9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

restart pc, unistall és install game 😛

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Sziasztok!
Van egy kis problémám, leszedtem újra akartam rakni a gamet mert elég sok gondom volt vele, de egyszerûen nem engedi pathcelni, mindig azt írja ki, failed to connect to and upgrade information server. Ha valakinek volt már hasonló problémája és sikerült megoldania, légyszi mondja el hogyan köszönöm elõre is!
ToshiBá
Mellesleg a Beggar = Koldus... Nem részeges karatés... Le van írva.<#nezze> <#nyes>

Live: DoZeR 982

Az elites kötött az UFbe* bocs ^^
UF most az elitesbe* bocs ^^

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

UF most a zelitesbe kötöt bele...mind1 szerintem még 1 leauge aki öli öket Fed ugy tom a ZSS ne möli a IA-t de HellNuker öli öket UF el.. nem tom hogy ösze vesztetek e de gondoltam szolok,

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

Atti12
szerintem a beggar buffere gondol.

Kicsit több infót arról a "részeg karatésról"!
Beggar az istenadta? Mi a kasztja?
ToshiBá
Részeges karatés?? Jackie Chan is benne van? lol

1-2 emberrel mehetel szépen joinolni bandba... 5 ember kell eleve, hogy bandot csinálj...

Hali mindenkinek kérlek segítsetek nekem hogyan tudnék énis Herot csinálni mert énis be szeretnék venni egy két embert??
meg mit érdemes feltolni a részeges karatésnál mire tegyek pontokat???
elörre is köszi!!!!!!!
EnZsolt
Volt fél órám játszani, és sikerült pont beletrafálnom az event-be 😊 RC4-rõl RC6-ra fejlõdtem közben a skillek is legalább 3Chi-t fejlõdtek 😄 Ezért tényleg érdemes volt felmenni, arra a fél órára.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sziasztok!
Ezt mindenki figyelmébe ajánlom, egész aranyos kis event lehet belõle. 😊)

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=83389
Gunner
úúú srácok, ma nagyon dúrva 2 órás event volt, 4x xp 😄 oc1-tõl rc2-ig nyomtam xD

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

black87
Gratz Dózi!

\"A geek olyan ember, aki egy jó poén hallatán nevetés helyett komoly arccal azt mondja: lol.\"

hehehe szép Dozer. Nekem 2 EC WD saberem volt, vagyis 3...egyiket oda adtam Hoppelhasenak, egyet eltörtem 3ik pedig +5ös XD.

muew-nek van +9 GB sabere és Omega898?!nak EC WD+9 swordja.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

ToshiBá
"lehet resetelni" ???

egyetlen esélyed van rerole-olni rl12 ig minden klánbázison egy NPC nél.

utána már csak item mallos chakra purge-val tudod változtatni a base statjaida. mastery pontok újraosztása, roleváltás már nem lehetséges.

ToshiBá
köszke mindenkinek. =)

én nem vagyok elmebeteg. és minden vagyonom ebbe öltem bele (kp) és mivel wt dropok/árak (meg úgy általában a dropok)olyan marha jók valszeg egy darabig marad ez mindn vagyonom... (eltekintve itemektõl)

majd ha jön inurance, akkor ez is lesz nagyobb. addig marad ennyi.

ha köszöntél és nem válaszoltam simán lehet afk voltam. =)

Gratulálok Dózi =) muewnek ec wd +9 sabere is van ...
muev vagy meuv nem tom hogy írja, +9es ec wd spearje van
Gunner
hehe... múltkor láttalak, köszöntem neked 😊
Zozz_Warrior néven "futok"
btw... mikor lehet resetelni pontokat-skilleket?

Kry
Gz 😊 Van olyan szerintetek akinek +9es wan dye fegyoja van? 😄

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

ToshiBá

Nem kicsit vagyok hepi...<#nyes>

Gunner
engem most dobott le errorcode -1-el...

EnZsolt
Köszönöm a segítséget, remélem most már jó lesz 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Tusykám : Az errorcode -1 szintén a loginszerver hibája. nálam eddig max. fél óráig írogatta ki, utána magához tért. Nem a te géped / accountod hibája.
A lightfootos dolog pedig a reklám változásai miatt van. Ha lightfoot közben nem klikkelsz akkor is átváltozhat az egér grafikája, akkor nem tudsz fordulni. Ilyenkor akár LF közben is klikkelj bal gombbal, utána irányítható lesz megint =)
Kedves Kaliki ! Ez a "Please contact the GM" üzenet szerintem sokaknak kijött már... Ezt a login szerver dobja neked ki, általában azért (ha jól sejtem a kiírás többi részét), mert a legutóbbi alkalommal nem sikerült rendesen kilogolnod valamilyen oknál fogva (server crash, dc, stb.). Ha gyakorivá válna akkor változtasd meg a jelszavad feltétlenül, szerintem =)
LF elõtt monzdítsd meg az egeret, vagyis nyomd le a jobb egérgombot és utána LFezz. Mert nekem is szokott történni, általában amikor nem nyomtam egeret 2 perce.

nekem is mindig beakadt az lf, de nekem csak úgy oldódott meg hogy kicseréltem a videókártyát😞 de sztem nézdd meg a videókártya bállításoknál a gyorsbillentyûket. hátha ott találsz valamit

ez vicces beengedett csak úgy

Sprintelõs:nekem is szokott eccer vagy kéccer megakadni van olyan amikor simán egyenes fut és nem kanyarodik,segíteni nem tok bocsi

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

EnZsolt
Nekem is csinált ilyet, újra ki kellett választanom a szervert, aztán mehetett tovább a móka 😊

Egy kérdés: nálatok is csinál olyat, amikor a sprintelõ skillt használjátok, hogy behülyül? Úgy értve, hogy tovább sprintel mikor már nem nyomom az ALT-ot, megakad a dolog, vagy egyszerûen az egér megmozdítására is irányt vált. Tudtok segíteni, hogy ez mitõl lehet? Mert már nem egyszer haltam meg emiatt, hogy még mindig sprintelni akart a sziklával szemben, amikor már körbevettek 😞

Gunner
bocsi, nekem ez volt a gond 😊

nem anevemmel van a gond minden úgy van ahogy eddig(és nincsneke nagy betûk a nevemben) és még mindig nem negedett be<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Gunner
kis és nagybetûk számítanak a id-nél, nekem úgy már beengedett

nem sikerült és lemaradtam a dupláról<#boxer><#gun><#mf2><#falbav><#help>

köszi megpróbálom

Ilyet csinált nekem is, párszor váltsál át usa szerverre, aztán vissza európaira és sokszor próbáld meg, egyszer be fog engedni.
Lenne egy kis gondom nem enged be és azt irja ki hogy "Please contact the GM" most mit csináljak? látom hogy mások bent vannak úgyhogy nálam van a gond
De mi?

ZzoleE
Szia!próbálkozz egy reinstallal, hátha segít.

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

LordTusy
Sziasztok!
Kliens nem hajlandó beengedni...ecode:-1 <#falbav>
Csak nálam van gond vagy megint acclaimesek bénáznak?

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Nem is tudom, hogy hogy jött ide ez a japán verziós dolog. Úgyis mindenki ezen marad amin volt.
Kry
Hát én inkább játszok a szar acclaimon mint a japánon, nincs kedvem egész nap sárgák krisz kraszjait nézni a chaten, meg már a honlapjuk sem tetszik, talán 10-12 éves koromban még tetszett is volna... 😛

sherlock1
Kiegészítve DSUN-t:

japán 9d oldal: http://nine.gameleon.jp/
regisztráció, install: http://www.9d.freeonweb.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?661
fordítás: http://www.9d.freeonweb.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?444

ui.: pusztuljon az acclaim!!! Majd 2 éven keresztül így átbaszni a jó népet...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

JA még annyit hogy ha ezt megtetted akkor minden itemnek a neve helyett, amik még nincsenek az acclaimos verzióban egy üresség lesz^^
Tehát ha vkit érdekelni fog a japán verzió az acclaimos uj patch után is akkor annak az esz a dolga hogy majd a patch után is megcsinállja ezt, és akkor meglesznek az új item nevek is^^

Sziasztok!!
Egy kis információ azoknak akiket érdekel hogy hogy játszhatnak angolul a japán verzión!!
Az Acclame-os 9D-ben mennyetek a Data majd a Script mappában és onnan másoljátok ki VALAHOVA a NDTEXTDB_US.XSD nevû fájlt, majd nevezzétek át így: NDTEXTDB_JP.XSD , és ezután a már átnevezett fájlt másoljátok be ugyanúgy a Data , Script könyvtárban csak nem a lame-es verziúba hanem a japánban^^ Akit érdekel: HUNter a nevem és WT healer vagyok!!Amúgy miinden más ott!!túl hosszú postot írnék ha elmagyaráznám mennyiben külömbözik japán Acclame-tól!!
Sok sikert

ToshiBá
kicsit rosszul fordítottad.^^ mivel Te még valószínûleg nem játszottál mikor a road to dragon chpt 2 jött... sok CS le tudta nyomni, és megkapta a "demon disciple" vagy a többi klán epithetet. a lényeg : GB 12 es quest, amit ha megcsinálsz megkapod az advanced skilleket, és kapsz klánruhát. (maradjunk abban hogy sokan állítják, hogy ruha, és ugyanennyien hogy DECO. személy szerint DECONak jobban örülnék. mindegy.új peccsel meglátjuk majd.) és extrába a Koreai(!!! nem gyõzöm kiemelni^^) verzióban megemelték a base statok maximumját 250-rõl 300-ra. Nemsokára meglátjuk mi lesz nálunk. addig mindenki "Please be patient, and co-operate us." <#idiota>

ToshiBá
Most szögezzünk le valamit Zoli... Mint azt a srác is írja : Ez a KR verzióban érvényes... Nekünk meg az acclame verzió jutott... Mellesleg a HP oldalán is lehetett már látni ezt a linket.^^ És pont Zseb linkelte be kb 1 hete.^^

Kry
Kicsit meglepõ dolgok vannak az új patchben, pontosabban lesznek. Elöször is olvastátok ezt az "advanced clan role"-t? Lehet rosszul forditottam de nekem ugy jött le hogy ezt csak ha uj karit kezd az ember akkor gb12-ön ha szerencsés akkor választhatja.
A másik hogy én nem láttam semmien hp lopás skillt meg iesmit, viszont érdekes hogy a healernek lesznek chi kung lövései mint egy nukernek? 😛 Kicsit másra számitottam, de meglátjuk mi lesz belõle 😛

Arra kell hazaérnem, hogy a fórumon magyarok ölik egymást, de legalább így már biztos, hogy itthon vagyok és jó helyen járok! <#shakehead>

ZzoleE
Sziasztok! a gyors témaváltás érdekében ajánlom ezt a topicot mindenkinek,itt vannak leírva az új skillek, stb...
Katt
jó nézelõdést ;-)

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...