9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
EW=EXTERNAL WOUNDS(Külsõ sérülés) Ha pl egy piros mob megüt rögtön kapsz olyat
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Van új map,lehet grindelni ezerrel,hiányolunk is,meg beast killer is kell nekem 😊
Nem vagy Te Kokó hogy a csúcson hagyd abba,szóval tisztelj meg bennünket jelenléteddel 😊
DrGenya
Mindenesetre nekem semmi EW bug nem tünt fel...pedig sárga mobokon grindeltem (végre ^^) és még a str em sem max és nem jött óriási mennyiségü EW...a szokásos...
Ami meg a sok medi/step droppot illeti...én nem örülnék a helyedben...Láttad mennyit ér egy medi most? Egy wu medi 1,5millán felül lehetetlen eladni...és ez még csak 1 nap volt ennyi droppal...Lassan az LF többet fog érni...
Egyik standnál egy wu LF 100k, másiknál egy SF medi 200k...LF?Medi? Lassan már mindegy lesz....
Szóval akik paráztak az alacsony drop rate miatt, azok most meglátják milyen lesz túl sok droppal...csak legyen elég helyetek a táskátokban :-)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Live: DoZeR 982
Szóval a str-et meg az Ess-t huzzam fel, a wis-t meg egy kicsit kb.12-re
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
unalom magamnak játszanni....yunk te meg ha vírusos vagy dobd újra 😛 ! hajrá Liaodong! CS1-en sárga mob 0,01 ezt csak úgy érdekességbol 😄 !
Egyetlen egyszer ingyen ujra lehet osztani. Ez a lehetoseg max. RL 12-ig áll fenn (rl 12-n meg megy, fd-n mar nem). Utana is ujra lehet osztani, de mar csak igazi penzert vett bigyoval.
Nincs kedvem több ezer hsz-t vissza olvasni
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na most megint lemaradok a dupláról! >;;<
Miért nem tudnak soha bejelentést tenni a patchek elött!!!!!!??????<#violent>#violent>
Na de akkor remélem már az xp rate is felment <#hamm>#hamm>
De jó nagy azt látom... Re mélem új map is benne van.<#idiota>#idiota>
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
<#szeret>#szeret>
azota a mentést elõvettem és beszopta minden kártevö a "C-n" <#mf1>#mf1>
kiváncsi voltam hogy láttatok e már ilyet..
Szóval bocsi egyel lejjebb : "válasz 'skrimer' üzenetére (No.:6243) akart lenni...
Nekem is volt már ilyen.Én inkább teljes formatot nyomtam a gépnek, az biztosabb...
És Jackynek igaza van, már azért sem mertem simán le"OK"zni, mert ez nagyon gyanús volt, lehet hogy egy vírus mégjobban be akar szivatni...
De nem hiszem, hogy ez a 9Dtöl jelent meg...vagy?
Sose probaltam de kivancsi lennek mi van ha osszegyulik mondjuk 90 vagy 100. Halal? Jó nagy marhaság ez, hogy ez a "büntetése" a mértéktelen elixir nyakalásnak.
Nevetséges, hiszen csak annyit kell csinálni, hogy nem iszol meg 15-ot egymás után. Ennyi.
2.) Maga a spyware szivat, ezzel vesz rá, hogy toltsel le meg több marhaságot, amíg ki nem nyírod a gépet.
Tudni kéne mondjuk, hogy ez csak úgy simán megjelent a gépeden, vagy mi írta ki? gameguard? és mikor (értem ezalatt hogy jatek indításakor?)
Az elixirekhez meg annyit, hogy nem egyszer dungeonossel vittem maxra..
Vagy a szerver a hibás?
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Csak azért ne szedjétek szét egymást ha lehet<#law>#law>
Nekem sem megy ez a fos 😞
Na jó...látom nem érted a szarkazmust...
Én se tegnapelött kezdtem, csak nem szoktam azzal dicsekedni, hogy milyen régóta játszom már...
És szólj ha szereztél egy WD fegyvert dungeonos elixirrel...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Pont ennyi a különbség a kettõ között.
1 éve játszol és ezt nem tudod, hogy csak non-dungeon elixirt lehet ahhoz használni? 😄
Az is érdekes, hogy egyik hsz-ben szerinted az a lényeg hogy "nelegyen dungeonos" (#6225), egy másikban meg már "mindenki a nem dungeonosat veszi mert az a jobb" (#6231)
ja és "hajrá dungeonos elixirek" (#6229)
???
Na mindegy 😄