9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Másnak nincs gondja az smssel való coin vásárlással? Vagy ez az apák napja bónus kamu lenne? grrrrrr<#violent><#violent><#violent>Acclaim
van valaki koreai játékban mert ha ott minden jobb lehet átmegyek bár nem értek egy szót se

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Ecoterrorist
Hali!

Hátezmiez? Még mindig semmi Bardo?! Még jó, hogy vásároltam coins-t abból meg exp boost-t! Tik-tak >> bukom a time-t rendesen.

Mondanám, hogy visszamek Dekaron-ozni, de az is Acclaim<#wilting>
Szal wttf! Silkroad az, ami hangulatban és minden egyébben ott van mint a 9D, legalább is sztem >> szubjektív erõsen a vélemény, de az meg abszolút felejtõ premium csomag nélkül. Ha nincs prémiumod ott a belépés csupa móka és kacagás. Többet láttod a login képernyõt mint a karidat.
Ehh...nem túl fun a helyzet!

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Aki bent van a játékban az tud rendesen játszani. Más gond is van. Elvileg dupla coint kapok ha most veszek. De nem! Reggel még javították egy kis beszélgetés után, de most már azt sem. Nem kicsit vagyok ideges!
ZzoleE
Na, ennyit arról, hogy játszok egy kicsit :S
amúgy itt van amit Phew írt :
"Hello Players,

We are sorry to inform you that one of the server hardware has malfunctioned, so we are replacing the server and as you all know that the server is physically located in Europe,
so it could take another half day for the server to reach the data center and get configured as the new login server for the bardo players.

I will leave this post open for the players feedback, please avoid flaming or anything which could get this thread locked.

We appreciate your patience and co operation.

Thanks
Phew"

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Blood Raven
Most nézem csak nemcsak 9d vel van gond kiprobáltam még 2 gamét és mind2be az a gond hogy nincs europai szerver csak usa zsoval itt nagyobb a probléma mint szokott<#ticking>

Hollo

Blood Raven
Hát ezt megint jol megcsinálták....<#boxer>
Kiváncsi leszek hányora 5xp-t fognak berakni ezmiatt<#eplus2><#eplus2>

Hollo

ToshiBá
éjfél körül írta Phew hogy a login szerver elszállt, és pár perc múlva menni fog... azóta senki nem írt semmit! és egyre többen zabosak... komolyan mondom kezd elegem lenni ebbõl a szarakodásból..

Live: DoZeR 982

köszi, akkor nem nálam a gond
Éjjel óta nem megy nekem sem 😞 Nem látni a szerverlistában a Bardót. Amcsi szerverek persze mennek.
Sziasztok!
Most mi a rák van nektek megy ez a szar?
Ecoterrorist
Éjszakát!

Nem sajna! Én is itt szarkodok a gép elõtt és várom a csodát Bardo ügyben, de nekem elfogyott a mana! Mentem pihizni...

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Csak nekem nem megy a Bardó? Be akarok lépni, erre nincs, csak a többi.
ToshiBá
kis általam felismerni vélt dolgok(és ez csak a kabát): lvl 150-tõl hordható ezt a lila írásból véltem kivenni 150 hp 150 ve 500/10000(gondolom critical) és 1/1000 absorb valamit... =) de izgi... akkor ezt kb 200as szint körül lehet majd farmolni...

ToshiBá
ok. a te döntésed. de. ez a koreai verzió, és még csak news... ^^ a koreai ugye meg a viet elõtt jár pár lépéssel... ^^

Hehe Doz.Te jutattál el ezzel a linkel abba az állapotba h elegem van!!!Egész Acclaimból és minden szarról ami a szerverükön folyik!!Már sokszor volt úgy hogy 'szünetelek' vagy abbahagogyom picit de mindig megvolt bennem a remény h lesz valami...Most már elegem van!!Ez a link amit adtál mind olyan képeket tartalmazott amiket majd a gyerekeink láthatnak/tapasztalhatnak Acclaimnál!!Mivel én nem teljes mértékben csak a társaság miatt vtam a játékban, hanem nekem maga a játék is fontos volt(élveztem,természetesen a hangulat csak mégjobbá tette)ezért kénytelen leszek igen nehéz szívvel de átmegyek Vietnámra.Ott kb 2 évvel vannak eöbbre és nincsenek ilyen szarságok.Ennyi

ToshiBá
lefele görgessetek ott van minden kláné
és bot ok végre nem úgy néznek ki mint parasztgyerekek az erdõbõl...^^ de wuti az maradt kaki 😊

ToshiBá
hi! most jöttem a koreai oldalról... nézzétek meg a linket az új klán cuccok miatt! megéri... kicsit über! és megint a démoné a legjobb!! x)
http://nine.nexon.com/news/list.asp?s_intOp=2&s_intnum=296&flashname=sb_01.swf&pageNum=1&leftNum=2

Blood Raven
Hátha ez igyvan én javaslom keressünk egy másik gamét ami mindenkinek tetszik és menyünk át mindanyian<#eplus2>
ugyebár énse föként a játék miatt vagyok még itt hanem a társaság miatt
<#puszis>

Hollo

ZzoleE
Vhol olvastam a 9D fórumon pont errõl, és ott azt mondta egy gyerek: hogy szerinte az acclaimot nem érdekli, hogy hány játékost veszítettek el, mert a régi játékosok már elég pénzt beleöltek a játékba, az újak meg költeni fognak rá a reklámok miatt.Ez sajnos csak üzlet...
Szerintem nem áll messze az igasságtól, amit a gyerek mond.
De reménykedjünk,hátha jobb lesz egyszer a gém 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Úgy hallom meg tapasztalom is, hogy sokan hagyják abba/szüneteltetik a játékot, fõként magas szintûek.
Ha még ilyen kis, lényegtelen dolgok miatt is bannolnának még ennyi ember se lenne.
Butaság volt ez a reklámcsík. Inkább új térképpel meg xp-vel és dropokkal kéne foglalkozniuk. Megtartani a régieket és új játékosokat szerezni, nem elveszteni egy csomót!

Hát ahány emberrõl van ScreenShot és ezeket mind bannolnák , szép lenne !
Egybõl nem lenne csak Pleasent a szerver <#taps>
Meg akkor a régi bugok kihasználóinak is járt volna a bann (boss freeze , kulcsok nem vesznek el )
Refine-al kapcsolatba ircen volt kis vita miszerint ennyi az esély vicces
Refine esély

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ha jobban belegondolok akkor hozzám is lehet hozni a fegyókat és a sok be-t, mert én se törtem még be egyet sem. Mindíg az a nyomorult Master Refiner törte el. <#eplus2>

"Hozzátok hozzám a fegyókat meg a be-ket, nekem még nem tört be fegyó! "
Ez tetszik. Hozzátok hozzám!
Én sem törtem még fegyver. Mert nem refinéztem. hehe😊))
De azért nyugodtan hozzátok a fegyvereke és a BE-ket! 😊)
Én meg bant adnék neki a reklámcsíkért. De permanenset!!<#boxer>
hát ha az õ idiota hibájuk miatt bannolnának valakit akor jo debilek 😄 ! amúgy is acclaim egy idétlen cég 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Blood Raven
Ojat halottam gaméban hogy ezekért a decokért bant lehet kapni.<#banplz><#bdead>

Hollo

Sajnálom HL, hogy elmész. Remélem visszajössz majd.
N0000B <#nezze>

Igen csodálatos deco bug , aztán meg mindenkit <#banplz>

Mindenkinek jó gamézást , én elfelejtem 9d világát amig új map Xp rate nem lesz 😊

ToshiBá
wáááááááááááá!!! elegem van ebbõl a beszúrogatásból

ToshiBá
http://images.netbag.hu/20080611/1213199669007.jpg

ToshiBá
mert ugye mi nem mondtuk hogy ne csináld ugye? lol most meg idegbeteg leszel. ennyi na mindegy. íme a legújabb õrület a gémben. sztem mókás http://images.netbag.hu/20080611/1213199669007.jpg

Jó neked!!
Én tegnap törtem egy fc2-es slottos speart +9-nél 😞😞<#falbav>

Hozzátok hozzám a fegyókat meg a be-ket, nekem még nem tört be fegyó!
Ezzel sajnos én is így vagyok.

Vagy csak pro gamer ^^
Biztosan gyorsabban és több Be esik koreai szerveren
Bardon is van akinek 400-500 BE -je van <#mf1>
Én meg állandóan beletöröm vmibe

<#falbav>

aztaaaaaa 7szentyit 😄 inkább nemmondok semmi csunyát de ez nagyon durva Pillango 😊 jo kevés BE-je van meg pénz meg fegyok, sztem ez GM 😄 !

Ez a kép beszúrás még nem az igazi.

http://www.postimage.org/image.php?v=gx4ljoJ

Ezt lessétek meg. <#wow1>

ToshiBá
és hogy örüljetek kicsit...: DragonHeaddal folytatott közel 1irányú beszélgetésem folyamán megtudtam valamit. Új skillek nem jönnek az új mappal. És item mallos cuccokról nem igazán akart/tudott beszélni. Szóval egyenlõre reménykedjünk új mapban... Köszi DH! Köszi acclaim! =(

ahha shao csaj akkor inkább már férfi apáca 😄 de jo az otlet tetszik csak akkor már nemlenne olyan jo h van kulon csaj meg pasi band 😊 úgy is 95% gamer fiú 😊 ! amúgy meg megnézném mit hoznának ki egy Secret Shaobol 😄 !legyen dinók dííííínóooook

ToshiBá

ToshiBá
mivel a pingvinek ilyen szépen lementek... (mellesleg nem a szaporodásról kellett volna írni...) legyen új téma.: tud-e acclaim szerintetek minden eddigi9nél orbitálisabb bugot elõállítani? (egészen elvadult ötletek is jöhetnek. nekem a shao female stuff meg a sacred male tetszene a legjobban.)
írjatok! =) XD

minap belestem nirvánára hát elszomoríto! egész arrol szoll h háború van BP-n és még safetyban is leolnek csak h élvezkedjenek! a hybridek és nukerok így szenvednek már mert kicsi xp-miatt nemfognak szenvedni 500000000orát 1 szintért akkor elvannak bp-n! arrol szolt amikor belestem h CC3ban mikor respawnol a def boss h mennyenek pk-zni meg leolni egymást! FC pq-ben nincs ember ha van is néha néha nemakar senki OSAMA lenni 😄 aki járt ott az tudja mirol beszéllek! még jo h vizsgákra tanulok és addig se játszok sokat max ha árulok remélem mihamarabb jobb lesz a game

Hát igen néha nem árt felkelni a gép elöl Fed 😄
Mert Big Kid leszel ^^

ledõltem a székrõl...

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

HEllo Hello

Hát nemhiába vannak ezek a csodálatos eventek ^^
Megint Kéne egy Mansion Voh Cof Bug (no kulcs )és akkor az lefoglalna megint mindenkit vagy csak szimplán több boss kellene vagy spawnoljanak gyorsabban 😄
Meg egy új map Xp combo se ártana ^^

engem a Barátok közt eddigi összes rész tartalma érdekelne...thx elore is

A monogám pápaszemes pingvinek az egész évben szaporodóképesek, de többnyire a november-május közti idõszakban kerül sor a párzásra. A kövek közti költõüregbe rakott két-három tojás 38-42 nap múltán kel ki. A fiókák egészen kétéves korukig alig hasonlítanak szüleikhez: tollazatuk fakó, hátoldaluk barnás, mellkasuk krémszínû. Mindkét szülõ részt vállal táplálásukban, ami egészen az elválasztásig tart. Ez a táplálék mennyiségétõl és minõségétõl függõen 60-130 nap múltán történik meg, majd az utód tengerre száll, és hosszú idõre eltûnik a szülõhelyérõl. Csak kb. kétéves korukban térnek vissza.

A pápaszemes pingvin tojója 4, hímje 5 évesen éri el az ivarérettséget. Átlagéletkora 10-11 év, de fogságban akár 20 évig is elélhet.

új téma: a pingvinek párzási szokásai. Valakinek van valami hozzáfûzni valója?

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.