21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#9565 Az Acclaim verzió sem hacker mentes.
Koreaiaknál meg meg lehet venni item mallban a blood beadet is például, de biztosan egy GM, aki vett magának premiumot meg item mall trigramot és még egy ligába is bevették a kép erejéig...
-
DSUN #9564 Mennyit fizet neked Acclame, ezért a hozzászólásért?
-
RYO123 #9563 Lehet hogy azért van annyi Qja mert GM ek csinálták a karit?? ha H12 lennél hefeibe neked is enyi Q d lenne GM ek fogtak egy lvl 0 sat és felnyomták 180 asra és Koreai és Vietnámi 9d sokal rosszabb mint az acclaimé tele van hackerel azegész. -
unusual #9562 Nálunk ez kb 2020ban lesznek Bardon. Sajnos. De tényleg csinálhatnának valamit. Annyi bevételük van,hogy abbol lehetnének kicsit rugalmasabbak is. Nem hiszem,hogy veszteséges lenne. -
smoodoo #9561 nem rosz, es jo sok Qja van hefeiben :O -
zsele1000 #9560 Hmmm, jó kép! Nem hiszem, hogy normál játékos. H12-es, megvannak neki a legjobb gk platek meg 8 bead. Ez mondjuk bardon eléggé lehetetlennek tűnik. Ezzel szemben minden elix +5 (?) amikor ott vannak lvl 7-esek is. A wb-je alap questes. A skillek elég alap szinten vannak. De tudnék örülni neki ha pár dolgot átvennének onnan. -
RYO123 #9559 Hát Koreai és Vietnámi szerokok nincsen GG szóval sok a hacker lehet hogy ez is az vagy egy GM féle de inkáb hacker :) -
BrightSky #9558 Persze, persze... ezt a kivonulást már 9D-ben is eljátszottad.
Nem megsértődni kell. Itt legalább vissza tudod olvasni, miért is írtam neked ezt. -
#9557 jah még valami a képhez kapcsolatban, milyen fúrcsa hogy a gyereknek mennyi questje van csak hefeibe.Quest ből acclaimnak adnék egy nagy 1 est mert azok inkább ilyen jaj ne márt megint ide oda idióta találd meg vagy nyírj ki pár mobot értelmetlen szar.Grindelésen kívül nem sok minden jut nekünk az emberek töbsége a társaságért jár fel amit nehezen tud otthagyni mert azt kétlem hogy minden játékos régi gyerekkori álma teljesülne az órák hosszán tartó grindeléssel. -
#9556 FS tagok légyszives szóljatok Sites Mex nek hogy írjon sg n pm et mikór lessz fent valamelyik nap este mert átszeretném ruházni rá a vagyonom.Áttérek konzolra bb kockulás meg idióta mmo-k. előre is kössz és minden jót. -
#9555 Egy jó kép a sok közül, azoknak akik még nem látták.(koreai teszt szerverről)Mert ugye nekik van új map,fegyók,skillek...
indzsoj :)
-
DSUN #9554 -
smoodoo #9553 ahh brigh... inkabb megyek a forumrol -
BrightSky #9552 Semmi meglepő nincs abban, hogy odaírtad a nevét. Ha ennyit hazudtál, a többi hazugság már könnyedén jön. Úgyhogy Six, kapd össze magad, mert Csaba szereti rugalmasan kezelni az igazságot. -
smoodoo #9551 azt nem ertem ha ennyi ember suxolja acclaimot akkor miert jatszanak meg? :D, amugy six, a 9d forumon nem kell ennyir suxolni h whiskeyt beirtam a bardo jo pvpsei koze ;) inkabb fejezd be , mi is megprobalunk rendesek lenni de ha te itt kotekedsz nem nagyon fog menni, es megint olyan lesz a vege h mar mindenki mindenkit anyazz. probalj meg viselkedni, ha nekem megy neked is menni fog. -
unusual #9550 Nem parázok,csak nagyon ritkán vagyok bent avval a karival akinek kéne a win buff. ;) -
#9549 Jó az a teszt war, legalább a blackek is nyernek néha valamit. -
Sixtail #9548 Én tényleg nem értem miért paráztok ennyit...
Így legalább kapunk még egy esélyt war buffra, tgw-re meg tgw buffra. (az hogy melyik fél nyer, teljesen lényegtelen, az esély mindkettő félnek megvolt)
És mégis valakik mindig beszólnak, hogy "mi a fene ez? miért nem tudtuk előre? meg ugye acclame sux".
Bakker örüljetek már valaminek egyszer! >;< -
unusual #9547 Ez a tesztszerü war akkora 1 kamu!!!!! Eldöntik a GM,vagy VGM-ek,hogy van azt kész. De már nevetséges amit tesznek. Mert kb 2-3hét mig javitanak valamit,vagy még több..... -
Sixtail #9546 Úgy tűnik bevált. No party bug! PQ PQ PQ! :-) -
bardo20 #9545 azt nem tom mert most jöttem haza de azt tom hogy akkor leállították a szervert -
unusual #9544 Nem hiszem. ;) Semmi új patch,és semmi frissítés nem volt..... -
Sixtail #9543 És bevált az elmélet? -
bardo20 #9542 helló mindenki most írták ki 15 perc múlva újból indul a szerver és megcsinálják a party bugot elméletileg innentől kezdve jó lesz -
Fenyi111 #9541 Sziasztok...
Bocsi de ez a mocsok játék újra telepiti magát, nem is értem....
Bocsi Vala és Mury....
talán elkészül -
Dialosa #9540 na én aztán semmilyen bandmaster nem vagyok, de nagyon örülök a felvetésnek
régen ez egész jól működött és igen, a mostani nagyok többsége is így kapott epit, ezt azért ne felejtsétek......
jó játékot -
#9539 Killert lehet csinálni a party bugtól függetlenül, persze kényelmesebb, ha nincs bug -
bomb1111 #9538 Szevasztok !
Lenne egy javaslatom :
Ahogy elnézem,legalábbis a fekete oldalon vagyunk egy páran,magasabb szintüek akik napmindtnap fönt vagyunk több,kevesebb időre.
Ki kéne nevezzünk egy napot,hetente vagy kéthetente amelyen a kissebb szintüeknek seg1tünk epi szerzésben (COF,VOH,WT,GC,stb,) Persze szerintem ezt a Band mesterek kéne pontosabban megszervezzék,de az ötletet-javaslatot földobtam.
-Szerintem az event mentes napok(hétfő,kedd,csütörtök) lennének a legmegfelelöbb napok.
-A bejelentkezéseket vagy itt vagy a banda mesterekkel kéne közőlni
-Persze meg kéne várjuk míg ezek a dilletánnsak kijavitják a party bug ot
Várom a hozzászólásokat és különösképpen megtisztelne a Banda Mesterek egyeztetése. -
#9537 Én léptem vagy 20%-t uh remek volt az event, bár volt aki más helyett is szintet lépett...
Mostanság kevesebbet leszek mert visszacsábított a való élet, no meg premi sincsen most uh az sincs hogy muszáj legyen gémelni, itt sgre rálesek mindennap ha esetleg kell vmi akkor szoljatok nyugodtan!
Bár sok mindenem nincsen, sajna :)))
Jok legyetek, vagy épp rosszak kinek mi... pápá -
Lory87 #9536 -
unusual #9535 Grat mindenkinek aki tegnap kockult,és sikerült pár lvl-t upolnia. ;) -
#9534 Kössz Imi ez jól hangzik!!! -
Imrex #9533 Sziasztok!
Hi all,
On Saturday - July 4th, there will be 2x exp running the whole day... 24 hours of 2x exp.
There will be no boosted exp during normal 2x time.
Hoszabb a szöveg de sztem ez a lényeges!
Jó szórakozást! -
Csaprago #9532 sziasztok.
váltottunk pár privi üzenetet bardo-val és elég logikusnak tűnik amit ír. hirtelen felindulásból egyből őt gyanúsítottam meg, de lehet hogy nem volt igazam. de nem tudtam másra gondolni, mert ő tudta az accomat és tuti, hogy magyar törte fel. az is igaz, hogy megengedtem, hogy használhatja néha csápot csak vigye vissza a helyére. láthatta, hogy nem vagyok húdegazdag. Ő pedig eléggé gazdaggá tudja magát tenni, hogyha akarja. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van de az biztos, hogy magyar volt. -
RYO123 #9531 hát majd lesz ha nem leszek lusta sendelni egy e mailt =) -
bardo20 #9530 akkor küldjétek a gmeknek és legalább bebizonyosodik hogy nem én voltam
amúgy csápival épp megbeszéljük a dolgokat...
ryo amúgy nincs nálam a cuccai mivel nem én voltam de ha ekkora a szád van bizonyítékod vagy csak pattogsz? -
Dialosa #9529 lenne pár kérdésem mindenféle dolgokkal kapcsolatban (magán élet nem érdekel)
konkrétan valami ember kéne FS ből, aki kicsit tájékoztatna, mondjuk nem bánom ha Genyának, Dózernek hívják, vagy nem tudom kik játszanak még....
ölég sürgős lenne..... jöhet a pm, köci -
#9528 ha azt az ss t elkűldöd acclaimnak ők megtudják nézni mit tradeltek és még a cuccot is visszakapod ha ő volt.Húúú de izgi kiváncsi vok. -
RYO123 #9527 Hát szerintem mér nem kéne mentegetözni...és még GM ek azt mongyák h én vok a scammer =))
na mind1 Gia_hun sztem ad vissza csápi dulgait és legyen k******tt nagy lelkifurdalásod =) -
bardo20 #9526 igen én álltam akkor ott és nem törtünk fel vittem a testvéremet coffba csápi megengedte és a coff passokat kaptam át addig. bizonyítani nem tudom így maradok ugyanúgy aki elhiszi aki nem...
még az elején megengedte hogy nyugotan mehetek vele coffba meg bárhová csak vigyem vissza a kariját aki nem hiszi kérdezem meg öt is erről de ha kell msnes beszélgetéssel ezt viszont tom bizonyítani hogy megengedte a coffozást. és mivel akor a kis karijaik fd1esek voltak akkor igy azé öcsém helaert én leütöttem a bosst.