21072
  • bomb1111
    TS telepítve még ha nincs is most mikrofonom a gépen,hallhatom amit mondtok.Ha majd tetszeni fog,veszek egy mikrofont is.
  • bomb1111
    Nagyon szépen köszönjük a segitségeteket.
    Ami a 2 perces módszert illeti,mikor Okinak csináltuk a Yaku-Abet,egyszer megpróbáltuk de nem vált be.Lévén hogy nem vagyunk SRS pazz milliomosok,utána nem is prübáltuk.

@Sixtail ha esetleg egy picit részleteznéd azt a módszert,hálásan megköszönném.

És még valami : Ma olvastam GC fórumon hogy állitülag megtőrténhet hogy ha a yahoomessangert is használod játék közben,úgy érzékeljék mintha valami csalóprogit használsz.Jó lenne vigyázni.

Szevasztok,egy kellemes napot
  • P0Th3aD
    Én azt hallottam, hogy ez a 2perces ügy már nem téma, merthogy elvileg javítva lett.
    Ha ez nem igy van akkor okés, bár ezt Kami mondta, hogy Yakumonál és Abe-nél ez már nem segít! A charge-os kiloggban én nem vagyok otthon, meg nekem nincs is ha jol tudom.
    Pár nagy kari jól jönne még, bár igy sem panaszkodom. 3 H és egy PS karival is szépen haladunk.

Lehet nem volt maxos a grafika, de mondjuk lehettek volna kreatívabbak. 5-6nál kilötték már ezt a zöldet, miért nem lehett mondjuk citrom sárga? :D
    Mind1, ugysem lesz nálunk ien jódarabig : ))
  • Sixtail
    Vagy a charge-kiloggolós módszer upgradelt változatát, a 0%on kiloggolós módszert sima aktívval. Csak lagmentes felhasználóknak ajánlom! :D
    Bővebb infóért Okihoz forduljatok, ő is gyakorolt. :)

+13 azért nem néz ki annyira nagy cuccnak, mert az illető, aki screenshotolt, nem rakta maxra a grafikát előtte. Amúgy meg, a zöld szebb! :P
  • zsele1000
    Egy kis segítség az SRS killerekhez. Lehet tudjátok, de lehet h új lesz.
    Aki a Hiyamit öli a kis karival 1%on megáll, a boss csak őt fogja ütni. Ha vártok 2 percet, a nagy kari elveszti a "jogát" a bosstól.
    Vagy ha már elég nagy az epikészítő, megpróbálhatjátok a számolós, charge-kiloggolós módszert is. Nekem mind a 2 módon csináltak epit.
  • Peter55
    Bocsi a dupla postért.

A +15 ITT látszik, még ha nem is nagyon.
  • Peter55
    Erre van egy nagyon egyszerű válaszom: Nem lesz!:D
  • P0Th3aD
    Szép!

Azért néztem volna még refiket!
    Viszont ami számomra picit lelombozó, hogy +13 annyira nme is volt nagy cucc, azért egy +12 sokkal ütősebben néz ki full lángvörösben izzva mint az a ratiy zöld, de ez csak az én subjektiv véleményem.

Az uj tuti jó, én mondjuk már annak is örülnék ha meglennének a H rucik nálunk illetve lehetne menni Icy dungiba, de ezekre még jó sok időnek kell eltelnie sztem. Bár GC eléggé gyorsan csinálja a dolgokat, uh még az is lehet hogy megéljük : ))

Most a cél az hogy szinteket lépjek, illetve a liga segítségével gyüjtsünk ki annyi GL dmg set-et amennyit lehet!

• bomb1111
    Csak az a kérdés hogy ez,meg amit korábban belinkeltem,mikor lessz meg a Yang on is )
  • bomb1111
    Megnézem mit lehet aval a TS el.Csak még nem tudok kiegyezni hogy akkor hogyan fogok közbe zenét vagy webrádiót hallgatni.Ami az epis Hiyamit illeti,úgy van ahogy mondod aki kicsalja az + akié lessz az epi üsse le 1 % ig,A finisher majd lecsapja miután kilogol a tanker de azért kell még egy ütésbíro kari ott legyen(hyb vagy healer) hogy a többi hiyamit magára csalja és healelje az epit szerző karit.Mondom én hogy szép lassan belerázódunk )
  • Peter55
    Lessétek meg, durva!
  • P0Th3aD
    Köszi! : ))

Tudom, az elixires témán rajta vagyok, de nem az volt az egetrengető.
    Ha nincs jó fegyóm akkor viszont lehúzhatom magamat a klotyón mert nem fog menni a grind...
    De szép lassan azt is kimaxolom, illetve el kell kezdenem BP-re járni mert nincsen egy deka BKm sem. Ezekre még nem volt időm, minden nem lehet tökéletes! ^.^

@Bomb

Jó lesz ez, nincs vele semmi gond! Annyiban álapodjunk meg, hogy akkor aki kicsalta az EPI-t adó Hiyamit, az üsse végig azzal akinek lesz majd az epi. Mert ebből volt a gubanc, hogy már énis elkezdtem ütni, de te is sokat sebeztél bele és csak ugy akartam kiloggolni miután te is kimentél.
    Nem gond, ahogy mondtad ugyis összeállunk majd, kell hozzá pár kör még és kimondott/le nem irt szó nélkül megy majd ez az egész!

Másik javaslatom, hogy lehet alkalmazni kellene ezt a TS3-t amit Norbi csinált, mert sokkal egyszerübb ha beszélünk, pláne dunginál ahol figyelni is kell.
    Vélemény? Nekem anno bejött Holtpontnál, sokkal egyszerübb a kommunikáció, igaz ez a band chat rovására megy, de ez egy mirofon beszerzésével mindenhol orvosolható :D
  • bomb1111
    A mai SRS körök után,miután rájöttünk hogy az epis Hiyamit ki lehet csalni Abe szobájába.merem állitani hogy bárkinek csinálhatunk SRS killert,aki képes megsebezni a Hiyamit.
    Petya,bocsánat hogy a te epidet el......Na mindegy mert úgyis meglessz.Előre lebeszéljük a napot,orát meg a stratégiát és menni fog.Eddig droppolt egy Male GLs damage felső,amit nem adok el,níg mindenkinek nem lessz,neki hasznos GLs rucija(a dungis rucikra értem)

Tehát : mikor a következő ? Kinek és hogyan ? Eddig az összeshez én adtam a pazzokat de már fogytán vagyok,úgyhogy egyelőre lila pazzt nem adhatok.De ettől eltekintve,még ha xp event is van bármikor megyek segíteni,bárkinek,csak előre dumcsizzuk le itt hogy mikor és hogyan.

Hajrá Fekete Solymok (Yang hogy egye a fene a másokat )))és noo offense)
  • Feenochiiz
    Akkor mostmár beszólok az elixírek miatt nehogy elégedett legyél.. azoakt is kéne húzni nem csak a fegyót :P
  • P0Th3aD
    Hát már nemigen! : ))

Sajnos nem bírtam ki és rápróbáltam, de nem sikerült!
    Viszont nem vagyok elcsüggedve, nincs is rá okom!

Szép estét all, és még1x köszi a gratulációkat ^.^
  • Feenochiiz
    Grat a fegyóhoz !! remélem +12-es refiről videó is lesz: P
  • Blood Raven
    3 as vagy 4 esz szintöl már csatlakozhatsz az sf klánhoz az sf bázison csináld meg a küldiket.
    mejik szeron nyomod?
  • TopGun
    Sziasztok! En meg nagyon uj vagyok itt, az alap questeket megcsinaltam ugy gondolom. Az volna a kerdesem, hogy az SF questeket hanyas szinttol lehet megcsinalni? es kitol lehet felvenni? A gyik alatt levo linkben nem talaltam semmi infot errol...
  • P0Th3aD
    Köszi mindenkitől a gratulációkat!

Nem, nincsen a felmenőim között VN : ))
    Természtesen picit pihentetem, és rá fogok próbálni a +12re!
    Ha nem sikerül nem sikerül én igy is maximálisan elégedett vagyok!
    Soha nem volt még +11-es fegyóm és most pont egy iennél jön össze, büdös nagy mázlis, semmi más!

De én mindig is azt vallottam, ha nem refizel nem is fog utolérni a szerencse. Lehet pont ezek a kis dolgok vitték ezt is +11re. Hogy amikor akartam venni speart de még nem volt annyi pénzem, 120kk ért láttam, ezt amit vettem egy másik standban láttam rákövetkező nap 165-ért lehet ennek igy kellett lennie :D

Kicsit más...
    Akkor ma ismételten lenne SrS run! Gondolok itt az epikre satöbbi, esetleg a kicsiknek, bár elöbb nektek kellene még akik nagyok! Bár ezt igazán ti döntitek el : ))
    Ha mindenkinek jó akkor 17.30-18.00 között LD faluban tali és mehet a jöhet. Ha a csajok nem érnek rá, Petikém rád mindenképpen szükség lenne, mert kiindulva a keddből 2 scale mindenképpen kellene.

Ha tudjátok, kérlek itt jelezzétek, hogy ki jön és ki az aki esetleg nem.
    Hétvégével kapcsolatban nem tudom hogy rá érek e majd, ez majd akkor az adot napon fogom tisztábban látni.
  • BarackHUN
    Nincs véletlenül vietnámi a felmenőid között, csak úgy kérdem :D
    Hogy váltják a dongot manapság? :D
    Viccet félretéve grat mégegyszer, +12-re rápróbálsz?
  • unusual
  • Sixtail
    Haxxorzz!!!!111!!one!!1!11!!one1!!!! :D

Grats! Már csak a +12 kell. o.o
  • IOwnU
  • BarackHUN
    Gratula.
  • szabi34
    Milyen szép! :O Grat! :)
  • P0Th3aD

=))
  • Szid
    koszi Bomb, erdekes cuccok vannak a Nukkeren :)
  • bomb1111
    Előzetesnek az Icy dungeon leírása
  • bomb1111
    Leszek csütörtökön.ITTmég egy SRS leírás és a GL alsó,felsőt az epit adó Hiyami droppolja :
    Once it's done the final Hiyami will spawn and she will get only 1 form. Once you have killed her you will be able to get the Killer epithet and go in box room.

- Skill : Decrease attribute by 50 for 6 seconds.
    - His level is PS3 on purple, PS4 on green and PS5 on red.
    - Drop : Hermit Weapon (Little Master level). 1~2 blood essences. High Golden Thread. Clothes : pant/shirt from the GL6 set. Gold.

G1 nél a hallowen event még márciusba is tartott )
  • P0Th3aD
    Legalább lesz event!

Mondjuk azt nem tudom, vagyis nem emlékszem hogy mit adott a legutóbbi még Acclaimnál, de talán HP bogyókat?! Lehet rosszul emlékszem...

RG dropot csak a crit miatt sajnálom amugy nem, csak akkor nem értem minek rakták bele a játékba?! Na mind1, nem vagyok én senki sem hogy értsem ezt! :D

Amugy neked jó lenne a most csütörtök Petya?
  • Peter55
    [Tuesday]Oct 18, 2011

Maintenance:
    Patch No. 145
    Bloody Plain Guards updated
    Tibet Guards (Trader's Campsite) added
    Candles & Pumpkins 2011 (Halloween Event) drops added
    Pumpkin Mask (Halloween Event) added

Red Ginsengs:
    will not dropped from mobs anymore after today maintenance.
    (item can still be traded in Hefei)

Halloween Event:
    Exciting news!
    Halloween is here this year at GamesCampus 9Dragons!
    Hope to see you all there!
    Mark your calendar!
    Date: Oct 29 - 30th Server Buff

• P0Th3aD
    Köszönöm így utólag is!

Én tényleg "óbégattam" de semmi reakció nem volt! :D
    Igy bemelegítőnek teljesen jó volt sztem, a következőnél már simán mehetnek az epik!
    A két lány pedig nagyon ügyes volt! Bár lehet hogy nekik eléggé uncsinak hatott, mivel sok mindent nem tudtak csinálni, illetve minden piroslott nekik! Ez amit találtál, eléggé hasznos és szerintem is jónak tűnik ez a metódus. Üssük le azokat akik középen vannak és a 100%-ost pedig kicsalja vagy Oki vagy te az egyik nukoddal.
    Esett egy LM H wheel belöle, oda is adtam Ale-nak jól jön majd az neki Icyn :D

Kéne nekem még egy lvl hogy már citromok legyenek Hiyamik és semmi bajom sem lenne, mert azért volt hogy nem bírta a HPm :D Bár nem sűrűn, na és persze kellene a 3. Scale :D
    Na most az lenne a kérdés hogy GL alsó/felső az epit adó Bossból esik ugye?!?!

Jó volna tudni...

Jaj majd elfelejtettem, csak te hamarabb leléptél!
    Kami azt irta hogy neki a csütörtök lenne a jó, uh akkor esetleg csütörtökre lehetne szervezni 1-2 epit. Nem tudom mennyire vagy meddig fogok ráérni, lehet az is hogy az viszont nekem nem lesz jó?!

De próbáljuk meg a csütörtök fél 6-ot megint, okés?!
  • bomb1111

1 - Megkeresni azt a Hiyamit a főszobában,amelyet nem lehet megütni(azazhogy állandóan miss)
    2 - Valaki figyelje ezt a Hiyamit.
    3 - Megtalálni a jobbra meg balra lelhető mellékszobákban a hamis(fake) Hiyamikat,melyek könnyen sebezhetőek (ezeknek csupán 1 alakjuk van) és levenni az életüket 1-2 százalékra.
    4 - A többi összes,főszobában található Hiyamik életét lecsökenteni 80-90 százalékra.
    5 - Medi,buff Abe szobájában.
    6 - Megőlni a hamis Hiyamikat.
    7 - az addig sebezhetetlen Hiyamit lecsapni,és ennek a 3. formája lecsapása után meg fog jelenni a főszoba közepén egy Hiyami,melynek az élete 100% on lessz,(ezért kellett a többi Hiyamik életét lecsökkenteni,hogy meg lehessen könnyen találni az epit adó Hiyamit)Ezennel meg fog jelenni néhány Bodyguard is de azokkal nem kell foglalkozni.
    8 - Az epit adó Hiyaminak(melynek élete 100 % os) csupán egy alakja van és annak lecsapása után,a szerencsés,megkapja a SRS killert
    9 - Mindezek után ki lehet nyitni a lot szobát(a lépcsők tetején) és onnan ki lehet menni a SRS ből.
  • bomb1111
    Kiegészités : Persze azon EC-FC seknek akik meg tudják sebezni,mert akkor a többit lehet intézni reloggal.
  • bomb1111
    GZZZ Hugi )
    Te vagy az első FS tag akinek meglett a SRS killerje.(itt GCn)
    Tudom hogy nekem szántad de aval a vakító fegyóddal ki látja mit ütsz))) Mert én nem.
    Most már minden tiszta és a mai napot vegyük bemelegítőnek.
    Külön dícséret a lányoknak és szerintem most már csak annyi a kérdés hogy mikor tudjuk megismételni ezt a szép csapat létszámot,és akkor boldogan mehetnek a SRS killer epik,EC-FC seknek is.Csak annyit javasolnék hogy az epit adó Hiyamit hozzuk ki a többi közűl.

Szevasztok,jó éjt
  • bomb1111
    SRS FULL RUN
  • Peter55
    Minek ennyi FS szoba különböző szervereken?;)
  • IOwnU
    Ha valakit érdekel a TS akkor:
    Az IP:91.82.85.29:9988
    Ott megkeresítek a Born2Kill szobát és ott a Fekete Solymok alszoba,oda a pw:fs
    beírjátok és bentvagytok:)
  • P0Th3aD
    Jóreggelt!

Akkor aki érintett, ma du 17:30 órakkor lenne a gyülekező LD faluban, aztán irány SrS! Hidegélelemet és innivalót kérszítsetek be! :D :D :D

2 kört biztos tudok maradni, de legkésöbb 18:00kor szeretnék már bent haladni a mobok ölésével. Remélem igy megfelel mindenkinek a dolog!
    Napközben mindig lesem a fórumot uh ha bármi van vagy közbejönne vmi szóljatok plz.

Köszi
  • P0Th3aD
    Nem, nem oan nagyok! : ))
    Bár hülye vagyok mert Kami healer :DDDD
    Mind1, mondjuk a hybrid az template uh hiába ec8 60as scale befigyel :D

@ Szabi
    Sztem leszünk elegen, de aki szeretne jöjjön nyugodtan, sztem elférünk!