9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én személy szerint már GB-n is cserélnék ha nem tudnék senkivel se dumálni a szintemen/ bandomban Magyarul. De Te tudod...
Live: DoZeR 982
Régóta tartó kockulásom köv. állomásaként a 9D-t szemeltem ki. Silkroad, KSRO, Cabal, Voyager Century, Archlord és még sorolhatnám után igencsak hengerel a cucc. Aszem kattanás lesz megen😊
Asura, Bardo? A karim már megvan és nem valószinû, hogy ezért szervert cserélnék. Én az Asura-n vok és természetesen a sötét oldalon!😊 Nem is volt kérdés számomra, mert úgye Dark Side Rulezz! A lényeg, hogy kb. 3 nap után vagy 4-5 pörkölt fun Hun-al taliztam.
Pseudo-White néven megtaláltok...
na csapasd!...
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Egyrészt itt vagyunk a legtöbben, másrészt meg fogjátok unni, ha nincs kivel beszélgetni stb.
Amugy nézd a jó oldalát,ennél már csak többen lehetünk 😊
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
azt szeretnem megkerdezni hogy az itt levok tobsege a Bardon vagy az Asura-n gamel?
csak azert kerdem mert ha vannak az Asuran akkor mek oda egy Shaolin karit csainalni ^^
Annál a questnél azt hiszem le kell hagyni a mondta végérõl a pontot vagy lehet felkiáltójel van nemtom már... lehet rosszul emlékszem de egy próbát megér 😊
asd
Ismet kerdessel fordulok hozzatok. Remelem uti a szintet es nem trafalok bele valami noobsagba, dehat haladni kell ugyhogy kerdezek😊
Master Xu's Lost tresure. Na ezt lenyomnam mar a torkan Xunak Piaonak vagy akarkinek de nem tom megcsinalni a kuldit.
Szoval oljek le 10 Suspicious travellert. Megvan. Erre elklikkeltem a szoveget lag kozben es most allok azzal hogy "visit Piao Daiming".
Persze az csak "Talk"-ra hajlamos semmi egyebb. Olvastam h kell a WuTangFistCheng2, stb meg a Divine Sword VI kuldi. Megvannak.
En rontottam el h elklikkeltem de meg feladni sem tudom h elolrol kezdjem. Ha valaki tud segiteni maghalalom Asuran.
Koszonettel: ZoraChang
megoltem a 10 gyereket es utana azt keri hogy ismeteljek meg vmit.jo latom is hogy ott van de egyszeruen nem fogadja el :S azt szeretnem kerdezni hogy mast kell-e beirni vagy vmit meg kell-e csinalni elotte??? pls help
Probáljon egy másik verziót letölteni és azt felrakni. Nekem bejött😊
Figyelni kell, mert egy Masked nevû Black egyén átjárkál gyilkoni Jinanba.
Ma végre sikerült elkapnom.
Tudja valaki hogy mehetek át én a Blackokhoz? Vettem maszkot, de mégsem megy. 11k darabja.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
9dragons kiralysag stb szokasos... szerintem is😊
De van nehany gondom a szamokkal. Eloszor ugy tunt, hogy az a 9 az 6, +vagabond😛 Aztan megfejtettem en hogy van meg 3 advanced.
Na de mi van veluk? Nem sokat tudni roluk:
-White: The Disciples of Iron Fist
-Black: Black Dragon
-The Union of Noble Families
Csak ha mar az egyik utat maxra vitted lephetsz be.
Jo lenne tudni hogy ha tudnak milyen skilleket tanulhatnak, mi lesz az addigi klanjaval, skilljeivel, stb...
Arra is kivancsi lennek lehet-e klanbol kilepni.
Meg lattam lattam valahol hogy a Vagabond is kulon le van irva. Lehet hogy azt is "maxolhatod"?
Ha valaki tudja hogy hol olvashatok ezekrol az segitsen legyen oly kedves.
Ezeket mind használhatod is,lol
A numpaddal is aktiválhatod öket (0-9) , csak a "deep bow" meg a "handclap" nincs a numpadon. Ezeket simán beírod a chatbe és akkor aktiválódnak. Habár ez a 2 nekem nem mindig akar müködni ...
--------------------------------------------------------------------
@Elda :
Az sok mindentöl lehet...
Lehet h egy program nem tetszik a GGnak, lehet hogy egy driver régi (vagy új...nekem má azé is kötözködött >;;<😉, vagy lehet hogy az operációs rendszert nem szereti...
Viszont a hivatalos 9D fórumon van egy olyan téma hogy : "Vista users look here" vagy vlmi ilyesmi...sztem ott egy kicsit körülnézhetsz...
Mivel én nem Vistát használok, ezért többet nem tudok ennél...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Azt mondja meg már valaki nekem, hogy Windows Vista alatt miért van a Gameguardnak 114 hibája, ez ellen mit lehet tenni?
Köszönöm!
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
na ez mind szép és jo...de nem találok se xia mimi-t se pedig tie jiasan-t....szal valaki aki esetleg tud segiteni hogy merre menjek jo lenne!
elõre is THX
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Szép kis akció mondhatom... <#violent>#violent>
Szóval kb ennyi. Gratula az Acclaimnak!<#mf1>#mf1>
A prémiumos buzera szerintem annak a jele, hogy nem megy igazán jól a bolt, ezért vannak az állandó akciók, hogy minél többen fizessenek. Bár azért annyira nem bánkódom, legalább lesz esélyem ledolgozni a 6 szint hátrányomat ^^
Tudom hogy van aki innen is használja, de nekem akkor sem tetszik...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"