21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
cucu00 #9605 anno mikor cc ben grindeltem, az egyik ismerősöm 100 be-t gyűjött össze gb-ig, ez egy éve volt mondjuk, akkor más volt a drop rate.
most fogsz egy hermit karit, 2 drop cardot 1 dungeon run alatt, 10 be tuti összejön 1 óra alatt. 1 dungeon alatt kapsz kb 2%-ot xp card nélkül. most akkor számold ki hogy hány be-t kapsz h4től ps1ig ha nem használsz xp cardot, csak drop cardot. de drop card nélkül is összejön 5-6 be 1 óra alatt. -
bardo20 #9604 hát akkor áruld el cuccu hogy kell
-
DSUN #9603 őőőőőő
Szerintem azt a pm-et valaki másnak küldted
Csekkold, hogy biztos nekem küldted e, ha igen, akkor nincs öteletem..Küld el még1szer, NEKEM
Amúgy 500 BE az semmi:D Nemrégiben(1-1.5 hónapja) valaki megnyitott ilyen show off postot SS-eknél Acclaim fórumon, és Spiritnek ha jól emlékszem 5/6x 250 BEje volt..De lehet hogy több is, nem emlékszem pontosan.. -
cucu00 #9602 500 be miért meglepő? azt még bardon is megcsinálod -
bardo20 #9601 Dsun írtam pmet plz válaszolj rá pmbe -
bardo20 #9600 amugy irtátok hogy a vietnámi seron lehett hackerkedni látam olyan képet már hogy kb 500be je volt a gyereknek ezt hogy lehett megcsinálni? -
DSUN #9599 Ja meg még annyit hozzáteszek, hogy nehogy azt hidjétek, hogy azért annyi mert, annyit ér, és majd meg is veszi valaki!!:)
Mivel Viet szeró, és nem Acclame, ott megengedett az accountok/itemekkel való seftelés(item-account, rendes pénzre való beváltására gondolok)!!És ha megnézed a standnek a nevét, akkor ott a stand tartalmának leírása után található 1 telefonszám..:) Amin lehet érdeklődni, hogy ugyan már mennyi pézért(rendes) adná el az itemet
Tehát, ha vkinek ott sok ideje van a játékra, és isten megáldotta jó üzleti érzékkel, akkor nagy pénzeket akaszthat le, azzal hogy játszik..
További szép napot, és jó játékot! -
DSUN #9598 Amikor én utoljára játszottam Viettel(kb január), akkor pont ebben az árban láttam ec wd+12 swordot...Azóta nem kicsit megváltozhattak az árak!! -
cucu00 #9597 megnyomod a gombot és eltelik kb 2 másodperc mire indul a smash -
bardo20 #9596 hogy értve késnek a skillek? -
bardo20 #9595 nem kis árak vannak rajta -
cucu00 #9594 mondjuk ez inkább lol, mind a hat fegyó +11 hermit
-
DSUN #9593 Jaja!
Ha vietnámon nem késnének a skillek, szerintem fél acclame ott játszana...
Legalább is én biztos!!:D De sok ismerősöm van, aki azért nem játszik ott, mert skill csúszás van -
cucu00 #9592 ezek a képek vietnámiról vannak -
DSUN #9591 Én régen játszottam!Van ott egy sm12-es sf hybem..De már jó rég nem voltam Vietnámon... -
bardo20 #9590 valaki játszik vietnámi szerveren? -
unusual #9589 Az de lol ;-) -
cucu00 #9588 talán ez jó lesz:
-
cucu00 #9587 ide azzal a refi hackel, nekem is kellenek ilyenek :D :D :D
háttérben +11 és +12 -
RYO123 #9586 Szereztem egy refin/speed hacket 9d hez de én már nem gamelek pm ha kell valakinek :) -
smoodoo #9585 nem vagyok kocka... ha kocka lennek akkor mar leeloztem volna zseblampat XDD... de az is erdekes hogy aki mar jatszik es nagyob szintet eler azt egybol kockazni kezdik , minden ok nelkul... erdekes en pia nelkul is jol erzem magam a haverjaimmal... ;)
es most akkor mivan ha valaki napi 4 orat jatszik?? meg van melelett 10 oraja mast csinalni, a maradekban alszik, gondolom :D
de hat mindenki eldonti, mindenkit lehet valamiert piszkalni, egyszerubb lenne inkabb ha sokan magukba neznenek :), nah ezt is pont en mondom xD -
RYO123 #9584 Hát ha részegvagy jól érzed magad,ha kockulsz egyedül vagy egy magadba és lehet, hogy szarul érzed magad, de aki inkáb kockul mint, hogy sportolna,haverokkal elmene bulizni...egyéb helyekre akkor az a kocka rosszab mint a részeg állat :) -
smoodoo #9583 hat inkabb gep mint kocsma vagy egyebb szarsag aminek annyi ertelme sincs mint egy jateknak XDDDD mert mi jo abban hogy reszeg vagy?? pusztulnak az agysejtek, es hulyek leszunk XD raadasul rosszabb esetben semmire se emlekszel, de azt a par orat ugyan ugy eltoltod, csak tudatlanul, az jobb? raadasul jatszani penz nelkul is lehet -
Dialosa #9582 WTB kis manók!!! Sokat vennék!! -
unusual #9581 A kis manók már csak ilyenek. ;) -
#9580 Jaj ugyan már ZaTalibantól megtanulhattuk, hogy nem kell egész nap grindelni a ps-hez, neki is a jószívű manók lépték naponta a szinteket HM-en meg LM-en
de azon is el lehet merengeni, hogy valóban károsabb-e kocsmázni, mint egy gép előtt ülni minden nap órákat -
zsele1000 #9579 Nem töltöm életem nagy részét játékban. Az, hogy játszok, az azért van mert szórakoztat. A régi kocsmatúrákat és egyéb káros tevékenységeket helyettesítem a játékkal. -
Rabbit20 #9578 xbox jobb -
lolkaésbolka #9577 Van értelme itt tölteni életed nagy részét, hogy PS1-ként díszelegj?
Semmi. -
smoodoo #9576 inkabb orultseg mint kitartas :DD , nah de gratulaljak mar neked, meg ha nem is vagyunk joban, azert grat xD -
zsele1000 #9575 Köszönöm! Nem vagyok a legnagyobb magyar, csak itt a játékban a legnagyobb szintű. Nem nehéz megcsinálni, csak kitartás és őrültség kell hozzá. ^^
Jó játékot mindenkinek! -
DSUN #9574 Kicsi-kicsi...Nem is vagy már olyan Kicsi
Gratula!!
Pacseee -
unusual #9573 Grat a PS-hez Kicsi. -
bomb1111 #9572 A legőszintébb gratulációm Kicsi nek aki a LEGNAGYOBB MAGYAR (be szépen hangzik)
Gratula Kicsi és remélem az acclaim,szarklájm(hogy Tusyt idézzem ) hamarosan esélyt ad nektek is hogy hosszas munkátok gyümőlcsét élvezhessétek.
Csak így tovább -
#9571 Sziasztok
Made tényleg abbahagyod? Ha igen akkor is csak elrakom hátha meg gondolod magad. Bocs csak nem volt időm a 9D-re, de mos már úgy ahogy lesz. Ha beszélni vagy találkozni akarsz akkor küldj egy F8-at. -
zseblampa #9570 Csőd?? Nem is biztos, hogy az olyan messze van... Opp, off-topic, bocsánat! -
RYO123 #9569 Annyit fozetnek hogy remélem csödbe mennek :) -
#9568 *teszt szerver (ha nem lenne 1értelmű) :) -
#9567 Mint írtam ez egy test szerver(ott az új dolgokat tesztelik,és a játékosok is részt vehetnek rajta!), azért vannak lvl 1es skillek, sok quest/cucc. Amúgy meg csak vieten van sok hekker, koreain van gg szerintem. -
DSUN #9566 Jogos, bár én sem értem, hogy H12-n hogy a fenébe van neki annyi questje hefeiben...
Hát, ez kész retély!