21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Szid #10725 ha az aláírásból még nem jöttél rá, akkor van 1 EC9-es wari monkom.
Ja..... :D
ugye... -
#10724 jaa :)
amm ismerlek? XD -
Szid #10723 Grat mindenkinek.
GH vasárnap meg 2en csinálták meg a küldiket a "Ligádból" :)
Ha segitség kell csak üzenj :) -
#10722 Grat Dozer ;)
Jani neked meg hajrá ;)
És Szid, köszi de elég könnyűek a többihez képest, ec3-on már 2-t meg lehet csinálni. :)
Azok megvannak, és éppen tegnap csinálta a ligából egy shao szóval tudja :D
Meg amikor még neten fent volt elolvasgattam én is tudok beőle egy kicsit^^ A többi küldihez képest egyszerű, inkább a szint hátráltat.. :)
De azért köszi ;)
És Grat mindenkinek, nem tudni mikor lesz ilyen kivételes event? pl 4-es.. :D -
Lawless #10721 HISZEM HA LATOM janikam :) -
Jani79 #10720 Ja és GRAT mindenkinek
-
Jani79 #10719 Én most hétvégén leszek majd Hermit :)))
-
#10718 Grat Mindenkinek mindenért! Nekem Humble Master lett meg. =) -
Szid #10717 GH eleg ha csak a küldi szoveget követed. Ha kell segíttek :)
Csak szólj:) -
#10716 LOL, error code -1 :(
T_T -
#10715 hát gz, nekem csak az ec3^^
De a role küldiket elkezdtem.. de amiért nincs neten guide nem nagyon haladok XD -
Szid #10714 Na a tegnapi örult event utan végre megvan a EC8 és a Role 2 :) -
#10713 No para nekem is ezt írja ki várj 1 picit és jó lesz valamit asslaim csinálgat -
WorldTorrent #10712 nah a tegnap ejjel sikerult valamit csinalni az useremmel weboldalon es mukodott a jatek, de ma ujbol valami errort ir ki :
An unknown error has occured. errorcode = 1 -
#10711 Nekem ezt akkor írta, amikor csináltam vagy 6 accountot 1más után. Próbálj meg loginolni előbb acclaim.com-on. Ne 9D homen, hanem acclaimon. -
szabi34 #10710 Win7 van nekem is. A lényeg hogy rendszergazdaként indítsd a játékot, de ha úgy sem lenne jó akkor valami más gond van.[#schmoll2 -
#10709 Lehet h a gépigény nem megfelelő.. vagy a Win7 miatt nem megy, nekem először nem ment kb 1 hétig.. aztán sikerült.. -
#10708 válaszd a bardo t servernek -
WorldTorrent #10707 Vagy mit csinaljak hogy menyen?:S valamit irjatok pls. -
WorldTorrent #10706 Mar probaltam a tuzfalat is kikapcsolni de ugyan ugy nem lep be a szeverre:| -
#10705 Nekem is Win7-em van, és megy.. -
WorldTorrent #10704 Nektek megy ? Windows7-em van az lehet gond? -
WorldTorrent #10703 Ma letoltottem a jatekot , updateltem de valamier nem enged fel a szerverekre:| Kep:
ha valaki tudja mi van pls segitsen -
#10702 Csakhogy ezt tegnap csinálta. És én sem értem miért anyázással kezdett. De ledöbbent mikor megmondtam, hogy ki van a karakter mögött. Én úgy éreztem ezt megérdemli. És ezt fenntartom a jövőben is. Mert lehet hogy Neked ugat mástól meg segítséget kér... Minden kariját fel fogom fedni a jövőben, ha ezt a szarakodást folytatja velem/velünk szemben. -
#10701 Remek! Ennek mi értelme volt van?!
Kit érdekel ez a dolog már de komolyan? Dózi most az 1x ugyvélem felesleges itt a köpködés, ami volt elmúlt nem kell itt háborgatni a népet, azzal hogy ki mit mikor hol merre meddig...
Nem kedvelitek egymást és pont. Ő már nem banda tag elvan éli kis virtuális életét, mi is! Ez az egymás uszítása meg anyázás teljesen felesleges... -
#10700 Hoppá! A technika ördöge...
Bocs a duplapostért. -
#10699 Legenda szerintem tipikusan az az ember, akit ha ismersz is letagadod inkább... ;)
Mai szösszenetek tőle. =)
Nekem nem célom lejáratni senkit. De jó ha tudjátok, hogy melyik nick mögött ki van. Van még WarLord, aki Rebirth-ös. Na az a WarLord nem ez a ... . Inkább nem alacsonyodok le a szögedi harcsazabáló szintjére, és nem kezdek el káromkodni. Az tuti, ha én is Szegeden laknék inkább elköltöznék. Mert jóérzésű ember 1 megyében sem szívesen tartózkodik ilyen alakokkal. Nemhogy 1 városban. -
#10698 És holnap milyen event lesz?Marad az 5 órás 4x es vagy 2x lesz? A drop cardról meg az a véleményem hogy nem ér semmit. -
bomb1111 #10697 Az még hagyján hogy vasárnap,de ráadásul szólnak hogy ovakodjunk az event alatti srs-zéstől hogy liaodong ne maradjon mob nélkül.Úgyhogy a H4+ osoknak bugyborék. -
Sixtail #10696 Megnéztem megint a napi ajándékokat...
Quilins Mirror? o.O Abból elméletileg bármi lehet, ugye? Mondjuk azért már megéri pár statiszta accountot csinálni. (Megjegyzés: kár, hogy a premi nem tradelhető -.-)
Uhh uhh, kollektív fényképezkedésen nem tudom, hogy ott leszek e, de igyekszek odaérni időben. :) -
#10695 Sztem sokkal jobb 2x 5h 4x-es mint 1x 5h 5xös..
Mind1, legalább lesz event.
És holnap kapunk egy Item Bonus Cardot^^ -
#10694 Csak megjegyeztem, hogy mindig Vasárnapra raknak ilyeneket. De nekem teljesen lényegtelen igazából, mivel úgysem nagyon játszok. -
#10693 1 kérdés, 1 válasz .
kérdés:
Melyik napon maradt el az event a múlt héten?
válasz:
Vasárnap.
---------------------------------------------------------------
A többit kitalálhatjátok. Nem muszáj károgni egyfolytában. -
#10692 El mennek ezek a fenébe, hogy mindig Vasárnapra raknak ilyen eventeket.
Mindegy, nem érdekel annyira. :) Aki játszik majd, annak jó eventet:) -
#10691 LoL Fucklaim :D -
#10690 Köcce Six! Azon vagyok.
Most egy kis letörés holnapi eventet illetően...
Holnap sima 2x lesz Bardon. Ez van.
De...
Acclaim Sparda
9D Admin
Posted: 27 Nov 2009 20:16
Hello Bardonians,
Last week's Collection 4X Experience Event for 5 hours which did not take place due to technical reasons has been postponed to this Sunday and as a compensation it will be 5X Experience Event instead with Special Buffs and will take place between 2:00 PM GMT to 7:00 PM GMT. Have Fun.
We appreciate your patience and co-operation.
Vasárnap délután 3-tól 5x xp lesz 5 órán keresztül. Na ez a nem gyengusz...^^
-
#10689 Na emberek!
Kb holnap event után lenne jo a SS csinálás uh kéretik magatokat holnap event után Hefeibe a 2es duel groundnál megjeleníteni :D
Jo eventet, sziasztok -
Sixtail #10688 Ha gyors lesz, megyek én is. :D
Amúgy, FSből 20 ember? o.O Az már az egész banda lenne. :D
De én küldtem mások helyett is képet ("Murykával kettesben" című kép nagyon jól sikerült. :D). :P
Jah, tegnapi eventről annyit, hogy meglepi volt. Habár az idő nem éppen volt EU játékosoknak megfelelő, akkor is volt.
Fogadok, ha nem is lett volna event, mindenki épp ugyanúgy csücsülne a popsiján szó nélkül, mint egy átlagos napon (9Dn belül).
Én örültem neki, gyorsabban szintet léptem, meg is untam a ks arsenalt a hajón, belém is vágott a fejfájás. Kemény másfél óra eventen voltam, de nagyon jól jött, habár az ágynak jobban örültem aztán. :)
Amúgy sem hiszem, hogy sok ember lett volna képes 12 órát végig grindelni.
És ne felejtsük el a szép überbuffot sem. +50% speed rulz! :D
Dózi, grat GL12höz! Gogo HM! :) -
#10687 És most FS tagoknak.
Utasítást kaptam, hogy hozzak össze a hétvégére egy normális csoportképre való sereget.
Örülnék, ha most nem szarnátok annyian a fejemre (fejünkre), mint az iwiw-es képküldözgetős akciónál.
Mondjuk kifejezetten élveztem, hogy a ligából kevesebb mint 20 ember vette a fáradtságot, hogy küldjön képet magáról. Ezt lehet szemrehányásnak/lebaszásnak venni.
Na mindegy. Huginál lehet érdeklődni időpontot illetően. Bár úgyis tudom, hogy kb nem lesz belőle semmi. -
#10686 A pulykazabálóknak szólt az event. De az szemétség lett volna, ha nem adnak Bardonak is valamit. Ennyit erről. Nekem hasznos volt, mert megléptem utolsó Lótusz szintet. Most már az első Mester felé dübörgök.^^