21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
xiongyaliren #21032 Sziasztok,
Az Eclipse9D-t szeretném letölteni, de az oldalon levő 3 link közül egyik sem működik...
Valaki találkozott már hasonló problémával? Esetleg valamilyen alternatív letöltési megoldás létezik?
Előre is köszi!
-
Lawless #21031 hat igen mar a game p2w
-
szabi34 #21030 valaki nem tud ajánlani valami jó mmo-t? ez az új rendszer 9d-ben nem jön be már nekem... -
Lawless #21029 aki visszatérne írjon rám email.ben! [email protected] -
Lawless #21028 Jatszik :D itt ott -
#21027 Sziasztok!
Valaki még játszik eme régi gyöngyszemmel? -
StevenHU #21026 Hát az szomorú... De ha mégis van akkor lehet szólni :) -
#21025 Hali! Szerintem aktív fehér nincs. Fekete oldal is eléggé haldoklik, de ketten még vagyunk! -
StevenHU #21024 Helló! Játszik még valaki? Van tao-n fehér oldalon magyar liga? -
Dialosa #21023 Grat
GJ -
Lawless #21022 IMMORTAL
ennyi volt :) pár évig eltartott :D -
#21021 Szépjoestét
gyertek wulinozni kell az erösités kevés a magyar:)
http://www.ageofwushu.com/
ingame irjatok rá Jamata vagy HDMI vagy rám FehérHollo ra
az eu szerveren (golden dynasty) vagyunk
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.28. 21:54:01 -
Lawless #21020 Tao-n ThePhenix néven :)
-
Hieii #21019 Taon játszok :)
-
Dialosa #21018 Oksi, csak melyik szerveren keresselek, az fontos lenne :) -
Hieii #21017 Ha akad számomra is valami szívesen elfogadom :D
Többnyire hétköznap játszom.
Matilda néven játszok /H10 HD healer/ -
Dialosa #21016 Akkor majd írd meg milyen néven keresselek, melyik szerveren, aztán holnap estefele, vagy a hétvégén jelentkezem :)
Persze, ha fent leszel ;) -
Lawless #21015 hát van egy HI6os warrim :D meg HG7es nukerom :) haladgatok! hát ha van valami használhatod akkor elfogadom :D
-
Dialosa #21014 Most, hogy ránéztem a fórumra, gyors meg is lestem hol hagytam abba valamikor Redfoxon...
Yin en van HG6 shao warim
Tao n pedig HM6 bot warim
Nem tudom, hogyan haladtok, ha kell valami cucc, szóljatok, mert biztos nem fogok neki állni ismét gyűjtögetni a baromságokat!!!
Ilyenkor nyáron egyébként nem játszom, majd késő ősszel keresek valamit
üdv.: Free -
Lawless #21013 én még játszok Redfoxon :)
-
Hieii #21012 Sziasztok,
Red foxos, üzemeltetőnél játszik valaki? vagy teljesen meghalt ennél az üzemeltetőnél a 9D? -
Lawless #21011 sziasztok, van még aki játszik Eclipse szerveren? és tudna segíteni mert valahogy nemtudom elindíttani a gamet se, pedig kedvem az volna néha kicsit nosztalgiázni
-
Jacky #21010 Átmentünk a Tao-ra, ott lett magyar liga Csavargok neven, fehér oldalon. A Tao a pve szerver, van anti pk buff.
Én viszont most black lettem, kár hogy ott nincs liga. Ha jön vki, Szikra néven megtalál, szívesen segítek kezdőlépésekben. -
Jacky #21009 Sziasztok!
Akit érdekel: Redfox-os Yin szerveren, fehér oldalon van magyar klán, a Holtpont.
Pali néven játszok, elég sokat, mert nagy a nosztalgia :)
Aki játszik a Yin-en, keressen meg! -
Lawless #21008 Hát igen,összevissza beszélnek róla már évek óta és mire odaérnek mindenki ráun! Amíg lefordítják koreairol addigra megtanulunk mi is koreaiul -
Spectre07 #21007 Január 10-edikén indul egy új szerver a https://9ds.onl/ -on
old school acclaim cs12 lvl cap, pvp focus semmi extra banner
akit érdekel csekkolja be.
Name: Asura
Expected launching: Jan 10, 2018
Content: Old items, no over powered item, PvP focus
PvP start from Nanchang/Hangzhou
Limit level at launch is CS12
Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2018.01.01. 01:39:18 -
Spectre07 #21006 https://www.elitepvpers.com/forum/9dragons/4410505-9dragons-2-a.html
talán nem is olyan soká indul a 9d 2 :)
https://imgur.com/a/1nR5M
Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2017.12.29. 05:45:15 -
Lawless #21005 Majd talána a 9D 2ben mindenki visszatér -
Lawless #21004 Lassan a 9 D is búcsút mond dicsö múltjának -
szabi34 #21003 Hát a magas szinteken akad mert ugye gyors a fejlődés. -
Lawless #21002 Szia,van ott player azért mert a redfoxos szerok elegge kihaltak -
szabi34 #21001 Eclipse szerveren nem játszik valaki? :) -
bartben #21000 sziasztok van még aktív játékos? yin szerveren vagyok, white clan. -
Davidpapa9D #20999 Sziasztok! Melyik szerveren játszanak a magyarok? Két hete játszok a Yin-en de eddig csak egy magyarral találkoztam. Létezik magyar liga? Ha van, elérhetőséget tudnátok adni? BeerusSama néven vagyok fent. Köszi! :) -
Dialosa #20998 Nekem nem volt még ilyesmi, ezért azt írom csak amit találtam!
Gameguard mappa törlése, aztán újra letölteni a launcherrel amikor inditod
Tűzfal-vírusirtó, lehet nem is kell lekapcsolni, csak a kivételekbe rakd be a launchert
videókártya driver frissitése is volt akinek meg oldotta
Én mindenképp a vírusirtónál keresném a megoldást először! Biztos, hogy meg lehet oldani!
Remélem összejön!
Üdv.! -
#20997 Sajnos nem tudok belépni, GameGuard error 255 folyamatosan.. Próbáltam utána nézni mi lehet, csak a vírusírtót írták, hogy az zavarhat be, de sajnos hiába lövöm le, úgy se megy. Valakinek nincs ötlete? Köszönöm -
Dialosa #20996 Sziasztok!
Nem gyakran téved ide valaki, de in game biztosan találtok társat! Sok magyar van, fehér oldalon biztosan, feketét nem tudom....
Kérdéseket szerintem egyszerűbb ott feltenni, mert itt nem biztos, hogy gyorsan jön válasz!
Üdv. -
GarrettHawk #20995 Hello én régen, nagyon régen játszottam a 9dragons -al. ujra kedvet kaptam tudna valaki segiteni? -
#20994 Van még aktív játékos?
Kedvet kaptam egy kis grindeléshez, de egyedül az sosem az igazi... -
szabi34 #20993 Tegnap már rc1 lett a shao healerem :D