21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#9085 Ilyenkor nagyon nehéz bejutni fórumra. Én bent vagyok de még semmi hivatalos. Csak a játékosok gyalázzák acclamet. -
bomb1111 #9084 Most látom hogy a weboldaluk is bedöglött.Tehát egyértelmü.Megkezdődött a Húsvéti event.
Jó szorakozást
-
#9083 nem csak készítik a husvéti 10x eventet -
bomb1111 #9082 Hmmm.Azt hiszem meglocsólták a szervert.Vagy a nyuszi elrágta a tápkábelt. -
#9081 Köszi! Csak egy gondolat tőlem minden 18+ játékosnak. :) -
#9080 Bár nem támogatom a politizálást semmilyen játék fórumon de ismét kellemesen csalódtam Dózer kollégában :) -
#9079 Kellemes Húsvéti Kockulást Kívánok Mindenkinek! =)
-
Dialosa #9078 Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!!!!
Na és persze jó játékot! -
Dialosa #9077 nem állt szándékomban reklámozni (nektek akartam csak jót), én kérek elnézést....
Főnök, Neked meg -
#9076 Nyílván a társaság okolható érte de télleg visszajárunk ide,másnem kis infó szerzésre,hogy mi lehet a "régiekkel"/s titokban irigyeljük őket a kitartásukért :)/
Free apó tőled meg nem szép hogy holmi aijont reklámozol itt mikor tudjuk hogy a Blade&Soul sokkal jobb lesz XD
Végül is meg mindegy mert előbb utóbb úgyis összefutok veletek valahol,valamelyik bugos npc előtt,addig meg mindenki azzal tölti el idejét ami a legkevésbé idegesíti/én pl rohangálok megint mert az jó a kis habtestemnek/
Viszont Ravent ha látja valaki zavarja el hozzám léci mert nem láttam már vagy 2 hete,kezdek aggódni hogy megjavult -
Dialosa #9075 mellesleg úgy kezdtem "off"
látom kötekedős időszak van, ezért elmagyarázom miért írtam egyáltalán ide:
tehát, a játékos ismerőseim kb 60% a még mindig ezt a "szart" (ha már 9D fórum) nyomja és szerintem mindenkit érdekel egy esetleges jónak mondható új MMO elérhetősége
nyilván akit nem érdekel, nem nézi meg és többek közt ezért nem raktam képeket sem (MadeInHell)
ide tartozik még, hogy sokan, akik itt játszottunk hónapokig, évekig a mai napig visszajárunk ide és olvassuk a fórumot, én rájuk is gondoltam
azért köszönöm, hogy felvilágosítottatok, ismét okosabb vagy inkább bölcsebb? lettem
jó játékot mindenkinek -
#9074 Bocs a triplázásért, de az előbbit meg én szúrtam el. Na most remélem összejön.
-
Bocs a duplapostért, de SG már megint b*zul... -
#9072 Asura szerver furi hekkere ismét hallatott magáról. Utoljára ugyanezen a néven csinált +12 es sabert 1k crit ornamenttel. Akkor bannolták. Most megint ő de már FD... No komment. Valamit tud az tuti mert most 2 +12 es sabere van és 200 def ornamentje. XD -
#9071 Bocs Free!
Ez még mindig 9D fórum...
Most néhány infó Acclaim jövőbeli elképzeléseiről.
Most Szerdán egy nyílt beszélgetésen (Acclaim és Indy21) elhangzottakat fogok írni.
Májusban tesztjelleggel lekapcsolják a mindenki által szeretett AD bart.
Változtatni szeretnének a Prémium csomagok tartalmán. (valszeg bővíteni a szolgáltatási listát)
Aukciós házak bevezetését tervezik. (vége az örökké online állapotnak :) )
Vagabondoknak egy saját klán.
És lassan érkeznek ADV klánok is.
Tömören ennyi. -
#9070 EC6
Szó sincs ilyesmiről, csak annyi az egész, hogy most van egy role, akármi diamond monk, fire demon stb 2nd rolenál elé kerül hogy Senior, utána lehet később új skilleket tanulni, meg némelyik már meglévőt 10-es szint fölé fejleszteni. -
herceg90 #9069 hello hallotam valami 2 dik kaszt választásrol az majd hanyas szinten léeszés mit jelképez monjuk most hybrigyvagyok akkor ott azt választom wari akkor megmaradnak a hygbes skiljeim és mellé jönnek az ujjak és nem arra a kaszt váltáésra gondolok ami ha elbaszod akkor lehett ujbol -
#9068 Elnézést kérek Dialosa -
Dialosa #9067 nem kommentálnám a hszed, ha nem baj..... -
#9066 ha már ajánlasz képeket akkor szurjál be 1-2 öt vagy találjam ki hoyg mi van veled UI:ittam nem ér -
Dialosa #9065 Off
amikor van kis szabadidőtök, nézzetek át Aion fórumra
elindult a Kínai OB, sok magyar tolja, képeket ajánlom figyelmetekbe
üdv. -
Lory87 #9064 hehe régen is ilyen volt a szerver ,látom most is ilyen és nagy a valoszinüsége hogy ilyen is lesz ... Levélben küldok nekük egy atom bombát attol majd észheztérnek :))) bár engem nemzavar hisz már nemjátszom :P most jöttem haza melobol reggeltöl dolgozom és mellette lvl up-olok (edzés 6000-el) De sokszor jolesne leGrindelni pár Moobot és Noobot, de NEEEM mert akkor megint el kockulok hehe -
#9063 Hát ja. Van egy rakat buffolni valóm. És még mindig nem enged be. Na persze szép h lesz kompenzáció, de ez főleg annak jó, aki ma is tudott játszani. -
#9062 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Engem most ez nem vígasztal annyira, ugyérzem mint sokan mások szivesen loggolnék már és játszanék kicsit.
Gyökerek csak elrontják az ember örömét...
Kitartás -
#9061 Dear Players,
There will be compensation on weekend 2xp event due to the login issue tommorow, that is 3xp for 2 hours instead of 2xp.
This applies on the servers which are affected.
Thanks -
#9060 Persze, hogy alig voltak :D még mindíg nem lehet bejutni, nemhogy eventre :D
Gondolom eszük ágába nincsen kompenzálni a jónépet.
Acclaim te kalap *************************************************** -
#9059 valai= valaki -
#9058 kb 20 perce lett vége az eventnek. alig volt fent valai. whiteok nyerték a wart (milyen meglepő). -
#9057 Dettó. Egy talicska ló****t nem ér ez a játék. -
#9056 Hiába, ha még mindíg nem enged be :D :@ -
#9055 Az event még tart. -
#9054 Egy nagy túrót. Még mindig -1. de nem baj. elvok én itt írogatok. remélem nem tolnak le offolásért. -
#9053 beengedett a honlap. remélem a szerverek is mennek. -
#9052 Mondjuk az amcsi szerverek is zöldek, Bardó fehér. Szal valószínű h a gm-ek anyjai csuklanak rendesen. -
#9051 engem csak levágott. azóta se tok visszamenni. -
#9050 De a legviccesebb az, hogy ilyenkor még a hivatalos fórumra se lehet ránézni, hogy mi a pacikaki van, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami persze nem jó :D
Acclaim rulez! -
#9049 remélem 1 darabig nem is lesz és holnap bedobnak 4x eventet mert ez márt el van b...va
-
#9048 Ah én örülök neki mert fél 7 kor áramszünetem volt és fél óráig nem volt netem világgá ment:-)
-
#9047 Jah. Hogy dugná fel a Sucklaim a tetves játékát oda ahova való. Dupla alatt error code -1. Remélem lesz vmi kárpótlás. -
#9046 Már megint szar a szerver! :@
Errorcode -1
Dupla közbe! Anyátok!