21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #9485 Nekem ugy ment, hogy nyomtam in game és kihuztam a joystick ot és automatán tolta. -
bomb1111 #9484 Szerintem nem fog működni egy makró nélkűl.Azt meg letíltja a GameGuard.Ha kicselezed a GG-t akkor acclaimos szabályt szegtél és azt büntetik,általában IP bann al és a kari törlésével.Úgyhogy érdemes megfontólni megéri vagy nem éri meg.Sok sikert és jószerencsét. -
DSUN #9483 Na, találtam itthon JoyStick-ot!!!:)
Pot, igen, még szeretnék küzdeni:D
smodoos, addig eljutottam ezzel a progival, hogy beállítom melyik billentyűnek felel meg a JoyStick-on a gomb, és tudom nyomogatni ingame úgy, hogy működik!!
Viszont nemtudom, hogy hogyan lehet aktiválni az Auto Shooting-os részt..
Tehát, mondhatjuk talán azt, hogy nemtudom, hogy kell elindítani...
Ugyhogy ha te rájöttél, akkor légyszi írd meg:)
Talán ingame még praktikusabb lenne, whispereld Carni-t, vagy ha a f k vagyok, vagy offline, akkor küld 1 pigeont, hogy legalább tudjam kit kell keresnem:D:D -
#9482 Max az embert tudom megkérdezni hogy Ő el tudja e mesélni, mert én nem használtam...
Sikergazdagabban osztogattam buffjaim azáltal hogy tudtam mennyit szenvedtem vele mire fullosak lettek
De ha továbbra is szeretnél küzdeni akkor ird meg és rákérdezek a szupertitkos embernél... xD -
DSUN #9481 Köszi, épp most töltöm le!
És ez a program arra is jó, hogy magától nyomkodja a 'gombokat'
Pot, megköszönném, ha megkérdeznéd azt az illetőt, hogy engedélyezi e, hogy nekem egy PM-ben leírd azt a bizonyos programot..:D
További szép napot! -
DSUN #9480 -
Dialosa #9479 "Az emberek x %-át soha sem érdekli, érdekelte az igazság. Nem is fogja mert annak megértéséhez idő és ész kell, ami nekik nincs,ezért totál leszarják. A ténykedésük esszenciája kimerül annyiban hogy egy szűk réteg előtt keménynek,rajnak, maguk módján okosnak állítsák be önmagukat és ezért bármire képesek. Azt hiszik ha egy oldalban legalább 4-5ször káromkodnak, féligazságokat vegyítenek megalapozatlan pletykákkal, és torz személyiségükből fakadó gyűlölettel illetve téveszmékkel, akkor ez kvázi felér egy szentté avatással vagy mintha kapnának pár napra plusz 15 centit odalent. Azt ne várjuk el hogy inkább plusz 15 IQ-ra gyúrjanak odafent. Egy-egy ilyen nyilvános levél, cikk vagy fórum post után egy kis időre ki tudnak lépni hétköznapi életük Trabantjából (ezt a hasonlatot kölcsönvettem ha nem baj)és átülnek egy vadi új full full luxusautóba. Aki ült már ilyen autóban tudja mennyire szar vissza ülni megint a Trabiba, ezért is abban biztosak lehetünk hogy aki egyszer már megtapasztalta ezt a "fame" életérzést valószínűsíthetően nem fog megállni egy próbálkozásnál. Ennek ékes bizonyítékait nap mint nap láthatjuk neten, tv-ben, rádióban. A kérdés mit lehet ilyenkor tenni? Hogyan kezeljünk egy ilyen embert akinek kvázi a fél szaros élete múlik egy-egy ilyen beszóláson,beefen és valószínűleg több napot készült rá mire megírta. Első körben nehéz nem reagálni, bevallom jómagam sem hagynám szótlanul. De mégis mit írjon ilyenkor az ember? Hogyan vívjon szellemi harcot amikor az ellenfél jól láthatóan fegyvertelen." -
Dialosa #9478 velem is talizzon valaki......... pls pls pls
mert egy IJEN ember vagyok....... pm pm pm pm, pls pls pls
-
RYO123 #9477 Na hallod ha ijen nagy ember vagy akkor beszéljünk meg egy talit. -
smoodoo #9476 JoyToKey a program neve, ma probaltam ki en is :D, googlez ;) -
#9475 Sun!
Ezek az idők lejártak, már nincs bufftrain(napersze) mindenki nyomogatja a gombokat és várja a dupla xpt hogy jobban működjön a manulálja!!!
De ha mégis ily badarságokra fecsérelnéd a pénzed vagy időd akkor jo egy joystick is vagy pl játékkormány, ezek tökéletesen alkalmasak az általad említett "könnyítés" elérésére...
pápá
De kell mellé egy program is, amit viszont lövésem sincs honnan szerezhetsz be, vagyis lenne tippem de nem adom ki a forrásomat, mert tuti seggbe rugdosna és követelné egyben a sok tartozásom...hupsz lehet el is árultam magamat -
bomb1111 #9474 P0Th3aD -jó helyen jársz
ReszegKoldus -pedig nagyon is köze van
bomb1111 -Szerintem hagyjuk békén ezt a témát
Szevasztok,kellemes hétvéget mindenkinek -
DSUN #9473 Vagy végülis, az is megtenné, hogy valaki ad 1 linket ahonnan letölthetek egy működő bufftrainert:))
Bár nemhinném, hogy ilyen most van!..
Jó játékot! -
DSUN #9472 Sziasztok!
Tudna valaki olyan linket adni, ahol olyan GamePad-ok vannak amit lehet használni például bufftrainre?Mert az a baj, hogy még vcsak azt sem tudom, hogy néz ki egy olyan..
Szóval, ha valaki tudna linket adni, azt megköszönném! -
Dialosa #9471 a zöld szín a legeslegjobb szín a bolygón! mit nem lehet ezen érteni...?
nálunk minden zöld.....
vagy lehet rózsaszín.... hmmmm
-
cucu00 #9470 pffff :D -
#9469 Én se értem a zöldnek mi köze ehhez... Én szeretem a zöldet! -
#9468 Bomb, 88as ideológia vagyis a 8. betű német ábécében?!
HH=Hei Hitler vagy mire akartál kilyukadni?!
Sajnos nem vagyok ennyire művelt, csak olvastam focihírekben egy kint légióskodó magyarról németeknél és neki van 88as mezszáma, amivel egyből jöttek az előítéletek hogy mert tuti az ábécéből a 8. betűre gondolt...
Ha nem erre gondoltál, akkor 1000bocs! -
#9467 "RYO meg... egyszerűen számára nincs tolerancia."
+1 Brightnak.
Mellesleg akik nem ismerték a "régi" Faust érát azoknak kuss! Rijo 1 az 1ben ugyanazt a színvonalat hozza. Nekem kb SEMMI bajom nem volt Fausttal. De sokaknak volt. Jah! És Rijo még gyökér karakterkolduló is.^^
Tudja valaki, hogy miért nem IP bant kapott? -
BrightSky #9466 Nincs okod toleranciát követelni, miután magad már számtalanszor belebuktál abba, hogy fogalmad sincs ennek a szónak a jelentéséről.
És ha visszaolvasnád mindazt, amit eddig írtál, akkor megértheted, miért nem hiszem el, hogy most hirtelen az erkölcs védelmezőjévé léptél elő.
Egyszer sem mondtam, hogy elég, amíg a whiteok vitatkoztak. Mindenki álláspontját elolvasom, maximum nem értek egyet vele. Sem meggyőzni, sem a véleményét megmásítani nem akarom senkinek. Nekem EZ a tolerancia. És nem nagy elvárás, ha ugyanezt viszont is elvárom. RYO meg... egyszerűen számára nincs tolerancia. -
bomb1111 #9465 És csak hogy teljes legyen a kép,és nehogy valaki megvádoljon 88 as ideológiával az emlitett szín miatt:
A székely góbé a szilvafa elött kérdi az apját : Eédesapááám,ez milyen szílva ? Aa besztercei kék szílva fiam.Háát akkór meért piross az eédesapám ? Azért piross mert még zőld.
Na most már tényleg joccakát -
bomb1111 #9464 Eszembe jutott a hazugság versennyel kapcsolatos vicc.Ha edig nem mondtam volna. A két döntős a színpadon.A zsűri közli velük hogy mindenkinek van egy próbálkozása,az győz aki a nagyobbat lóditja.
1 es döntős : Én a tavaly nyáron fölúsztam a Niagara vízesésen
Zsűri : Hűű ez kemény,na lássuk 2es döntős,tudsz ennél nagyobbat lóditani ?
2 es döntős : Én ott voltam és láttam ahogy a pacák fölúszott a vízesésen.......
Én nem tudom hogy végül is ki vitte el a nagydíjat de amit itt a fórumon látok,szinte ugyanaz,csak zőldbe.
Na szevasztok,jó éjt mindenkinek -
smoodoo #9463 bright most mar befejezhetned... :S -
BrightSky #9462 A haverod... ehehehe
RYO nem számít embernek, csak valami kezdetleges formája az életnek. Hosszas kutatómunkával akár értelemre is lehetne találni benne... De ennek valószínűsége olyan csekély...
-
smoodoo #9461 köszi Six ;) -
#9460 Pedig Rijóéra nyomtam... Bocs bardo20. Rijónak szólt. -
#9459 Szerintem ez nem igazán arra válasz, amire küldted :DDD -
#9458 Először feküdj körfűrész alá, hogy legyen valami formád mikor megjelensz előttem. És ha már előttem vagy hívj mentőt is magadnak...
Na ez kb pont annyira volt életveszélyes, mint amennyire komolyan veszem egy takonyeke tojáshéjas hülyeGYEREK fenyegetőzését.
Vegyél magadnak egy kurvát, hogy beavasson az interneten kívüli életbe....
Vagy szerezz magadnak valami kis nyomi barátnőt, aki korban és intelligenciában a hű másolatod tud lenni.
Vagy csak simán akaszd fel magad, és minden problémád meg lesz oldva. -
DSUN #9457 Ott a pont!!
Kezd szánalmasba átmenni a Ryo gyűlöletetek!! -
Sixtail #9456 Healing of the iron az HP/VE heal healereknek. Árat nem tudok mondani, de sztem max 2kk (mivel azt ök magukon nem használhatják...)
Hermit healing of thai chi az ress könyv. Az is max 1-2kk.
De itt egy link, minden skill leírása megtalálható itt :
Skill List -
smoodoo #9455 van 2 heal konyvem, egy bot, healing of the iron, es egy wt, hermit heal tai chi vagy valami hasonlo a neve mar nem emlekszem. nem tudja valaki ezek mennyit ernek? c10 mindketto -
RYO123 #9454 ennyi. -
smoodoo #9453 bright, az elozo par commentben nem az lett leirva hogy ne szakaljuk egymast?? :S ryo ilyen es kesz, en ilyen vok, te olyan vagy, es akkor mi van? ez van, nem szerethet mindenki mindenkit, es ha nem tetszik a stilusa nem kell vele foglalkozni -
RYO123 #9452 Én csak erre reagáltam ;-) -
BrightSky #9451 Nahát, az ember mindig jobbat vár... erre megjelenik RYO.
-pff-
-
szabi34 #9450 Akkor már inkább a Star wars MMO-ja, az nekem jobban tetszik csak arra még lehet várni elég sokat -
#9449 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1217494423 -
unusual #9448 A gép nekem nem gond ;) Csak a game legyen már játszható álapotban. ;) -
bardo20 #9447 blade&soul mikorra várható?
-
RYO123 #9446 És Dozer
" Betörném az orrod, de minek javítsak a kinézeteden? "