9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://zx.cubizone.com/eng/ a cimet elfelejtettem
a masodik 9dragons az acclaim akar lenne ugy tunik még nem jozanodtam ki ^^
sziasztok. Nem szandekom reklamozni de most jott ki egy 9dragons féle uj jatek uberebb változata. Celestial destroyer. Legnagyobb elonye hogy nem 9dragons csinalja 😄. ha unatkoztok nézzétek meg.
P0Th3aD
LOL!!

Te megmondtad a franót...én max hebegnék habognák de Te nem szorakozol!!<#mf1>

Látszik ki érte ehhez és ki nem <#zavart1>

Utolag is Boldog és Sikerekben Gazdag Ujévet kívánok az összes jelenlegi vagy volt vagy lehendõ 9D játékosnak!

Apokalipszis - BOT warrior

Elsõ sorban is kivánok mindenkinek egy eredményes Újévet
Remélve hogy evel bezárjuk ezt a "errorcode-1" es témát,szerény tudásom és tapasztalatom alapján,néhány esetleges okot felsorolok.

Bevezetésnek néhány BIZTOS tényesõ
1 Az "errorcode-1" et nem a játékszerver(gameserver) adja hanem a csatlakozási szerver(loginserver)Ezek a szerverek(loginserver) általában Linux interface-t használnak,pont mindt az adatbáziskezelõ és tároló szerverek.
2 A csatlakozási szervert nem érdekli hogy te premiumuser-es vagy avagy nem.Ezt csak a játékszerver veszi figyelembe.
3 A loginserver a beérkezõ igényléseket szép sorrendbe helyezi és a sórrend szerint végzi el a csatlakozási parancsot,az elõzetes PROTOKOLL szerint elõírt ellenõrzési mûveletek lebonyolitása után.E mûveletek közben a szerver dumcsizik a belépni akaró gépével.Annak a függvényében hogy a belépõ gépe mennyire gyorsan válaszól a szervernek,ez új sorrendet készít és ezt követi.
Ebbõl elég ennyi és térjünk az okokra,melyek az "errorcode-1" et elõidézik-elõidézhetik

1 Ha a csatlakozási szerver bedobja a kúlcsot
2 Ha a csatlakozási szerver világhálót elérõ csatlakozása lassú(itt színpadra lép az ISP szerepe,melyre most nem térnék ki. ISP-internet service provider)
3 Ha a csatlakozási szerver teljesitménye alacsony avagy alacsonyra van állítva
4 Ha az igénylõ net-es kapcsolata gyenge-szakadozó
5 Ha az acclaim-os fiuk-lányok cseszegetik a beállitásokat
6 Ha az acclaim-os fiuk-lányok a TESZT SZERVER t cseszegetik(sajna az acclaimnál a teszt szerver és a játék szerver egy és ugyanazt a kapacitást használják-osztják meg)
7 Ha az adatbáziskezekõ rész az elõírt idõpontban a mentést-tárolást végzi

Tovább nem sorolok mert meguntam.Ha esetleg érdekel titeket e témakõr,kérjétek meg Merw er mert õ szakavatott aprólékos magyarazáttal szolgélhatna.Annyit megjegyzek hogy Merw biztos nem fog válaszólni mert nem ír helyesen magyarúl és nem tart ingyenes felvilágositó kurzusokat.

Összegezés képpen csupán annyit hogy ezen ne t6rjétek a fejeteket mert ez a rész olyan mindt a Biblia "Isten útjai kifûrkészhetetlenek"

Még egyszer kivánok nektek egy egézségteljes,sikergazdag 2009 es esztendõt.
Nekem nincs coinom se premium és 1 hónapban max 2-3-szor kapok errorcode-ot <#wink>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nekem 63 coinom van lol és érdekes én 5 nap alatt kapok egy errorcode-t szal a errõl ennyit,h csak a coin osokat engedi be.

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

nincs sem premiumom, sem "cointos" nem vagyok, sem gold member, mégis bármikor elsõre beenged!

na ezt adjátok össze! <#nevetes1>

ToshiBá
Gratulálok! Sikerült magad felküzdeni RYO infoszintjére. Én premes vagyok + gold member, és mégis néha beszopom az errorcode-ot meg a többi baromságot. Szóval ha nem tudsz valamit biztosan inkább ne írj semmit. Mellesleg mi az a "cointos" ?

Dark. 3 szerver van. 2 USA 1 EU. Ez neked nem elég? Ezeken is van annyi BUG hogy leírni se lehetne mindet. Sokan rinyálnak EU PK szerverért, de szerintem halál felesleges.

Live: DoZeR 982

nekem sem jo elsönek max 20 p. min. 5 p. de megéri(amugy a cointosoknak lép be 1-2 re <#duhos2>na de mindegy ma gc 12 rol rl 4 XD ty a 3x xp és 6x skill jo volt 😛
ááá de ***** jó az FC PQ <33 xD

hát van akinek sokszor kell próbálkozni, de ez normális, vagyis nem normális, de ez van <#szomoru1>

az, hogy 3 szerven van, az viszont helyes

Normális az hogy nem tudok csatlakozni egy szerverhez se?
Ja és az is hogy összesen 3 -om szerver van?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

oké boccs....kössz
ReszegKoldus
Ennyiszer nagyon nem kéne megkérdezned, ez nem chat és nincs itt mindig valaki...Hefeibe átjárón tudsz átmenni, minden mapon van a térképen Exit to Hefei felirat, ott menj át.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

segítene vki?
hogyan tudok Hefei-be menni?
hogyan tok oda elmenni?
de hogyan tudok oda elmenni?
ReszegKoldus
Ha minden jól megy Hefeiben van hozzá quest, de nem a fa alatt középen, ott pontújraosztó quest van, a másik adja a ruhát, ami oldalt van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

köszi és a karácsonyi ruhát hol találom? 😊
ReszegKoldus
Jobb és bal klikk egyszerre.

Csá mindenkinek! Boldog Új Évet Kívánok! 😄
Ma leszedtem a játékot és amikor az a chi-s küldi ott hogyan kell a both click-et?
Á tegnap ez az event állat volt XD skilleimet gyors felhuztam meg a kiskariman gc9-röl oc11-re nyomtam á jo volt😊 de azért nem éjfélig mert szilveszter = bulizás<#nyes>
Sikerekben Gazdag,Új Évet Kívánok Minedenkinek(B.Ú.É.K)
<#taps>
Boldog új évet mindenkinek!! 😊
Tusy Mortit kifelejtetted😛 na szóval már aludtam egyet, de én nem beszélgettem Teevel hanem vitatkoztam😄 próbáltam lebeszélni. mert õ is bele fog keveredni abba, hogy csak azért játszik, hogy ne maradjon le... az meg hülyeség: ) szóval csak addig játszatok amíg szórakoztat😊

Lol csak ec++ karik ezt nemtudom ki találta ki...😊
Nah megyek aludni, mára elégvolt😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

LordTusy
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN MAGYARNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Csápi,Tee,Moy és jómagam nevében)

na ennyit a hivatalos részrõl...elég szépen állok (ülök) szóval a grind az felejtõs...ha van egy kis eszetek,akkor részegen kerülitek...inkább aludjatok és közbe standoljatok vagy tudomisén...(nálam pl torrentek mennek majd,de aki beköp ASVA-nak azt pk-rohammal jutalmazom 😉 )
Csápi "töröltem minden szart a gépemrõl" jeligével pillanatnyilag eléggé inaktív,de szerény véleményem szerint ez csak a szokásos dilije,szóval 1-2 hét és talán új karival,avagy egy régivel újra köztünk lesz.(Mellékelten megjegyezném Tee és Csápi kotta részegen képesek voltak leállni 9Drõl dumcsizni...két hülye kocka xDD )

na puszi mindenkinek,nem buzulunk,hanem ünneplünk! <#nyes><#taps>

(Majd elfelejtettem...szárnyra kaptak olyan pletykák,melyek szerint reunited-ba mi csak ec++ karakterek jelentkezését várjuk...na ez szép nagy kamu.Mégegyszer elmondanám itt sg-n,ahol mindenki olvashatja...nekünk szinttõl függetlenül AKTÍV játékosok kellenek...ha nem muszáj ne terjesszünk xarságokat egymásról...)<#wave>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Boldog új évet mindenkinek
<#eljen><#pias><#pias>

BUÉK mindenkinek😄

nálam is megy 1000 el 😄 de azért grindelek...kéne fc 6 ma és holnap fc 7 😛

Atti12
én meg kényszerbõl maradtam itthon, de akkor se játsz szilveszter este 😄 Annál rosszabb nincs. Nálam is bömböl a zene. Kicsit szórakoztatom a szomszédokat 😊)

haverom ma let beteg -.-"

Atti12
Usgyi bulizni 😊

menyi ideig tart már a 2.5x event ? xD 4 és fél órája megy... 130% ot csináltam

nyah, bug mentes Boldog Új Esztendõt Mindenkinek! <#pias>

lol hát am minden mmo-ban ez van... karácsonyi, húsvéti stb. event 😊 én 1-2 hónapja már csak passzívan "játszok" 😄

asd

részeges ki mondta hogy egy karim van?<#idiota>
Hehe,a mostani körülmények közt csak részegen lehet megpróbálni a +10 es fegyót.Legalább lessz miért átkozódni a következõ év végéig.Hogy ki,avagy mi lessz az átkozódás alanya....Ami biztos az a "szemétláda" tényezõ,ez már jól bevált hagyomány az acclaimnál.

Bórt Búzát Békességet mindenkinek
ReszegKoldus
Keményen nyomod, ha nem rég még a HD belépõ questtel szenvedtél, most meg már +9-es fegyvered van.

Holnap 1000% hogy leszek<#nyes>de tölem ti berughatok de én is befogok majd részegen játszok😛 ez van áhh kellene egy +10 es fegyo mert csak +9 van 😄 na mindegy jöjön a honan menyen a ma <#vigyor1><#eplus2>
ReszegKoldus
Jaj, te szegény

Amúgy ezek a szemétládák tényleg arra mennek hogy az ember teljesen eldobja a rendes életet magától..minden eventet minden szart akkor raknak amikor norm. emberek társasági életet élnek..Ezek a kis köcsögok kiszívják az emberbõl az életet , és azt akarják hogy pia helyett a kibaszott scale-üket meg dragon tear-jöket vegyem...bazz, kurvára felhúztak..

ÁÁÁÁÁÁ, ezek hülyék.
Faszomba, kinek lesz ereje jan1.-én gamelni?Hát ilyen nincs...még csak gép közelében sem leszek😞
Na mind1..leszívhat Acclame

ZzoleE
Ja, most nézem, hogy jan. 1-én lesz event. Szerintem akkor nem sok mindenki lesz beszámítható, na de mind1 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ZzoleE
B.U.É.K.(Bújjék) Mindenkinek!
majd jövõre találkozunk ;-)

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Holnap egész nap 3x lesz és 6x skill xp. Item Mallos event nem lényeges azt nem írom. B.Ú.É.K. MINDENKINEK!

Live: DoZeR 982

nem tudom nálam eddig nem nagyon volt..pedig edig csak 250 coint vettem max xD

de ez mindenkinél igy van?
Te még szerencsés fickó vagy ha max 20 perc alatt bent lehetsz.Nekem min 5 perc kell és sosem biztos a max 20.Külömben erre a kérdésedre még az Acclaim sem tudna válaszólni.