9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raven sajna nem mindig tud elég nagy csapat összejönni Wei-re UF Destiny YKZ ellen !
Meg aztán érdemes gondolni a league-be levõ kis karikra is akik mennének cc bp re tradelni herbet szedni és azokat ilyenkor sajnos betalálja a sok gyökér <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Free, sajnálnám ha nem játszanál. Pont amikor végre egyre több magas szintû van/lesz a klánban.
Raven mindjárt CS, Kaméleon nyomja mint állat, meg a többiek is egyre magasabbak.
Ma jol megmutattuk UF nek kik vagyunk<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor1>#vigyor1>
leks eltük a weijüket<#hehe>#hehe>ráadásul jol beis szoltam nekik...
Ugyhogy mostantol egy ideig war van nálunk is...
A jooldala a dolognak ha 1x sikerült elvenni tölük weit többször is sikerülhet.
Free nemharagszok de azért jo lenne ha nem végleg mennél <#rinya>#rinya>
Hollo
Free ez elég kellemetlen egy hír tõled, remélem 1-2 hónapon belül meggondolod magadat és vissza térsz közénk.Mi biztos örülni fogunk neki, ezt az egész klán nevében mondhatom. 😊
King megkért rá, hogy mivel nincs regelve, kérdezzem már meg hogy esetleg játszhatna-e a kariddal.Azt hiszem a nukereddel szeretne. ^^
Kameleon
Mondtam többieknek is, ha ide írtok, biztosan elolvasom, szinte minden nap.
Jó játékot mindenkinek!
Live: DoZeR 982
Sajnálom ha ezzel elrontom a kedved, de a wei lista meghalt...
És ha UF PKzik vagy KSel az nem újdonság, föleg most, hogy nincs lista...
(NIncs lista = free wei for all - legalábbis annak aki meg tudja szerezni)
Azért sok sikert!
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Ma kedvesen le pk tott Stinger_pl UF es bandbol amikor öltük weit.
Okos Teknös ha látod ezt 17ora 40 perckor jön következö wei és jo lenne 1 kis pk ellni védelem.
Most nagyon berágtam uf esekre...
Hollo
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
UFbõl és DESTINYbõl rengeteg embernek van nem használt CS playere. Simán csak logoutoltak, amikor TGW meghalt múlthéten, és amikor wart nyertünk, de még senki nem volt lent, õk mindent felszedtek. Én kinézem belõlük, szerintem bug elég nehezen lehet...>.< Szerintem õk voltak...>.<
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Szombaton mikor öltük TGW-t nem voltak ládák.1 vgm ott leskelödött és valaki beszolt neki: we need premium for see cheasts?
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Hollo
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Thank you for contacting us.
Please delete all the files in the ADCACHE folder located in the 9Dragons folder and increase the virtual memory of your system.
Make sure that you have enough disk space in your C Drive. You need at least 2GB of space.
1) Click 'Start' >>> Right click on 'My Computer' and select 'Properties'.
2) Then under 'Advanced' tab, check for 'Performance' tab and click 'Settings'.
3) Click on 'Advanced' again and look for 'Virtual Memory' tab. Click on 'Change'.
4) Select Drive where you have installed 9Dragons and select 'Custom Size'.
5) Enter the values in 'Initial Size' and 'Maximum size'. The initial value is 1.5 times your RAM memory and maximum value is 3 times your RAM memory.
6) Once this is done, click on 'Set' and then OK and restart your system.
We have been getting negative feedbacks ragarding the new Ad system and hence we will surely re-consider about the issue.
Currently we would not be able to give you much details. Please have patience and wait for few days.
If you have any problems get back to us we will be glad to help you.
Please feel free to contact us if you have any additional questions.
Sincerely,
Kane
9Dragons Support
Ez jóarc
raven: vegyél 1 iPodot XD vagy total commanderben nyisd meg és felül: file/attribútumok módosítása és ott állítsd át!
Lenne 1 9d vel kapcsolatos kérdésem <#conf>#conf><#conf>#conf>
Hogy lehet megszüntetni 1 mp3 lejátszo irásvédettségét? <#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk>
Kölcsönadtam valakinek és igy kaptam visza és nemtudok rárakni semmit.....
Help plz!
Hollo
Nemtom nektek miért nem megy 😞
Viszont annak örülök hogy végre halál után nem acclaim felirat jön be hanem egybõl felkelsz és még látsz is vmit !!
FED próbáld meg az új klienst felrakni nekem bejött egyenlöre 😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Aki szeretné hogy a reklám helyett ne legyen semmi csak egy fehér csiik !!
Az az IE böngészõbe az eszközök--internetbeállitások--Biztonság fül--Internet--egyéni szint-Szkriptletek letiltása és voálá 😊
FED nemcsak neked van ez a hibajelenség nekem is hibával elszáll újraraktam még akkoris ez a hiba !!!
GM&VGM tanácsa inditsd újra és jólesz <#violent>#violent>
Ugyhogy szépvolt jóvolt énis kiszáltam egy idõre, nekem ne inditsa újra a gépemet <#csodalk>#csodalk>
Normális helyen elõtte csinálják a "piackutatást" pff
Vajh mi lesz a végeredmény? Biztos mindenki szeretné ha továbbra is ottmaradna a képernyõjén, jó nagy helyet elfoglalva belõle..
Sok fiatal könnyen feladja. Nem kéne.
A hivatalos 9D forumon indítottak egy szavazást errõl a gügye reklám felületrõl. Menjen mindenki szavazni, hátha egyszer hallgatnak a többség akaratára!
A General discussion alatt van a patch 44 témában!
Szavazzatok!!! <#nezze>#nezze>
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Te vagy a kivétel D-Sun, örülj neki!