9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lejjebb van egy üzenetem tudnátok segíteni?

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

az szép tegnapelott ahhoz képest jol belelátsz én már 1 éve tolom úgyhogy tudom mi a szitu 😊 ! pluszolásnál nincs blue stone mushroom meg blood moshroom ami noveli az esélyt h jobban vedd be az elixirt 😊 ennyit ehhez 😊 és kérdeztem mindenki a nem dungeonosat veszi mert az jobb a dungeonosat inkább a wandayne-s fegyokhoz használjánk inkább 😊😊😊 ! halgassatok mindig magatokra 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Hahaha...
Bevallom én tegnapelött kezdtem játszani, lol...
Amúgy nem kiabáltalak le...de az elixirek sikeres bevétele csakis szerencsén múlik, épp úgy ahogy a refine, a bossok dropja és a random dropok is...
És nem kértem, hogy hallgassanak rám...

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

én se vagyok az látod már le is kiabáltak pedig csak az igazat montam mert már játszom egy ideje,de mind1 ha o jobban tudja akkor halgassatok rá 😊 ! én játszok majd PMez meg holnap nemfogok sztem,szerdán se de csutortokon igen 😊 ! hajrá dungeonos elixirek 😊

Hellótok kéne nekem egy kis segítség!!!Én Beggarsos vagyok és van a klán küldetés ami azután jön hogy három dobozt meg kell szerezni és ez utána van hogy mégegy doboz kell (gondolom) de nem tom hol találom ha valaki tud segíteni naon megköszönném

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Ha használatra veszed akkor édesmindegy, hogy dungeonos vagy nem...
Érdekes lenne ha mindenki így gondolkozna... dobhatnánk ki az összes elixirt, amit CoF,VoH,mansion vagy WT ben szereztünk...

skrimer
Senki se lehet tökéletes és tudhat mindent, persze te lehet kivétel vagy<#nevetes1> amugy nem látlak mostanában pedig kéne már epi <#szomoru2>

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

yunk azt hittem ennyi ido után már tudod 😊 hát persze a BM és a BSM de még az szerencse is kell na meg hogy az elixir nelegyen dungeonos! ennyi !

skrimer
egyébként mi kell ahhoz hogy jolsikerüljön egy elixer?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Lol de komoly...Egy fél órára biztos leköt<#email><#vigyor3>

Yosimicu
Abban az esetben vesznek el ha a pontújrarakásnál kasztot is váltassz.egy kis flash 😊

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

skrimer
de a skillek akkor elvesznek nem?

Rolka
Aham kösz

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Olyat több féle módon is...
Ha beléptél már a klánba, akkor ott van egy NPC aki 1x (CSAK 1x) megengedi hogy újrarakd a pontjaidat.De ezt csak RL12 100% ig teheted meg! FDn már nem...
Ha már FD vagy, akkor van egy úgynevezett "Chakra Purge", amit az "item mall"-ban vehetsz meg igazi pénzért (nem játékbeli gold).Ezt elhasználod és újraoszthatod a pontjaidat.
Remélem ez segített :-)

Rolka
Olyat, hogy tudok csinálni, hogy mondjuk a Wisdom pontjaimat átrakom a Constitutionhoz? Aki tudja segíthetne!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ha +3-at akarsz vagy nagyobbat akkor kell BE(BloodEssence)ezt belehet váltani elixirre így meglehet a +3,de ha +4 kell akkor ha jóltom 2BE kell és így tov...további jó gémelést<#eplus2>

Üdv mindenkinek! Friss hús vagyok. Lenne egy rendkívül egyszerû kérdésem :-) (aki ismeri, annak már az). Hogyan kell a fegyvereket vagy öltözéket +olni? Azt tudom, hogy +2-ig biztonságos, nem igényel semmi extrát, de mégis mi kell hozzá és honnan tudom beszerezni a hozzávalókat? Ha +3 vagy magasabbra szeretném, akkor rizikós és +9 a felsõ határ. Remélem a bölcsek megosztják velem a tudásukat :-)
skrimer
2öt😊

Gubberx
o_O

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

-1et 😄

skrimer
LVL4 str elixer sztetek menyit adott ,hogy naturba benyomtam??😊

lol na mindegy akkor sry 😄 de én már félek minden iylen szartól :S meg sg-n is bann jár ha valaki ezt linkeli ezért mondtam...

asd

Atti12
mellé fogtál 😄. Ez csak egy ilyen idétlen játék, rákattintassz és õ kap pontot. volt régen ilyen vámpírosba is..

Hali! Asurán nem lehet találni/venni wu adv stepset meg medet. Más szerón találkoztok vele? Vagy ezt még nem javították? Shao, beggar stepset, medet demon stepset láttam, de másmilyet nem!
"jogszabályokba ütközne"
nemvéletlen h nem lehet az oldalt belinkelni url-ként ide ^^

asd

az érdekel honnan veszem, h keylogger? 😄 silkroad-ozom... lol

asd

Sziasztok!
Elnézést a linkért de semmi hátsó szándékom nem volt vele...
Ha tudja valaki törölje...
De valóban nem kártékony a dolog...
Mert akkor jogszabályokba ütközne...

Bocs...
Én sem ajánlom srácok.Az egyik haverom már járt igy.Ilyesmi oldalba mentföl ö is,de poruljárt

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

skrimer
Te se mentél rá akkor?😊

akinek fontos karija ne menjen rá... -.-"

asd

ToshiBá
Igaz hogy szombaton hülye voltam... Mohyval shoutoltunk politikailag kicsit.(választással volt kapcsolatos) De ezért hátba döfni... Pláne egy Magyar... Ez szemétség volt nagyon. Remélem szégyelli magát rendesen aki volt. És felkészült 2 karaktertõl való rendszeres támadások elszenvedésére. 10000 perc x 2= nagyon sok gond és baj BP-n. Csak hogy tudd nagyon sejtem ki vagy. És ezt már Mohyval is megosztottam.

Live: DoZeR 982

ilyen szemetet nerakj ide Fenyi....senki nemenjen rá...ez egy idétlenség!

Sziasztok!
Szándékosan nem tettem URL-ként csak az indítsa el aki segíteni akar.
Köszi még egyszer...
Kellene egy kis segítség!!
Nem virus!!
Aki szeretne nekem segíteni az indítsa el az alábbi linket
http://www.hackthat.net/df/ddos/25181/index.html

Ez is egy játék!
Elõre is köszönöm...
UI: ez csak egy számlálót léptet 😊)
De nemcsak egy boldog nonapot kivantal magyarul, aztan angolul?
ToshiBá
NemNem...
Most megígérem annak aki a Szombati hülyeségemért felnyomott, hogy le fogom vadászni ha meglátom (és biztosan tudom) BP-n. Mivel Mohy is megkapta tuti hogy a gyökérkedésünkért befújt egy "gerinces" Magyar, akinek nem teszett a roarspamunk. Gratulálok!!! Tényleg KEDVES volt. <#boxer><#mf1>

Talán nem kéne úgy viselkedni, hogy legyen vmiért bosszút állnia rajtad.<#crazya>
ToshiBá
Ecsééém... Minek a tréner? Aki lusta napi (max) 10-15 Percet egy helyben állva csak a skilleket húzni az NE(!) kezdjen el játszani... A warrival nem láttam értelmét azoknak a fos skilleknek a húzására... De a kis szarosnak bizony jól esik ha majd maxos lesz a Wish buff...<#nevetes1> Szóval ennyi. Nekem Gb elõtt is elegem volt már a Warriból csak a túl sok idõ miatt nem cseréltem le. De 10k perc csetban igen sokat tud javítani az ember gondolkodásmódján.<#idiota> A GM-ek meg simán szemétládák. Csak a vicc kedvéért a -eknek van sima játékos karakterük... Szóval soha nem tudhatod ki akar bosszút állni rajtad valamiért.... Ez nem összeesküvés elmélet. Fórumban megtalálhatod néhány recruitment (vagy mi) folyamatát. Szóval <#violent> nekik.

Volt, pinnacle. De már pár hónapja észreveszi a game guard, aztán elszáll a 9d. Kíváncsi vagyok mikor lesz megint trainer progi 😊
skrimer
Télleg,nincs valami olyan program?😊

Na jah...kinek hogy...én biztos elaludnék ha nem kéne a HPmra figyelni lol
Ami pedig a "miért vesznek be elöbb partyba healert/hybridet" illeti...sztem egyszer-kétszer ök is rászorulnak majd a harcosok segítségére...
Azért remélem ha majd véletlenül kómában térdelsz, amikor csak 1 harcos lesz a közeledben, majd segít neked...
És szerintem a party nem csak a buffokról szól...
Amúgy meg...hmmm már látom mi lesz a következö téma : "jajj de nincs valami progi amivel fejleszthetem ezeket a buffokat, mert nagyon unalmas" ... hehe 😛

sziasztok!
Nekem van mindenféle karim. Warrior nehéz út, de ha okosan használod és jól fejleszted nukert is lenyomja pvp ben. Én a szintek legalább felét szólóban csináltam meg és általában buff nélkül, kitartás kérdése.
Ha party ban mentünk, soha nem volt panasz, ugyanis 1,5 x többet ölök heallel, mint hyb vagy healer és ha jó a party, nem kell sok heal.
Hybrid inkább solo kari, mint a healer vagy nuker.
Én azt gondolom mindenki azzal menjen ami megtetszik, ha nincs örömöd a karidban, akkor kell valami ami átsegít a hullámvölgyön vagy akkor kell váltani.
Jó játékot mindenkinek <#wink>

sztem neálj átt...nagyon is jó a warr én már fc-n vagyok vele és nemkell mindig futni medizni...csak a jo pont elosztás a fontos! sztem igen is jo a warrior 😊 tobb technika és reméllem ha megjon az új map meg skillek a warrok kapnak olyan skillt amivel leutik a hybridet 1 utésre h az még lõnni se tudjon!

Szeva! Ugyanarról az emberrõl beszélünk! 😊 Csak mivel te nem kértél itt segítséget eddig, én megpróbáltam. 😊 A játékban Wai-.... vok. Van ruha amit kerestél, keress meg.
Ecoterrorist
Ilyen spanom nekem is van! Asura-n tolta eddig Szmotyi néven. Rádumált a játékra azt keresztbe állt neki a system. 😊
detto >>> Triplex Crash error! Winfos reinstall, stb. Mihez van közze a triplex-nek. Grafika?

Amúgy a warrior tényleg nem túl fun? Egy Blood Demon-al csapkodok, de nekem nem kell 2 percenként meditálni. RL6 vok 3000+ HP-val! Egy kis plusz STR pont azért kellene, de a velem egyszintû vagy +2-vel nagyobb mobok közt néha igencsak nagy káoszt tok produkálni egy jobb crit sorozat után!
Azért meglesnék mondjuk egy HM vagy nagyobb warrior-t mielõtt váltanék.

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Hali! Segítséget kérnék! Az egyik spanomnak nem indul a játék a 34es patch óta! már nemcsak a játékot, de a wint is újrarakta! Indításnál ezt írja neki: TRIPLEX Crash Error. Help pls! Elõre is köszi!
Hibridet ajánlom neked. Minel elobb valts at, mert warrival tiszta szenvedes FD-tõl. És mielõtt bárki rám kiabálná: Nem, nem volt rossz a pontelosztásom! Igen, ismertem a grindhelyeken sokakat!
Nem szeretem ha 2 percenként medizni kell, elfutni a mob elõl biztonsagos helyre - márpedig warrival ez a helyzet. Sokkal élvezetesebb a játék ha lehet ütni folyamatosan és max. csak akkor medi, ha teljesen lefogyott a VE.
Nem ok nélkül vesznek be inkább partiba healert vagy hibridet. Hiszen ok tudnak buffolni, healelni, egyszóval segíteni a másiknak.
van benne valami az biztos.De még annyit hogy én se szeretem a wariorokat mert lehet hogy erösek de lasaban fejlödnek.Itt nem a percenkénti meditáciora gondolok.A partyban sztem szivesebben látnak 1 healert vagy 1 hibridet mint egy wariort.szerintem

persze ez csak egy vélemény.Én is hagytam a rákba a warioromat azt most hibriddel nyomulok.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Bakker! Ezt nem hiszem el! Már itt is rinyál mindenki hogy milyen rossz a warrior...pffff...
Igen biztos kell medizned minden 3. mob után, ha olyan idióta vagy hogy berohansz a mobok kellös közepébe és hagyod hogy rádkattanjon mind...
És ha meg 3-4 mobot bírsz kinyírni akkor is ha egyedül vannak, akkor tényleg béna att point elosztásod lehet...
Könyörögni buffért? OMG! Igen egyeseknek könyörögni kell érte...valószínüleg azért mert csak akkor ír valamit a chatbe ha kell neki buff...Tudjátok néha nem árt kiismerni azokat akikkel együtt grindeltek...És észrevettem, hogy elég sokan csak annyit mondanak annak a szegény healernek vagy hybridnek, hogy :"healer/hybrid pls" ...bahh...Van neve is annak a healernek/hybridnek...Könyörögni buffért...
Ritka ha találsz partyt? ... Lehet azért mert nem is ismer senki és ha nem ismer senki a grindhelyen akkor bizony kicsit bizonytalan abban hogy meg hívjon-e a partyba vagy ne...Próbálj néha ismerkedni is, ne csak ész nélkül grindelni...
Na panaszkodjatok tovább, lehet attól majd erösebb lesz a harcos karitok...Én inkább megyek szórakozni...<#gunyos1>

P0Th3aD
Amugy elegge nyogve-nyelos a wari. En sm2ig vittem 1 HDs warit, az a baj hogy soxor kell medizni, meg ritka ha talal az ember jo party-t, pedig warival elengedhetetlen. En inkabb valtottam es egyaltalan nem bantam meg. Arrol nem is beszelve hogy mindig buffert kellett konyorogni! De ha sok idod es turelmed van akkor kitartas a warihoz.

Apokalipszis - BOT warrior