21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
zsele1000 #10845 General Discussion, Collection quest
Katt a listára és megnyílik egy google doc, ez folyamatosan frissül, ha adnak le collt. Aki tud, az adjon le cuccot, mert az mindenkinek jó. ;) -
#10844 Mivel fogalmam sincs hol kell megnézni szeretném megkérdezni most hétvégén is lesz-e 4/5x a collection event miatt? Meg azt is hogy hol lehet megnézni hogy lesz-e mert az eventeknél nem látom soha. -
Sixtail #10843 Ehehehe, játszok én, csak nem 9Dt. :P
Esetleg ha lesz valami új, majd visszanézek. Addig meg elvagyok Divinity 2-vel. :D
Hallom 22én M&S system... na azt is megnézem majd, vajon mennyi bug lesz benne...
Új map természetesen késik, talán 2010 nyarán meglesz. >_>
Csak a fórumokat lesem mindennap, hogy informáljam magam az érdekességekről 9D világában. :)
Cheers! ^_^ -
#10842 Megesik Made... =) Én pl tegnap eladtam 1 bracert 1.5kk ért. Csak 2db 0 hiányzott a végéről. Láttam hogy ki vette meg. Nem adta vissza. Ez van. Nem fogok mekegni miatta. Legalább Conq of North Sea meglett. Pedig jöttek emberek gazdagon. Főleg Gold Spiritnél. De mákomra nem KSelni, hanem segíteni.^^ -
#10841 Ezt nem hiszem el 1 napig nem volt jó az msn em meg a 9dragons!Lemaradtam a vasárnapi event!Mindent csináltam márt a képpel hogy jó legyen az internet!És mi volt a baj?!?!?! Csak az Internet Explorert kellett újrarakni neeeeeeeeeeeee!!!!de noob vagyok -
#10840 Hát igen igen Terrorkód sosem jo, de legalább csak 1x volt LD crash viszont a bonusz 1 óra az 50perccel több is lett^^
De ettől még tényleg egy rakás köpet!
Ui.: Six te játszol vagy már egyáltalán nem?! Vagy csak én rohantam előre? :P
-
Sixtail #10839 Acclaim homepage be van halva? o.O
Nekem minden ok, ráadásul a fórum gyorsabb mint valaha. Persze megint voltak mellékhatások, sok User IDt töröltek a fórumról és mintha egy 2 hetes roll back lett volna. :D
Nagyon értik a dolgukat, hajrá Accccccblabla lolz.
Ez van, sh*t happens. -
#10838 asslaim homepage bevan halva szerintem nálam az a baj. errorcode nak meg most örülök. -
#10837 addig nekiállok én is skilleket gyakorólni a szobába -
#10836 Igen, megint terrokód..hurráá....
Mad: ha nem tud peccselni, próbáld meg, hogy átállítod a Download method-ot. (Nekem általában az első 2 közül vmelyik működik.) -
#10835 szétrúgom a monyitort -
Lawless #10834 sziasztok nektek is errorcode -1et ir ki? mar meg valamit elkurtak de nagyon......OMG ez a acclaim egy szarrakas de jo nagy -
#10833 vagy asslaim oldala szar megint ésd nem tud patch alni -
#10832 Failed to connect to an upgrate information server. Ha lemaradok eventről szétverem a berendezést. Valaki esetleg járt így és megoldotta az segítsen. -
#10831 még mindin nem tudok belépni mert connection failed van HELP -
#10830 leszedem az új 9d setupot mert ez márt vagy 2 éves, lehet talán az a baj -
#10829 Help!!! nem tudok belépni a játékba mert azt írja connection failed a serverhez.Próbáltam az összes 9d launcher el. -
#10828 Persze hogy bealázta mivel ez ajándék kari, nemcsak alap skilljei vannak, ott írja hogy van 2nd role active is meg 5 aoe, heal, rezz, 12-es LF, yybs buffok, ez volt a jutalom a kockulásáért, 1 hétig erre verheti a majom :D -
#10827 Mi értelme van vagának lenni?!
Ha egy normál erős gb akar lenni akkor alap egy +12-es fegyó, meg 600def a rucikba.
Kültséges, nincsen 2nd role, alap skillek, ezért kevésbé erős..
Amm láttam ezt a gyereket bp-n... Bealázta a népet ... :D
-
#10826 mégvalami... A srácon olyan WD ruha volt, mint az 500as wd. De az övé csak 400as volt. O.o -
#10825 Finomságok:
C12 Shao lightfootról nincs képem. De piszok gyors. Alig láttam a srácot. =) -
#10824 12x xp ??? ha ha mindenki próbálja ki és aztán alkosson véleményt.De azt tudom ha 2x xp n én 1 lvl t fejlődtem az másnak 2lvl igaz neki ha sms be nézed 1000 HUF volt a +1 lvl.Van akinek pénze van akinek ideje van a + ra. Én azt mondom lasan jársz tovább élsz! Csak nyugisan és kellemesen és meg lesz a gyümölcse!Hajrá magyarok jó eventet és összetartást kívánok nektek!
-
#10823 ha 6x van abból 12x-et csinál. És bocsi a megszakításért. XD -
#10822 Az xp card megkétszerezi a kapott xp-t. Tehát -
#10821 Akkor hogy kaptam ma 0.20%/mob? O_O... Biztos hacker vagyok...
-
#10820 Terrorkód!!!!
..!.. FakkLAME ..!.. -
#10819 az alapot duplázza meg.
Pl kapsz egy mobért 0.04-et és 2x event van akkor 0.08-at, egy xp carddal 0.12-t fogsz kapni és nem 0.16ot.
-
unusual #10818 Kapott xp-det duplázza meg az xp card. -
#10817 Pont hogy nem!
Ha 5x event van és valaki benyom egy xp cardot akkor neki 6x lesz. Enyi.
Vicces lenne 6x eventnél.. 12x -
Sixtail #10816 Igen. -
Lory87 #10815 Omg Dozer és ha közben használsz Xp cardot is akkor az 10x XP nek felel meg? -
#10814 Ma, és holnap 4 órás 5x XP event lesz Bardón. (meg Nirvana-n is) -
#10813 4-5 órás 4-5x xp collectibles event. -
#10812 Tud valaki valamit, lesz-e szombaton vagy vasárnap valami nagyobb event, több mint 2óra 2x? Már elég régóta szarakszik az oldal és nem tölt be. -
#10811 185 176 itt árulnak sapeszt, cs6os dmg de 40kk lol!
Bocsi nem vettem meg nem tudtam annyit adsz e érte...
Rem még ott lesz!
Jo8 -
#10810 Kis biznisz. Keresek yellow dragon szettbe való male dmg sapkát. Akinek van és eladná (Bardo), az gondoljon rám. jól megfizetném.
Köcce! -
#10809 nagy nehezen beléptem -
#10808 Baszakszik, engem is nehezen engedett csak be! Valamit megint csináltak:) -
#10807 megint behalt a játék errorcode-1.Vagy csak nálam? -
#10806 Leg a szint nem minden,ráadásul van nálad magasabb szintű magyar,szóval nem értem a tegnapi roarok felét.Aztán jött,hogy Te vagy a legjobb magyar pvp-s,ebbe inkább ne menjünk bele.Igazából azt nem értem mit akartál elérni?Roar-áradatot,amiben megdicsérünk és könnyes búcsút veszünk tőled?
Nekem konkrétan semmi személyes problémám nem volt és most sincs veled kapcsolatban.Szerintem amíg FS tag voltál,mindig gratuláltunk az elért eredményeidhez és bátorítottunk a folytatásra.
Igazad van,szépen fejlődtél és most van egy jó karaktered,csak tudod ha valaki követeli magának az elismerést az nem igazán frankó.Az úgy a tuti,ha a haverokkal együtt örültök a sikernek.
Na de ennyi elég is lesz,mert szerintem így is túlságosan elnyújtottam a hsz-t.Ha nem alkoholos befolyásoltság alatt írtál tegnap,akkor bocsánatot kérek a roarom miatt.
Grat minden magyarnak,aki tegnap szétkockulta az agyát!
Ui.:Pot,ha ilyen bizniszben is utazol,akkor én FS-pólót és kitűzőt kérek!