9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Dozer egyébként te mennyire szeretsz kölcsönözni BE-t másoknak? Mert nekem majd késõbbiekben (GB WD bracer) lehet hogy szükségem lenne rá...mert csak az alap fegyver 25BE és akkor még nem számítottuk a refinet, márpedig azt is úgy szeretném, hogy bele a hardness-t, azt amég megy 😊
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Live: DoZeR 982
Dozer puszikállak, mennyi pénzed ment el, mire minden elixet bemaxoltál?
Amugy tuti ujrendszer lesz a vége még jo hogy van laptop is mert igy onnan megy a gém addig! 😊
Apokalipszis - BOT warrior
Volt már nekem is jo pár gondom a jaátékkal,2 dolgot tudok ajánlani,vagy windows ujratelepítés,vagy tölts le egy másik instalt és azt telepitsd fel(bár a vistához nem hiszem hogy tul sok féle van,de ki tudja).Sok sikert. Remélem tudtam segíteni.
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Vki tudna segíteni, tegnap ota nem tudom elinditani a játékot...
amint rákattintok csak egy hibaüzenetet hoz be hogy a winfos nem tudja elérni a megadott eszközt mert lehet nincs rá jogom...
Vistám van de persze rendszergazdaként inditom el, ugyee jo neki...
Eddig is vistán ment és semmi baja sem volt, most viszont tehetetlen vagyok néhát ujratelepítés után
Elõre is köszi...<#boxer>#boxer>
Apokalipszis - BOT warrior
Külömben egy szépjónapot mindenkinek !
Végre! Uhh! Drága út volt, de most már "csak" lvl7-8 van hátra. Összesen 2 alkalommal használtam segítõt. egyiket se lvl6 nál, hanem lvl 3 wisdomnál. Azokkal se maxolt. Szóval ez az én kis elixír történetem.^^
Nano... Esetleg ha eleresztenél egy normális köszönést lenne reakció. A klán meg a TE döntésed, amit megváltoztathatsz. 1 account 3 karakter.
ti melyik klánt javasoljátok? én a wu-tangot kipróbáltam és nekem bejött de még új vok igy sokmindent kiszeretnék próbálni <#vigyor2>#vigyor2>
Hopp,mielõtt én is 8x postolgatnék...Dózi szerinted kb mennyibe lesznek majd új dungeon göncök?Szerintem elég sokba...egy minimum árnak célozzuk be kb a 30kk-t,annyiért viszont már vehetsz/csinálhatsz 400defes wd ruhát,ami szintén ad ck defet is és nincs szintkorlát.Az új dungeon göncöknek annyi elõnyük lesz,hogy slotosok is eshetnek,ami nukereknek jól jön.WD bácsit is megtaníthatnák már slotkészítésre <#szomoru2>#szomoru2>
Na most jöhet az oltás...<#hehe>#hehe>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Én kb 2-3 hónapja játszok ezzel.
azt meg mindenki tudja, hogy azért több mint egy év után én is vágytam már többre mint grindelgetni, dungeonozni, karmát szedni stb
komolyabb dolgokat meg már nehéz elérni fizetés nélkül
szóval ezért nem megyek vissza, mert engem nem érdekel már 4x vagy tõlem lehet 100x xp is, nem akarok már hányásig grindelni, mást meg képtelen vagyok elérni, mert a sok item mallos mind over
szóval marad a fórum, azt osztom a eszet
És mint látod Raven példáját 9dsupport foglalkozik a nem premium userekkel is. Ha valamid eltûnik visszakapod. Ha valami nyûgöd van nem zavarnak el a vérbe. Tusy speciális eset. =)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ez nekem nagyon nem szimpatikus egy "ingyenes" játéknál, és sajnos egyre rosszabb lesz a helyzet
azt gondolom, ha már fizetek, akkor egy igényes, jól karbantartott játékra fogok befizetni, nem erre a bug os fosra
bár ma is azon gondolkoztam, újra visszajövök játszani, de a józan ész nem ezt mondja
ha tapasztalnék valami kicsi kis változást a jó irányba, valószínûleg szívesen jönnék, de lassan már remény sem lesz erre
Nektek kitartást és jó játékot!
üdv.
büszke vagyok rátok!képesek vagytok felnõttekként kezelni a problémát és nem váltok dühöngõ kölykökké egy ilyen baki miatt <#nyes>#nyes>
na de én még csak 17 vagyok...szarklém bekaphatja már megint...<#mf1>#mf1>
megnéztem az új dungis göncöket,meg a +12 fegyókat...igazából suerintem egyik se olyan nagy puffanás...a fegyókból ugyan kétféle lesz,de mindkettõ csak egy ideig használható,gondolom kb addig mint a deco-k.Új göncök meg csak együtt érnek majd sokat,de a csini szintkorlát miatt a gl-nél kissebbeket kb egyáltatán nem érintik.Szerintem fegyóra fordított coinból inkább hardnesst lenne érdemes venni és csinálni +10/11es fegyót.Az legalább megmarad és ha megszorulsz eladhatod jó pénzért.
(Tudom,ez nem piac,de ha van valakinek 2 slotos bot male wt csukája azt megvenném...2-3hete roarozok,de eddig teljesen eredménytelenül <#rinya>#rinya>)
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
NanoHun,ha fekete vagy (nem...nem afroamerikai,hanem HD/BOT/SF),akkor FS
<#kocsog>#kocsog>
szoval I vill be back soon<#eplus2>#eplus2>
Hollo
Dear player,
Thank you for contacting 9Dragons Support.
We have recovered your character successfully. Please login to your account and confirm the same.
If you have any other queries, please get back to us. We will be glad to assist you.
Sincerely,
Eddy
Hollo
RYO A coinokat megkapod. Egyszer talán. Én mindig mondtam hogy ez a telefonos buli egy rakás szar! Már bocs a kifejezésért.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
We will not be able to credit coins for any codes due to some technical issues with Pay by phone options. We have made a note of this issue and have already escalated to the concerned department.It would be resolved as soon as possible.Meanwhile I suggest you to please try using other payment service available in your country to purchase Acclaim coins. Once this issue is fixed you can use the codes again.
We regret the inconvenience caused in this regard.
Please get back to us if you have further queries/issues.Our 24/7 Customer Service would try to attempt to resolve the issue as soon as possible.
Sincerely,
Malvin,
Customer Support
Acclaim Games Inc.
kösz és a coinomat oda adod?...
Elõre is kösz a választ.
És még valami a"nonpremium" -osoknak.Ha rákattintok a "Acclaim Store" gombra majd utána az ESC -t pattintjátok meg, az ADBAR egy fekete csíkká változik,mely nem annyira idegesitõ mindt az a vibráló vacak.De errõl nehogy nekem beírjatok a forúmra-acclaim fórumra mert kitagadlak a hagyatékból
és emellett még kétségbe is vannak esve, tragédiaként élik meg, ha lemaradnak pár perc dupláról, vagy eggyel kevesebb mobot tudnak leütni amíg tart, ezek a legviccesebb példányok 😄
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
segítsen valaki amikor át léptem gc1-be fennt hirdetés jött ki....hogyan tudom eltüntetni?
Az idézetet asszony kapta mailben egy barátnõjétõl. És arra szántam, hogy prezentáljam mi mindent túléltünk anno. Szóval Acclaim becsókolhat! Néhánya akkor is kitartunk a végéig...<#nevetes1>#nevetes1>
Szép volt,igaz is volt de azóta Anderson meghalt,Hófehérke kúrva lett és a hét tõrpe beállt a kommunista pártba.Útólag meg pártonkivüliek lettek és kábitják a népet Hofi Géza által oly szépen megfogalmazott módszerrel.De visszatérve az idézetedre tényleg szebb volt a valós természetben barangólni mindt e manapi "virtuális" világban.
Külömben egy jó napot mindenkinek
Dozer ez jó <#worship>#worship>
Valahogy vicces olvasni hogy ezalatt a 2 év alatt az Acclaim mennyit fejlödött visszafele <#boxer>#boxer>.
MEg hogy mennyi kitartó játékos van azért még mindig aki nap mint nap szapulja a játékot és mégis tolja éjjel nappal.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
"...Gondoljatok csak bele, 1990 elõtt születettek, azaz MI és még talán Te is ,kész csoda, h életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, sõt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, h a gyerekágyak festékében akadt bõven ólom. A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nem h könyökvédõnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, h élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemh mobil. Nyáron a derékig érõ fûben és közeli kiserdõkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfûrõl azt hittük, h a sárkányfû egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, v csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonald'son edzõdött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helybõl nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "Bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírbõl sem ismerte az édesítõszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, a preDomestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hõsök? Talán. Hõsei egy letûnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak..."
heheheheheheheehehe