9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi történt a Holtponttal? itt olvasgattam, csak már összefolyik a szemem a sok szövegtõl, csak láttam hogy Zseblámpa és Sixtail bandless. Mi történt?!
AM: Az új map fasza!
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
A szabályzatot még ma délután igyekszem belinkeli ide is, aki csatlakozni akar, elõtte olvassa majd el és csak akkor jöjjön ha képes lesz betartani, különben <#banplz>#banplz>
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Live: DoZeR 982
Tehat ha van egy 5-ös chengig 3-szoros xp-t adó manualod es elhasznalod, addig az ideig amig hat, ahanyszor hasznalsz egy skillt ami 1-5 kozott van, 3-szor olyan gyorsan fog fejlodni mint egyebkent.
Erdemes kombinalni dupla xp-s idõszakokkal.
Felreallsz arra az idõre vmi biztonsagos helyre, aztan elkezded nyomogatni azt a gombot. Esetleg 2 gombot, ha olyan skillek, amik befolyásolják egymás cooldownját.
Nagyon uncsi, de megéri, ha a szintedhez kepest eros leszel.
Aztán gyere
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
van 1 kis problémám:nemtok belépni
amikor rákattintok az ikonra ugy csinál mintha töltené a patcht de nemtölt semmit.ha valaki tud segiteni irjon plz thx
(az uj mapot már letöltöttem voltam is benne)
Hollo
http://images.netbag.hu/20080324/00460415530.jpeg
NO COMMENT xD
ha elixert akarok használni akkor csak tolok egy BM et és már mehet is rá a lvl6 os elixer?
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
de nem tok vele semmitse csinálni.HELP!!!
Van! Habár a Bardo-hoz képest jelentõsen szerényebb a létszám! Sötét oldalon összehozztunk egy band-t(Shadow
Life is Sort! Play more!
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Mindenesetre ha tudok segíteni valamiben szólj nyugodtan.
Én megmondtam, hogy miattam senkit ne rúgjanak ki, ezért is léptem én ki.
Legközelebb kíméljetek meg a faji,vallási és egyéb megkülönböztetéstöl, mert ez az a téma, amit a világon a legjobban útálok...És igen ennyire zavar...Sajnálom, hogy így alakult, de remélem egyesek most örülnek...
További jó játékot!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
beggar-oknál a spirit a hybrid
Healerrel tõrt használok, szinte soha nincs ew-m. Hibriddel kesztyût, nála gyakoribb de még mindig ritka.
Bot warrival lándzsát használva jóval gyakoribb volt, sárga mobnál.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker