21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#10965 Már az se. Már a launcher is azt írja h failed to connect to the upgrade information server. -
#10964 Hát lol, gondoltam benézek már mi vam itt, és omg mi van itt... xD
Bardosok nem tudnak belépni, Asura/nirvanásoknak megváltozik a fegyó... az ingyen scale az jó... :) -
#10963 ricesack
Aspirant
Post Posted: Fri Dec 25, 2009 2:11 am Reply with quote
Hi...
Nirvana is up... BUT we have a big problem! what happen to our weapon? seem like all BD weapon changed to some useless weapon...
pls help and revert back.... we want our weapons back plssss =_= my 4 Slot CS12 >>> FC12 weapon become a OC3 4 slot weapon... -_-
my other GB12 +8 sword become a +8 LS2 Sword -_- is this a kind of joke... pls help -_-
xwinx
Nirvana
Na ez a lol. -
#10962 Na zsír. Ha elépek, és az ec wd efgyóm helyett vmi más lesz a kezemben, váltom az első repjegyet, és szétütöm az összesnek a száját. -
#10961 >.< én is shao wari vok... de ha a fegyverem helyett valami más lesz ott (vagyis nem lesz meg a fegyóm) akkor adhatnának helyette egy +12-es pole-t (kb szintben hasonlót :D ) -
#10960 LOL az igen...
nekem megy az update 41% on vagyok idén csak felupdateli...
-
#10959 Figyu Gamehunter, hogy lehet a név helyett képet bedobni itt a fórumon, ahogy neked is van? -
Lawless #10958 ami naluk azt jelenti h megcsinalni az minekunk ugy hangzik elbaxni! ebredjetek fel mar nem vagytok pelenkasok...tiszt a kivetelenek :d -
Lawless #10957 na en beleptem nirvanara es kva negy meglepi volt a HM12 +8 2slotos fegyom helyett egy szep RL12 2slotos +8 saber volt...azzal am biztos tudok grindelni ha shao vagyok ugyebar...de mar megint off a nirvana ugyhogy lehet orulni -
#10956 Asurán meg Nirvanán már megvan a patch, már csak Bardo maradt.
Én általában itt szoktam nézni h hol mien patch van, szerver van-e :
http://9d.freeonweb.com/page.php?2 -
#10955 Lol. Nirvanán be tok logolni coin store-ba, a bardos résszel, és ott figyel a scale meg a premi, de nem merem kivenni, amí bardo nem megy :D -
#10954 Bardo Closed, de nirvanára felenged, szal inkább várok. nem törlök, nem rakom újra :) Van erre egy szép magyar szó: kárpótlás. remélem élni fognak vele. -
#10953 Éretenek a dologokhoz. :D
Vagy nem, de ebben nem vagyok biztos...
ha
ha
ha
-
#10952 Áááá. Inkább várok. MadeinHellnek az új klienssel se megy. sztem a törlőssel se fog. Szar ez az egész. Madár az összes sucklaimos. -
#10951 Remélhetőleg azért mert most próbálják felrakni, több kevesebb( ) sikerrel. -
#10950 ez alap! :D
Mást nem is lehet várni, amugy ha vissza görgetsz akkor Tusy irta, ndreg.xrg és ujrainditod a géped.
Nekem most updatel, majd kiderül mivan.
-
#10949 Egyre jobb. Megpróbáltam belépni, most már nem is látom bardo-t. -
#10948 Zsír. Még ilyenkor is csak a baj van velük. Am hivatalos fórumon azt írják a vgm-ek, h nem kell újratenni, már dolgoznak rajta. Csak mire elkészülnek, tuti nem lesz scale event, mert akkor meg az lesz bugos. -
#10947 én újraraktam az új cliensel és azzal is szar úgyhogy inkább várjatok -
#10946 Naja. De milyen törlős verzió? Asszem lemaradtam kicsim. Korán van még
-
#10945 Hát én megprobálom ezt a törlös verziót, max ujrarakom...
Amugy én ezért nem vártam az uj pecset, lehetett volna késöbbre rakni...
pl ha nincs már event?!
Verebek ezek, ütni kéne őket ímig mozognak...
Scale nekem is kéne, nade igy. ááá -
#10944 De nem az a szar, hanem reinstall, v restart kliens. Na most hiába restartolom, kvára nem frissít tovább, a 98-as verzióval meg nem enged be
újrapakolni meg nem fogom a klienst. az tuti. -
#10943 jaja nekem is updatelt és utána befosott!
Most töröltem azt a file amit irt Tusy, uh most update van, uh meglátjuk... -
#10942 Lol. Invalid client version. Köszi Acclaim, h még egy karácsonyi eventet se tudtok rendesen megcsinálni. A cuccokat se lehet kivenni, mert nem megy a köcsög coin store se. -
unusual #10941 Megint nem jó a patch! :( -
#10940 Nekem most patch el!Kellemes ünnepeket!Jah és a scalet vagy 4 accon felveszem -
Lawless #10939 na es akkor mondom elerte Nirvanat is a new patch láz pont akkor amikor elkeztem grindelni...hát ez szopás de túl nagy! kíváncsi leszek mikor jon a patch mert ezek valahogy nemsietik el a dolgokat úgy ismreem :d -
#10938 9D Hermit
9D Admin
Posted: 25 Dec 2009 01:51
Warriors, we're all anxious, and some of us are grouchy, and Acclaim is very tired. But I have realized there are some gifts we can give while we wait for our patch.
Buffs, Raised XP, even Santa Suits. We can make Christmas while we wait for Christmas, right?
So, I will add a free gift here from the Item Mall. In fact, two days have been missed, so I shall add two!
Check back here to see which Items we shall set to zero Acclaim Coins (while I go confer with the Elves)...
Done. Warriors, go to the mall and claim your Christmas Gifts!
FIRST DAY OF CHRISTMAS ACCLAIM WILL GIVE ME FREE: 1 Premium Pill (1 day)
SECOND DAY OF CHRISTMAS ACCLAIM WILL GIVE ME FREE: 1 Dragon's Scale
Click here http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewforum.php?f=50 to visit the message board posts concerning Premium Packages and how to use the Item Mall.
Buff each other! Say Merry Christmas. Find some Disciples! We're all in The Land together!
9D Hermit
9D Admin
Posted: 25 Dec 2009 02:48
Try logging out and log back in.
I just watched over 1K Tears leave the Mall in 12 minutes for zero coins. I shall conclude it is working.
Élvezzétek!! BOLCSI KARCSIT!!! -
Sixtail #10937 Duhh... Látom jó lett a patch megint. :D
Tudnak valamit ezek az acclaimesek, szerintem biztos ők tartják a rekordot a "legnagyobb és sorozatos bénázásban" (feltéve, hogy van ilyen o.O).
Azért mindenkinek boldog olyasmit, amit ünnepel. :) -
#10936 még mielőtt valaki elkúrná a kliensét...
most rták fórumon,hogy a GM által javasolt módszer p55-öt is eredményezhet.szóval a legjobb megoldás,ha újrarakod a játékot egy friss installal.
vagy megvárhatod amíg mindent rendberaknak és beléphetsz p98al -
#10935 túl sok idióta tizenéves kisgyerek játszik ezzel a játékkal... >.<"
23000x megkérdezik uhgyanazt,pedig látják,hogy az előzőm 22999-nek se válaszoltak normálisan...
Mind1,2 választása van azoknak,akik p98on vannak már:
Acclaim Sparda
9D Admin
Post Posted: 24 Dec 2009 22:59 Reply with quote
The patch has been roll backed to version 97. If any players have already been updated to 98, please wait for the fix or either reinstall the game or follow the steps given below.
1) Open My Computer
2) Open C: drive
3) Open Program Files folder
4) Open 9Dragons folder
5) Search for a file named “ndreg.xrg” and delete it.
6) Restart your PC.
Now try launching the game twice. For the first time, when you try to launch the game, it will crash. This is normal. Then once again try launching the game and it should start updating the patches. Wait till all the patches are downloaded and then you can play 9Dragons with version 97.
Egyértelműen magyarul:
leszeded a legfrissebb installt és újrarakod a játékot vagy ahogy ez a GM mondja törlöd azt a fájlt.megjegyzem ez az 1 fájlt törlős módszer gyenge sávszéles játékosoknak megszépítheti az éjszakáját,mivel p76ról rakja p97-re...
mindenki maga dönti el,hogy mit csinál.sok szerencsét,sztem ebből max reggelre/délelőttre lesz működő peccs... -
#10934 Ezen már nem is kellene meglepődni, szokásos hogy nem bírnak rendesen megcsinálni semmit sem.
Karácsonyozás itt is volt, vendégek.... Most meg a robot üzemmód van bekapcsolva. -
#10933 most olvasom fórumon a topicot...
a többség azt mondja várjunk,csak peccselniük kell a game servereket is...
azért invalid a 98,mert a serverek még 97-re vannak állítva...
nem tom,lehet reinstall lesz a vége,de akkor illene kárpótolni minket.minek kellet lelőni 9D-t,ha még nincs rendesen előkészítve a peccs?
és minek engedik frissíteni a klienseket,ha a serverek még régi verziór vannak állítva?szrklém megint csodásan megoldotta a dolgot.előbb csúsztak,aztán meg bénáznak...
egyébként karácsonyozás megvolt,így éjfél körül lehet újra kockulni -
lolkaésbolka #10932 Remélem azért karácsonyoztatok is. Család, karácsonyfa, ajándék... talán ezek a fogalmak még jelentenek valamit
El tudom képzelni, hogy valaki coint kap ajándékba karácsonyra -
#10931 Újra kell rakni a játékot? nekem még mindig azt írja ki... -
#10930 akkor most rakjuk újra vagy várjunk??-.- -
#10929 de legalább most előre elnézést kértek a bakiért...
már kezdik sejteni milyen eszelősen bénák
jobb lett volna tegnap kidobni a peccset...most nyugodtan kockulhatnánk 3x-el ^^
remélem m&d systemnek lesz valami haszna is ezek után...
Jah,ez itt lemaradt...Bolcsi Karcsit mindenkibe! -
#10928 Nekem is, az előbb meg nem engedett connectolni :)
Hát Fucklame, ezt is elszúrtad, nem kicsit, nagyon >..< -
unusual #10927 Hm...Nekem azt írja patch végeztével,hogy invalid version. -
unusual #10926 Aham :-) New patch! ;)