21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
lolkaésbolka #10765 12 órás 2Xp az büntetés. Napi 2 óránál többet grindelni nem egészséges. -
#10764 hagyd azt a 12 órás 2x eventet, ha te reggel 7 ig grindelsz nyomok egy gz roart neked. -
#10763 gz :)
Én ma bossoltam volna haverral de mivel nincs szerver.. :D
Amm igen, direkt szivatnak hogy nyalizhassanak 12h 2x eventtel :D -
Szid #10762 GH:
Tegnap 23:30kor leöltem a vasárnap reggeli bossunkat a Tief of Landot egyedül. 3BEt adott :) -
Szid #10761 BAAAAA,
ma akartam még össze PQ-zni a maradég 80% FC1-ig. Ezek most direkt basztatnak??? :( -
#10760 Mikulás eventet készítik elő...perszehogyne, és csak a Bardon és fél napig tart :)
Általában amcsik által ünnepelt dolgoknál szokott lenni event (kivéve a kínai újév) úgyhogy mostanában max Pearl Harboros event lehet meg hanuka -
#10759 2. Tudom azért mondtam a seggberúgást :D
amm: http://9d.freeonweb.com/page.php?2
LOL -
#10758 Először is. : Tusy... Örülök, hogy 1 darabban. Welcome Back Töki!
Másodszor is, : Aki kiváltja bármelyik szerveren az xp kártyát az bukja a Bardo-n.
Harmadszor meg. : NYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ (ez jutott eszembe) -
#10757 Megvan csak bugos volt vagy valami hibája volt.. szokásos :)
De inkább nagy karival fejlődök :) azzal izgalmasabb -
#10756 Kösz :D
Ajánlom h ne törölje ki a Bardos karimat XD főleg h ezzel nem megy a fejlődés LOL -
#10755 mobot próbálj verni ne npc-t -
#10754 Ja XD, akkor kapok ha embert ölök LOL
Jówan, nem vok jártas a pk szerverben :D -
#10753 az kocka szerver azért nem ad % ot -
#10752 Ez jó Mex "Ne baj csinált a PK szeri egy kart" megnéztem nekem nem csinált nem bunkóságként szántam de jópofa -
#10751 Na, megvan..
Valamiért nem ad %-ot XD
:D Ja és ma az ajándék XP Card :P szóval és úgy valagba rúgom a Fakklaimot ha éjfélig nem csinálják meg azt a quva szervert hogy... hogy.. na érted, úgy :D -
#10750 Valahogy éreztem XD
Na akkoor csinálok egy shao healert :) -
#10749 csak vicceltem lol -
#10748 Volt valami^^
Sok jó event meg kis xp card kombó! Amugy azért toltam hogy végre lehessen GCzni és döljön a lé, na de igy...
Téged meg akkor várunk vissza ha majd jössz : )) -
#10747 Ja ok, bocs amikor írtam még csak Peter üzenete vol, ok, akkor nem csinálok -
#10746 ok, akkor bocs hogy szóltam :) de tegnap 2boss is volt közvetlen az újraéledés (xD) után.. Mind1..
Amm több szerveren is lehet egyzserre karim? -
#10745 nehogy csinálj másik szerverre karaktert mert 1-2 nap mulva autómatikusan törlődik bardo n a karaktereid és nem adják vissza egyszer én is így jártam ,hiába leveleztem acclaimnak. -
#10744 "Meg aki már olyan nagy h ott bossol annak is jó mert ha újra van ld akkor az összes boss is :)"
- Általában pár perccel a leállás előtti backupot rakják vissza. -
"Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem.."
- Ezt mond egy SrS-ező embernek. De Én Pl.: most nem nyerek/vesztek rajta semmit. :) - -
#10743 Ha csinálok Asurára egy másik karit akkor nem törlődnek a mostani Bardosaim? :)
Mert akkor én is csinálok egy shao healert^^ -
#10742 Hali !!
Én meg megijedni hogy az én gépem a bugos
Ne baj csinált a PK szeri egy kart -
#10741 Én egyrész LD bugjának kicsit örülök is.. meg nem is..
Néha jól sül el, pl tegnap kb 40-kor lett bugos és addig (mivel csak ec3 voltam) át tudtam menni nanba és fejlődni egy kicsit.. és ez nekem +15% volt.. meg az is h a végére adtak 30 perc eventet.. Tegnap végülis nyertem ezzel a dologgal de csak ec1-6ig max :)
Ha nem akkor ami van skill azt fejlesztem
Meg aki már olyan nagy h ott bossol annak is jó mert ha újra van ld akkor az összes boss is :)
Ja és a kicsik mef átjönnek a végén arra 30percre buffot fejleszteni :D
Néha jobban járunk ha bugos.. néha nem..
De nekem a dropp nagyon tetszik :) 2red srs, 1lila srs, 2lila gc pazz :) -
#10740 "Tényleg, lehet h éppen az eventünkön dolgoznak"
Na persze, Én meg PS vagyok...:)) Szokásos semmit tevés, a szerveren semmi nem fog változni... LD továbbra is bugos lesz stb...:) -
#10739 Tényleg, lehet h éppen az eventünkön dolgoznak.. de előbb kellett volna megcsinálni és csak felrakni aztán jön a kövi peccs... :D
Remélem h kárőótolnak minket.. Pl Péntekre egy 5x, vagy szombatra is jó :))
Én is megvagyok, de így sokkal uncsibb.. ha jó a Bardo pls szóljatok -
#10738 nyugikaaa-lazasááág...ez szarklém...már megszoktuk az ilyen "bakikat".
estig rendbevágják és talán lesz valami nyalievent vagy a hétvégit tunningolják... -
Sixtail #10737 Duhh, látom megint dolgozik acclaim. :D
Gogo mindenki, lvl up meg miegymás!
Én elvagyok egy ideig 9D nélkül, de ha kellek, itt meg lehet találni. :)
PS. Pot! o.O
Hugival ennyire belehúztál? O_O
Grat GL10hez! ^^ -
#10736 szerintem mikulás eventre készűlnek vagy nemtudom de bardo világgá ment. -
#10735 Wááááááááááááá,ebből látszik a szakértelmük, 12 óra alatt nem sikerült megcsinálniuk...:( -
#10734 LOL, :(( Remélem valamikor azért lesz :D
Ma pont bossozni akartam egyik haverommal.. Este meg árultam szal semmit nem adtam el és a bossozás is kilőve :(
Na, LD behal eventkor, tudjuk, de event nélkül is? :D de nem csak ld, hanem egy szerver :D -
kalidor #10733 Ugyan...Még csak kicsivel több mint 12 órája halt meg. :D
Mai kedvenc hozzászólásom ez volt amit találtam:
adrienne84
Initiate
Posted: 03 Dec 2009 10:54
Ok, listen up people, fresh info from a GM:
A group of terrorists have taken the bardo server hostage and are asking for ransom. They are being very unreasonable. For security's sake, I will not mention the terrorists' names here
I vote that they keep the server and fix it themselves, I wouldn't pay a nickle to ransom buggy LD. -
#10732 ...Ma már nem lesz Bardo...
\o/ Fakklame \o/ -
steweee #10731 fizetős vagy lehet ingyér is kipróbálni ? -
#10730 @ Petya : Ez durvajóóóóóó!!! =)
@ Pot : Szard le! Mellesleg ha item mallos a passod azt visszaadják, de csak ha van 1 tonna screened. Fel a fejjel!
@ Lory : Grat! De ez baromira nem tartozik ide... És kicsit képzavaros is vagy. A szerencsejáték az szerencsejáték. 9D meg MMORPG, vagyis JÁTÉK amiben lehet KOCKULNI. A Póker nem a kockaságot, hanem a pénzvesztést segíti elő. És a végére egy kijavítás is. NEM ROYAL FLASH , hanem ROYAL FLUSH.
Na písz!
-
Lory87 #10729 Sziasztok
Rég irtam ide de ezzel muszáj dicsekedjek :D mert Ez bizony ROYAL FLASH
Na és igen! Kocka voltam, kocka vagyok, most Pokerrel kockulok, MERT KOCKÁNAK LENNI JÓ
hehe
Itt a pokerben is most karácsonyi Eventek vannak ugy mint 9Dragonsban :D ,nem 5x XP van hanem 1500x több pénzt lehet nyerni :)) (ingyé benevezéssel)
-
#10728 ÓÓÓ Mászter, meghajlok nagy és dicső fényed elött! :DD
Próbálok nyomodba érni, lehagyni tán le tudlak de mindig is te leszel a legnagyobb^^
Na most kicsit feketeleves; már 3-4 alkalommal dobtam ki fölöslegbe Pass-t GC be mert vmeik miniboss nem jelenik meg és igy a Bossok sem hajlandóak jönni!
Uh egy pindurit ideges lettem! Ezért azt tudom tanácsolni h akinek ez aktuális az inkább tegyen le róla mert Szarkalim ugyse adja vissza, mert leszarják ki vel mivan, csak add a pénz a coinra...
További kellemes magömlést mindenkinek!
Pá -
#10727 Úgyan nem 9D, de találtam a neten :D :
"Kockának lenni jó dolog volt, jó dolog most is és jó dolog lesz. Én mindig kocka voltam. Kockának születtem, kockaként nőttem fel és most kockaként létezem. Ha egyszer sírba szállok azt kockaként teszem, mert szeretek kocka lenni. Kockaként kocka dolgokról beszélhetek kockákkal."
- Mert kockának lenni jó :)) -
További szép estét, kockulást, luppolást! -
#10726 amm az van ki írva h
"Mindörökké Zsófi és Izike !!! :o)))"
ok