9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMMORTAL

ennyi volt 😊 pár évig eltartott 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Blood Raven
Szépjoestét
gyertek wulinozni kell az erösités kevés a magyar😊
http://www.ageofwushu.com/
ingame irjatok rá Jamata vagy HDMI vagy rám FehérHollo ra
az eu szerveren (golden dynasty) vagyunk
Utoljára szerkesztette: Blood Raven, 2018.07.28. 21:54:01

Hollo

Tao-n ThePhenix néven 😊

Taon játszok 😊

Tirranda/ BoT healer

Oksi, csak melyik szerveren keresselek, az fontos lenne 😊

Ha akad számomra is valami szívesen elfogadom 😄
Többnyire hétköznap játszom.
Matilda néven játszok /H10 HD healer/

Tirranda/ BoT healer

Akkor majd írd meg milyen néven keresselek, melyik szerveren, aztán holnap estefele, vagy a hétvégén jelentkezem 😊
Persze, ha fent leszel 😉

hát van egy HI6os warrim 😄 meg HG7es nukerom 😊 haladgatok! hát ha van valami használhatod akkor elfogadom 😄

Most, hogy ránéztem a fórumra, gyors meg is lestem hol hagytam abba valamikor Redfoxon...
Yin en van HG6 shao warim
Tao n pedig HM6 bot warim
Nem tudom, hogyan haladtok, ha kell valami cucc, szóljatok, mert biztos nem fogok neki állni ismét gyűjtögetni a baromságokat!!! <#smile>
Ilyenkor nyáron egyébként nem játszom, majd késő ősszel keresek valamit <#awink>

üdv.: Free <#wave>

én még játszok Redfoxon 😊

Sziasztok,
Red foxos, üzemeltetőnél játszik valaki? vagy teljesen meghalt ennél az üzemeltetőnél a 9D? <#nemtudom>

Tirranda/ BoT healer

sziasztok, van még aki játszik Eclipse szerveren? és tudna segíteni mert valahogy nemtudom elindíttani a gamet se, pedig kedvem az volna néha kicsit nosztalgiázni

Átmentünk a Tao-ra, ott lett magyar liga Csavargok neven, fehér oldalon. A Tao a pve szerver, van anti pk buff.
Én viszont most black lettem, kár hogy ott nincs liga. Ha jön vki, Szikra néven megtalál, szívesen segítek kezdőlépésekben.
Sziasztok!
Akit érdekel: Redfox-os Yin szerveren, fehér oldalon van magyar klán, a Holtpont.
Pali néven játszok, elég sokat, mert nagy a nosztalgia 😊
Aki játszik a Yin-en, keressen meg!
Hát igen,összevissza beszélnek róla már évek óta és mire odaérnek mindenki ráun! Amíg lefordítják koreairol addigra megtanulunk mi is koreaiul

Január 10-edikén indul egy új szerver a https://9ds.onl/ -on
old school acclaim cs12 lvl cap, pvp focus semmi extra banner
akit érdekel csekkolja be.

Name: Asura
Expected launching: Jan 10, 2018
Content: Old items, no over powered item, PvP focus
PvP start from Nanchang/Hangzhou
Limit level at launch is CS12

Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2018.01.01. 01:39:18
https://www.elitepvpers.com/forum/9dragons/4410505-9dragons-2-a.html
talán nem is olyan soká indul a 9d 2 😊
https://imgur.com/a/1nR5M
Utoljára szerkesztette: Spectre07, 2017.12.29. 05:45:15
Majd talána a 9D 2ben mindenki visszatér

Lassan a 9 D is búcsút mond dicsö múltjának

Hát a magas szinteken akad mert ugye gyors a fejlődés.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Szia,van ott player azért mert a redfoxos szerok elegge kihaltak

Eclipse szerveren nem játszik valaki? 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

sziasztok van még aktív játékos? yin szerveren vagyok, white clan.
Sziasztok! Melyik szerveren játszanak a magyarok? Két hete játszok a Yin-en de eddig csak egy magyarral találkoztam. Létezik magyar liga? Ha van, elérhetőséget tudnátok adni? BeerusSama néven vagyok fent. Köszi! 😊
Nekem nem volt még ilyesmi, ezért azt írom csak amit találtam!
Gameguard mappa törlése, aztán újra letölteni a launcherrel amikor inditod
Tűzfal-vírusirtó, lehet nem is kell lekapcsolni, csak a kivételekbe rakd be a launchert
videókártya driver frissitése is volt akinek meg oldotta

Én mindenképp a vírusirtónál keresném a megoldást először! Biztos, hogy meg lehet oldani!
Remélem összejön!
Üdv.!

ScullyH
Sajnos nem tudok belépni, GameGuard error 255 folyamatosan.. Próbáltam utána nézni mi lehet, csak a vírusírtót írták, hogy az zavarhat be, de sajnos hiába lövöm le, úgy se megy. Valakinek nincs ötlete? Köszönöm

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

Sziasztok!
Nem gyakran téved ide valaki, de in game biztosan találtok társat! Sok magyar van, fehér oldalon biztosan, feketét nem tudom....
Kérdéseket szerintem egyszerűbb ott feltenni, mert itt nem biztos, hogy gyorsan jön válasz!
Üdv.

Hello én régen, nagyon régen játszottam a 9dragons -al. ujra kedvet kaptam tudna valaki segiteni?
ScullyH
Van még aktív játékos? <#crazya>
Kedvet kaptam egy kis grindeléshez, de egyedül az sosem az igazi...

Aki háborút kezd, először ásson két sírt.

Tegnap már rc1 lett a shao healerem 😄

Blood Raven
jol elbaszták a steam es verziot nem lehet belogolni rola igy nem volt sok értelme felrakni oda szerencsére fél orás probálkozás után rájöttem hogy lehet elinditani simán<#banplz>
én majd hétvégén leszek jobban akkor biztos el tudtok érni
amugy ez az uj ruhakiváltos rendszer rohadt jo lett viszonylag egyszerüen nagyon op ruhaszettet lehet szerezni a drop is tök jo lett dungikba a végén a ládábol 2-3 fs gt esik egyszerre eddig kb semmi nem volt benne
hétvégén jo lenne pár superior cof vohot is letolni csak ahoz egyedül nem leszek elég😊 szoval hajrá fehérek<#help>
jah és Szabi te mijen fehér karit kezdesz?😄

Hollo

A BD-t nem próbáltam, már lehet nem is fogom, majd meglátjuk...
Csináltam egy shao-t, wari lesz, holnap rád írok, ha leszek, vagy rátok <#wink>

Én fehér oldalra nem megyek, de feketéknél Balaton néven megtaláltok 😊

Blood Raven
kezdtem 1 wutangot yinen Hollo néven aszem healer leszek aki jön majd irjon rám😊

Hollo

Blood Raven
black desertet probáltad már? az is grindelös mint 9d és már szinte ingyen adják

Hollo

Sok értelmét nem láttam újra felhúzni egy karit a semmiért, mert a szerver annyira el van szállva az item mall os cuccokkal, hogy egy vagyon lenne összehozni olyat amivel lehetne kezdeni valamit....
Szóval marad a kereskedés hefeiben, mert azzal el vagyok, amig nem lesz más!
Az új szerverhez sem kell sok reményt fűzni, de kiváncsi vagyok mi lesz belőle, aztán úgyis indul a Rev online, ránézek sztem arra, majd kiderül <#wink>

Régi szerveren miért nem toljatok ?
Blood Raven
én felnézek az tuti😊

Hollo

Sziasztok!

Kedden indul új szerver + steam en is elérhető lesz a játék, ha valakit érdekel! <#wink>
Szóljatok, ha van valami szerveződés <#wave>

Sziasztok !

Akartam kérdezni hogy vannak e még aktív emberek az új 9d-be ? Sajnos későn vettem észre hogy újból ell indult... =(

Űdv Marci
IGN:Frenkssys
P0Th3aD
Szia!

Nos nincs jó hírem, mivel mi Dózerrel abbahagytuk. Különben ha szeretnél a ligához csatlakozni, írj rá Peach - re ő a ligamester. (BoT) Egyéb iránt én most ezzel játszok. Igen megkapó, legalább is számomra. F2P open beta game, viszont mivel orosz, ezért kell egy VPN hozzá. Ha netán felcsigáztam valakit, nyugodtan írjon privátban, szívesen segítek.
Szép napot
Pacsi

Apokalipszis - BOT warrior

Sziasztok!

Pár hónap munka miatti kihagyás után újra nekiálltam aktívan játszani. Ha esetleg a lentebb említett Guardian Leagueban lenne hely, egy FC+ BoT warriornak, akkor szívesen csatlakoznék. De akár FL-be is nyugodtan hozzáadhattok 😊
IGN: Pioneer
Blood Raven
én már elkezdtem gyurni a revelation-re és sajna ez a szar event nem segit abban hogy viszacsábuljak<#shakehead>

Hollo

P0Th3aD
Szevasztok ex illetve jelenlegi 9D-sek. Dózerrel a Guardian ligában vagyunk, ahol nagyon jó kis csapat kovácsolódott össze. Amennyiben van hozzá kedvetek csatlakozzatok bátran. Peach a ligamester, pár jelentéktelen kérdés után tuti beveszi a jelentkezőt. Puzsi/Pacsi

Apokalipszis - BOT warrior

ToshiBá
Okt 18-Nov 1 lesz Halloween event. Ez már kb hivatalos. Ahri postolta.

Live: DoZeR 982

ToshiBá
2x xp 3x kf és drop event ma estétől.

ToshiBá
Mejott az uj resource UI. Igazam lett az antlerekkel kapcsolatban. Csak azt engedi, amelyiket csak a szarvasok dobjak.

ToshiBá
Hétfőn várlak GCM-re. 😄
Azért este 6-ra csak meglett. 😄

ToshiBá
Már ki vannak váltva. 20 lila kör 10 piros. 😄

Blood Raven
http://forums.playredfox.com/index.php?threads%2Fnew-and-improved-resource-ui-coming-soon.26500%2F
várjunk azal a mansionnal ha ezt belerakjak nem kell elmenni az npchez kivaltani a past hanem hejben kilehet😊

Hollo