21072
  • gamehunter
    Jaj HUN tetszett az a party mi?!
    Mondjuk jó volt :D
  • kalidor
    Én se tudok bemenni ha vigasztal..:)
    Six hallod-e, lassan mindenki lehagy téged a bandból, ideje lenne vissza térned. :))
  • MadeInHell
    ennyire noob bandát mind ez az acclaim még soha nem láttam.Miért nem lehet megcsinálni normálisan ezt a játékot, minden eventen van valami nem beszélve LD ről.Kezd nagyon elegem lenni,nem elég hogy az ember szenved azért a kevés % ért még a pt jét is szét......
  • gamehunter
    Okay, ugye a baltával grindeltél?
  • Sixtail
    Take it easy!
    Ez mind azért van, mert én is grindeltem épp. :D
    Game, event után gyere tradelni! :D
  • gamehunter
    Annyira imádom ezt, mára egy laza grindet terveztem fc 7ig utánn elleszek itt-ott
    éésss Terror-code >.<
  • MadeInHell
    buktam a full pt t mire vissza megyek pt m se lesz meg semmi.Komolyan mondom elmegyek asslaimékhoz és szétrúgom a bandát aztán benyomok 10x xp t.
  • Sixtail
    Terrorcode FTW! :D
  • MadeInHell
    csak nekem halt meg ez a rohadásos kurva játék?Megint nagy eventen error code
  • Lawless #10876
    koszi a tippeket...most olvastam h ma sima 4oras 4x lesz? ez Nirvana es Bardora ertendo Asuran only 4oras 3x lesz
  • ReszegKoldus
    A többi sima Weiből is eshet.
  • ZzoleE
    Az első, az egy ritka TGW drop, ha jól tom, a többi pedig CC-ben a ládákból eshet, de elég ritkák ezek is.
  • Lawless #10873
    ezeket hol lehet szerezni skacok?
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeEwVR
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeEgVR
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeFQVR
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeFAVR
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeFwVR
    http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVAoeFgVR
    elore is koszi a valaszokat
  • gamehunter
    Imagerz
  • Lawless #10871
    aaaa mibe rakjak fel kepet h meg lathato is legyen itt akarok kerdezni valami kep alapjan
  • Lory87
    Még az lesz vicces ha karácsonyra bedobják a +12 Fegyókat ItemMallba és rátolnak egy 50%-off salet, egész Bardó +12 vel fog rohangálni :))
    És fog is menni mert ugye ha a szomszédnak van egy, akkor nekem kettőkell
  • Lory87
    Nemfog ez bezárni, ez tiszta üzlet Minél nagyobb promociokat csinálnak annál többen vesznek, minél tobben vesznek több lóvé jön nekük :)
    Nemkizárt hogy lesznek nagyobb promók is mert nekik tökmindegy hogy mit adnak el csak döljön a léé
  • Lawless #10868
    kosz a hozzaszolasokat as a kepet is kulon kosz :) igy mar vilagos de hogy annyit fizessek az kizart :)
  • Sites Mex
    Nagy Gratzzzzzz Made-nak az FC1-hez!!!

hajrá mindenki
  • Sixtail

Ha nem lenne kép:

BBoE = +1 to all attributes, +1 to constitution, +10% weapon dmg.
    Nem relic, hanem accessories, szóval többet is használhatsz egyszerre.

Na ezt is megkapja mindenki, aki 10k+ coint vesz most.
    PS.: Ebből nagyon kevés volt a szervereken, ezért az ára rohadt nagyra nőtt, 2-3kkk volt. Volt, mivel most már a játékosok 80-90%-ának lesz.
  • ReszegKoldus
  • Csani22
    Tegnap vettem prémiumot erre ma itt van ez ez az event

Tényleg kicsit furcsa hogy hirtelen ilyen eventet raknak be, de nem hinném hogy be akarnák zárni. Inkább csak túlárad bennük a szeretet itt karácsony közelében XD. Abból a cuccokból amit kap aki 10k fölé megy a 100 exp card meg az 5 dragon scale tetszene a többi nem vonz annyira. Én inkább egy "50% off all items" eventet akarok, vagyis azt is és megveszem ami kell. Remélem lesz még leárazás idén.

Azt viszont nem tudom mi az a "Blood Bead of Earth on top", elmagyarázhatná valaki.
  • Peter55
  • ToshiBá
    OFFTOPIC!!!
    Csak a kombinálók kedvéért postolom!!!

Holiday Season Big Spender Bonus From Acclaim!

2Moons ~ Global Dekaron Discussion Board ~ Forum Index » Events View previous topic
    View next topic
    Author Message
    TheHistorian
    Site Admin

Dear Acclaim Gamer,

Howard Marks, the CEO of Acclaim has put on his Santa Suit and wishes to extend a special offer to some very special Acclaim Gamers.

As you know, all Acclaim Games are always free to play… but there are special Items in the malls of each of our games which a player can purchase. Those players who spend are helping to keep the games free for all of those who cannot, and Acclaim wishes to thank them with this one time Holiday offer…

12/15/09 – 1/01/09 Big Spender Bonus!

Purchase a total of 10,000 Acclaim Coins anytime between 12/15 and 1/01 this Holiday Season and you will receive 2,500 Free Coins!*

Purchase a total of 15,000 Acclaim Coins anytime between 12/15 and 1/01 this Holiday Season and you will receive 5,000 Free Coins!*

* This offer is good for all Acclaim Games. Coins purchased during Double Bonus Coin Promotions will be eligible. Bonus Coins do not count as coins purchased. Pre-Paid cards count toward the total.

* All Bonus Coins will be gifted on 01/01/10

15 Dec 2009 19:40

Érdekes hogy nekik nincsenek extra cuccok ajándékba. Ők viszont már most a Karácsonyi eventben vannak... De mint tudjuk 9D Acclaim igáslova.

Viszont Bots-ban semmiféle Karácsonyi akció nem lesz. Az csak vegetál.

Más oldalakat nem tudok csekkolni sajna, mert összes down. Spellborn szintén csak vegetál mióta F2P lett. Rush Fighters meg Ninja Clans pozitív lenne, de nem tudom megnyitni az oldalakat.

Szerintem felesleges kombinálni.
  • ToshiBá
    http://tl15.webs.com/apps/webstore/products/show/1083546

Első körben. A legújabb buff trainer. Aki tud valamit róla az jellezze pls.^^ Fizetős sajna.
  • Sixtail
    Adok én karmát, egész nap ott vagyok, elvagyok. :D
    Ma pl kb 6 órás SZ PKzás volt white szben... De én élveztem.
    Több mint 100x öltek le, mindig ugyanaz a 4-5 személy, és csak 20 BKm veszett el. :D
    Állítólag én voltam a legidegesítőbb "defender"... :D

Amúgy valaki ezt a nagy akciót egész jól megmagyarázta 9d fórumon...
    Ez ugye nagy bevétel lesz rövid távon acclaimnek. Miért? Mert a többség ezt a 10k coint megtartja majd offsalera, esetleg spórol majd vele, stb és ugye addig nem vesz coint, még el nem fogynak/letelnek az IMes cuccaik.
    Ezáltal hosszútávon, az akció után nem sokan vesznek majd coint.
    Lehetséges okok között van pl, hogy acclaim bezáratná 9Dt, de előbb még 1 utolsó nagy bevételt akar kaszálni belőle.
    Nem vagyok az összeesküvések híve, de ha mégis igaz lenne, akkor nagyot röhögnék. :D

Szerény véleményem szerint fura, hogy eddig max 1 napos premik meg pár más trutyi volt csak ajándékba 2 és fél év alatt, most meg hirtelen mindenből kapsz óriási mennyiséget... Fura...

Made: LOL! :D
  • P0Th3aD
    Naja ez igy műkxik, uj map és ld crash korrigálás helyett ezt dobja a gép jelen esetben acclaim...

Amugy ha edig is vettél akkor összeszámolva nagyon megéri ez az akció. De persze az ember meggondolja mire ad ki 27k Ft ot.

Blood Bead meg olyan relic amit akár 8x is berakhatsz és 10% weap dmget ad, karmátol függetlenül.

És az alcio dec.15 - jan.01 van
  • Lawless #10858
    csatok...amugy mi ez a Blood Bead of Earth tudna valaki valami infot adni rola mert mindenki bevan halva miatta! ez dec 15tol van jan 1ig,hogy aki 10 000coin-t vasarol ezeket kapja? amugy jo mocsoksag ha igen...igy akarjak elerni h akik idaig is vettek megtobbet vegyenek es a tobbieknek meg marad a szopas es ujabb patch ami teli van bug-okkal! 9d 4ever...play for FUN 0.O
  • MadeInHell
    powerlevel here! ls0-gc1 only one day! price 10k coin
  • MadeInHell
    jó allapotban lévő olajkályhát cserélnék 10k coinra.
  • MadeInHell
    ha a játékban töltött időt díjaznák nekem dobnának 100k free coint.Megkérdem anyámat ad e 10 000 huf ot coinra.Vagy eladom barátnőm karácsonyi ajándékát amit neki szántam.Komolyra fórdítva simán beruháznék 10k coint ha nem lennék leégve.
  • P0Th3aD
    Bpn? Adol e gk-t???? : )))
  • Sixtail
    WTF?
    Mindenki megkapja azt a sok cuccot aki 10k coint vesz most? Blehh, tegnap még épp arról volt szó a fórumon, hogy csak 1 szerencsés nyertes kapja meg... Mekkora gyökerek...
    Mindenkinek BB? Bahh gazdag kisgyerekek 3 accounton vesznek 10k coint és már van is nekik 3 BB. -.-
    Na nem mintha érdekelne, én csak BPn lopom a napot, mindjárt megyek is. :)
  • ZzoleE
    Hát paff, ez már túl sok bónusz... megint azok szívnak akiknek nincs pénz, hurrá \o/
  • ToshiBá
    9D Hermit

9D Admin

Posted: 15 Dec 2009 19:22

Dear Acclaim Gamer,

Howard Marks, the CEO of Acclaim has put on his Santa Suit and wishes to extend a special offer to some very special Acclaim Gamers.

As you know, all Acclaim Games are always free to play… but there are special Items in the malls of each of our games which a player can purchase. Those players who spend are helping to keep the games free for all of those who cannot, and Acclaim wishes to thank them with this one time Holiday offer…

12/15/09 – 1/01/10 Big Spender Bonus!

Purchase a total of 10,000 Acclaim Coins anytime between 12/15 and 1/01 this Holiday Season and you will receive 2,500 Free Coins!*

Purchase a total of 15,000 Acclaim Coins anytime between 12/15 and 1/01 this Holiday Season and you will receive 5,000 Free Coins!*

*This offer is good for all Acclaim Games. Coins purchased during Double Bonus Coin Promotions will be eligible. Bonus Coins do not count as coins purchased.

Additional Bonus for 9DRAGONS:

Any and all players who purchase the minimum 10,000 as mentioned above shall also receive the following bonus:

100 Experience Bonus Cards, 12 Dragon Scales, 12 Dried Ginseng, 12 Blood Essences, 12 White Tiger Trigrams, 9 Blue Dragon Trigrams, 12 Red Phoenix Jade Stones, 12 Blue Dragon Jade Stones and a Blood Bead of Earth on top!*

* All Bonus Coins and the additional Bonus Items for 9Dragons will be gifted on 01/01/10

Kicsit durva! Minden Fizetési Mód játszik! SMS/Kártyás vásárlások. Accountot csekkolják. Akinél megvan a 10k coin automatikusan kapja a cumókat.

Mohók figyelmébe:

9D Hermit

9D Admin

Posted: 16 Dec 2009 00:27

Let me attempt to clarify:

If you purchase 10,000 Acclaim Coins you will receive 2,500 Free Coins back plus the Bonus Items.

If you purchase 15,000 Acclaim Coins you will receive 5,000 Free Coins back plus the Bonus Items.

If you purchase 25,000 Acclaim Coins you would be eligible for 7,500 Coins back plus 2X Bonus Items (as you have struck both the 15 and 10 thresholds).

If you purchase 30,000 Acclaim Coins you would be eligible for 10,000 Free Coins back plus 2X Bonus Items (as you have struck the 15 threshold twice. It would not count as thrice 10K)

Na. Nincs új map. Nincs stabil LD szerver. Nincs nerfelt nuker, vagy upgradelt többi role. De van ilyen helyette! Enjoy!

XP kártyák ára várhatóan zuhanni fog. De nem olyan mértékban. mint a BB ára. HEHEHE! WTB BB for 1kk^^

• kalidor
    Sziasztok!
    Collecthez ez egy remek táblázat, itt frissítik mindig őket:
    http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Au5Yr22JiTvqdExVTEwycW9RYlltUHowRUp6UklwV0E&hl=en
  • gamehunter
    Csak az a vicces ha egész nap gyűjtögetek, de este nem jön a VGM.
    Tegnap eset a Bardot kihagyta :@
  • Csani22
    Köszi megtaláltam. Így most már egyértelmű és azt is tudom miket kell leadni. Úgyhogy akkor hajrá gyűjtögetni :D
  • LordTusy
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs igen!!!Bardo megint behalt...kíváncsi leszek most meddig húzzák azok a #&&&@ÐÐð&# szarklémesek.
  • P0Th3aD
    Remek!

Rem nem csak engem dobott ki?! =P
    Bár Server sem volt található uh gondolom h nem : ))

Na akkor várjuk...