9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek 1 mobra 15 sec? o.O
Mire kinyirok 1et, a finishingem még nem tudom újra benyomni (annak 15sec a recastja), és még várnom kell rá legalább 5 secet.
Szóval kb 10sec 1 mobra. Ehhez nem kell premi, söt még 11k HP sem 😛
Igen 2-3 nap és lvl up...ha semmi mást nem csinálsz csak grindelsz mint 1 robot...(pont mint én a noobommal 😛)
1 óra = 8% ? O_O Ennyit grindeltem egyik nap Six-el (9%ot), annyi elég volt egy életre a CS "javított" xp rateböl...
Mindenesetre sok sikert Crusnik! És néha koczkulni is kell! 😛
A dupla meg ugyanakkor van...talán -nemtom mikor hagytad abba 😛
Ma is lesz ---->18:00 - 20:00 ! Tessék ilyenkor grindelni! :-)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Te döntésed hogy magyar bandet ligát választasz vagy nemzetközibe akarsz menni , mind2 a maga mondján jó !
Öröm látni hogy van aki hosszab kiesés után is visszatér a gaméba !
FED meg kocka azért fejlödik ilyen gyorsan 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
CS-n jó az XP- 2-3 nap és lvl up!
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Hogy mennyi ideig maradok azt nem tom fed de most kicsit lazábbra veszem a dolgokat nem akarok egy játék mellet se leragadni több 10 órákra XD
Amugy majd várlak fent a játékba dumálunk 😊 Úgy érzem magam mint ha noob lennék még az alapokat is újra kellet tanulnom 😄 Ami a klánt illeti nem tom, sajnálom hogy megszünt a klánom de közbe már 3 klánba hívtak köztük 2 magyarba is, így még töprengek ezen kicsit.
Mindjárt CS5, és ha figyelmesen megnézed: Killer of True General Wei:-P!
Erre vagyok a legbüszkébb, kb 20embernek van még ilyene, a CC5ben a boss-t ha megölöd akkor kapsz ilyen epit. Elég fasza 😛
És tudok 1 jó Saolin klánt, bár nem magyar. Ha érdekel 1 PM-et küldj. ^^
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
csak szar 9d download managerrel tom szedni így eltart egy darabig, na meg pachelés szal már csak este vagy holnap leszek de ha valaki fent lesz írjon rám.
Jok legyetek😊
És a healer lesz a 2. legerõsebb kaszt^^ (warrior 1.)
Cs7 tõl nem Pq van CS12-ig ?
Mi tortent Cherubbal?Asura-n Paula mar lvl129...Nirvanan 3db 127 3db 126..Bardon megalltak az emberek😄😄
Büszke lehetsz <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Kibirtad hogy ne szoljá be senkinek <#email>#email>
A mai SvS, ki van a 2.ik helyen? 😛
(EC WD bracer volt a chest drop)😛
ui.: Six holtpont fórumon is irtam erröl xD
Szóval csak a neveket cseréld meg, a pontok stimmelnek.
Vagyis a sorrend épp az, amit Jani79 írt, csak én a régi bugos verziót írtam le.
OMG! Sara szóval ezért nem vagy manapság? :-(
Azért remélem sikerül megoldanod, várunk vissza!
(9Dragons Sara-HUN- ec 10, BOTS SzSz lvl 51, 2Moons ...)
most teljes káoszban vagyok ha mindent elveszítettem akkor 100% hogy már vissza nem ülök ide acclaim MMORPG-zni <#boxer>#boxer><#rinya>#rinya>
Live: DoZeR 982
Amíg nem, addig Six pihen :-)
Amúgy is ha így megy tovább, GLen megint 0,005% lesz az xp/mob, abból meg nem kérek...
Karma guide Jani79-nek (meg aki még keresi :-) ) :
Good Karma Titles
(Karma Title - Good Karma Required)
Seeker of Atonement - 1,000
Dweller on the Threshold - 10,000
Destiny's Hand - 20,000
Blessed by Fate - 40,000
Selfless One - 70,000
Hero of the Land - 100,000
Awakened Soul - 150,000
Peaceful Warrior - 200,000
Noble Soul - 500,000
Brave Heart - 1,000,000
Bad Karma Titles
(Karma Titles - Bad Karma required)
Minion of the Damned - 100
Demon on the Threshold - 1,000
Hell's Spawn - 2,000
Cursed by Fate - 4,000
Selfish Fiend - 7,000
Scar of the Land - 10,000
Captive Soul - 15,000
Savage Warrior - 20,000
Ignoble Soul - 50,000
Dark Heart - 100,000
Hát ice mapon én még mindig 0,02% ot kapok és a 124 es mobok Ice mapon sokkal erõsebbek mint liadongba az ugyanakkora szintüek ^^
Legalább 0,04-0,05% legyen már 😄
1. North Sea Ice Palace map.
2. 6 Day North Sea Ice Palace Event.
3. Level cap increased.
4. North Sea Ice palace quest.
Fixes:
1. Level curve for Crimson Snake level fixed.
2. Few Road to dragon bug quest bugs fixed.
3. Drop rates fixed but the sloted cloths and BSM will be added in the next patch along with Liaodong monster spawn rate to help the EC and FC level players. ( I know we promised the drop rate fix but the technical issues with the patch did not activated the drop rates completely).
4. 0.% exp bug fixed.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
De ennyi erõvel párszáz embert lehetne még bannolni
Forumon leszek ugyhogy kérném nagyobb aktivítással használni, és informáljatok az eseményekrõlxD<#taps>#taps>
GG Mindenki!!
Nem tudjátok hogy miért írja ki a szerver választásná pirossal, hogy frissítsem vagy ha továbbra sem megy látogassak el a weboldalukra. Na meg mostmár nemis enged végképp be a játékba. Azt írj ki, hogy: "Failed to connect to an upgrade information server" ez valami olyasmi ,hogy nemtud csatlakozni a letöltõ szerverhez. De miért???? Ideges vagyok! XD
Ha tudtok segíteni köszönöm szépen.
Üdv : Jani
1. Brave Heart
2. Noble Soul
3. Peaceful Warrior
4. Awakened Soul
5. Hero of The Land
6. Selfless One
7. Blessed by Fate
8. Destiny’s Hand
9. Dweller on The Threshold
10.Seeker of Atonement
Ahhoz sok sikert!
Lehet megkeresni a téli kabátokat, 28-tól úgyanigy eventek lesznek új mapon.Gl & HF mindenkinek. 😊)
http://9dragons.acclaim.com/9dragonspromotion.html
Kameleon