9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kami holnap délután én is leszek tehát még 2 BOT kéne,mert Norbi is jön a BOT karijával ha mi megvagyunk 3 an.
Petya HD knél mi lessz ? mert szerintem a ligát is újracsinálhatnánk.
Amúgy még nem láttam spammereket hefibe és a Tibeti küldik egy része bugos.Ahogy néztem LD be is bugos még a Family Treasure küldi.Viszont láttam +10 +11 es fegyókat és gondolom sejtitek kiknél.....
Kami
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mások is panaszkodtak arra, hogy nincsen master title-jük.
Tán megoldják valahogy... vagy nem. 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
mi a gyászt csináljak a GG-vel ha error code 114-t ir? -.-"
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Ok, hagyom Dózit tovább spammolni. 😄
Live: DoZeR 982
Remélem nekem is meglesz mire hazaérek és kipróbálom!
Amugy küldenek vmi emailt hogy rendben átmásolták, vagy csak rápróübáltál és ott volt?
Apropó, mi a helyzet a T(h)ao-s Band gyártással? : ))
Én csak OC9 vagyok uh sokra nem mentek velem!
Apokalipszis - BOT warrior
Btw, ez a kép most már a Yang-ról van, ugye?
Kaptál M&D title-t? Mert fótumon azt írják, hogy minden master for kapni egyet. *-*
Megyek buffollás!
το παιχνίδι τελείωσε
Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!
Én arra volnék kíváncsi, aki le tudta tesztelni írja meg plz, hogy mien a változás megnövelt xp rate és skill xp rate ügyben?
Amugy a drop rate annyira nem rossz!
Tegnap játszottam 2 órát azalatt esett 5-6 GT és egy BE. ha ezt megnövelik az tuti lenne, persze csak nyugtával a napot, akkor igaz majd ha elmúlt! : ))
Az elsõ videó egy picit lehangoló...még Immortal 12-n, +12 fegyverrel se aprítasz figyelemreméltó sebességgel.<#miaz>#miaz>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
το παιχνίδι τελείωσε
Pedig 1080-ason néztem. >.>
http://www.youtube.com/watch?v=Nyvmih2Ulhs
ez-az!
Bocs csak unom magam.
το παιχνίδι τελείωσε
Hát egy kicsit még messze vagyunk ehhez! =P
το παιχνίδι τελείωσε
Nekem az SG-vel van szerzõdésem, hogy kössek bele mindenkibe ha már úgyse játszom ezzel. Nem tudni miért, de a vezetõség imádja látni ha a fórumon flame van, szerintem ez élteti õket, ez ösztönzi öket, hogy igenis van értelme annak amit nap mint nap véghezvisznek a gép elõtt.<#email>#email>
I S A e o e m o w s m !
Aika online brought to you by gpotato!X-Trap kicks ass!<#lama>#lama>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
I S A e o e m o w s m !
Ahhoz képest,hogy egyszer már végigcsináltam a transfert 95-ös hibakódot kaptam.Se kedvem se türelmem nincs foglalkozni vele, úgyhogy Kami,ha neked megfelel a kölcsönkapott passok helyett egy sört adnék,ha elõbújsz rejtekedbõl.<#hehe>#hehe>
Továbbá szóljatok,ha Tao- segítség kell band vagy league alapításhoz!100% biztosan tudom,hogy nem maradok,de a kezdésben szívesen segítek,amikor épp ráérek.
Hackmentesség...nos lehet hogy a szintembõl kifolyólag(50/75) vagy egyszerûen "nem a menõ srácokkal lógok,akik ismernek minden trükköt",de eddig nem találkoztam a hack semmilyen formájával Aikában.Az árakból ítélve nincsenek goldspammerek se.No de a reklámnak ezzel vége is...
A lényeg kiemelve még egyszer:
Transfert buktam,ha kellek szívesen segítek az újrakezdésben Tao-n.
Szép estét és jó játékot mindenkinek!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Az lenne a kérdésem, hogy a Tao szerveren a Kung Fu exp-rate az ennyi marad?
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
1: Sikeres áthelyezés.
2: Hibás GamesCampus ID
3: Érvénytelen GamesCampus ID
-1: Adatbázis Hiba
-92: Érvénytelen Felhasználónév, vagy jelszó
-93: Nirvana karakterek áthelyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
-94: A Nirvana karakterek már át lettek helyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
-95: GamersFirst ID áthelyezése nem lett engedélyezve.
-96: Érvénytelen GamersFirst jelszó. Probálj meg egy korábbit.
-97: Hibás GamersFirst jelszó.
-98: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.
-99: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
1: Átvitel sikeres.
2: Wrong GamesCampus ID
3: Invalid GamesCampus ID
-+1: Adatbázis-hiba
-+92: UserIDet vagy a felhasználói jelszót érvénytelenít
-+93: A nirvánakarakterek átszálltak, Phoenix karaktereket kell átvinni egy másik számlán keresztül.
-+94: A nirvánakarakterek korábban átszálltak, Phoenix karaktereket kell átvinni egy másik számlán keresztül
-+95: GamersFirst ID nem átvitel mellett döntött
-+96: GamersFirst ID jelszórokkant. Próbálj ki egy elõzõ GamersFirst jelszót.
-+97: Sérts meg GamersFirst jelszót.
-98: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID. -99: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.
-+98: Given GamersFirst számla, amit egy másik GamesCampus User ID ÁLTAL átvitelért követeltek.
-+99: Given GamersFirst számla, amit egy másik GamesCampus User ID ÁLTAL átvitelért követeltek.
I S A e o e m o w s m !
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Viszont ami érdekesebb az a drop rate. G1 és acclaim állította, hogy azt patch nélkül nem lehet megváltoztatni. Ha mindez igaz, akkor az egy kliens használat miatt az összevont szerverre és érvényes lesz a +150%. Ha meg csak hazudtak...😊
Hackerek meg mindig voltak, és mindig lesznek. Új szerón is 1-2 hónap múlva megfognak jelenni a 11-es fegyverek, vagy a speed hackerek. Ez tény...Lehet ámítani az embernek magát, hogy megígérték, és bannolni fogják õket, de felesleges...😊 Biztos, hogy nagyon sok ember fog bant kapni érte, de ez így volt g1-nél is.
Kami
Azért ha ezek tényleg kézzel fohatóak is leszenk, majd akkor nyugszom meg. Amugy akkor ez azt is jelenti hogy még 50% több lesz az xp mint G1nél volt?
Mert most ugye sima acclaimos xp rate volt tán még a skill xp is ennyi volt! Na majd kiderül.
Megyek haza és át is rakosgatom az accokat, hátha holnapra lesz belõle vmi, és meglessük hogy jó lett e a tranzaktálás! Köszi a postot Petya.
We'll have our first GamesCampus maintenance on 9/20 at 9:00 PM PST. With the maintenance there will be multiple additions and changes to the game.
Transferred accounts from GamersFIrst who finalized their security check before 9/20, 9:00 PM are now playable on the merged server Yang (PvE) and Yin (PvP)
Tao server rates increased
Base EXP rate increased to 150% permanently
Kung Fu skill rate increased to 300% permanently
Drop rate increased to 150% permanently
Impervious State has been increased to 30 seconds
Please note these are the Pre-Patch notes, updates can change from now to after maintenance.
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Here is a list of all the error codes from the 9Dragons page. If you have any questions, please send in a DQA.
1: Transfer successful.
2: Wrong GamesCampus ID
3: Invalid GamesCampus ID
-1: Database Error
-92: Invalid UserID or User Password
-93: Nirvana characters transferred, Phoenix characters must be transferred through another account.
-94: Nirvana characters previously transferred, Phoenix characters must be transferred through another account
-95: GamersFirst ID not opted for transfer
-96: GamersFirst ID password invalid. Try a previous GamersFirst password.
-97: Wrong GamersFirst password
-98: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.
-99: Given GamersFirst account claimed for transfer by another GamesCampus User ID.
-9Dragons Team
Ha valakinek esetleg hasznos lenne.
Enni nem fog kérni, elférni pedig simán elférnek.
Zolikám, te vissza fogsz nézni?