9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Miért kérdõjelezed meg? Ha õ csinálta nem gyanús, ha más akkor igen? 😄

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Ha ezt neked sikerült összehozni, akkor gratula! De, ha vetted, akkor én erõsen megkérdõjelezném az eredetét.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

P0Th3aD

Back to business!

Apokalipszis - BOT warrior

Lehet annyiért is elviszik, de azért alapvetõen 50kk körül mozog a scale. Annyiért tuti gyorsan eltudod adni. 😊
Kami
P0Th3aD
Scale mien árban mozog?

55-60kk / darab?

Annyiért veszik?

Maki írtad hogy lehet írni g1-nek az ott maradt acc-ért... nem tudom mûködik e de egy próbát meg érne nekem. Szóval milyen címre kéne írni? vagy hova?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD
*UPDATE*
Server maintenance is now complete. Thank you for your patience.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello Dragons,

We will be having maitenance tonight in order to do a few things. Please make note of this maintenance as you will not be able to log into the game until the maintenance is completed. Also, if you are in-game when the maintenance starts, you will be kicked from the game as well. Once maintenance has completed, you'll be able to log into the game as you normally would. We apologize for any inconvenience this has caused.

Maintenance Start Time
21:00:00 (9:00 PM) Server Time

Maintenance Content
Transfers
Routine Server Checks
*Premium Packages Added*

Sincerely,
9 Dragons Team

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d7l5Mw6GxLs

Naoszt Vóutá fenn féjszbukon?😄
A vége viszont már nem vicces😊

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

P0Th3aD
GZ!

Ügyes vagy, az ikrek pedig eszméletlen segítõkészek! : ))
Jól járt velük a liga 😄
Akkor már csak Okinak kell segíteniük, mondjuk nekem sem ártana az az epi, de csak pvphez jó, az meg nem most lesz, elöbb kellene egy pve fegyó nemhogy pvp 😄

Meglestem tegnap, fésû/öv/sapka ezek vannak meg 60as def relic-bõl!
50es egyáltalán nincs uh azok jöhetnének (mind2 😄D )
Szóval hogyah lenne és hétvégén odaadnátok az pompás lenne!
Sztem vasárnap fogok felmenni, hétvége eléggé macerás lesz kezdve a péntekkel.

nem volt kinyalva csak jó helyen jókor voltál😊)
Amúgy nekem is meglett az epi az ikreknek ugyancsak köszönhetõen(habár AoE-val nagyon vicces volt😄)
Nekem van egy pár 60 meg 50 defes relikem majd pénteken szoljál és ha kell adok😊

-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!

Persze, általában este szoktam lenni 8-9 fele. Szólj majd, és megnézem. 😊
Kami
P0Th3aD
Köszi az inv.-et még1x Kami!
Úgyérzem hamar be is illeszkedtem : ))

Jó volt ez a hétvégi eventelés, bár csak vasárnap tudtam bent lenni, de az teljesen jól sikeredett!
És tényleg van élet is, alap 5-6 emberke aki mindig fent van, megy a szövegelés chaten is uh teljesen jó. Mondtál vmi 60as def relicekiet.
Na most van 3 darabom, a 4. hiányzik. talán a fésû,öve és nem tudom a 3.at 😄
de ha vmikor bent leszel majd rájkérdezek és hátha megvan az ami nekem kellene?!

És nem utolsó sorban sikerült egy random SM epi is köszönhetõen az ikreknek! (( : Szóval egy szó mint száz ki volt nyalva a popim 😄DD

nekem minden megy 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

nekünk a suliba a facebook is le volt tiltva😊)

P0Th3aD
Nem tudom, nekem blokkolva van a munkahely által az ien tartalmú oldal 😄

wáá bocsánat az ezelötti postért nem tettem be a magyar karaktereket😊) tehát azért nem tudtál/tudtok fellépni mert most épp javítás van a szerveren😊(az ezelöttit valaki kérem törölje😊)

az;rt nem j= mert ;pp jav`t's alatt van

P0Th3aD
Lesz vmi event, ki van irva?

Nem tudom lecsekkolni mivel az oldala tattalma nekem blokkolva vagyon! 😄

amikor már tettem entert láttam hogy ott a neved alul 😊 de nemtudom torolni 😛

Blood Raven
ezt a kérdést ugye viccnek szántad?<#circling>

Hollo

amúgy se voltam már FS mert a BOT nukeremet kidobta a Bot BM 😊 szóval átléptem más nemzetkozi klánba ott volt Don meg ilyenek 😊 asszem SR volt vagy valami hasonló nagy klán 😊

nekem mind1 hogy SF vagy nem SF, jó emberek és ismerosok legyenek! ok raven tolhatjuk egybe mi a neved majd ha hazaértem rádírok!!! 😊 SF-m még nemvolt gondltam kiporbalom

Blood Raven
vagyunk Taon elég sokan csak SF nincs 1 se (rajtad kivül) de ha felveszed velem pl a kapcsolatot pár ember csinál 1 sfet és öszehozhatjuk az sf ligát is😊

Hollo

Hali!Dozi,bomb vagy peti megkérhetlek hogy segítsetek hogy kell visszakapni a karijaim és akkor mennék veletek grindelni :/ ! keztem egy SF-et Tao-n de egy magyar se volt 😞 !!! dozinál olvastam lejebb hogy Tao-n vagytok :/ de ezek szerint téves info

Peter55
Most nem akarok ünneprontó lenni, de emlékeztek még arra, hogy mit írt Kami? 😊))

Ehhez a másik dologhoz én nem tudok hozzászólni. Viszont, én most nem leszek Vasárnapig, szóval, ha valaki keresne, akkor ne tegye!😄 További kellemes hétvégét, játékot!

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

P0Th3aD
Be vagy Te diszkózva!

ToshiBá
Aki ilyet állít, az bassza meg a kurva anyját kb. Nem vagyok normális? Lehet.Sõt. Én ijednék meg a legjobban, ha az lennék. De aki drogokkal hoz engem összefüggésbe az bassza meg a sajtá anyját egy elektromos angolnával.
Nemrég történt esemény miatt én is a Yangon vagyok. (ha tudok lenni.) Ligábalépésrõl nemigen szeretnék beszélni.
Oldom amit tudok, ahogy tudom. (Nem mártírkodok.Nem kell liga. Nincsenek kérdések, és nincsenek "kötelezettségek")
A valódi életem pedig kibaszottul nem tartozik a játékosokra. Pot mindent tud. De persze neki ez alap. 😊)
Ha pedig véletlenül megtudom, hogy ki is az, aki ilyen kibaszottul jól informált rólam... Nos. Azt black listre rakom. És kész.
Kösz hogy szóltál. Legalább van még egy okom utálni a magyar játékosokat. (nem mindet. Téged sem utállak.)
A pofám meg marad akkora, mint a bécsikapu. Akinek nem tetszik, az jelezze.

Live: DoZeR 982

Dozer,most már elnésést hogy zavarlak de valyon miért mondják a FS hez csatlakozni vágyóak hogy szivesen beállnak a FS be,Yamg on ha te nem vagy ott ? Persze hogy írtam nekik hogy nem vagy ott,de a kérdésemre hogy MIÉRT ? a válasz az volt hogy nem vagy normális,meg hogy füvezel.
A tiltakozásaim ellemére légyszives írd ki ide hogy te ez vagy,füvesés meg más nélkül is.Azazhogy nem tudod merre,és ezért nagy a pofád.
Köszi és légy áldva.
Blood Raven
na jo a kép nem ment el linkelem itt😊
http://kephost.hu/share-5698_4E8E0FA9.html

Hollo

Blood Raven
Ajánlom a Tao szervert uj szero mindenki elöröl kezdi
és a cof runok😊

Hollo

mi a server adress: és a server password....mert azokbol amit ide raktál kb semmi nemjo 😊 kosz

Na megvan a TS szoba akit érdekel az csatlakozhat is 😊
a TS ip:cabal-fusion.dyndns.org:2011
Ott megkeresed a Fekete Solymok szobát és annak a szobának a pw-je hun😊
Mindenkit szeretettel várok😊

Sziasztok...látom újra megy a game...épp most toltom le a klienst...valaki tud adni valami infót hogy mellyik szerón vagytok? vagy hogy kérjem vissza a karim....tudom már vagy 1500xor írhattátok én viszont csak annyit kérnék hogy akinek van turelme írja le nekem pls whisperben 😊 !!! kedvem lenne újra valami kis grindhez a cs1.6 már kikészített idegileg...most kedvem lenne megolni 1.000.000.000 rókát 50%ért 😄 😊 !!! puszi all

Valószínû hogy én is leszek, szóval valaki úgyis be tud venni. 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

P0Th3aD
Persze hogy BOT!

Majd akkor pénteken sztem felkeresem a ligát, aztán onnantol meg már ugyis látom ha bent van vki.
A játékot pedig nem muszájbol mûvelem, sosem tettem ugy! : ))

Na akkor a mihamarabbi ingame viszont látásra 😄

Igen a lícs partyk nagyon jók...Nukerral ha van partym, aoe-vel is mindig 100%-on állt a vem. 😊 Awarenessel meg a hpm se szokott elmoccani 100%-ról. 😄
Gyere nyugodtan, gondolom még mindig bot vagy. 😊 Péntek este szerintem leszek, vagy Kameleon-nal, vagy Tilike-val. De lehet csak 9 fele... De ha engem nem is tudsz elérni, mindig van fent vezetõ. 😊 Egyébként mindenki annyit játszik amennyit akar, na meg amennyi belefér az idejébe... Ha jól tudom még soha senki nem volt kényszerítve, hogy jöjjön. 😄
Kami
P0Th3aD
Nájsz!

Lehetséges hogy akkor beállnék Yangos FS közé is 😄
Persze csak ha akad hely számomra!
Lehet normal volt a szeró, nem figyeltem megmondom az õszintét 😄

Amugy nekem sincs túl sok idõm már játszani, meló helyen már nem lehet, otthon pedig "családi élet" max hétvégente vagy hétköznap néha 2-3 óra ennyi tõlem a max!
Kapcsolat rovására nem játszanám a játékot, az elég volt még fiatal fejjel, no meg bele sem férne a budge-be 😄

Mondjuk ha lenne vmi jó kis event hétvégén, akkor az pont jóljönne.
Pénteken este 9körültöl tuti leszek amig be nem alszom, aztán majd vasárnap esedékes a következõ belépés.
Nukerrel pedig ugyis egyedül érdemes haladni, persze ha van egy kis leech pt, az sosem árt!

Ti próbáltátok már? VEm nem ment le de HP igen, no persze mit várok egy FD waritol aki üt max 1-1,2k (papíron) de ez, 7-800 (valóságban)! 😄

A nuker picivel jobb volt, 13k...azzal még talán a hp is töltõdne föl 😄

A liga meglehetõsen aktív. 😊 Van olyan 10-15 aktív tag, ha nincs event akkor is jó páran vagyunk. Mondjuk délelõtt általában csak max 1-2 ember van, na de olyankor mindenki elfoglalt. 😄
És igen...ezért nem akartunk mi újat kezdeni. 😊 Pozitív még, hogy mióta gc-nél vagyunk, hackert nem is igazán láttam. 😊 A gold sellereket rendszeresen bannolják, ellentétben g1-el.
Eventek nálunk is vannak, az a megkülönböztetés csak elsõ hétre volt érvényes. Egyébként eventen azért normál volt végig a szeró, de így is kényelmesen elfértünk. 😊
Kami
P0Th3aD
Jó ez sztem alap hogy kidobnak vmi ujat és telis teli van bugokkal!
Majd fejlesztgetik a dolgokat és okés lesz.
Nekem tetszik GC hozzáállása, és ha jól tudom említettétek hogy 3évre alá is irtak hogy érdemes idõt, pénzt (már aki) belefeccölni!

Igazság szerint, lehet hogy vissza fogok pártolni Yangra. Az a baj hogy egy full kezdõ warriorral nagyon nyögve nyelõsen haladok.
Viszont a kis nukerem szépen gyilkolt, és ami fontos nem kell annyit medizni, 2nd role-tól pedig már királyság van. Na de nem akarok csak a levegõbe beszélni, majd kiderül! Minden esetre jobban tetszett az hogy tudok haladni, nem ugy mint Tao-n. Ott max az eventek és xp card ami segít. Mert építheted akárhogy azt a warit ha nincs rajta buff és jo cuccok bizony hamar bezabál a 2-3 mob 1xre rajtad!

Amugy eventek ugyanugy vannak Yangon is, nem? Multkori az ott is volt elvileg, mert azt tudom hogy az azelötti volt csak Taora kiirva.
Viszont ahogy elnéztem eléggé kevesen vannak Yangon, megkockáztatnám hogy szinte 1x sem láttam normalon a szerót!
Grindnél is teljesen kultúrált volt a helyzet senkitõl sem zavartatva 😄

Különben mennyire vagytok aktivak liga szinten?

Szerintem, a def dodge capot tuti megemelik, vagy már meg is emelték Különben nem lenne sok értelme ezeknek a ruháknak. 😊 Ami tény, hogy tibet második felén a mobok hasonlítanak srs hiyamikhoz, Kami 8k élete 1 lövés volt nekik. 😄 Aztán lehet csak valami durva lagot kaptam, de arra se volt idõm, hogy kilogoljak. 😊 +Para meg minden mi szem szájnak ingere van a túloldalt. 😊 De amit láttam, az alapján tetszik a pálya, szépen ki lett dolgozva! Csak ez a sok hülye bug ne lenne..😄
Kami
P0Th3aD
Akkor lehet csak nekem volt eddig oan szerencsém hogy a GG miatt nem kaptam DC-t!Mondjuk 1-1 még belefér hébe hóba, na de a sorozatos DC eléggé játékgyilkossá válhat!

Tegnap voltam picit nukerkedni Yangon, az árak annyira nincsenek is elszállva, ahhoz képest amire számítottam! Viszonyalg gyorsan is tudtam haladni a grindnél, persze volt még rajtam full idõs event buff meg carni és még ott egy 7 napos premi is a tatyóban! : ))
Láttam viszont hogy sokak árulnak 30napos premit! 😄
Gondolom az áthozott karakterektõk még G1 idõszak elején...
Ez azért tetszik hogy az összes IM stuff tradelhetõ! Tegnap volt nálam még egy JS és eladtam standban, nincs vita nincs átverés kirakod, annyi-annyi és meg is vették! Szerintem ez egy nagyon jó húzás volt!

Este meglestem az a H4es set-et...HÁT Azatkurva! 😄😄😄
Nagyon burtális, igazábol azzal a ruhával kb halhatatlan lesz bárki is hordja!
CAP-on felül def/dodge...találjanak már el 😄
Nagyon kiváncsi leszek rá mit fog kihozni a pvpbõl igy ez a dolog.

Igen, sajnos egyértelmûen a gg hibája...G1 se tudott vele mit kezdeni, ezért is törölte a fenébe. Meg lehet probálni csak a gg mappáját törölni, és újra letölteni.
Kami
Szerintem a nettel nem lehet gond, mert korábban nem volt ilyen probléma.. Meg más mmorpg-k is szépen futnak. Olyat olvastam most, hogy lehet rosszul települt fel a játék, úgyhogy megpróbálom újratelepíteni. Majd meglátjuk mi lesz. De amúgy fórumon még azt is írták, hogy ez egy régi gameguard hiba és állítólag g1 is ezért nem használta.

P0Th3aD
Én nem tudom, mi bajotok lehet de komolyan?!
Elhiszem hogy mennyire idegesítõ is lehet ez az egész, de akkor sem hinném hogy a játékban lenne a probléma?!
Anno volt ien még nagyon régen, hogy ha elkezdtetd ütni a mobot akkor DC-t kaptál egybõl, ha viszont nuke-kal csaltad magadhoz és megvártad hogy õ kezdjen el ütni akkor minden "oké" volt.

Remélem sikerül helyre hozni ezt az idegesítõ hibát nálatok, nekem UPC van nem tudom kinél mien szolgáltató van, lehet azzal is probléma.

Nme tudtok arról valamit, hogy a sok dcsre van e már megoldás?

Nah jó már be sem tudok lépni, szar a netem is.
Ha kellenék akkor sg-t nézem naponta többször is, játékban nem hiszem h meg találtok mostanában. Nektek jó játékot.
Hajrá FS!

Csak azért zavarok, hogy ha minden jól megy,akkor meglesz a TS3(teamspeak3)
szoba,ma este vagy holnap adok még infókat(szerver ip meg stb.)

Egy kicsi más😊)
http://www.humorsziget.hu/post?p_id=1957

Kami ismerõs?😄

Na igen, alig várom hogy kirakjam a nuksimnak ezeket. 😄 De az tuti, visszahozták a kedvet, hogy haladjak újra a naggyal. 😊)
Yangon elvagyunk, mindennap van valami szép akció. 😊 Bombi is már ps7, Okinak kész vannak yakus küldik, tegnap wt mulatozás volt a lányokkal, Szõkével és Okival. 😄
De mostmár készülödök, sajnos muszáj mennem... 😊
További szép napot!
Kami
P0Th3aD
Benéztem! 😄
Azt hittem hogy a slotnál zsebekre gondolsz...
Az akkor nagyon ütõs Te! 😄 😄 😄
Vicces a történet ha ien ruhadarabokkal tudsz hadonászni!
A képeket én sajnos csak otthon fogom tudni meglesni, de köszi hogy feldobtad a linket ezzel is megkönnyítve a keresgélést!

amugy Yangon minden oké?!

http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=92927
Itt vannak képek is hozzájuk. Jó csemegézést. 😄
Kami