21072
  • Peter55
    Be engedett!
  • unusual
    Nekem is error code 1
  • Peter55
    nemhogy terror kód, de még a gépem is le állt:D

(Nekem is be kéne jutni^^)
  • Sixtail
    Én sikeresen beléptem IMbe, netes verzióba. Csak pár rifröccs kellett neki. :)
  • Blood Raven
    BUÉK!!
    én lassan 1 órája szedem a patcht kbfelénél jár
    accauntot nemtudok csinálni még belépni se enged a meglévöbe
    az itemship se FF en se IE ben nem müködikű
    kellemes ünnepeket mindenkinek
  • gamehunter
    Letöltött és Terror kóóód :@
  • Sixtail
    Látod, Gamehunternek sok idő, és biztos vagyok benne, hogy többen is vannak így vele.

És még mindig nem bírok új accountot regisztrálni. -.-
    Kell még 3 scale! >_>
  • Peter55
    Hát, nem tudom... nekem 3 percig tartott kábé. De lehet ez valakinek sok idő...:D
  • gamehunter
    Én nem töröltem azt a fájlt , egyszerűen anyi h sokáig tart amíg letölt a p99
    Bardo van
  • Sixtail
    Na bakker, ez egyre viccesebb. :D

Na de... Nekem eddig működött FFbe is a netes IM, most nem akar bejönni. -.-

Amúgy azoknak, akik arra pazarolják a netet/idejüket, hogy minden acclaim bénázásnál újratöltik a patcheket, gondolkozzatok is picit néha lolz...
    Írjátok ki DVDre az egész 9D foldereteket 97es patchel. Ha megint elbénázzák, copy/paste... Tényleg nem értem mit kell ezzel ennyit szenvednetek...

Account regisztrációt pedig nekem kb 2 éve nem enged... A második accountomat is egy ingame (görög) haverom regisztrálta, mert én sosem tudtam innen újat csinálni. -.-

Ha lehet valaki jelentse, hogy mi van ezekkel a patchekkel. Most jó Bardo vagy nem? Én is megnézném, de sajna nem vagyok a gépem közelében. >_>

Na megyek, megpróbálom kivenni a scalet.

És persze boldog szülinapot Pot! ^_^
  • gamehunter
    Nekem sose fog letöltődni :D (40 % )
    Amúgy nekem 1 accom van , nem nagyon hajtok az ilyenekre :P
    És mostmár minden szerver elérhető azoknak akiknek lejött :D
    Kérdés h meddig lesz ez így (?)
  • LordTusy
    Dóz/Pot én FF-el nyitogatom webes IM-et évek óta,frankón műxik
    Lejött p99,remélem műxik majd...
    Zoli én a 20 meglévő accom feltöltöttem,most nekiállok újakat csinálni

BOLCSI SZÜLCSI NAPCSIT POTI!!!
  • Fenyi111
    szerver closed de már van
  • gamehunter
    Én még töltöm.
    A Nirvana már jó, Kövi sztem asura, utánna utoljára Bardo >.<"
    98 nem sikerült, hát akkor jöjjön a 99 :D, nekem így is jó.. aztán a 100-as a visszaállítás.
  • Fenyi111
    lehet ebben is lesz egy reinstall
    bár nekem bejött a játék de mindenki csak saját felelőségre tőltse....
  • Fenyi111
    csak jelzem van 99-es patch
  • gamehunter
    Próbálnak valami jót, hasznosat létrehozni ami sok-sok játékost vonz és tetszik mindenkinek. Ezzel semmi baj nincsen, sőt kedvezni akarnak. De mivel ilyen bénák, nem először így inkább rosszat okoznak a játékosoknak.
    És igen, coin nélkül is el lehet érni nagy szintet. Nehezebb, de lehet h élvezetesebb is :P
  • unusual
    Elég ritkán! ;)
  • Fenyi111
    Én ezzel vitatkoznék....
    Mindent el lehet érni coin nékül is hidd el...
    Csak coinnal könnyebb de nem kötelező használni.
    Továbbá szinte minden meg is oldható nélküle.
    De ha valaki lusti az fizessen is....

Boldog Karácsont :)
    UI: nem kötelezők az eventek ezzel is nekünk akarnak kedvezni, csak ritkán sikerül :)))))
  • MadeInHell
    ingyenes mmo k közűl szerintem a 9d igen csak a top 10 be van megélhetés szempontjából mert nem sok ilyennel találkoztam ami ennyire a coinra alapozna, magyarán ha nincs coinod nem sokra viszed a grind is nehéz és bp felejtős.euért cseébe nem sokat kapunk bug okat meg megigért map+role meg isten tudja mit.Amióta én játszok a 2nd role on kívűl nem csináltak semmit, csak behozták a coinos szarokat úgyhogy nem hiszem hogy nem tudnák eltartani magukat.
  • bomb1111
    Most jút eszembe hogy a Hermit egyik átvitt értelme a Remete. Ha már ő itt a főmufti,gondolta jó lenne egyedűl játszani.Szerintem ezért nincs szeró.Komolyra váltva,figyelembe véve az elmúlt 3 évnyi 9d bohózatot,tök hűlye voltam hogy belevertem kb 100 eurónyit.Nagyon egyszerü a játszma : acclaim nem ad pénzt indyéknek,ezért nincs rendes peccs stb.stb.Volt Warda,drakenfly,Bluflash akik hirtelen eszembe jutnak,most egyik sincs.Holnap-holnapután acclaim se lessz.
    Ez Amerika,csak a nagy pofa,reklám és semmi más.
  • gamehunter
    #10969-os post.
    Én várok estig, aztán ha nem jó akkor kiveszem, szerintem megmarad..
    De jobb mint semmit sem csinálni ha nincs szeró. Érdemeseb majd megpróbálni.
  • Fenyi111
    Boldog mindent POT.....

- milyen netes verzió?
  • Nova910
    Boldog Szülinapot. És szerintem igazat kell adnom Gamehunter-nek. Ma már tuti nem lesz szarver. Csak így nem tom hogy szedem ki a scale-t. V ha a netes verzióban kiveszem, sztetek megmarad?
  • gamehunter
    Megint nem lesz egy teljes nepig szerver. Szerintem..
    Amúgy boldog születésnapot ;)
  • unusual
    Jah itt is Boldogat Potika! ;)
  • P0Th3aD
    \o/ \o/ \o/ Fa alá is ezt kértem!!!!!

Köszcsi :DDDD
  • ToshiBá
    Jaja. Most kap Potifiú egy P79 es klienst tőlem szülinapjára. =)

BOLCSI SZÜLCSI NAPCSIT!!! xD
  • ToshiBá
    Webes Item Mall nem elérhető Firefox usereknek! IE kell hozzá!

Pottól tudom. Szal ne nekem berregjetek, ha nem megy. IE vel nyissátok meg. Ennyi.
  • ZzoleE
    Amúgy csak nekem tart sokáig regisztrálni 9d-be? vagy mindenki most csinál új accokat scale-ért és azért lassult be? :P
  • LordTusy
    Hát az kellemetlen Poti,bocsi a téves infóért!(Igaz #10936-ben írtam,hogy ez is előberdülhet.)
  • P0Th3aD
    jaja végigment p55 ig... haha most kapok uj klienst Dodó tol és reinstall :D
  • lenna
    egy jó kis mmorpg játék itt megismerhetedkatt ide katt ide
  • LordTusy
    scale=hardness
    ha refi közbe törne a fegyvered,akkor egy ilyen kütyüvel nem fog.
    normál fegyókba max 4 scale mehet,szinesekbe 5.(Igen,a tear-el kapott hardness helyet is beleszámoltam.)
  • gamehunter
    A scale az refivel kapcsolatos? növeli a siker esélyét?
  • LordTusy
    reméltem mire visszajövök csinálnak valamit,hát nagy ló#&@$t...
    Poti majd írd légyszi,hogy végigment-e a frissítés p97ig!
    Az egyetlen haszna a bénázásuknak,hogy mostmár a büdös életbe nem lesznek scale gondjaim.
    (Naná...ingyen scale-t osztanak miután tegnap vettem 2-t IM-ben.Ha ezt tudom inkább premmyt veszek...)
  • ToshiBá
    Web Item Mall<------Tádámm! Pessimist Rulez!!! Nem csak in game lehet Item Mallban kotorászni... BOLCSI KARCSIT!!!!
  • kalidor
    Wow látom megint nem jött össze nekik semmi...De müködik a hülye md system hurrá. :D
  • MadeInHell
    Ilyen egy nyomorék bandát mint ez az asslaim!!!Miért nem tudták ezt a patch t karácsony elé rakni és ha szar akkór is kitudták volna javítani karira.
  • Nova910
    9D Hermit
    9D Admin

New post Posted: Fri Dec 25, 2009 2:20 am Reply with quote

Login Servers Closed again to safeguard weapons.

Patch 98 worked, except it mysteriously altered weapons. Sabres became swords and vice versa. (Sounds like the work of Lord Mara if you ask me)

Good News: M&D and Christmas worked.

Bad News: Need to correct the bug before we let players in to play it.

Reinstall should not be necessary.

Rollback unlikely.

A GM will be making a list of all who were effected while Indy21 is standing by to analyze the information to conclude what happened.

Last edited by 9D Hermit on Fri Dec 25, 2009 2:23 am; edited 1 time in total

"Judge not the sword by the mere scabbard's rust."