21072
  • bulitka
    na végre meg van a baltához meg a hoszu fegyo hoz is a szkilek
    :D
  • ReszegKoldus
    Beszélgessünk róla :)
    Elég fura. Inkább ne adjon kölcsön semmit, ha utána így reagál, de ha már kölcsön adott akkor várja ki, míg megadják azt kész, nem kell cirkuszolni.

telik
    az idő
  • Sixtail
    Hát, akkor közkívánatra, tessék:
    Közkívánatra

Az időrendi sorrend : oszlopok balról jobbra.

U.I.:
    Igen, valaki megkért, hogy ne rakjam fel őket HP fórumra.
    1. Miért tenném? Nekik aztán végképp semmi közük hozzá.
    2. Sokan kérték, és mondták, hogy tegyem ide fel, hát tessék.
    3. Ez nem HP fórum, szóval ahogy írtam, oda nem is akartam/akarom feltenni. És amikor azt írtam, hogy nem fogom oda feltenni, akkor nem írtam, hogy ide nem fogom. Ide sem akartam, de túl sokan szerették volna, úgyhogy megtettem.

Nekem ehhez már semmi hozzáfűzni valóm nincs, de ti csak nyugodtan beszélgessetek róla. (Habár szerintem egyesek csak jókat röhögnek majd rajta a gép előtt)

Jó szórakozást!
  • bulitka
    THe hourse Guardians of Sacred Flower na jot vetem fel ha igen akor mit kel ölni?
  • ReszegKoldus
    Amikor elkezdted választani kellett 6 map közül, amiken a 6 klán főhadiszállása van Sacred Flower (Zixia Dong), Brotherhood of Thieves (Tai Shan), Heavenly Demon (Mount Yanmo), Shaolin (Song Shan), Wu Tang (Wu Tang Shan), League of Beggars (Tianjin). Bármelyiket választottad, azon a térképen questeket kell csinálni, hogy abba a klánba beléphess, tehát ha pl. Shaolin akarsz lenni akkor elmész Song Shanba és ott csinálod a questeket, azt hiszem kb Losing Self 6 kell, hogy Shaolinba bevegyenek.
  • bulitka
    na 3 napja jácok evel a játékal na most mijen qvesztröl beszélsz :D vegyn fel
  • ReszegKoldus
    A 6 klán alatt a Sacred Flower, Brotherhood Of Thieves, Heavenly Demon, Shaolin, Wu Tang, League Of Beggarst értem függetlenül attól melyik mapon kezdted a karaktert, a lényeg hogy ahova csatlakozni akarsz azon kell megcsinálni azt a questet, ami a belépéshez szükséges.
  • bulitka
    ty akor valapi pm klán
  • ReszegKoldus
    *GC1-től
  • ReszegKoldus
    Be kell lépni valamelyik klánba a 6 közül és ahova belépsz, annak a főhadiszállásán lehet skilleket tanulni OC1-től (13-as szint).
  • RYO123
    hát Oc 1 leszel és kapsz role-t majd utána tudsz tanulni
  • bulitka
    na akor magyarul mostmát van másik bilentyüm és azt szeretném kérdezni hogy ami az elsö 2 szkil van meg meg +még a másik fegyohoz a 2 szkil na ezek meg vanak és akor hogy lehet ujakat szerezni igy már értitek
    ???
  • Norbi300
    Ezt adja az új epi..warrioroknak a legjobb!!

[Unsealed] Conqueror of North Sea
    8% physical/CK dmg reflect
    4/1000 life absorb
    10% critical rate
    7% dmg increase on critical hit
  • RYO123
    Lehet arra gondoltál, hogy tudnád használni a skill eket? ha nem én is csatlakozom az előttem "írókhoz"
  • ToshiBá
    GYÍÍÍÍÍÍK VAAAAGY!!!!

Helyesbítések : (mert Lawless nem tud írni (angolosan) :P meg másolni sem (magyarul)... XD )

bulitka for DOZER--[HUN]

Ezért a CSÁ ért még egyszer elpicsázok majd valakit...

• Lawless #10270
    bulitka from Dozer-HUN

Szia
    köcsög
    Peace!

ui: én se értem miről ír a kis mókus :D:D:D csak gondoltam belepofázok h legyen valami humor :D:D:D!
    CSá
  • ToshiBá
    Első körben:

Neked is szia!

Második körben :

Az általad leírtak felét nem tudtam értelmezni. Esetleg kissé tagoltabban, kevesebb hibával menne?

Lehet (sőt tuti), hogy megint kapni fogok ezért. De ha én is vagyok a legköcsögebb beképzelt buzi, akkor sem értem hogy mi a frászt írtál.
    Szóval légyszi segíts, hogy segíthessünk!

Béke!
  • bulitka
    sziasztok egy kérdés meg vanak a legelssö szkilek utána ijen f betü jön e nem és ot az ki gyüjtötem és hol lehet meg csinálnom meg ijenek segicsetekléci thx
  • unusual
    If you´ve been playing 9Dragons, you´ve seen some tremendous improvements lately! If you haven´t played for awhile, come back and see what´s new! We´ve seen the triumphant return of the Hermit and we have new Quests coming in October. This Holiday Season: A Master & Disciple system giving our Veteran players rewards for helping new characters. Plus a new Map filled with Ancient Wisdom and Deadly Wonder! We still have our on-going Black and White Wars, Storm Vs. Storm too!
  • Lory87
    Az gémer aki megcsinálta a TGW-t :P vele grindeltem többször is vagy 8 honappal ezelött :)
  • RYO123
    nem tudom, hogy ez a név mire jó: ----]-- mert vagy 8 gamer t tudok aki evvel a névvel játszik. nem tudom h acclaim ügyeskedik vagy valami de elég fura :D
  • ZzoleE
    Én 11 körül léptem,de látom nem sok dolgom lett volna tgw-nél a meghaláson kívül :)
  • Sixtail
    Ha a kard alatt "----]--"-ot érted, akkor igen, övé lett. :D
    Éppen vele grindelek, meséli az élményeket. :D
  • ShaoNuker
    TGW a 'kardé' lett?
  • Lory87
    Hát ez JOOO :D http://www.youtube.com/watch?v=uv_mh8Fd3P8&feature=related
    LINK
  • zseblampa
    Itt van pár kép, meg
    még egy adag.
    Nem tudom, mikor léptél le, de én majdnem 1-ig ott csücsültem, és keltegettem a TGW-nél bámészkodókat, meg fórumokat olvasgattam közben.
    Shen Mo és Blueface után úgyse volt semmi dolgom, kisebb/nagyobb bossokhoz úgyse tudtam nagyon hozzászólni...

És azzal a légyszellentésnyi HP-val egyszer se haltam meg!
  • ZzoleE
    Na voltam a tegnapi Vaga eventen, nem volt rossz, de sajnos a karim kicsi volt, és nem tudtam maradni a végéig. Zseb, vagy vki aki még maradt írja le hogy mi volt, köszi :)
    Hermit mondott jó dolgokat, új csak Vaga skill, ilyesmik.. :)

Itt van pár kép:

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mGbr
    http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mIGA
    http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mLaJ
    http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mNFS
    http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mQa0
    http://www.postimage.org/image.php?v=Ts21mSF9
  • bomb1111
    Ma nincs kedvem kötekedni.Ki tudja ........holnap ? Neem,nem,holnap sem mert holnap határkodnom kell,már a szalvétát is beszereztem.Majd lerajzolom nektek.
  • Sixtail
    Kösz!
  • ToshiBá
    Mellesleg én elhatárolódom az elhatárolódóktól is (kiv ligatársak mert ott ugye korlátoltság rulez!) XD
  • ToshiBá
    Kötözködés helyett kis érdekesség.

zmaster szerint 9D Hermit = Steven Elliott Altman. Ha ez igaz, akkor a továbbiakban én nem kételkedem abban, hogy 9D újra régi fényében fog ragyogni!

• ReszegKoldus
    Neked nem adok választ, már elhatárolódtam tőled is amint látod.
  • ReszegKoldus
    Még kiegészítem a különféle raj egyedekkel és én is elhatárolódom mindtől :)
  • Sixtail
    Bocs valamiért nem értem a célzást...
    De persze te majd erre is adsz választ, ugye? ...
    Határolódj el tőlem, mert nem vagyok kíváncsi rád, kösz!
  • ToshiBá
    Én elhatárolódok minden féle böszmeségtől, és a Gyurcsányitól... XD

Meg a MASZOP a Szabad Nagyorrúak és a Narancsevők országos szövetkezeteitől. Jah meg a Fórumosoktól is... ;)
  • ReszegKoldus
    Melyik év végén?
    Six te meg határolódj el, nézd meg a ligatársaid(?) miket irkálnak szebb jövőt, kitartás, bísztós rászísták!!
  • ToshiBá
    9D Hermit

9D Admin

Posted: 03 Oct 2009 06:47

Greetings Warriors of The Land,

Yes, I have returned. But what does this mean for The Land? For those that do not remember me, I am he who offered the words that spill from your Trainer's lips... I am the Lore Master, he who knows the secrets of The War and how it ended, and the whereabouts of many of the surviving lost Dragons.

I am truly happy to be back after my long sojourn to Tibet. Ahhh, let me indulge my nostalgia a moment...

Which among you recall this old post, eh?

<<Greetings, young Vagabonds, and welcome to The Land! This is a very special time in which you have arrived. The stars are aligned well in your favor to make you all great clan warriors some day. As you must already know, this is The Ming Dynasty, during the time called Open Beta. A time for learning together in preparation for a coming age we call The Great Release. Your assistance is greatly appreciated. Feel free to visit our message boards with any questions or comments you have and there you will surely find more experienced disciples to assist you.

<<It has been 10 years of relative peace since The War of Nine Dragons raged, and the great schools of Kung Fu sealed their gates to new disciples... But rumors now are flying through the villages that 6 of the Major Clans are once again accepting students. I must assume that is why you have come, and the rumors are true! I fear this does not bode well for the common folk of The Land (war rarely does) and something dark is brewing in the air... can you feel it?

<<Many grand adventures await you within, and I strongly suggest each of you toughen up those hands, buy yourselves the best weapon you can, and find masters to teach you some strong Kung Fu!

<<Ha! I am sure that by the next time we meet you will all be boasting to your friends that you are true martial artists! Well, good luck, have fun, and may the seeds of The Dragon within you forever thrive!

Well, time has passed, and I have seen that many of you whom I first met as noobs have become fine warriors! This is good.

Now I have returned, and my purpose is to work with those on high to generate new adventures for The Land.

And so, I sip from my bottle of Baby Girl Liquor, and I shall whisper some of my plans...

New quests should be arriving by month's end.

And by year's end I shall reveal a new map filled with wisdom and danger...

Something soon to make your weapon's sing!

And I think Ambassador and Warlord Posts for each clan are in order.

Events, you've seen proof enough of my intentions.

These are but a few of my plans.

But remember, I am but a simple Hermit. One man alone cannot a game make. So let us make a coven here and now. I shall do my best to bend those on high to my will.

And get what we need to fill The Land with the adventure we all remember!

And you shall be helpful, and patient, and lend your assistance when called upon. Together, we shall grow the seed of the Dragon within the game till it does blossom.

This time something light is brewing in the air... can you feel it?

Sincerely yours...

"Judge not the sword by the mere scabbard's rust."

Sok-sok rizsa, meg egyebek. A lényeg: Hónap végén új quest(ek), év végén pedig jön az új map. Örüljetek!
  • ToshiBá
    Kitartás! Szebb jövőt! ^^ ^^ ^^ :)
  • bomb1111
    Dózi !

cseréld le azt az útbaigazitó táblát mert értelmezhető.

Szebb jövőt ))))))
  • bomb1111
    Tehát mindketten ugyanazt mondtuk-irtuk csupán engem tévesztett meg az a lvl reduces mese.2 szlottos fegyóhoz még 2 db. jade separator szükséges hogy 4 szlottos legyen szint csökkentés nélkül.Ha szintet is szeretnénk csökkenteni akkor kell az általad leirt dolog is.

Köszi még egyszer,szevasztok jó storakozást.

PS. még tartogatom a koinszokat 50% os akcióra.Addig csak nézegetem a 2 szlottos fegyómat.Külömben ha egy szép fegyót akartok látni,kérdezzétek Imit HUN-IMREX