21072
  • Lawless #20112
    iderakhatnád a linket mert a hyb most elég gyenge amiota vannak a taappok healernek :)
  • Udead
    Én már láttam a listát koreai oldalon szóval gondolom majd valamikor itt is lesz új skillek a wariknak nuekreknek healereknek hibeknek szóval mindenkinek azt hozzáteszem nézegettem ki mit kap a wari meg hib hát hűha.Dde gondolom még 1 év mire lesz csak azért jó lenne tudni valamit én beggar skill listát láttam, ízlítőnek lesz 15% weapon dmg ksill warinak több mint 10kdmg skill azaz hogy lesz e nem tudom a listán volt ilyen a hibnke lesz stun lövése stb stb..
  • unusual
    ezekre*
  • unusual
    HP+VE absorb,crit,dmg ezekere mindenképpen. Utána majd a resist-ek.
  • skrimer
    valaki tudna segíteni a Healernél,hogy a mastery potjaim mire rakjam role után.a leachra biztos kell.. Nem akarok hülyeségre rakni mert nem nagyon lehet változtatni.köszömöm
  • Feenochiiz
    én körülbelül 1 óra mulva fent leszek . :))) futok tibetbe és irok majd vagy hefeibe. :)
  • kalidor
    Msn jó már szerencsére. :) Én már tudtam ma írogatni pm-ben is. :D
    Sajnos számomra nincs jó időpontban az event... :( Azért mindenkinek jó szórakozást!
    Kami
  • P0Th3aD
    Na akkor otthon lehet egy kicsit grindülni...
    Többi mint a semmi!

A pm illetve a wisper továbbra sem funkciónál, szóval oan 5 órát mondanék ismételten hefei piacán és akkor megpróbállak bevenni Feenochiiz.

Kellemes napot all!
  • skrimer
    2X EVENT!

magyar idő szerint dec 1. 15-21:00ig!
    (evvel kérnek elnézést a leállásokért)
    jó játékot mindenkinek! :)
    -skr-

• P0Th3aD
    Nyugalom! A hosszú élet ritka!
  • RetekRudi
    nemhiszem el bazdmeg !
    minden nap délután nincs szerver
    mi a faszt müvel már ez a retkes GC?
    fusson ki szeme az összes GM-nek!....
  • Feenochiiz
    Hát mégsem leszek bent mert nem csatlakozik az update serverhez a launcher :((((
  • Feenochiiz
    rendben köszi szépen. :) 5órakor pontosan hefeiben írok ! nekem hála istennek egész héten nincs semmi dolgom végre szoval tudok kicsit játszani is :P :)
  • P0Th3aD
    Természetesen beveszünk!

Én ma oan 5-6között fent leszek biztosan, ha be tudsz lépni megoldjuk!
    Ha nem lenne jó a mai nap a holnapin semmi dolgom, uh 5-6tól leszek oan 9-10ig max.

Azt hogy hogyan fogsz rám írni még nem tudom, mert tegnap óta nem jó se a pm se a wisper! -.-
    Azért megoldjuk, Hefeiben szoktam piacozni többnyire, uh map chatre irsz és észre fogom venni.
  • Feenochiiz
    Sziasztok !!!
    Sikerült szereznem egy template warit yang-on magamnak. ha valaki esetleg invelne FS-be megköszönném.

Köszönöm előre is. :)
  • P0Th3aD
    Lehet én vagyok lemaradva, de mien uj skillek? o.O
  • Udead
    Sziasztok valaki nem tudja kbmikorra várhatóak az új skillek?
  • szabi34
    Én már megtettem 1-2 hete ezt. :)
    Max thai szeróra felmegyek egy picit és ennyi. Találtam is mást és bekerültem a bétára Warhammer online Wrath of Heroes, szerintem jó kis játék lesz. :)
  • unusual
    Sziasztok. Elhagyom a 9D világát.....Nem tudom meddig,de nem szándékozom játszani tovább. Amíg nem lesz valami nagyobb változás addig én nem leszek ingame..... Nektek további jókat. / - off - /
  • Udead
    Sziasztok csináltam ilyen internetes cibbankos folyószámlát de foggalmam sincs hogy kell használni coinkat szeretnék venni valaki tud segíteni?:D
  • Blood Raven
    na megint behalt a game remélem most nem maradok le 3x röl
  • Blood Raven
    Tao ligát az aláirásomban találod fekete oldalon csak ez az 1 van fehéreket nemismerem de ott is van magyar liga.
  • AnuHUN
    Nagyon köszönöm :) Én most jelentkezem be, és szerintem jó darabig fent leszek!
  • Szid
    Hat fél órát sikerult belole elcsipnem. Két jómadar a ligánkból meg végiggrindelt 2:30tól 9ig. ") Hule kockák
  • kalidor
    Na igen...Tökéletes időpontban volt a tripla. :) Legalább az amcsik örülhettek. :D
    De nem baj, hétvégén ismét dupla...remélhetőleg kevesebb szerver halállal, mint tegnap. :)
    Kami
  • P0Th3aD
    Csak remélni tudom hogy mindenki eszméletlen sokat tudott játszani
    és a kihagyás miatt kapott 3x annyira jó időben van hogy csak na...
    Maximális kihasználtság, óóó igen uram!

Anu én ma leszek elméletileg játékban, uh majd rádírok este tájt!
    Amennyiben Brotherhood of Thief lettél be is foglak tudni venni, ha nem akkor majd megkérünk valakit a másik klánokbol.
  • kalidor
    Ejnye...Nem müködik a játék...Ez szomorú. :D
  • skrimer
    Tao ligákat bandokat tudtok mondani?
  • AnuHUN
    Köszönöm!

-Anu- a karakter neve. Általában esténként vagyok ingame.
  • P0Th3aD
    Természetesen lehet.

Ird le az in-game karakter neved és felvesszük veled a kapcsolatot.
    Ha megvagy a játékban és már vmeik klán tagja is lettél fekete oldalon,
    be is veszünk!

További szép napot
  • AnuHUN
    Sziasztok!

Új vagyok Yang szerveren, és az a kérdésem lenne, lehet-e csatlakozni fekete oldalon magyar ligához.

Köszönöm a választ!
  • Blood Raven
    Killer of Ghost
    köszönöm az egész leaguénak anyukámnak és apukámnak és legyen világbéke:D
  • Udead
    Miomoto ne búsulj én acclaimnál jártam így kicsit szar az eleje de biztos sok ember segítene amivel csak tud meg szerintem a játéknak az eleje jó csak grindban uána már csak szenvedés én személy szerint pvp miatt grindolok:) sok sikert:)
  • kalidor
    Bombi grat DB-hez, nagyon ügyes vagy. :D
    Kami
  • Feenochiiz
    EGY NAGY NAGY GZ-t a DB1-hez :))))
  • Szid
    nem látni a kepet :(
  • bomb1111

Ez mit jelentene ?
  • miamoto
    Köszönöm az infót!Akkor sajnos igy jártam!Nem tudtam hogy mi a szitu igy jól le is maradtam!Mikor lehetett menteni a karaktereket?Adusztus 15 töl?
  • Feenochiiz
    már nem nagyon játszom :DDDD
  • szabi34
    Pedig rl6 az kb 4-5 óra játék :D 5-6x-os xp van mint yangon az alap, szóval nem kicsit gyors. :D