21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#9525 Na... kiderült h én tévedtem :D
Bocsi a postért DSUN!
Vedd ugy hogy meg se szólaltam :DDD
Még1x elnézést :DDDD
Viszlát!!! -
#9524 Hali!
DSUN erre csak annyit tudok mondani h HFes nem nagyon lehetett.
Már egy ideje én sem játsszok, de ameddig játszottam HFbe nem is volt SFes band.
Tehát vmit rosszul láttál :)) (ha én tévedek előre is elnézést) -
DSUN #9523 Sziasztok!!
Most épp Tatáról postolok, találtam 1 internet kévézót!!xDD
Na, Csápis témához hozzászólok!!
Vasárnap hefeiben mászkáltam, miközben észrevetten 1 sf karit és csápit 1más melett!Köszöntem is nekik természetesen, a sf visszaköszönt de Csápi nem..Eddig nem is volt semmi feltünő..Mentem tovább standok között, aztán erre rá 5 percre, megint láttam őket 1ütt, de már más helyen álltak...Itt kezdett beindulni az agyam, és tudtam, hogy valami nem stimmel...Ezután picit tovább mentem, és rá 1-2 percre visszamentem megnézbi, hogy valyon még mindig ott vannak e...És még mindig ott voltak!Ettől a pillanattól kezdve tudtam, hogy valami nincs rendben, és én is egyből erre a szánalmas lehetőségre gondoltam(feltörték, vgay csak simán kirabolják Csápit..)Erre meg ma olvasom a fórumon...:(
Csápi nagyon sajnállak!!
SS-t természetesen készitettem, az biztos h SF kari volt, és ha jól emlékszem Hungarian_Forces-os!!(a 2. nem biztos!!)
De ha hazaérek az lesz az első, hogy itt postolom az SS-t!!
Valószinü, hogy vasárnapig még majd leugrok ide, ugyhogy informálódni fogok az eseményekről:))
További szép napot, jó játékot!!
További szép napot, jó játékot! -
RYO123 #9522 "köszönöm, akkor most Te kérdezhetsz valamit a "külvilágról".....
biztos tudok olyat mondani, ami meglepetésként érne"
Nekem nem kell kérdeznem róla én tudom mien ;-) nem ugy mint eggyesek -
Dialosa #9521 köszönöm, akkor most Te kérdezhetsz valamit a "külvilágról".....
biztos tudok olyat mondani, ami meglepetésként érne -
RYO123 #9520 már rég nincs -
Dialosa #9519 van e még reklám csík e??? heee? -
RYO123 #9518 Mért szeretnéd megtudni? :P amugy nem nagyon gamelek lefoglal a külvilág :-) -
Lory87 #9517 hülyék vagytok hülyék vagytok hülyék vagytok hülye vagyok hülye vagyok UPS -
smoodoo #9516 ryo, mi a neve a mostani karidnak, amelyikkel jatszol? :) -
RYO123 #9515 megtudják* sry :-P -
RYO123 #9514 MEgmondom én inkább csápinak hiszek, talán azért mert 1-2 éve már ismerem és nem ojan ember aki csak úgy, gyanusítana meg embereket de ezt GM ek negtudják nézni, hogy te voltál-e vagy nem.
Szóval engem idézem "aki meg nem hiszi az igy járt" vagy "aki meg nem azt meg sajnálom..." -
bardo20 #9513 akit érdekel és aki elhiszi nem én törtem fel csáprágot aki meg nem hiszi az igy járt én csápival jobban voltam és nem gondoltam soha arra hogy feltöröm... aki ezt elhiszi annak köszönöm aki meg nem azt meg sajnálom...
-
Dialosa #9512 dbl post ftw
lassan eléritek, hogy visszamenjek játszani............grrrrrrrrrrr -
Dialosa #9511 az nem is free é
amúgy szándékosan nem akartam hozzászólni ehhez a témához, de most már mindegy
egyrészt nagyon sajnálom Csápit, másrészt kurvára fel vagyok háborodva azon, hogy feleslegesen jártattam, jártatom a pofámat most már lassan évek óta, mind ingame, mind itt a fórumon, hogy ne adjatok kölcsön accot (még nekem se )
az ilyen szarházi embereknek meg tessék elvenni a kedvét a játéktól!!!!!
(ha nem megy, szóljatok, majd felmegyek )
na, jó játékot, csak ügyesen!! -
#9510 Makkerbakker... Még jó, hogy Free HP Trinkete nálam van... -
RYO123 #9509 1-2 dolgot én is adhatok már ami nekem is megmaradt :-) de legalább megtanultad, hogy ne add oda sennkinek az accod akit nem ismersz eléggé. -
RYO123 #9508 mond a nevét a tolvajnak majd "rászolok" hogy passzolja vissza :D -
smoodoo #9507 haverom is igy jart, egy magyarral "egeszen osszehaverkodott" es oda adta neki az 500 defeset kiprobalni, erre a gyerek ellopta... nem ertem ebbe mi a buli, egy jatekossal csak a cuccert haverkodni, vagy barmelyik ligaba csak a cuccert menni... -
#9506 Hogy őszinte legyek én is vártam,hogy mikor történik meg...már az elején voltak kétségeim az acc adatainak megadásáról...Ha új accot kezdenél vagy jönnél egy mellékkarival szólj,természetesen szponzorállak.(Úgy mellékesen,ha szeretnéd fplytathatnád valamelyiket a 3 alapkarimból...) -
#9505 Grat neked hogy a cs warid odadod olyannak akit nem ismersz,legalább az accod megmaradt örülj neki.ha kell 1-2 cucc írj pm et adhatok kölcsön pl ec relikek stb. -
Csaprago #9504 sziasztok!
sajnos kirabolak tegnap (mármint a játékban), amiért én is felelős vagyok. megbíztam megy olyan emberben, akiben nem kellett volna. az az igazság, hogy gondoltam hogy meg fogja csinálni, csak kiváncsi voltam mennyire lehet bízni egy idegenben. szóval megérdemlem, de sajnálom, mert elment a kedvem a játéktól. :( aki kirabolt azt csak szánni tudom, mert egy kis senki... a hackerekben legalább tehetség van, de ő csak "átvert", most biztos nagyon örül magának. bár nem járt jól velem, mert nem én voltam a leggazdagabb a játékban :)) bocsi, hogy iylen hosszúra sikerült...
ui.: Gia_Hun-t rúgjátok ki lécci a bandből, mert nem érdemli meg hogy FS legyen :)
többieknek sok sikert és jó droppot^^ -
Lawless #9503 RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER -- RYO -- DOZER kinek megy mar agyára? nekem! nyissatok kulon szobát magatoknak és kész vagy mennyetek szobára nekem 100 csak már nyugi legyen!
habár ha jobban belegondolok...akkor mit olvasnánk? mert a játékról már rég nincs szó!
pf.......! mennyetek levegore is azért néha ! -
RYO123 #9502 ezt kimondta neked ? Én egy szóval nem mondtam iet vagy irtam le csak beképzelted én tudom mik a hibáim. És akkor mivan ? Mint ha másnak nem lenne. -
DSUN #9501 Örömmel hallom
Azt viszont nem, hogy pont most mész Pestre lol...
Na mind1, majd máskor
Na, most el is búcsuzok, majd vasárnap leszek már!!
Írjatok jó sok postot, hogy legyen mit bepótolnom!!
Na, Jó játékot, és jó nyarat!!
-
#9500 Megint magadat minősítetted, és gyermeki butaságodat reklámoztad.
Írtam én valahol hogy meg akarlak b.szn.?
Azt meg ugye tudod hogy nem az a köcsög b*zi aki csinálja, hanem aki tűri.
Hehe.
Én nagyon is tisztában vagyok minden hibámmal. Ezért merem elengedni magam azokkal szemben, akik csak a jót látják magukon/magukban.
Mint Te. -
RYO123 #9499 Hát ezzel magadat oltod de semmi baj ha a kurvád lennék akkor te meg egy köcsög buzi ;) Te meg csak az írással vagy elfoglalva mert egy ratyi vagy aki nem tud mást csinálni unalmába mint másnak a hibáit észrevenni de a magáét soha. -
smoodoo #9498 omg... Whiskey egyedul ol boss-t, Necro semmi... folyamatosan a stun skill a boss megse sebzi... es minden loves majd 10-15k felett van.. healerrel meg orulok a 4-8knak... :S ezzel a systemmel a nukker mar mindenre jo -
#9497 2nd roletól a stun skillel elképzelhető lehet. -
unusual #9496 Boss-olásra nuker? :) Hm ez nekem uj! ;) Healer + Hybrid egyedül bossol. Nuker-t nem látam még egyedül bossolni ;) -
smoodoo #9495 bright, jah, I_Csaba_I nevu karimnak, de healerrel semmit nem lehet kezdeni, bossolosre is jobb egy nuker, meg dungeonra is, es meg grindelni is 2x lassabban grindel mint egy nuker, pedig 460 str nem keves... :S -
Dialosa #9494 ja, jut eszembe, vagyis helyesbítek, a Pest nem Neked szólt :)
dbl post ftw :))
na páááá -
Dialosa #9493 mé nem most jöttél?
van víz, zene, meg virág!!!!!!!!!!!!!!!!
ja meg egy csomó csajeeeee, meg miegymás
én meg holnap megyek Pestre, vagyis ma, vagy mittomén mi van most, a lényeg, hogy megyek.....
-
BrightSky #9492 Annak c12-es most a buffja, amit a #9405 hsz-ben töröltként említettél? -
#9491 Ha a kurvám lennél, és pénzt keresnél nekem SEM lenne közöd hozzá.
Kurvám még lehetsz... ;)
Mellesleg elmesélhetnéd, hogy ki költ több 10k forintot erre a játékra.
Mellékesen.: Formádat hozod gazdagon megint. Kíváncsi lennék a kézírásodra. Sztem azt elolvasni sem lehet. Volt/lesz valaha is jobb jegyed 1esnél Magyar Nyelvtan tantárgyból? Báááár. Lehet Neked olyat még nem kell tanulni. Első osztályban még csak a betűírást tanuljátok...
Lehetsz vagy 14-16 éves de kisegítős gyökkettő vagy, aki még mindig az első osztályt nyírja. =) -
DSUN #9490 Ja amúgy hétfőm megyek Tatára, és vasárnapig ott leszek -
RYO123 #9489 Igen aki kiad egy gamere töb 10000-Ft ot havonta az sem normális ügye dozer? jah már mondtad aki megtehet ;) Nos Aki megteheti az mért nem az igazi életbe költi el a zsét? inkáb egy szaros kis game be pocsékolja a nehezen megszerzett zsét ;) Az ieneknek megkéne látogatni az agytukászhoz. -
smoodoo #9488 nem foglalkoztam sokat a programmal, csak kiprobaltam, mert mar nekem c12-es a healerem osszes buffja, mar szetnyomkodtam a billenytut :D, de joyal kenyelmesebb a buff train :) -
#9487 Azért még hozzátennék, hogy a 7-14k forintos B....n N......o hoz járó R...r programot nem vadássza le GG. Mivelhogy ezzel kell beállítani a gamepadot. =) -
DSUN #9486 Jaja, már kaptam segítséget a "szupertitkos ember"től:D
Azért köszi!
Bomb, nekem nem azért kell, hogy amíg mondjuk én bemegyek a városba, addig otthon tollja a program!!Mivel nekem valami összeférhetetlenség van a játék, és a net közt, és nagyon-nagyon gyakran DC-zek+ledobál a net!!Tehát én semmiképp sem hagynám magára, hanem arra kell, hogy ne nekem kelljen nyomkodnom, hanem magától csinállja, és én mondjuk a gép melett olvasok,rajzolok stb...Tehát ha esetleg valaki odatéved, és észrevesz, netán leszólít, akkor valószínű észreveszem, és tudok válaszolni!(mert nyilván folyamatosan ellenőrzés alatt tartom^^)
Viszont ha nem lenne gubanc DC-vel, és netledobálással, akkor természetesen éjjel nappal magától nyomná, míg én külömböző kontinenseken végzem tevékenységeim..(de sajna erre nincs lehetőségem...)
További szép napot, jó játékot!