9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mindenki negatív postot ír.
GM is mondja hogy csak tesztelnek minket v nemtudom. Ha nem változik én bb-t mondok a gamenek...>.< De van 1 pozitívuma...az SVS-t megjavították XD
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
ez beszarás test szerveren nekem meg Leila gc11 xDDDDD
odabasz
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Live: DoZeR 982
asd
Csak az a baj, hogy sokan - köztük én sem - nem kívánunk kiadni pénzt a játékért. Ha fizetõs játékra vágyom, maradtam volna a Wow-ban..
Így meg egy jelentõs részét a játéknak eltakarja ÁLLANDÓAN a rohadt reklám!
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
ekkora buzikaz veszek roart és ugy beszolok nekik hogy le fognak bannolni....
Hollo
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Nem tudom miért, de engem manapság sem Destiny, sem UF nem támad meg.
Destiny tagjaival tegnap éjjel nagyon szépen megbeszéltem egy pár dolgot, és szerintem, ahogy azt már máshol is leírtam, vannak ott is jó arcok...
UFröl meg nem sokat mondhatok, KSelték weit, igen, de mivel már nincs lista, nyugodtan megtehetik.
Az hogy PKzák a kicsiket, az másik dolog. Amit tegnap még nem értettem D4rkness vagy kinek a shoutjából, hogy : "Im killing here, not UF!"
De már tudom mit akart mondani.
Én sem szeretem ha PKznak, föleg ha kicsiket, és természetesen ha látok ilyet, igyekszek megakadályozni.
És szerintem ha ti is úgy PKztok majd mint ahogy ök "tették" -állítólag-, akkor ti sem vagytok jobbak mint ök...
Ezt úgy értem, hogy én biztos nem fogok lePKzni egy embert csak azért mert Destiny vagy UnitedForces van a feje fölé írva...
Hát röviden ennyi...azért sok sikert mindenkinek!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Hát sztem ha a leírást nézed, akkor egyértelmü :
"Movement speed increased by XX%" ...
A movement pedig nem = attack ...
Szóval nem, nem növeli meg a támadási sebességedet.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
mivel nemsok értelmes dolog van itt mostanába irok valamit ami játékkal kapcsolatos<#awink>#awink>
Valakivel vitáztunk gaméban és nem tudtuk eldönteni kinek van igaza:
azt állitja hogyha speedes rucikat veszek fel warriorral pl 50% al megnövelem speedet akkor nemcsak a mozgási sebesség nöl hanem a támadási sebesség is.
Azt szeretném megtudni kinek van igaza.
Irjatok lécci ty.
Hollo
Szét kell õket zúzni, csak ezt lehet tenni...
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
White oldalon is van pár ilyen ember !
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
White Tiger a hybrid és az a legjobb kaszt 😊)
FED nem vitatkozom , de closed beta open beta tesztelõ 9dragons 😊)
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Amúgy nem shiki csinálta a listát. Csak megszerkesztette, a lista 1 közös megegyezésen alapult, amikor ti még nem is gameltetek. A mi ligánkban nem engedünk be olyanokat mint Adoration, ha meg igen, azt ki is dobjuk (kaka-1 pl.)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Nemhiszem hogy a kor számitana inkább a jellem ^^
Vannak nála sokkal idõsebb és fiatalabb "majmok is" (Adoration Arthuro Stinger Batsho Piknik Ga(y)Force )<#banplz>#banplz>
Minden bandnek megvan a jó illetve a rossz krémje 😊)
HT is csak azért nem KS-eli weit mert Shiki csinálta a WEi listát bár lehet ez az állapot nem tart sokáig <#violent>#violent><#violent>#violent>
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
A magyarok folyton vitáznak egymással, bár más ligákban is van ilyen, de folyton cserélõdnek az emberek, és sokkal több band van, amibõl lehet választani, aki szeret ész nélkül PKzni az menjen UFbe vagy DESTINYbe, aki békésebb és barátságosabb azok: HT!! White oldalon Yakuza = UF, SR = HT ^^
Szerintem nem is olyan fontos a magyar liga, így is minden nap beszélek magyarokkal a gameben, és ha érdekel a magyarok kunyerálnak a legtöbbet...100kt pls, epit pls, segíts BPbe pls stb stb...>.<
ÉS télleg halál DESTINY + UFre...>.< Szegény csicskák...Tudtátok hogy Adoration 23 éves? XD Én azt hittem 13...
Gyere White oldalra kapsz Ghost Epit is ^^
én ehhez amik elottem nemszollok semmmit mert nemrég vagyok itt 😊 deeee dozi segített nekem úgyhogy nemondjátok le...te meg eszti ki vagy mi a neved gameban h ennyire belelátsz és másokat lemondasz?
😊
Lawless Amig bardo van addig magyar ppl is lesz rajta meg magyar band is
Halál az UF&Destiny ligára !!!!
Jó játékot és jó dropokat
Egyébként ha annyi eszed volna mint egy 14 évesnek, láttad volna, hogy mosolyjelekkel írtam Lawlessnek, semmiféle flamejellege nem volt a dolognak. Te meg ugrasz rá.
Ezek után és a sok ökörség után amit csináltál, örülök neki, hogy nem rontod tovább a levegõt a Fekete Sólymoknál. Nem voltál odavaló.
Nem is értem, hogy tûrtek el ott idáig..
Fausztnak is jogosan szóltam, neked is szólok, hogy a továbbiakban moderáld a hozzászólásaidat, mert nagyon bunkó jellegük van. Te is el fogsz tûnni a süllyesztõben, mint õ.
Nem veszed észre te szerencsétlen, hogy lesajnál mindenki és idiótának tart téged?