21072
  • MadeInHell
    Hali valaki tud vmit az új nuker def cap ról? mert hallottam több féle verziót pl:1500 lesz meg 2200 meg olyat is hogy max 150 base stre.jó volna tisztázni a nukerem miatt.kössz
  • ZzoleE
    Őt már én is láttam, de nem, nem magyar, hanem japán.Hogy miért ez a neve, azt nem tom :)
  • ToshiBá

Na Ő ki lehet? O.o Magyar +10es axeval Japó 9d ben... Ha nem jön a kép a következő postban bent lesz a link.
  • ToshiBá
    Asura sorsa kb ez. Legalábbis amíg nem rendezik a nukerek okozta morális válságot. =)

Ha meg minden igaz, akkor visszahozzák a "régi" invite friendset.
    (vagy coint vagy IM cuccot szerezhetsz) De ez szigorúan pletyka. Ok?
  • sherlock1
    Vicces, lezárták a fordítást. Most még kevesebben fognak játszani 9d-vel. Asura teljesen halott lesz.
  • ReszegKoldus
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=105532
    Olvasgass itt, nem is kell sokat csak pár hsz.
    Igaz kép nincs ott, ami nem is baj, szerintem, aki ilyen kis felvágós az az ereit is felvagdoshatná nyugodtan
  • DSUN
    Itt meg nem lehet Zoomolni><
    Mind1, az a lényeg, hogy 5.6kkk-ja van [VGP]Noob-nak, ami még úgy is rengeteg, hogy xp kártyák bejöttek tradeable-nek(bár, tényleg nem vagyok tisztában az árakkal most, de sztem ez akkor is atomdurva)
  • DSUN
    Az érthető, hogy megszedték magukat a gazdag játékosok, na de ennyire?!?!
  • zsele1000
    Egy másik képet, ha lehetne.^^ Mióta eladható az xp kártya, nagyon sok milliárdos lett. Akinek meg volt ingame pénze és nem akar vagy nem tud valódit költeni, az most ingame csóró. :) Nem tudom, hogy mennyire vagy tisztában a jelenlegi árakkal, de pl: 7%os dmg plate vagy Blood Bead of Earth ára darabonként 2k BE + 1kkk. Ezt az összeget sokan ki tudják fizetni. Hol van már az az idő mikor megérte mansionbe - wtbe menni a ruhákért, és abból gazdagodni? Vagy GCbe menni a lvl5-ökért? ....
  • DSUN
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

[VGP]Noob szeginyem milyen csóró, ha vki ennél gazdagabb, ne szégyellje megosztani velünk!!
  • MadeInHell
    így legyen zsele. erre a hero band duelre kiváncsi leszek.
  • bomb1111
    Mind szép és jó de mikór az acclaimról van szó.......na szóval az elmélet és gyakorlat között tátongó szakadékról van szó,melyben sokan szegik nyakukat.Ebben meg különösképpen remekel az acclaim.Ettől eltekintve kösz zsele 1000 hogy megosztottad velünk a legfrissebb infókat.Remélhetőleg amit Sárkányfő mondott,nem csupán óhajok fölsorolása,hanem nagyon hamarosan mególdandó gondok lajstroma.

Szevasztok és egy jó hétvéget mindenkinek.
  • zsele1000
    Még van reklámcsík! De tegnap beszéltem DragonHead-del és azt mondta, hogy következő héten jön egy patch ami eltünteti. Ami nekem még tetszett abban amit mondott, az az, hogy az több item rakásolható lesz, úgy mint a BE. 'soon'. pl: elixek, manualok A másik. Mondtam neki a refi sikertelenségét. +8ig ment scale nélkül, aztán 5/5 és 5ször tört a +9be. Csak nézett nagyokat, nem akarta elhinni. Pedig nem wd-ről van szó. Van egy opció Hefeiben, a Hero Band Duel. Na azt is megcsinálják. Epit fog adni.(Ultimate One) Az epi meg nem fog sokat adni :DD. Be fogják vezetni a scale-tear trade-elhetőségét a sok scammer miatt. Ezek után kíváncsi leszek, hogy mi fog történni.
  • Lory87
    Fiuk még mindig van reklámcsik?
  • ToshiBá
    Igen úgy szerettem volna, de SG már megint remekel... ,,I,,
    Na akkor linkelek. =)
    első forma előtt

második forma kezdése

nincs KG go med =)

[URL=http://www.postimage.org/image.php?v=gx12aSYJ]Epirun sikerrel záródott ^^[/URL]

Csak hogy tiszta legyen mim volt

KB ennyi. ^^ fak jú SG!! XD
  • MadeInHell
    Sziasztok elészült a honlap amin dolgoztam 9Dragons remélem tetszeni fog és ha van kedvetek adjatok a honlapon egy nevet és felraklak titeket a magyarok közé. köszi
  • Lory87
    Háj!
    DOZER másold be inkább a kép cimét igy pl: www.mittudomén.hu
    és akkor müxik aszem , de ha mégsem akkor 'mittudomén.hu' probáld meg igy . De szentem ezt te is tudod :P csak gondolom ugy akarod betenne hogy lássuk SG-n is :D
  • ToshiBá

• ToshiBá
    Nem akartam triplapostot. -.- Megpróbálom újra. De SG nem akarja a villogásomat.

Ha nem látszik most se, akkor B+ SG. Amúgy csak bementem epirunra CoF ba. =)

@POT Jaja! Szopikálós BOSS. Mikor még igazi noobok voltunk rendesen betett nekünk párszor.^^
  • P0Th3aD
    nájsz nájsz!

Mikor anno naon régen még smen 2en ütöttük kék kezűt felváltva stunnal hogy ne szopasson annyira?!

Eheehe, de szép is volt...warival lehet bossolni de ugye sokkal hoszabb és nyögvenyelősebb mint ált. a grind is :)))
  • ReszegKoldus
    Tele is raktad. Lenyűgöző mennyi hőstett.
  • ToshiBá

[/IMG]
  • ToshiBá
    Olyan üres a fórum gondoltam telerakom hőstettes képekkel. És prezentálnám, hogy a warri nem is olyan nagyon rossz. =)

Mert az évek meg a rutin...^^
  • ToshiBá
    Grat Made! Jó ötlet!

@POT!!

Régi szép idők... ^^ Én mondtam Neked "az évek meg a rutin"
  • MadeInHell
    Hali tegnap kicsit unatkoztam és ez lett a vége link faján megfogom majd csinálni addig meg nem ér bántani :-)
  • ToshiBá
    Bocs az offért.
  • ToshiBá
    Ha mindenképp valami egyedi játékot kerestek akkor tessék. War Rock F2P FPS Nekem tetszik, hogy végre nem fantáziavilág...
  • ToshiBá
    Szégyelld magad, mert le seggfejeztél minket! Mi "segfejek" vagyunk!

Mellesleg én 9D ből fogok nyugdíjba vonulni sztem. Mert ha abbahagyom akkor konzol. =)
  • Blood Raven
    Hy!
    Mivel kaptam par privi üzit is ezert elmondom itt:) a Jade Dynasty az a Celestial Destroyernek az europai változata ahol NINCS LAGG de ha valakit jobban érdekel keresse meg a forumot: celestial destroyer mmorpg
    bocsi az offolásért megint
    gl hf
  • DSUN
    Én már nagyon nem értem mi folyik itt...
    Ez kajak Celestial Destroyer, és Zhu Xian!!
  • LordTusy
    Nem használtam eddig vistát,de az alapján,amit eddig hallottam Vista-val egyenlőre több bakija van,mint haszna,szóval még jobb lenne várni vele.A jó öreg xp is tökéletesen megfelel a játékok szerelmeseinek.Egyébként olyasmit hallottam,hogy Microsoft-osok nem csak a kövi oprendszerükön dolgoznak,hanem már az az utánin is...

Raven te meg állj le a keresgéléssel...a kemény mag vagy marad 9D-nél vagy kisebb-nagyobb szüneteket tart,de visszatér.A keresgélés csak időpazarlás.Sehol nem találod meg ugyanazt a bandát,mint itt,ezért rendszeresen visszajársz.Inkább fejleszd a 627359. karakteredet!

Semmi hasznosat nem írtam,de szerintem tőlem nem is vártok többet...
  • MadeInHell
    inkább a vistárol mondj le szerintem.
  • Blood Raven
    Hali!
    Voltam ma bent kicsit délután de nagyon csendes volt mindenki=)
    az uj gamét nekeresd aki nemakar 9d t játszani az jöjjön 26.-án lesz Jade Dynasty CB kulcsokat itt lehet szerezni:
    http://contest.mmosite.com/giveaway/jade_dynasty/
    bocsi az offtopikért de nemtudok máshonnat ijen "seggfejeket" keresni akikkel ojan jokat és sokat játszottam:)
    gl hf
  • FGB
    sajnos nem jött be, még egy dolgot megpróbálok, ha az sem segít, akkor le kell mondanom a játékról és keresek egy másikat :(
  • ToshiBá
    Sok Vistásnak kattog a GG utolsó update óta. Kapcsolj le minden programot, és úgy indítsd a játékot. És esetleg megpróbálhatod kitörölni GG mappát 9d mappából. Ha indítod launchert újra letölti magát. Launcher optionsban meg winnet downloader1 legyen a download method-hoz beállítva.

Remélem segít...

Szervernek Bardo-t válaszd majd ha eljutsz végre odáig! Azin vagyunk mi "segfejek" a legtöbben. =)

SEGFEJ RULEEEEZ!!! XD
  • Jabbba
    Érdekes ez a sok "segfej" magyar,most éppen a "nem segítünk senkinek" ősi eszme egy tipikus példája látható
  • FGB
    Le frissítettem a videó driver-t, majd újraraktam a játékot, most legalább nem indul újra a gép. A tűzfalat és a vírusirtót lekapcsoltam próba képen (Comodo Interner Securit-t használok) és az alábbi hiba üzenetet kaptam:
    "GameGuard initialization error. Try rebooting and executing the game or close the program considereto cause a collision."
  • zsele1000
    Ha esetleg NOD32-t használsz az lehet egy ok. Nekem is sok bajom volt amíg az futott.
  • ZzoleE
    Szia!
    szerintem próbáld meg úgy indítani a játékot, hogy az ikonra jobb klikk, és katt a "Run As Administrator" (nem tom hogy írja magyarul pontosan :) ) Hátha segít. Sok sikert!
  • BrightSky
    Úgy tűnik, kék halált kaptál. A tűzfal nem engedi futni a játékot, esetleg a víruskeresővel akad össze.