21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Sixtail #9165 Ugyan már! Kamu az egész...
700 ember Bardon? ROFL! Csak Hefeiben több százan árulnak mindig...
Blu is megírta, szerintem nem kell ettől aggódnotok, 9D még nem járja a végét.
Szóval nyugi, nem kell rögtön pánikot kelteni! :-) -
#9164 Nos újabb remek hírek azoknak akik szeretik vagy még tán pénzt is invesztáltak ebbe a gémbe...
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=105291 -
#9163 mert acclaim zárja kapuit év végére.megérte az időmet baszni idáig ezzel a szarral! -
#9162 nájsz tud valaki 1 jó mmot? -
#9161 Amennyire emlékszem belőle:
- acclaim szerint indy gőzerővel dolgozik a skillek megújításán (= egy kicsit nagyobbat fognak sebezni a skillek lol)
- lesznek új mapek és egy dungeon "soon", de természetesen semmit nem tudnak róla, miért is tudnának ugye...
- spammerek ellen börtön mapet találtak ki, 3szori figyelmeztetés után odaküldi őket a rendszer, de ebben az évben ne számítsatok rá lol
- eladható xp/drop card egy teszt, ha bejön akkor a többi cash item is eladható, vásárólható lesz (= a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények még szegényebbek...)
- ckdef itemről olyasmi volt, hogy azért nem rakták bele, mert akkor még erősebbek lennének a nukerek vagy mi
- good karmáról "próbáltak" egyeztetni az indyvel, hogy jobb legyen, de eddig nem sikerült lol
- kérdezték hogy miért használtak fel régi animációkat az új skillekhez, de nem bírtak normális választ adni, mivel ők se tudnak semmit se...
- pvpről: mivel a koreai rendszer se lett valami jó, ezért az indy egy újat csinál és ezért nem akarják belerakni az acclaimosba a mostani koreai rendszert, inkább hagyják olyan szarul, mint ahogy most van
- a mostani patch késett kb 1-2 hetet, a következő patch máj. 14-e körül lenne, de mivel késésben vannak ezért nyugodtan adjatok hozzá 1-2 hetet... -
#9160 Elkezdtem meghallgatni. Ez tényleg szánalmas. Tesztelgessék anyukájuk idegrendszerét azt! A játékosokat kéne megkérdezni de nem egy kérdőívvel, hanem normális oda vissza párbeszéddel. Mondjuk a PvP annyira nem érdekelt eddig sem, a továbbhalgatástól meg elment a kedvem. -
#9159 Szombati webinar: http://thehistorian.org/podcast/9Dragons%20Community%20Webinar%20May%202nd.mp3
Kiderül belőle hogy az acclaimosok szart se tudnak a saját projectjükről és hogy milyen nagy kommunikációs szakadék van az acclaim és az indy21 között... -
#9158 annyira szánalmasak...képtelenek tartani a határidőket,ezért inkább már nem is mernek ígérni... -
bomb1111 #9157 BluFlash
Site Admin
Posted: 01 May 2009 21:46
...and.. this is why we don't give dates.
The patch that removes the ad bar will be ready when it is ready. I won't even give you a time frame for the community to twist into a "lie."
Szerintem egyértelmü.Csupán idő kérdése.
Szevasztok -
szabi34 #9156 lol leveszik a reklámcsíkot?? Lehet még akkor majd kicsit vissza megyek játszani majd:D -
#9155 Május van, igen...azt mondták áprilisban tradelhetővé teszik az xp kártyákat. Ez megtörtént április 28-án. Ha azt mondták, hogy májusban leveszik a reklámcsíkot, nem igazán hinném, hogy rögtön az első nap tennék meg. -
Lory87 #9154 Fiuk Lányok Május van,levették azt a fránya reklám csikot a gaméban?
Mert ugye ugyvolt hogy leveszik de lehet az csak 'SOON' lesz :DDD
az XP kártyák azok 1 darab 3kk? 1 darab 30 perc 2x XP ha jol emlexem ... az is valami. BB -
Lawless #9153 http://www.postimage.org/image.php?v=gx346cJ
ez eleg jo fegyver lehet foleg 30% critical ornamentel :) -
herceg90 #9152 nincs valakinek 2kk elado xp kártyája lécci vennék 2töt enyi az össz vagyonom plz valaki szánjol meg enyivel [Blade90]vok a játékban bardon nyomom -
#9151 Hermit buffot csekkoltam. Csak textbug. A 90 napos +25 öt ad a 30 napos +20 at. -
Lettek új ornamentek. Hermit bugos +25 allt ír de +20 at ad... =)
Kártya árak agyamentek. 2-3kk ért veszik/adják de a mohó majmok 9-10kk-t akarnak érte... (persze nem kapnak) -
#9149 Acclaim Acid
9D Admin
Posted: 28 Apr 2009 08:30
Hi all,
Following are the updates of Patch 78
1. New weapon combining system.
Can add sockets to weapons using new item : Separator
A weapon can have up to 2 slots.
Can reduce weapon level requirement using new item : Groove Cutter (Store and Monster drop)
Refined Weapons cannot be used for combining. NPC and Wan Daye weapons cannot be combined.
The 'NEW' weapons and Blood Dragons weapons can be combined.
Weapon combining can be done from all Blacksmith NPCs. Weapon combination will always succeed.
Items combined with supplementary items cannot be further combined.
2. Item bonus/XP bonus card are now tradable
3. Cash outfit: options added(option: Critical rate increased by 10% , Movement speed increased by 10% , Damage increased by 50 , chi kung damage increased by 50)
4. Smithy in Jinan sales list changed(weapon for white clans)
5. Lighting Axe Collection fixed
6. German version Bug fix(client used to crash during teleporting)
7. Quest name fix ... Bandits at Xinnam Vilage (V) ->Bandits at Xinnam Vilage(Last)
8. New Cash Items
Mastery Reset Pill
Vault of Rising Dragon Passes
New deco - Golden Dragon Wardrobe (M)/Red Peony Wardrobe (F)
Ornament Detachment Tool
Have fun
Acid
KingDx #9148 sziasztok
pár hónap után visszatérek gamelni.Azt szeretném tudni hogy közületek van e olyan aki venni nekem acclaim coint egy "kis" játékpénzért. Szóval ennyi lenne: Irjatok pmben -
#9147 300-ast GB4-en
400-ast FC4-en -
#9146 Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves, és elmesélné, mikortól lehet kiváltani a 300 ill. a 400 def-es ruhákat?
Nagyon köszi előre is :) -
Lory87 #9145 Hello Bello!!!!!
Én fejlödöm 6000-el ... de nem a 9Dragonsban :PPP de nem is a számitogép elött valameik játékban ,hanem a munkahejen fejlesztem magam hogy minél jobb és gyorsabban beton lapokat tudjak önteni :DDDD na és mellette gyurok vaze,hehe :DDDDD
Bár néha jolesne legrindelni néhány moobot és noobot 9D ben, de NEEEM inkább azalatt az idö alatt eszem egy nagyot és joot :DD persze a saját föztömböl!
Üdv néktek megyek most megyek csinálok valami vacsit :) -
#9144 Jóreggelt!!!!!
Meek melózni, juj de remek...csak gondoltam írok már vmit olyan kihalt fórum :)))
Biztos mindenki fejlődik 1000rel, na további szép napot!
Sziasztok -
Glockman #9143 ok megy neki köszi a segítséget! -
#9142 Talán hülyeség,de régebben olvastam itt,hogy néhány játékosnál a hangkártya driver vagy egyéb hasonszőrű progi hiánya miatt nem indult a játék. -
#9141 Szerintem nemtudja lehúzni a patch eket.az optionsba a downloadnál válasza ki a WinInet downloader 1 et. -
#9140 Nekem már nem is kell hozzá"szólnom" ... Ennyi ökröt 1 helyen. XD Nem csodálnám, ha a srácnál most elpattanna az a bizonyos húr. -
Lawless #9139 a francba elfelejtettem hozátenni....indítja a te,epítést a haverod biztos ezt játszotta be mert ebben mit akar építenni? házakat? az egy ablakkal odébb van :D:D:D
Hello -
Lawless #9138 ahelyett h valami okosságot montál volna ökörséget bexélsz!:D:D:D
de az egéralátétes dologra szavazok :D:D:D -
Lory87 #9137 Ennyi infora azt tudom mondani hogy ujj egér vagy ujj billentyüzet kell vagy lehet hogy a képernyö a ludas?? Á megvan ujj számitogép aszal kel neki és mennifog! de ujj egéralátéttel mert hanem ugyan ez a hiba fog jelentkezni :P -
Glockman #9136 indítja a te,epítést és akkor jön ki -
Glockman #9135 Hi!
egy haverom feltette a játékott és amikor indítja ki ír valami errort mit lehet tenni hogy menjen???? -
Lory87 #9134 Hello Bello!
600 Def cucc,2slotos 20% speed csuka,2 slotos 300dmg wb,2 sltos 80 Attack Rationgos sapi :D szerintem ez egész jo kis ruházat hehe -
#9133 Szia(sztok)!
Hülyeséget nem akarok irni de sztem def ruci vagy 250es vagy 300as, 300as dmg wb és sapesz és cipő az mansion. Ha még slotos is a mansion-od akkor királyság van... -
#9132 Def ruha a ck def miatt kell szerintem, a ruha setek közül se mindegy melyik, főleg mert van ck-s és sima is, a szerintem mansiont el lehet felejteni kivéve a slotos cipőt pl. :) -
Lawless #9131 csak megkerdeznem a nagyobbaktol h a warriornak mi a jobb felallas?
1) 2nd role ruha egész set az mind1 hogy EC6,CS6,GL6!
2) def ruha 250def felso,also +300dmg wb
3) mansion ruha +300dmg wb
mert azt montak nekem h warrinak nemkell a def ruha amit érdekesnek talállok! alig várom h már full magyar legyen a game :D!
további szép napot mindenkinek -
herceg90 #9130 az old puch elveszik a quest után és amugy ez mit add ? -
#9129 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=11155
Kulcsokat a mobok dobják RC-n. -
herceg90 #9128
helsoztok ezt a küldit csinálju kavalaki segiten hol vannak a kulcsok és stb aki ezt már megcsinálta?
-
#9127 Nem rossz ez sem :)
Gyorsan vki szóljon egy gm-nek, Peti egy hekker :D -
Lawless #9126 hehe nekem tetszik a gyors munka is :D ha nokrol van szó de ez 9d :D adjuk meg Acclaimnek ami jár! Dozi...te nemtudtad? aki megheckelte a rafis cuccot annak simán belefér h a helyet is áthekkelte például 1000er férőhelyesre :D:D:D ! de nem valószinű! :D:D:D mindenesetre jól néz ki az a szám ami a dmg után van :D kicsit kevés és rovid! hi all