9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha feljutok, lesz egy barátságos roarom a fuk-lame-nek 😊
Live: DoZeR 982
köszi ZzoleE a segítséget
Nem tudom mi volt, de már nem is érdekel 😊)))
GOGO FS <#taps>#taps>
Apokalipszis - BOT warrior
és 9d fórum lol legrosszabb fórum ami csak létezik, ügyebár acclaim os.
Szoval inkáb megkérdezem ezen a fórumon,hogy mi történt és mi nem.
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amúgy :Kínai újév, Román bétaverzió, GC ben már nem olyan egyszerû kilootolni a dolgokat, mert csak bosskill után nyílnak a lootszobák.
kb ennyi.
Nano: a HD questnél az a lényeg hogy csak a Bloodhorned Chimeras nevûeket öld, a többit ne! Nem nehéz az amúgy 😊
Most a BoToknál a spear a legerõsebb fegyó, a játékban is a spear és a pole a 2 legerõsebb. De azt ajánlom hogy próbálj ki mindent és amelyik tetszik azt válaszd 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
am 7es wd gönc a 400-as szett?ha nem,akkor az is buggolódott...
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Most olvastam fórumot és sokaknak van hasonlo problémája. Kiléptek vagy dc és nem engedi õket vissza...más szerver bezzeg jo!!!
Gyökkér acclaim!!!! fakk fakk fakk =.=
Az isten pusztítsa el ezt a rohadt szervert...
eddig tudtam gémelni melohelyröl, mire hazaérek errorcode -1 meg nem enged be végigmegy a 30sec de nem talál loginszervert!!!!!
<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav>
Kipróbáltam már a Wu-Tangot a Demont, Beggart.Csak azt nem tudom hogy a Brotherhoodba melyik a jobb a balta vagy a spear?<#confused>#confused>
Kettõ: kódnak ne válasszatok értelmes szót, legyen benne kis és nagybetû valamint szám is, mert úgy többet kell próbálkoznia a szerencsés feltörõnek, és mikor már 1 sec-en belül a 67123524. jelszó-próbálkozás megy be az acclaim szerverére, akkor már csak észre veszik, hogy valami gáz van (bár ezek a hamburgerevõ amcsik háát...by: Dozer)...
Naszóval szerintem ezt mindenki tudta, de aki erre még nem jött volna rá, háát annak hátha segítettem egy picit.
Amikor azokat a bloodhorn chemeria-kat kell ölni valaki jönne buffolni védeni és healolni?? légyszi valaki pls!!<#conf>#conf>
Szevasztok és sok sikert mindenkinek !
Dózi: ne köpj be,de nekem 400as van.Biztos a 7es wd szettet raktad ki?
Am elvileg 50% offsale van hardnessen meg kis pajtásain,ha valaki venni akar most tegye.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Ha már kölcsönkérésrõl van szó akkor adna vki kölcsön? <#idiota>#idiota>
Amúgy,ha azt kéri a csajszi,hogy ismételd el amit mond,akkor ismételd el amit mondott.Általában van egy "repeat" szót tartalmazó mondat,amit egy kb 1-1,5 soros írásjelben végzõdõ mondat követ.Az a ciki,hogy egyszer kéri a mondatvégi írásjelet,egyszer nem...szóval próbálgatni kell.
Kölcsönkéréssel szerintem semmi gond nincs,csak SG nem a megfelelõ hely.(I still wtb 2 sloted male wt boots <#hehe>#hehe>)De nem ismétlem a többieket.Mohy igazad van,hogy nuker költséges kaszt,kb mint warri.Csak egy jó tanácsom lenne mindenkinek aki nukert akar: elõbb csinálj egy hybet...azzal frankón lehet tápolni a másod/harmad karikat.
Vista témához annyit tennék hozzá,hogy kb sznobok szórakozása <#nevetes1>#nevetes1>.XP ugyanolyan jó,sõt...egyenlõre mint azt az elõttem szólók is mondották vala,Vistához még vadászni kell a progikat.Nem tom ki hogy van vele,de én lusta lennék erre.Szóval,ha pro géped van,ha türelmes vagy és ha vizuál alkat vagy,akkor használj Vistát <#nyes>#nyes>.
Na befejezésül csak utólagos elnézéseteket kérném a rendszeres hosszú hsz-ekért.Nem nézem SG-t minden nap,ezért általában egy hsz-be ömlesztve írom a véleményem minden elõtérbe helyezett témáról.Kössz hogy végigolvastátok újabb szösszenetnyi kis írásomat<#integet2>#integet2>
Most csinálok egy demon-t és amikor az a moonblade kid-es küldi van melyik mondatot írjam be??<#szomoru1>#szomoru1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kedves Bomb, énis csatlakoznék Dózihoz hogy néha muszáj kölcsön kérni 😊
Meglehessen venni ezt azt én jelen pillanatban -85kk val tartozom édes drága Tusy cimborámnak...de megérte és Õ is tudott kölcsönözni.
Néha kell, mert igy tudjuk segíteni egymást. Végülis ezért van a band a segítõ kezekért...
Persze félreértés ne essék ha vki csak 2 napja tag pl oc1n akkor az ne kéregessen mert az nem fer...mi is egyedül guberáltuk össze amink van!!!
De ha már régóta együtt játszunk és a hangulat is családias, akkor csak adjon már kölcsön aki tud 😄
Hajrá FS XD
Bomb Én is szoktam néha kölcsönkérni. Most éppen lógóban vagyok Gabinál 30kk-val. Persze a zsé megvan már 1 hete, csak rettenetesen gyûlölöm a délutános hetet (nem tudok belogolni ormális idõben).
1 szó mint száz, ha biztos vagy abban hogy a kölcsönkért pénzt, hamar visszatudod adni, akkor sztem semmi gond nincs a körlcsönkéréssel...
Én csak azon csodálkoztam h ezt itt fórumon csinálta Mohy..sztem PM-ben szerencsésebb lett vna ezt lerendezni.na mind1 xD
GOGO FS, és grat az összes grindmeisternek akik mostanában szintet léptek😄
Nektek is amikor gc12-rõl oc-1-re léptek és a klánban ott a master-nél újra kell nyomni az összes cuccot? pl.: mastery stb.
Bomb. Igazad van, én sem szeretek kölcsön kérni, csak tudod volt még annak idején, hogy én voltam a "nagy", és én is tudtam kisebbeknek segíteni, sõt szívesen tettem is. És nem tudom hogy vagy vele, de egy GB WD bracer nem egy olcsó dolog. Csak az alap fegyver 25 BE, és akkor még a refinerõl nem beszéltünk. A nuker egy elég költésges kaszt, bizonyára te is tudod, és az emberek általában nem szokták ezt választani elsõ karaktertípusnak, mert lehetetlen a "semmibõl" jó nukert teremteni. Én sem kérnék kölcsön, ha nem tûnt volna el nyom nélkül a GB3+7-es saberem, a 150dmg wristem, a fél WT setem, a 60AR 5 str plate. Szerintem kb felsoroltam neked most egy 60-70 milliót érõ arzenált, ami nyomtalanul eltûnt az egyik akkról. Tehát én sem hobbiból kéregetek, de van egy kis mínuszom magamhoz képest...
A második pontodra reagálva, a Vista egy vacak, roszabb mint az xp, és jobban meg is eszi a rendszert mint azt már te is mondtad. Bár szerintem a microsoft az egy helyre mehetne az akklaimmal úgy ahogy van...
Röviden tömören ennyi...
Elnézést az utólagos hibaigazításért.
Ahogy így,unalmamba beleolvasok e szép,sokszór hasznos fórumba,néhány dolgot nem tudok szó nélkûl megállni.
1 Senkinek az ügyvéde nem akarok lenni,de a kölcsönkérést,íly nyilvános módon elitélem.Szerintem e játék egyik szép,élvezhetõ oldala a saját erõbõl elért szint,fegyver,vásárlóerõ.Ehhez viszont némi türelem kell.Ha elkezdünk kölcsönkérni a jövõ bizonytalan lehetõségeivel kezeskedve,semmi szorakozást nem fogunk találni ebben az amúgy is megnyomoritott pénzéhes játékban.Tudomásom szerint,a te,esetleges hitelezõ alanyod,soha nem kért senkitõl kölcsön.Pont ahogy én sem.Ezért merészkedtem a saját erõbõl felnõtt játékos nevében hozzászólni.Az ilyen tipusu játékos hamarább fog valakin ingyen segíteni mindhogy kölcsön adjon.De Istenem,mindenki azt tesz amit akar.És hogy nehogy valaki félreértsen,egy pillanatra sem itélem el a "KÖLCSÖNKÉRNI SZERETÕ" játékosokat.Csupán szeretném felvonni a figyelmet arra hogy a türelem rózsát terem.
2 A Viszta nagyon szép,"csicsás"akármi de mindamellett hogy a rendszeredet lesívja mindt egy -20 torr-os vákumpumpa,nem eléggé elterjedt és nem is lessz.Már a Micresoft is bejelentette a felhasználók "feedback" jét,miszerint hasznosabb egy kevésbé kicifrázott OS mindt egy gyors OS.(OS-Operating System)Sajnálom hogy patratel nem szól hozzá,mert õ Vista alatt futtatja a játékot és biztos hasznos tanácsokat tudna adni.
Visszatérve az 1-es pontban emlitett türelemre,a hozzászólásaim szellemében szeretnék elmondani nektek egy viccet,ami nem biztos hogy vicc. Egy fiatal meg egy korosabb bika a dombtetõn.A võlgyben egy szép legelészõ tehéncsórda.A fiatal bika-gyere öreg,szaladjunk le és eresszünk meg egy-két tehénkét.Erre az öreg bika-Nem fiam, szép lassan leballagunk és sórban megeresszük az összes tehénkét.
Valahogy ez így van evel a 9D vel is,csak türelem legyen.
Jó szorakozást mindenkinek !
mi a különbség a white tiger meg a red phonix között?