21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
RYO123 #10005 Lehet, hogy ö is így készült ; -
Sixtail #10004 Te persze nyilván kis angyalokra gondoltál miközben belinkelted... :D -
unusual #10003 Ez lol. :) -
#10002 Rossz az, aki rosszra gondol -
#10001 Ez kicsit kemény fricska volt... XD XD XD -
#10000 Egy kissé OFF,de -
Sixtail #9999 Ez a menina ott volt akkor is, mikor Freenek csináltak epit (Doki segített neki meg persze Tusy).
Már akkor is gyanús volt. :D
Remélem elrendezitek...mármint békésen. :-)
Én sem leszek hétfőig játékban sajnos.
Tusy, ne siess annyira! Free, te siethetsz! :D -
#9998 Ja az a nyomorult amelyik mindig ott van az összesnél és dropért segít...de jó hogy nekem nem volt hozzá szerencsém, csak külső szemlélőként :) -
#9997 Köszi az infót!
Azt elfelejtettem írni, hogy debilmobil netem van. Fórum meg MSN játszik. Remélem Petya tudja majd oldani a dolgokat. Bár nekem gyanús, hogy itt ice epi lesz a háttérben... XD -
bomb1111 #9996 Szevasztok !
A tegnap menina_jesus leszólitott hogy ki a FS leader,mert talán Péter átverte valamivel.Mondtam neki hogy keresse Dózert,de csak egy hét mólva mert most csajozik és nem játszik egy pár napig(persze nem mondtam hogy lenyúlták pár napra a valós Dózit DD)
Csak azért tartottam érdemesnek ez ügyben itt hozzászólni mert egy adott pillanatban menina megkérdőjelezte a FS tagok komólyságát.Persze ez ellen hevesen tiltakoztam,megjegyezve hogy a FS nem ragaszkodik a komólytalan tagokhoz és ezért nincs komolytalan egyed a FS ben.
Na de gondolom Péter elrendezed a dolgokat meninával.Jaa és mégvalami,SEMMI KÖZÖM hogy valaki miként viselkedik a 9d ben,bárki legyen is az,épp úgy ahogy senkinek semmi köze a viselkedésemhez a 9d ben.Én tudok magamra vigyázni,ahogy feltételezem hogy ti is tudtok magatokra vigyázni.Meg az FS liga becsületére.
Köszönöm a fegyó-deko szlottozási útbaigazitásokat.
Ahogy Army szokta mondani : LEGYETEK JÓK és jó játékot meg nemjátékot mindenkinek.Noha ma augusztus 20,a hsz met nem fogom a szózattal bezárni...... -
Imrex #9995 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113186 -
#9994 Gondolom használják mióta a 2nd role patch jött és van yang damage buff, + ornamentek. -
#9993 Nem tudtam, hogy azt bárki is használja...^^
Más téma.
Mától kb 1 hétig nem lesz netem. Majd leszek. (Nem törték fel az accom... ;) )
Legyetek rosszak! =)
-
Sixtail #9992 Szerintem meg mindegyik kari béna, ha nem tudnak játszani vele. :P -
RYO123 #9991 Szerintem inkább a shao warri a legerösebb...de ha szted a bot akkor nekem8 :) -
#9990 Yang shield -
#9989 OC shield
RL VE shield
GB shield
+ Beggaroknak a mastery.
Szerintem ez 3 alap. -
#9988 Sziasztok!
Péntekig nem fogok lenni, mert Vonyarcon leszek!
Jó játékot midnenkinek!
Pás -
#9987 Épp ez az, hogy a nukernek nem 3 shield van, hanem 4, a beggaroknak meg masteryvel 5 legalább, ha azt a reflect valamit nem számítjuk pajzsnak. -
#9986 jahh de ha nem rak def re az 1.5 shield egy fingás.Van nukerem és az csak akkór erős ha a papa mama ad coinra, másképp nagy 0 a nuker. BoT wari a legerősebb a gameba akinek az van az örüljön akinek meg nincs az csináljon egy et. a nukernek legalább 2000 def kell hogy szintbeli warit leverjen ahoz meg pénz kell jó sok pénz. A nuker kb gl hm fele kezd erős lenni addig pvp be szar. lm ig kell kihúzni és isten vagy . de hiába vagy isten ha játékélmény a pvp be merül ki, na jó sok mindenbe nem is fog, de akkór is azért inkább wari. -
RYO123 #9985 "Csövesnek" van 3 shild VE,Gb,és Mastery ami mindegyik "csövesnek" van az 1,5k védelem szal a "csövesnek" jó sok védelme van VS shild c12 nem tudom menyit véd kb 1,850-et gb shild is kb 1,850-et és akkor c10 es mastery shild + 1,500 vldekem... -
zsele1000 #9984 3 nuker shield?..... -
#9983 :D Nembaj, ilyet is kell néha, legyen min röhögni :P
Szóval a lényeg, hogy mindenkinél ugyanaz. Azért köszi. -
#9982 Ugye tudod, hogy ez most rendkívül láma kérdés volt?
"feketéknél"... Ezmiezez? Mi a fenét akar jelenteni?
Ecsém! a Healer az healer mindegy melyik oldalon van. Max a masterykben van klánonként eltérés. Egyik erre kap resistance-t, másik meg másra.
Nukerek shieldjei kb ugyanarra adnak védelmet. Mivelhogy van nekik össz 3. Kivétel Beggar. Nekik van valami "csöves" klánshieldjük is... (bocs Lin nem bírtam ki XD ) -
#9981 Hali!
A feketéknél a healer 2nd role buffja milyen ellenállásokat ad. ill a nukerek pajzsa milyen sebzést fog fel fkete oldalon?
Thx -
cucu00 #9980 na de egész bardon nem volt? :P -
#9979 Áá már hetek, lassan hónapok óta nem volt rajtam healer buff -
cucu00 #9978 elég kérni egy healer buffot és megnyomni a c-t. máris látod hogy soul resistance-t ad. -
#9977 Ha akarnának se nagyon tudnának utánanézni semminek sem, az ilyen block rate, balance stb dolgokkal kapcsolatban sincs semmi hivatalos leírás acclaim részéről, csak amit egyesek másik verzióból megtudnak, vagy tippelnek, próbálgatnak, de az ugyebár nem biztos, hogy itt is ugyanúgy működik. -
#9976 Pontosan! -
#9975 Szóval a 4 slottos decohoz 4 db jade seperator kell ami 3080 coins? -
cucu00 #9974 azért veszik a soult mert noobok, egy idióta kitalálta h az a legjobb, ezért azt kell venni, és senki nem néz utána semminek csak veszi soult. -
#9973 Nalátod egyet tudunk mi érteni :)
És köszönöm a választ is, erre voltam kíváncsi. -
#9972 Van aki szerint a soul a leghatékonyabb, mivel minden másra van valami védelem masteryben, vagy épp a nukereknek yang pajzs, vagy van healer YY resistance buff, soul ellen "csak" a ruha ornament véd, ha működik egyáltalán.
Ezt a csöves=koldus dolgot már lassacskán ideje lenne elfelejteni de amúgy igazad van, lehet hogy te csöves vagy, az enyém marad koldus
Látod, azt én se bántam meg, hogy elhagytátok az Unicumot és örülök, hogy így döntöttetek -
#9971 cucu00:
Köszi, azt tudom mire jó, csak magánál az ornamenteknél nem tiszta a helyzet számomra. Akkor átfogalmazom a kérdést közgáz professzor úr :D
Miért akarja mindenki azt venni, és a többit miért nem, tehát mi az oka, hogy pont a soul ára ment fel?
Részegkoldus:
beggar=koldus másszóval csöves.
Amúgy meg úgy nevezem a saját karakterem ahogy akarom :D
A GC epit meg szerintem megköszöntem sokszor nagyon szépen és nem is felejtjük el a segítséget! De ezúton megköszönöm mégegyszer!
Annak megvoltak az okai, hogy otthagyjuk az Unicumot és nem bántuk meg, hogy így döntöttünk. -
cucu00 #9970 pvpben 2nd role megjelenése óta működnek a bs és yy buffok. ugyancsak működnek az ornamentek. lényege h nagyobbat ütsz, és a sebzés egy részét nem fogják fel a shieldek, hanem hpra megy egyből.
a soul ára meg azért ment fel mert mindenki azt akarja venni. egy kis közgazdaságtan -
#9969 Mert mindenkinek az kell.
Egyébként lehet, hogy rosszul tudom, de a 9dragons játékban nincs olyan klán, hogy "csöves". Amennyiben esetleg valami szeretetszolgálathoz tartozol és annak keretein belül gyógyítasz hajléktalanokat, megértem a kiírást és elnézést, amiért felhoztam.
Ha mégse volna tévedés, nagyon örülök, hogy egy ilyen "csöves" segíthetett nektek gc epit szerezni, hogy aztán dobbantsatok szó nélkül máshová, szívesen bármikor -
#9968 Köszönöm Six!
Várjuk a pvp-s tesztelés eredményét :)
Csak azt nem értem miért ment fel a Soul 250 ára 5 milláról egyik napról a másikra 25-re :S Miközben a többi maradt 5 körül. -
Sixtail #9967 Yin/Yang/Soul/Body, mindegyik ad fizikai és chi kung sebzést is.
Már a karakter adatlapján is fel van tüntetve, hogy mennyivel növeli a sebzést. (mármint látod, hogy megnő a dmged, ha kapsz ilyen buffot)
Meg lehet figyelni a szép színeket, amiket akkor látunk, ha kapunk 1 vagy több ilyen dmg növelő buffot. (ütések/lövések közben a mobon, nem a kijelölt név alatti bigyókra gondolok)
PvPben még nem teszteltem, PvEben biztosan ad mindkét dmgre, ebből következtetek, hogy PvPben is biztos jobban teljesítesz, ha van rajtad pár buff.
Cheers! o.O -
#9966 9.-én volt egy 30%-os leárazás és akkor lett 1100 coin helyett 770 a jade separator, illetve 560 az iron separator, és azóta is úgy van.
Vagy elfelejtették, vagy mostantól ez a normál ára :)