21072
  • DSUN
    Fú basszus...Ma is megnéztem pár 9D videót...
    Nem bírom már ki LoL
    Főleg, annak a tudatában, hogy 1hét van hátra suliból..
    Szerintem néhány nap, és találkozni fogtok velem újra ingame!!
    Hihetetlen, mennyire 9d/9D-s társaság hiányom van
  • LordTusy
    Grat Pot!
    Nukereknek meg szorongassátok meg a nyakukat(,kiv enyém,mert azért ölök...)
  • P0Th3aD
    lol!

Nem tudom mi volt nem is érdekel, de megcsinálták!
    Belekerül jó 5-6 email váltásba, de végre jó...

Nyugodalmas jo8 mindenkinek...
  • P0Th3aD
    Bakker most itt levelezek acclaimmal hogy segítsenek...de semmi okosat nem mondanak!!!
    Egyszerűen miután kiléptem nem enged vissza ezzel a accommal bardora, Nirvánára mehetek, másik accal meg még bardora is be tudok lépni!

Eléggé idegesítő, nem tudom miért csinálja, irtam hogy sztem tuti azt hiszi a gém hogy bent vagyok, arra hogy Already logged in azt irták hogy nem szokványos rendszerhiba üzenet, akkor van ha többször probálok beloggolni vagy ha DC után akarok!!!

De basszák meg már 2 órája szraxom, amiket irtak nem segített tűzfal igy virusirtó ugy...nincs is bassza meg mert routerem van!!!!

Azt mondták probáljak várni meg ujrainditani a gépet és 10-15 perc mulva megprobálni, mint irtam 2 órája csak ezt probálom....gép ujraindult josokx meg modemet is restartoltam de semmi!!!!

Kérdeztem a gyereket hogy ők ezt onnan nem tudják megoldani?!
    Most várom a fejleményeket....
    Bocs hogy ennyit irok csak annyira idegesít és a legrosszabb hogy nem tehetek érte semmit....
  • P0Th3aD
    köszi Z

Te bent vagy? engem kurvára nem enged be...
    Vagy be vagyok loggolva azt irja, vagy pedig nem talál gém szerót!!!!

Istenem...irtam ezeknek a lámáknak hogy basszanak vele vmit, mert ez igy nem állapot...
  • ZzoleE
    \o/ GZ itt is puni! \o/
  • P0Th3aD
    áááá

és nem enged be a szerver...hogy az a
  • P0Th3aD
    Hiába gyors epihez szerencse kell!!!

Restart után meg is lett Shen papa, pedig fc wari jött kselni +11es saberrel de ugylátszik elég volt az a 10% amit levertem belöle xD

Jippá
  • P0Th3aD
    REVENGE!!!!!!!

Gogogo aki torolni akar, nekem is van pár kiegyenlítetlen számlám és ha wari jobban oda tud sózni nukinak akkor vicces lesz a dolog, bár néha igy is jó, de nem baj ha még kiélezetebb lesz a pvp...
  • ZzoleE
    Hurrá! \o/
    és akkor várhatunk 1 hónapot a kövi peccsig ami erősíti a többi role-t :)
  • MadeInHell
    vagy most jön az hogy a 81. patch lessz és addig meg csak huzzátok parasztok a nukert.
  • MadeInHell
    Hali most én nem láttam vagy tényleg nincs nuker def cap???
  • Blood Raven
    És megcsinálták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NINCS REKLÁMCSIK :)))))))))))))))
    (igaz bardo nincs de amcsi szerveren már gyönyörködök a látványban)
  • Sixtail
    Teljesen megértelek. Pár napja pont így voltam BPn. Pár gyökér 25434345szor leölt és janinak érezték magukat. De nem gond, mert amikor a 23234254adik gyökér (CS volt míg én SM) nem tudott leölni, akkor rájöttem, hogy még van remény, nem is kicsi...
    Úgyhogy én még grindelek a "kis" noobommal (nem sokáig lesz kicsi hehe), hogy bevégeztessem a véres bosszúmat azokon, akiket nagyon nem bírok...
    Sajnos egyre több van belőlük, de megfelelő szinten el lehet bánni velük.
    Azért sok sikert a továbbiakban, remélem megtalálod azt, amire mindig vágytál!
    FS & HP forever! (Nekem legalábbis biztos :) )
  • Lory87
    Jajj ezt elfelejtettem , Ezt kell tenni a Parasztokkal!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=eZeYVIWz99I&feature=related
    This is SPARTA
  • Lory87
    Hello Fijuk-Leányzok :D
    Ismét Uninstall lesz mert kiveszek még egy kis pihenöt (5-6 honap, de remélem hogy több :P )Az ok peddig mert GECC SZAR játék és csak az aggressziot váltja ki belölem mert ha megyek BP be akkor csak nagyon felhuzom magam a sok pöcsön, és dühöngö örülté válok a való életben napokra! A legtöbb faszjancsinak BP ben Premiumja van, Tigram(800HP/500VE) , még egy Tigram mert egy ugye nem elég ! ez nem is lenne még annyira gond ,de kijövök BP-böl és egy paraszt megöl 16476-szor mert megteheti és röhög is közbe meg Noobozik lol ,hiába vagyok nagyobb 10lvl-el ugyis szarráver. Ilyenkor pff de jolenne a gyerek mellé teleportálni és szarrá tapodni hogy mee teee ganyééé most Noobozzá!
    Na meg a másik hogy ha a gépen van a játék nemtudom megállni hogy egésznap nejátszak vele :DDD MIATTATOK!!!(FS)mert joo veletek játszani!De ha egésznap játszom akkor semmirenemvagyok jo utánna vagyis egy hulla ,mert kifáraszt a játék.
    BB all és nehaggyátok magatok !!! :D
  • LordTusy
    Kami prtscr módszerét én is használtam és mindig bejutottam vele ^^
    csak rendszeresen üríteni kell a képeket...
  • ZzoleE
    Én olyankor a Ctrl és Alt közötti Windows-os gombot nyomom, akkor megjelenik a tálca arra rákatt, aztán vissza 9d-re és nekem úgy belép. Sok sikert :)
  • kalidor
    Szia!
    Nekem is hasonló problémám volt, én ezt úgy oldottam meg hogy nyomogatom a prtscr-nt.Egyszer mielőtt elkezd számolni és egyet ha már számol...Ha nagyon nem megy a számolás alatt mégegyszer...:)) Remélem segíteni fog!
  • white rawen
    Sziasztok! Ez már durva!Vagy csak én vok a béna.Tűzfal nuku,kitöröltem a gg ot a 9d mappából újra is telepítette.Fel is enged,de amikor belépnék azt írja ki h nem tud csatizni a szerverhez.Ha megpróbálom mégegyszer akkor meg azt írja h a felhasználó már becsatlakozott :))).Marha mókás.De még mindig nem enged fel.Mit tegyek?Mert már nincs ötletem.Töröljem az egészet,aztán telepítsem újra???Arról nem is beszélve h a karim gc11es már.Szerintetek mi a megoldás?
  • white rawen
    kösz megnézem
  • ZzoleE
    Innen -> C:\Program Files\9Dragons\GameGuard
    aztán indítsd el a gémet, elvileg újra letölti a GG-t, és aztán jó lesz.
  • white rawen
    Azt írja ki h gameguard update failure pedig kikapcsoltam a tűzfalat is de mindig ezzel jön :(
  • white rawen
    Dozer h érted h az összeset törölted?Honnan?
  • ToshiBá
    És ráadásul GG error is van. (nem mindenkinek) Én töröltem összes GG adatot utána elindult. Asurát rollbackelik.
  • MadeInHell
    lehet a vírusirtód nem engedélyezi a játékot.kapcsold ki vagy állítsd be.
  • white rawen
    Most felenged csak nem enged csatlakozni :((( Nem tudjátok mi lehet a gond????????
  • white rawen
    Naaaaaaa rájöttem!!!Beletelt 1 órába.De aki kitalálta ezt a pgameguardot tuti nem volt normális fel is húzott vele tutira!Köszi :))) Rawven
  • white rawen
    Hi skacok!A következő a gondom.Elinditom a 9d-t de a protect gameguard nem akar felengedni mit kell tenni ilyen esetben???? Előre is köszi.
  • ReszegKoldus
    Ha patchelésre gondolsz, akkor hamarosan...
  • white rawen
    sziasztok tényleg :))))))))))))))))) És köszi nektek!Tényleg mikor van szerver karbantartás???
  • ToshiBá
    Pot! Csak hogy utálj kicsit! Szerintem kitalálod melyik könyvet veszem meg éppen... ^^ De ha nem akkor azt amelyikből a c10 est megvettem 200k ért. Hozzáteszem megint mákom volt mert Crunchetta pont akkor jött át BP ről mikor írtam zonera. mi nem látszik az meg az hogy egy hülyegyerek 9kk ért akart megbombázni ezzel a könyvvel. =)

Remélem látszani fog a kép rendesen.
  • LordTusy
    bardo tele van magyarral...figyeld a league neveket...
  • bomb1111
    Ráadásúl sokan
  • ReszegKoldus
    De, vannak.
  • white rawen
    Sziasztok skacok hogy lehet feljutni olyan szerverre ahol magyarok is vannak?????A 9d letöltöttem telepítettem de 1 szál magyar sincs a bardo(eu)n.Segítsetek.Előre is kösz.
  • szabi34
    Hát már 28-a van és gondolom hétvégén nem adnak ki patchet úgyhogy soon.:D Gondoltam hogy nem veszik le ebben a hónapban...
  • Blood Raven
    Kiváncsi vagyok milesz ezzel a reklámcsikeltüntetéssel mert szeretnék már viszatérni kicsit:)
    de a tippem az ez: xyGM:Sory but... we will do it soon...
  • ReszegKoldus
    A többi role erősebb lenne az jó lenne, biztos én vagyok a béna, hogy tizedakkorát ütök a nukerre, mint amekkorát ő lő rám, viszont a hp-m az nem a tízszerese az övének, már ha érthető mire akarok kilyukadni :)
  • ZzoleE
    Szia! én arról tudok hogy a nukereknek 1500 lesz a def cap,és/vagy a többi role erősebb lesz.