21072
  • smoodoo
    "ui.: Láttam magam a szégyen falon. Csaba azért akart KOS listára tenni, mert annyit írtam, h "sosem érsz utol" és "hahaha"?! Szánalmas... >_>"
    ugylatom a rajongok gondolnak ram nyugdijam utan is XDD, komolyan... azert... inkabb kussolok, gg bb, idesem nezek mar fel, unicumrol is tavozom, es a hp forumot sem nezem mar meg , jobb ha nem tudom mit mondanak a hatam mogott... :) six gogo GL :P
  • smoodoo
    ugyvan, es most teljes titokban toroltuk ezt a szar game-t de valahonnan megtudta, es most olyan nagy a szaja
  • RYO123
    Mert amikor Whiskey kint volt BP n akkor mindig jó pofáskodott
  • Sixtail
    Miért lenne kétszínű? o.o
  • RYO123
    Pff Ittos nem gondoltam volna, hogy kétszínű is vagy...
  • smoodoo
    hihi csaba vok, ezt HPnak szanom, pls valaki tovabbitsa nekik mert a forumukrol ki vagyok tiltva, csak olvasni tudok, ezert nehez veluk barmit is kozolni.
    nem tudom Tee mikori az ss, de azt tudom hogy whiskey es mi mar reg nem jatszunk, az accainkat is toroltuk... Six pls ezt tovabbitsd a HPnak, köszi
  • Geeforce
    Pontosan, én megpróbáltam azt csinálni amit mondtak. De csak a water herb fogyott ezerrel.
    Beszéltem egy gyerekkel, az kapott all attributes pilleket meg ilyesmit.
    Egyik necróbol szerencsésen kaptam 3BE-t, másik semmit nem droppolt a magas nuker miatt, a harmadik helyen meg mondták, hogy ks listára tesznek mert letámadtam a bosst XD Hefeiben :D
    Egy biztos, nem érte meg fennmaradni.
  • Sixtail
    Hát ez tényleg trutyi volt...
    Sztem ők sem így tervezték...
    Egy kalap sz*rt se kaptam, csak ettem a WHt az idióta necrók meg soil demonok miatt. Kinyírtam 2 necrót, drop annyira átlátszó volt, hogy nem is volt...
    Rohadtul megérte... ><
    Még screenshotot sem tudtam csinálni a szellemekről, mert minden noob 2 mp alatt leölte őket. -.-
  • Geeforce
    Még1 ilyen szar eventet! XD
  • Sixtail
    Elvileg mindenhol.
    Mindjárt meglátjuk. :-)
  • Geeforce
    Köszi Six a fordítást!
    Lehet tudni pontosan hol lesz ez? Megint Hefeibe vagy mindenhol?!
  • Lory87
    Jo kis eventnek tűnik :)
    Ilyen még szentem nem volt
    Kiváncsivagyok mit ad a szellem cserébe hogy megetetted
  • Sixtail
    Részletes leírás a ma éjjel bekövetkező eventről:

Az event éjjel fél 2-kor kezdődik.
    Ekkor szétszórva a térképeken megjelennek bizonyos sírkövek, hullák és szellemek. Szóval egy kisebb temető, amin át lehet menni, szóval nem akadályoz semmiben.
    1. szabály:
    Ezeket a temetőket (hullák, sírkövek, szellemek) nem szabad megtámadni, még csak becélozni sem, különben eltűnnek. Szóval ne kattingassatok rá!
    Ha megölöd/szétvered bármelyik sírkövet illetve hullát, ott helyben meghalsz te is! Szóval óvatosan velük.
    2. szabály:
    Ha mégis van sok hülye, aki megtámadná, megölné ezeket a hullákat, sírköveket, az event sikertelen lesz, és megszakad.
    A temetők körül meg szoktak jelenni kígyók, egerek és pókok. Ezeket el kell pusztítani, szóval, ha láttok valahol, öljétek őket le.
    Ha minden jól megy, és az event sikeres, a szellemek kíváncsiak lesznek és körülvesznek. Sokszor paralizálnak, de ne törődj vele, hagyd magad.
    Ha nyugodt maradsz és nem félsz tőlük, melletted maradnak. Ilyenkor kell "megetetni" őket. Az item, ami kell nekik, az a Lucky Golden Coin. Ha "kérnek" tőled, egyszerre 10 darabot kell adnod nekük.
    Ekkor kaphatsz jutalmat tőlük (nem mindig). Ha a szellemek megkapták, amit akartak, továbblépnek a túlvilágra és eltűnnek.
    Amikor ezek a "jó" szellemek eltűnnek, nagy esély van rá, hogy a kisebb "gonosz" szellemek megjelennek. Ezek a szellemek világítanak, így bírod felismerni őket. Ezeket a világító szellemeket kell elpusztítani.
    Tehát minden egyes világító szellemet el kell pusztítani!
    Amikor megfelelő mennyiségű "jó" szellem lett "megetetve", és parancsot kapunk rá, el kell pusztítani az összes sírkövet és hullát. Csak ha parancsot kapunk rá, nem előtte!
    Néha, amikor felszabadítod a "jó" szellemeket, Mara, a Pokoli Világ Ura elküldi szolgálóit, hogy elpusztítson téged, ezzel tartva ott a szabadulni vágyó "jó" szellemeket. (Szerintem ezek bossok lesznek)
    Ennyit kell tudni az eventről.

Röviden összefoglalva:
    Ne bántsd a temetőket, amíg nem jelzik, hogy itt az idő elpusztítani őket!
    Minden pókot, kígyót, egeret és világító "gonosz" szellemet meg kell ölni!
    A "jó" szellemek 10 golden coint kérnek a jutalomért cserébe!
    Néha bossok is előjöhetnek, úgyhogy óvatosan a temetők körül!

Remélem most mindent elmagyaráztam rendesen.
    Ha valamit nem értetek, kérdezzetek itt!
  • Sixtail
    Ez éppen egy event alatt volt. :-)
    De persze a 200 nuker elkezdte az AoEt és 1 darab macit sem lehetett látni full HPvel. -.-

Az az event érdekesnek tűnik. Tegnap összegyűjtöttem pár coint rá. :)

És mi az hogy a max skill száma 60?!
    Nem bírom megtanulni az AoE nukomat, mert tele a skill listám. -.-
    Most azt kérik, hogy töröljek le pár skillt (mármint küldjem el a skillek nevét, amelyeket nélkülözhetek és suppurt kitörli) és akkor megtanulhatom. De nekem mindegyik skill kell! ><
    Repül a basic madi/step. :D
  • Geeforce
    Ez lool! Valamelyik GM szórakozott egy kicsit :D
    El tudnám viselni egy event alatt :)
  • Geeforce
    Én tegnap olvastam róla félálomban és ami megamaradt az az, hogy kell adni a szellemeknek 10 Lucky Gold Coint, mert arra van szükségük, hogy feltámasszanak valami nagy főmuftit (esélyes, hogy TGW). Azt ne kérdezd, hogy hogyan, meg kapsz-e valamit érte, mert nem tudom. És elvileg ha odaadtad neki akkor átváltozik valami világító izévé és azt már meg lehet ölni?!
    Meg írtak valamit róla, hogy lesznek sírkövek meg hullák amiket ha idő előtt elpusztítasz meghalsz és véget ér az event :O

Valami hülye biztos lesz aki rögtön megy és üti.
    Szóval ez nem egy olyan szaladj és darálj event lesz.

Ha valaki jobban átlátja a helyzetet javítson ki :)
  • Nova910
    Sziasztok. Tud vki vmit a ma esti Carnival of Souls eventről? Igaz, h acclaim fórumon fent van, de tegnap éjszaka már nem volt kedvem kibogarászni h pontosan mi meg merre.
  • Sixtail

Maci Invázió Galéria o.O

Ennyi macit még sosem láttam egy helyen. o.O
  • MadeInHell
    ez érdekes aki ismeri a mesét és talán be is jött neki az most boldog lehet.Minden esetre lehet kipróbálom.
  • ShaoNuker
    Ehh
    Eléggé 'szürke' lett a fórum...
    Valaki mondjon valami értelmeset/érdekeset
    Vagy néhány jó kis SS-t rakjon be..akármiről
  • David9317
    bocsi a sok helyesírási hibáért, most pont órán vagyok és a tanár járkál xD

*furcsa, képernyőn, játsszani, tippet

volt egy pár xD
  • David9317
    hali

Rájöttem h sajna a vidikátyámmal van gond.(megadta mágat :@)
    Játsszani és filmet nézni se tudok mert elsötétül a kép néhány mp-re és furcsak szín lesz a képernyőm :S.
    Tehát egy ideig nem tok jássztani majd :S
    De azé köszi a tipper Ryo
    sziasztok
  • RYO123
    Lehet valami lefoglalja a virtuális memodat..
  • David9317
    Pfffff....
    Valami nagy gubanc lehet nálam.
    Minden játék laggol :S ( és nem csak a netes)
    (sry a dupla post-ért)
  • David9317
    Hali!
    A segítségeteket kérném.
    Délelőtt játszottam minden rendben volt. Jött a GG frissítés.. kiléptem...visszaléptem eddig minden rendben.
    De most nem tudok belépni mert a kari választó "helynél" olyan laggot kapok h az már nekem is fáj.Szinte semmit nem lehet csinálni annyira szaggat.

Pls help
    Előre is köszi!
    Darkness
  • unusual
    Ezt csináltam elöször,és ugy sem müködik. :(
  • Sixtail
    Ellenőrizd le, hogy a Launcherban a Download Method az első opción van e. (WinINet Downloader 1)

De egyszerűbb otthonról elvinni a játékot, mint megint végigvárni az egész updatet. Írd ki egy DVDre a már frissített játékot, vidd el a melóhelyedre és másold át oda.
    Én is mindig így csinálom és működik.
  • unusual
    *dolgokat
  • unusual
    Nekem ugy van.hogy rákilik,és bal felső sarokban letölti a GG-hez a goldokat telepités után,és utána nem updatel. Tüzfalat kikapcsoltam,de ugysem megy.
  • Sixtail
    Ha melóhelyen vagy, akkor nézd meg a tűzfalakat.
    Gondolom ott szokott olyan lenni. Kapcsold ki amíg játszol.

De az hogy lehet, hogy GG-t frissíti, és aztán írja ki, hogy "failed...blabla..."?
    Ilyet csak a launcher ír ki, nem? GG meg csak akkor indul el, ha megnyomod a "Start" gombot a launcherban... Legalábbis nálam így van.
  • unusual
    Kéne nekem help,hogy melóhelyröl miként tudnék gamelni. GameGuard-ot frissiti,és utána ezt irja " failed to connect to an upgrade infromation server " . :( Ötletek esetleg?
  • RYO123
    Hát igen BP n is volt reggel 2 belőle de aztán kiröhögtük a GM-eket hogy ez semmit nem sebez ezért elkezdtek bossokoat spawnloni :) majd holnap rakok ki képeket jó volt :P
  • Sixtail
    Haha, nem is tudtam hogy azok csapdák. o.O
    Mindenesetre érdekes. :)
  • ZzoleE
    Egy jó kérdés csak Nektek:
    Mit keres egy cc csapda LD-ben? :P

http://www.postimage.org/image.php?v=aVKV53S
    http://www.postimage.org/image.php?v=aVKW9pJ
  • Sixtail
    Ja, japcsi szérón nem lehet nehéz bossokat ölni, epit szerezni, mivel több boss van, mint játékos. :P
  • ShaoNuker
    LOL!!!
    Elmegyek 2.5 órára, és te már is Shen epit szerzel?
    Hát ez beszarás
    Gratulaaaaaa!!!!
  • szabi34
    nálam nem látszik inkább így:
    Shen Mo
    Voh killer
  • szabi34
    Sikerült még 2 epi rc5-ön:) Shen Mo és Voh killer.

• szabi34
    Simán lenyomtuk:D jó volt:)
  • ShaoNuker
    Ma megtörtént pályafutásom első bossolása JP 9Dben!Ittvan néhány fotó:

A Merard karakterrel játszó úriember pedig Waszabi

Itt pedig egy kép arról, amikor az embert megpróbálja beszippantani a Mátrix medizés közben:

És ha nem sikerül neki 1. alkalommal, akkor tovább próbálkozik, és nem kíméli az ember barátját sem: