21072
  • Sixtail
    Biztos valami nagyon érdekes topic lehetett, ha már törölték. :D
  • Blood Raven
    spam
  • P0Th3aD
    All I can say is: SPOOKY!
  • unusual
    The topic or post you requested does not exist

• Norbi300
    http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=118395
    erre a topicra gondolok
  • Norbi300
    hát tiszta rendes tölletek hogy törödtök velem de hogy még 9d forumon is rám szóltok le lehetne szállni róllam ha én nem zaklatlak titeket ti is koccoljatok le róllam
    köszönöm
  • Szid
    Köszi szépen
  • P0Th3aD
    Ez szokványos dolognak mondható :)))

Nos vannak suppley-ok amik segíthetnek, mint pl Blue Stone Mushroom (BSM), ezzel többnyire maxol az elixír, de itt is mehet mínuszba, van a lotus vagy bamboo leaf ezeket olyankor érdemes inni ha mínuszban vagy ezekkel 125 ill. 150% hogy pluszba fog nőni a bevett elixír.

Van még Soup is ami meggátolja hogy sokkal menj mínuszba, de sztem ez felesleges bár nem kerül sokba.

Uh sztem ha legközelebb veszel iet be akkor egy BSM elötte és többnyire sikerrel fogsz járni, minuszból pedig a Bamboo leaf...

Szép napot, sok sikert
  • Szid
    Sziasztok,

kellene 1 kis segítség:
    megittam 1 lv4es elixirt és -8at adott a constra. El lehet ezt valahogy tuntetni?
    Mit kellett volna használnom, h. ez ne forduljon elö.
    Melóból írok, itt le van tiltva minden gammás oldal.
    Elöre is kosz a segítséget :)
  • unusual
    Már müködik. :)
  • Geeforce
    Csak nekem nem tud patchelni?
  • RYO123
    pff egyáltalán nem kellenek ezek a szarok lehet valaki jó pvp s csak jó build kell. Meg buffok Yang,Yin,Soul,Pshi, és kész 18k hp warrinak,10k hp nukernak többinek is 10k++ hp és kész
  • MadeInHell
    Haha "Mert ugye ha nincs akkor ugy basszák szét a fejem ahogy kell" jogos feltevés
  • Lory87
    Vannak akik 10k forintot is költenek rá :P és még keveset is mondtam
    Hogy egy karakter versenyképes legyen a BloodyPlainban található őrültek ellen kell kb 30-40k Forint de lehet hogy több
    Mert ugye ha nincs Prémiumod + Tiagram 800hp/500+Tiagram 500/300 vagy mien,+100kkk KG akkor ugy basszák szét a fejem ahogy kell
  • Dustwalker
    Milyen pénzt? Én nem öltem bele eg fillért se. Soha nem is fogok ilyesmibe. :)
  • Dustwalker
    Um, az lesz. Írok nekik, mert én oda nem adtam senkinek... Habár most már van egy új karim, Deva Monk, és elég jól nyomom vele :) A régit úgyis elcsesztem, most így visszaemlékezve, mert... Rosszul osztottam ki a pontokat. :)
  • ToshiBá
    Elfelejted, hogy az US&EU verziót több ezren játsszák. A Japó verziót játszották pár tucatnyian.
  • Lory87
    Egyszer az Acclaimost is lezárják :P és a sok időt meg pénzt amit belevert az ember semmivé válik
  • szabi34
    Ajj de kár érte:( Nem volt olyan rossz szerver leszámítva a laggot. Kár hogy bezárják...
  • ToshiBá
    Akinek van Japó 9D je az még játsszon 1 kicsit vele. November 30.-án lelövi a Gameleon. R.I.P.
  • ToshiBá
    ^^ You Simply The Best!^^
  • P0Th3aD
    Ehhe Ehhe!!!

Én csak egy hetet hallottam :D !! Amúgy igen, már igénylés alatt az a takony...
    Remélem minél hamarabb lesz és elkezdődhet a családosítás...

Majd ha sikerült elküldeni a meghívót akkor küldök én majd csak képet!

Szép napot...
  • ToshiBá
    Nagy Gratula ThePred-nek! Ő volt az első (idáig az egyetlen) aki küldött képet. Na szedjétek össze magatokat szépen! Mondjuk ma megtudtam, hogy egy iwiw meghívó igénylése akár 2 hét is lehet... De mindegy. Reményeim szerint 2en már igényeltek. Nem akarok játékon (ligán) kívülieket belevonni. Ez olyan "családi" dolog. ^^ =) :P
  • ToshiBá
    @ Lawless : De kell bele még két jade separator...

@ Lory : Aki kimegy PvP zónába, és nem ck dodge ornamentes a decoja/ruhája az őrült...^^
  • Lory87
    Te joo ég akkor a deco ba már Dodget is lehet pakolni és 440+ dodge összesen? Ezzel is a nukerok járnak a legjobban hisz igy a Warriorok mégkissebbet tudnak sebezni rajtuk lol
  • MadeInHell
    jaah faxa ezek a forever cuccok
  • Lawless #10579
    az fasza akkor nemkell bele 2 jade separatort venni fejenkent 385 coin-ert es a ruha meg 600ba kerul es az enyem marad orokre.
  • MadeInHell
    alapból 2 slot van benne és még rakhatsz bele 2 őt =4
  • Lawless #10577
    ja még annyi h most néztem az item store-t és már lehet venni deco-t amit nemkell visszaadni és mi az a leírás benne? abba lehet tenni 4slotot vagy 2be nem...valaki nézze meg nekem pls..thx
  • Lawless #10576
    thx a gyors választ :)
  • MadeInHell
    én szerintem 110 dodge ornamentet rakj bele mert dodge=elkerülés, magyarán misselnek rajtad a mob ok pve és pvp be jó kivéve nukerek ellen de neked pve re kell.
  • P0Th3aD
    Hali!

Nekem is van egy warim és 4 slotos deco. én 4 darab 110es dodge ornamentet pakoltam bele, ami a kitérést jelenti! Vagyi az adott mob többet fog rád misselni, kb ennyi! Ha van slotos sapi és cipő egyébb dolog akkor érdemes azokba is pakolgatni, bár van dodge cap is de hátha javítják elöbb utobb!

Szép estét
  • Lawless #10573
    Csátok skacok...lenne pár kérdésem és gondoltam a pro-k segíthetnének kicsit :)! Kérdések a kovetkezok:
    1. ha van 4slotos decom mit érdemes bele rakni? (shao warrior vagyok) és persze a mobokra szeretném nem PVP-re!
    2. a dodge az mire van,mire jó és mit kell róla tudni!
    Kb ennyi...vagyis egyenlore majd még lesznek további kérdéseim de most ennek is orulnék ha még ma megválaszolná valaki ezekre h mi a szitu!
    thx elore is és bocsi a hosszú posztért! csa all
  • Lory87
    Joo kép Dozer :)
    Na én megyek grindelni nem 9D, hanem Póker :D
  • MadeInHell
    Ha kölcsön adtad akkór azért.Ha nem akkór meg írj acclaimnak adják vissza
  • Dustwalker
    Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy adott volt egy Shao karakterem, elég magas szinten. És régen nem jelentkeztem már be a játékba, s egyik nap igen, gondoltam játszok tovább. Erre azt láttam, hogy a Shao karakterem helyett, egy gyökér Wu-tang karakterem van. Ez mitől lehet? :(
  • ToshiBá
    Köszike! Kicsit bekockultam... Múlt héten még csak nűb GL3 voltam. =)
    Most viszont betáraztam egy kevés xp kártyát.^^
  • Peter55
    Ahh, köszi!
    És GéZé a GL7-hez :)
  • ToshiBá
    Ha már meg leszek hívva és elkezdem végre rendezgetni akkor majd ilyen csoportképeket is fogunk csinálni.

(bocs a triple postért)
  • ToshiBá
    Háziállat ftw!!^^