21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#9765 Úgy értettem fejen belül, de eszerint jól gondoltam és stimmelt. -
cucu00 #9764 belül méginkább :D -
#9763 A másik meg, hogy most azért mert egy ratyi "keletiszomszéd" ott arcozott (őt már sehol nem lehetett látni, legalább akkor keménykedett volna ott, amikor van kivel), azért nem lehet az npc-k közelébe se menni még órákkal később se. Azért gondolkodni még lehet, vagy nem csak kívül vagy black? -
#9762 Ha tudod ki kezdte, miért nem őt ölitek? -
cucu00 #9761 a rohadt szánalmas uf/destinyről annyit hogy generalulu kezdte a feka pkzást -
DSUN #9760 pfff
Szánalom..Mást nemtudok mondani!Ittvan az új patch, cc3-ban új quest/új NPC, és nem lehet lemenni UF/Destiny kutyák miatt!!Az 1 dolog, hogy valamelyik liga pk-zik, már megszoktuk..na, de hogy nem lehet az új npc-ket kipróbálni, questet megcsinálni, mert a rohadt/szánalmas UF-esek meg Destinysek élvezkednek...Sok szánnivaló ember!!Erről ennyit -
RYO123 #9759 Hát jó lehet a pach miatt nem írnak vissza de megdönthetetlen bizonyítékom van arra hogy nem scammoltam..<_< azt mondták hogy scammoltam xy karit na én felkerestem ezt az illetőt és beszéltem vele le is SS eztem ahogy meglepődött meg hogy nem is irt GM-eknek ezeket elküldtem acclaimnak és még az a bizonyos személy is e e-mailezik nekik -
#9758 Az időeltolódással is számolni kell azért. -
RYO123 #9757 00:20 körül :d -
DSUN #9756 Mikor írtál nekik?
Én amikor velük tárgyaltam az én accommal kapcsolatban, volt olyan, hogy mondjuk este 10kor írtam nekik, és másnap délelött 11 körül írtak vissza! -
RYO123 #9755 Lol ez elég vicces.. Bebizonyítottam, hogy nem scammoltam elküldtem acclaimnak és nem akarnak vissza irni :) -
#9754 A deco már nem 50k hanem 200k és lehet valami 4 cuccot belerakni a refiner melletti npc-nél csak még nem jöttem rá mit :D
Ez a raktár cc-be jó ötlet, meg hogy teleportálni is lehet oda, szerintem vesztes war után lesz hasznosítva... -
RYO123 #9753 lol xD -
RYO123 #9752 lol xD -
RYO123 #9751 Updates :
- Implemented Clan Wardrobe (Permanent) and it is available at the following NPCs :
The Brotherhood of Thieves : Tai Changbao
Heavenly Demon : Jin Binglao
Wu-Tang : Han Daoju
Shaolin : Lu Dai
The League of Beggars : Gao Guanchu
Sacred Flowers : Jiang Ru
- Black market dealer in the Cave(3rd floor) and deleted all the other dealers.
- Quest for Black Market Dealer(lever 73)
- Collection for Master Refiner Mo Tailan and Cave of the Conqueror Black Market Dealer(need to gather 20 Lucky Gold Coin and can exchange with Blood Essence)
- Can go to the Cave by Couriers' Guild Transport Pass
- Golden box spawn (It has Lucky Gold Coin and the box are spawn on random spots on maps)
While Purchasing items from the new black market, there are chances to get Lucky Gold Coin instead of the item you purchase, the lucky gold coins can can be use to trade Blood Essence from the new collection. You will get the items you purchase with random boosted stats. However you will not get the item you purchase if you get Lucky Gold Coin -
#9750 Na megvan:
Updates :
- Implemented Clan Wardrobe (Permanent) and it is available at the following NPCs :
The Brotherhood of Thieves : Tai Changbao
Heavenly Demon : Jin Binglao
Wu-Tang : Han Daoju
Shaolin : Lu Dai
The League of Beggars : Gao Guanchu
Sacred Flowers : Jiang Ru
- Black market dealer in the Cave(3rd floor) and deleted all the other dealers.
- Quest for Black Market Dealer(lever 73)
- Collection for Master Refiner Mo Tailan and Cave of the Conqueror Black Market Dealer(need to gather 20 Lucky Gold Coin and can exchange with Blood Essence)
- Can go to the Cave by Couriers' Guild Transport Pass
- Golden box spawn (It has Lucky Gold Coin and the box are spawn on random spots on maps)
While Purchasing items from the new black market, there are chances to get Lucky Gold Coin instead of the item you purchase, the lucky gold coins can can be use to trade Blood Essence from the new collection. You will get the items you purchase with random boosted stats. However you will not get the item you purchase if you get Lucky Gold Coin -
RYO123 #9749 lol...lehet igazad van akkor xD -
RYO123 #9748 jaja kíváncsi leszek hogy mien pach -
cucu00 #9747 GM aki lemásolt:
http://img269.imageshack.us/i/2009june02081851.jpg/
mmo24, azt hiszem az mmosite karija, hm1 vagabond, összes skillel, mint a (v)gmek, habár ahhoz túl hülye hogy herbet tegyen ha bemegy ccbe :)
http://img24.imageshack.us/i/2009may18230620.jpg/
http://img24.imageshack.us/i/2009may18232805.jpg/ -
#9746 lol, peccs van? :) -
RYO123 #9745 Hát nem hiszem de lehet ;) -
cucu00 #9744 vagy csak egy gm kari aki megunta hogy szórakoztok vele -
RYO123 #9743 Ehhez még annyit hogy GC 11 es vagabond hacker és megölt H4 es nuker meg még pár embert :D -
cucu00 #9742 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=111057
kell a cipő + def clothes + 4 slotos lm collectionos spear
55% crit lmao, de szép lenne -
RYO123 #9741 tessék xD
http://img249.imageshack.us/i/xd3.jpg/
http://img197.imageshack.us/i/xd1s.jpg/
http://img41.imageshack.us/i/xd2b.jpg/
bocs de már fáradt vok :D
-
#9740 Legyen^^ -
RYO123 #9739 Legyen valami téma ne legyen punnyadás :D -
Sixtail #9738 Dózi ha még élsz, gyere fel és adj Murykának leader jogot! :-) -
shedar #9737 Nekem olyan volt, hogy egyszer mikor még voltak azok a szerencsedobozkák vagy mik (3 különböző árú dobozka, random itemet adtak), na akkor gondoltam magamban kipróbálom, szóval vettem egyet. Azaz azt hittem egyet vettem, de belaggolt, én meg jóhiszeműen megint rákattoltam, hátha csak nem 'vette be' vagy valami. Az eredmény -800 coin volt, jó 4 órám ráment hogy fordításal felküzdjem magam 0 coinra... -
RYO123 #9736 lool xD :D:D ez ojan mint amikor nem vette le a coinokat és vehettél akármennyi cuccot :D -
#9735 lool :D pofátlanság hogy még a te hibád mikor a rendszer a szar...... -
#9734 Egyszer valamit engedeett megvenni amire nem volt elég coinsom és -425 lett. Én se értettem. Aztán úgy maradt. -
RYO123 #9733 De csak úgy szikrázik a levegő xD -
#9732 hogy lehet az mínuszban? :S -
#9731 Kösz mindenkinek.
Küldtem e-mailt és azt írták hogy mínuszba volt a coinsom. Felengedtek amíg rendezem és mostmár működik. :D -
#9730 én kb másfél év után raktam fel ujra a napokban és tökéletesen jó az accom -
DSUN #9729 xDDDDD
És nem szoktátok néha e levegőben érezni, a szikrákat?!
Amúgy Csani!Igen, ez elég érdekes, ilyen még velem sem volt, pedig nem egyszer szüneteltem a játékot hónapokra!...
Írj egy levelet Acclaimnak, és kérdezd meg mi van vele!_Jobb ötletem nincs. -
RYO123 #9728 Hát Csani lehet hogy téged is bannoltak vagy nem tudom lehet törölték az accod vagy ilyesmi írj egy levelet acclaimnak, hogy mi van az accodal.
*Dozer akkor jó közel vagy hozzám most xD vecsés tölem 1 saroknyira van de még Bp n vok :P -
#9727 A nirvanan játszottam és egy fél éve abba hagytam a játékot. Most újra szeretném kezdeni a bardon, de ha be akarok lépni azt írja ki hogy: status not active.
Más 7-8 hónap után is vissza tudott lépni úghogy gondolom nem azét van mert már régen léptem be. Ha valaki tudja miért van és hogy hogy lehet megoldani az segítsen plz. -
#9726 Nem. De itt tartózkodom.