21072
  • DSUN
    Énis DC-ztem mikor kipróbáltam:D Viszont nekem nem csak a x2-es sikerült, hanem x5-ös is..nagyon durva, viszont annak sincs értelme, mert kiDC-zget..!!Szóval ennyit erről:D
  • cucu00
    én miért dczek speed hacknél? :D
  • DSUN
    Amúgy biztos vagyok benne, hogy valakinek már siikerült rendesen pénz hackelni!!100% mivel olyan árak vannak, hogy normális esetben nem lenne ekkora pénzforgalom a játékban...WT cuccok felső/alsó 250-350kk között mozog!!Aztánpéldául épp most adtam el egy gb wd+6 wheelst 500kk-ért, amit januárban 45kk-ért vettem..meg ilyenek!!Az az 1 100%, hogy ha nem tudsz hackelni, akkor VN verzió egy nagy fos...Mert hack nélkül, a többi hacker melett, semmi esélyed játszani!!ez szó szerint a hacker 9D verzió...!!
  • RYO123
    Hát igen :D a refine hacket nekem még ki kel próbálnom mert nem könyű elmagyarázni :D
  • DSUN
    Na sziasztok!
    Tegnap Vieten kipróbáltam egy hack progit!
    Először örömömben majdnem kiugrottam az ablakon, aztán meg majdnem a monitort basztam ki azon!!

Pénzhack sajna nem ment, mivel igen, átírja a pénzem, viszont vásárolni nem tudok belőle, és kilépésnél eltűnik..Szóval csak a SS kedvéért volt jó móka!

Aztán találtam még 1 érdekes dolgot!BP átjárónál, valami érdekes új 'map' található!(igaz elég kicsi, és úgy néz ki, mintha valami warok lennének ott)

Sp33dhack viszont elvileg működik(de csak 2x-es sp33d), ugyhogy mindjárt megyek és csekkolom is!

U.I.:Pénz hack elvileg azért nem működik(olvastam), mert ugye itt az információlk a szerverre mennek, és ott tárolódnak,ott mentik őket!És ez a hack annyira nem okos, hogy ott kavarjon be!Viszont olyan játékoknál biztosan működik, ahol a gépre vannak lementve az ilyen adatok, mivel ott csak a gépen kell átírnia, és arra képes!De ha valaki talál valami igen okos megoldást, az szólhat!

Na, további szép napot!
  • RYO123
    Hát ha seedelnék végre a viet "hack" 9dragons-t:D
  • DSUN
    Kipróbáltad már?:D És működik?
  • RYO123
    Az csak Vieten megy :D és bonyolult de ha kell gyere fel yahoo ra vagy msn re :D
  • DSUN
    Néhány hiba becsúszott, de remélem érthető!(dejó, hogy nincsen szerkesztés gomb...)
  • DSUN
    Basszus..!!
    Japán 9D csak nekem laggol, szintúgy mint VN 9D?
    Ugyanúgy csúsznak benne a skillek mint VN-ben..!!
    Ezzel más is így van?Amúgy Japán 9D nagyon jó lenne..Most is olyan event volt ott, hogy akik jún.9.-től júl.9.-éig ajándék 6900 coint kapott minden játékos, annyit kelett tenni, hogy júl. 9.-éig lekelett az összeset vásárolni, mert addig tartott!!Rendesen amit akartál azt vehettél(premi,elix,scale/tear,Deko meg minden)...
    Na most ilyen event mikor van Acclaimnál?..(hatezerkilencszázcoinlooool)
  • bardo20
    akkor valaki tud a vietnámira hacket?
  • nipponia
    Hát én megpróbáltam bereggelni a vietnámiba, de nem ment:). HELP:))
  • szabi34
    Viet verzióhoz van angolosítás?? Az a legjobb 9D sztem, majd lehet kipróbálom én is akkor...
  • cucu00
    ryooooooo, hol a refi hackem? :D
  • RYO123
    ez lol :D www.tube8.com ot kihagyta :P
  • DSUN
    1.
    2.

Inkább nem mondok semmit!
  • DSUN
    ÁÁÁÁÁ basszus...Mennyit röhögtem amikor megláttam ezt

Igaz régiek, de attúl még jók

u.i.:Örülnék, ha végre beraknának valami szerkesztésgombot ebbe a kibaszott fórumba!!
  • DSUN
    Ja, csak az a baj, hogy koreaira nem lehet bejutni:(
  • RYO123
    Há az is igaz :D

amerikaiba csak ugy bannoltak engem(is) meg néhány más magyart, meg néhány más származású játékost is. Inkáb Jp 9d vagy Korai mint amerikai vagy VN i
    VN i tele van hackerel mert nincs GG
  • ReszegKoldus
    Tulajdonképpen jogos, mert az amerikaihoz képest mind jobb.
  • RYO123
    Én már nem tudom nekem egyforma xD Japán,Koreai,Kínai,Vietnámi :D mind1 akkor bocs xD
  • ReszegKoldus
    Hmm a vietnámi honlapon lennének a koreai event időpontok?
  • RYO123
    Nem tudom, hogy ez az-e de dátumok és időpontok vannak :D

katt ide
  • bardo20
    valaki nem tud adni egy linket a koreai eventekröl?
  • cucu00
    http://9d.freeonweb.com/news.php

ha itt regelsz, akkor a fórumon találsz egy topicot, hogy kell lefordítani a japánt verziót. donwload között translation tool meg language file. ugyanazt csináld meg a vietnámival, mint amit a japánnal kéne. :)
  • bardo20
    Dsun sikerült a telepités ha gondolod szolj azt majd besigithetnél HUN_penge a nevem vietnámon
  • Kaliki
    Sziasztok!talán vki ismer talán vki,fekete sólymokhoz tartoztam régebben aztán abbahagytam játékot,gondoltam msot kicsit felnézek de már zatse tudom mit mivel kell.Jó lenne ha vmi magyar szerű klán invelne és segitséget nyujtana
  • ReszegKoldus
    Na jó be nem linkelem újra, cím kimásol, beilleszt, F5 :)
  • ReszegKoldus
  • DSUN
    Mhhh, ez egy hasznos info..Most töltöm újra Vietet, ha lejön megnézem!!
  • ReszegKoldus
    Nem tudom "nálunk" van valaki aki játszott/játszik vele, rakott fel képeket is, azokon mind angol volt, ő azt írta, hogy van az indítóban egy gomb, "amire ha rákattintasz akkor nem tölti le a vietnámi nyelvfájlt".
  • DSUN
    Én amikor még anno játszottam Vieten, megpróbáltam..És mint ahogy Evo írja, mindig újra patchelt...Szerintem azóta sem változott ez..Bár lehet, hogy tévedek.
  • cucu00
    hm3 úgy 1 hete, lehet kicsit több
    a fájlátmásolás nem működik, mindig újrapatchel mikor indítod a klienst :S
  • ReszegKoldus
    Átrakod az angolból a nyelvfájlt azt kész, úgy mint a japánnál.
  • DSUN
    Viethez angol patch?
    Ha létezik olyan, és neked van, akkor természetesen igen!!Megköszönném
  • Lory87
    cucu00 te most mekkorka vagy a BOT warrioroddal? vagy már nem azzal játszol? Emléxem rád régen amikor egyszintüek voltunk :)
  • bardo20
    Dsun kell a viethez angol patch?
  • bardo20
    veszek 500 exp cardot plusz ráülök a gépre 1 hónapig éjjel nappal se wc se semmi sikerül
  • DSUN
    Csinálj 1et [ [#law]arany bogaram[#law] ]

• bardo20
    igen és honna szerezek hm karit?