21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10045 Csak koreai állampolgárok tudnak, mert kell hozzá valami személyi szám féle -
#10044 Na, mert nekem azt feltétlenül tudnom kelett volna, hogy sima koreaira nem tudok regelni...
Azért köszi a választ! -
#10043 @smoodoo : nem tudom mit kéne viccnek vennem 1 töküres account karakter screenjén.
@Sun : Koreaiba sem regelhetsz. Majd pont a Koreai tesztszeróra fogsz tudni nem?^^ -
#10042 Biztos nem lehet oda reggelni?
Mi ennek az oka? -
#10041 Ezek teszt karik a teszt szerón, nem hekk :)
Ott kapsz egy 180as karit,minden féle cuccből 255-öt, egy rakat fegyót stb... (kár hogy nem lehet oda regelni) -
#10040 Csaj shaot nem tűnt fel, de szerintem ezek nem feltétlenül hackerek, ha azt vesszük, hogy ott lehet kapni item mallban +12-es fegyvereket, BB-t, egyedül a skillek szintje, ami gyanús lehet, de elvileg ott lassabban fejlődnek, illetve Acclaimnél fejlődnek 5x-ösen ezekhez képest. -
RYO123 #10039 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113491
Ezeknek 99% a hacker és naponta csinál magának 100 191 es karit :D és nem tom láttátok e van egy csaj shaoként... -
#10038 Egyáltalán nem 100%, hogy ettől sikerül a refine.
Koreai verzióban meg igazából a buffikonok érdekesek ^^ -
Imrex #10037 Itt meg pár kép a koreai verzióból.
Szerintem érdemes megnézni.
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=113491 -
shedar #10036 Most kicsit eltérek a témától. Találtam egy linket (na jó, Csaba mutatta), amiben leírtak néhány dolgot, amire ha figyelünk elvileg 100%os a refinement success rate. Lehet hogy már linkelték be előttem, de én még nem láttam itt a fórumon:)
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=111336 -
smoodoo #10035 nyeh csámcsogjatok ezen xDD
http://clever.extra.hu/9d/acc.jpg (dozer ez nem vicc ;) )
jah es whiskeyt ne oljetek, elajandekozta az accat egy magyarnak (igen zseb bontsd a pezsgot) ;) -
#10034 Azoknak akik játszogatnak japánon is:
New xp event is up !
24 Aug 6pm to 27 Aug 10.30am
1. LD - 1.1x
2. NC/HZ - 1.2x
3. CC - 1.4x
4. JN/DT - 1.8x
5. ZZ/SZ - 2.6x
6. no xp event for initial map
privát megjegyzésem, hogy elég szép kis event
-
#10033 Nekem zavaros az egész, pláne hogy miért Unicum, amikor nem is ott vagy már hetek óta és ez állítólag 20-án volt... -
lolkaésbolka #10032 CC-ben csak UF, Destiny és Juggallo van a pk listán. Maximum véletlen aoe lehet, ami végezhet kisebbekkel, de abban az idöpontban nagyon távol jártam onnan. Nem nekem kell védekeznem, hanem neki bizonyítani, ami lehetetlen. Ha ilyen alaptlan dolgok miatt bármi szankció ér, akkor az elég nevetséges. Viszont én készítettem SS-t, hogy ö pk-zik engem CC-ben, úgyhogy ő szorul. De nevetséges, gyerekes az egész. Én nem is törődöm vele, amíg fel nem b.ssza az agyam a pk-zásával. -
cucu00 #10031 ki az altja? én is le akarom ölni :) -
lolkaésbolka #10030 Szóval valaki lelötte az altját maskban és csak én lehettem. Akkor ö volt az, aki whisperezett nekem. Épp dungeonban voltam, nagyon örültem neki. -
#10029 Ez nagyon nem ide tartozik egyébként, de amennyire én tudom te ölted le múlt héten cc1-ben az FD healer altját maszkban, ami egyébként Trinkfestes, ja és úgy van előadva, hogy Unicumos pk-zott, pedig te nem ott vagy elvileg és akkor se ott voltál.
Ami meg a legfontosabb, GL-en (vagy már HM-en) nem túl nagy kunszt cc1-ben pk-zni , ráadásul maszkban? ne viccelj, még karmát se kapsz érte, biztos poén látni hogy egy lövéstől megfekszik valaki, de a nuker az egyébként is elég erős, de igaz, lehet hogy valakibe lehet, hogy 2-3 lövés is kell -
lolkaésbolka #10028 Egyedül voltam lent védeni, vagy támadni wei-t. Haha. Nem, nem én nyertem -
lolkaésbolka #10027 SU tagok már pk-zzák egymást cc-ben is. Shadowz CC-ben betámadott, van SS. Bár nem tudom, hogy még számít-e valamit. -
#10026 Sziasztok!
Aki volt vasárnap ezen a ládavadászatos valamin leírná lenne olyan kedves, mi is történt, hogy zajlott, meg hasonlovak.
Thx -
#10025 sziasztok! tegnapi szuper eventen találtam 1 gk platet, ami 2% dmg reflect-et ad. Mennyit érhet szerintetek? (gondolom nem sokat) :)
előre is köszi -
#10024 Az még hagyján, hogy bejelentik, de gondolom nem mondja senki hogy kussmá, hanem mindenki GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ-ik egy percen keresztül ilyen fantasztikus eseményeknél...nekem ugyebár erről a véleményem "ismert" engem az se érdekel, ha valaki gbecfccsglstb-n szintet lép, a drop meg aztán..jajj :)
Viszont mintha most ebből is lehetett volna tapasztalatot szerezni, hogy elolvastam, eddig se vágytam a np-be és ezzel se változott semmi :D
Egyetlen pozitívum a sok aktív játékos, a többi mind negatívum, kezdve a..igen azzal, és folytatva a többivel :)
A blackekről meg csak EZ jut eszembe -
Dialosa #10023 ezt a safe dolgot szerintem ne erőltessük......
nem egyszer öltek le black safe ben white nukerek (nem 2 éve volt..)
az NP ről meg annyit semmivel sem alkotják különb emberek, mint bármely black ligát, volt szerencsém megtapasztalni....
na gf, hf, hg, jt, er, tk, np, nm, ld, kl, tökömtudja......... -
lolkaésbolka #10022 Egyébként elég sok tapasztalatot lehet szerezni ha az ember 1-2 hetet legalább eltölt ilyen ligákban. NP-ben pl. nagyon sok a romániai játékos, néha románul kommunikáltak és bejelentenek lvl uppokat RC-n és BE dropot is beírják. Sok aktív játékos van, így folyamatosan gratulálnak valamiért :) és spamelnek folyamatosan. Wei-nél ki kellett lépnem a partyból, hogy a tisztán NP-sekből álló partyba lépjek. Szóval sok tapasztalatot lehet szerezni. Black soha nem leszek, inkább írtom öket. Már bocsánat a jelenlévő feketéktöl... -
lolkaésbolka #10021 Jó, akkor reagálok erre is . Lin inkább te gyere SvS-re olyan ligába, amelyik beregisztrált. Nekem az a lényeg, hogy ne a blackek nyerjenek, mert ha valaki beáll white safeba akkor megtapasztalhatja a feketék arcoskodását. Minek a safety? Bejönnek hermit nukerek, hermit hybrid nukerek, PS warriorok és mindenkit leölnek. Föleg az ott ácsorgó FD karikat . Utána meg mapchatelnek, hogy ök a legnagyobbak valamiben... Csak ez általában nem jön ki. Lehet, cheatelnek is, vagy kg-znek, hogy 2 órán át ölnek és nem halnak meg, ezért kellene testüregmotozás BP bejáratnál A poén kedvéért nem hagyhattam ki... Jah, azt szoktam nézni, hogy black safe elött 30 fekete, white safe elött és benne 15-20 fekete . White oldalról meg 10 kari van bent. Szóval én próbálom az egojukat kicsit lerombolni kisebb-nagyobb sikerekkel. Ez legalább szórakoztat, ha már más nem a játékban. -
lolkaésbolka #10020 Nagyobb karakterek nem jelentek meg az akkori SvS-en az NP-ből. Tegnap már nem is indultak. Elitesben sikerült megtapasztalnom az SvS győzelmét. Ezt is kipipálhatom. Dropot odaadtam a masterüknek. Érdekes, hogy hetedik lettem az SvS listán, úgy, hogy föleg magamat védtem (meg totát) :). 7% xp jól jött. Nameg az öröm, hogy piknik-et megöltem. A PvP balance-ről annyit, hogy 500 soul van a braceremben, de pikniket, aki ugyanakkora mint én, elég nehezen ölöm meg és misselek is rá rendesen. BP-n volt, hogy csak azért nem tudott megölni, mert valaki besegített. Tehét a warriorok ne lógassák az orrrukat! Mivel a grind nem okoz örömet, ilyenekben kell keresnem a játék örömeit.
-
#10019 Rendesen elvagy Lin... XD
Leg: Grat a GB WD +9 hez! -
#10018 Dehogynem épp itt az ideje, most menj a UF-be vagy BlackUnite -
cucu00 #10017 noki, remélem nem akarsz black alt karit csinálni -
#10016 Ne is törődj vele, azért büszke vagyok rá, hogy el is vesztette a NP a fortresst aznap mikor beléptél oda -
#10015 Európai embereknek nem feltétlenül fekszenek az ottani event idők például, asurára meg szerintem aki nem mazochista, vagy egyéb érdekes felfogású ember, az nem megy oda. -
Jani79 #10014 "Igaz oda annyira nem is ajánlatos" Ezt fejsd ki bővebben légyszíves.
Köszi
-
lolkaésbolka #10013 NP-ben már azt mondják SU-nak vége, mert kb. 3 napja nem sikerül megvédeni. Én pont erre akartam figyelmeztetni a nagyobb szinű tagokat, hogy ez fog bekövetkezni, De támadásnak vették az építő jellegű kritikát. Vigyázat ismét támadok
A legviccesebb, hogy amikor unicumban voltam és majd minden nap lementem védeni, unicum nem kapott napot. (nem is kell, szóval nem mintha baj lenne) Amikor meg belépek NP-be, úgy szabotálnak, hogy szpájnak kiáltanak ki és letiltanak a forumról engem, aki a legjobban írtja a blackeket BP-n, ahol érem őket. Szerintem legalább annyira odatettem magam, mint más, ha nem is érdekel a drop, inkáb a PvP móka kedvéért. -
#10012 Ez egy jóóó kérdés. Másik szerverekre se tudsz belépni? Igaz oda annyira nem is ajánlatos, a Bardo az európai. Az is lehet, hogy csak próbálkozni kell párszor és beenged. -
#10011 Alt kari vagy no comment :)
Más meg azt fogja mondani, hogy nem jelenik meg neki a kép. -
Erre nem tudok mit mondani -
VadKacsa #10009 Hallo!
Letöltöttem a játékot és szeretnék belépni a játékba de a login ablaknál egy hibát kapok!
A honlapon be tudok lépni szóval nem az accounttal van a probléma
Ha valaki tudja a megoldást az szóljon plshiba -
#10008 Örülök hogy maradsz! Nem kell aggódni, 5-10 éven belül jön a pvp balance peccs xD
Majd szólj, és visszaveszünk. -
Norbi300 #10007 Hali Srácok ma úgy volt hogy lépek játékból mert elegem lett hogy holmi kis jött ment fc-cs nukerek elvernek duelba sőt még warrik is de miután egy pozítiv meglepetés ért..ugy döntöttem mégse hagylak el titeket sikerült egy fasza kis gb wd+9-es bracer csinálni igy nem lépek majd jelentkezek a mai nap folyamán..:)
Jah és gogo FS:) -
cucu00 #10006 lol