9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
te-kapd-be-! <#action>
csõõõ X-D!
Mi történt a Holtponttal? itt olvasgattam, csak már összefolyik a szemem a sok szövegtõl, csak láttam hogy Zseblámpa és Sixtail bandless. Mi történt?!
AM: Az új map fasza!

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Mivel nem voltal benn akkor ...
Hmmm... Érdekes. Én nem vettem észre, hogy változott volna a név. Néhány probléma valóban volt, de rendezésük folyamatban van. Hamarosan megint minden a régi lesz - persze lehet, hogy néhányaktól meg fogunk válni, akik nem viselkednek kulturáltan.
A szabályzatot még ma délután igyekszem belinkeli ide is, aki csatlakozni akar, elõtte olvassa majd el és csak akkor jöjjön ha képes lesz betartani, különben <#banplz>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Én másképpne közelítem meg a dolgokat 😊 Mit fizetsz ha belépek hozzátok? 😄
Nálam. Gyere könyörögni! 😊
Szó se róla.. pillanatnyi zûrzavar van a ligában ami hamarosan rendezõdik.
shaba23
kinél lehet felvételért folyamodni?😊
Tisztelettel értesítem a kedves közönséget, hogy a Bardón, fehér oldalon újjáalakult a volt Holtpont Szövetség. Új neve Borlovagok Hero League.
Shaba, az asztalon tényleg ott van jobboldalt alul a gameguard kek ikonja. Vedd le az elrejtest, igy latni fogod ha ottmaradt a 9d leallitasa utan is. En ecceruen ramegyek kurzorral es akkor tunik el vegleg. Utana lehet ujra inditani.
Raven nagyon sok ember türelmelenül vár téged, ugyhogy a közeljövõbe õrülnénk ha megtisztelnélk a jelenléteddel ...!!!^_^

ToshiBá
Olyan gameguardos problémám már nekem is volt, fõleg amikor még sûrûn DC-tem az elején. De most már ha leállítom kb 2 prec és újra tudom indítani. Mellesleg tálcán rejtett ikonokban ott van a gameguard emblémája. Olyan mintegy tiszti vállap... próbáld meg azt lelõni.

Live: DoZeR 982

Kihagytam egy "nem" szocskat: amik NEM befolyásolják egymás cooldownját.
A manual egy bizonyos cheng-ig valahányszoros szorzót ad a kungfu skillek fejlodesenel.
Tehat ha van egy 5-ös chengig 3-szoros xp-t adó manualod es elhasznalod, addig az ideig amig hat, ahanyszor hasznalsz egy skillt ami 1-5 kozott van, 3-szor olyan gyorsan fog fejlodni mint egyebkent.
Erdemes kombinalni dupla xp-s idõszakokkal.
Felreallsz arra az idõre vmi biztonsagos helyre, aztan elkezded nyomogatni azt a gombot. Esetleg 2 gombot, ha olyan skillek, amik befolyásolják egymás cooldownját.
Nagyon uncsi, de megéri, ha a szintedhez kepest eros leszel.
Köszi közben átolvastam az összes q-et én is és megtaláltam az egyikben 😊 Érdekes q mert ennyi erõvel beletehették volna, hogy csak akkor van kész ha ez a feltétel si teljesül. Még egy kérdés tudja valaki mire jók a manual-ok? 😊
Írtam privibe Raven, olvasd el!!!!!
Aztán gyere

Bot warriorok Spear-el(lándzsával)tudnak harcolni!!

Rolka
Bot warriorbe milyen fegyverekkel lehet harcolni? Pont róluk nem nagyon találok leírást!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

shaba23
az a baj, hogy nem a ninedragons fut, hanem a gameguard 😊 de semmi olyan exet nem talalok
skrimer
ezeket löddd ki SHABA23

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Blood Raven
hy all
van 1 kis problémám:nemtok belépni
amikor rákattintok az ikonra ugy csinál mintha töltené a patcht de nemtölt semmit.ha valaki tud segiteni irjon plz thx
(az uj mapot már letöltöttem voltam is benne)

Hollo

shaba23
ha kilépek a játékból és újra akarom indítani, akkor mindíg azt írja, hogy már fut a gameguard. a feladatkezelõben nem tudom melyik az, így csak a gép újraindításával tudom megoldani a dolgot. nem tudjátok, hogy mit kell ilyenkor bezárni, hogy ne fusson?
shaba23
tegnap én is ezzel szívtam😊 minden quest complette, de mégsem engedtek be wu-tangekhoz...de kiderült, hogy az egyik questben hiaba irjak hogy kesz, nem volt meg a basic wu-tang fist (vagy mi) skillem 2es, amint felhuztam meg is kaptam a questet ami a kapuhoz kuldott
Elnézést az írásért de hajnalban nem mindig azt a billentyût találom el amit szeretnék 😄
Lenne egy kérdésem mivel elrontottam az elsõ karim kezdtem egy egy wu-tang harcost oc1 vgok és még mindig vagabond vagyok. Az összes kapott quest-et megcsináltam do így bemenni a bázisra.
skrimer
A mi kis bandunk,egyhelyen.(egy töredéke)

<#bohoc>

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

http://images.netbag.hu/20080324/00460478580.jpeg

http://images.netbag.hu/20080324/00460415530.jpeg

NO COMMENT xD

Atkamon
A karakterbetöltses probléma mindenkinél elõjön. Nagyon idegesít engem is.

skrimer
nektekis vagy csak nekem nem tölti be normálisan a karaktereket a mapon, és ez vajon mitöl lehet?
ha elixert akarok használni akkor csak tolok egy BM et és már mehet is rá a lvl6 os elixer?

shaba23
Hali, Bardon indítottam egy karaktert, esetleg van valami népesebb magyar csoport ahová csatlakozni lehet, vagy barátkozzam a külhoniakkal?😊 Hitmenow néven garázdálkodok Wu-tang noobként.
Hi mindenki.Ha van vkienk egy 2 slottos ec1 vagy annál magasabb szintú kesztyûje az lécc whisp a gameben(Girl)Mostanában elég sokat vagyok fenn(Egész nap😄)Tudom nem itt kéne az ilyet ,dehát Ez_Van^^_^^

bocs ez nem ide szólt

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

hát in is most rakom föl naszóval végig ment a betöltés és elkezdte mégegyszer ez normális?és amikor másodszor töltötte megált a közepén ez is normális?lécc segítsetek

Atkamon
Mert Bardon jobb idõben van.

HELP!Hogy tudok belépni a játékba , azt mondták használjam a key-boardot
de nem tok vele semmitse csinálni.HELP!!!

Bocs de fehér klános. vagyok miért jobb a bardon a 2xp?

Ecoterrorist
Üdv!

Van! Habár a Bardo-hoz képest jelentõsen szerényebb a létszám! Sötét oldalon összehozztunk egy band-t(Shadowters néven) nagynehezen, de azóta jómagam és még néhányan átjöttünk Bardo-ra a kényelmesebb 2xP time-k és egyéb dolgok miatt. Ha Asura-n akarsz maradni és fekete klános vagy, nyugodtam keress rá a csapatra!...😊)

Life is Sort! Play more!

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Kilépsz?1Holtpontos tag mondott ilyet?

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Ha nem jössz vissza akkor nem lesz legközelebb.. nem tudom mi történt, vagy ki mit mondott, de én sajnálom hogy kiléptél. Tudom sok vizet nem zavarok, hisz alig játszom de akkor is na..

Mindenesetre ha tudok segíteni valamiben szólj nyugodtan.
Minden "Holtpont"osnak vagy inkább "ex-Holtpont"osnak :
Én megmondtam, hogy miattam senkit ne rúgjanak ki, ezért is léptem én ki.
Legközelebb kíméljetek meg a faji,vallási és egyéb megkülönböztetéstöl, mert ez az a téma, amit a világon a legjobban útálok...És igen ennyire zavar...Sajnálom, hogy így alakult, de remélem egyesek most örülnek...

További jó játékot!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

fú most igen felb**szott a játék 😊 4 orás 2xp lett volna de amikor elkezdodott megkaptam a laggot is olyat h fé perces késéssel inkább abbahagytam mert veszélyes volt...most igen ideges vagyok a Nirvána szerora....fuj! 9D felcseszett

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

a szarér nem enged be

használd a mini keyboard-ot amikor a jelszavad írod be, de legalábbis 3 karaktert azzal írj

beggar-oknál a spirit a hybrid
amikor beakarok lépni kiir valamit hogy ijak be 3 valamit meg a kódomról is szó van tudja valaki mit csináljak?

jah és még az lenne a kérdésem hogy a beggarsnal a vanguard az hybrid?

és van olyan magyar aki asurán van???

Na jó de én hybrid banditaként miért használjak kést vagy kesztyût? Minden skillem a fejszékre épül és azok nélkül elég gyér az okozott sebzésem 😊
Dehogy a Nirvánán! Bardón van a legtöbb magyar.
Az ew két dologtól függ tudomásom szerint. Egyrészt minél magasabb nálad a mob, annál gyakrabban/többet uthet rád. Másrészt az általad használt fegyvertõl is függ, annak a balanszától, úgy tudom.
Healerrel tõrt használok, szinte soha nincs ew-m. Hibriddel kesztyût, nála gyakoribb de még mindig ritka.
Bot warrival lándzsát használva jóval gyakoribb volt, sárga mobnál.
na és itt az újabb patch 😄 sztem a TOME-ket javították mert nemnormális volt 2 nap alatt 10 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker