21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10925 oeccselődik már ez a vacak? >.<" -
unusual #10924 SM7-töl lehet valaki mester azt olvastam,de nem tudom mennyi lesz a szintkorlát,vagy lesz e egyátalán. -
#10923 Valószínűleg, ha berakják majd választ kapsz a kérdéseidre. -
#10922 Olvastam h lesz ilyen Master & Discpile dolog, ez mit takar pontosan?
Lehet egy tanítványom akinek én vagyok a mestere és küldiket csinálunk?
Valaki pls magyarázza el :)
Köszi :P -
#10921 szerk: a blacket nem olvastam... Bocsi! Akkor első vagy. ;) -
#10920 BOLCSI KARCSIT 4 ALL!!! =)
Kicsi az egyetlen akiről én tudtam. De grat Iminek is!! Most ha egy mód van rá ne állj neki nyavajogni 9D fórumon Te is az új mapért... ;) Gratula mégegyszer! -
unusual #10919 Több Magyar PS van,csak nem mindenki van fent listán,vagy nem árulja el! ;) -
Imrex #10918 Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Szerintem is én voltam az első magyar black ps! :)
És a 3. Magyar ps ha jól tudom!
Kellemes ünnepeket! -
Sixtail #10917 Wut?! Még mindig nincs patch??! :D -
#10916 GZGZ Imi!!!
Boldog Karácsonyt^^
50% offsale -
bomb1111 #10915 Boldog Karácsonyt mindenkinek ! -
zsele1000 #10914 Nagy Gratula HUN_IMREX-nek a PS-hez!!! Nem vagyok benne biztos, de talán az ELSŐ magyar black PS? Boldog Karácsonyt! Legyen veletek a magasságos elektromosság! -
#10913 Boldog Karácsonyt mindenkink és kellemes Ünnepeket !!! -
#10912 Boldog Karácsonyt! \o/ (ezt csak Dózinak: Bolcsi Karcsit! :P ) -
#10911 GZ mindenkinek, és Boldog karácsonyt és kellemes ünneoeket h a fületek érjen bokáig >.<
Végre vihetem az altom :D -
#10910 Grat Imre a ps hez! Ez az event brutális. -
Lory87 #10909 2010-re mindenki PS lessz -
unusual #10908 Aki nem karácsonyozik,és fontosabb neki a game azoknak.... -
unusual #10907 Hello Warriors,
Merry Christmas!!!!
There will be a 3X Experience Event for 48 Hours on 24th and the 25th December with random special buffs to celebrate Christmas. The event starts on 24th Dec ( 00:01 AM GMT on Bardo and 00:01 AM PST "Nirvana and Asura" ).
Have Fun.
Acclaim Staff. -
unusual #10906 KellemesenBoldogKarácsonyiÜnnepeketKívánokMindenkinek!!!!! :-) -
Sixtail #10905 Meg vagyok lepve!
Nincs patch! o.O -
#10904 Kis változás a Bónusz Itemek listájában.
CORRECTION: Bonus Items Changed
After receiving player comments that the Trigrams and Jade Stones would expire upon delivery, coupled with the GM comments that both Howard marks and The Hermit have lost their minds with generosity this season, coupled with multiple delivery problem bug issues that would result from the Stones and Trigrams, we are changing the Bonus Items that accompany this offer. We believe it is actually an improved offer; however, if anyone is truly dissatisfied, and has already bought in and achieved the threshold of 10,000 Coins purchased as of 5:00 PM PSD on 12/17/09 with an overwhelming desire to receive the original offer, it shall be honored. Here is the new offer and I believe most should find it acceptable.
100 Experience Bonus Cards, 100 Item Bonus Cards, 50 Blood Siphon Panaceas, 50 Spirit Siphon Panaceas, 12 Dragon Scales, 12 Dried Ginseng, 12 Blood Essences, 1 White Tiger Trigram, 1 Blue Dragon Trigram, 1 Red Phoenix Trigram, 1 Black Tortoise Trigram and a Blood Bead of Earth on top!*#
* All Bonus Coins and the additional Bonus Items for 9Dragons will be gifted on 01/01/10.
# To receive the Bonus Items you must have 12 Empty Slots reserved in your bag from 12/29 until 01/02. If you have only 11 Empty Slots in your bag the final Item shall not be gifted, and so on. This is the players return responsibility for this offer. Also, if you earn double, triple or above Bonuses, you must leave an additional 5 Empty Slots per Bonus Achieved (since Trigrams and Blood Beads cannot stack in a bag). So, if you achieved 2 Bonuses, you would require 17 Empty Slots in your bag to receive all Items. If you have achieved 3 Bonuses, you would require 24 Empty Slots in your bag.
Please observe this post for any further delivery instructions posted by the GMs. It's a once-in-a-game's-lifetime offer, but please help us deliver it to you as quickly and efficiently as possible.
A sok rövid lejáratú Jade követ lecserélték 100 dropkártyára meg 50-50 Blood meg Spirit panaceára (5/1k HP, 1/1k VE).
A Bónuszok megszerzéséhez 12 helyet kell hagyni a táskában. 20K+ coin vásárlása esetén többet. Bár nem hiszem, hogy sok magyar fog akár 10k coint is venni, nemhogy 20K+-t ;) -
unusual #10903 Tudom! ;) Soon,Later,és a kedvencem = Shortly. ;-) -
unusual #10902 90napos premit veszel,vagy vettél akkor igen. -
Lawless #10901 van 1 ilyen kerdesem h ha jol ertelmezem aki most vesz 90napos premit es nem item mallos csak siman beledobja a tolcserbe a penzt es lesz coinja az is kapja az 5tears meg a 15be,xp cardot? -
#10900 9D Hermit
9D Admin
Posted: 21 Dec 2009 19:31
In theory, the patch should contain Master & Disciple, Christmas Quests & Buffs, a couple new NPCs, and a couple new Item Mall items, with hopefully few to no bugs, Grasshopper.
M&D rendszer, Karácsonyi event buffokkal/questekkel, néhány új NPC (gondolom Karácsonyi eventhez kapcsolódnak majd), és Új Item Mall cuccok (Secret keyről tudok. Nem tudom mi lehet a többesszám mögött.)
Unusual. A pirossal kiemelt részek nem most jönnek. -
unusual #10899 Erre kíváncsi leszek. :) Akkor holnap nem lesz patch? :) Vagy WTF? :) -
Sixtail #10898 Nem, a lényeg az ETA : 2020. dec. 31. :P -
#10897 kyatso1
Sage
Posted: 17 Dec 2009 07:31
Hermit,
I think you are the best person who could come to 9dragons (after all teh bugs and 9dragons downfall) Its shining again and you are a true hermit Thx alot, u rock
TheHermit: Thank you. I shall keep trying to do better and better. Master & Disciple, then Tibet, then hopefully a restoration of balance before yet another new map and the new weapon system. It's not perfect but it's home.
A lényeg a pirosan kiemelt rész.
-
#10896 Bocsi, kis helyesbítés, azoknak akik segítettek Icy-nál, mert nem egy ember volt : )) -
#10895 Jupíííí, hajnalban meglett CoNS epi : ))))
Köszönet annak aki segített elötte Icy Bossal!!!
Snownál csak 2en voltunk, de enyém lett^^ a dropot odaadtam szegénynek :)
Remélem Okosnak is sikerült és akkor már neki is van CoNS xD
GoGo ALL -
#10894 Nyugi mire odajutunk már lesz uj map!!!! :DDDDD
Én optimistán állok hozzá, max ha nincs akkor lehet visszaállok a hybridre. Jó kis kari az és szegény hanyagolva volt másfél évig :D -
#10893 Én sem örülök nagyon ennek a LiaoDown os időnek... Közeleg az én időm is SrS felé, és nagyon nem akaródzik ilyen bugok mellett bemenni oda.^^ -
#10892 :D Miért nem lehet csinálni több európai szervert is és akkor mindenki boldog... (mondjuk akkor nem sok gyüjtügetős event lesz 100% >.< )
De kellene még 1 szerver eu-ra. Eleinte kevesen lennének.. de egy kis idő mulva az újad oda regiznek. És Le lehetne zárni Bardora a regit. -
#10891 bentvagyok csuda van -
kalidor #10890 Bardo már csak fine...alakul ez a mai délután...:D -
#10889 Én lehet h vissza tudok kéreckedni, ha van hely és ott vagy invellek :)
Itt meg lehet nézni h nem csak 5embert dobott ki: http://9d.freeonweb.com/page.php?2
-
kalidor #10888 Nem hiszem, ld játékosainak fele elszállt... -
Sixtail #10887 Nahh Game, a fejsze nagyon gyorsan roncsolódik PvEben. :(
Kami, legalább lesz kit utolérnem. :P
És no para, már kb 50%a a szervereknek dczett. :D -
#10886 aha oda vissza kéne mennem valahogy!De tuti full lesz mire bejutok