9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok.mtgtudná valaki hogy a deep friendshipII-nél mit kell csinálni??
ToshiBá
Ez a csere csak akkor éri meg ha a kraktered nem nagyobb FC12-nél.<#nyes><#nyes>
Bár én személy szerint már GB-n is cserélnék ha nem tudnék senkivel se dumálni a szintemen/ bandomban Magyarul. De Te tudod...

Live: DoZeR 982

Nem értek vele egyet, hogy át kell menni Bardo-ra. Asura-n is rengeteg magyar van. Lehet, hogy néhányan abbahagyják, de ránk hagyják javaikat, ezzel is erõsítenek 😊. Folyamatosan találkozom újabb magyarokkal és más nemzetekkel is jól lehet haverkodni, némi angol tudással. Na meg ha átmennék Bardora, újra kellene kezdeni. Az csodálatos lenne 😊.
Atkamon
Nem olyan sötét az😛 Csak kellett valami jó név ami jól kimutatja a külömbségeket😛 Mindkét oldal nagyon jó szerintem nekem a fõkarim white-os de még van melette két black😉 jó játszást😛

Ecoterrorist
Szaszszevasz all!
Régóta tartó kockulásom köv. állomásaként a 9D-t szemeltem ki. Silkroad, KSRO, Cabal, Voyager Century, Archlord és még sorolhatnám után igencsak hengerel a cucc. Aszem kattanás lesz megen😊
Asura, Bardo? A karim már megvan és nem valószinû, hogy ezért szervert cserélnék. Én az Asura-n vok és természetesen a sötét oldalon!😊 Nem is volt kérdés számomra, mert úgye Dark Side Rulezz! A lényeg, hogy kb. 3 nap után vagy 4-5 pörkölt fun Hun-al taliztam.
Pseudo-White néven megtaláltok...

na csapasd!...

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

skrimer
ÉN még nem engedek a csábításnak 😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Nem. Nem lesztek többen. Úgy jártok mint én Wow amcsi szerveren. 5 magyar volt, aztán csak 4,3,2, végül maradtam én. Na akkor jöttem át eu szerverre. Nektek is ajánlom, gyertek át Bardóra.
Egyrészt itt vagyunk a legtöbben, másrészt meg fogjátok unni, ha nincs kivel beszélgetni stb.
skrimer
Law,látom kifakadtál😊
Amugy nézd a jó oldalát,ennél már csak többen lehetünk 😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

bocsi Yunk rosszul fejeztem ki magam 😊 nem haldoklik hanem halott 😄 ! ha van is fent valaki az te,jani meg én vagyunk 😊 és nemcsak reggel nyomom 😛 hanem amikor van idom 😛 ! ja jani hétvégén kozkívánatra más elfoglaltságom van...hisz tudod 😊 ! na erre vártam ki fog visszaírni ! de mondjuk Yunkra meg janira számítottam és be is vált ! hát azért Nirvánán mert a szivemhez nõtt..ide regeltem még akkor amikor asura tervben se volt és jó is itt! már nincs kedvem máshol kezdenni..akiket ismerek azokat bírom azt a pár személyt és talán már itt 1 karit végignyomok 😊 és ez lesz a 9D már csak családias osszejovetel 😄 !

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Mint láthatod, vannak mindhárom szerverrõl néhányan. De legtöbb magyar tuti a Bardo-n van.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

ToshiBá
Nirvánán haldoklik? Akkor miért ott tolod? Bardo legalább Európában van... <#nyes>

skrimer
Law ne mond olyat ami nemigaz.csak te jáccol reggel amikor senki nincs😊

Nem voltal Law hetvegen azert nem lattal <#nyes>
Jani rég láttalak...😞 Nirvánán kb haldokloban van a magyar klán 😞 ! de azért én akkor is végigviszem 😛

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

na thx nem kellett a veger irasjel xD thx
azt szeretnem megkerdezni hogy az itt levok tobsege a Bardon vagy az Asura-n gamel?
csak azert kerdem mert ha vannak az Asuran akkor mek oda egy Shaolin karit csainalni ^^
Hali
Annál a questnél azt hiszem le kell hagyni a mondta végérõl a pontot vagy lehet felkiáltójel van nemtom már... lehet rosszul emlékszem de egy próbát megér 😊

asd

Ave mindenkinek!

Ismet kerdessel fordulok hozzatok. Remelem uti a szintet es nem trafalok bele valami noobsagba, dehat haladni kell ugyhogy kerdezek😊
Master Xu's Lost tresure. Na ezt lenyomnam mar a torkan Xunak Piaonak vagy akarkinek de nem tom megcsinalni a kuldit.
Szoval oljek le 10 Suspicious travellert. Megvan. Erre elklikkeltem a szoveget lag kozben es most allok azzal hogy "visit Piao Daiming".
Persze az csak "Talk"-ra hajlamos semmi egyebb. Olvastam h kell a WuTangFistCheng2, stb meg a Divine Sword VI kuldi. Megvannak.
En rontottam el h elklikkeltem de meg feladni sem tudom h elolrol kezdjem. Ha valaki tud segiteni maghalalom Asuran.
Koszonettel: ZoraChang
Atkamon
ó Szia Taung:p én vagyok Chao😛 sajna nem tudok segíteni a questel.

ha vki el akar erni a geme-ben akkor a Bardo seron vok Yanom a demon neve, de lehet hogy Taung neven talaltok meg 😉
cs all! nekem van egy alacsony (losing self6) karim a heavenly demonnal es elakadtam egy qestnel. :S a neve : Soul Mound
megoltem a 10 gyereket es utana azt keri hogy ismeteljek meg vmit.jo latom is hogy ott van de egyszeruen nem fogadja el :S azt szeretnem kerdezni hogy mast kell-e beirni vagy vmit meg kell-e csinalni elotte??? pls help
hierro86
Köszönöm a segítséget, remélem beválnak a tanácsok! 😊

Hasonló problémám volt nemrég, csak nekem nem is indult el a frissítés.
Probáljon egy másik verziót letölteni és azt felrakni. Nekem bejött😊
Van valaki Asura-ról?
Figyelni kell, mert egy Masked nevû Black egyén átjárkál gyilkoni Jinanba.
Ma végre sikerült elkapnom.
Tudja valaki hogy mehetek át én a Blackokhoz? Vettem maszkot, de mégsem megy. 11k darabja.
Egy megoldás van, vki írta alant: ki kell írni cd-re vagy dvd-re ott, ahol fut rendesen, a teljes telepített könyvtárat, aztán szépen átvinni a sráchoz.
Atkamon
Ne légy gonosz xD

hierro86
Sziasztok! Egyik ismerõsöm nemrég telepítette a játékhoz szükséges programot és amikor az elsõ játékindításkor letöltené a frissítéseket, akkor 11% után a skála megáll és több óra hossza után is stagnál. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm elõre is!

skrimer
Nem bánom hogy Nirvánán vagyok,sztem Barora regelt😊

Atkamon
Ez nem chat, foglald össze amit írni akarsz légyszi. Amúgy nem tudom mi a probléma sajnos. Én Bardon vagyok.

4szer irtál egymás után, nem lesz ez igy jo. És 8 percnél kicsit többet is várhatnál a válaszra. Mellesleg igy "valami hiba" alapján nem fog tudni senki segiteni. A szerver meg Bardo ahol én vagyok.
am ti milyen szerveren vagytok?
pdig már revolving chakra 2voltam nem igaz hogy senki se segít<#rinya>
tud valaki segíteni?
segítség lécci<#help> amikor belépek a 9dragonsba akkor és ha töltöm az életem ki ír valanmi hibát nem segítene valaki sürgõs lenne
Majd eccer, egy messzi-messzi galaxisban <#vigyor3>
császtok na megjött az uj map+az uj skillek ?
Jaja, talán majd 2050-re lesznek <#wilting>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Atti12
nincs. Csak lehet venni hozzá olyan cuccot amivel segíted magad. Pl xp növelõ stb stb.

Rolka
Amúgy ebbõl van fizetõs változat is? Ha igen mennyi havonta és mennyibe jobb az ingyenesnél?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ToshiBá
Hát ja. Adv klánok majd kb nagyon sokára lesznek... Pláne az acclaim tempóját ismerve... Decemberben valamikor megvillantották az új mapot. Na azóta sincs. Adv klánba meg lvl 150 fölött lehet belépni kb. Szóval csak nyugalom. Jelenleg Crimson Snake 1 a max LVL, amit el lehet érni (lvl 121). Na ennyi.

Advanced klánok még nincsenek a játékban.
Udv mindenkinek!

9dragons kiralysag stb szokasos... szerintem is😊
De van nehany gondom a szamokkal. Eloszor ugy tunt, hogy az a 9 az 6, +vagabond😛 Aztan megfejtettem en hogy van meg 3 advanced.
Na de mi van veluk? Nem sokat tudni roluk:
-White: The Disciples of Iron Fist
-Black: Black Dragon
-The Union of Noble Families
Csak ha mar az egyik utat maxra vitted lephetsz be.

Jo lenne tudni hogy ha tudnak milyen skilleket tanulhatnak, mi lesz az addigi klanjaval, skilljeivel, stb...
Arra is kivancsi lennek lehet-e klanbol kilepni.
Meg lattam lattam valahol hogy a Vagabond is kulon le van irva. Lehet hogy azt is "maxolhatod"?

Ha valaki tudja hogy hol olvashatok ezekrol az segitsen legyen oly kedves.
ToshiBá
1.: Nekem is Vistám van, és mûködik rendesen. 2.: Az emók néha allergiásak a fegyverekre, pláne ha refinelve vannak. A písz módot remélem nem felejted el mellesleg... <#eplus2>

o_O
Ezeket mind használhatod is,lol
A numpaddal is aktiválhatod öket (0-9) , csak a "deep bow" meg a "handclap" nincs a numpadon. Ezeket simán beírod a chatbe és akkor aktiválódnak. Habár ez a 2 nekem nem mindig akar müködni ...
--------------------------------------------------------------------
@Elda :
Az sok mindentöl lehet...
Lehet h egy program nem tetszik a GGnak, lehet hogy egy driver régi (vagy új...nekem má azé is kötözködött >;;<😉, vagy lehet hogy az operációs rendszert nem szereti...
Viszont a hivatalos 9D fórumon van egy olyan téma hogy : "Vista users look here" vagy vlmi ilyesmi...sztem ott egy kicsit körülnézhetsz...
Mivel én nem Vistát használok, ezért többet nem tudok ennél...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Sziasztok!

Azt mondja meg már valaki nekem, hogy Windows Vista alatt miért van a Gameguardnak 114 hibája, ez ellen mit lehet tenni?

Köszönöm!
Marvi
jah és mégvalami....az ilyen emocion cuccok mint az integetés meg leülés...láttam hogy vannak a játékban de gondolom nincsennek kész...azok még valaha potolva lesznek egy patch-ban vagy arra ne is várjak? csak mert egy MMO-ban jo ha van ilyesmi sztem😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Marvi
noh....megvan a következõ kérdésem...a tata HD-ben a cave of light-ban adott egy olyan questet h Nocturnal madnes....azon belül looking for Hua Yan és meg kell találnom Xiao Mimi férjét valami Tie jiasan-t ésbizonyitékot kell találnom a Hua eltünésére...jah és ez road of the dragon quest....
na ez mind szép és jo...de nem találok se xia mimi-t se pedig tie jiasan-t....szal valaki aki esetleg tud segiteni hogy merre menjek jo lenne!
elõre is THX

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

ToshiBá
Persze hogy van premiumosoknak... Felnyomták a "10-et +20 allra, meg adtak hozzá néhány crit., meg def. bónuszt. DE A FENE EGYE MEG!!!! HÁT MÉG EZ IS BUGOS!!! LOL!!! Nem tölti fel a medi rendesen se a HP-t, se a VE-t... <#gun>
Szép kis akció mondhatom... <#violent>
Szóval kb ennyi. Gratula az Acclaimnak!<#mf1>

skrimer
CC ben is van változás!valami áram lecsap rád az ajtóknál.adja a eV-t😞

Köszi a választ, akkor nem fogok ezért rohanni haza, csak hogy láthassam a frissítéseket.
A prémiumos buzera szerintem annak a jele, hogy nem megy igazán jól a bolt, ezért vannak az állandó akciók, hogy minél többen fizessenek. Bár azért annyira nem bánkódom, legalább lesz esélyem ledolgozni a 6 szint hátrányomat ^^

Hát semmi új...a szokásos...a bugok kijavítva, meg természetesen item mall valami újítás...nekem nem tetszik...(increased premium package effect >;;<😉 pff most mennyi xp bónuszt fognak kapni azok akik fizetnek? 500% ot? Ehh...
Tudom hogy van aki innen is használja, de nekem akkor sem tetszik...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"