9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyilvános, idézhetõ is.
nah Dozer erre csak egy valamit tudok mondani te egy kibaszott nagy csicska vagy
Csá én meg azt hallottam hogy az ilyen dozer félék szeretik szopni a faszt de jó keményen ugyhogy srácok vigyázzatok homoki cápa a gyerek"
Nem így kellene beilleszkedned a fórumon.
Haha, ezen jót röhögtem, az utolsó mondaton. Jó volt shadoweyes7! <#hehe>#hehe>
@ Zsolt : Próbáltam végig nyugodt mardni..
@ Kaliki : Linkelj jútúbot. <#vigyor>#vigyor>
Live: DoZeR 982
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master
Minden klán adv skilleket kap, nemtom pont ki milyet, én is csak hallotttam.
HD: HP leech WT: VE leech BoT: +100% def?! SF:100% dodge?! Beggar: HPt ha jól emlékszem Saolinok pedig AR/CK+100% vagy valami hasonló...
Nem emlékszem pontosan, de minden klán elkülönül, és a kasztok is elég penge skilleket kapnak, pl a healer +100% speedet kap ahogy hallottam.
A VN verzióban mindenki aki nem warrior/nuker az AXE-al fejlõdik, és a warriorok grindje lesz a legegyszerübb elvileg. Na és persze warrior lesz a legerõsebb kaszt...
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Pás
Persze ugy könnyü beszológatni , de talán majd egyszer Bp-n megmutathatod ki is vagy valójában <#ejnye1>#ejnye1>
EZ a fórum meg még mindig nem errõl szól <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Én majdnem mindig fent vagyok amikor idom engedi. Jo lesz végre már ha jössz vissza.
Olvasom srácok ezt a sok marhaságot amit összehordotok, könyörgöm EZ EGY JÁTÉK!!!!!!!! Egy pillanatig nem bánom hogy a Nirvanán játszok és nem a Bardo-n. Gyertek ti is oda <#nyes>#nyes> Remélem nem gázoltam bele senki lelki világába.<#hehe>#hehe>
Csáo
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Ha ez a HF UF barát, akkor UF miért nem hallott még róla? Vagy miben merül ki ez a barátság?
Azon meg ne csodálkozz ha beszopatod a kicsiket azzal, hogy nem tudnak grindelni, ez nem igazán segítség.
Baromira nem zaklatott fel a távozók mennyisége/személye. Csak nem esett jól nekünk, hogy a beléjük fektetett bizalmat, energiát így hálálták meg. De minek is magyarázkodok?
2.:
Iszonyatosan nem állt szándékomban "háborút" hirdetni, amíg egy majompöcs nem szólt be ma. És mivel gondolom közéjük tartozik, amíg nem tudom meg ki az addig mindenki lehet potenciáisan.
3.:
Az én értesülésem másoktól való. Eszerint HF UF "barát" ally.
4.:
UF már azelõtt PK-zott minket DES-el meg az idióta pajtijaival mielõtt egyik lelkes távozónk akart magának Shen epit. Lehet érdeklõdni Genyánál mennyi BK-ja maradt mikor heteken keresztül gyilkolták mindenhol. (És az meg egy WEI KS miatt volt. Amihez nekem közöm nincs/nem volt.)
5.:
SENKIT NEM ZAVART HOGY FREE INAKTÍV, AMÍG TE NEM KEZDTÉL EL OKOSKODNI! NEKÜNK JÓ ÍGY IS! FREE MAJD JÖN HA AKAR! SvS MEG NEM ÉRDEKEL MINKET MÉG!
Az meg hogy Piknik Veled beszélt nem igazán jelent semmit számunkra. Pozitívum ne lett elérve utána sem. UF ugyanúgy gyilkolta a kicsiket CC-ben. Már bocs.
6.:
Mikor én koccoltam, annak személyi okai voltak, amiknek sokan itt is tanúi voltak. És engem hívtak is vissza. 😛
7.:
Mit mondtunk mindenkinek aki elkezdett grindelni CC-ben mindíg? Ha PK-zzák õket koccoljanak, mert nem tudunk segíteni nekik.(Halkan megjegyzem a PK-tól max karmát buksz, és ez max idegesítõ egy kissé.És IA pl sosem PK-zott FS-t, és nem is fog. Míg a kis újonc allynak ezen lehetõség a büdös életben nem fog megadatni. És tõlük még a "nagy" UFTINY is tart.) Az meg,hogy engem személy szerint sokan ismernek ellentáborból azt a shoutjaimnak/BP-CC-ben tett tetteimnek köszönhetõ.
Ezek után lehet véleményt formálni rólam. De aki FS-t meri gyalázni annak vége.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az Unicumban is sok segítõkész, rendes ember van, aminek tegnap tanúságát is adták.
Nem is kértem, mégis segítettek mansion epi megszerzésében. Amit így is, most is köszönök!
Inkább gyere vissza HL!
Nem akarlak megsérteni, de te is hagytad már el az FS-t és aztán újra visszatértél, úgy emlékszem senki nem emelt ezellen akkor kifogást. Mindenki hozhat rossz döntéseket, igaz ez a kilépett tagokra is😊
Az sem igaz hogy a HF UF barát lenne, ezt biztos forrásból tudom, mert az alley elhagyók között van igen közeli hozzátartozóm is, de szerintem ezt te is tudod. Ha pedig szerinted az megoldás, hogy elkezded le pk-zni õket bp, vagy cc az téged is minõsít, nem nagy mûvészet fc-vége felé leverni gb vagy az alatti embereket. Egyébként nem az õ bûnük hogy nem tudtuk megvédeni õket az UF-esektõl.
üdv: Vakysan
Tirranda/ BoT healer
Na melyik liga nagyobb mint az Unicum ?
Szerintem csinálj egy újat és akkor elmondhatod hogy a tied a legnagyobb!
FS-nek meg sok szerencsét,gyilkoljatok mindenkit 😊
Hungarianoknál nincs magas szintû kari.
Holtpont egyelõre úgy tudom csak egy wu-tang band...
Ha látom hogy HF van a feje fölött és BP-CC ben van, halott. Ennyi.
UF se kérdezte a kicsijeinket.
Nekem csak a kis pöcs beszólása nem tetszett, de a nevét (IGN) nem meri leírni.
Fed. A nagy pecs most jön majd 1 hónapon belül.
Nem sok köze van a Hungariannek a Holtponthoz szerintem, amit utána írtál az meg <#ejnye1>#ejnye1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Nem véletlen, hogy összevesztek a beggarokkal...
Amúgy a HD és a beggar warrior lesz a jövõben a 2 legerõsebb kaszt, csak az még sok idõ mire az az update eljön.(Victorion mondta nekem)
Én nem sokat játszom, de amiket ismerek azok közül az Unicum a 'legnagyobb'.
Van még a Hungarian liga és a Holtpont banda, elõbbiben nincsenek magas szintûek, utóbbi pedíg inkább már csak baráti társulás.
Akkor részemrõl mátol KoS listen van MINDEN HF-es pöcs.
Én kértem, hogy in-game legyen nagy a pofátok...
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=82349
Az a kérdésem lenne, hogy a fehér (és persze magyar) klánok közül melyik most a legnagyobb? vagyis melyik a legütõképesebb?
Mivel UF barát az új magyar black liga, amiatt a mi ellenségünké vált...
Végre itt is van HUN vs HUN. XD