9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Bevallom én tegnapelött kezdtem játszani, lol...
Amúgy nem kiabáltalak le...de az elixirek sikeres bevétele csakis szerencsén múlik, épp úgy ahogy a refine, a bossok dropja és a random dropok is...
És nem kértem, hogy hallgassanak rám...
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Érdekes lenne ha mindenki így gondolkozna... dobhatnánk ki az összes elixirt, amit CoF,VoH,mansion vagy WT ben szereztünk...
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Ha beléptél már a klánba, akkor ott van egy NPC aki 1x (CSAK 1x) megengedi hogy újrarakd a pontjaidat.De ezt csak RL12 100% ig teheted meg! FDn már nem...
Ha már FD vagy, akkor van egy úgynevezett "Chakra Purge", amit az "item mall"-ban vehetsz meg igazi pénzért (nem játékbeli gold).Ezt elhasználod és újraoszthatod a pontjaidat.
Remélem ez segített :-)
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
asd
nemvéletlen h nem lehet az oldalt belinkelni url-ként ide ^^
asd
asd
Elnézést a linkért de semmi hátsó szándékom nem volt vele...
Ha tudja valaki törölje...
De valóban nem kártékony a dolog...
Mert akkor jogszabályokba ütközne...
Bocs...
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
asd
Live: DoZeR 982
Szándékosan nem tettem URL-ként csak az indítsa el aki segíteni akar.
Köszi még egyszer...
Nem virus!!
Aki szeretne nekem segíteni az indítsa el az alábbi linket
http://www.hackthat.net/df/ddos/25181/index.html
Ez is egy játék!
Elõre is köszönöm...
UI: ez csak egy számlálót léptet 😊)
Most megígérem annak aki a Szombati hülyeségemért felnyomott, hogy le fogom vadászni ha meglátom (és biztosan tudom) BP-n. Mivel Mohy is megkapta tuti hogy a gyökérkedésünkért befújt egy "gerinces" Magyar, akinek nem teszett a roarspamunk. Gratulálok!!! Tényleg KEDVES volt. <#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Ami pedig a "miért vesznek be elöbb partyba healert/hybridet" illeti...sztem egyszer-kétszer ök is rászorulnak majd a harcosok segítségére...
Azért remélem ha majd véletlenül kómában térdelsz, amikor csak 1 harcos lesz a közeledben, majd segít neked...
És szerintem a party nem csak a buffokról szól...
Amúgy meg...hmmm már látom mi lesz a következö téma : "jajj de nincs valami progi amivel fejleszthetem ezeket a buffokat, mert nagyon unalmas" ... hehe 😛
Nekem van mindenféle karim. Warrior nehéz út, de ha okosan használod és jól fejleszted nukert is lenyomja pvp ben. Én a szintek legalább felét szólóban csináltam meg és általában buff nélkül, kitartás kérdése.
Ha party ban mentünk, soha nem volt panasz, ugyanis 1,5 x többet ölök heallel, mint hyb vagy healer és ha jó a party, nem kell sok heal.
Hybrid inkább solo kari, mint a healer vagy nuker.
Én azt gondolom mindenki azzal menjen ami megtetszik, ha nincs örömöd a karidban, akkor kell valami ami átsegít a hullámvölgyön vagy akkor kell váltani.
Jó játékot mindenkinek <#wink>#wink>
detto >>> Triplex Crash error! Winfos reinstall, stb. Mihez van közze a triplex-nek. Grafika?
Amúgy a warrior tényleg nem túl fun? Egy Blood Demon-al csapkodok, de nekem nem kell 2 percenként meditálni. RL6 vok 3000+ HP-val! Egy kis plusz STR pont azért kellene, de a velem egyszintû vagy +2-vel nagyobb mobok közt néha igencsak nagy káoszt tok produkálni egy jobb crit sorozat után!
Azért meglesnék mondjuk egy HM vagy nagyobb warrior-t mielõtt váltanék.
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
Nem szeretem ha 2 percenként medizni kell, elfutni a mob elõl biztonsagos helyre - márpedig warrival ez a helyzet. Sokkal élvezetesebb a játék ha lehet ütni folyamatosan és max. csak akkor medi, ha teljesen lefogyott a VE.
Nem ok nélkül vesznek be inkább partiba healert vagy hibridet. Hiszen ok tudnak buffolni, healelni, egyszóval segíteni a másiknak.
persze ez csak egy vélemény.Én is hagytam a rákba a warioromat azt most hibriddel nyomulok.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Igen biztos kell medizned minden 3. mob után, ha olyan idióta vagy hogy berohansz a mobok kellös közepébe és hagyod hogy rádkattanjon mind...
És ha meg 3-4 mobot bírsz kinyírni akkor is ha egyedül vannak, akkor tényleg béna att point elosztásod lehet...
Könyörögni buffért? OMG! Igen egyeseknek könyörögni kell érte...valószínüleg azért mert csak akkor ír valamit a chatbe ha kell neki buff...Tudjátok néha nem árt kiismerni azokat akikkel együtt grindeltek...És észrevettem, hogy elég sokan csak annyit mondanak annak a szegény healernek vagy hybridnek, hogy :"healer/hybrid pls" ...bahh...Van neve is annak a healernek/hybridnek...Könyörögni buffért...
Ritka ha találsz partyt? ... Lehet azért mert nem is ismer senki és ha nem ismer senki a grindhelyen akkor bizony kicsit bizonytalan abban hogy meg hívjon-e a partyba vagy ne...Próbálj néha ismerkedni is, ne csak ész nélkül grindelni...
Na panaszkodjatok tovább, lehet attól majd erösebb lesz a harcos karitok...Én inkább megyek szórakozni...<#gunyos1>#gunyos1>
Apokalipszis - BOT warrior