21072
  • ShaoNuker
    Ezek leárazás nélküli árak, ugye?
    Tehát ha van30/50% off, akkor ezek még lejjebb csökkennek?
    (megjegyzem, így már nem is olyan vészes az ár, pláne ha elcsípsz egy leárazást)
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Csak annyit pontosítanék Dóz írásán,hogy az árakat csökkentették.
    Tehát 1 Iron separator ára 560 coin,1 Jade separator ára 770 coin.
    Slotmentes fegyóból 4 slotos 2100 coin.Hermit fegyóból 4 slotos 770 coin.
  • Geeforce
    Köszi Ryo,
    A Soul fizikait és ck sebzést is ad?
  • RYO123
    Yin-Yang-Soul az pvp be ad dmg sebzést de a soul az még ck dmg it ad
  • Geeforce
    Sziasztok!

Tisztázta már valaki, hogy a Yin-Yang-Soul milyen fajta sebzést ad?
    Ha igen, légyszi osszátok meg vélem :)

Köszi
  • ToshiBá
    1.: Slotmentes fegyóba kell 1 Iron Ring Separator, és 2 Jade Separator. ( ez összesen körülbelül 3000 coin)

2.: hermit fegyókba kell 1 Jade Separator. (ez kb 1100 coin)

Eljárások.:

Iron Ring Separatorhoz ugyanúgy kellenek a Cutterek (drop vagy General Store a szintlehúzástól függően). Ha mindened megvan, akkor elkoccansz egy kovácshoz és tadamm! Lesz 1db 2 slotos fegyód a kívánt szintre redukálva.

Jade Separator nem igényel szintcsökkentést semmilyen esetben sem. Viszont ennek a cuccosnak a használatához el kell ruccannod Hefeibe Mo ribi mellé a "Master of Ornaments" NPC-hez.

Ha esetleg 4 slotos klándekót szeretnél, akkor ugyanehez a formához kell sétálnod és 4db Jade Separatorért cserébe ad Neked 4 csini slotot.

(megjegyzés : én egy ilyesmi művelet után 255 BE vel lettem gazdagabb.)

A slotok betömködésével kapcsolatban. :(Ezeket én gondolom. Eltérő vélemények esetén nem kérek beszólásokat!)

Healer/Hybrid : critical/dmg ornamentek.

Warrior : HP Absorb ornamentek (kurva drágák) , dmg/critical ornamentek.

Nuker : Soul dmg, crit, HP Absorb ornamentek (furán hangzik de ez van)

Remélem segítettem.
  • bomb1111
    Szevasztok !

Elnézést hogy egy a 9d vel kapcsolatos kérdéssel zavarom meg a kellemes időtöltéseteket.Ha lenne valaki kedves és az én noob szintemen megmagyarázná :

Van egy sima,szlot mentes fegyóm(persze szlottolható,szintcsökkenthető meg a franc tudja nég micsoda csűrhető-csavarható)

1 Mit kell beszerezzek hogy 4 szlottossá tegyem ?
    2 Mit kell beszerezzek ha egy Hermit fegyót szeretnék 4 szlottossá tenni ?
    3 Micsodákat érdemes a szlottokba illeszteni Wari,Nuker,Hyb,Healer fegyók esetében ?

Előre is köszönöm és nem bánnám ha az esetleges válasz noob szintüeknek is érthető lenne,lépésekre lebontva(pl. 1 elmész és veszel egy kis agyserkentőt. 2 Elmész és megnézeted ha van-e mit serkenteni vele 3 veszed az apuci pénztárcáját és a kinyúlt pénzzel veszel 5000 acc-coinst 4 a coinsszal veszel egy bronze-gold-iron-jade óvszert.5 A Mount Yammoi kováccsal fölhuzatod a fegyóra hogy esetleges sőrtúltengés esetén ne fájjon a fejed stb.stb. )

Jó éjt és szép álmokat(Már akinek van ideje éjszaka aludni,avagy hagyják álmodni )
  • ZzoleE
    hm, érdekes... na majd meglessük ;)
    ja és futás vissza 9D-zni Raven! :)
  • ToshiBá
    DrGenya:"Egyébként nincs jobb mint egy kiadós szexcsata után,egy jó hideg sör mellett grindelni pár órácskát :)"

Sajnálatos módon az engem ért sok "jó" dolog miatt nálam ez most inkább így néz ki. :

Egy kiadós szexcsata után közölni a klienssel, hogy game over. Utána grindelni pár órácskát... XD
  • Geeforce
    Köszönjük szépen, nem is te lettél volna, ha nem szólsz hozzá valami értelmeset...
  • zsele1000
    Mi a gond kicsi Ryo? Megint fáj a fejed? Nem találod a gyógyszert? Hívd a 112-t, majd segítenek!
  • Blood Raven
    Hali all
    egy kis érdekességnek: http://tlbb.eu.changyou.com/thegame/class.shtml
    ugye mijen ismerös?
  • RYO123
    Ezeket ne a jó embereknek mond akik élvezik a 9d-t hanem Holtpontosoknak akik megszállottak ;-)
  • Dialosa
    tudom, hogy Te EMO s vagy........

WD t meg majd adok, hogy boldog légy végre és elmúljon az emo életérzésed...

és én csak szegény asszonyt sajnálom :)
  • Jabbba
    Én nem akarok ebbe belefolyni mert tele a dmg-s hócipőm hogy ma este is melózni kell,csak nekem is van egy csecse kis mondásom XD :

"A sör nem alkohol,a nő nem ember,a medve nem játék"

Komolyan venni,egyetérteni nem kell :)
    Egyébként nincs jobb mint egy kiadós szexcsata után,egy jó hideg sör mellett grindelni pár órácskát :)
    Csajozni nem járok mert már 10 éve ugyanannak a hölgynek az életét keserítem meg.Azt meg hogy piálni csak hétvégén lehet elmenni felejtsétek már el,tessék szépen támogatni a válság idején hétköznapokon is szegény kocsmárosokat.
    WD fegyóm még sose volt volt,ezekszerint boldog se voltam soha-ergo emós vagyok :(
    Nna csak belefolytam,pffúj én,megyek is azt húzom az igát
  • ShaoNuker
    Ezekszerint az, aki a szabadidejét játékkal, a hétvégéit pedig sokszor bulikkal(ahol persze van alkohol nem kis mennyiségben) tölti el, az az abszolút beteg személyiség?
  • Dialosa
    Nem szeretnék kimaradni én sem, szóval 1 hsz el beszállnék.......

Nekem pont abból van elegem, hogy mindenki meg akarja mondani mi a helyes, meg mi a jó és hogyan kellene élni. Úgy teszünk mintha tudnánk a másiknak mi lenne a jó, vagy a saját "jónkat" próbáljuk a másikra "erőltetni". Azt gondolom, itt a nagy többség felnőtt ember, szerintem el tudja dönteni neki mi a jó, és nekem is van egy mondásom, bár kevésbé lesz szimpatikus, mint Dózié!
    "aki hülye, haljon meg"

( a mindenki, persze kis túlzás, akinek nem inge....stb)

Jó játékot mindenkinek, akinek nem, annak jó ivászatot vagy kurvázást.....
  • MadeInHell
    Na jó azért benézek a hétvégén én is
  • unusual
    Szerintem mindenki avval tölti az idejét ami neki jólesik. Az,hogy te mit csinálsz látod az senkit sem érdekel. :)
  • ReszegKoldus

Mintha nem lenne igaz, amit írt...eddig az volt a baj, ha valaki utálta a románokat, most meg már egyetérteni se lehet vele?
    Amúgy remélem a tegnapi LD-ben zajló szerb-albán szócsatát is sikerült jelentenie az illetékeseknek és a résztvevők kaptak chatbant
  • ToshiBá
    Nade Made... ;)

Six: Van tökéletes élet. És tartozik hozzá egy amolyan "mondás" is.
    "A lényeg hogy egészség legyen. A többit majd megvesszük."
  • Sixtail
    Ha te ezért játszol, akkor elég nagy gondjaid lehetnek...

Made, ha szerinted a piával jobban töltöd az idődet, semmi beleszólásom.
    De az én szabadidőmet engedd meg, hogy azzal töltsem, amivel akarom.
    Tökéletes élet pedig nincs...
    Jó éjt!
  • ShaoNuker
    Ja, amúgy szerintem legtöbben tudják, hogy áttértem, pontosabban Acclame áttérített a sötét oldalról a jókhoz..:D
    Ugyhogy, hogy a szegény kis accommal történteket elfelejtsem minél hamarabb, csináltam is egy új SG accot
    Szóval ezentúl, ha valaki szeretne üzenni nem ingame, az itt tegye:P
    Lehet vannak olyanok, akik nem tudják a nevem, azok kedvéért elárulom, hogy D-Sun,DSun, és Leilas_Back vagyok!
    köszönjön szépen el mindenki DSUN-tól!! BB DSUN
    Tehát ezentól itt vagyok elérhető

Szép estét midenkinek!
  • ShaoNuker
    Mennyire hiányzik valakinek a játék:)

• MadeInHell
    OMG ti még minjdig mmo ztok???? de gagyi!!!! a felesleges időtöket inkábbb arra fordídsátok hogy legyen esemény, nem pedig játszni. go go piáázni csajozni!!! aki meg azt rizsázzza hogy neki tökéletes élete van meg boldog házas az rizsázik.Ember ezt a játékot csak 10+ meg tört személyiségek nek találták ki.a kikapcsolódás!!! 1 játék nem helyettesíti az életed!!! a kikapcsolódás az mikór boldog vagy és ha te attól vagy boldog ha van WD d szégyeld magad ha nem szégyeled magad való életbe szégyel majd mindenki körülötted.
  • ToshiBá
    Ezt egy romántól olvasni valóságos orgazmus a lelkemnek...
  • ReszegKoldus
    Naaa ezért már megérte ennyit játszani.
  • Dialosa
    ahogy ígértem.......

bot rtd quest

sok sikert!
  • Rolly
    persze hogy amikor ideírom játékban megmondja vki XD már nemkell
  • Rolly
    Red dust and love küldiben (Wu-tang). Csak úgy adhatom le a küldit ha beírok 1 nevet. Honnan tudjam mitkell odaírni? thx
  • unusual
    Nem több mob,hanem gyorsabb spawn. :) De ha müködni fog akkor jó. :) Amugy még akkor is ott van az ami mostanság előfordul,hogy egyátalán nincs mob. ;)
  • Sixtail
    Woot, az a kettes pont, éppen időben jött!
    Remélem tényleg több mob lesz.
  • unusual
    Hi all,

Patch 86 Notes:

1. Blacksmith NPC Ornament (New) HorseHair Thread fixed
    2. Liao Dong Mob Spawn rate increased
    3. Bug which showed refinement level as wrong -> Fixed.

Thanks,
    Acid
  • ZzoleE
    Igen, ha nyomsz egy U-t akkor ki tudod jelölni magad.
  • Rolly
    a buffokat ugye majd saját magamra is tehetem? nemcsak másokra
  • unusual
    5file-t frissitett ma a GG.
  • ReszegKoldus
    9Dragons igényesebb mint az átlag?
    Tulajdonképpen, ha azt nézzük, hogy a botozás szerintem semennyire nem elterjedt benne, akkor lehet, hogy igényesebb.
  • Munszu
    Régen mikor kijött a játék akkor játszottam,csak el akadtam az egyik fő küldinél,hogy heavenly dragons-os(remélem jól írtam) legyek.Most gondolkodok hogy játszani kéne egy mmorpg-vel,ami igényedsebb is mint az átlag,és erre gondoltam,de előtte informálódni szeretnék.Hogy itt mennyire lett elterjedt a botozás,és hogy sokan botoznak-e?
    (Remélem nem ,mert akkor szívesebben jönnék,ha sokan botoznak inkbáb hagyom :( )
  • ZzoleE
    hermit fegyót refizz, az +6ig 100%os siker :P
  • ToshiBá
    hahahahaha!!!

Tényleg jó a Japó verzió????

^^

@Rolly Lövésem sincs mi okozhatja a problémádat. XKernel programok mmiatt szokott szenvedni. Esetleg drivereket frissítsd. Más nem jut eszembe.