21072
  • Lawless #10645
    coin nelkul nemtudok jatszani vagy mi a fvck?
  • RYO123
    hát ha nincs coin od ne Reménykedj xD
  • skrimer
    Ti is?:D
  • Jani79
    Én is küzdök de engem se enged fel :(
  • Lawless #10641
    sziasztok...nemtudom tik hogy vagytok vele de nekem nemakar menni a game azt irja ki h nemtudja frissitenni a servert...hat ez vicces...pont mikor lesz a 3 oras 4x de hat mi mast varok szarklemtol
  • Lawless #10640
    dozi ha feltoltesz kepet magadrol legalabb ird oda h élő mert így mindenki azt hiszi majd h jatekbeli :) amúgy ilyen képpel szerepelhettel volna a Gyűrűk Urában is az a kis szörny szerepében :D:D:D ! pá
  • ToshiBá

Fő a jókedv... =)
  • KenpachiHUN
    Valaki megtudja nekem mondani mikor lessz Exp event?
  • Sixtail
    Bocs a tripla postért, de...
    Name Change In Item Mall
    Mostantól mindenkinek mindent lehet, következmények nem lesznek, csak egy gyors névváltás és el is felejti mindenki, hogy ki mit tett...
    Ez sokaknak fog "kellemetlenséget" okozni, abban biztos vagyok...
  • Sixtail
    Na, megint "megcsinálták":
    Boss bug fix, ehh? -.-
    Majd legközelebb... :D
  • Sixtail
    Ahha... Párszor már mondták, hogy ez a dungeon boss "fixed", de a tapasztalatok mást mutattak...
    Ha viszont 2 év alatt végre sikerült kijavítaniuk, akkor big gz nekik! :D
    Nekem is van pár SrS passom eladó, kb. 250-300 drb minden színből. >_>
  • P0Th3aD
    UI. : van pár SrS pazzom, értékesítési célra!
    Szám szerint : 50 lila
    50 zöld
    40 piros

Ha vkit érdekel ma bent vagyok egész nap írjon rám, Hugi[HUN]
    feltéve ha még meglesz :D

Szép napot
  • P0Th3aD
    Hi,

Patch 93 and 94 update

1. Dungeon Boss disappearing in Second and Third form Bug - Fixed
    2. Black and White War Timings - Fixed
    3. Halloween Event - Removed Completely

Cheers
    Acid

Jújjj na neee! Akkor ma vki WT? :))))
  • KenpachiHUN
    fenvaok Hunalchemist tel
  • MadeInHell
    se wisperbe se friendbe nem tudlak felvenni! talán bekéne lépned a játékba.
  • KenpachiHUN
    Köszönöm:) az eggyik karim neve KisaragiSemo a másiknak pedig Hunalchemist és a 2.-tól kellene átadni az elsőnek.
  • MadeInHell
    látom itt vagy mond mi a karid neve és felveszlek játékba friendbe. segítek neked
  • KenpachiHUN
    Sajnos én még naon új vagyok :S szal nem iesmiről van szó:S:D és a nukernek mi az optimális pont elosztása?
  • MadeInHell
    csak akkór segítek ha def trinketet vagy 600 def set et kell átpakólniszerintem valami haverod kérd meg de mamárt az se bisztos.
  • KenpachiHUN
    és majd ha valaki ráér akkor tudna segíteni ? csak annyiba kellene h 2 accom is van és az eggyik acctol a másiknak átkéne adni pár cuccot ha nem lenne gon valaki segít?
  • ZzoleE
    Na ez szép és jó, de aztán ne legyen olyan, hogy "énnemakarommegmutatnimagamaziwiwen". :PP

ui. én most nem pont úgy nézek ki,mint a képeken. ;-)
    ui2. aki rájön, hogy vajon mi az igazi nevem az kap vmit xD
  • KenpachiHUN
    köszönöm:)
  • unusual
    1 accon 3kari lehet. És van storage amit mind a 3 kari tud használni. Tehát a válasz,igen lehet átadni. :)
  • KenpachiHUN
    Lehet hülyének meg noobnak fogok látszani de oat nem tudok csinálni h 1 Accon belül 1ik karitól a másiknak adni a cuccokat?
  • ToshiBá
    Ravennek Fontos!

Küldj mailt megint, mert eltűntek a képeid! Meg a címed is... És légyszi ne 5mp.eu-s linket küldj! Nem mükszik az oldaluk...

• ToshiBá
    Sziasztok!

Csak hogy tiszta legyen.

iwiw : FS[Reunited] Hero League

Így lehet majd megtalálni.

Pápá!
  • skrimer
    Nukeron gondolkodtam de kicsit félek hogy nehéz vele bánni..
    egy nukernál nem csinálhatom azt amit hibridnél,hogy egy kicsit balszok még üti a mobot.
    pont tegnap jártam így nirvánán hogy öltem a bosst és kicsit megszunyasztottam kb 30secre,egyböl fele hp elvitte:D
    Beggar csaj után melyiknek van még olcso rucja?
  • Lawless #10618
    Szeva Yunk....hát most a Nuker a meno sztem meg egy ideig tuti...mindent visz a Nuker egyszoval nincs ellenfele! ja es faj hááát ki mi mellet dont ez rólad szóll! egy biztos a Beggar csajra lehet kapni a legolcsobban a ruhákat meg mindent...! majd irj pm-et vagy valamit ha úgy dontennél h visszajosz Nirvanara...Janival ott toljuk eleg szépen haladgatunk :)...csa
  • skrimer
    Kicsit lemaradtam az elmúlt egy évben.:S
    Most milyen faj és kaszttal lenne érdemes karit kezdeniés miért?
  • ToshiBá
    Na ez is elérkezett!!^^ Fent vagyunk! Képeket még nem volt időm feltölteni, de gondolom ez jelen helyzetben érthető... Köcce Pot!
  • ToshiBá
    Meglesz Tesó!!! Gondolom megjött végre!! ^^ Csak most épp PéCé újraélesztés van folyamatban. A tegnapi bibim sajna rendszerhelyreállító lemez behelyezésével végződött... Most programbeszerzés, és egyéb finomságok folynak épp.
  • P0Th3aD
    Dózi majd csekkold le a mail címet!!!

Kenpachi, neked meg annyit hogy a legjobb ha bejössz ingame és ott szólítasz le vkit aki magyar, tuti segítenek, persze vannak degeneráltak is de azokat ki lehet szűrni!
    Egy részt könnyebb is bent instrukciókkal szolgálni meg az a legegyszerűbb...

Szép napot ALL
  • KenpachiHUN
    Hali:)

Egy kis segítséget szeretnék kérni..:P elég új vagyok a 9dragon viéágába és sajna még nemnaon kenem a dolgokat benne ha valaki tudna rám egy kis időt szánni akkor azt nagyon megköszönném:):)
  • Sixtail
    Jó kis event...
    Kár, hogy az überbuffok miatt nem gondoltam egy ideig a hybemet nyomni...
    De ez elég nagy kísértés. o.O
    Szóval ha valaki szeretne valamit, az esetleg egy másik karimon megtalálhat eventek idején.

PS.: Igen Dóz, igyekszek képet küldeni. :P
  • ToshiBá
    Kicsit beszoptam. Valamiért nem csinál semmit a gépem amikor végez map betöltésével. Már rebootoltam a gépet. Most reinstall. Francba!
  • ZzoleE
    Éljen soká a server restart... xD

http://kep.ivpicture.hu/222830.N.jpg
  • ToshiBá
    Most olvastam, hogy permanens lesz ez a dolog. Ez feltűnhetett volna az "every Sunday"-ből... Ez van. XP kártyákat elő! =)
  • ToshiBá
    Jövő héten lesz egy kollektes szerverquest. 2 hullámban lehet majd leadni a cuccokat. Első hullám. : Vasárnaptól Keddig. Második hullám.: Szerdától Péntekig. Minden item-ből 1000 db fog kelleni.
    Ha sikerül 100% ban teljesíteni akkor 5 órás 4x lesz a jövő hét végén.

------------------------------------------------------------------------

The Collection time will starts every Sunday and will finish next Friday at 00:00 hours (GMT in Bardo and PST in Asura and Nirvana) and it will be held in 2 sessions:
    Sunday – Tuesday: First List
    Wednesday – Friday: Second List

HOW TO JOIN
    All players from each server can participate in collecting the items and giving them to any of the VGMs online.

During the week, there will be VGM the next hours:
    Asura: 8 am to 4 am PST
    Bardo: 5 am to 8 pm GMT
    Nirvana: 6-8 pm - 1 am GMT

Out of that time you can give the collected items to any on line VGM.

The VGMs will collect 1000 of each item in the lists. From Wednesday, only the second list of items will be accepted.

At the end of the event (on Friday), the total number of Items given to the VGM (from both list) will be considered.

VGMs will initiate the trades. Wait your turn. If a player initiates trade requests with the VGMs multiple times, they will be disconnected and temporarily banned.

REWARD
    The normal 2X EXP that the Warriors Of The Land typically enjoy during weekends for each server shall now be boosted in relation to the the amount of valid items that each server has collected:
    - 30% valid items: The experience rate will be boosted x3 for 3 hours.
    - 50% valid items: The experience rate will be boosted x3 for 5 hours.
    - 75% valid items: The experience rate will be boosted x4 for 3 hours.
    - 100% valid items: The experience rate will be boosted x4 for 5 hours.

THE FIRST ITEM LIST
    Will be posted when the Collection time starts.

------------------------------------------------------------------------

Forrás itt

Most már Tears mellett warda is Lore Master lett.

Tegnap is volt Ice map szintű scavenger hunt. Olyan buffokat kapott, aki részt vett rajta hogy hubazd.
  • ToshiBá
    Az e-mail cím újra. : [email protected] Azt hiszem nem túl nehéz a cím sem.
  • ToshiBá
    Na srácok! Már kőkemény 5 ember küldött képet... Kicsit aktívabbak is lehetnétek. Genya meg Free nameg King is igazán küldhetne! Ti is tagok vagytok bármerre is vagytok éppen.

Igaz, hogy iwiw-es meghívóra még mindig várunk. De nem kellene megvárni az elindulást a képekkel. Olyan nehéz csinálni egy screenshotot?

Itt a BEST OF Raventől!!!!

Lehet tré lesz és nem fogja mutatni. Akkor kimásol, és megnéz. De mindenképp megéri megnézni!