9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le lesz szedve. olvasgassátok a forumot...2 perc alatt 4-5 új post.
És mindenki negatív postot ír.
GM is mondja hogy csak tesztelnek minket v nemtudom. Ha nem változik én bb-t mondok a gamenek...>.< De van 1 pozitívuma...az SVS-t megjavították XD

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Sejtettem, hogy hasonloan fogtok reagalni az uj reklamfeluletre. Gusztustalan... Most kezdtem volna belemelegedni a jatekba (GC8 shaolin warrior) de már az is megfordult a fejemben h abbahagyom. Kiderul hosszutavon mennyire tudom majd megszokni...
Ez a reklám:....................... sztem ezzel sokat mondtam

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Lol
ez beszarás test szerveren nekem meg Leila gc11 xDDDDD
odabasz

ZzoleE
Jaja, én ott RL6 vagyok. Ja, és még megvan a jó kis Részeg_Gizi-m is 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Na most jön a durva. : megnéztem a test szervert... Ott van a kitörölt warrim SM7 szinten... ?????????? Ott még Free is csak FC7 a bandban.. Okos meg RL11... Nagyon durva. És töküres az egész.

Live: DoZeR 982

Lehet undorító, de mégis sokan rá fogják szánni magukat prémiumra... tudom magamról silkroadban is ugyanez volt, csak ott prémium nélkül szinte be se tudsz lépni :/

asd

Ezzel a reklámfelülettel (is) bevételt akarnak. Ha nem a reklámból akkor abból, hogy vegyünk prémiumot és akkor eltûnik.
Csak az a baj, hogy sokan - köztük én sem - nem kívánunk kiadni pénzt a játékért. Ha fizetõs játékra vágyom, maradtam volna a Wow-ban..
Így meg egy jelentõs részét a játéknak eltakarja ÁLLANDÓAN a rohadt reklám!
Ez tényleg undorító. Nincs elég bevételük az Item Mall-os cuccokból, mert egyre jobban elcseszik a játékot, és erre, még direkt hátráltatják is az embert. Csak tudnám mi értelme a reklámfelletnek??? Hónapok óta csak magukat nyomatják ott, fizetõ hirdetõnek nyoma sincs. Talán nem véletlenül...

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

ToshiBá
Van egy elsõ próbás noob accom. Azzal megnéztem. Hát elég fos. És a legszebb oda van írva jobb oldalra : Vegyé premet azt nem lesz reklám. pffff!! Ha erre nem leftel egy vagon pléjer akkor nemtom mi lesz. Mert ez már gusztustalan... (mondjuk néhányan mehetnek minél elõbb...)

ZzoleE
Dózi, nekem ilyan szép nagy reklámom van! :S

remélem jó a link..

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Hát... Még egy ok, hogy premesek legyenek az emberek... Mert nekem semmilyen reklám nincs. A map sem megy el, középre se loadol be reklámot. Semmi reklám. =) HURRÁ!!!

Blood Raven
NÁLYSZ WÖRK acclaim
ekkora buzikaz veszek roart és ugy beszolok nekik hogy le fognak bannolni....

Hollo

Janíííííííííí 😊 ja koszi a képet 😊 majd belesek nirvanara is 😊! de ez igen idegesíto tényleg és a cucc se fut 😄😄😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Na itt a frissítés eredménye. Fölül folyamatosan megy a reklám 5 perc alatt szét idegelt, és nagyon zavaró is<#violent>
Már megint lesz vagy 20 új bug gondolom <#falbav>, valaki észrevett esetleg vali lényegi romlást/javulást (?) a game-en???

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

na most akartam belépni....és mindig Errorcode= -1et ír ki....mondhatom fantasztikus 😞 és mi ez a Region:Europe h test? most kulon veszik USA meg EU-t? és még azon belul is...már azt se tudom hirtelen h hol a karim 😄

csak ha új map 😄 de sztem ettol a 2 megátol amit lehúzott ez nemaz lesz 😄

Grr remelem mindenki orul az uj patchnek... <#csodalk>
raven és én csak egy sapit kértem 😄😄😄

Próbáld ki Raven! Ha összehasonlítod, hogy a speedes ruhák felvétele elõtt mennyi idõbe telt egy mob legyõzése és a ruhák felvétele után ugyanaz a mob, akkor egyértelmû lesz. (Hogy nem befolyásolja a támadási sebességet, de ez csak az én tippem)
Erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy : hajrá!
Nem tudom miért, de engem manapság sem Destiny, sem UF nem támad meg.
Destiny tagjaival tegnap éjjel nagyon szépen megbeszéltem egy pár dolgot, és szerintem, ahogy azt már máshol is leírtam, vannak ott is jó arcok...
UFröl meg nem sokat mondhatok, KSelték weit, igen, de mivel már nincs lista, nyugodtan megtehetik.
Az hogy PKzák a kicsiket, az másik dolog. Amit tegnap még nem értettem D4rkness vagy kinek a shoutjából, hogy : "Im killing here, not UF!"
De már tudom mit akart mondani.
Én sem szeretem ha PKznak, föleg ha kicsiket, és természetesen ha látok ilyet, igyekszek megakadályozni.
És szerintem ha ti is úgy PKztok majd mint ahogy ök "tették" -állítólag-, akkor ti sem vagytok jobbak mint ök...
Ezt úgy értem, hogy én biztos nem fogok lePKzni egy embert csak azért mert Destiny vagy UnitedForces van a feje fölé írva...
Hát röviden ennyi...azért sok sikert mindenkinek!

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

ööööö....
Hát sztem ha a leírást nézed, akkor egyértelmü :
"Movement speed increased by XX%" ...
A movement pedig nem = attack ...
Szóval nem, nem növeli meg a támadási sebességedet.

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Blood Raven
Hello all
mivel nemsok értelmes dolog van itt mostanába irok valamit ami játékkal kapcsolatos<#awink>
Valakivel vitáztunk gaméban és nem tudtuk eldönteni kinek van igaza:
azt állitja hogyha speedes rucikat veszek fel warriorral pl 50% al megnövelem speedet akkor nemcsak a mozgási sebesség nöl hanem a támadási sebesség is.
Azt szeretném megtudni kinek van igaza.
Irjatok lécci ty.

Hollo

DESTINY haldoklik. Deathrow hero league az csak DESTINYs volt...
Szét kell õket zúzni, csak ezt lehet tenni...

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Hát az a baj hogy énis békés ember vagyok , saját Wei-t is csak félig sikerült megvédeni külsõ segitségel ! Destiny&UF azért még mindig elég nagy liga , és hiába Pkzod öket ök még élvezik is ^^
White oldalon is van pár ilyen ember !

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

ToshiBá
Tegnap láttam egy shoutot.:" Wei list is vanished! GL for free Weis!" volt a vége... Szóval ennyit a Wei listrõl. És az tök jó, ogy 2x 3x lezúzzátok õket BP-n.. Aztán jönnek õk, és szétPKzzák a kicsiket mindenhol. BossKS meg megy nekik mindig...

ok. Ha régi gamer vagy akkor viszont tudod, hogy a wei list miért és hogyan készült, és hogy kik által. Amúgy: Már a többi band HTben is kezd pipa lenni DESTINYre, PKztak Wei alatt, és ezért minden hero bandod ellenük hívunk. Ha akartok segíthettek. Pár CS-FC jól jönne, HTben túl sok a békés ember.

HEllo

White Tiger a hybrid és az a legjobb kaszt 😊)

FED nem vitatkozom , de closed beta open beta tesztelõ 9dragons 😊)

wu tang-nál mejik a legjobb kaszt és mejik a hybrid?

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

17, és nem a kor számít, de ha már valaki valamiféle képpen felnõtt, annak a viselkedése jóbb esetben eltérõbb egy 13 évesnél.
Amúgy nem shiki csinálta a listát. Csak megszerkesztette, a lista 1 közös megegyezésen alapult, amikor ti még nem is gameltetek. A mi ligánkban nem engedünk be olyanokat mint Adoration, ha meg igen, azt ki is dobjuk (kaka-1 pl.)

ok igyekxek 😊

skrimer
ma este akkor legyél fent😊 thx

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

perszehogy megprobalhatom ha nemcseszel le ha veletlen nemjon ossze

FED te meg 15 és ?
Nemhiszem hogy a kor számitana inkább a jellem ^^
Vannak nála sokkal idõsebb és fiatalabb "majmok is" (Adoration Arthuro Stinger Batsho Piknik Ga(y)Force )<#banplz>
Minden bandnek megvan a jó illetve a rossz krémje 😊)
HT is csak azért nem KS-eli weit mert Shiki csinálta a WEi listát bár lehet ez az állapot nem tart sokáig <#violent><#violent>

skrimer
law! egy EC4-ES 2slotos pluszolását bevállalod +6ig?én nemmerem,mert törtem már el +5öst😊)

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Folyton PMelnek a kicsik, hogy kéne help ebbe és abba...Szoktam segíteni, de csak azoknak, akik normálisak 😛 Nem rólad beszélek Law😛 De sztem a forumon 1 kunyizó sincs.

fed nemtudom kire gondolsz de soha nemszokok kunyerálni 😛😛😛 bp-re meg nemjárok inkább 😄 ! jo nekem ez is elégedett vagyok! nemtudom még mi lesz a sorsom de valahol megvan írva 😄

ééééés lám, ezért vagyok külföldi ligában. És még a legjobban 😛
A magyarok folyton vitáznak egymással, bár más ligákban is van ilyen, de folyton cserélõdnek az emberek, és sokkal több band van, amibõl lehet választani, aki szeret ész nélkül PKzni az menjen UFbe vagy DESTINYbe, aki békésebb és barátságosabb azok: HT!! White oldalon Yakuza = UF, SR = HT ^^
Szerintem nem is olyan fontos a magyar liga, így is minden nap beszélek magyarokkal a gameben, és ha érdekel a magyarok kunyerálnak a legtöbbet...100kt pls, epit pls, segíts BPbe pls stb stb...>.<
ÉS télleg halál DESTINY + UFre...>.< Szegény csicskák...Tudtátok hogy Adoration 23 éves? XD Én azt hittem 13...

Grat Law 😊)
Gyere White oldalra kapsz Ghost Epit is ^^

RL4en voh epi 😊 jó vagyok kosszi Raven meg Pillango 😊
én ehhez amik elottem nemszollok semmmit mert nemrég vagyok itt 😊 deeee dozi segített nekem úgyhogy nemondjátok le...te meg eszti ki vagy mi a neved gameban h ennyire belelátsz és másokat lemondasz?

Muhahaha.Megy az élet, nagyon megy..Doz én veled vagyok!!Bandless Powa. xD

ToshiBá
1.: Mától eszti szezon van... 2.: nem roaroztam már elég régen.^^ akkor is max wt nadrágért.
😊

Most hogy bandless vagy nincs kivel beszélgetni látom , inkább ide irogatsz vagy Roarozol ^^ Nem mintha zavarna jökat röhögök rajta 😄
Lawless Amig bardo van addig magyar ppl is lesz rajta meg magyar band is
Halál az UF&Destiny ligára !!!!
Jó játékot és jó dropokat

Lol, te szerencsetlen.
ToshiBá
Freenek, és még pár embernek csak köszönni tudom a sok segítséget, és sok arc hiányozni fog. A szemétládák sûrûsége viszont folyamatosan nõ. Én bunkó vagyok nem tagadom. De akit szeretek/csípek annak a továbbiakban is fogok szívességeket tenni.

ToshiBá
Jacky/Eszti/PaliHUN/stb-stb... Ha mégegyszer meg mersz szólítani bármilyen formában nem foglak kímélni... Azt hiszem allyn belül mindig lehetett rám számítani. De ezek után tuti hogy nem megyek vissza oda... ennyi. XD

Dozer! Miért szólsz bele olyanba, amit nem neked írtam? Elõször talán el kéne olvasni normálisan a szöveget és értelmezni!
Egyébként ha annyi eszed volna mint egy 14 évesnek, láttad volna, hogy mosolyjelekkel írtam Lawlessnek, semmiféle flamejellege nem volt a dolognak. Te meg ugrasz rá.
Ezek után és a sok ökörség után amit csináltál, örülök neki, hogy nem rontod tovább a levegõt a Fekete Sólymoknál. Nem voltál odavaló.
Nem is értem, hogy tûrtek el ott idáig..
Fausztnak is jogosan szóltam, neked is szólok, hogy a továbbiakban moderáld a hozzászólásaidat, mert nagyon bunkó jellegük van. Te is el fogsz tûnni a süllyesztõben, mint õ.
Nem veszed észre te szerencsétlen, hogy lesajnál mindenki és idiótának tart téged?
😄Hát elég kiakadtam Kung-Yisao-n , v mi a neve😄Aztán intéztem egy shoutot jöttek páran...végülis semmi különös nem volt csak gyilkoláztak engem😄 De jobb h kiléptem mert szeretek olyanokat csinálni amik miat berághatnak rám, és netán a ligára ahol vagyok..Ugyhogy épp ezér BANDLESS!!😊

kivel vesztél össze?