21072
  • P0Th3aD
    Hm érdekes...nekem is vista alatt fut de iennel még nem találkoztam!

Lővésem sincs mit lehetne csinálni vagy hogy mi lehet a baja...
  • FGB
    sajnos semmit nem ír, egyszer csak resetel.
    Nagyon bosszantó, mert semmilyen más proginál nem csinálja. Nem tudom van a Vista-ban hiba naplozás, azt lehet megkeresem hátha az ír valami okossat.

• P0Th3aD
    Nos nem tudom, ien újraindulás nem volt még nekem, ha esetleg hibaüzenet lenne akkor hangkártya driver lehetne az szokott a bökkenő lenni, vagy esetleg még rendszergazdaként kell futtatni vistánál!

Én ezekről tudok, nem ír esetleg vmi hibaüzenetet, vagy csak egyből restart?
  • FGB
    Sziasztok!

Tegnap szerettem volna kipróbálni a játékot, de nem ment:
    Letöltöttem, fel is települt, majd mikor elindítom az egész gép újra indul, lefuttattam a vírus keresőt de az nem talált semmit.
    A gépemen VISTA fut és általában FF-el böngészek.
    Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma?
  • ToshiBá
    Most tök nyugodt vagyok. De tényleg!! >.< Én sem vagyok teljesen Magyar csak 27 éve élek itt...
    Viccet félretéve. "megnyugodhatsz tőletek még egyszer segítséget inkább a halál" Ezt a szövegrészt érti valaki? O.o
    Én megfejtettem, de nem volt egyszerű.
    Aki arra gondol hogy inkább meg akar halni, az ne hívja NETCsernyus dokit! herceg NEM akar róla beszélni... =)

Tusyyyyy!! Nem vagyok PK bajnok! =) És MSN egy olyan dolog a gépemen ami van. (csak elég lusta vagyok bejelentkezni) =) Azé luw ya ! XD

Acclaim küldött IP címet. Eredmény durci volt 4 ből 0 válasz pingstatisztika... Supportos csóka is nekifeszült UPC nél. Ugyanezt dobta ki neki. 9D support elfelejtette kikapcsolni tűzfalat, vagy csak simán szivattak. Kérték ha van elveszett csomagom írjak nekik. Majd most meglátjuk mit válaszolnak, mert 4 ből 4 veszett.
  • LordTusy
    pff...szégyenlem magam az összes FS tag nevében...
    Hogy mertek ilyeneket irkálni???Mi az,hogy nem értetek virágnyelven???
    Vén tökfejek modernizáljátok magatokat!!!Már nem a '80as-'90es években járunk,amikor mindig mindenki mindent értelmesen a szánkba rágott...ma ez már nem divat...csak írj ami t3txik zt yo 1!Nekem ég a pofámról a bőr miattatok,pedig inaktív vagyok.
    No jó,viccet félrepakolva elsőre én sem értettem a probléma lényegét,mert a fordításért fordító pontot kapsz,amit negyedelve beválthatsz coinra.Na ami a lényeg,hogy egymás fikázása helyett szidjuk együtt szarklémet,mert a coin-rendszerben tényleg vannak fatális hibák,amik már nekem is nem egyszer,nem kétszer komoly gondot okoztak.
    Kedvenc Brutál-verbális sznob pk-masina barátom: Nyugika,lazaság!És picit sűrűbben is feltolhatnád képed MSN-re! ^^
    Egyébként rólunk magyarokról mindenki tudja,hogy kegyetlen,vérszomjas gyűlölködő népek vagyunk,akik egy felmérés szerint még egy nemlétező népet is kiüldöznénk Magyarországról,mert nem szeressük a bevándorlókat.
  • herceg90
    amúgy nem maki vagyok de, nem baj az csak 16 éves és megnyugodhatsz tőletek még egyszer segítséget inkább a halál, amúgy nem vagyok teljesen magyar csak 10 éve élek itt...
  • ToshiBá
    Hurráhurrá! Végre kiderült mi a rákért laggolok/dc zek mint atom. UPC nek valami bibernyéje van egy társszolgáltatójával. Kértek tőlem ping tesztet. Na itt game over =)... Írtam Acclaimnak remélem megértik mit nyöfögtem. De ha valaki tudja a Bardó címét az megírhatná nekem pls!
  • bomb1111
    Köszönöm és viszont kívánom.Persze csak ha Magyar vagy.Ha igen akkór a tanáraidat is megilleti az a "becses" jelző.Ha meg nem vagy Magyar,akkór bátran írd oda hogy csak önszorgalomból nyekeregsz magyarúl.Biztos lehetsz hogy ez esetben lelkes segitségre találsz mert elvégre a "segfej" (mellesleg helyesen 2 darab G vel írják) Magyar mindig segítőkész.Tudod,ha akármi mást kérdeztél volna,egyáltalán nem zavar a helytelen írásod.De amikór ilyen helyesírással még fordítani is akarsz...........ez meghaladja a béketűrésem.

Szevasztok és egy kellemes napot mindenkinek
  • ToshiBá
    Totally agreed! XD

Amúgy "segfej" mi? Hehejj!!! Ez pont olyan, mint a "fokkrém" vagy mint a "bicigli" (meramúgyez kerékpár :D ). Na cinkelés over! Majd a PK beszél helyettünk! =) Meréntudomkivagymaki[hun]. :P ;)
  • P0Th3aD
    Bruhahaha...

Köszi az összes magyar nevében is. Ebből látszik mien primitív is vagy, egyből ítélkezel! Hozzáteszem jogtalanul mivel össze-vissza írsz, amit az ember nem győz kihámozni, így nem is tud senki segíteni!

Ha meg nem teszik amit itt látsz akkor bőven el lehet tolni a szekeret pl 9D fórumra nem kell itt rontani a levegőt!
    Ott találsz magadnak annyi "nemsegfej" embert hogy a végén elveszel közöttük!!!!

Magam nevében én kedvelem az összes "segfej" magyart illetve azokat is akik nem magyarok de keresik az ien "segfejek" társaságát mint mi!

Szebb napot, pápá
  • herceg90
    igen a pontokat coinra de tök mindegy szeretem a magyarokat mindigis segfejek voltak kivétel pár embernek
  • szabi34
    De a 82-es hsz-edben azt írtad hogy beváltottad...de inkább hagyjuk:)
  • BrightSky
    Egy kurd-angol szótár szerint a "cinoke":

Genie - A spirit believed by Muslims to inhabit the earth and influence mankind by appearing in the form of humans or animals.
    "Genie" is a name that signifies or is derived from: "to be well born", "good", "well", "to be born".

• bomb1111
    szoa cssakk asszt akkarttam ellmóndani titeknek hóggy nekemnek ís volt forditásosos akklaimkojnszos góndlyaim.Min várókóztam hógy mekkaplyam a fáradalmazásosabbikk munkkáim eredmélyét.Naszoa besszéltem valakkivvel aminek a tanácsvára véggűl iss megiratkoztam azz akklajmosoknak hóggy a fórditásom maggyar-angol vót.Nahá képzejétek el hoggy víszairtak a alymok,és boccsánatot kérlleltek tölemtöl a késedelmeskedésejíkért ara hívataloszkodva hógy azzért késleltek merrt nem tútták miljen-miljen fórdittást csáltam,de míútán eszt tísztásztuk,rőktőn kűdíkk a kojnszajimat.uggyhógy ha tí ís igylyártok,nefélyetek mertt mekkaplyátok akojszokat csakk kel szóni nekíjek hógy mijenn nyrlbö mijen nyellvbe vót a fórditás.Nacsá,mejekk mert van egy oklevéltépekezésesi ősszelyővetelem a nemzzetti kőnyvtárba.Éste Dózi nebőcsekeggy mert ősszevissza adtam a fejadatodat pappírcerúza nékű is és kílyőtt a végeredménny.Pónnt anyí.
  • ToshiBá
    Nem pubi! Én egy verbális sznob vagyok időnként vulgáris megnyilvánulásokkal... Ezt add össze! XD Ha nem megy elsőre, akkor adj magadnak még 10-20 évet mire megérted. ^^
  • herceg90
    dozer te egy cinoke vagy ha gondolod járj utána mit jellent
  • ToshiBá
    Segélykérést szerettem volna de megtaláltam amit kellett. Most csak azt kell tisztáznom Acclaimmal mit is kéne törölnöm.

• ToshiBá
    No komment. Éppen a Magyar nyelvbe vetett hitemet temetem... XD
  • herceg90
    nem váltotam be hiba történt a accleaim már javitja de köszönöm a normálsi válaszokat
  • DSUN
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

További szép napot!^_^
  • szabi34
    Hát gondolom azért tűnt el mert beváltottad...
  • bomb1111
    Atyaságos Úristen
    A többit Dózira hagyom
    Szevasztok
  • herceg90
    hello valaki mondja el hogy az miért van hogy eddig forditotam kaptam érte egyszer 93 coint meg 2 odjára 104 coint ma végre ujbol elfogadtak pár forditásomat 85 coiné beváltotam és a réggi coinok eltütek és csak a 85 maratt :(
  • ReszegKoldus
    http://9dragons.acclaim.com/store/store.jsp
  • herceg90
    amugy a cash itemeket hol tom megvenni?a ruákra gondoltam valahol tanálkoztam velük de nem tom hol
  • szabi34
    Hali
    Arról van valami info hogy hogy áll a magyar fordítás?
  • Xiao
    Egyenlőre separator csak egy slotot ad, lehet később fog majd esni két slotos is. Nem enged betenni többet és csak egyszer lehet combine-olni.
    Ha két slotos fegyót teszel be, ugyan úgy marad két slotos. Én két fegyót is csináltam így.(2 slotos cs pole --> 2 slotos fc pole, ill 2 slotos lm saber --> 2 slotos hm saber)...
  • ReszegKoldus
    Csak olyanba lehet rakni ami New, vagy BD.
  • herceg90
    amugy a nugeteket miért ne mtom belerakni a fegyoba mindig faildete ir
  • herceg90
    seprator milyen gyakran esik? és hanyas lvltöl éri meg vadászni rá?
  • ToshiBá
    Kell 1db Separator és 1db cutter. Nem elfelejteni! Ha van 1 1slotos fegyód és végignyomod a cuccost ugyanúgy 1 slotos marad. Nem lesz 2 slotja. (saját tapasztalat) Ha 2 slotos fegyót raksz be megszívod, mert 1 slotos lesz. A léyeg mindig 1db separator és 1 cutter kell. Nem tudom miért. Ha esik még 1 separator megnézem enged-e 2 őt berakni.
  • herceg90
    mert nekem a weaponösnél beraktam a fegyot a goovet de nem engedte a configet pedig zöld volt mind a kettö a comb meg a másik is
  • herceg90
    igen de a grovhoz kell az a izé is nem?
  • ReszegKoldus
    Amit linkeltél azzal 1 slotot lehet csinálni a fegyverbe.
    Szintet csökkenteni a groove cutterekkel lehet.
  • herceg90
    és csak avval az izével lehett elvini a szinteteket?
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 05 May 2009 14:46

As a matter of fact, we are expanding. Check out our new languages that we have launched to invite more players to join your community.

I apologize for any misinformation that may have reached you. This was perpetuated by an ex-VGM, for whatever reason he felt it necessary. 9Dragons and its servers are not closing. In contrast, we are actually looking into launching a new server to accommodate the new European players. Also, as mentioned in our recent webinar, we recently received a commitment from Indy21 to create new maps and the advanced clans. Although the details have yet to be worked out, there is plenty more in store for 9Dragons.

Egy VGM (Venom) terjesztette ezt a pletykát. Blu threadja lockolva lett és töröltek minden postot. 1 a lényeg : VGM nek még amit kérdez se. Én kicsi kommentem. : Acclaim megválogathatná kikből csinál kit. Múltkor Asurán tömegmészárlás Hefeiben, most meg ez.
  • bomb1111
    Droppból esik és nem adható el.Nekem esett egy de át sem tudom tenni a másik karimra.
  • herceg90

valaki megmondaná hogy ez hol szerezhetö be lehett valahol venni vagy cska dropp és menyi az ára ha dropbol esik?
  • P0Th3aD
    Nem szeretnék pánikot kelteni csak azért aggódik az ember, meg sok roar is volt bardon, én sem szeretném hogy vége legyen hisz magam sőt sztem mindekinevében mondom, hogy nem ezért küzdöttem éveket hogy utána eltűnjön minden.

Remélem hogy csak kamu és tovább lehet "élvezni" a játék adta lehetőségeket, bugokat és egyébb finomságokat!