9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skrimer
Law már beszéltem janival azóta, hétvégén együtt 2xpztünk.és már csak 6lvl a külömbség köztünk.Este meg egyértelmû,hogy leszek.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ja legjobbat nem is montam....tegnap 1 segfej FC-s nuker kinyírt erre írtam neki angol szavakat amik csillagot érdemeltek..erre odajott 1 gm hogy ne beszéljek csunyán...montam neki h sorry erre az a segfej nuker megint kinyírt...de msot nemírtam csak csillagokat raktam 1-2 sort...erre azt írta a gm h figyelni fog engem és ha még 1 ilyen akkor kapok buntit 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Atkamon
Én is most kezdem felfedezni így FD 4-en, hogy milyen rossz a Warrior... Van is egy kis SF nukerem, amit szeretek is. Váltsak át arra?:/ Olyan sokat "dolgoztam" az FD karival... mongyuk az még nem olyan nagy szint de akkor is...

<#gun>azért CS warr se rossz...😊 valakinek annak is kell lennie 😛 én már minden probáltam a hybriden kívul pedig tudom h messze az a legjobb de valahogy nemhúz mert mostanában már mindenki hybrid! 250 mindenbol a max...+ot már csak a buffok,relicek és az elixirek adnak! <#mf2> JANI merre vagy...mindenkinek hiányzol 😄😄😄 már mint akik játszannak 😛 yunk is már bizalmatlan a klánnal kapcsolatban és csunyákat ír <#banplz>légyszi neki 😛 ! Yunk ha tudsz ma este less be átadnám lawwal a wis relicet kellene Pro-nak! koszi

P0Th3aD
Bakker Dozi! Eddig elkuzdottel azzal a szarral es most lecsereled. Na mind1 bar en a helyedben meg tolnam hisz ccben GB7tol potyog 100dmges wrist! Ja, ha meg tenyleg feladod akkor kernem vissza a szablyam. 😊)

Apokalipszis - BOT warrior

Warrit en is lecsereltem. Annal barmelyik mas kaszt jobb.
ToshiBá
Nem nagyon izgat a bünti... Nyugdíjba küldöm a nagyot...<#idiota> Régóta akarok nukert. Ez most segített is kicsit.
Majd írom annak is a szintjét ha SM fölött lesz. Addig marad ez.<#eplus2>

Live: DoZeR 982

Gondolom a magyar roarozas nem tetszett vkinek.
lol lehet jó fegyód csak akkor nemtom mit sírsz itt ^^ PQ-t meg azért mondtam mert 1 hét azt kinövöd fegyót... megéri beleáldozni a sok be-t...

asd

P0Th3aD
Szegeny Dozi... Majd elmulik, bar ahogy szamoltam 10k olyan 6-7 nap! Addig szokatlan csend es beke fog honolni a bandban! 😊 A szablyanal meg szegyeld magad, nemhogy odadtad volna nekem +7en! Bocsi az ekezet hianyra, de pspn nix ekezet! 😊

ROFL!<#nyes>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

skrimer
no comment...

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ToshiBá
Miért nem elég a +6/+7??? CSAKMERTAZÉRT!!! És ha PQ van? Attól még nem lehet fasza fegyója az embernek? Mellesleg valami vicces kedvû barom megdobott 10000 perces csetbannal... Pedig bent sem voltam.<#falbav>
szóval most nagyon boldog vagyok... Írtam egyik GM-nek (Phew) hogy legyenek olyan kedvesek kikapcsolni a baromságukat... De szerintem le se fogják szarni...<#szomoru1> 10000 perc bazzzeeeeeeee.......
Volt már okkal csetbanom de meg se kötelítette ezt. Most meg ártatlan vagyok...

Ecoterrorist
...idõközben kaptam bent a game-ben is info-t és jah...Str rulezz! Elsõdlegesen fejlesztendõ a cucc pure str-re építõknek. Jah és a nukereket meg a medve ölelje meg. Rohangálok utánuk mint a hülye!😄
Sro-ban általában elkaptam õket...! 😄

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

mér nem elég +6 vagy +7? =( meg ec7tõl pt quest, nem? ^^

asd

ToshiBá
És megvan a csúcs... EC6 2slotos +8-nál recss... Sztem a gém gyûlöl engem... Ezt fasza dropokkal hangsúlyozza is néha... Kéne új pecs mert ez a Tome-nélküli drop szart se ér...
<#boxer><#violent><#gun><#falbav>

Igen, 250 a max. Nem mondtam, hogy több. Érjétek el mielõbb!
skrimer
namost akkor 250 a max vagy nem?
ToshiBá! nemcsak leszabályoztak a GM-ek mert nagyon sok volt az str ed 😊

Str maxed noobs! lol <#nevetes1><#bee1>

ToshiBá
250-nél többet úgyse tudsz adni semmire... A Dex-et sztem az elején max fegyóra ütemezd. Ha a Str maxos akkor meg már Dex Cons mehet 1000el...

Az általános vélemény, hogy a str legyen minél magasabb.
Ecoterrorist
Az SRO-ból, Cabal-ból illetve egyéb innen-onnan szerzett tapasztalataimból próbálok a 9D-ben is valami full STR szerû, pvp-re hangolt karit építeni. Eddig str-re, dex-re és cons.-ra pakoltam csak. Str - Dex egyforma, Cons. pedig kb. az str 3/4-e.
Nos? Javaslat, vélemény?

ugyessek vagytok én már eltortem párat csak az FC-set számoltam és az 6darab volt ami +5,+6 nál már tort úgyhogy megszívtam pár BE-t de elotte is már eltortem jó párat..úgyhogy mostantol már csak veszek...kissebb rizikó jobban megéri 😊
Nirvana 😊

Ecoterrorist
...nem komoly, csak egy laza "😄" megtoldott mondat volt!

ToshiBá
Hehe... Én 3 sabert vágtam haza 2-t +6-nál egyet +5-nél... Szóval a haverod mázlista volt, hogy csak annyinál recssentette el a fegyókat...

Ma csinálok 1 total vagabondot muhaha 😄
+2-ig nem törik. Utána már törhet!!
Te vállalod a kockázatot, ha többet akarsz. Ennyi.
Az egyik haver 2szer 1más után tört +3nál kesztyût. 😊
Atkamon
hát igen +3-nál még nem áll fenn a törés esélye, csak +4-tõl felfelé... legalábbis én így hallottam.

Atkamon
létezik korhatáros band?😛

+2? +4-nél tört! 😊
Ecoterrorist
Szeva all!

Asura-n keresek magyar klánt/bandát a sötét oldalról!😊
név: Pseudo-White
kaszt: HD
Lv: jelenleg RC9

Elõre is köcce minden megmozdulást az ügyben...pm me

ui.: már igencsak nem vok "tináger", szal korhatáros band-k elõnyben! 😄

<#idiota>

Borlovagok! Jó hely, mert ott vagyok 😊
Yo!
Régen toltam ezzel a gameval és most megint rámjött a játszhatnék..
Most jelenleg a Bardon serveren klánt keresek. Van egy RC 10es Beggar nemtom mim (kijöttem a gyakorlatból 😄 ). Aki tud egy jó klánt az szóljon. A játékba Razuel néven megtalál.. (vagy itt)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

De el lehet kerülni a törést. Ne refinoljad a wd fegyót +2 fölé <#vigyor3>
P0Th3aD
SZban Western Walled Plain-nél kell hogy legyen a doboz ha jol sejtem, még hozzá egy fa tövénél ahol még van egy pár Brigant is..

Woot! Na én nem tudom, de egy harcosnak ez a WD fegyó nem ér meg annyit...föleg nem az FD...
A törés meg csakis szerencsén múlik...
Szerintem legközelebb olyan dologba fektessed a pénzed amit nem dobhatsz ki pár szint után :-)

Nem kicsit vok ideges! Sikerült elcsesznem az elsõ komolyabb befektetésemet. FD WD Sword elposszant refinél. Nem lehet valahogy elkerülni a törést? Köszönöm az elixires kérdésemre a válaszokat.
Haligali mindenkinek segítséget szeretnék
H Demon karim van és elakadtam egy questen a Quest neve:Jiang Bai's Wooden Box
nem tudom hol találok Wooden Box of Blackshmit Zhangot kén nekem 1 db

jahh és még 1-kérdés mit kell tennem hogy bemehessek a várba kérlek segítsetek

Köszi mindenkinek!!!!
P0Th3aD
Lehetséges.
Nekem azzal van gondja ha sokat futok...akkor egyszercsak kiirja hogy hiba a felbontásban vagy vmi hasonló és kidob.
Eléggé idegesítõ szokott lenni, ezért nem is futok feleslegesen sokat.
Bár irtam az aclimnak hogy ez a problémám, probáltak segíteni de nem tudtak. <#zavart2> Ez van sajna, kénytelen vagyok hozzászokni!

Mindez azért van mert a gameguard 1 használhatatlan xarság.
ToshiBá
Szerintem egy csomó dologra allergiás a gém... Pl: megosztott net, töltögetés , néhány víruskiller...

ToshiBá
Télleg!! Már GB5.. ^^

A Bardon ez normálisnak mondható. Sajnos.
De ha nemcsak idõszakonként rak ki, hanem mondjuk 1 hétig minden nap sokszor, akkor lehet nálad/szolgáltatódnál van a hiba.
P0Th3aD
Na befogod... Nem is lícseltem, az meg hogy pont akkor jöttem be mikor megnyertük a WAR-t, hát istenem. Idõzíteni tudni kell!!!
Amugy meg grat a GB5 höz Te kiskocka. <#beka3>

Egy kezdõ kérdései 😊

Elég sûrûn disconnect-el rak ki a menübe ez mennyire normális? (Bardo szerver)
Volt egy fél óra döglõdés, de most megint mûködik.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Atkamon
Ah mi van Bardo-val? T_T

ToshiBá
Te csak ne dumálj... Te is csináltál egy BoT-ot...<#nyes>
És a WAR-t is ellógtad Te bufflícser...<#nevetes1>

P0Th3aD
Sziasztok!!!
Jacky Jacky...miért kell neked white oldalra menned?! nemhogy huznád a jo kis healer csajszidat... 😊
több SFre van szükség ugyis, szegény Pilla olyan egyedül van a bandban mint a kisujjam ^^