21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #9685 Hát nem mindenki 1-2 emberke csak úgy :) -
bardo20 #9684 csápival mi elcseréltük gia accját ami teljesen más amelyiken van csáprágo na mind1 a lényeg akkor hogy most majdnem mindenki banolva lett? -
#9683 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=72551 -
BrightSky #9682 A lúzerségnek sincs határa. Nem elég, hogy más accountját használod, még jelentkezel is Acclaim-nál. Elkövetnek hibákat, de ennyire hülyének azért nem kell őket nézni. -
bomb1111 #9681 Tehát Legenda barátunk,állitólag az unokatesód van a Legenda kariddal,a vakáció végéig.Igaz vagy nem igaz,de az biztos hogy magyarúl ír.Ezennel én befejeztem a magán nyomozósdi játékot.Nem jelentem fől,noha lenne miért,az SS ek is bizonyítanák,nehogy végleges bannt kapjál. Ezek után felőlem bárki sírhat hogy ellopták az accját mert nem fog érdekelni,amig csak úgy,egyszerüen adogatjátok egymásnak a karikat meg az accountokat.
Béke poraitokra.
De ha még egyszer valaki KS ezik nálam,az megbánja.Ez neked szólt Legenda hogy figyelmeztessed a mit tudom én kidet,hogy ne hagyja végleges bannal a karidat. -
DSUN #9680 Pontosabban, account trade/share szerűség miatt! -
RYO123 #9679 elvileg én accountot scammoltam Dsun meg tudgya haverja accját -
unusual #9678 Miért kaptátok a ban-t? -
RYO123 #9677 Nyugi én és Dsun is bann t kaptunk a semmiért :) -
DSUN #9676 -
szabi34 #9675 Lol ezért örökös bannt kaptál? Mekkora köcsögök ezek... -
RYO123 #9674 Szóval Csapi accja a te e maileden van ? -
bardo20 #9673 köcsög accleim jelentkeztem vgmnek erre mivel a gmailomon 2 acc volt az enyém meg amit még anno kaptam csápitól( a Giás) és azé banoltak örökre mert több accom volt egy emailon ez már köcsögség a köbön. menjen a picsába szarok az egészre igy most aki játékba maratt és egy mailon több accja van sztem csináljon több emailt és magyarok ne jelentkezzetek vgmnek
. azt irták minden rendben van jövöhonap elején meg is kapom erre most kaptam egy emailt Andytol hogy több acc van a emailomon ezé megsértettem a szabályt és nem is fogják leveni a bant -
bardo20 #9672 hello a hardnes a fegyoknál mit jelent? -
unusual #9671 *csak*.....Valamivel kompenzálhatnák a több hónapot amit játékal töltöttem el,és ami pénzt fektettem bele a játékba. Premium + Deco + a többi dolog. És nem 1 player-t hoztam nekik akik a mai napig játszanak. Szoval elég lol..... -
nipponia #9670 Nem több ezer fős szervert akartam futtatni, hanem csak hülyéskedni benne, pár tíz emberrel próbálgatni a pvp-t, szórakozni. Hát, talán pár év múlva lesz rá megoldás:). Hacsak nincs köztetek egy programozó:))). -
unusual #9669 Azért az már milyen,hogy amit hónapok alatt összeszedtem nem adnak vissza semmit cak a 2nd role ruhát.....Nevetséges..... -
zseblampa #9668 Ha a szerver ugyanolyan sz*rul van megírva, mint a kliens (semmi optimalizálás) akkor atomerőmű nélkül nem lehet hozzá szervert futtatni. -
DSUN #9667 Sajnos nincs!
Ha megszámolnám, már nagyon sok óra összejönne, amennyit én keresgéltem privát szerverek után!...
Örök rejtély marad számomra, hogy miért nem lehet csinálni privát 9D szerót, miért nem cisnáltak még...
Ha valakinek valami ötlete/tapasztalata van ezzel kapcsolatban, megoszthatja velünk -
nipponia #9666 Mellőzve az anyázásokat, van valami mód arra hogy lehessen privát szervert futtatni a játékból? Vagy valami szerver kliens létezik? -
#9665 Hopp hopp azért 9d ben sok accound csere volt meg stb és annak ne sírjon a szája aki trade accot veszít hiába sajnáltatja magát.Nem rád gondolok unusual hozzáteszem.Látam márt 1-2 különös dolgot, meglepödnétek hány trade acc rohangál a game ba. arról az email címről amiről regeltél írsz 1 postod faszklaimnak és ők látni fogják hiába variált az új tulaj, benne lesz a variálás is az adataiddal noobclaiméknál és máris a tiéd megint az acc. -
unusual #9664 *betartottam* -
unusual #9663 Én betartomttam,és mégis miként jártam.....Szoval erröl ennyit. -
#9662 Na elvileg most újra bejön a FAQ ha rányomtok :) -
bomb1111 #9661 Hát annak nem lessz röhögés a vége mert bannolják azt az acountot. Acclaim szabályzat megsértésre hivatkozva.Noha már leírtam,mégis megismétlem :
AZ ACOUNT,A RAJTA LEVŐ KARIK MEG MINDEN CUCC AMIK RAJTUK VAN,AZ ACCLAIM TULAJDONA.
Mi játékosok csak használhatjuk az acclaim tulajdonát,amíg betartjuk a szabályzatot. -
DSUN #9660 Ha elkülesz egy SS-t, amin látható, hogy megadod valakinek az accod, akkor Acclaim max képen röhög!! -
bomb1111 #9659 Van kung-fu bonus kártya is az item mail ban.Piacon még sosem láttam kitéve,tehát szerintem nem eladható. -
unusual #9658 Senki nem tudta az accom,csak én..... -
RYO123 #9657 Érdekes én még 1x se kaptam hacket mert 1 ember tudja/ta az accom a szomszédom én is tudom az övét. :) Ezért nem kell megadni embereknek az accod ha nem adod meg akkor nem tudonak fel törni... de ha küldesz acclaimnak képeket hogy a te accod akkor lehet vissza agyák, vagy lesz*rják, vagy bannolják és kitudja mire képes az accláma team :)... -
unusual #9656 *BlackCat-HUN* -
unusual #9655 Aki látja unusual,BalckCat-HUN,Tigris-HUN. Az én voltam. Feltörték az accom. :-( -
DSUN #9654 Igaz, 2 fajta kártya van!!
Az egyik az a sima XP kártya, ami a fejlődést segíti, a másik pedig a drop rate kártya!!ami a droppot segíti -
szabi34 #9653 Egyik nap fent voltam és egy gyerek azt mondta van külön kungfu xp card is:) nah mindegy köszi a választ -
#9652 Csak sima xp card van, az már olyan 4-5kk lehet.
Kung fu xp card = manualok -
szabi34 #9651 Amúgy mennyibe kerül kb egy kung fu exp card? Mert még soha nem láttam(nem is sokat vagyok fent) -
#9650 Legenda!
Nem tudjuk mi a rák van Veled. Ma állítólag a "tesód" volt bent a kariddal, és feltett szándéka volt hogy törli... Ha ez igaz akkor üssed, amíg mozog!!! -
zseblampa #9649 Amíg van 9d játékos, aki fizet, és elég jól profitálnak ebből a szutyokból, szerinted fognak bármit is csinálni?
Majd ha csökken a populáció, lesz új térkép. Ennyi. Majd lesz, aki vesz tőlük XP kártyát. (Én is, csak goldért ) -
DSUN #9648 "Sci-Fi Channel Inc. Partners with Acclaim Games Inc. to Develop Immersive Casual Games
Sci-Fi Channel Inc. has partnered with Acclaim Games to develop a new series of free Massively multiplayer online role-playing games (MMORPG). The partnership will offer SCI FI's players a more robust and imaginative series of immersive casual games that embody the broad appeal of the SCI FI brand. SCI FI recently announced the formation of SCI FI Ventures, a portfolio of media and non-media businesses, created to transcend the television screen and leverage the deep affinity the SCI FI audience has with the most main stream and profitable genre world-wide. Among the SCI FI Ventures portfolio is SCI FI Games, leveraging the popularity of sci-fi/fantasy genre based titles and passion SCI FI fans have for video games. SCI FI and Acclaim will jointly develop new-to-world games, with plans to extend the new properties to other platforms, products, and forms of media.
Sci-Fi Channel, Inc. operates a cable television network. It offers television series, events, and movies, as well as science fiction, fantasy, paranormal, and horror programming. The company also operates a Website and publishes a magazine. The company is based in New York, New York. Sci-Fi Channel, Inc. operates as a subsidiary of NBC Universal, Inc."
LooL...Ez egy vicc!!Nem elég, hogy ittvan jó néhány játéka tele buggal, és tele szarral, még új játékokat akar ... -
RYO123 #9647 Nekem meg az Pm elhetne aki tugya hogyan lehet angolosítani a Vietnám 9dragons-t :D plsplspls :P -
Lawless #9646 csatok valakivel szeretnek bexelni valami nagyobb szintuvel aki ert ehhe a 9dhez...mert angol nem az erossegem :D ha lenne valaki aki ilyen joszivu lenne pmeljen ram! thx elore is mindenkinek