21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
lolkaésbolka #10685 Nem is tudom, 12 órát monoton grindelni, ezt senkitöl semm sajnálom.
5 órás sem lesz túl élvezetes. Főleg, mert 10xp- is hallottam. Jó, van aki ezt is élvezni tudja, attól "én kérek elnézést!" -
#10684 Talán azért volt egy része éjjel, hogy a Föld minden részéről lévő játékosoknak jusson valamennyi event... -
unusual #10683 *ugye
Biztos valaki lassan haladt,és azért,de ez nem volt emberi idő. -
unusual #10682 Fakklaim-nak ez elég nagy baromsága volt,de ugy ez csak az én véleményem..... -
#10681 ja, és egy része éjszaka volt..
inkább legyen reggel 10-este 10ig
Mind1, ma 5-7ig 2x vagy remélem 3..
Holnap meg nagy event^^ -
#10680 csütörtökön 12 órás event nagy hülyeség főleg hogy sokan lemaradtak róla -
#10679 hát ez szupi, most értem haza edzésről.. (vagyis 1órája :D )
De reggel belehúzok^^
Hétvégére meglesz a 2nd role ^^ -
Imrex #10678 Hali!
Megy a 12órás 2x!
Hajrá! :) -
kalidor #10677 Ha már a butaságnál tartunk... Nevermore elkezdte kitörölni a régi fórumos bejegyzéseket acclaim honlapján, és sikeresen kitörölte a guide cuccokat is, ezek közül jelenleg egyik se jön be, bár warda ígéri vissza rakja őket újra... :)
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=42764&highlight=conquerors+cave -
#10676 Nyáááááá...
Holnaptol van megint event buff \o/
Hm...remélem az item card tradelhető lesz xD
Buta accLAME!!!!
Béka -
#10675 29. vasárnap, be lehet nyomni az item cardot ^^
-
#10674 Az előző post utolsó mondatának vége kissé magyartalanra sikeredett... Na mindegy. A lényeg érthető volt.^^ -
#10673 A seggedet szét fogom rúgni lol! Betörik a fegyó azt koccansz?^^ Tessék kariképet küldeni, mert iwiwre kellenek a sok kocka karakterképek!^^ -
unusual #10672 De értem én,csak nem voltam itt tavaly. Én kérek elnézést! ;) -
#10671 Nah, úgy látom nem sok mindenről maradtam le.:)
Viszont ha lesz ilyen 5 óra 4X, akkor lehet benézek!:)
További szép, kockulással telli estét:) -
#10670 És Lin megadta a választ. Köcce Lin! =) -
#10669 Jó. Inkább hagyjuk, mert látom nem érted mit írtam...^^
Adok még egy esélyt magamnak lol.
Tavaly ki lehetett szedni előre a cumókat 1 nappal. Most not a current event-et ír. Sőt tavaly ki lehetett szedni őket visszamenőleg is. Most event closed-et ír.
Eleve azt kell megértened, hogy ezeket egyáltalán hogyan lehet előre látni. ;) Ha kíváncsi vagy szerintem jópáran tudják. =)
Ha most sem érted meg, akkor tényleg hagyjuk inkább.^^
-
#10668 Igaz, de tavaly nem volt ennyire egyértelmű, sőt akkor még hivatalosan írták is, hogy visszamenőleg dátumállítgatással meg lehet kapni a gifteket, igaz hogy aki ebből következett, hogy ez előrefelé is működik. Idén már nem, ez van, acclaim is fejlődik még ha annál is lassabban amennyire 9d-ben lehet a remek xp-vel... -
unusual #10667 Ma kaptam meg. Szerintem ami kivan írva arra napra azt csak akkor kapod meg. Mondjuk ez egyértelmű. :) -
#10666 És már tegnap megkaptad, vagy csak most? Én arra céloztam, hogy előre nem adja oda. Régen mikor volt a refilöttyös hülyeség event előre ki lehetett szedni a cumókat. (Amikor a gömböket kellett gyűjteni az 5% os refisegítőhöz.) -
unusual #10665 3db lion roar-t megadta nekem. ;) -
#10664 Ezeket fogjuk még majd kapni. Aki nem ismeri a trükköt annak elárulom, hogy semmi extra nincs benne.^^ Szal nem kell beszólni, hogy hekker meg stb.^^ Az ajándékokat nem adja oda a rendszer! Szóval ezzel is kár szarozni.^^
Ui.: Régen odaadta de most nem adja a szemét... =) -
#10663 Ma 5/1k life "Blood Syphon Panacea" van terítéken (3 db). Fincsi.^^
-
#10662 P96 = a gift rendszer mükszik. Hurrá! Végülis csak 4 napja megy az event.^^
-
#10661 Hiba volt ezt így előre megszellőztetni.^^
Majd ha 9D fórumon valamelyik nagyfejű leírja ezt, akkor hihető lesz.
Amíg csak 1 VGM mondja, addig pletyka.
Bár én lennék az egyik legboldogabb játékos, ha ez így lenne majd! -
#10660 Nya Embörök!
Beszéltem egy VGM-el és most 7végén Compensation Event lészen, Szombat és Vasárnap 4x 5órán át!
UH rem igazak a hírek és ez igy is lesz és nem fogunk ott állni mint F a P-ban...
Szép napot,estét -
unusual #10659 Jah,és ha megcsinálod ezt az új epi-s küldit akkor kapsz 8db mini kg-t / 10% hp / . A felső lehetőség harcos,healer,hyb,a második nuker,ck hyb-nek jó. -
unusual #10658 http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=119126&sid=1c4c93dc1426960fb5c40724b0ea1ae9 -
unusual #10657 6órás buff minden relognál. +30all +100% spd +500ck ar +500ar :-) -
Sixtail #10656 Bahhh, mindig akkor van valami, amikor én elhúzok otthonról. >_>
Mi az a napi ajándék cucc? Azok csak napi buffok vagy valami jó item?
Mert ha használható, akkor lesz egy gyors update a lapitopin és benézek.
És meddig lesznek questek? Arról sem akarok lemaradni. -.-
Eddig csak azért voltam mérges, mert lemaradok a sok 4x eventről, most meg még ez is. >_>
Infót please! *_* -
#10655 Remek, kár hogy nincs ien epim!!!!
Viszont remélem hogy csak neked de tényleg csakis neked átírja a progit acclaim és 3/10k lesz a hp leech xD
Nyáhááááá, néha kell egy kis gonoszság :))))) -
kalidor #10654 Müködik tényleg a hp absorbos epi végre...De 3/10k-val szerencsére nem csak eggyel. :D -
unusual #10653 Rendben! Bármikor! ;) Amugy jah terror code WTF?!? :-) -
#10652 Igennn uj buff FTW!
De ami a köcsögség hogy a régi meg már nincsen, pedig 300+ perc volt még Potnak és most beloggolva szomorúan tapasztaltam hogy már elveszett?!
Rejtély!!!!
Rem csak most javításig lesz error - 1 nem szeretném ha megint állandó beloggoló társ lenne belőle o.O
unusual, ha lesznek még spearek akkor szolj! Bár most megint 0-án vaok mert kellett egy harmadik 4/1k ornament^^
-
unusual #10651 Hát igen elég lol az új buff ;) -
#10650 RERÁRÉRÚ!
Nyáhááá nyú peccs=uj bugok!!!
Várunk arra hogy jo legyen ez a taliga xD
/1k helyett 1/1k hm.. az már annyira nem is jó :D
GG all ha bejutunk még ma, addig SG FTW !!! :D:D:D:D -
kalidor #10649 Hogy mennének a fenébe...Mi baj volt a 3/10k hp líccsel nekem tetszett. :P
A questeket meg tényleg léteznek? Én nem láttam egyet se. :) -
#10648 nyú peccs!
Hi all,
Patch 95 Updates
1. Thanksgiving Event
- Quest (Road to Enlightment) added which gives item and epithet as reward
- Login daily to receive the Land's Blessing present
2. Unsealed Epithet fixed
- 3/1000 hp -> 1/1000 hp
3. New Coin Items
- Dodge Tonic
- Speed Tonic
Have Fun,
Acid -
#10647 Hali hoo -
#10646 coinnak semmi köze hogy be tudsz e lépni vagy sem.