9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
gyertek wulinozni kell az erösités kevés a magyar😊
http://www.ageofwushu.com/
ingame irjatok rá Jamata vagy HDMI vagy rám FehérHollo ra
az eu szerveren (golden dynasty) vagyunk
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.28. 21:54:01
Hollo
Tirranda/ BoT healer
Többnyire hétköznap játszom.
Matilda néven játszok /H10 HD healer/
Tirranda/ BoT healer
Persze, ha fent leszel 😉
Yin en van HG6 shao warim
Tao n pedig HM6 bot warim
Nem tudom, hogyan haladtok, ha kell valami cucc, szóljatok, mert biztos nem fogok neki állni ismét gyűjtögetni a baromságokat!!! <#smile>#smile>
Ilyenkor nyáron egyébként nem játszom, majd késő ősszel keresek valamit <#awink>#awink>
üdv.: Free <#wave>#wave>
Red foxos, üzemeltetőnél játszik valaki? vagy teljesen meghalt ennél az üzemeltetőnél a 9D? <#nemtudom>#nemtudom>
Tirranda/ BoT healer
Én viszont most black lettem, kár hogy ott nincs liga. Ha jön vki, Szikra néven megtalál, szívesen segítek kezdőlépésekben.
Akit érdekel: Redfox-os Yin szerveren, fehér oldalon van magyar klán, a Holtpont.
Pali néven játszok, elég sokat, mert nagy a nosztalgia 😊
Aki játszik a Yin-en, keressen meg!
old school acclaim cs12 lvl cap, pvp focus semmi extra banner
akit érdekel csekkolja be.
Name: Asura
Expected launching: Jan 10, 2018
Content: Old items, no over powered item, PvP focus
PvP start from Nanchang/Hangzhou
Limit level at launch is CS12
Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2018.01.01. 01:39:18
talán nem is olyan soká indul a 9d 2 😊
https://imgur.com/a/1nR5M
Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2017.12.29. 05:45:15
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Gameguard mappa törlése, aztán újra letölteni a launcherrel amikor inditod
Tűzfal-vírusirtó, lehet nem is kell lekapcsolni, csak a kivételekbe rakd be a launchert
videókártya driver frissitése is volt akinek meg oldotta
Én mindenképp a vírusirtónál keresném a megoldást először! Biztos, hogy meg lehet oldani!
Remélem összejön!
Üdv.!
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
Nem gyakran téved ide valaki, de in game biztosan találtok társat! Sok magyar van, fehér oldalon biztosan, feketét nem tudom....
Kérdéseket szerintem egyszerűbb ott feltenni, mert itt nem biztos, hogy gyorsan jön válasz!
Üdv.
Kedvet kaptam egy kis grindeléshez, de egyedül az sosem az igazi...
Aki háborút kezd, először ásson két sírt.
én majd hétvégén leszek jobban akkor biztos el tudtok érni
amugy ez az uj ruhakiváltos rendszer rohadt jo lett viszonylag egyszerüen nagyon op ruhaszettet lehet szerezni a drop is tök jo lett dungikba a végén a ládábol 2-3 fs gt esik egyszerre eddig kb semmi nem volt benne
hétvégén jo lenne pár superior cof vohot is letolni csak ahoz egyedül nem leszek elég😊 szoval hajrá fehérek<#help>#help>
jah és Szabi te mijen fehér karit kezdesz?😄
Hollo
Csináltam egy shao-t, wari lesz, holnap rád írok, ha leszek, vagy rátok <#wink>#wink>
Szóval marad a kereskedés hefeiben, mert azzal el vagyok, amig nem lesz más!
Az új szerverhez sem kell sok reményt fűzni, de kiváncsi vagyok mi lesz belőle, aztán úgyis indul a Rev online, ránézek sztem arra, majd kiderül <#wink>#wink>
Kedden indul új szerver + steam en is elérhető lesz a játék, ha valakit érdekel! <#wink>#wink>
Szóljatok, ha van valami szerveződés <#wave>#wave>
Akartam kérdezni hogy vannak e még aktív emberek az új 9d-be ? Sajnos későn vettem észre hogy újból ell indult... =(
Űdv Marci
IGN:Frenkssys
Nos nincs jó hírem, mivel mi Dózerrel abbahagytuk. Különben ha szeretnél a ligához csatlakozni, írj rá Peach - re ő a ligamester. (BoT) Egyéb iránt én most ezzel játszok. Igen megkapó, legalább is számomra. F2P open beta game, viszont mivel orosz, ezért kell egy VPN hozzá. Ha netán felcsigáztam valakit, nyugodtan írjon privátban, szívesen segítek.
Szép napot
Pacsi
Apokalipszis - BOT warrior
Pár hónap munka miatti kihagyás után újra nekiálltam aktívan játszani. Ha esetleg a lentebb említett Guardian Leagueban lenne hely, egy FC+ BoT warriornak, akkor szívesen csatlakoznék. De akár FL-be is nyugodtan hozzáadhattok 😊
IGN: Pioneer
Hollo
Apokalipszis - BOT warrior
Live: DoZeR 982