsit már kevesellem a 0.10%/mobo. Pedig ez még nem is olyan kevés
Most meg? Az SM olyan alap, mint akkor az FD.
Hiába. Változik a világ... 😊
Live: DoZeR 982
Nem mintha annyira szertenék villogni a kilétemmel... 😊
De jó tudni azért... 😄
Live: DoZeR 982
Bár az is igaz, eddigi tapasztalataim alapján 10 emberbõl kb. 1 marad aki viszi a karakterét hosszabb ideig is.
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Viszont Marvi, neked van egy jó hírem : ha te szereted a végtelenül hosszú grindet egyetlen szintért, semmi változatosság nélkül, questek nélkül, akkor megtaláltad a neked való játékot... :-)
Egyébként, ha nem szereted a questeket, késõbb már nem kötelezõ csinálni õket, bár azért ajánlott, mert adnak XP-t, meg néhány egész értékes cuccokat is, mait vagy elhasználsz, vagy eladod. De csak ezt a questet kell végignyomnod, hogy bekerülj a klánba.
Idõvel lesznek questek a többi térképen is.
nem tudtam megérteni hogy tok belépni a Heavenly Demonokhoz...volt valami liba akinek ismételgetni kellet amit mondot aztán átmeni egy másikhoz, leverni neki 3sirkövet idõre aztán visza a másikhoz, piát vinni neki....de igazábol nem sok minden változott....lehet csak álmos vagyok már....vagy szimplán béna...de már nagyon be akarok lépni mert fejlõdni szeretnék tovább😊
ha valaki tudja mit szerencsétlenkedek el irjon! mindenféle tanácsot szivesen fogadok.....letolást meg bénázást meg hanyagoljuk....jogomban áll balféknek lenni😄
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
keresnem kell egy sebzett farkast, valami faládikot vagy mi a bánatot és gõzöm sincs merre induljak el....
aztán pedig még egy olyan kérdés hogy olvastam vagy itt vagy másik forumba hogy lehet majd ujra elosztani a pontokat....az vonatkozik a stregnth-re meg wisdom-ra meg ilyenekre is vagy csak a fegyver mesterségekre?
Nagy egyelõre ennyi...ha megin nem tok valamit ugyis irok😄
A grindelés alatt mit értetek?? Még csak most kockásodom, segítséget köszönöm😊
A mostani tudásom szerint én ennél többet nem tudok bele tenni a karakterbe.
Tirranda/ BoT healer
Ja egy pár rövidítés Hieii nek :
pvp - player vs player
pq - party quest (questek amelyekhez több ember kell)
cc - conquerors cave vagy cave of conqueror (ez egy hely ahol lehet grindelni, de óvatosan, mert ez egy pvp zone)
pk - player kill (vagyis ha pkzol akkor megölsz egy másik karaktert)
ks - kill same (ha ugyanazt a mobot üti 2 vagy több kari)
És van még egy csomó, de most lusta vagyok leírni...ha érdekel még vlmi, csak kérdezz :-)
Tirranda/ BoT healer
Tirranda/ BoT healer
De az utolsó mondata az nem ott ér véget, hogy "a 3. pedig..."
Ugyanis van még 3 klán! Ne tessék elfelejteni a jó fiúkat se ( fehér klán )! >;<
Ha vagabond vagy, akkor még oda is beléphetsz.Ezek pedig :
1. Wutang
2. Shaolin
3. Beggar
Tessék meggondolni :-)
Amikor akarok belépni akkor csak Nirvana meg Azura van!!
Bardo eltûntxD:S:S
Csak nekem van ez vagy másnak is?
Tirranda/ BoT healer
pvp?
pq?
cc? stb....
köszi
Tirranda/ BoT healer
Elõször is questeket kell csinálni hogy beléphess bármeik klánba, ezáltal lehetoséged nyilik majd uj képességek tanulására, a legtobb klánban gathering chi 1-tõl már tnaulhatsz alapokat, de gc11en már a heavenly demonnál is (az ahol te vagy most), és a tobbi klánnál opening chi 1-en (az jön a gathering chi után, szoval neked még 2 szint) válthatsz kasztot, hogy mien irányban akarod tovább fejleszteni a karaktered klánon belul. 4 lehetoség van, warrior, nuker, hybrid és healer. Ha beléptél 1 klánba, már nem lehet váltani, szoval ott maradsz orokre. Ha esetleg nem a heavenly demonba akrsz belépni, hanem 1 másikba , akkor át kell menni annak a területére. (Mount Yanmo- Heavenly Demon, Zixia Dong- Sacred Flower, a 3. meg a Brotherhood of Thieves)
Tnap este kilenc felé találtam rá véletlen erre a forumra ahogy böngésztem a témákat és némi olvasgatás után fel is raktam a game-t....elég jo kis játék meg kell hagyni de lenne egy pár noob kérdésem😊
elõször is....az USA szerveren vok fent és a Mount Yamo területen kezdtem...namármost ott a kinalhuato dolgokat kitanultam és nem tudom hogy fejlõdhetnék tovább....questeket nem nagyon csinálok inkább csak farmolok....most gathering chi lvl 11-en vok és láttam már látványos dolgokat....pl a futás...meg ilyenek....azokat hogy érhetem el? vagy questelni kell hozzá?
a másik a klánozás....olvastam a sugoba hogy a heavenly demon(aszem ez a neve) klánhoz nem is érdemes opening chi 6alatt probálkozni....ez mind szép és jo....de ha én egy gyengébb klánba akarok mondjuk belépni azt hogy tehetem meg? meg hol? meg mikor? és ha beléptem utána már nem mehetek át máshova? olyan zavarosak a dolgok...nem igazán tok kiigazodni😊
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League